Ευχαριστώ, δεν είναι θέμα κομπλας, απλά έχω άγνοια.Ναι τυπε.. Λες για λίγη ώρα και είναι περίπου τρεις ώρες.
Δουλειά τους ειναι, δεν θα σε κομπλαρουν.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lacoba Hotel
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BEST
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 149
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 53
- Like
- 40.860
- Πόντοι
- 17.336
Πάς ρεσεψιόν ζητάς δωμάτιο για λίγο (ημιδιαμονη τρεις ώρες είναι) σού δίνουν κάρτα δωματίου και τηλεκοντρόλ και πάς δωμάτιο, αν σε βολεύει πληρώνεις στήν αρχή ή στο τέλος φεύγοντας.Καθότι άσχετος, θα ήθελα να ρωτήσω πως πάει η δουλειά για ολιγοωρη παραμονή...
Απλά σκάω στη ρεσεψιόν και ζητάω δωμάτιο για 2 ώρες πχ?
Sublover2024
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 193
- Πόντοι
- 0
3 μιση ώρες, μια χαρά δωμάτια καλή σχέση ποιοτητα - τιμής.Καθότι άσχετος, θα ήθελα να ρωτήσω πως πάει η δουλειά για ολιγοωρη παραμονή...
Απλά σκάω στη ρεσεψιόν και ζητάω δωμάτιο για 2 ώρες πχ?
Ναι από τότε που ρώτησα το έχω επισκεφτεί το κατάλυμα3 μιση ώρες, μια χαρά δωμάτια καλή σχέση ποιοτητα - τιμής.
xamilontonon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.386
- Πόντοι
- 441
Τι έγινε τώρα εκεί σταμάτησε η βίζιτα εκεί? Δεν άφηναν τη κοπέλα βα ανέβει!! Στο τέλος ντύθηκα κατέβηκα για να ανέβουμε παρέα
rodolfos2393
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 9
- Like
- 611
- Πόντοι
- 280
αρχες σεπτεμβρη που ειχα παει ... μια χαρα ανεβηκε...Τι έγινε τώρα εκεί σταμάτησε η βίζιτα εκεί? Δεν άφηναν τη κοπέλα βα ανέβει!! Στο τέλος ντύθηκα κατέβηκα για να ανέβουμε παρέα
xamilontonon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.386
- Πόντοι
- 441
Τι να πω δεν ξέρω να έχει να κάνει με την ώρα? Ήταν μεσάνυχτα .αρχες σεπτεμβρη που ειχα παει ... μια χαρα ανεβηκε...
rodolfos2393
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 9
- Like
- 611
- Πόντοι
- 280
Τι να πω δεν ξέρω να έχει να κάνει με την ώρα? Ήταν μεσάνυχτα
Και σε εμενα αργα ηταν.... και μαλιστα δυο φορες... μια νωρις μια αργα... δεν ξερω τι μπορει να εγινε εγω δεν ειχα θεμα..
xamilontonon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.386
- Πόντοι
- 441
Ελπίζω να μην υπάρχει ξανά θέμα τι να πω τυχαίο ήταν! Πάντως όταν κατέβηκα ανεβήκαμε μαζί παρέα χωρίς πρόβλημα
TzouliaCD
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Να ρωτήσω κι εγώ που δεν είμαι αθηναία.. Είχα μείνει στο Λακόμπα για δυο βράδια το 2019. Το ραντεβου μου ηρθε κανονικά και ανέβηκε στο δωμάτιο αφοπυ πέρασε απο ρεσεψιόν. Μπορείς σήμερα να μείνεις εκεί και να έρθουν πολλά άτομα (οχι όλοι μαζί ) στο δωμάτιο ή έχει γίνει τύπου κυριλέ και είναι για οικογένειες ?