Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 32 8,3%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 28 7,3%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 74 19,2%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 42 10,9%
  • Βέρα

Ψήφοι: 25 6,5%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 46 11,9%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 89 23,1%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 44 11,4%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,4%
  • Πάολα

Ψήφοι: 50 13,0%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,0%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 8,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    385

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
180
Πόντοι
1
γνωμες για λορενα, αννα και οι
Δεν μου αρέσει καμία από εμφάνιση.Γενικα έχει χαλάσει το μαγαζί!παρότι οι χώροι είναι γαματοι δεν έχουν κορίτσια με όρεξη.πολυ τυπικό πλέον…κρίμα όμως!
Σε λίγο καιρό βλέπω να γίνεται golf το μαγαζί ειδικά αν φύγουν ελινα Νατασσα και Αλεξια που είναι μικρές στην ηλικία…

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
535
Πόντοι
81
Δεν μου αρέσει καμία από εμφάνιση.Γενικα έχει χαλάσει το μαγαζί!παρότι οι χώροι είναι γαματοι δεν έχουν κορίτσια με όρεξη.πολυ τυπικό πλέον…κρίμα όμως!
Σε λίγο καιρό βλέπω να γίνεται golf το μαγαζί ειδικά αν φύγουν ελινα Νατασσα και Αλεξια που είναι μικρές στην ηλικία…
Φίλε μεγαλη αληθεια αλλα αυτό ισχύει για όλα τα στούντιια της Αθήνας .Δεν υπάρχουν πια κοριτσια όπως παλιά .

Despacitoss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
180
Πόντοι
1
Φίλε μεγαλη αληθεια αλλα αυτό ισχύει για όλα τα στούντιια της Αθήνας .Δεν υπάρχουν πια κοριτσια όπως παλιά .
Κρίμα γιατί σαν χώρος σε φτιάχνει πολύ…

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.569
Το μαγαζί θέλει ανανεώση στόλου, έπρεπε να φέρει φοιτήτριες και 2 πορνοσταρ διάσημες από σειρήνα και ας κρατούσε και 2 καλά τραβελακια
Ίσως παίζει ρόλο και το μιξ που κάνει τραβελια με κανονικές και αυτό ξενερώνει κάποιους.
Πάντως αν δούλευε με 2 πορνοσταρ και να είχε και κάνα 4 φοιτήτριες 20 -23 ετών εγώ 80 και 100 θα τα έδινα

telis67

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Συναγωνιστές. Επισκέπτομαι χρόνια το συγκεκριμένο χώρο και πιστεύω ότι η Άντζελα είναι σταθερή αξία (ζει την κάθε συνεδρία). Τελευταία με την απουσία της Άντζελας, έχω συναντήσει την Εβελίνα η οποία μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
152
Πόντοι
1
Καλησπέρα..έρχομαι από Θεσσαλονίκη Παρασκευή..γνωρίζει κάποιος αν η Ελίνα ts έχει σταματήσει??δεν τη βλέπω στο πρόγραμμα..μήπως δουλεύει μόνη της?κάποια αγγελία ?

apistos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
194
Πόντοι
0
Συναγωνιστές. Επισκέπτομαι χρόνια το συγκεκριμένο χώρο και πιστεύω ότι η Άντζελα είναι σταθερή αξία (ζει την κάθε συνεδρία). Τελευταία με την απουσία της Άντζελας, έχω συναντήσει την Εβελίνα η οποία μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.
Συμφωνώ φίλε μου

apistos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
194
Πόντοι
0
σκεφτομαι να τεσταρω νονη η μορενα η μια απο τις καινουριες στο 104 στην πρωινη. η να δωσω 2ρη ευκαιρια στην βικτωρια; γνωμες;

apistos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
194
Πόντοι
0
σκεφτομαι να τεσταρω νονη η μορενα η μια απο τις καινουριες στο 104 στην πρωινη. η να δωσω 2ρη ευκαιρια στην βικτωρια; γνωμες;
σε περιπτωση που ειναι στην πρωτη βαρδια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom