You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 180
- Πόντοι
- 1
Δεν μου αρέσει καμία από εμφάνιση.Γενικα έχει χαλάσει το μαγαζί!παρότι οι χώροι είναι γαματοι δεν έχουν κορίτσια με όρεξη.πολυ τυπικό πλέον…κρίμα όμως!γνωμες για λορενα, αννα και οι
Σε λίγο καιρό βλέπω να γίνεται golf το μαγαζί ειδικά αν φύγουν ελινα Νατασσα και Αλεξια που είναι μικρές στην ηλικία…
Φίλε μεγαλη αληθεια αλλα αυτό ισχύει για όλα τα στούντιια της Αθήνας .Δεν υπάρχουν πια κοριτσια όπως παλιά .Δεν μου αρέσει καμία από εμφάνιση.Γενικα έχει χαλάσει το μαγαζί!παρότι οι χώροι είναι γαματοι δεν έχουν κορίτσια με όρεξη.πολυ τυπικό πλέον…κρίμα όμως!
Σε λίγο καιρό βλέπω να γίνεται golf το μαγαζί ειδικά αν φύγουν ελινα Νατασσα και Αλεξια που είναι μικρές στην ηλικία…
Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 180
- Πόντοι
- 1
Κρίμα γιατί σαν χώρος σε φτιάχνει πολύ…Φίλε μεγαλη αληθεια αλλα αυτό ισχύει για όλα τα στούντιια της Αθήνας .Δεν υπάρχουν πια κοριτσια όπως παλιά .
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.569
Το μαγαζί θέλει ανανεώση στόλου, έπρεπε να φέρει φοιτήτριες και 2 πορνοσταρ διάσημες από σειρήνα και ας κρατούσε και 2 καλά τραβελακιαΔεν μου αρέσει καμία από εμφάνιση.Γενικα έχει χαλάσει το μαγαζί!παρότι οι χώροι είναι γαματοι δεν έχουν κορίτσια με όρεξη.πολυ τυπικό πλέον…κρίμα όμως!
Ίσως παίζει ρόλο και το μιξ που κάνει τραβελια με κανονικές και αυτό ξενερώνει κάποιους.
Πάντως αν δούλευε με 2 πορνοσταρ και να είχε και κάνα 4 φοιτήτριες 20 -23 ετών εγώ 80 και 100 θα τα έδινα
Συναγωνιστές. Επισκέπτομαι χρόνια το συγκεκριμένο χώρο και πιστεύω ότι η Άντζελα είναι σταθερή αξία (ζει την κάθε συνεδρία). Τελευταία με την απουσία της Άντζελας, έχω συναντήσει την Εβελίνα η οποία μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.
Συμφωνώ φίλε μουΣυναγωνιστές. Επισκέπτομαι χρόνια το συγκεκριμένο χώρο και πιστεύω ότι η Άντζελα είναι σταθερή αξία (ζει την κάθε συνεδρία). Τελευταία με την απουσία της Άντζελας, έχω συναντήσει την Εβελίνα η οποία μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.
σε περιπτωση που ειναι στην πρωτη βαρδιασκεφτομαι να τεσταρω νονη η μορενα η μια απο τις καινουριες στο 104 στην πρωινη. η να δωσω 2ρη ευκαιρια στην βικτωρια; γνωμες;