Ακριβώς!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ακριβώς!!
Την κοπέλα που την συναντάς και πως; Και μετά σε οδηγεί στο δωμάτιο αυτή, ή αφού πάρεις πχ το δωμάτιο πας και την παίρνεις; και πόση ώρα νοικιάζεις το δωμάτιο; Το ξενοδοχείο είναι "συμβεβλημένο" με την κοπέλα;
πραγματι υπαρχουν κατι αυτοκινητα,θα τα καταλαβεις απο τα φωτα τα χαμηλα ,αλλα το αξιοπιστο ατομο μαλλον εχει μπερδεξει την πουτσα με την βουρτσα.μαλλον δεν ειδε καλα τις περουκες και το μητσο τον οικοδομο.Αξιόπιστο άτομο (μέσα από το site) μου έχει πει ότι σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο υπάρχει κάποιο parking όπου οι κοπέλες περιμένουν στα αμάξια τους. Περνάνε οι πελάτες, τις συζητάνε και αφού συμφωνηθούν οι υπηρεσίες πηγαίνουν πελάτης και κοπέλα στο ξενοδοχείο. Ο πελάτης πληρώνει ξεχωριστά την ημιδιαμονή στον receptonist και ξεχωριστά την κοπέλα. Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο.
ε ενταξει, μην εισαι αυστηρος. παιζουν και σκοταδια τα βραδυα..πραγματι υπαρχουν κατι αυτοκινητα,θα τα καταλαβεις απο τα φωτα τα χαμηλα ,[size=10pt]αλλα το αξιοπιστο ατομο μαλλον εχει μπερδεξει την πουτσα με την βουρτσα.μαλλον δεν ειδε καλα τις περουκες και το μητσο τον οικοδομο.[/size]
πραγματι υπαρχουν κατι αυτοκινητα,θα τα καταλαβεις απο τα φωτα τα χαμηλα ,αλλα το αξιοπιστο ατομο μαλλον εχει μπερδεξει την πουτσα με την βουρτσα.μαλλον δεν ειδε καλα τις περουκες και το μητσο τον οικοδομο.

τι ωρεσ μπορει να τισ βρει κανεισ στο αμαξι? ευχαριστω φιλεΕχω ξανααπαντηση για το εν λογο ξενοδοχειο..
απ εξω αν εχεις υπομονη υπαρχουνε μεσα σε αυτοκινητα γυναικες
κ οχι μονο σε αυτο αλλα κ σε αυτο που ειναι απο πισω στο lacoba.
Εχω ξανααπαντηση για το εν λογο ξενοδοχειο..
απ εξω αν εχεις υπομονη υπαρχουνε μεσα σε αυτοκινητα γυναικες
κ οχι μονο σε αυτο αλλα κ σε αυτο που ειναι απο πισω στο lacoba.
δηλαδη, οταν γυρω απο ενα fuckotel και μαλιστα στη συγκεκριμενη περιοχη, υπαρχουν τεμαχια τοποθετημενα εντος αυτοκινητων με σβηστη τη μηχανη και ειναι περισοτερα απο ενα καποιες στιγμες, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ???? ο-ε-ο ????????Kαι πωs σιγουρευεσαι οτι αυτη στο αυτοκινητο ειναι τηs δουλειαs???????
Μην παμε για μαλλι και βγουμε Γιουλ Μπρυνερ!!!!!!!!
Παράθεση από: life97 στις χθες στις 20:29
Kαι πωs σιγουρευεσαι οτι αυτη στο αυτοκινητο ειναι τηs δουλειαs???????
Μην παμε για μαλλι και βγουμε Γιουλ Μπρυνερ!!!!!!!!
δηλαδη, οταν γυρω απο ενα fuckotel και μαλιστα στη συγκεκριμενη περιοχη, υπαρχουν τεμαχια τοποθετημενα εντος αυτοκινητων με σβηστη τη μηχανη και ειναι περισοτερα απο ενα καποιες στιγμες, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ???? ο-ε-ο ????????
εχεις δικιο. μαλακια, δεν το διαβασα καλα. η λεξη κλειδι ειναι η λεξη ''δουλειαs''. δεν διευκρινιζει ομως ποιας δουλειας..Ο συνάδελφος προφανώς φαβάται ότι μπορεί να είναι κουρείς, μεταμφιεσμένοι σε γκόμενες που ψωνίζονται...
Μη το αποκλείεις!
τπτ δεν υπαρχει εκει...εχω περασει απειρες φορες και δενυπαρχει τπτ στο παρκινκγ
Sorry παίδες, αλλά για κοπέλλες μου είπε, κοπέλλες σας λέω. Τώρα, αν εννοούσε "κοπέλλες" και δεν το κατάλαβα......., συγχωρήστε με.![]()