Νέα

Κανόνες

Οι κανόνες λειτουργίας και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο site και στο φόρουμ.

Οι κανόνες λειτουργίας του φόρουμ έχουν σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του, την καλύτερη δυνατή οργάνωση της πληροφορίας μέσα σε αυτό, και την προστασία όλων από παράνομες/κακόβουλες/καταχρηστικές/ενοχλητικές συμπεριφορές. Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να τους διαβάσουν προσεκτικά.

- Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση, συζήτηση και ανταλλαγή πληροφοριών για οτιδήποτε παράνομο.
- Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν: α) ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές, σεξουαλικές), β) Δημόσια Πρόσωπα, γ) την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων, δ) άλλα μέλη του site. Από την κείμενη νομοθεσία δεν επιτρέπεται η με κάθε τρόπο προσβολή της τιμής άλλου. Επίσης απαγορεύεται ο με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρισμός ή διάδοση για άλλον ψευδούς γεγονότος που μπορεί να βλάψει την τιμή και την υπόληψή του.
- Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση ή ανταλλαγή «ερασιτεχνικών» φωτογραφιών ή/και βίντεο ερωτικού ή σεξουαλικού περιεχομένου από τα οποία είτε υπάρχει η δυνατότητα να αναγνωριστούν οι εικονιζόμενοι/-ες, είτε συχνά συνοδεύονται από τα προσωπικά στοιχεία και τα προσωπικά τους δεδομένα με αποτέλεσμα το διασυρμό τους (εφόσον κυκλοφορούν χωρίς τη συγκατάθεσή τους).
- Απαγορεύεται η ανταλλαγή και διάδοση «πειρατικού» και κλεψίτυπου υλικού εικόνας και ήχου.
- Απαγορεύεται η δημοσίευση διαφημίσεων, έστω και συγκαλυμμένων, χωρίς τη συναίνεση των διαχειριστών.
- Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων άλλων μελών, καθώς και η δημοσίευση αριθμών τηλεφώνων, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο site.
- Δεν επιτρέπεται το συνεχές «τρολάρισμα» (ειδικά στους πίνακες και στα θέματα βασικής θεματολογίας του site όπου υπάρχει αυστηρότερος έλεγχος), η απειλητική/επιθετική/προσβλητική στάση προς άλλα μέλη, και γενικά η κακόβουλη συμπεριφορά που σκοπό έχει την αναστάτωση, την πρόκληση καβγάδων και τοξικής ατμόσφαιρας, και την παρεμπόδιση της ομαλής διεξαγωγής των συζητήσεων.
- Δεν επιτρέπονται τα πολλαπλά account. Κάθε χρήστης/-τρια του site επιτρέπεται να δημιουργήσει ένα και μόνο λογαριασμό.

- Απαγορεύεται η δημοσίευση κειμένων σε greeklish - παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.
- Απαγορεύεται η μόνιμη χρήση κεφαλαίων, καθώς και η μόνιμη γραφή με έντονους, υπογραμμισμένους, πλάγιους ή χρωματισμένους χαρακτήρες.
- Πριν ανοίξετε ένα νέο θέμα, κάντε καλή αναζήτηση για να δείτε αν υπάρχει ήδη κάποιο ίδιο ή παρόμοιο. Αν υπάρχει, συνεχίστε τη συζήτηση εκεί. Αν δεν υπάρχει, σκεφτείτε σε ποιά κατηγορία και πίνακα του φόρουμ ταιριάζει, και δημοσιεύστε το εκεί. Ο τίτλος του πρέπει να είναι όσο το δυνατόν σαφέστερος και πιο περιεκτικός, και γραμμένος με μικρούς χαρακτήρες εκτός του πρώτου (π.χ. «Νέο σπίτι στη Φωκαίας»). URL στον τίτλο δεν επιτρέπονται. Προσοχή: τα εντελώς ανούσια/άσκοπα νέα θέματα θεωρούνται spam και σβήνονται.
- Οι διαχειριστές (admins) και οι συντονιστές (moderators) διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν ή να επεξεργαστούν χωρίς προειδοποίηση όποιο μήνυμα παραβιάζει τους κανόνες, και να αποκλείσουν για κάποιο χρονικό διάστημα ή για πάντα (ανάλογα με τη σοβαρότητα της περίπτωσης), από το site ή από κάποιο συγκεκριμένο thread (ανάλογα με την περίσταση) το μέλος που τους αγνοεί. Όποιο μέλος αποκλείεται με οποιονδήποτε από αυτόν τους τρόπους, δεν επιτρέπεται να δημιουργήσει νέο λογαριασμό (ή αν έχει αποκλειστεί από thread να ανοίξει νέο παρόμοιο). Ή θα πρέπει να περιμένει να λήξει ο αποκλεισμός του (θα ενημερωθεί για τη διάρκειά του), ή αν είναι μόνιμος, δεν έχει να περιμένει τίποτα.
- Οι διαχειριστές έχουν δικαίωμα να αλλάξουν ή να τροποποιήσουν τους κανόνες (θα υπάρξει σχετική δημόσια ανακοίνωση).

Σε κάθε μήνυμα στο φόρουμ υπάρχει η δυνατότητα αναφοράς (report). Χρησιμοποιήστε την αν διαπιστώσετε παραβίαση της κείμενης νομοθεσίας, ή αν θεωρείτε ότι κάποια δημοσίευση πρέπει να αφαιρεθεί για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα. Θεωρούμε δεδομένο ότι όποιος/-α εγγράφεται στο site και χρησιμοποιεί το φόρουμ, έχει διαβάσει και συμφωνήσει με τους παραπάνω κανόνες.

Καλή διασκέδαση!

  • Δημοσιεύθηκε
    29 Σεπ 2020
  • Εμφανίσεις σελίδας
    30.270
Top Bottom