Νέα

Σεούλ (Κορέα)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κάπου στα μέσα του Οκτώβρη θα κάνω ένα 7ήμερο ταξιδάκι στην Σεούλ. Είδα στα "Μπουρδέλα εκτός αλλάδος" που έχει γράψει κάποιος σχόλια, αλλά είναι εντελώς γενικά χωρίς κάτι το συγκεκριμένο. Αν έχετε υπόψη σας κάτι, γράψτε το εδώ ή στείλτε μου pm.

Θα έχω χρόνο στην διάθεσή μου να αλητέψω καθώς μπορεί να είναι business-trip αλλά οι 3 ημέρες είναι δουλειά και οι 4 είναι διασκέδαση!!!  8)
 

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
508
Like
14
Πόντοι
6
ʼσχετο, αλλά μου ήρθε τώρα. Μπορείς να πεις σε Ασιάτισσα 'θα σου σκίσω τα μάτια στο γαμήσι'?  8)
 

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Μηνύματα
102
Like
6
Πόντοι
1
Είναι σαν να λες σε μια Αφρικάνα "θα σου σκίσω τον κώλο"! Και στις 2 περιπτώσεις είναι ήδη σκισμένα!
 

Akis30

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
6
Πόντοι
2.067
Φίλε ούτε να το σκέφτεσαι. Επίσημα η πορνεία εκεί απαγορεύεται,αλλά σε μασατζίδικα θα βρεις με 150 ευρώ περίπου να σου τον παίξουν. Αυτό μόνο. Η Σεούλ είναι από τις πιο ακριβές χώρες στον κόσμο. Χώρια που λίγα μασατζίδικα προσφέρουν αυτή την extra υπηρεσία. Το είχα διαβάσει σε ένα site (νομίζω στο worldsextour.com αλλά δεν είμαι σίγουρος) και όλες οι αναφορές συμφωνούσαν. Μη μπερδεύετε Νότιο Κορέα με Κίνα-Καμπότζη-Ταϊλάνδη,καμία σχέση.Σα να λέμε βιοτικό επίπεδο Βόρεια με Νότια Αμερική. Η Νότια Κορέα για σεξοτουρισμό πρέπει να είναι η χειρότερη στον κόσμο: πολύ υψηλό βιοτικό επίπεδο, η πορνεία παράνομη και τα ήθη υπερβολικά σφιχτά. Χώρια το χάσμα της κουλτούρας ( αν πας για flirtάκι). Λυπάμαι που σε απογοητεύω.
 

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Μηνύματα
106
Like
4
Πόντοι
1
λοιπον φιλε lioma
δωσε προσοχη!!! πήγα τον ιουνιο στην κορέα που παντρεθτικε ενασ φιλος μου!!!
και με πήγε το πρώτο βραδυ σε ενα μέρος που δεν θα πιστευεις. λέγεται STAR PRO.
 

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Μηνύματα
106
Like
4
Πόντοι
1
Η καλύτερη βραδιά της ζωής μου. Απλά πρέπει να σε πάει κάποιος ντόπιος. και θα πληρώσεις και παραπάνω επειδή δεν είσαι ντόπιος!!!!
 

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Μηνύματα
106
Like
4
Πόντοι
1
λεπτομέρειες αργότερα γιατί τωρα πρέπει να την κάνω!!!
 

Επισκέπτης
Τα σχόλια και οι απόψεις είναι εντελώς αντιφατικές μέχρι τώρα! ʼλλοι μου λένε παράδεισος κι άλλοι κόλαση!

Οπότε θα προτιμούσα να μου πουν την γνώμη τους όσοι έχουν πάει εκεί κι έχουν δει τα πράγματα με τα ίδια τους τα μάτια και όχι ότι έχετε ακούσει από φίλους, συναδέλφους, συγγενείς, κτλ!

Παρόλα αυτά, ευελπιστώ να δω τέτοια πράγματα μπροστά μου!!!  :dancing:

 

Συνημμένα

  • 06.jpg
    06.jpg
    34,3 KB · Εμφανίσεις: 97

Επισκέπτης
Καθόλου αντιφατικές, συνάδελφε. Εγώ δεν έχω πάει ποτέ από κορέα μεριά, αλλά όσο έχω ερευνήσει βιβλιογραφικά (από περιέργεια) την πορνεία ανά τον κόσμο, η κορέα είναι ακριβή χώρα και δεν προσφέρεται για τέτοια πράγματα, εκτός -φυσικά- και αν ξέρεις κάποιο συγκεκριμένο μέρος, όπως π.χ. την περίπτωση που αναφέρει ο συνάδελφος xiale.
Βέβαια και πάλι φαντάζομαι ότι θα ήταν πολύ καλύτερα να πήγαινες στην Ταϋλάνδη, αλλά αφού οι δουλειές σου είναι στην Κορέα, ψάξε τι είναι δυνατόν να γίνει εκεί. Τουλάχιστον να γυρίσεις με την εμπειρία ότι πήδηξες κορεάτισα, τέλος πάντων...!
 

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Μηνύματα
106
Like
4
Πόντοι
1
Να και η περιγραφή που σου χρώσταγα φιλε Lioma. Λοιπόν πάμε στη ρεσεψιον που ο φίλος μου (ντόπιος) έκανε την συνενόηση. μας δείνουν μια αλλαξιά καθαρά ρούχα και ένα κλειδί σε ένα λάστιχο (που το φοράσ στον καρπό η στον αστράγαλο. μετά μασ πήγαν απο πίσω σε ένα τεράστιο σαλόνι με δερμάτινουσ καναπέδες και τεράστιες τηλεοράσεις και κάτι φοριαμούσ με κλειδί. εκεί αφήσαμε τα πραγματά μας. και μας πήγαν δίπλα που έχει ντους σάουνα και υδρομασάζ (δωρεάν και απεριόριστης διάρκειας). Αφού κάναμε το ντουσ μασ και το υδρομασαζ μας μασ έδωσαν να πιούμε κατι το οποίο έχει την πιό απαίσια γε΄θση που έχω δοκιμάσει αλλά με ξύπνησε με ξενέρωσε(γιατί ήμασταν ολίγον τι λιομα) και με γέμισε ενέργεια σε DT... αφου τελέιςσαν όλα αυτα μασ πήγαν επάνω. ποτά δωρεάν παντού και κάτο και στο δωμάτιο. μου ανοίγει την πόρτα το πιό όμορφη, γλυκιά, καυλιάρα γυναίκα που έχω  δει ποτέ μου. (αν η φότο σου πέρνει 6/10 αυτή έπαιρνε άνετα 12/10) μεγάλο σχετικά βυζί φυσικό, με καφέ ρόγες. σφιχτή γυμνασμένη με τατουαζ στη μέση και ούτε μια τρίχα στο κορμί της.  Αν και δεν μιλούσε καθόλου αγγλικά και εγώ ζήτημα να ήξερα 10 λέξεις κορεάτικα με έκανε να αισθανθώ τόσο άνετα μαζί τησ που δεν έχω αισθανθεί ούτε με τις περιόσοτερες κοπέλες μου. Τέσπα ... μέσα στο δςμάτιο είχε ντους. όπου με πήγε με έβαλε να κάτσω σε μια ειδικά διαμορφομένη καρέκλα και με έκανε μπάνιο. με έτριπσε καλά παντου (και στον κώλο) με χέπλυνε με άλλειψε με μία κρέμα και μου έκανε την καλύτερη πιπα που μου έχουν πάρει ποτέ . έχυσα μέσα στο στόμα της 5 λεπτά μετά... με καθάρισε και με πέρασε στο δωμάτιο. με ξάπλωσε μπρούμητα  και άρχισε να μοθ κάνει μασσαζ αρχικά και μετά να με φιλαέι και να με γλύφει σε όλη την πλάτη και τέλοσ άρχισε να μου τρώει τον κώλο.... (και που το θημήθηκα καυλωσα πρωινιάτικα) αφού κατάλαβε πόσο καύλωσα με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να με πιπώνει πάλι. καπια στιγμή καταλαβαίνω οτι με παιρνει μέσα τησ . σχεδών πεταχτηκα πάνω απο τον πανικό αλλα παιδιά η τύπισα μοθ είχε βάλει προφυλακτικό και ούτε το είχα καταλάβει... Πάρα πολυ στενό μουνάκι (μάλλον οφείλετε στη διαφορά μεγέθους μας με τους ασιάτες. με γάμησε κανονικά αλλάξαμε καμια 5 αρια στάσεις (τι κωλαράκι ήταν αυτο) και όταν κατάλαβε οτι θα έχυνα βγήκε  με πήρε στο στόμα της και με ρούφηξε μέχρι τελευταίας σταγόνας. έκτοτε δεν έχω πάει ούτε μια φορα σε μπουρδέλο ή studio έδω ... Ξενερώνω και που το σκέφτομαι ...
 
  • Like
Αντιδράσεις: FROID

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.095
Like
133
Πόντοι
16
ευγε... παραστατικοτατος!!!
 

gamikulas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
140
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Παίδες Ταιλάνδη και Πούκετ, μόνο για σεξοτουρισμό
 

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.283
Like
62
Πόντοι
16
συναγωνιστή έγινε τις κορέας... ;) μας έφτιαξες πρωί -πρώι με την μουνίτσα :cheesy: άξιος :thumbsup:
 

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Μηνύματα
106
Like
4
Πόντοι
1
xa xa xa
ontos to JJ mahoneys είναι πολύ καλό . Αν και πρέπει να είσαι καλά ντυμένος.  Φάγαμε πόρτα μια φορά (φορούσε βερμούδα ο φίλος μου) αλλά είχε πολύ καλά κομμάτια . αν και οφείλω οτι δεν άκουσαμε τιμή κάτο απο 200 $ και μέχρι 1000 $
 

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Μηνύματα
606
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
FIle lioma, egw exw paei polles fores sthn Korea gia douleies kai oxi mono... loipon, an theleis kalo sex kai sxetika fthno, 100 dollaria US, na pas sto Grand Hayatt hotel pou exei sto
-2 ena bar pou legetai JJ Mahoney's kai ekei ektos apo ton xavale pou ginetai mazevetai kai polys "professional" kosmos, thulikou genous kai einai diapragmateusimes, alliws sthn idia perioxh pou einai to xenodoxeio, thn ITAEWON exei apeira magazakia pou mporeis na vreis gunaikes gia ola ta gousta. Exei kai mia amerikanikh vash ekei konta kai einai gematos o topos naftakia kai fantarakia amerikanous, opote exei kai poutanes, xa xa einai toso apla ta pragmata. Ena allo clubaki sto opoio tha vreis na "fortwseis" einai to lime light, pali sto ITAEWON.... megalo, fthno ka me kalh mousikh... kalh epityxia!

Δεν το κάνεις με ελληνικά, μην το φάει ο κακός δράκος; Κρίμα είναι
 

peiramatozoo4211

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Συγγνώμη για τα λατινικά, απλά είχα καιρό να γράψω. Εμένα πάντως με πήγαν κατι Κορεάτες σε κάτι δικά τους μέρη... που δεν μπορούσα να φανταστώ οτι υπαρχουν, αλλα οπως ειπε και ο συναδελφος πιο πανω, αν δεν πας με ντοπιο δεν μπαινεις καν μεσα.... ενα θα σας πω χωρις πολλες πολλες λεπτομέρειες.... στο Ουλσαν, οχι στη σεουλ αν και ειμαι σιγουρος οτι και εκει  παιζουν τετοια σκηνικα, με πηγε κορεατης σε ενα μερος παρομοιο με αυτο που περιεγραφε ο φιλος μας με το μασαζ και εκει η γκομενα ηταν εντελως αξυριστη.... πραγμα το οποιο εμενα με χαλαει πολυ.... αλλα οταν αρχισε να με πλενει.... συνειδητοποιησα μετα απο λιγο οτι χρησιμοποιουσε το μουνι της σαν σφουγγαρι...... ηταν απιστευτο.... φιλια και καλα ξεμπερδεματα....
 

Επισκέπτης
Μόλις επέστρεψα από Κορέα. Επειδή αυτά που έχω να γράψω είναι κατεβατά ολόκληρα, θα τα γράψω κάποια άλλη μέρα εδώ σε αυτό το thread κι επίσης θα κάνω το ίδιο κείμενο copy/paste στο "Mπουρδέλα εκτός Ελλάδος" που έχει όλες τις χώρες.

Με λίγα λόγια... ξεσκιστήκαμε στον ΠΟΥΤΣΟ!!! Τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν στην Ελλάδα κι ούτε πρόκειται να υπάρξουν ΠΟΤΕ... τελεία και παύλα, το δηλώνω κατηγορηματικά και χωρίς κανένα ενδοιασμό. Κρίμα........ Είμαστε πολύ πίσω.... Τώρα καταλαβαίνω έναν συνάδελφο εδώ που είπε ότι μετά από κάτι τέτοιο... δεν μπορείς να πας να γαμήσεις εδώ σε studio ή στην Φυλής, ή στο Μεταξουργείο, ή οπουδήποτε αλλού. Εμένα θα μου πάρει μήνες να ξεπέσω από τα "σαλόνια στα αλόνια"... Τα λέμε λεπτομερώς σύντομα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom