Νέα

Φωτογράφηση μοντέλου στη παραλία...!!!!!!!!!!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα loxxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
3
Πόντοι
16
Καλησπερα αγαπητοι συναγωνιστες σημερα υπηρξα ευτυχης μαρτυς μιας πολυ ενδιαφερουσας σκηνης που οι περισοτεροι εχουμε δει μονο απο τις οθονες μας..ταινιες και γενικα βιντεοκλιπακια,κτλ..για αυτο νοιωθω την αναγκη και υποχρεωση να μοιραστω αυτη την εμπειρια με τα πνευματικα-ιντερνετικα αδερφια μου ομοιδεατες που χρησιμοποιουν το πολυτιμο φορουμ μας.. :)! τι συνεβη λοιπον σημερα στη πλαζ που παω καμια φορα για μπανιο(για οποιον ενδιαφερεται ΣΟΒΑΡΑ θα αποκαλειψω τη πλαζ) κατα τις 6-7 το απογευμα παιρνει το ματι μου μια θεα κυριολεκτικα μουναρα(επιπεδου playboy,κτλ..) να ειναι στην οχθη της θαλασσας εκει που σκα το κυμα συγκεκριμενα σημερα ειχε και μπολικο αερακι οποτε σηκωνε αρκετο κυμα αυτο μαλλον θα ηθελαν τα κυμματα να πιτσιλουν την καλλονη.. ;) :rolleyes: :2on1:..ενα ενα λοιπον αυτο που αρχικα αντικρισα πριν απο οτιδηποτε αλλο ηταν ενα θεικο κωλο με χρυσαφι στριγκακι και μια τελεια πλατη οπου τη πλαισιωναν αρμονικα καταμαυρα μακρια μαλλια..! παραξενευτηκα αρχικα ειπα..μα τι γινεται εδω τι ακριβως κανει αυτη ειναι στα καλα της..;-).. :huh: :o :S...??? μετα απο μερικα δευτερολεπτα διαπιστωσα οτι εβγαινε φωτογραφια απο καποιον που δε μπορουσα ακομα να δω κα8αρα καθως στεκοταν μακρια της αρκετα μετρα αποσταση..και παλι σκεφτηκα καλα ποιος βγαζει αυτη τη θεικη γκομενα τετοιες φωτογραφιες αναμνηστικες στο μπανιο τους..;-).. :huh:.. ωσπου την πλησιασε ενας τυπος γυρω στα 50-60 με μακρι γριζο μαλλι,goattie,κοτσιδα,λινο αερατο πουκαμισο και σαλβαρι,και παρολο που δεν ειχε φορεσει ακομα το φωτογραφικο γιλεκο(το φορεσε μετα της Νικον συγκεκριμενα..:-) το ολο καλλιτεχνιζον στυλ του εκανε μπαμ οτι ειναι επαγγελματιας φωτογραφος εννοειται οχι σαν της γειτονιας οπου παμε να εμφανισουμε τα φιλμ μας(πηγαιναμε μαλλον καθως τωρα πια οι περισσοτεροι εχουν ψηφιακες) αλλα με τις πανακριβες μηχανες του με τους τερατωδεις τηλεφακους δε χρειαζοταν επεξηγηση οτι ηταν φωτογραφος τεχνης,μοντελων,κτλ..και τελικα αποδειχτηκε και πολυ κουλ καθως οχι μονο δεν εδειξε να δυσανασχετει με το γρουπακι των φαν που μαζευτηκαν να θαυμασουν τη δουλεια του αλλα δεν ειχε προβλημα ακομα και οταν ενας τον ρωτησε αν μπορει να βγαλει και αυτος φωτο με το κινητο του.. :o! τεσπα η ολη διαδικασια απο τη στιγμη που τη πετυχα και μετα κρατησε περιπου 1-2 ωρες μεχρι να σκοτεινιασει σχεδον τελειως με καποια διαλλειματα για αλλαγη μοντελου στρινγκ απο το μοντελο... :cheesy: :grin:!!!

αυτο που θελω να πω τωρα ειναι οτι αν καποιο μελος του φορουμ γραψει οτι δεν θα τον ενδιεφερε καθολου ενα τετοιο περιστατικο οτι θα τον αφηνε παγερα αδιαφορο να δει ενα τετοιο θεαμα διπλα του εκει που εχει παει για μπανιο τοτε τι να πω... :huh: :idiot: :uglystupid:..οποιος υποστηριξει κατι τετοιο τοτε μαλλον εχει μπει σε λαθος φορουμ και τριγυρνα ασκοπα ιντερνετικα απο δω και απο κει σαν την αδικη καταρα... :think: :jerking:..η εχει μπει εδω για να γραψει για αλλα θεματα..(ποδοσφαιρο,αυτοκινητα,σινεμα,το δικαιωμα γαμου στους gay,κτλ..οχι οτι εχω προβλημα με οποιοδηποτε απο τα προαναφερθεντα θεματα ειλικρινα θα συμμετειχα πολυ ευχαριστα σε μια σοβαρη συζητηση για οτιδηποτε απο τα προαναφερθεντα αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε αυτο το φορουμ συμμετεχουμε κυριως για ενα βασικο λογο αυτο ειναι το πρωταρχικο κινητρο αλληλοεπικοινωνιας μας...ετσι δεν ειναι..; συνεπως στη συνεχεια περα απο την διηγηση αυτου του περιστατικου οπου ελπιζω ειλικρινα καποιοι εστω απο τους συναγωνιστες να βρηκαν ενδιαφερον θα ηθελα να ρωτησω οποιον τυχει να διαβασει αυτο το μηνυμα μου αν εχει ποτε βρεθει σε κατι αναλογο..? εννοειται σε δημοσιο χωρο οχι σε εκθεσεις(εροτικα,κτλ..) οπου αυτο συμβαινει κατα κορον..προσωπικα συγκεκριμενα εχω τυχει να πεσω πανω σε αλλες δυο φωτογραφησεις μοντελων αλλα και οι δυο ηταν στο εξωτερικο(μια στο λονδινο και η αλλη στο παρισι) και το βασικοτερο ηταν οτι παρολο που τα μοντελα κυριολεκτικα φυσαγαν η φωτογραφηση ηταν με πληρη ρουχισμο..:-(  :(..λογω του οτι ηταν στο κεντρο της πολης υποθετω αυτη ειναι και βασικοτατη διαφοροποιηση το σημαντικοτερο που κανει τη διαφορα σε μια φωτογραφηση στη παραλια ειναι οτι το μοντελο ειναι ντυμενο στον ελαχιστο δυνατο βαθμο..(τα περισσοτερα που μπορει να φορα ειναι ενα μπικινι,παρεο,η απλα στρινγκακι σαν σημερα οπου περασε απο ολες τισ ενδυματολογικες καταστασεις..:-) :) :cheesy: :o

Συνεπως φτανουμε στη καταληξη του μακροσκελους αυτου μηνυματος οπου απευθυνω την ερωτηση στους συναγωνιστες αν εχουν συναντησει καποιο παρομοιο θεαμα σε καποια απο τις πολλες παραλιες της Αττικης..? γραφω Αττικης λογω(οχι μονο οτι η δουλεια μας εχει περιορισει στην Αθηνα..;- :( >:(-) αλλα επισης φτανω στο συμπερασμα οτι οι περισσοτερες φωτογραφησεις μοντελων στη παραλια πρεπει να συμβαινουν στις παραλιες περιξ της Αττικης και σχετικα κοντα στην Αθηνα..το υποστηριζω αυτο κανοντας το συλλογισμο οτι δεν ειναι δυνατον οι πολυασχολοι superbusy επαγγελματιες αυτου του χωρου(μοντελα,φωτογραφοι,2-3 ατομα συνεργιου μακιγιαζ,γκαρνταρομπα,κτλ) καθε φορα οπου θα χρειαζονται φωτογραφιες στη παραλια(οπου αυτη την εποχη του χρονου φανταζομαι μονο παραλιας θα βγαζουν ειδικα τωρα που ειμαστε στη φουλ ζεστη και μπορουν να μεινουν ως το βραδυ χωρις ρουχα.. ;)-;-) για καθε φωτογραφηση να τρεχουν απο την αθηνα που εχουν τη βαση τους να σηκωνονται και να ταξιδευουν ως τα νησια..θα ηταν πρακτικα πολυ δυσκολο και οικονομικα τελειως ασυμφορο για τισ ελληνικες φωτογραφησεις σιγουρα δε θα μπορουσαν να κανουν κατι τετοιο καθε τοσο..για τις ξενες παραγωγες υποθετω θα ειναι πολυ πιο ευκολο καθως αν ειναι να ερθουν Ελλαδα απτο εξωτερικο γιατι να μην πανε κατευθειαν σε καποιο νησι αντι να ερχονται Αθηνα..; ενω οσοι Ελληνες σε αυτο το χωρο εργαζονται αθηνα(ολοι δηλαδη.. :grin:..;-) θα πηγαινουν καπου κοντα για τις φωτογραφησεις τους..αρα λογικα αυξανονται πολυ οι πιθανοτητες να τους πετυχει καποιος σε καποια πλαζ της Αττικης..θα εκπλαγω πολυ αν κανενας απο οσους συναγωνιστες το διαβασουν δεν εχουν δει ποτε κατι τετοιο σε καποια παραλια..κυριολεκτικα παντως αυτο που μου εκανε τη μεγαλυτερη εντυπωση ηταν η ανεση με την οποια εκαναν τη δουλεια τους αναμεσα στο κοσμο της παραλιας..οχι μονο δεν τους ενοχλουσε που τους κοιτουσαν αλλα φαινοταν σιγουρα οτι γουσταραν και οι δυο τους..! ο φωτογραφος γιατι ανεβαζε τις μετοχες του ως καλλιτεχναρας που βγαζει θεικα μοντελα και το θεικο μοντελο καυλωνε πολυ που την επαιρναν ματι δημοσιως να ποζαρει με αυτη την ενδυμασια..(η σωστοτερα χωρις ενδοιμασια..;-) ;) :grin: :boobies: :o :sunglasses:!!!

αυτα αγαπητοι προς το παρων πολυ συντομα ελπιζω να εχω θετικες ανταποκρισεις απο συναγωνιστες που να ετυχαν παρομοιων θεαματων.. :) :boobies: :rolleyes: και να μπορεσουμε να ανταλλαξουμε τις εντυπωσεις μας καθως και τις εκτιμησεις μας ως το προς σε ποιες πιθανες παραλιες λαμβανει χωρα κατι τετοιο..;-) :huh: :think:??????????
καθως ειναι σιγουρο οτι γινεται διαρκως το καλοκαιρι..! πως αλλιως βλεπουμε ολο το χειμωνα νεες φωτο μοντελων που ποζαρουν στη παραλια..;-) ;)??!! δεν ειναι δυνατον να τις βγαζουν μεσα στο χειμωνα ειναι αδυνατον για οποιοδηποτε μη χειμερινο κολυμβητη..(α ρε μπακιρτζη..:) :cheesy:..;-)
 

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Μηνύματα
1.385
Like
0
Πόντοι
16
ρε τυπε ελεος

ειναι 5 το πρωι ...ανοιγεις ενα θρεντ με τιτλο "φωτογραφιση μοντελου στην παραλια"  μπαινουμε να δουμε καμια φωτογραφια κι εχεις γραψει ολοκληρο κατεβατο :idiot:
 
OP
OP
loxxos

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
3
Πόντοι
16
θεικο το βιντεακι αλλα ας προσπαθησουμε λιγακι να αποφυγουμε τα σπαμ και οποιος ενδιαφερεται να απαντησει επι του θεματος..(αν ειναι κουρασμενος για να διαβασει ολο το κατεβατο τωρα ας απαντησει το πρωι..;-) φωτογραφιες μοντελων ειναι το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου που μπορεις να βρεις με ενα κλικ στο ιντερνετ...το θεμα ειναι να βρουμε σε ποια παραλια γινονται αυτες οι φωτογραφησεις συνεχεια κατω απο τη μυτη μας..?! τωρα ειχα μπει στο σαιτ ενος καλλιτεχνη φωτογραφου που ελεγε οτι οταν φωτογραφιζει γυμνα μοντελα στη παραλια μαζευονται οι περαστικοι λουομενοι της παραλιας..! αρα αυτο γινεται συνεχεια τωρα το καλοκαιρι..!!!!! αλλα....ΠΟΥ γινεται..??????!!!!!!!
 

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Μηνύματα
177
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
ρε τυπε ελεος

ειναι 5 το πρωι ...ανοιγεις ενα θρεντ με τιτλο "φωτογραφιση μοντελου στην παραλια"  μπαινουμε να δουμε καμια φωτογραφια κι εχεις γραψει ολοκληρο κατεβατο :idiot:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Μηνύματα
9.019
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
66
...μετα απο μερικα δευτερολεπτα διαπιστωσα οτι εβγαινε φωτογραφια απο καποιον που δε μπορουσα ακομα να δω κα8αρα καθως στεκοταν μακρια της αρκετα μετρα αποσταση..και παλι σκεφτηκα καλα ποιος βγαζει αυτη τη θεικη γκομενα τετοιες φωτογραφιες αναμνηστικες στο μπανιο τους..;-).. :huh:.. ωσπου την πλησιασε ενας τυπος γυρω στα 50-60 με μακρι γριζο μαλλι,[glow=red,2,300]goattie[/glow],κοτσιδα,λινο αερατο πουκαμισο και σαλβαρι,και παρολο που δεν ειχε φορεσει ακομα το φωτογραφικο γιλεκο(το φορεσε μετα της Νικον συγκεκριμενα..:-) το ολο καλλιτεχνιζον στυλ του εκανε μπαμ οτι ειναι επαγγελματιας φωτογραφος εννοειται οχι σαν της γειτονιας...

goattie  :think: :think: :think:
Δηλαδη στα shootings ο τυπος "σκαει" με γιδα γεματη με πετραδια?
Πολυ Avant Garde ο τυπος.

Και μονο που εγραψες ολο αυτο το κατεβατο χαραματα, για μενα εισαι ενας μικρος θεουλης...
 
OP
OP
loxxos

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
3
Πόντοι
16
goattie  :think: :think: :think:
Δηλαδη στα shootings ο τυπος "σκαει" με γιδα γεματη με πετραδια?
Πολυ Avant Garde ο τυπος.

Και μονο που εγραψες ολο αυτο το κατεβατο χαραματα, για μενα εισαι ενας μικρος θεουλης...

φιλε μου thanks για το μην εσκασα στα γελια ξενυχτωντας με στα χαραματα περιμενωντας μια σοβαρη απαντηση επι της ουσιας... :helpplea:.. :headbang:

παρεπιπτοντως...
goatie:
 

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Μηνύματα
10.664
Like
2
Πόντοι
166
 Εσυ πως και δεν τραβηξες ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ φωτο απο το μοντελο;

 Μια απλη,με το κινητο;
 
OP
OP
loxxos

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
3
Πόντοι
16
Ποιος είναι ο κύριος;

Αργυρης Μπακιρτζης ιστορικο μελος τραγουδιστης των Χειμερινων Κολυμβητων κανε ενα search utube και θα βρεις πολλα..! επισης εχει παιξει σινεμα σε ταινιες του Σταυρου Τζιωλη οπως το ιστορικο αριστουργημα..'Ας περιμενουν οι γυναικες..' και για αυτο θα βρεις πολλα στο utube και στο φορουμ εδω εχουν παραθεσει αποσπασματα συναγωνιστες φανατικοι του συγκεκριμενου ειναι θεος..!
 
OP
OP
loxxos

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
3
Πόντοι
16
 Εσυ πως και δεν τραβηξες ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ φωτο απο το μοντελο;

 Μια απλη,με το κινητο;

γιατι πρωτον δεν ειχα το κινητο μαζι μου εκεινη τη στιγμη και δευτερον ακομα και να το ειχα δεν εχει φωτογραφικη καθως δε συνιθιζω να τραβω φωτογραφιες piping tom οπως κανουν πολλοι απο κυλοτακια,κτλ..ουτως οι αλλως δεν εχει κανενα απολυτως νοημα να το τραβηξεις να το εχεις σε φωτογραφια δικια σου που θα ειναι σιγουρα πολυ χαμηλοτερης ποιοτητας απο οτι οι επαγγελματικες του φωτογραφου που μπορεις να βρεις απειρες αντιστοιχες ανα πασα στιγμη στο νετ..απλα αυτο που με εντυπωσιασε απτην ολη διαδικασια και ηταν κατι το τελειως διαφορετικο ηταν το nude photo shoot in your face χωρις να τους νοιαζει καθολου ποιος τους βλεπει καθοσουν σε λιγα μετρα αποσταση και ενοιωθες σαν μελος του συνεργειου..! ειναι το ιδιο ακριβως feeling με το αν σου εχει τυχει να βρεθεις ποτε στο δρομο σε γυρισματα ταινιασ,σειρας στη τηλεοραση,κτλ..το νοημα δεν ειναι να τραβηξεις αυτα που βλεπεις μπροστα σου αφου θα μπορεις να τα δεις απτο γυαλι σε τελεια ποιοτητα αλλα να νοιωσεις το ανεπαναληπτο συναισθημα το feeling οτι αυτο διαδραματιζεται live μπροστα σου ζωντανα λιγα μετρα μακρια σου..!!! ελπιζω να σε καλυψα...thanks για την ερωτηση παντως :)
 

Επισκέπτης
Τουλάχιστον όνομα του μοντέλου έμαθες;
Πάντως αν ήμουν εγώ εκεί και είχα μαζί τη μηχανή μου,πίσω από τον επαγγελματία θα ήμουν  :2funny:
 
OP
OP
loxxos

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
3
Πόντοι
16
Τουλάχιστον όνομα του μοντέλου έμαθες;
Πάντως αν ήμουν εγώ εκεί και είχα μαζί τη μηχανή μου,πίσω από τον επαγγελματία θα ήμουν  :2funny:

και πολυ καλα θα εκανες φιλε μου και εκεινος δε θα σου ελεγε τιποτα να φανταστεις αυτο ελεγε και ενας ελληνας επαγγελματιας που διαβαζα πριν στο σαιτ του ελεγε οτι οταν βγαζει γυμνο στις παραλιες του τη ψιλοσπαει που ερχονται ολοι κολλανε και τραβουν με τα κινητα,κτλ αλλα δε μπορει να τους πει τιποτα δε ρωτησα ονομα,κτλ να σου πω την αληθεια ακομα και να ηξερα τα παντα για αυτην δε θα εκανα καν το κοπο να τη ψαξω στο ιντερνετ ειλικρινα δε μου κινει πια καθολου το ενδιαφερον να κοιτω φωτο,τσοντες,κτλ απο ενα σημειο και μετα στην οθονη ειναι ολες ιδιες και τα βαριεσαι ολα..ενω το ζωντανο εχει αλλη χαρη εντελως ειναι κατι το τελειως διαφορετικο..!
 

Επισκέπτης
Εάν δεν εμποδίζεις τον άλλο στη δουλειά του δεν τρέχει τίποτα.Αν τώρα είσαι μέσα στα πόδια του θα σε διώξει και με το δίκιο του.Γι'αυτό υπάρχουν και οι τηλεφακοί!
 
OP
OP
loxxos

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
3
Πόντοι
16
Εάν δεν εμποδίζεις τον άλλο στη δουλειά του δεν τρέχει τίποτα.Αν τώρα είσαι μέσα στα πόδια του θα σε διώξει και με το δίκιο του.Γι'αυτό υπάρχουν και οι τηλεφακοί!

ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι φιλε μου imaginas αυτο ακριβως που καταλαβα απο αυτη τη μικρη εμπειρια μου ειναι οτι αυτοι κοιτουν να κανουν τη δουλεια τους οσο το δυνατον καλυτερα και συντομοτερα με τη μικροτερη δυνατη ταλαιπωρια..δε δινουν δεκαρα για το τι συμβαινει γυρω τους μη σου πω οτι ετσι οπως εκανε αυτη με τις στασεις που επαιρνε και ετσι οπως τουρλωνε τη κωλαρα της το μονο που μπορουσα να υποθεσω ηταν οτι καυλωνε τρελα απτην ολη κατασταση..σε καποια στιγμη σκεφτηκα το ακριβως αντιθετο μηπως αυτοι φοβουνται οτι εκεινοι θα εχουν προβλημα με αυτο που κανουν σε δημοσια παραλια μηπως τους κανουν παρατηρηση τιποτα υπερσυντηρητικοι γονεις,κωλογριες,κυρατσες,κτλ..αλλα αν σου πω τι παιχτηκε σε καποια φαση περναγε ενα κοριτσακι γυρω στα 5-7 με το πατερα του και του απομακρυνεται και παει και στεκεται αναμεσα στο φωτογραφο και το μοντελο σε σημειο βεβαια οπου και λογω υψους δεν επιρεαζε το οπτικο πεδιο της μηχανης ετσι αυτος συνεχισε να κανει τη δουλεια του τελειως ακαθεκτος σαν να μη συμβαινει τιποτα..τοτε το πλησιαζει ο πατερας και εγω σκεφτομαι..ωχ τωρα ειναι που θα του την πει και θα γινει καμμια σκηνη και θα χασουμε το κορμι πατριωτη.. :( >:(!!! σε αυτη τη φαση της φωτογραφησης το μοντελο ηταν μεχρι τη μεση στο νερο και το κυμα σκεπαζε τελειως οποιο ιχνος απτο μικροσκοπικο ουτως η αλλως στρινγ υπηρχε οποτε τι γυριζει και λεει το μικρο στο μπαμπα του..«Μπαμπά γιατί η κυρία αυτή δε φοράει μαγιώ..; :o?» καθως το πε δυνατα το μικρο το ακουσε και ο φωτογραφος οπου σηκωνει το κεφαλι του απτη μηχανη προς το πατερα που στρεφει προς το φωτογραφο και τι του λεει για τη μικρη.....?????? εγω εκει κραταγα την αναπνοη μου απτη βαρια ατμοσφαιρα... :-!!!!!!!!!!!
ο πατερας του λεει...'της αρεσουν πολυ οι φωτογραφιες...τρελαινεται οταν τη βγαζουμε... :huh: :idiot: :uglystupid: :headbang:!!!!! και τι του απαντα ο επαγγελματιας με το πιο στοργικο και πατρικο υφος που μπορεις να φανταστεις... :-????? ''ε..ειναι μικρη ακομα εχει πολυ καιρο μπροστα της να μεγαλωσει,κτλ... :huh: :2funny:!!!!!!!!!!!! αυτα ειναι κυριοι εδω που φτασαμε οι πατεραδες παρακαλουν τους πορνοπροαγωγους να βγαλουν τις κορες τους στο γυαλι/κλαρι.... :uglystupid: :S :headbang:!!!!!!!!!!!!!!!! μα τι γινεται ρε που παμε ρε...που παμε ρε...???? που λεει και ο γεωργιου...που παμε ρεεεεεε.......... :idiot: :uglystupid: :helpplea:!!!!!!!!!
 

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Μηνύματα
5.761
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
καλά το κινητό δεν έχει φωτογραφική?
 

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Μηνύματα
5.761
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

Συνημμένα

  • Telephone-Old-001.jpg
    Telephone-Old-001.jpg
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 24

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom