Νέα

Ρωσσίδα στην Ελλάδα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μεγαλε και τρανε pornoreporter μεμo σαν μεγαλοσ θαυμαστισ σου θα ιθελα να διαφοτισισ το λαο σου με ενα πολι καυστικο θεμα που καει ειδικα ολουσ εμασ τουσ ελινεσ αντεσ!

σχετικα με το να φερισ ροσιδα στιν ελαδα για παντα......
ποσ το βλεπισ αφτο μεγα φιλοσοφε?θα ιθελα να ακουσο τιν γνομι σου τιτανοκαυλε αρχοντα!!!!
εινια καλι σκεψι ι οχι?
αν ναι τι πρεπει να προσεξεισ?
που πρεπει να ψαξισ?
θα ιθελα τα φοτα σου περι ολου του θεματοσ απο ολεσ τισ αποψισ!!!!!!!!!!!
ευχαριστο προκαταβολικα!!!
σε διαβαζουμε με αγονια !!!σινεχισε τιν καταπλικτικι πορνοδουλια σου τεραστιε γιγαντα γνοσεον!
 

Επισκέπτης
καλο τον μεγα μεμο να δοσι τα φοτα του σε αυτο το καυστικο πλεον θεμα!!!!
μεγα ιεραποστολε τον ατακτον σλαβικον κορασιδον κανε μασ να ξεροχισουμε με τον τροπο σου για ακομα μια φορα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Μηνύματα
12.219
Like
4
Πόντοι
166
Ρε πουστη μου τοση ωρα εγραφα το κατεβατο και μολις πηγα να το ποσταρο μου λεει οτι το θεμα κλειδωθηκε και μου σβηστικε....κατσε να το ξαναγραψω τωρα...
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
Οι Ρωσσιδες πολυ δυσκολα συνηθιζουν τον τροπο ζωης στο εξωτερικο και πολυ δυσκολα μαθαινουν ξενες γλωσσες.στο γαμησι δεν θα ελεγα οτι ειναι καλες.Οι Πολωνεζες ειναι πολυ περιεργες γυναικες.εχουν κομπλεξ απεναντι στους δυτικους γιατι η χωρα τους ειναι πολυ χαμηλοτερου επιπεδου.μισουνε τους Ρωσσους και λενε οτι τους κλεψανε!εμας δεν μας πολυ πανε γιατι ειναι Καθολικιες και ημαστε ορθωδοξοι.τα θετικα τους ειναι οτι κανουν πολυ καλο γαμησι.δυστηχως οι γαμοι Ελληνα με Πολωνεζα κατα 90% καταληγουν σε διαζυγιο.κατα τη γνωμη μου οι γυναικες που μας ταιριαζουν πιο πολυ ειναι Τουρκαλες απο Αραβικες χωρες ή Περσικης προελευσης (Ιρανες,Τατζηκες) θα μου πεις ειναι ασχημες.Ναι αλλα οχι ολες.υπαρχουν και πολυ ωραιες.και οι Ταταρες,Μπασκιρες (Τουρκοφωνες)μας ταιριαζουν.εγω προτιμαω της Ιρανικης προελευσης.εχει πολλους δε Καυκασιους λαους που ειναι Ιαρνικης προελευσης.βεβαια αυτες οι γκομενες θελουν τον τέλειο αντρα και με Ρωσσους πολυ δυσκολα πανε.στο DNA μας ταιριαζουνε
 

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Μηνύματα
12.219
Like
4
Πόντοι
166
Πρωτον , αμα θες να φερεις μονιμα ρωσσιδα εδω πρεπει η να την παντρευτεις ή να της βγαλεις αδεια παραμονης και να δουλευει....

Θα ηταν ευκολοτερο αν αντι για ρωσσιδα ηθελες να φερεις καναν πακιστανο αλλα ας μην το κανουμε θεμα εδω...

Αυτο που πρεπει κατ αρχην να καταλαβετε, ειναι το μεγεθος της Ρωσσιας! Οι πολεις ειναι τοσο μακρια μεταξυ τους ή σε σχεση με τη Μοσχα που ειναι αλλος κοσμος! Αλλες χωρες ουσιαστικα! Αμα θεσετε υποψιν οτι οι Ρωσσοι δεν ειναι αμιγης λαος ουτε εχουν μονο μια θρησκεια θα καταλαβετε οτι αναλογα με την περιοχη που πας συναντας εντελως διαφορετικους ανθρωπους!

Εγω παντα ημουν υπερ των γυναικων απο επαρχια για πολλους λογους...

1. Τα νεα στη Ρωσσια δεν ταξιδευουν γρηγοτα, λογω του μεγεθους υπαρχουν περιπτωσεις που στο βλαδιβοστοκ δεν γνωριζουν τι γινεται στην Αγ.Πετρουπολη ή τη Μοσχα! Οταν λεμε δεν γνωριζουν δε λεω τις ειδησεις αλλα τη μοδα, το λαϊφσταϊλ, τα ιν μαγαζια, και διαφορα τετοια...
Στη ρωσσια,οι περισσοτερες πολεις εξυπηρετουσαν ενα σκοπο. Αλλες ηταν γεωργικες πολεις (οι κατοικοι ολοι ηταν αγροτες), αλλες βιομηχανικες(οι κατοικοι δουλευανε μονο σε εργοστασια) αλλες στρατιωτικες (εξυπηρετουσανε τις αμετρητες στρ.εγαταστασεις) και καποιες ηταν ακομη και απαγορευμενες ως προς την προσβαση ακομη και στους ιδιους τους Ρωσσους! Υπαρχουν δε ακομη πολεις που ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ! κανονικα με μπαρες, αστυνομια κ.λ.π.

Η κοπελα που ειχα εδω προσφατα (οχι η ουκρανεζα, αλλη ειναι αυτη) ειναι απο το Εκατερινμπουργκ! Χρυσο κοριτσι! Το Εκατερινμπουργκ ειναι στα Ουραλια, δυομισυ ωρες απο τη Μοσχα με αεροπλανο, επανω στο συνορο Ασιας-Ευρωπης (εχω και φωτο απο κει, σαν το Γκρηνουϊτς ενα πραμα) και με χειμωνα που η θερμοκρασια φτανει τους -40! (αυτο θα πει κακουχιες στον σεξοτουρισμο χαχα)Το Εκατερινμπουργκ ηταν μια απαγορευμενη πολη μεχρι σχετικα προσφατα η οποια στους δρομους δεν ειχε οδους και αριθμους ωστε ακομη και κατα τυχη ενας ξενος να βρισκοτανε εκει να χανοτανε!

Γενικα εγω προτιμω τις κοπελλες που οι μαναδες τους εχουνε ζησει Σοβιετικη εποχη και Περεστροϊκα! Επειδη ο πατερας ειναι σπανιο ειδος σε μια μεση Ρωσσικη οικογενεια, τις αρχες στο κοριτσι τις δινει η μανα, αν λοιπον η μανα εχει περασει δυσκολα εχει μαθει την κορη να κοιτα την ασφαλεια, την οικογενεια και γενικα μακροπροθεσμα και οχι εφημερα πραματα! Οι περισσοτερες επαρχιωτισσες ειναι ετσι, ιδιως αυτες που μενουν σε πολεις που δεν πανε τουριστες η ακομη καλυτερα ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ!

Το κομπιουτερ τις χαλαει, γιατι κατανοουν οτι ειναι ομορφες.
Εκει επειδη ολες ειναι ωραιες, η γυναικα ζηλευει τον αντρα γιατι πιστευει οτι οι αλλες ειναι πιο ωραιες και θα της τον φανε! Οταν καταλαβει οτι αυτη ειναι πιο ομορφη απο εκατομμυρια Ευρωπαιες και οτι οι αντρες πεφτουνε στα ποδια της τοτε αρχιζει και ψωνιζεται.... Το πιθανοτερο οποια εχει κομπιουτερ δικο της(το οποιο κατα πασα περιπτωση θα της τοχει κανει δωρο καποιος σπονσορας) θα νταραβεριζεται με εκατονταδες ξενους ή ακομη και να κανει στριπτηζ σε κανα ειδικο σαίτ για να κονομαει ....

Ας πουμε λοιπον οτι βρισκεις καλο κοριτσι....

1. Θα εχει αρχες!
2. Θα σε προσεχει, θα σε φροντιζει, θα σε κανει να νιωθεις αρχοντας! Θα προσεχει τον εαυτο της ΓΙΑ ΣΕΝΑ και θα στο τονιζει!
3. Οι Ρωσσιδες σε αντιθεση με καποιες αλλες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΟΠΛΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ! Η ρωσσιδα θα κατσει να τον φαει και μετα με ζουζουνιες και ναζακια θα σου ζητησει να της κανεις τη χαρη και τελικα θα της την κανεις επειδη γουσταρεις και οχι επειδη στο απαιτησε!
4. ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΑ ΠΕΡΒΟΛΕΣ! Για μια Ρωσσιδα ο Ευρωπαϊκος τροπος ζωης αρκει για να ειναι ευτυχισμενη! Τι θα εκανες βρε παιδι μου αν ειχες ελληνιδα γυναικα? θα πηγαινες μια φορα τη βδομαδα σουπερμαρκετ? μια φορα τη βδομαδα κομμωτηριο? θα πηγαινατε κανα σινεμα, κανα εστιατοριο κανα ΣΚ εκδρομη? διακοπες το καλοκαιρι? Ε αυτα φτανουν και περισσευουν!
Τη Ρωσσιδα τη νοιαζει να εχεις δικο σου σπιτι!
Τη Ρωσσιδα τη νοιαζει να εχεις σταθερη δουλεια για να μην πεινασει αυτη και τα παιδια σας!
Ας εχεις και ενα αμαξι...

Η Ρωσσιδα θελει να νοιωθει ασφαλεια (οτι δε θα μεινει στο δρομο σε μια ξενη χωρα) και να μπορει να εχει την ανεση να φροντιζει σχετικα τον εαυτο της(για σενα) και την οικογενεια της! Τιποτε παραπανω και τιποτε παρακατω!
Αμα ηθελε να ζει μες τη χλιδη, πιστεψτε με θα το εκανε ακομη και στη χωρα της! Εκει να δειτε τι λεφταδες μορφωνιοι υπαρχουνε, αλλα ειναι ζωα! Γιαυτο προτιμα ας πουμε τον πολιτισμενο Ευρωπαϊο!
Αν ομως χασεις κατι απο αυτα που την κανουν και νιωθει σιγουρια ενδεχεται να σε παρατησει, γιατι? Γιατι η μανα της (που λεγαμε πριν) την εχει μαθει οτι ΠΡΩΤΑ η ασφαλεια,το σπιτι, το φαϊ, και μετα τα αισθηματα!
Οι ρωσσιδες ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ οσους πινουν(απωθημενο απο τη πατριδα, ισως και το σπιτι τους)
Οι Ρωσσιδες ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ οσους τις χτυπανε (κιαυτο απωθημενο, τρωνε το ξυλο της αρκουδας εκει).Θεωρουν οτι οι Ευρωπαϊοι ειναι πιο μπροστα σαυτα τα θεματα.....βεβαια αμα κανει χοντρη μαλακια και φαει καμια αναποδη δε θα βγαλει τσιμουδια! Εκει τις βαρανε και χωρις λογο, επειδη κανουν φασαρια οταν εχει ματς στην τηλεοραση ας πουμε ή επειδη γυρισε ο γκομενος λιαρδα..

Αυτο που πρεπει παση θυσια παντως να αποφυγεις ειναι τα πολλα πολλα με τις Ελληνιδες γιατι θα σου τη χαλασουνε....
Ειναι απιστευτο πως οι καριολες οι δικες μας ακομη και σε 10 λεπτα κουβεντα θα καταφερουνε να της περασουνε μια γραμμη.....
Επειδη δεν μπορουνε να τις συναγωνιστουνε σε ομορφια, προσπαθουνε να τις κανουνε σαν τα μουτρα τους σε χαρακτηρα! Προσοχη μεγαλη σε αυτο!

Αυτα για αρχη, σιγουρα ξεχασα πραγματα, ρωτατε....
 

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Μηνύματα
12.219
Like
4
Πόντοι
166
Σημαντικα που ξεχασα πριν....

Η καλη ρωσσιδα ΔΕΝ θα θελει να δουλευει, εχει στο μυαλο της τα παραδοσιακα πραματα, ο αντρας δουλεια η γυναικα σπιτι με τα παιδια... Γιαυτο ειναι σημαντικοτατο να μπορειτε να της πρισφερετε την ασφαλεια που ελεγα πριν...


Επισης για καποιο λογο, ολες εχουνε ενα κολλημα οτι πρεπει ναχουνε παντρευτει μεχρι τα 24! Εδω που τα λεμε, βιολογικα ειναι καλυτερα ετσι παντως...

Αυτες που ειναι καμμενες (κυριως) ειναι αυτες που μενουνε σε μεγαλουπολεις και ιδιως στη Μοσχα... οσο και να σας φανει περιεργο, εκει επικρατει μια τρελλα λες και εισαι στη Νεα υορκη, κατι το διαφημιζομενο lifestyle, κατι η πανακριβη πολη, κατι το αγχος ολων να βγαλουνε πολλα λεφτα και γρηγορα τους εχει κανει εκτος απο ανυπομονους να ειναι ενιοτε και επιθετικοι.... Μη σας φανει περιεργο αμα ρωτησετε καποιον στο δρομο που ειναι η οδος ταδε και σας αρχισειστα μπινελικια...Ειναι ενα κεφαλαιο απο μονο του η Μοσχα...

Αυτο που με στεναχωρει ομως ιδιαιτερα εκει ειναι οτι η πιτσιρικαρια(μεχρι 17) εχουνε γινει αμερικανακια, ντυνονται και ζουν οπως δειχνει το ΜΤV! κυριολεκτικα,και τα μισα ειναι καμμενα στον εγκεφαλο απο τα ναρκωτικα που κανουνε θραυση στη Ρωσσια...
 

Επισκέπτης
Πάλι στα ρωσίδια εσύ;! :grin: :think:
Καμία Ελληνίδα για αλλάγή,τί λες;!  :2funny: :2funny:
 

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Μηνύματα
12.219
Like
4
Πόντοι
166
Αδυναμιες ειναι αυτες Παπαζολη μου.....

dscn3646.jpg
 

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Μηνύματα
12.219
Like
4
Πόντοι
166
Λεφτά για εκεί no=no money no funny!!! :-
Θα φάμε από εδώ τον βόθροοο λοιπόν!!! :headbang:
αφου εισαι φοιτητης ρε ακομα! πιασε μια δουλιτσα, κανε μια σχετικη οικονομια και αντι να πας 3 φορες στα μπουζουκια, η ΣΚ στη Μυκονο που λεει ο λογος κρατα τα λεφτα και πηγαινε εξωτερικο ενα 5νθημερο!
 

Επισκέπτης
αφου εισαι φοιτητης ρε ακομα! πιασε μια δουλιτσα, κανε μια σχετικη οικονομια και αντι να πας 3 φορες στα μπουζουκια, η ΣΚ στη Μυκονο που λεει ο λογος κρατα τα λεφτα και πηγαινε εξωτερικο ενα 5νθημερο!
Δεν είναι κακή ίδεα,αν τα βγάλω.....σε κανένα 3μηνό φυσικάαα!!! :grin:
 

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Μηνύματα
12.219
Like
4
Πόντοι
166
τι ναι τούτο ρε?

μη μου πεις ότι αυτό ήταν το ρωσιδάκι σου που έφυγε την Κυριακή? :bigdick: :bigdick: :bigdick:





υ.γ.δυο σου σεντόνια θα τα διαβάσω σε λίγο!
αυτο ητανε τζεημς.....


αχ βαχ......

με τι μυαλο θα παω Μπρνο τωρα?

αχαχχαχαχαχα

 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
αφου εισαι φοιτητης ρε ακομα! πιασε μια δουλιτσα, κανε μια σχετικη οικονομια και αντι να πας 3 φορες στα μπουζουκια, η ΣΚ στη Μυκονο που λεει ο λογος κρατα τα λεφτα και πηγαινε εξωτερικο ενα 5νθημερο!
Σε ενα πενθημερο δεν κανει κανεις τιποτα.θελει 12-15 μερες.Η δε Ρωσσια θελει να εχεις και εμπειρια.και αν δεν ξερεις γλωσσα καλο ειναι να εχεις μαζι καποιον που να ξερει τη γλωσσα (θα βοηθισει παρα πολυ).-Βεβαια εδω το θεμα μας ειναι το αντιθετο πως να φερει κανεις Ρωσσιδα στην Ελλαδα και τι επιπτωσεις θα εχει.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom