Νέα

Μπουρδελο-Ανασκόπηση Θεσσαλονίκης 2009, 2010

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Karaman 7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.829
Κριτικές
379
Like
5.194
Πόντοι
10.647
Με αφορμη την Μπουρδελο-ανασκοπηση του μελους και συναθλητη big_boy στη μπουρδελοκαταστασης Θεσσαλονικης...ανοιγω αυτο το θρεντ για να μπορεσουμε τα μελη της μπουρδελοκαταστασης Θεσσαλονικης να βαλουμε οποιος θελει την δικια του Μπουρδελοανασκοπηση της χρονιας που μας περασε.

Μεχρι στιγμης μαζι με τον big_boy τα μελη gl,Karaman 7,vourvou και michael_k εχουν αναφερει στην μπουρδελοκαταστασης Θεσσαλονικης την δικια τους ανασκοπηση. Τις οποιες θα τις αντιγραψω και εδω.

Βαση αυτων των στοιχειων απο σημερα και για ενα μηνα θα μπορεσουμε να βγαλουμε ενα αληθες συμπερασμα κατι σαν διαγωνισμος, για το πια ηταν η Αγαπημενη μας κοπελα για την χρονια που μας περασε, αφου οι ανασκοπησεις θα ειναι απο μελη που θα ποσταρουν και οχι απο ψηφοφορια η οποια μπορει να νοθευτει απο τριτους! ;)

Δηλαδη οποιος ποσταρει ανασκοπηση για τις αγαπημενες του κοπελες μεσα στο 2009 θα ανεβασει αυτοματα και την βαθμολογια των κοριτσιων αυτων.

Η Βαθμολογια θα οριζετε ως εξης...
Η πρωτη κοπελα θα περνει 20 βαθμους, η δευτερη 19, η τριτη 18 και παει λεγοντας...
απο την 20η και κατω κοπελα δηλαδη η 21η κοπελα και περα θα παιρνει απο 1 βαθμο για αυτους που εχουν πολλες αγαπημενες!!!

Την συγγεντρωση των βαθμων θα την υπολογισω εγω και στο τελος δηλαδη σε ενα μηνα 4.2.2010 θα βγουνε τα αποτελεσματα.

Η Νηκητρια της Μπουρδελοανασκοπησης Θεσσαλονικης ...θα χρειαστει να μας ανεχθει και το 2010!!! ...οπως και οι υπολοιπες!
:knockinb: :knockinb: :knockinb:

 
OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.829
Κριτικές
379
Like
5.194
Πόντοι
10.647
Ανασκοπηση big_boy

Ειθισται τετοιες μερες να κανουμε τον απολογισμο της χρονιας που εφυγε.Ετσι λοιπον κι εγω κανω την δικια μου μπουρδελοανασκοπηση του 2009 και παρακατω θα δειτε την λιστα με τις κοπελες που με...ανεχτηκαν την χρονια που μας περασε.(Τις ευχαριστω και να ειναι καλα ολες τους)
Τις εχω με σειρα προτιμησης,συμφωνα με τα δικα μου γουστα και τα δικα μου κριτηρια.Ειναι απλα η γνωμη μου και οχι προτασεις για τις επομενες καταθεσεις σας. Αυτα για να μην παρεξηγηθω.
Ξεκιναω...

1. And the winner is...το Μαρινακι (Τανταλου 8Α).Ετσι απλα Μαρινακι.Χωρις σχολια.
2. Γελενα (Προμηθεως 19). Η μοναδικη κοπελα που μου τον εκανε  καγκελο,χωρις καν να μου τον αγγιξει ! Μονο με τα προκαταρκτικα της ! Ακολουθουσε πιπα μαγικη κι ονειρεμενη και τελειωναμε με τρικουβερτο σεξ σε ποικιλια στασεων και θεσεων.
3. Βανεσα.Το τρελο αγορι ειχε πει καποτε γι΄αυτην "μια πορνοσταρ στο κρεβατι σας".Συμφωνω αλλα η Βανεσα ωρες ωρες,ακομα και τις επαγγελματιες πορνοσταρ τις κανει να φαινονται κοριτσακια της σειρας! Η κοπελα τα κανει ΟΛΑ !
4. Σαντρα.H μικροκαμωμενη Ισπανιδα στο Μαντζαρου 1.Περιπου του ιδιου στυλ με την Γελενα,με την διαφορα οτι η Σαντρα βαζει λιγοτερο ερωτισμο αλλα ειναι περισσοτερο "επιθετικη".Το ισχυρο της οπλο τα προκαταρκτικα.Και στο σεξ οτι σταση φανταζεσαι,αφου μανουβραρει ευκολα λογω μικρου ογκου.
5. Αννιτα (Σαπφους 5). Το χαμογελο του παιδιου ! Η μικρουλα Σπανιολα με το μονιμα χαρουμενο προσωπακι.Δεν ειναι η κοπελα η "προστυχη" η επιθετικη.Εχει το δικο της ιδιαιτερο στυλ,με κυριο χαρακτηριστικο της πως οτι εκανε, το εκανε αργα,πολυ αργα,βασανιστικα. Χαμηλη ταχυτητα,υψηλη ποιοτητα.
6. Βερονικα.Απο τις παλιοτερες αλλα εγω μολις πριν 3 μηνες την γνωρισα.Μαλλον ζουσα κλεισμενος σε σπηλια ή πανω στα δεντρα για να μην ξερω αυτην την κοπελα.Καλιο αργα παρα ποτε.Την γνωρισα και την εχω ηδη στην λιστα των favorites μου.Σουπερ περιποιηση,χωρις καθολου να βιαζεται και με φουλ συμμετοχη.Ολες τις στασεις χωρις περιορισμους.
7. Ναντια,ωωω Ναντια.Η ομορφη Λιθουανη στο Μαντζαρου 1.Πολυ θερμη,"βρωμικη" με πολυ παθος και ορεξη.
8. Εμμανουελα η Κεφαλλονιτισα.Οχι δεν ειναι απο την Κεφαλλονια,δουλευει στο Κεφαλληνιας 8. Η μοναδικη Ελληνοπουλα της βαθμολογιας με το αφοπλιστικο χαμογελο και το φονικο βλεμμα.Ευγενικη,φιλικη με εντυπωσιακη συμμετοχη,μ΄ εκανε να αισθανομαι περισσοτερο σαν φιλος με τον οποιο κατεληξε να κανει σεξ παρα σαν πελατης.  Ελλαδα εχεις ταλεντο !!
9. Ηρα Sevtsenko.Ουκρανη επιθετικος που αγωνιζεται με επιτυχια στο Σαπφους 5.Διακρινεται για την καλη της φυσικη κατασταση,την τεχνικη της και τις σωστες "τοποθετησεις" στον αγωνιστικο χωρο.
10.Σαρα.Η Τσεχο-Ισπανιδα στο Κατεχακη 13.Πληθωρικη σε εμφανιση και σε υπηρεσιες.Συμπαθεστατη,χαμογελαστη,με καλη διαθεση και συμμετοχη.Μ΄ εντυπωσιασε η προσπαθεια της να με κανει "ευτυχισμενο" απο το πρωτο λεπτο.
11.Miss Robinson.Εεεε συγνωμη,η Χριστινα (Α.Γεωργιου 4).Κατεχει την τεχνη του ερωτα .Προθυμη,με χαμογελο,κατανοηση,επαγγελματισμο και σεβασμο στις αναγκες του ταλαιπωρημενου μπουρδελιαρη καταναλωτη.
12.Η Ελενη του ανορθογραφου(Σαπφους 8).Η Ελενη ομως δεν ειναι καθολου ανορθογραφη.Περιποιητικη και προθυμη.Μεγαλο της ατου το πολυ ωραιο της σωμα που ξερει και να το χρησιμοποιει.
13.Μαρια.Η συμπατριωτισα της Σκλεναρικοβα-Καρεμπε.(Α.Γεωργιου 4 ή la femme).Ευχαριστημενος αλλα επειδη ειναι ειδικη περιπτωση δεν θα κανω καποιο αλλο σχολιο.
14.Κορινα (Αλουμινατο).Της Ρουμανικης σχολης.Ειναι λιγο βαρβαρη στην πιπα της.Πρεπει να γινει πιο στοργικη με τον "πιτσιρικο".Καλη αλλα νομιζω οτι μπορει και καλυτερα.
15.Σαμπρινα (26ης Οκτωβριου 52).Ομορφη και χυμωδης κοπελα που θα μπορουσε να προσφερει περισσοτερα.Εξυπηρετικη αλλα και τυπικη.Δεν προσφερει πολλα ορεκτκα (προκαταρκτικα) και στο κυριως πιατο,μικρη ποικιλια στασεων.Τα αντισαθμιζει ομως με το εξαιρετικο στοματικο.Τρυφερο,γαργαλιστικο,βαθυ με αψογη περιποιηση της γυρω περιχης.
16.Σαμπρινα.Η Ρουμανα στο Αλιακμωνος 8.Εχει καλη διαθεση αλλα θελει ακομα προπονηση.Ειναι λιγο αγαρμπη και αδεξια.Διακρινω ομως περιθωρια βελτιωσης.
17.Ντονα. Η συμπαθης μετριοτητα.Η μικρουλα Ρουμανα στο la femme.Πολυ συνεσταλμενο κοριτσι.Καπως φοβισμενη και λιγο ψυχρη.
18.Τζουλια στο ερως του βαρδαρη. Καποιο αγαλμα που μ΄ειδε,με θυμηθηκεεε....Το πιασατε το υπονοουμενο.

Αυτα απο ΄μενα εν ολιγοις.
Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους και ολες.Πανω απ΄ολα με ΥΓΕΙΑ και οτι ποθειτε να το παθετε !
 
OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.829
Κριτικές
379
Like
5.194
Πόντοι
10.647
Ανασκοπηση gl

αν κανω εγω μια αποτιμηση-ανασκοπηση της χρονιας 2009 οσο ημουν θεσσαλονικη αντιστοιχη θα ελεγα τα ακολουθα:
1)αννα-μαρια μια γνωστη απο τα παλια που οι παλιοι την ξεραν καλα και εχει σταματησει....μουναρος απο εμφανιση και γαμησια αξεχαστα με παθος...μαστορισσα με τον δονητη στο σεξσοου  Headbaning!
2)δαναη μια κοπελα με πλουσια ελεη tits...,περιποιητικη και πολυ ευγενικη...δεν σε συγκλονιζε αλλα περνουσες ευχαριστα μαζι της...
3)σαμπρινα 26 οκτωβριου 52...οι καλυτεροι εστω και προσποιητοι γυναικειοι οργασμοι που εχω ζησει...
4)αφρουλα η πιπα του αιωνα...
5)εφη το καλυτερο γαμησι που εχω κανει στα ορθια και σε οποια σταση γουσταρα...
6)μαρια η τσεχα το πιο αγριο μωρο της σαλονικης...
7)σαρα μια busty πορνοσταρ στο κρεβατι του ερως τοτε....τα παντα ολα και 69 ατελειωτο Headbaning!
8)εμμανουελα τα καλυτερα καυλολογα και η καλυτερη ακαποτη πιπα....αποκλειεται να μην στον σηκωσει ακομη και αν εχεις γαμησει 3 πιο πριν 2funny 2funny
9)ελενα απο 26 οκτωβριου πανεμορφη με πλουσια βυζοπροσοντα ...
  ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
 
OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.829
Κριτικές
379
Like
5.194
Πόντοι
10.647
Ανασκοπηση Karaman 7

My nymber 1
Βρησκετε η Εφη καστανο-ξανθη παρουσια με την καλυτερη εξυπηρετηση σε ολη τη Θεσσαλονικη.! παραδειγμα προς μιμιση για ολες τις ιεροδουλες.! Η Ιεροδουλη.! Προτοβουλια στασεων και προκαταρτικα ολων των ειδων.

Νο.2
Εδω τοποθετω μια κοπελα εκτος Θεσσαλονικης διοτι το αξιζει και παιζει στα ισια αν και μικρη σε ηλικια πολλες δικες μας εδω πανω. Ειναι απο την Λαρισσα πιπινακι μελαχρινο ...Τινα. Προκαταρτικα πολλων ταχυτητων με ωραιο φυσικο βυζακι θα καψει πολλες πουτσες σε αυτο το επαγγελμα στο μελλον.

Νο.3
Αλλη μια μικροκαμομενη κοπελιτσα αφου αυτα ειναι τα γουστα μου. Η Σαντρα ταχα Ισπανιδα, την γνωρισα Μαντζαρου 1Α και την δοκιμασα Α.Γεωργιου 4, τωρα ξαναγυρησε στην εδρα της. Μικροκαμωμενη μελαχρινη χαμογελαστη προστυχοφατσα βαζει φωτιες στα σεντονια...το μονο μειον το μικρο σχεδον ανυπαρκτο βυζακι της...το αντισταθμιζει πληρως με το service της.

Νο.4
Στις αρχες την ειχα Νο1 αλλα οσο περνουσε ο καιρος ανακαλυπτα καινουρια κοματια στον κοσμο της αδυσωπιτης ιδωνης!!! Ποια αλλη απο την αγαπημενη μου Μιλανα! ...ξανθια μπουκλωτα Ρωσικα μαλακια, με καταπληκτικα γαλανα ματια. Στο δωματιο δινη αλλη πνοη με την μοναδικη μεχρι στιγμης καταπληκτικη πιπα της που σε κοιταει στα ματια. Πιστευω να συνεχισει ετσι και να μην καβαλησει το καλαμι.!

Νο.5
Τελευταια New Entry.! Ελληνικη παρουσια που μας βγαζει ασπροπροσωπους.!Και το ονομα της? Εμμανουελλα οπως η ταινια.! Κεφαληνιας καστανοξανθο κοντο μαλλι, τελεια χαρακτιριστικα χαμογελο στο φουλ και καυλο-κουβεντες στο κρεβατι που θα εκαναν να αναστεναξουν και ευνουχους!

Νο.6
Πριν την γνωρισω ακουγα οταν την γνωρισα επαθα.! Βερονικα.! Ψιλη παρουσια με πολυ καλη εξυπηρετηση βυζακια πολυ ωραια δεκτικη σε ολα και σε ολα. Η Βασιλισσα του Βαρδαρη για μενα.

Νο.7
Χριστινα Πολωνεζα.Αν και τελευταια ακουγονται πολλα η Ξανθια μουναρα εχει μια θεση μεσα στις επιλογες μου, αν και λιγες φορες πηγα μαζι της αξιζει και στο μελλον θα ξανατιμιθει απο εμενα.


Απο εδω και κατω βαζω καποιες κοπελες οι οποιοες ειναι εξαφανισμενες και εκτος ανταγωνισμου...

Νο.8
Ανναμαρια.- Μελαχρινη κοντουλα με ποιασηματακια ωραιο προσωπακι, τσαχπινιαρα, και οπως εχω ξαναπει... Το κοριτσι ξερει να Γαμιετε! Αν και μικρο βυζακι το καλητερο ισπανικο που μου εχουν κανει ever.! Σεξ σοου? ...τυφλα να εχουν τα στριπτιτζαδικα. Μακαρι να ξαναγυρησει αν μας διαβαζει τωρα εστω και ρεπατζου οπως την γνωρισα.

Νο.9
Μαρινα μελαχρινη μετα τα εβαψε προς το ξανθο καρε μαλακι τη γνωρισα Μαντζαρου 1Α Αδυνατη Τσεχα προς το μεσαιο χαθηκε και αυτη τελευταια, στο κρεβατι τα εδινε ολα οσες φορες παρεβρεθηκαμε! Αγγαλιες και χαδια φουλ.

Και Νο.10
Αλλη μια εξαφανισμενη την εχω τιμισει μια φορα και απο τοτε εξαφανισθηκε. Λεω για την Μονικα απο Φριξου Μελαχρινη Τσεχα μπουναρα με απιστευτο στητο βυζακι μια φορα ηταν αρκετη για να μου μεινει αξεχαστη.



Ολες οι κοπελες που ανεφερα ειναι δικες μου επιλογες. Σε αλλον μπορει να μην αρεσουν με αλλους μπορει να συμφωνουνε. Τις ποιο πολλες τις εχω παρει πανω απο δυο φορες μεσα στο 2009 και συγγεκριμενα απο τον Ιουνιο που αρχισα να εξασκω το Σπορ!
Γνωμη μου?
Ολες τιμησανε και με το παραπανω τα λεφτα που τις αφησα. Ολες προσφερανε προκαταρτικα τα οποια ειναι πολυ σημαντικα για εμας τα αρσενικα και για αυτο θα τις ξανατιμησω και στο
2010.(αν δεν χρεοκοπησω!) 2funny



Εκανα και ακομα μια λιστα απο αυτες που δεν αξιζανε για εμενα ουτε ευρω! Δεν θα τις αναφερω ολες αλλα μονο αυτες τις οποιες τις πληρωσα και εφυγα με τα αυτια κατεβαζμενα για αλλα σπιτια.! Κοινως αυτες που με αφησανε στα κρυα του λουτρου...ασφαιρο δηλαδη.! Οχι μονο της πληρωασα αλλα με υποχρεωσαν να παω μετα και αλλου να ικανοποιησω τις ορεξεις μου..!

Νο.1
Εχω φαει πατατες και πατατες αλλα σαν την Κελλυ? καμια αλλη.! Ελληνιδα κοντοπουτανη σιληκονουχα ωραια παρουσια αλλα πεταει κατι ατακες που σε στελνουν αδιαβαστο.! Κουβεντες που δεν λεγονται ουτε απο Νεκρη!

Νο.2
Καρμεν. Κοντοαδυνατη με φυσικες βυζαρες παγιδα. Ομορφο προσωπακι αλλα... Η Πουτανα του ΜΗ.!

Νο.3
Ποια αλλη απο την Τρελο-Τζενη.! Ακουγα φημες και ιστοριες για γελια.! Που να ηξερα οτι θα επερνα και εγω μερος σε αυτη την κομωδια? Την ειχα δει μια φορα τον καλοκαιρι αλλα δεν την θυμομουνα και ενα βραδυ με αναστατωσε στο σαλονακι πειθωντας με να περασω μεσα σε μια καταθεση μαρτυριο! Μικροκαμωμενη αλβανιδα...βυζαρες και αυτη, τουπε ανεβασμενο λες και ειναι μονοπωλειο, η πουτανα του χωριου σε απομακρυσμενο χωριο.! Δεν μπωρω να πω ομως προσπαθησε αρκετα να μην με αφησει να φυγω απραγος για αυτο περνει και το τριτο και τελευταιο Μπραβο απο εμενα.!
 
OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.829
Κριτικές
379
Like
5.194
Πόντοι
10.647
Ανασκοπηση vourvou

Οσον αφορά για ανασκόπηση
1. Χριστίνα από villa erotica, μιας που το μιλάω το γερμανικό τα βρήκαμε πιο καλά, κάθε φορά και καλύτερη. Δεν δουλεύει εκει πια, δεν εχω ιδέα που πήγε.
2. Βερόνικα απο βαρδάρη μεριά, ενα θυληκό πολυ πρόστυχο, περνάς πολυ καλα αμα είσαι και τακτικός και σε θυμάται.
3. Εφη απο Κωλέττη, απο τα the best γαμήσια μου στα ορθια, καρέκλα και γενικά σε όλες τις στάσεις
4. Σαντρα απο ματζαρου, για τις καλτσες μου με τρελένουν το τρελα στενό μουνάκι της, το καβλο βλέμα και τις καβλό φωνούλες.
5. Έλενα απο villa erotica, για την κορμάρα της.

Η σειρά προτίμησης βασίζεται σε συνδιασμό ποσότητας καταθέσεων και υπηρεσιών.

Μαύρο σε
1. Κάρμεν απο προμηθέως -- Μεγάλο κομοδίνο με ξεγέλασαν οι βυζάρες της.
2. Μια γκόμενα με λατέξ μπότες και goth look απέναντι απο το μπλε που δουλεύει η Μαίρουλα -- Μια απο τα ίδια κομοδίνο απλά ήθελα να δοκιμάσω goth style γκόμενα
3. Άννα Μαρία που δουλευε στο villa erotica πολύ αποτυχία και κομοδίνο
4. Μονικα απο ερως δεν ξέρω απλά βιαζόταν να φύγει
5. Εβελίνα απο το εκκλησία διαστημοπλοιο σπιτι στην οδο νικηφόρου ουρανού στην αρχή εκει στους γύφτους.
 
OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.829
Κριτικές
379
Like
5.194
Πόντοι
10.647
Ανασκοπηση michael_k

μπουρδελο-ανασκοπηση και απο μενα για το 2009 που μας περασε.

1)χριστινα πολωνεζα.πολυ καλο μωρο τελειες αναλογιες αν και δεν την εχω δοκιμασει σε προγραμματα
2)αννα-μαρια. αν και πολυ μικρη παρουσια για το 2009 παρα πολυ καλη.μακαρι να επιστρεψει με το 2010.
3)βερονικα.κομματι απ τα λιγα και οτι καλητερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στο βαρδαρη.
4)μιρελλα.ρουμανακι απ τα λιγα..
5)λαουρα βραζιλιανα.δεν ξερω παιδια γουστα ειναι αυτα εγω παντως εμεινα ευχαριστημενος.
6)μιλανα.σκετη γκαυλα ειναι η κοπελα!αν και απο οτι ηξερα ειναι και αυτη ρουμανα αλλα ο al λεει ρωσιδα. Huh?
7)εφη . αν και πηγα μονο μια φορα η κοπελα ειναι πραγματικα επαγγελματιας!
8)μιραμπελα.και αυτη προθυμη σε ολα και πολυ ωραιο κορμι!
9)κελλυ.εληνιδα πολυ ωραιο κορμι καλο γαμιση αλλα λιγομιλητη.
10)χριστινα ρουμανα.καινουρια αλλα προσπαθει το κοριτσι.
11)αλινα κωλλετη.αν και λιγες καταθεσεις με αφησε πολυ ευχαριστημενο!
 

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Μηνύματα
10.598
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον εχουμε κ λεμε........

1)χριστινα απο πολωνια
2)μαντυ απο γερμανια
3)κελλυ ελληνιδα
4)εφαρα απο ξεκωλλετη
5)αφρουλα απο ξεκωλλετη
6)χριστινα απο γερμανια αδερφη μαντυς
 
OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.829
Κριτικές
379
Like
5.194
Πόντοι
10.647
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Μεχρι στιγμης με τη Μπουρδελοανασκοπηση το Προεδρου η τριαδα εχει ως εξης...

1. Εφη
2. Βερονικα
3. Χριστινα Πολωνεζα


 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
Καλο ειναι αφου το πιασαμε ετσι να ποσταρουν ολα τα μελη εστω και δυο λογια προς γνωση και των λιγοτερο τακτικων επισκεπτων των κοριτσιών...
 

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.428
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ωραια ιδεα karaman 7 !
απο εδω μεσα και θα βγουν συμπερασματα και θα βοηθηθουν και οι πιο νεοι του σπορ :knockinb:.
ελπιζω να δωσουν ανασκοπηση ολοι,εχει ενδιαφερον το θεμα... ;)
 
OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.829
Κριτικές
379
Like
5.194
Πόντοι
10.647
Ανασκοπηση Maaneskyggen

Καλή χρονιά κ από εμένα, κ επειδή ζήλεψα με τις ανασκοπήσεις ας γράψω κ γω κανα δυό λόγια.

Τα γαμήσια που μου έχουν μείνει στο μυαλό είναι με

1)Μόνικα απο Ville Erotica (καθαρό 10αρι εμφανισιακά, βυζιά απίστευτα βγαλμένα απο τη φαντασία, βέβαια καργιόλα γκόμενα με τουπέ κ ψιλομύτα που σου κάνει χάρη άμα ήταν λίγο καλή μαζί σου αλλά ΜΟΥΝΑΡΑ)

2)Τζούλια απο προμηθέως (τρελή εμφανίση, καλή συμπεριφορά κ VFM με όλα τα εξτραδάκια της στην τιμή του ακριβού default πακέτου της θεσσαλονίκης - απαιτείται αλλαγή χώρου κ ελπίζω να είναι πάλι κοντά μας σε λίγες μέρες)

3)Λούσυ (αυτήν μόνο έμενα αρέσει μου φαίνεται αλλά εντάξει τι να κάνουμε γούστα είναι αυτα! πιπινάκι με τρομερό πετίτ πανέμορφο σωματάκι, δεν έχει φάτσα αλλά κλάιν, αυτή βέβαια στην συμπεριφορά της έχει σταθερά φθίνουσα πορεία κάθε προηγούμενη κ καλύτερα, ζορίζεται που είναι πουτάνα αλλά επειδή το ξέρω αυτό γουστάρω πιο πολύ να τη γαμάω!)
 

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Μηνύματα
1.061
Κριτικές
52
Like
454
Πόντοι
2.357
Χρόνια Πολλά κ καλή χρονιά σ' όλους..!
Έλεγα να μην γραψω τίποτα γιατί έχω πάει μόνο με 4, κι είναι λίγες για να βγάλω άποψη, αλλά είπα να της βάλω σε μια αξιολογική σειρά μιας κι η μια δεν έχει αναφερθεί..
1.Μαίρη, Προμηθέως το μπλε
Οι πιο πολλοί υποθέτω θα την ξέρετε εδώ κ χρόνια κ μάλλον θα την έχετε βαρεθεί.. Εγώ όμως την είδα για πρώτη φορά κι ελπίζω να μην αποσυρθεί σύντομα..!
Απίστευτες βυζάρες που με ξετρέλαναν, καλό σώμα κι απίστευτη συμμετοχή κ πάθος χωρίς καθόλου βιασύνη..! 20-25 λεπτά παθιασμένου σεξ με μόλις 30 ευρώ..! Δεν ξέρω αν είναι μ' όλους έτσι ή έκατσε μ' εμένα.. Βέβαια ήταν κ καλοκαίρι κι η κίνηση πεσμένη, δηλ. δεν ήταν κουρασμένη..
2.Αφρούλα, Κωλέττη
Δεν χρειάζονται πολλά-πολλά.. Σταθερή αξία με ουρά μεγαλύτερη του ΙΚΑ, αλλά αξίζει την αναμονή.. Ωραίες βυζάρες, πολλή καλή συμμετοχή, άψογη συμπεριφορά, καθόλου βιασύνη σέβεται τον πελάτη της..!
3.Χριστίνα Πολωνέζα
Όμορφη ξανθιά γκόμενα ψηλή με πολύ όμορφο σώμα κι ωραία σιλικονάτα βυζάκια πιο μικρά όμως απ' τις 2 προηγούμενες..! Για το σερβις δεν μπορώ να πω πολλά γιατί τελείωσα πριν το 5λεπτο..! Με τόσο ωραία γκόμενα δεν μπορούσα να κρατηθώ..!
4.Μάντυ Γερμανίδα
Όμορφο καλογυμνασμένο σώμα, ψηλή στο ύψος μου, με ωραία καλοσχηματισμένα σιλικονάτα βυζάκια με ωραία αίσθηση, λίγο μεγαλύτερα απ' της Χριστίνας νομίζω.. Στο πρόσωπο δεν μ' άρεσε πολύ, ήταν κι άβαφη νομίζω..
Τώρα για συμμετοχή ήταν πολύ καλή στην πίπα δε λέω, ίσως η καλύτερη απ' όλες, έκανε κ καναδυο γλωσσόφιλα, αλλά δεν ξέρω, δεν αισθάνθηκα άνετα μαζί της.. Κάτι δε μ' άρεσε πάνω στη συμπεριφορά της, όπως δεν της άρεσε κι η δική μου μάλλον.. Δεν είχαμε καλή χημεία μεταξύ μας.. Μου φάνηκε κάπως ψυχρή, αλλ΄΄α βλέπω ότι οι περισσότεροι έχουν άλλοι γνώμη, οπότε μάλλον εγώ φταίω..
Αυτά τα λίγα για πέρσι, κι ελπίζω φέτος να 'χουμε ακόμα καλύτερες εμπειρίες να διηγηθούμε..!
 
OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.829
Κριτικές
379
Like
5.194
Πόντοι
10.647
Χρόνια Πολλά κ καλή χρονιά σ' όλους..!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

και η δεκαδα μεχρι στιγμης εχει ως εξης...

1. Εφη
2. Χριστινα Πολωνεζα
3. Βερονικα
4. Αφρουλα
5. Σαντρα
6. Αννα μαρια
7. Εμμανουελλα
8. Μαντυ
9. Χριστινα αδερφη Μαντυς
10. Μιλανα
 

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Μηνύματα
1.061
Κριτικές
52
Like
454
Πόντοι
2.357
Ξέχασα ν' αναφέρω κ την Κάρολαϊν από Συγγρού 144 καθότι βρίσκεται Αθήνα..
Ωστόσο είναι η πιο ωραία γκόμενα έχω συναντήσει είτε σε σπίτι, είτε σε CT, κι απ' τις όμορφες γυναίκες έχω δει γενικά στη ζωή μου, αν κι εμένα μ' αρέσουν οι μελαχροινές περισσότερο..! Πραγματικά είναι ακόμα πιο όμορφη απ' ότι βλέπετε στις φωτο του ΑθενςΛέιντις..! Από σέρβις μπορώ να πω ότι ήταν μέτρια κ βιαζόταν να φύγει στο δεκάλεπτο.. Το κακό είναι ότι όταν έχεις μια τόσο ωραία γκόμενα μπροστά σου, ή θα γκαυλώσεις ή θα κωλώσεις, κ σε μένα μάλλον έγινε το δεύτερο..!
Απ' ότι μου πε σκόπευε ν' ανέβει Σαλονίκη στις αρχές του χρόνου κι ελπίζω να γίνει σύντομα..! Κι η Μάντυ που ανέβηκε είναι νομίζω της ίδιας αλυσίδας..
Υπάρχει σχετικό θρεντ εδώ:
 

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.428
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ξέχασα ν' αναφέρω κ την Κάρολαϊν από Συγγρού 144 καθότι βρίσκεται Αθήνα..
Ωστόσο είναι η πιο ωραία γκόμενα έχω συναντήσει είτε σε σπίτι, είτε σε CT, κι απ' τις όμορφες γυναίκες έχω δει γενικά στη ζωή μου, αν κι εμένα μ' αρέσουν οι μελαχροινές περισσότερο..! Πραγματικά είναι ακόμα πιο όμορφη απ' ότι βλέπετε στις φωτο του ΑθενςΛέιντις..! Από σέρβις μπορώ να πω ότι ήταν μέτρια κ βιαζόταν να φύγει στο δεκάλεπτο.. Το κακό είναι ότι όταν έχεις μια τόσο ωραία γκόμενα μπροστά σου, ή θα γκαυλώσεις ή θα κωλώσεις, κ σε μένα μάλλον έγινε το δεύτερο..!
Απ' ότι μου πε σκόπευε ν' ανέβει Σαλονίκη στις αρχές του χρόνου κι ελπίζω να γίνει σύντομα..! Κι η Μάντυ που ανέβηκε είναι νομίζω της ίδιας αλυσίδας..
Υπάρχει σχετικό θρεντ εδώ:
αμα ανεβει αυτο το μωρο θεσσαλονικη θα χασουν πολλες τους πελατες τους :grin:
 

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Μηνύματα
66
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Το 2009 δεν είχα πολλές καταθέσεις, από αυτές που είχα αν και είναι και μέσα στο 2010 κατατάσσονται ως εξής από χθες.
1η Βερόνικα. 2η Σάντρα. 3η Μιλάνα. 4η Χριστίνα από Κεφαλληνίας.
 

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.428
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το 2009 δεν είχα πολλές καταθέσεις, από αυτές που είχα αν και είναι και μέσα στο 2010 κατατάσσονται ως εξής από χθες.
1η Βερόνικα. 2η Σάντρα. 3η Μιλάνα. 4η Χριστίνα από Κεφαλληνίας.
ολα τα καλα τα εφαγες!
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
Το 2009 δεν είχα πολλές καταθέσεις, από αυτές που είχα αν και είναι και μέσα στο 2010 κατατάσσονται ως εξής από χθες.
1η Βερόνικα. 2η Σάντρα. 3η Μιλάνα. 4η Χριστίνα από Κεφαλληνίας.
φτωχο το 09 αλλα για το 10 για 24 μερες που μετραει καλα το πας... :rockon:
 
OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Μηνύματα
6.829
Κριτικές
379
Like
5.194
Πόντοι
10.647
Το θεμα μου βλεπω πατωσε.! Μπας και να βγαλω εκπτωσεις!?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom