Νέα

Αννόβερο - Γερμανία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλημέρα σας!

Σας γράφω από Γερμανία (Ανόβερο) όπου έχω έρθει για την CeBit. Λοιπόν, εγώ σήμερα έφτασα και τίμησα ήδη τα "σπιτάκια" της περιοχής. Όπως είχα πει και παλαιότερα, τα μπουρδέλα εδώ είναι πολυκατοικίες όπου ο κάθε όροφος έχει από 3 έως και 6-7 πουτάνες. Κάθονται ακριβώς έξω από το δωμάτιο σε ψηλό σκαμνί. Βλέπεις και αν σου αρέσει μπαίνεις. Σε κάποια δωμάτια μπορεί να πετύχεις και 2 μαζί (ΝΑΙ, μπορείς να τις πάρεις!).

Οι τιμές λογικότατες: 30 ευρώ ή 40 ευρώ (πολύ λίγα 40άρια υπήρχαν) για 20 λεπτά. Μπήκα σε μια κινεζούλα ονόματι Τικ (!). Τσιμπουκάκι πολύ καλό, καμία βιασύνη. Εγώ της είπα να σταματήσει. Μετά στα 4 και τέλος στο ανάσκελο.

Πλεονεκτήματα: ΠΟΛΥ μωρό (γύρω στα 20-22, αδύνατη, με σιλικονάτο μεγάλο βυζί, ξούρα όλο το μουνάκι και στρογγυλό κωλαράκι). Σε αφήνει να χαϊδέψεις όπου θες, συμπεριλαμβανομένου και μουνάκι αλλά όχι δάχτυλο μέσα. ΚΑΜΙΑ βιασύνη στο δωμάτιο. Έχεις 20 λεπτά γεμάτα-γεμάτα να κάνεις την δουλειά σου. Εγώ νομίζω πρέπει να έκατσα κάνα τέταρτο. Μετά έφυγα.

Μειονεκτήματα: Δεν δίνει κώλο, δεν τα παίρνει στο στόμα/μάπα.

Δεύτερη στάση στο μπουρδέλο απέναντι που λεγόταν "ΕROS". Στον τρίτο όροφο βλέπουμε μια Ρωσιδούλα άπαιχτη. Εκεί ήταν 3 τύποι που της μιλούσαν. Τελικά οι δυο με τα χίλια ζόρια σπρώχνουν μέσα τον τρίτο της παρέας, ο οποίος ήταν καμιά 40αριά χρονών. Κλείνει η πόρτα και πηγαίνουμε λίγο πιο κει να περιμένουμε να ξαναβγεί. Ως εκ θαύματος μετά από 1 λεπτό ο τύπος βγαίνει έξω με ένα ύφος "όχι δεν θέλω, ντρέπομαι!". Ο τύπος παιδιά έφυγε! Έπαθα πλάκα γιατί μιλάμε για ένα Ρωσίδι γύρω στο 1.75, 25-26 χρονών, κορμάρα, μελαχροινό με κάτι πουτανέ μπότες ως το γόνατο. Βυζί φυσικό 3άρι και μια ποδάρα μέχρι απέναντι. Πάμε εκεί και λέμε μεταξύ μας "να μπει ένας από εμάς για να δείξει στον μαλάκα που βγήκε τι είναι άντρας!!!". Προς τρομερή μας έκπληξη μας λέει σε σχεδόν άπταιστα ελληνικά "γεια σας παιδιά!". Τρελαινόμαστε εμείς και τελικά μας λέει ότι ήταν στην Πάτρα πριν από 3 χρόνια κι είχε κάτσει 1μιση χρόνο. Δεν το σκέφτομαι, της σκάω τα 30 και μπαίνω.

Πίπα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, επίσης χωρίς καμία βιασύνη και φοβερό deep-throat. Μετά την βάζω από πάνω μου να κάνει ροντέο και μόνο που δεν μου τσαλάκωσε την πούτσα από την ιππασία! Τελειώσαμε στα 4 να την καρφώνω με ΔΥΝΑΜΗ και να μου λέει "γάμα με", "χύσε" και τέτοια (σε επίσης άπταιστα ελληνικά!). Πρέπει να έκατσα κάνα 25λεπτο. Για αυτούς που είναι στην CeBit, την λένε Βικτώρια. Επισκεφθείτε την και θα με θυμηθείτε. Προσοχή μόνο μην πετάξετε καμιά μαλακία γιατί είπαμε... ξέρει ελληνικά!

Αυτά σε γενικές γραμμές. Νομίζω άξιζαν τα φράγκα. Αύριο το βράδυ θα πάμε από την πίσω πλευρά του δρόμου γιατί έχει άλλα τόσα και δεν τα πήραμε χαμπάρι παρά μόνον όταν φεύγαμε με το ΤΑΧΙ.

Στέλνω και μια photo που τράβηξα στην ζούλα (είχε πολύ κόσμο).



Κάνω copy/paste το ίδιo post και στα "Μπουρδέλα εξωτερικού".



edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου
 

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Μηνύματα
429
Like
8
Πόντοι
1
ΧΑχαΧΑαχχΑχαχαχαα Γεια σου liomas Παγκόσμιε !! Πάντα τέτοια....Περιμένουμε και νεώτερα...
 

Επισκέπτης
Nα προσθέσω την σημερινή μου εμπειρία: Παρτουζίτσα με 2 βουλγαράκια 20 ετών με 60 ευρώπουλα. Η παρτούζα δεν ήταν βέβαια και η καλύτερη δυνατή αφού δεν μου το γλύψαν και οι δύο ταυτόχρονα, ούτε παίζαν μεταξύ τους. Ωστόσο, η περιποίηση παρείχε γλύψιμο και γαμήσι με την μία (κι η άλλη να σε χαϊδολογάει) και μετά την άλλη (και να σε χαϊδολογάει η άλλη που μόλις γάμισες).

Καμία βιασύνη στο δωμάτιο, ξαπλώσαν κι οι δυο μαζί μου, μου τον παίζαν μαζί μέχρι να μου γίνει κάγκελο, κτλ κτλ. Για κώλο ούτε συζήτηση! Η αδερφή της μιας εκ των δύο δουλεύει σε μπουρδέλο στο Ηράκλειο Κρήτης όπως μου είπε!

Πάντως ρε παίδες... ΠΟΛΥ σκαλοπάτι πέφτει! Τα κτίρια είναι τουλάχιστον 4 ορόφων και το πας ποδαράτο. 3-4 μπουρδέλα να γυρίσεις, πάει τα 'φτυσες! Θες διάλειμμα για κάνα μπυρόνι (ευτυχώς έχουν προνοήσει και για αυτό, κι υπάρχει κάτι σαν τα δικά μας ψιλικατζήδικα στην γωνία του δρόμου όπου μπορείς να πάρεις καμιά μπύρα ή νερό!).
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.744
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αυτα ειναι ρε πουστη μου...τι κανω εγω εδω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.α ρε Ελλαδαρα σ αγαπαω αλλα δεν ξηγιεσαι σωστα!
 

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
393
Like
2
Πόντοι
1
Αχ βρε εθελοντή του έρωτα liomas...λίγο οι Ρωσσιδούλες, λίγο τα Βουλγαρόπουλα, λίγο οι παρτουζίτσες και λίγο τα σκαλοπατάκια, μισός θα μας γυρίσεις. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να ρίξεις τα δίχτυα σου σε Κολωνία και Γκντανσκ. Με την ευχή μου συνέχ(υ)σε τη διάδοση του ελληνικού :sperm: πνεύματος! Τελικά συνειδητοποιώ ότι μόνο οι πουτάνες γνωρίζουν πραγματικά τι σημαίνει πανσπερμία των λαών...
 
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Μηνύματα
28
Like
0
Πόντοι
0
  --καλημέρα στους συναγωνιστές.....παρατηρούσα λίγο το sait και είδα ότι μια περιοχή σαν το hannover δεν έχει επαρκές ανάλυση για το φλέγον ζήτημα που μας απασχολεί όλους εδώ μέσα.
Oποτε αποφάσισα μιας και είμαι εδώ να προσπαθήσω να σας πω και τις εμπειρίες μου από εδώ αλλα και να βοηθήσω τους μελλοντικούς συναγωνιστές που θα βρεθούν εδώ στο hannover να ξέρουν πως να κινηθούν και τι να επιλέξουν...!
Mόλις επέστρεψα από το Totalclub παιδιά...οφείλω να πω δεν έχει την ποιότητα από το FKK η το (YES SIR) ας πούμε αλλα ήταν πολύ ικανοποιητικά για τα λεφτά που ξόδεψα.
ώρα εισόδου στο εν λόγου οίκημα γύρο στις 17:00 το απογευματάκι..ώρα εξόδου 23:00 το βραδάκι.
όταν μπήκα είχε 10 κοριτσάκια όπου αν αφαιρέσεις 2 γεματούλες οι υπόλοιπες ήταν καλούτσικες....δεν συγκινήθηκα κιόλας αλλα πέρασα αρκετά καλά,
σε αυτές τις ώρες που ήμουν εκεί πήρα 3 κοπέλες από τις οποιες την μια μάλιστα που ξεκίνησα την πήρα και στο τέλος....όλα μαζί 100 euro που πλήρωσα στην είσοδο..τα κορίτσια κάνουν τα πάντα..(ελεύθερο στοματικό-πρωκτικό-γενικά ότι έχεις όρεξη)...αν θες μπορείς να πάρεις και 2 κοπέλες στο δωμάτιο...κάθε φορα είναι για 30 λεπτά περίπου. στις φωτογραφίες που θα βάλω το μελαμψό το πήρα 2 φορες..με αυτήν ξεκίνησα και με αυτήν τελειωσα την επίσκεψη μου εκεί .

τα κορίτσια που πήρα ήταν ( gloria 26-nicole 33-sheila 29 )
την sheila είναι που την επέλεξα ξανά γιατί πέρασα καταπληκτικά με αυτό το κορμί που είναι 1.79 ύψος..
τώρα παιδιά δεν νομίζω ότι είναι ανάγκη να μπω σε λεπτομέρειες για το πως γάμησα και τέτοια....εμάς μας ενδιαφέρει να περνάμε καλά και φτηνά.
ξέχασα να αναφέρω ότι ότι φας είναι τσάμπα εκτος από αλκολ που το πληρώνεις.... :pipa2: :pipa2: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :lheel: :lheel:

 

marlogreek76

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2013
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
σωστός ο συναγωνιστής....βρέθηκα στο hannover για μια επίσκεψη σε ένα φιλαράκι και ακολούθησα τα χνάρια του φίλτατου boujack...και οφείλω να πω είναι ακριβώς όπως τα λέει για το ενλόγω ίδρυμα
 

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Μηνύματα
7.534
Like
2.814
Πόντοι
506
κοντοπουτανο πολωνεζα απο μαγδεμβουργο....παιζει και στο αννοβερο μπαλα

http://[URL unfurl="true"]www.callgirls.de/image.php?file=34263_2014011905.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.callgirls.de/sandy-24-magdeburg-halle-gera-braunschweig-berlin-hannover-halberstadt-leipzig-34263.html[/URL]
 

rigormortis

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.088
Πόντοι
19.667
έχουμε κάποιο update όσον αφορά τις τιμές ;
 

Theos21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2017
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στη παρεα.. Νεο μελος στο σαιτ και αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι ανεβαινω σε κανα μηνα στο Ανοβερο. Γνωριζει καποιος κανα FKK με τιμες κ λοιπα?
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.627
Κριτικές
1
Like
4.201
Πόντοι
1.706
Αννοβερο
Η πολη των εκθεσεων με πανω απο 6 μηνες εκθεσεις τον χρονο.
Ευχαριστη μικρη πολη που διαθετει τα παντα
Σχετικα φτηνη πολη
Χαμηλο ποσοστο σε μουσλιμια
Πολλοι ελληνες Και ελληνικα εστιατορια

Στα του αγωνος.....
Κομπλε σεξ σκηνη με ολες σχεδον τις επιλογες
Μπουρδελα, οπως ακριβως γραφουν οι τυποι ...;η γειτονια λεγετε steintor εχεις πολλες επιλογες γιατι αναμεσα στις μπουρδελοπολυκατοικιες υπαρχουν κανονικα μπαρακια ροκαδικα  κ κλαμπ λατιν κτλ ενα τσοντοσινεμα και ενα σπιτι που γινονται σεξοπαρτυ παρτουζες κτλ

Βιτρινες,στυλ αμστερνταμ, απο την αλλη πλευρα του σταθμου διπλα σε μεγαλο club που λεγετε ludwig. Μικρη ποικιλια αλλα καλα μουνια τα περισσοτερα, 50€ τα αστερια κ 30€ κατι μαυρες πατσαβουρες.

Εσκορτ επαγγελματιες κ σεμιπρο μπολικες.....οι τιμες δεν ειναι σταθερες μιας κ οταν εχει εκθεση και πλημυριζει η πολη απο ασιατες τοτε ειναι ακριβοτερα.

Του δρομου, βγαινοντας απο την κυρια εξοδο του σταθμου και δεξια,
Το αγαπημενο μου σπορ, μπορω να κανω τσαρκα κ δυο ωρες κ ας μην πηδηξω στο τελος γιατι δεν θα εχω βρει καποια να μου αρεσει. Το παιχνιδι στο δρομο τα εχει ολα, απο τζανκια κ κωλογριες κωλοχοντρες εως αmateur κ 8αρια...          ( νταξει αν εισαι αγαμητος το 8αρι το βλεπεις 9αρι)
Οι μισες καταλαβαινουν ελληνικα μιας κ εχουν θητευσει στην ελλαδα στα καλα τα χρονια.

Fkk
οπως το  fkk villa ακριβοτερο ,πιο κυριλε ,με πολλα κ πιο εμφανισημα μουνια
Fkk φτηνα οπως το total, party inn κτλ που ειναι all inclusive.....με 100 ευρω γαμας οσο σου σηκωνετε ....μασαζ, οταν μπαινεις σου δινουν 5- 6 μαρκες καθε φορα που παιρνεις κοπελα στο δωματιο της δινεις την μια μαρκα....οταν κουραστεις λες μια κοπελα αν κανει μασαζ...αν ναι την παιρνεις δωματιο σου κανει μασαζ κ παιρνει την μαρκα της.... φαγητο οχι ιδιαιτερα πραματα κ ποτα οχι αλκοολ


Αν θυμηθω κατι αλλο θα το γραψω

Υ.γ. οποιος ενδιαφερετε μονο για πορνοεκδρομη τοτε η περιοχη του ντυσελντορφ προσφερει μεγαλυτερη ποικιλια  ....εδω θα συνδιασεις σεξ με καμμια εκθεση η επισκεψη σε συγγενεις η λογω μονιμης διαμονης
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.627
Κριτικές
1
Like
4.201
Πόντοι
1.706
Υπαρχει συμπαικτης που μενει μονιμα στο ανοβερο??????
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.627
Κριτικές
1
Like
4.201
Πόντοι
1.706
Δυο μαρκες που μου περισεψαν απο την επισκεψη στο desire στο hildesheim λιγο εξω απο το ανοβερο
 

Συνημμένα

  • 20170717_214443.jpg
    20170717_214443.jpg
    3,4 MB · Εμφανίσεις: 97

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.627
Κριτικές
1
Like
4.201
Πόντοι
1.706
Τιμες για παιχνιδι στον δρομο μιας και εκει ειμαι εξπερ....
Απο 10 ευρω για πιπα ακα απο τζανκι εως 35 για 8αρι με πιπα ακα
Παιζουν κ αματουρια που εκει η τιμη ειναι συζητισιμη
Ετυχε να παρω καποια που μολις κατεβηκε στην πιατσα για πρωτη φορα....δεν ηξερε ουτε οι καβαντσες που βρισκονται....της εδωσα 10 ευρω μιας κ εκανε γαμησι χαλια.
Πετυχα κ ελληνιδα απο ηπειρο ...την πηρα τρεις φορες..την τελευταια φορα στο σπιτι ηρθε για 20 ευρω....συνηθισε μαζι μου και δεν ηθελε να φυγει....ηταν χειμωνας κ εκανε ενα βρωμοκρυο....μετα πουλησα το αμαξι κ δεν ξανακατεβηκα στην πιατσα για κανα τριμηνο.....οταν ξαναπηρα αμαξι την εψαξα αλλα δεν την βρηκα....δεν ηταν απο ανοβερο.....τεσπα σεξ κατω του μετριου.

Εχω δει πολλες για μια κ μοναδικη φορα....μαλλον ηρθαν δοκιμασαν κ δεν ξαναηρθαν, καποιες κατεβαινουν μια φορα τον μηνα η το διμηνο...η οποτε τελειωνουν τα λεφτα τους μαλλον....
Το καλυτερο σεξ οι γερμανιδες...τα αξιζουν τα λεφτα τους
Μετα οι ρουμανες.
Το χειροτερο σεξ οι βουλγαρες ,γυφτοβουλγαρες ,γυφτορουμανες.

Το πολυ περιργο ειναι πως τον χειμωνα που ειχε ψοφοκρυο ,ειχε περισσοτερα καλα μουνια ενω τωρα που κανει ζεστη σχετικα εχει λιγοτερα.
Η εξηγηση που δινω ειναι πως πανε για καλοκαιρι μαγιορκες κτλα που ειναι πιχτρα στους σουρωμενους γερμανους,
Δεν ξερω, υποθετω
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.627
Κριτικές
1
Like
4.201
Πόντοι
1.706
Απο το πασχα κ μετα οι πιατσες οπως και τα fkk αδυνατησαν....πιο λιγεςγυναικες κ σχεδον παντα οι ιδιες...δεν υπαχουν οι αματορ ευκαιρειες που εβρισκα χειμωνιατικα.
Δεν μμπορω να καταλαβω...μες στην παγωνια ειχε περισσοτερες γυναικες απο οτι εχει τωρα....
Στην ελλαδα τον χειμωνα δεν παιζει τιποτα λογω παγωνιας και το καλοκαιρι εχει κινηση.
Εχω κανει καμμια δεκαρια καταδρομικες χωρις να φορτωσω.
Το ιδιο κ πολλοι συμπαικτες που κανουν γυρες με το αμαξι κ τελικα δεν φορτωνουν τιποτα οπως κ εγω.
Δεν ξερω τι παιζει σε αλλες πολεις.
Σε fkk που πηρα τηλεφωνο τις προαλλες μου ειπαν πως δυστυχως εχει μονο 5 γυναικες διαθεσιμες λογω καλοκαιρινων διακοπων
Τι διακοπες ειναι αυτες ?? Απο το πασχα εως τωρα.
Υποψιαζομαι πως πανε σε τουριστικα μερη που συχναζουν γερμανοι πχ μαγιορκα για καλυτερη μπαζα.
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.627
Κριτικές
1
Like
4.201
Πόντοι
1.706
Μιας κ την κανω για ελλαδα μεθαυριο ειπα να ριξω εναν μ@#^$#ο * στην πιατσα,
Πηρα ενα καβλακι που το ειχα στο ματι καιρο. Το ομορφοτερο στην πιατσα  20χρονων.
Μετριοτατο, τιμη 30€,
Εγω φταιω γιατι πηγα εναντια στην αρχη μου πως δεν παιρνω βουλγαρες ας ειναι κ ωραιες αλλα αυτο το ειχα στο ματι.
Πιπα μετρια με προφ. Σουτιεν μπλουζακι  ΔΕΝ εβγαζε, βυζι 3αρι πλαστικο,
Βρωμουσε μασχαλιλα κ απλυτιλα
Απαραδεκτο
Σιγουρα δεν εκανε μπανιο απο προχτες γιατι πηγα νωρις ....δεν ειναι δυνατον να ειχε παρει πανω απο ενα δυο πελατες
Οποτε η μποχα δεν δικαιολογειτε
Σχεση τιμης αποδοσης 5/10
Για αλλη μια φορα οσο ομορφοτερη/νεαροτερη/θελκτικη ειναι η κοπελα τοσο χειροτερο σερβις παρεχει.
Φευγοντας ανοιξα ολα τα παραθυρα να ξεβρωμισει το αμαξι


*= μπουτσο  :2funny:
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.627
Κριτικές
1
Like
4.201
Πόντοι
1.706
Αξιολόγηση κι έλεγχος ποιότητας, τώρα και στις... ιερόδουλες

Ο σύλλογος ιδιοκτητών γερμανικών οίκων ανοχής, BSD, έκανε μια προσπάθεια να εισαγάγει στη βιομηχανία του σεξ της χώρας «ελεγχόμενη ποιότητα, διαφάνεια και εξυπηρέτηση» με την υποχρέωση τοποθέτησης «σφραγίδας έγκρισης» για οίκους ανοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το BSD ταξινομεί τους οίκους ανοχής για να αξιολογήσει τις συνθήκες εργασίας τους και την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Οι εγκαταστάσεις μπορούν να λάβουν ένα έως έξι «στέμματα» μετά από επιθεώρηση - με τους οίκους ανοχής έως έξι στεμμάτων να παρέχουν επίσης και άλλες υπηρεσίες, όπως φαγητό, γυμναστήριο και εκδηλώσεις.

Για να λάβουν αυτή τη σφραγίδα έγκρισης, οι οίκοι ανοχής υποβάλλονται σε αξιολόγηση που περιλαμβάνει τρία στάδια.

Αυτό περιλαμβάνει τη διασφάλιση ότι πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις εργασίας που περιγράφονται στη νομοθεσία περί πορνείας της Γερμανίας. Με απλά λόγια, σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες ομοσπονδιών πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως θυρίδες και συναγερμούς σε κάθε δωμάτιο. Οι οίκοι ανοχής πρέπει επίσης να υποσχεθούν ότι θα καταπολεμήσουν τη βία, τον εξαναγκασμό και το έγκλημα στο εσωτερικό της βιομηχανίας.

Τα ιδρύματα πρέπει επίσης να δείχνουν ότι οι ιερόδουλες εργάζονται ανεξάρτητα και οικειοθελώς και είναι ελεύθερες να αποφασίσουν ποιους πελάτες θα εξυπηρετήσουν και ποιες υπηρεσίες θα παρέχουν.

Η πορνεία είναι νόμιμη στη Γερμανία, αλλά οι εργαζόμενες πρέπει να είναι αυτοαπασχολούμενοι.

http://www.newmoney.gr/diethni/332007-an-akolouthisete-aito-to-epaggelma-tha-aksiologeite-*****
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.627
Κριτικές
1
Like
4.201
Πόντοι
1.706
Τιποτα το συνταρακτικο αυτες τις μερες στην πιατσα.

Πηρα την γιουλια την ρουμανα πιπα ακα-μουνακι-κωλαρακι 30€ αλλα δεν ηθελε να ερθει σπιτι για πιο ανετα κ ενα ντουζακι.
Γαμησι κωλο στο αμαξι δεν λεει.
Γρινιαζε πως δεν εχει δουλεια.
Αυτο φαινετε, καθετε 5-6 ωρες για να παρει 2-3 πελατες αν ειναι καλη μερα.


Αυτο ισχυει γενικως. Πεσμενα πολυ τα πραματα. Δεν εχει λεφτα ο μεσος γερμανος. Ολοι μνημονευουν τις μερες που ηταν ακομη το μαρκο.

Τις προαλες πηρα μια μιλφ γερμανιδα ,που με καβλωσε το οτι ειχε piercing στο χειλος, για ακα πιπα στα 15€ ,μετρια πραματα, ξεχασε κ τα μωρομαντηλα στο αμαξι.

Δε  θυμαμαι να πηρα καποια αλλη.

Χθες ειχε 2-3 καινουργιες, σταματαω σε μια που φορουσε παντελονι κ τζακετ σε στυλ στολη παραλλαγης, δλδ ντεκαβλε, εμφανιση 6,5 ,ρωταω απο που ειναι κ μου δινει την απαντηση (αυτοματα ακυρο) βουλγαρια.
Ρωταω ποσο??
-100 € η ωρα κ 200 οι δυο ωρες  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :headbang: :headbang:   
-λεω 24ωρο ποσο θελεις?
-1000€
-καλα, παω στην τραπεζα να παρω δανειο κ ερχομαι.....

Με 1000€ κατεβαινω θεσσαλονικη για μια εβδομαδα με πληρωμενο ξενοδοχειο 4* ,φαγητο καθε μερα εξω σε καλο εστιατοριο η ουζερι,καφεδες ποτο παραλια,αεροπορικα εισητηρια, κ γαμησι καθε μερα παιρνοντας τηλεφωνο τα 3-4 στανταρακια μου...

Ξερω πως δεν νοιαζεται κανενας για αυτα που γραφω γιατι μαλλον δεν μενει καποιος εδω ,γραφω να περασει η ωρα  ;)
 
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Μηνύματα
14.518
Κριτικές
64
Like
5.075
Πόντοι
7.786
φιλε με 1000 ευρω ερχεσαι και αθηνα και γαμας η τυπισα  ειναι εκτος πραγματικοτητας
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom