Νέα

Από Ρωσία με αγάπη!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μενει 18 χρονια χρονια στιν αγια πετρουπολι!
εφιγε απο τιν χορα τισ αυνανασ που λεγετε ελαδισταν για να γλιτοσι απο τον ζιγο τον ελεινιδον!
ενασ γνισιοσ greeklover που εκπροσοπι επαξια τουσ ελινεσ μεσογιακουσ εραστεσ στιν μακρινι ροσια!
ενασ καουμποισ στιν αγρια στισι τισ αγιασ πετρουπολισ!!!!

καλοσορισατε στιν αγια πετρουπολι

 

Επισκέπτης
[size=20pt]ναι κιριεσ και κιριοι!!!!αυτοσ ειναι ο πολιμιχανοσ και πολιποθιτοσ greeklover τισ αγιασ πετρουπολισ!θαυμαστε τον!!!αυτοσ εκπροσοπι επαξια τουσ απανταχου greeklovers στιν μακρινι και παγερι ροσια!!!![/size]


 

Επισκέπτης
o chevalier fidele γραφει:
Επιστροφή της επίσημης αποστολής στον τάταρο κατακτητή και νέο εστεμένο Τσάρο Πασών των Ρωσιών Dimitraki29! Ή αλλιώς Tzima Satan ( Δημήτρης ο Σατανάς!) όπως είναι ευρύτερα γνωστός εκεί!!! Δεν έχει άλλωστε και πολλούς Έλληνες! ( μια πόλη ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Αν και υπάρχει η "Γκρετσεσκαγια Προσπεκτ - οδός Ελλήνων) και προτομή του Καποδίστρια, η πόλη στην οποία ουσιαστικά εξυφάνθηκε η δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους).

Η Αγία Πετρούπολη βρίσκεται στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος με τη Στοκχόλμη και την Αλάσκα. Ο ήλιος έδυε κατά τις 12 και η νύχτα έπεφτε κατά τις 1. Και κατά τις 3 άρχιζε να χαράζει το ξημέρωμα! 

Είμασταν τυχεροί στο ταξίδι αυτό λόγω δύο συγκυριών. Πρώτον καλός καιρός, γύρο στους 25 βαθμούς, ο κόσμος κυκλοφορούσε με κοντομάνικα ( και τα ρωσιδάκια... ελαφρά ντυμένα!    ) .Δεύτερον καλή ισοτιμία ρούβλι-ευρώ. Επίσης είχαμε καλό ξεναγό τον ένδοξο πορνο-μετανάστη!

Η πόλη σε μέγεθος ίσα με την Αθήνα. Αλλά αρκετά πιο όμορφη, με φαρδιούς δρόμους, ωραία κτήρια, πάρκα, πλατείες , καθόλου κίνηση και νέφος ή πρεζόνια να κλείνουν το κέντρο ή βρωμιά στους δρόμους. Αρνητικά ο κακός καιρός ( εμείς όμως πετύχαμε τον τέλειο!), το φαγητό σίγουρα κακοφαίνεται σε κάποιον Έλληνα αλλά το χειρότερο τα σπίτια. Οι πολυκατοικίες έχουν κακούς κοινόχρηστους χώρους πλην όμως τα διαμερίσματα είναι καλά σχετικά με θέρμανση και μόνωση. Αξίζουν πολύ ακριβά. Στην Ελλάδα οι κατοικίες είναι βασιλικές μπροστά στη Ρωσία ( και άλλες τέτοιες χώρες). Γενικά είναι χαρακτηριστικό της χώρας να είναι καλύτερο ότι είναι δημόσιο παρά ιδιωτικό. Ούτως η άλλως ο Ρώσος μάλλον πρέπει να είναι λίγο " σπαρτιάτης". Αρκείται στα λίγα στην ιδιωτική του ζωή.

Αλλά οι γυναίκες εκεί... Το κάτι άλλο... Τα σαλόν και ο αγοραίος έρωτας εκεί, όπου είναι πολύ ποιοτικός και φτηνός σχετικά, είναι έτσι γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχει ζήτηση. Και δεν υπάρχει ζήτηση γιατί ουσιαστικά δε χρειάζεται.Τι να χρειαστεί με τέτοιες γυναίκες!!!! Πρέπει να είναι από τις πόλεις με τις κορυφαίες γυναίκες στον κόσμο. Δε ξέρω που αλλού μπορεί να βρει γενικά καλύτερες. Μιλάμε να περπατάς στο δρόμο και να μη ξέρεις ποια να πρωτοκοιτάξεις!!! Δεξιά, αριστερά,απέναντι, στο δρόμο, στο πάρκο, στο μετρό, στο σούπερμάρκετ, στην καφετέρια, παντού, ΠΑΝΤΟΥ! Και μιλάμε για γυναίκες σαν ας πούμε την Κουρνίκοβα ή Σαράποβα? Ε αυτές θα έλεγα είναι μέτριες και συνηθισμένες για τα εκεί δεδομένα. Μιλάμε ότι αρκετές από αυτές εδώ ή και σε άλλη χώρα θα ήταν αρκετά διάσημη, μοντέλο, ηθοποιός κάτι τέτοιο.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Άντε η ομορφιά είναι φυσικό επακόλουθο κυρίως του παράγοντα πιστεύω της μίξης των φυλών. Επιμειξία ασιατοταταρικού, σλαβικού και σκανδιναβικού αίματος έχει επιφέρει αυτά τα αποτελέσματα. Το παράδοξο ωστόσο είναι πρώτον η κραυγαλέα αναντιστοιχία αντρών-γυναικών. Δηλαδή βλέπει κανείς τη γυναικάρα και έναν άντρα δίπλα της που εμφανώς δεν είναι ανάλογος. Ούτε σε εξωτερική εμφάνιση, ούτε σε στυλ, ντύσιμο κλπ, με τις παντόφλες, με καμιά μπύρα στο χέρι.  Οι άντρες φυσικά περιττό να πω ότι τις έχουν γραμμένες γενικά. Ούτε που ασχολούντε. Και να ασχοληθούν δε τρελαίνονται, δε παθαίνουν ψύχωση όπως εδώ ή σε άλλες νότιες χώρες.

Αυτό εξηγεί εν μέρει και το άλλο παράδοξο που είναι το πόσο φιλικές, ευγενικές και με αριστοκρατική συμπεριφορά θα έλεγα είναι οι γυναίκες εκεί. Συνεχεια χαμόγελο , ωραία συμπεριφορά. Βέβαια λείπει γενικά η βαλκανική αγένεια, οι φωνές , η νευρικότητα ( οκ έχουν άλλα κουσούρια οι ρώσοι) αλλά ειδικά οι γυναίκες έχουν μια αξιοθαύμαστη συμπεριφορά.
Τους αρέσει να ντύνονται ωραία. Και προκλητικά ίσως. Αλλά σε καμιά περίπτωση δε δείχνει αυτό ότι " είναι πουτάνες" κλπ. Είναι πανέμορφες, και το δείχνουν και το τονίζουν και καλά κάνουν βέβαια. Και ίσα ίσα θα έλεγα ότι είναι συντηριτικές, κοιτάνε να βρουν έναν άντρα νορμάλ να παντρευτούν να κάνουν παιδιά. Επίσης αγαπάνε πολύ τις μάνες τους! Οι μάνα πρέπει να έχει μεγάλη επιρροή στη ρωσίδα γυναίκα και να είναι πρότυπο για αυτές και να τις υπακούν. Ίσως ο επίδοξος σύντροφος να πρέπει να περάσει και από την έγκριση της μαμάς  .

Θα ακολουθήσει εκτενές φωτορεπορτάζ από μια ωραία πόλη με όλες τις... ομορφιές  από τον πορνορεπόρτερ. Πάντως την πόλη την αγάπησα και όχι μόνο για τις γυναίκες. Αυτό οκ είναι ένα μέρος. Σίγουρα θα αποτελεί συχνό προορισμό εφεξής!
 

Επισκέπτης
το σπιτι το οποιο νικιασαμε !80 γιουρια τιν ιμερα!πολι cult σπιτι!βρισκετε στιν καρδια τισ πολισ!




 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
16
Πόντοι
66
κλασικα βρωμο ανατολικα μπλοκ!!!!
 

Επισκέπτης
ο αγορεοσ εροτασ στιν αγια πετρουπολι...
ιπαρχουν τα λεγομενα 'σαλον' .
ι φασι ειναι οποσ στα ελινικα μασατζιδικα...μεσα σε πολικατικιεσ..
ι μονι διαφορα ειναι οτι σε αυτα δεν ιπαρχι καμια ενδιξι στιν εξοπορτα οποσ στα δικα μασ τα πουταναδικα που να προσδιδι οτι εκει μεσα προσφερετε αγορεα ΓΚΑΥΛΑ!
διλαδι με λιγα λογια αν δεν εχισ καπιον που να σε παει δε προκιτε να τα βρεισ ποτε!εκτοσ και αν ξερεισ ροσικα!και γιατι το λεο αυτο?διοτι στουσ δρομουσ μιραζουν χαρτακια με διαφιμισεισ τον salon...οποτε περνισ τι καρτα απο τουσ πλανοδιουσ χιστεσ και μετα τιλεφονισ στο σαλον για τισ περετερο πλιροφοριεσ.


επισισ ανακαλιψαμε και τα χαλαροτικα στεκια 'spa' οπου μπορισ να πειεισ το φραπεδακι σου!χορισ καλαμακι ομοσ και μπριζολα διστιχοσ.
στον καταλογο που ακολουθει μποριτε να διτε τιν διευθινσι καθοσ και τισ ιπιρεσιεσ που προσφερουν!
εμισ με τον ιποτι κλισαμε για μια ορα τιν σαουνα μονο για τιν παρτι μασ οπου κοστισε 3000 ρουβλα...1500 ο καθενασ μασ διλαδι!
μετα πιραμε το προγραμα erotic mix...το οποιο κοστισε 2700 ρουβλια για μια ορα!το προγραμα περιλαμβανε μασαζ και φραπεδακι για μια οριτσα!
το μασαζ γινοταν σε κανονικο κρεβατι και οχι σε σαπια κρεβατια θεραπευτικα οποσ στα ελινικα μασατζιδικα!
 

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
765
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τα βιντεακια ειναι απιστευτα!!!
 

Επισκέπτης
24axyt3.jpg




 

Επισκέπτης
αφου λοιπον αναλισαμε τα πιπερατα θεματα του αγορεου εροτα ασ ριξουμε και μια ματια στιν πολι!




 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom