Νέα

Μαύρο σε πουτάνα της Θεσσαλονίκης

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι σας εχει να ριξετε μαυρο σε πουτανα;

  • εμφανιση-προσωπο

    Ψήφοι: 6 5,4%
  • συμπεριφορα στο σαλονι

    Ψήφοι: 2 1,8%
  • συμπεριφορα στο κρεβατι

    Ψήφοι: 40 36,0%
  • βιασυνη

    Ψήφοι: 38 34,2%
  • μη δεκτικοτητα σε πιασιματα-φιλια-χαδια

    Ψήφοι: 30 27,0%
  • μη δεκτικοτητα σε πρωκτικο ή αλλα προγραμματα

    Ψήφοι: 3 2,7%
  • ψυχροτητα-μη συμμετοχη στο σεξ

    Ψήφοι: 38 34,2%
  • διακριση-επιλογη πελατων

    Ψήφοι: 1 0,9%
  • εμφανως χαμηλη αποδοση στο απλο προγραμμα

    Ψήφοι: 6 5,4%
  • ο χωρος που δουλευει-ασχετοι με αυτην παραγοντες

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • γλωσσικη ασυνεννοησια

    Ψήφοι: 1 0,9%
  • κακη υγιεινη-καθαριοτητα

    Ψήφοι: 51 45,9%
  • εμφανιση-σωμα-αναλογιες-διαστασεις

    Ψήφοι: 8 7,2%
  • αδυναμια να σε καυλωσει

    Ψήφοι: 6 5,4%
  • πολυ κακα προκαταρκτικα-πιπα

    Ψήφοι: 14 12,6%
  • υφακι-τουπε

    Ψήφοι: 22 19,8%
  • ασχημοι τροποι οταν δεν περνας

    Ψήφοι: 11 9,9%
  • μεγαλη ηλικια

    Ψήφοι: 2 1,8%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
ανοιγω αυτο το θρεντ αφου εμπνευστηκα  απο αντιστοιχο αθηναικο που ειδα να υπαρχει...ετσι θα υπαρχει παντα μια στηλη παραπονων,παρατηρησεων και αρνητικων κριτικων για τις τανες της πολης μας ωστε να τις αποφευγουν οσοι δεν τις εχουν δοκιμασει.ετσι να εχουμε οχι μονο πουτανοβραβεια αλλα και μια μαυρη λιστα που με δικα σας σχολια θα εμπλουτιζεται καθημερινα με οτι αρνητικο προκυπτει...προς γνωση και συμμορφωση(ας ελπισουμε και των ιδίων αν υποθεσουμε οτι βλεπουν καποιες ή καποιοι νταβαδες-αφεντικα το σαιτ).ισως μαλιστα ειναι πιο θετικο απο το να εξυμνουμε τις ηδη καλες γνωστες να μαθαινουμε τα στραβα καποιων αλλων...και να τα μοιραζομαστε...παραλληλα εβαλα μια ψηφοφορια που δεν αφορα μονο τους θεσσαλονικεις με θεμα τι ειναι αυτο που μας οδηγει ή μας οδηγησε καποτε να ριξουμε μαυρο σε καποια πουτανα...και να μην ξαναπατησουμε...ακομα και εμπειριες ιστορικου πλεον ενδιαφεροντος αν υπαρχουν και ειναι αξιες λογου ας τις αναφερουν οσοι θελουν δεν πειραζει θα κανουν πιο πικαντικην την συζητηση... ;)αν σκεφτει αλλος καποιον αλλον λογο μαυρου να μου πει να τον προσθεσω!
 
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
νουμερο ενα χαρακτηριστικο για να ριξω προσωπικα μαυρο σε καποια οριστικα ειναι η μη δεκτικοτητα στο κρεβατι σε θεματα πιασιματων και γλειψιματος-φιλιων..το να μην συμμετεχει αυτη το θεωρω δευτερευον αρκει να αφηνει τουλαχιστον να την χουφτωνεις και να τη φιλας εσυ..η εμφανιση για μενα δεν ηταν ποτε κριτηριο απορριψης.μια καλη εμφανιση με τραβαει βεβαια οπως τον καθενα νομιζω αλλα δεν απερριψα ποτε ασχημη πριν δοκιμασω εκτος ακραιων περιπτωσεων γιατι μερικες κανουν φοβερα γαμησια ισως για να αντιρροπησουν το ελλειμμα ομορφιας και χαρης..η βιασυνη τελος επειδη εξω εχει πελατεια ειναι αρνητικη αλλα συνηθως με οδηγουσε απλα στο να αλλαξω ωρες που πηγαινα και οχι σε απορριψη..εξαλλου εν μερει καταλαβαινω πως λειτουργουν κι αυτες υπο πιεση...τελος μαυρο τρων αυτες που δεν τιμανε τα λεφτα που παιρνουν και φερονται σαν να ειμαστε ρομποτ (ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε)...οπως κι αυτες που δυσανασχετουν εμφανως και το δειχνουν με τον χρονο,κατι υποχονδριες και κατι κρυοκωλες...και καποιες που μουρμουρανε αν και τα φαινομενα αυτα που ηταν συνηθισμενα στον βαρδαρη παλια σαν να τεινουν να εκλειψουν μου φαινεται..
 
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
σημερα λογω κριτικων απο συναγωνιστη βαζουμε μαυρο στην ρενατα απο ανδρεου γεωργιου 4 και στην λουσι απο το λα φαμ....θυμηθειτε και το θρεντ αυτο οτι υπαρχει και γραψτε οτι θελετε...


παραθετω τα λινκ των κριτικων για οσους δουν το θρεντ μετα τις διακοπες τους...
 

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Μηνύματα
580
Like
4
Πόντοι
6
επισης μαυρο στην μαυρη βραζιλιανα ονοματι τζεσικα στην 26ης εναντι τζαμπο!! μην σας ξεγελαει που επεσε στα 30Ε, αυτες νομιζουν μας κανουν κ απο πανω χαρη! ελεος πια!! τι αλλο να πω?
 

jojobon

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
Mαυρο παιδες απο μενα στη Τζενη (Κεφαλληνιας).Εκανε τη δουλεια της με το σουτιεν και το βρακι στα γονατα.Μη δεις τα βυζακια μου και τα ματιαξεις.Μη γλειφεις,οχι απο επανω.Μακρυα κι αγαπημενοι.Πρωτο μου ποστ αλλα με εσκασε.
 
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
Mαυρο παιδες απο μενα στη Τζενη (Κεφαλληνιας).Εκανε τη δουλεια της με το σουτιεν και το βρακι στα γονατα.Μη δεις τα βυζακια μου και τα ματιαξεις.Μη γλειφεις,οχι απο επανω.Μακρυα κι αγαπημενοι.Πρωτο μου ποστ αλλα με εσκασε.
η γνωστη μαλάκω τζενη....αντε καλη αρχη στα ποστ και να γραφεις εμπειριες να συγκρινουμε...
 
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
...σπίτι για ύπνο! ....σπίτι για ύπνο!, Δευτέρα 10 Αυγ 2009, στις 01:25
Γράφτηκε από τον Karaman 7  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 100 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Λίλη)

Συνολική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Πρόσβαση/Parking
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
4.0

Περασμενες 11 της Κυριακης μπενω μεσα καρφι για Λιλη απο βραζηλια, χαμογελαστη στη υποδοχη πολλα υποσχομενη..., μαυρη καταμαυρη, βυζακι μικρο, ποδαρακια αδυνατα επιδερμιδα μεταξενια, φατσα για μαυρη καλουτσικια, κλασικο μαλλι αφρο-κοτσο και μια κωλαρα κολαση!
Αν και διαβασα παλαιοτερη κριτικη απο αλλο σπιτι που δουλευε η συγγεκριμενη κοπελα την επισκευτηκα ρισκαροντας και συμπερανοντας οτι η κοπελα το μονο που ξερει καλα ειναι μονο να κανει πιπα και να ανοιγει τα ποδια της τιποτα αλλο... αντε μερικες φορες κανει και το κομοδινο τη καρεκλα τη ντουλαπα...κλπ. Η τσατσα απο τροπους σκιζει!
Αφου πηγα στο δωματιο ταυτοχρονα η κοπελα μπηκε σε αλλο δωματιο αφου ειχε πελατη πριν απο εμενα, καθως περιμενα και σκοτωνα κατσαριδες στο δωματιο ναι ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ.! Σκεφτομαι που θα γαμησω γαμω το μου εδω μεσα? Εχει ομως και χεοροτερα και υσηχαζω!
Αφου περιμενα ειχε περασει κανα 5 λεπτο και ακουω τη τσατσα να φωναζει ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΚΟΜΑ. Μου φανηκε σαν να το ελεγε στο διπλανο δωματιο αλλα λεω θα παρεξιγω...αλλα και κατα την διαρκεια της δικια μου συνουσιας γυρω στο 5λεπτο και βαλε την ξανακουσα να φωναζει... ΑΝΤΕ! Παρεξιγω λεω απο μεσα μου δεν γινετε! αλλα την πληρωσε και αυτη στο τελος (στη βαθμολογια). Κατα τα αλλα η κοπελα στο ζουμι τωρα ηταν σα να ζουσα την παλαιοτερη κριτικη που διαβασα. Μαλακια στη αρχη για σηκωμα καποτα στα γρηγορα. Το μονο που μου εμεινε και αξιζε ηταν η πιπα της αργη και σταθερη με ρουφηγματα γερα δεν βιαζοταν καθολου. Πιασηματακια ελευθερα. Τα υπολοιπα χαλια απαθεια στο φουλ, ασε που ειχε βαλει και κανα μισολιτρο βαλβολινη στο μουνι της απο πριν και αντε εσυ τωρα να καταλαβεις που τον εχεις! Την βαζω απο κατω σε μια δοση πρεπει να μπηκε σε φαση REM.! Τη βαζω απο πανω ξαναπροσπαθησε αλλα την ξυπνησα! Τη βαζω και στα 4 την κουνησα γερα για να φυγω γιατι νυσταξα και εγω!
Γιαυτο αν δεν κανεις κοριτσι μου για τη δουλεια ...σπιτι για υπνο ...σπιτι για υπνο! Να παρει τη θεση καμια αλλη.
..Χ ΡΕ.!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Λίλη




μαυρο για σημερα σε αυτην την λιλη λοιπον...
 

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Μηνύματα
318
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
εγω πάλι ετυχα ρε παιδια μια μαυρούλα αδυνατη η οποία έδινε και κόλο με 40€ αν τη θυμάστε.αναθεμα τον κολο που εδινε.εναμισι λεπτο και τελος.η τσατσα με εχει μαθει απο αλλες κοπελες που ειχε και πηγαινα εκει και καθε φορα πιανουμε κουβεντα.μολις βγαινει αυτη παω να φυγω.μου λεει στασου θα σ κανει καλη περιποιηση.με τα πολλα και μετα απο κανα δεκαλεπτο συζητησης μπαινω στο δωματιο.η μικρη ειχε μπει ηδη μεσα και ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ. ΝΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ. ΕΛΕΟΣ. την ξυπναω λοιπον και αρχιζει να μ παιρνει πιπα.....με χαζμουρητα και σε καποιες φασεις να αποκοιμιεται.ουτε πιασηματα ουτε τπτ.λεω θα σε στρωσω τωρα.τελιωνει την πιπα και ξαπλωνει .λεω οχι ετσι γυρνα στα 4 και αρχιζει το μαμησι...αρχι ζει να αποκοιμιεται και μωλις την εβλεπα...της την εχωνα ολη μεσα και ξαφνικα ξυπνουσε.μια δυο πεντε δεκα λεω αντε να τελειωνουμε της χωνω δυο δαχτυλα στο κωλι και αρχιζω τα γρηγορα.μωλις το καταλαβε τραβηχτηκε. και μωλις παω να χυσω στο τελος δεν προλαβα καλα καλα να χυσω εχει τραβηχτει εχει σηκωθει εχει βγει εξω και εγψ ειμαι ακομα με το πουλι στο χερι.βγηκα εξω και εγινε της ποπης.της καντιλιασα και τις 2 και η μαυρη ζητουσε και τα ρεστα. ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ
 
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
εγω πάλι ετυχα ρε παιδια μια μαυρούλα αδυνατη η οποία έδινε και κόλο με 40€ αν τη θυμάστε.αναθεμα τον κολο που εδινε.εναμισι λεπτο και τελος.η τσατσα με εχει μαθει απο αλλες κοπελες που ειχε και πηγαινα εκει και καθε φορα πιανουμε κουβεντα.μολις βγαινει αυτη παω να φυγω.μου λεει στασου θα σ κανει καλη περιποιηση.με τα πολλα και μετα απο κανα δεκαλεπτο συζητησης μπαινω στο δωματιο.η μικρη ειχε μπει ηδη μεσα και ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ. ΝΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ. ΕΛΕΟΣ. την ξυπναω λοιπον και αρχιζει να μ παιρνει πιπα.....με χαζμουρητα και σε καποιες φασεις να αποκοιμιεται.ουτε πιασηματα ουτε τπτ.λεω θα σε στρωσω τωρα.τελιωνει την πιπα και ξαπλωνει .λεω οχι ετσι γυρνα στα 4 και αρχιζει το μαμησι...αρχι ζει να αποκοιμιεται και μωλις την εβλεπα...της την εχωνα ολη μεσα και ξαφνικα ξυπνουσε.μια δυο πεντε δεκα λεω αντε να τελειωνουμε της χωνω δυο δαχτυλα στο κωλι και αρχιζω τα γρηγορα.μωλις το καταλαβε τραβηχτηκε. και μωλις παω να χυσω στο τελος δεν προλαβα καλα καλα να χυσω εχει τραβηχτει εχει σηκωθει εχει βγει εξω και εγω ειμαι ακομα με το πουλι στο χερι.βγηκα εξω και εγινε της ποπης.της καντιλιασα και τις 2 και η μαυρη ζητουσε και τα ρεστα. ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ
:priest: :priest: :priest: :priest:ελεος τι επαιρνε;;για υπνο πηγε ή για δουλεια;;;
παντως κι εγω γενικα μαυρες δεν παιρνω λογω συμπεριφορας πλην μιας πολυ παλια και οχι σε σπιτακι...
 
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
Molis gyrisa. Phgaina gia thn anna sto carrefour alla vghke mia allh melaxrini kai eipa na paw sthn eklisia na dw tin xanthia pou anefere kapios. Den me en8ousiase alla bika gt arxise na rixnei karekles kai viazomoun. I kopela einai gia  :s&m_1: :s&m_1: . Molis bike katey8eian kapota. Den xerei ellinika, den kathetai apo panw,ithele apotrixwsh kai ekei poy tin eixa sta 4 xazeva to komodino kai lega apo mesa mou (mlk... viazosoun na pidi3eis kai tora koitas to komodino...les etsi na vghke to 'psigeio' i 'doulapa' kai arxisa na gelaw kai gelouse kai ayth oti na nai). Me 3enerwse poly pados kai an den eixa ormes den paizei na teleiwna... Egw pados den xanapataw se ayth.

μαυρο για σημερα σε αυτο το κομοδινο της νικ.ουρανου που δεν ξερουμε και πως το λεν αλλα δουλευει νυχτα...η περιγραφη αρκει νομιζω να την αποφευγετε :2funny: :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
σημερα λογω κριτικων απο συναγωνιστη βαζουμε μαυρο στην ρενατα απο ανδρεου γεωργιου 4 και στην λουσι απο το λα φαμ....θυμηθειτε και το θρεντ αυτο οτι υπαρχει και γραψτε οτι θελετε...


παραθετω τα λινκ των κριτικων για οσους δουν το θρεντ μετα τις διακοπες τους...

Γιατί μαύρο στη Λουσίτσα ρε παιδιά?
 
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
3 στους 3 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Πιπίνι αλλά ξινή, Σάββατο 08 Αυγ 2009, στις 14:36
Γράφτηκε από τον notorius  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Λούση)

Συνολική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Πρόσβαση/Parking
6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
5.0

Ωραιο κορμι με απιστευο πατο στα 4 οπου η τρυπα της σε κολαζει! Χαδακια στην αρχη μετρια πιπα αλλα μετα απο δυο αλλαγες αρχισε να μουρμουραει κατι για τα 40ευρω και δεν τα κανω ολα και μαλακιες.Ωραια κοπελα αλλα ξενερωσα απιστευτα με τον χαρακτηρα της

Προσωπικα δεν προκειτε να την παρω ξανα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Αυταρχικό • Sex show
Όνομα κοπέλας: Λούση
Ημερ/νια επίσκεψης: 06.08.2009
Σας βοήθησε αυτή η κριτική;        Αναφέρετε αυτή την κριτική στον διαχειριστή

1 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Θα μπορούσε και καλύτερα, Παρασκευή 07 Αυγ 2009, στις 01:44
Γράφτηκε από τον Karaman 7  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 100 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Λούση)

Συνολική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0

Καινουριο πιπινακι αδυνατο με ενα πατο ...να! Το ειχα δει την προηγουμενη βδομαδα σε μια γυρα αλλα δεν μου ειχε γεμισει το ματι. Μεσα στη βδομαδα που περασε αναθεωρησα και αποφασησα να παω για μια επισκεψη απο εκει!
Μπενω μεσα και αφου βεβαιωθηκα οτι δουλευει η κοπελια δινω το 40αρι στη τσατσα και περναω στο δωματιο το οποιο δεν ειχε και τα καλα του απο αποψης καθαριοτητας, αφου στο πατωμα διπλα στο κρεβατι υπηρχαν τα ιχνη καποιου χυστη, τα οποια ηταν ορατα απο το black light φωτισμο και ευτηχως τα απεφηγα. Παρτε λιγο την σφουγγαριστρα κυρια τσατσα ΗΜΑΡΤΟΝ!
Μετα απο λιγο ηρθε και το μικρο, σωματακι πολυ ωραιο λεκανη που ξεχωρηζει απο την ποιο αδυνατη μεση κοιλητσα μεσα, αδυνατο με σωστες αναλογιες,ποδαρες μακριες αν και κοντουλα, απαλο δερματακι νεανικο, βυζακι μεσαιο και ψιλοστητο και κωλαρακι τα το φας στο πιατο και γαμω! Γενικα στο περασμα της αναβει φωτιες μονο που την βλεπεις! Αν και στο προσωπο δεν λεει και πολλα ...ολα τα αλλα ομως...
Και ξεκιναει η δραση, αφου ψαχουλεβα λιγο ταυτοχρονα μου τον επεζε για να μου τον σηκωσει που δεν χρειαστηκε και πολυ περασε την καποτα και αρχησε να το γλυφει σα παγωτο με ελαφρα ρουφηγματα και ενα παιξιμο σα να μου τραβουσε μαλακια ...πιπα χωρις ενσημα μετρια θελει λιγο δουλεμα.
Και περναμε στο κυριος πιατο αφου της ζητησα να ανεβει απο πανω αυτη μου ερηξε ακυρο! Τη ρωτησα γιατι αλλα δεν πηρα απαντηση!
Πρωτο φαουλ...καλα?
Την βαζω απο κατω και πριν το βαλω μεσα μου τον γρασαρε λιγο και χωστων μεσα σφιχτο στη αρχη, και στη συνεχεια την παραδεχομαι λιγο γιατι συμετηχε κανοντας καποιες κινησεις με την λεκανη της και μερικες φορες την ανασηκωνε αναδικνειοντας το στηθος της ..πολυ καυλωτικο αλλα με το γρασο που εβαλε δεν καταλαβαινα και πολα. Αφηνε να της γυρνας τα ποδια οπως ηθελες σε μια δοση της τα γυρησα προς τα πλαγια δεν παραπονεθηκε. Μετα το γυρησαμε στα 4 οπου πηρε τελεια σταση αφηνωντας με να χαζευω την κωλαρα της. Και σε αυτη την σταση σημετηχε με απαλα κουνηματα οσπου με τελειωσε χαιδευοντας τα μαλακα κωλομαγουλα της και τα ατελειωτα ποδια της.
Σηκωθηκαμε πληθηκα και πληθηκε και αυτη στο νυπτηρα και αποχερετηστηκαμε. Ευτηχως η κοπελα απεδηξε με την μικρη συμετοχη της οτι δεν ειναι αλλο ενα ακομα κομοδινο και σε εμενα οτι δεν πεταξα ενα ακομα 40αρι. Το κοριτσι πιστευω αν προσπαθησει λιγο περησοτερο στο μελον θα καψει πολους πουτσους.
Εγω προσωπικα στο πρωσεχες μελλον δεν προκειτε να την ξαναεπησκευτω. Εσεις?
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Λούση
Ημερ/νια επίσκεψης: 06.08.2009
sorry για το λαθος λινκ απο μουσικα θρεντ που εβλεπα...
 

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.080
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ανοιγω αυτο το θρεντ αφου εμπνευστηκα  απο αντιστοιχο αθηναικο που ειδα να υπαρχει...ετσι θα υπαρχει παντα μια στηλη παραπονων,παρατηρησεων και αρνητικων κριτικων για τις τανες της πολης μας ωστε να τις αποφευγουν οσοι δεν τις εχουν δοκιμασει.ετσι να εχουμε οχι μονο πουτανοβραβεια αλλα και μια μαυρη λιστα που με δικα σας σχολια θα εμπλουτιζεται καθημερινα με οτι αρνητικο προκυπτει...προς γνωση και συμμορφωση(ας ελπισουμε και των ιδίων αν υποθεσουμε οτι βλεπουν καποιες ή καποιοι νταβαδες-αφεντικα το σαιτ).ισως μαλιστα ειναι πιο θετικο απο το να εξυμνουμε τις ηδη καλες γνωστες να μαθαινουμε τα στραβα καποιων αλλων...και να τα μοιραζομαστε...παραλληλα εβαλα μια ψηφοφορια που δεν αφορα μονο τους θεσσαλονικεις με θεμα τι ειναι αυτο που μας οδηγει ή μας οδηγησε καποτε να ριξουμε μαυρο σε καποια πουτανα...και να μην ξαναπατησουμε...ακομα και εμπειριες ιστορικου πλεον ενδιαφεροντος αν υπαρχουν και ειναι αξιες λογου ας τις αναφερουν οσοι θελουν δεν πειραζει θα κανουν πιο πικαντικην την συζητηση... ;)αν σκεφτει αλλος καποιον αλλον λογο μαυρου να μου πει να τον προσθεσω!

νουμερο ενα χαρακτηριστικο για να ριξω προσωπικα μαυρο σε καποια οριστικα ειναι η μη δεκτικοτητα στο κρεβατι σε θεματα πιασιματων και γλειψιματος-φιλιων..το να μην συμμετεχει αυτη το θεωρω δευτερευον αρκει να αφηνει τουλαχιστον να την χουφτωνεις και να τη φιλας εσυ..η εμφανιση για μενα δεν ηταν ποτε κριτηριο απορριψης.μια καλη εμφανιση με τραβαει βεβαια οπως τον καθενα νομιζω αλλα δεν απερριψα ποτε ασχημη πριν δοκιμασω εκτος ακραιων περιπτωσεων γιατι μερικες κανουν φοβερα γαμησια ισως για να αντιρροπησουν το ελλειμμα ομορφιας και χαρης..η βιασυνη τελος επειδη εξω εχει πελατεια ειναι αρνητικη αλλα συνηθως με οδηγουσε απλα στο να αλλαξω ωρες που πηγαινα και οχι σε απορριψη..εξαλλου εν μερει καταλαβαινω πως λειτουργουν κι αυτες υπο πιεση...τελος μαυρο τρων αυτες που δεν τιμανε τα λεφτα που παιρνουν και φερονται σαν να ειμαστε ρομποτ (ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε)...οπως κι αυτες που δυσανασχετουν εμφανως και το δειχνουν με τον χρονο,κατι υποχονδριες και κατι κρυοκωλες...και καποιες που μουρμουρανε αν και τα φαινομενα αυτα που ηταν συνηθισμενα στον βαρδαρη παλια σαν να τεινουν να εκλειψουν μου φαινεται..

Πραγματικά, αν ήμουν πρωθυπουργός στη θέση του Καρμανλή και διάβαζα αυτά που γράφεις εδώ, δε θα ήξερα που να σε πρωτοβάλω Υφυπουργό:

Υγείας με τον Αβραμόπουλο να του συμμαζέψεις το μαγαζί?
Κοινωνικών/Εργασίας με τη Φάνη (Πάλι) να μπει μια τάξη και εκεί?
Εσωτερικών/Δημόσιας Διοίκησης (εκεί υπάγονται οι πουτάνες) να λήξουν τα προβλήματα? (ο Παυλόπουλος μόνος του δε φτάνει)
Ανάπτυξης γιατί με την οργανωτικότητά σου θα πήγαινε μπροστά η χώρα?
Τουρισμού γιατί ξέρεις τι θέλουν οι πελάτες?
Βορείου Ελλάδος (για τοπικούς λόγους)?

Πραγματικά δε ξέρω...

Έχεις μέλλον μπροστά σου, νέε μου.
Το μόνο σου πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι ο Καραμανλής...
 
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
Παιδιά στο νικηφόρου Ουρανού 26, η αθλιότητα προσωποποιημένη.... Ήταν μία Αντρέα, δν θυμάμαι από που, αλλά ήταν η χειρότερη μου εμπειρία σε studio... Δεν έχει χρειαστεί να μαυρίσω ποτέ κοπέλα όμως αυτήν την φορά πρέπει να το κάνω για να προστατέψω τους συναγωνιστές!!! Πήγα εκεί πέρα την είδα ήταν ξανθό, με ωραίο κωλαράκι, ήταν κ μόνο 30€ κ είπα να μπω... Πρίν από μένα ήταν άλλος μέσα και μόλις βγήκε τον είδα με μια ξινισμένη έκφραση... Ωχ λέμε με κάτι παιδιά που ήταν εκεί. Τέλος πάντων πάω μέσα και περιμένω. Έρχεται σε λίγο αυτή, μπαίνει μέσα της χαμογελάω κ δν με κοίταξε καν... βγάζει το σουτιέν και το στρινγκάκι, εγω έχω κάτσει ήδη στο κρεβάτι κάθεται δίπλα μου στα γόνατα και αρχίζει να μου τον παίζει με μία ξινισμένη μούρη... Άντε να ήμουν κανένας χάλια, άντε να βρωμούσα άντε οτιδήποτε τέτοιο να ήταν έτσι. Με αυτά και με αυτά μου ήρθε ένα τέτοιο ξενέρωμα που κυριολεκτικά μου ερχόταν να την χτυπήσω.... Δεν μου σηκωνόταν με τίποτα. Η γκόμενα ήταν ένας σκέτος πάγος. Σε κάποια φάση άρχισε να μου ζουπάει τα αρχίδια αλλα με τόσο χάλια τρόπο που πονούσα κιόλας... Το πουλί τίποτα... Συνέβει και το αδιανόητο.. αυτό το πράγμα πρώτη φορά το ζω στην ζωή μου. Ενώ το πουλί μου ακόμα δν ήταν καθόλου σηκωμένο, μου ήρθε να χύσω... Σηκώνομαι όρθιος, της λέω αντε γεια και έφυγα.... Βγαίνω έξω μου λέει η τσατσα, καλη??? Αντε γεια κ εσυ της λέω και έφυγα... Περίμενα όμως απέξω γιατί άκουσα ότι ένας από τους άλλους είχε μπει.. Μόλισ βγαίνει τον ρωτάω τί έγινε και μου λέει: Τί να γίνει ρε φίλε?? Ήταν τόσο άχρηστη που δεν μου σηκώθηκε καν, κ έφυγα.... Λοιπόν παιδιά Μαύρο, κατάμαυρο στην Αντρέα γιατί ήταν τόσο χάλια όλη η φάση που θα την θυμάμαι για πάντα... Δν έχω κανένα συμφέρον να το κάνω αυτό, το κάνω μόνο κ μόνο για να προστατέψω εσάς... Μακριά από την Αντρέα και θα το γράψω και όπουδήποτε αλλού στο forum γίνεται...


τα παραπανω εγραφησαν 12/8/09 απο τον συναγωνιστη golden boy στην μπουρδελοκατασταση...εσεις φυσικα διαβαζετε και κρινετε...μονοι σας
 

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
646
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!
 
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
Το τριαντάρι θα είναι ένα πολύ καλό βήμα δεν λέω.
Αλλά για να φύγεις κεφάτος από τον Βερόπουλο θα πρέπει και το "προϊόν" που θα πάρεις να είναι καλό.
Και επειδή ο ενημερωμένος καταναλωτής ξέρει να επιλέγει καλύτερα, να ενημερώσω  για ένα "μάπα καρπούζι" που έφαγα σήμερα .
Τόπος: Πράσινο Ταντάλου
Ονομα: Έλενα (μμ!)
Τόπος Γέννησης:Ουκρανία (μμμμ!!!)
Εξωτερικά χαρακτηριστικά: Μελαχρινή με κότσο, ελαφρώς ψηλή, σώμα καλό χυμώδες , πρόσωπο όχι πολύ όμορφο αλλά γεμάτο υποσχέσεις (μμμμμμ!!!!).
Το "καρπούζι" από έξω φαινόταν καλό. Όταν όμως μπήκε το μαχαίρι μέσα η πικρή αλήθεια αποκαλύφθηκε.
Όταν στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα ακούσεις 12 "μη", 9 "όχι' και 3 "δεν γίνεται" , όχι να αρνηθεί χαριτωμένα αλλά τσεκούρι, έ τότε είναι σαν να έχεις φάει γκόλ από τα αποδυτήρια στην έδρα σου μετά από ήττα 2-0 εκτός.
Η παίρνεις την ομάδα και φεύγεις ή προσπαθείς για μια αξιοπρεπή εμφάνιση.



μαυρο μαυρο....σορι για το κοπιραιτ ΒΒS.γραψτε τα εδω να μην σπαμαρουμε την ενημερωση...αν ειναι...
 
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906

Παιδιά στο νικηφόρου Ουρανού 26, η αθλιότητα προσωποποιημένη.... Ήταν μία Αντρέα, δν θυμάμαι από που, αλλά ήταν η χειρότερη μου εμπειρία σε studio... Δεν έχει χρειαστεί να μαυρίσω ποτέ κοπέλα όμως αυτήν την φορά πρέπει να το κάνω για να προστατέψω τους συναγωνιστές!!! Πήγα εκεί πέρα την είδα ήταν ξανθό, με ωραίο κωλαράκι, ήταν κ μόνο 30€ κ είπα να μπω... Πρίν από μένα ήταν άλλος μέσα και μόλις βγήκε τον είδα με μια ξινισμένη έκφραση... Ωχ λέμε με κάτι παιδιά που ήταν εκεί. Τέλος πάντων πάω μέσα και περιμένω. Έρχεται σε λίγο αυτή, μπαίνει μέσα της χαμογελάω κ δν με κοίταξε καν... βγάζει το σουτιέν και το στρινγκάκι, εγω έχω κάτσει ήδη στο κρεβάτι κάθεται δίπλα μου στα γόνατα και αρχίζει να μου τον παίζει με μία ξινισμένη μούρη... Άντε να ήμουν κανένας χάλια, άντε να βρωμούσα άντε οτιδήποτε τέτοιο να ήταν έτσι. Με αυτά και με αυτά μου ήρθε ένα τέτοιο ξενέρωμα που κυριολεκτικά μου ερχόταν να την χτυπήσω.... Δεν μου σηκωνόταν με τίποτα. Η γκόμενα ήταν ένας σκέτος πάγος. Σε κάποια φάση άρχισε να μου ζουπάει τα αρχίδια αλλα με τόσο χάλια τρόπο που πονούσα κιόλας... Το πουλί τίποτα... Συνέβει και το αδιανόητο.. αυτό το πράγμα πρώτη φορά το ζω στην ζωή μου. Ενώ το πουλί μου ακόμα δν ήταν καθόλου σηκωμένο, μου ήρθε να χύσω... Σηκώνομαι όρθιος, της λέω αντε γεια και έφυγα.... Βγαίνω έξω μου λέει η τσατσα, καλη??? Αντε γεια κ εσυ της λέω και έφυγα... Περίμενα όμως απέξω γιατί άκουσα ότι ένας από τους άλλους είχε μπει.. Μόλισ βγαίνει τον ρωτάω τί έγινε και μου λέει: Τί να γίνει ρε φίλε?? Ήταν τόσο άχρηστη που δεν μου σηκώθηκε καν, κ έφυγα.... Λοιπόν παιδιά Μαύρο, κατάμαυρο στην Αντρέα γιατί ήταν τόσο χάλια όλη η φάση που θα την θυμάμαι για πάντα... Δν έχω κανένα συμφέρον να το κάνω αυτό, το κάνω μόνο κ μόνο για να προστατέψω εσάς... Μακριά από την Αντρέα και θα το γράψω και όπουδήποτε αλλού στο forum γίνεται...


Σορρυ παιδιά λάθος για το κατάστημα... Αυτο που πήγα τελικά είναι το Νικηφόρου Ουρανού 1Β οχι το 16...[/i]
τα παραπανω εγραφησαν 12/8/09 απο τον συναγωνιστη golden boy στην μπουρδελοκατασταση...εσεις φυσικα διαβαζετε και κρινετε...μονοι σας
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.732
Κριτικές
183
Like
3.071
Πόντοι
7.305
εγω πάλι ετυχα ρε παιδια μια μαυρούλα αδυνατη η οποία έδινε και κόλο με 40€ αν τη θυμάστε.αναθεμα τον κολο που εδινε.εναμισι λεπτο και τελος.η τσατσα με εχει μαθει απο αλλες κοπελες που ειχε και πηγαινα εκει και καθε φορα πιανουμε κουβεντα.μολις βγαινει αυτη παω να φυγω.μου λεει στασου θα σ κανει καλη περιποιηση.με τα πολλα και μετα απο κανα δεκαλεπτο συζητησης μπαινω στο δωματιο.η μικρη ειχε μπει ηδη μεσα και ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ. ΝΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ. ΕΛΕΟΣ. την ξυπναω λοιπον και αρχιζει να μ παιρνει πιπα.....με χαζμουρητα και σε καποιες φασεις να αποκοιμιεται.ουτε πιασηματα ουτε τπτ.λεω θα σε στρωσω τωρα.τελιωνει την πιπα και ξαπλωνει .λεω οχι ετσι γυρνα στα 4 και αρχιζει το μαμησι...αρχι ζει να αποκοιμιεται και μωλις την εβλεπα...της την εχωνα ολη μεσα και ξαφνικα ξυπνουσε.μια δυο πεντε δεκα λεω αντε να τελειωνουμε της χωνω δυο δαχτυλα στο κωλι και αρχιζω τα γρηγορα.μωλις το καταλαβε τραβηχτηκε. και μωλις παω να χυσω στο τελος δεν προλαβα καλα καλα να χυσω εχει τραβηχτει εχει σηκωθει εχει βγει εξω και εγψ ειμαι ακομα με το πουλι στο χερι.βγηκα εξω και εγινε της ποπης.της καντιλιασα και τις 2 και η μαυρη ζητουσε και τα ρεστα. ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ
+100000000000000000,καλησπερα κ απο μενα...δεν μπορω παρα θα συμφωνησω κ γω...μαυρο στις μαυρες,οχι γιατι ειμαι ρατσιστης αλλα οποτε πηγα με μαυρη,εκλεψα τα λεφτα μου...αποκορυφωμα σε αυτο που λεω,πριν χρονια στο πανω μπουρδελο στην προμηθεως τσακωθηκα αγρια με μια μαυρη πουτανα μεσα στο δωματιο,γιατι συγκεντρωνε ολα τα κακα που μπορει καποιος να πετυχει σε πουτανα (αγενια,βιασυνη,κτλ),μαλιστα στο τελος γυρισε κ με διαολοστειλε κανονικα...το τι ακουλουθησε δεν περιγραφεται...καταρχην της τανας της πεταξα στα μουτρα το χαρτι κουζινας,βγηκε αυτην τρεχοντας κ φωναζοντας,βγηκα κ γω κ διαολοστειλα την τσατσα κ τα παιδια που περιμεναν στο σαλονι τους ειπα παιδια φυγετε,η πουτανα ειναι χαλια....κ σηκωθηκαν κ φυγαν ολοι....μολις το ειδε αυτο η τσατσα αρχισε να με βριζει κ ουρλιαζει...πετυχαινω κ τον νταβα απ εξω (ειχε ακουσει το σαματα)κ του τα λεω <<αδερφε αν με ακουμπησεις χαθηκες εχω τον θειο μου που δουλευει στην ασφαλεια θεσ/κης,κανε κανα αστειο>> κ φυσικα το εχαψε...για να μην παρεξηγηθω ουτε θειο μπατσο εχω,απλα φοβηθηκα μην εχω βγαινοντας τραβηγματα κ φαω καμμια κατσαβιδια ετσι για πλακα...τωρα που το θυμαμαι μετανιωνω,ημουν παλιοτερα εκρηκτικος χαρακτηρας,σημερα αν μου τυχαινε παρομοιο θεμα δεν θα αντιδρουσα απο την μερια μου τοσο νευρικα...απλα θα εριχνα ενα καντιλι κ μεχρι εκει.... :uglystupid:
 
OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
οι περισσοτερες μαυρες ειναι για τον πουτσο οσες κατα καιρους φεραν....μια καλη ειχα παρει σε παρανομο σπιτι παλια σε πολυκατοικια που αξιζε...αλλα πολυ παλια λεμε...κι εγω δεν μπαινω πλεον αν δω...εγινα φιλος της αριας και της σλαβικης φυλης στο κρεβατι...αντε και της μεσογειακης... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom