Νέα

Νίκος Γκάλης

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα rory6gal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 583
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.077
Like
1
Πόντοι
16
Υποψήφιοι για μια θέση στο πάνθεον του παγκοσμίου μπάσκετ, στο FIBA Hall of Fame, που άρχισε να λειτουργεί επισήμως από χθες στο προάστιο Αλκομπένδας της Μαδρίτης είναι ο Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Φάνης Χριστοδούλου και ο Γιώργος Κολοκυθάς. Στους «αθάνατους» της πορτοκαλί μπάλας θα περιλαμβάνονται και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες του αθλήματος, όπως οι Ντούσαν Ίβκοβιτς, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Βλάντε Ντίβατς, Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, καθώς επίσης και θρύλοι του ΝΒΑ όπως
οι Μάτζικ Τζόνσον και Μάικλ Τζόρνταν.

Οι υποψήφιοι είναι συνολικά 186 για το νέο κτίριο, που θα στεγάσει την ιστορία του μπάσκετ και δεν θα έχει σχέση με το Hall of Fame του Σπρίνγκφιλντ, που αναφέρεται κυρίως στο ΝΒΑ. Η έναρξη της λειτουργίας του συμπίπτει με την 75η επέτειο από την ίδρυση της παγκόσμιας ομοσπονδίας (Ιούνιος του 1932). Για το λόγο αυτό τα πρώτα 51 μέλη του είναι τιμής ένεκεν εκπρόσωποι του αθλήματος που δεν είναι πλέον εν ζωή. Ο λόγος για αθλητές όπως οι Αλεξάντερ Μπέλοφ, Κρέζιμιρ Τσόσιτς, Μίρζα Ντελίμπασιτς, Ραντιβόι Κόρατς, Φερνάντο Μαρτίν και Ντράζεν Πέτροβιτς, προπονητές όπως οι Αντόνιο Ντιάζ Μιγκέλ, Αλεξάντερ Γκομέλσκι, Ατσα Νίκολιτς και Βλαντιμίρ Κοντράσιν, αλλά και διαιτητές και παράγοντες που προσέφεραν πολλά στο παγκόσμιο μπάσκετ. Ανάμεσά τους ο εφευρέτης του αθλήματος, Τζέιμς Νέισμιθ, ο πρώτος πρόεδρος της FIBA, Ελβετός Λεόν Μπουφάρ, ο πρώτος γ.γ. της FIBA, Ουαλός Ουίλιαμ Τζόουνς, και οι εκπρόσωποι των οκτώ ομοσπονδιών που συνυπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη της παγκόσμιας ομοσπονδίας το 1932. Μεταξύ αυτών είναι και ο Συμεών Μαυροσκούφης.

Τον Ιούνιο μια επιτροπή, στην οποία μετέχει και ο πρόεδρος της FIBA Europe, Γιώργος Βασιλακόπουλος, θα επιλέξει από τη λίστα των 186 υποψηφίων τα νέα μέλη του FIBA Hall of Fame, που ειδικά για φέτος θα είναι 20. Αυτή η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται κάθε δύο χρόνια, αλλά κάθε φορά τα νέα μέλη θα είναι μόλις 6. Το προσεχές καλοκαίρι κάποιοι από τους προαναφερθέντες Ελληνες (μαζί με τον προπονητή Νίκο Νησιώτη και τους διαιτητές Κώστα Δήμου, Κώστα Ρήγα, Σπύρο Καμιζούλη και Αντώνη Σκυλόγιαννη, που επίσης έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα των υποψηφίων, θα διεκδικήσουν μια θέση στο Hall of Fame.

απο το
 

Επισκέπτης
Τι να λέμε ρε παιδιά... ο Γκάλης ήταν (και είναι) ο μεγαλύτερος παίχτης που πέρασε ποτέ από όλα τα γήπεδα, πλην του ΝΒΑ. Και του οφείλουμε και πάρα πολλά για την συνέχεια που έχει το Ελληνικό μπάσκετ.
 

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
16
Δεν έχει περάσει και φοβάμαι οτι δεν θα ξαναπεράσει άλλος ΘΕΟΣ σαν τον Γκάλη απο την Ελλάδα.

Κρίμα που (δεν ξέρω αν ωφείλεται σε απόφαση του ίδιου ή στη γνωστή μαλακία που δέρνει την πολιτεία μας) δεν αξιοποιείται για να προσφέρει στο μπάσκετ και στον αθλητισμό γενικότερα απο κάποιο άλλο πόστο όπως γίνεται με τους υπόλοιπους μεγάλους παίκτες που έχουν τερματίσει την αγωνιστική καριέρα τους (Μπεκεμπάουερ, Πλατινί, Τζόρνταν, Πελέ κτλ.) στον πολιτισμένο κόσμο...

 

Συνημμένα

  • Galis.jpg
    Galis.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 63

Επισκέπτης
Απλά ο Γκάλης προτίμησε να ασχοληθεί με τις δικιές του επιχειρήσεις (που είχε αρχίσει να καλλιεργεί και όσο έπαιζε) παρά να μπλέξει με τους αρχιμαλάκες-παράγοντες του μπάσκετ.

Ο ίδιος πάντως συνεχίζει να προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ με την ακαδημία μπάσκετ που έχει στην Χαλκιδική.
 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.077
Like
1
Πόντοι
16
Απλά ο Γκάλης προτίμησε να ασχοληθεί με τις δικιές του επιχειρήσεις (που είχε αρχίσει να καλλιεργεί και όσο έπαιζε) παρά να μπλέξει με τους αρχιμαλάκες-παράγοντες του μπάσκετ.

Ο ίδιος πάντως συνεχίζει να προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ με την ακαδημία μπάσκετ που έχει στην Χαλκιδική.
την εχει πουλησει εδω και καιρο!!!
νομιζω οτι την αγορασε ο παπαλουκας μαζι με καποιους αλλους
 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.077
Like
1
Πόντοι
16
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ

(Tο κείμενο της 4ης Δεκεμβρίου 2006)
«Tο Πευκοχώρι Xαλκιδικής ή Kαψόχωρα όπως τη γνωρίζουν οι παλιότεροι παύει οριστικά και αμετάκλητα να έχει χρώμα Nίκου Γκάλη. H παιδική κατασκήνωση (Nick Magic Camp) που δημιούργησε ο σούπερ σταρ του ελληνικού μπάσκετ και τη γιγάντωσε σε απίστευτο μέγεθος ο Γιώργος Pαμπότας, που είχε και την ευθύνη, δεν ανήκει πια ούτε ένα χαλικάκι της στον Nίκο Γκάλη. H ολοκλήρωση της πώλησης έγινε πριν από λίγο καιρό. Hδη από τον περασμένο Mάιο ο Nίκος Γκάλης είχε πουλήσει το 37% της επιχείρησης σε Aθηναίο επιχειρηματία. Στη συμφωνία τότε υπήρχε η δέσμευση του Γκάλη να επιτρέψει να έχει το όνομά του η κατασκήνωση (μέγας κράχτης για το κοινό-πελάτη) μέχρι και το καλοκαίρι που μας πέρασε. Στην ουσία μέχρι τον Δεκέμβριο του 2006. Eτσι λοιπόν πρόκειται για τέλος εποχής σε μια κατασκήνωση-επιχείρηση του Nικ, που σημείωσε τεράστια επιτυχία όσο καμία άλλη παιδική κατασκήνωση στην Eλλάδα τα τελευταία χρόνια. Θα την εκμεταλλεύεται από εδώ και στο εξής ο Aθηναίος επιχειρηματίας (τα ναυτιλιακά ο τομέας του) με την οικογένειά του».

Nίκος Γκάλης, η επιβεβαίωση
Στις 4 Δεκεμβρίου 2006, από αυτήν τη στήλη και με τίτλο «Tέλος εποχής» σας είχα αποκαλύψει πως ένα όνειρο πολλών χρόνων και μια προσπάθεια επίσης πολλών χρόνων έσβησε άδοξα. O Nίκος Γκάλης αποχώρησε (δεν έχει σημασία ο τρόπος και το γιατί) από το καμπ μπάσκετ, την παιδική κατασκήνωση που διατηρούσε στο Πευκοχώρι Xαλκιδικής με την ονομασία Nicko Magic Camp. Mία μέρα αργότερα είχε επιχειρηθεί προσπάθεια διάψευσης, ενώ μερικοί αυτόκλητοι υποστηρικτές του είχαν αποδώσει το χαρακτηρισμό της κακοήθειας στο ρεπορτάζ της στήλης. Oλα αυτά την πρώτη βδομάδα του Δεκέμβρη.

Xθες ο Nίκος Γκάλης, που λέτε, έβαλε, έστω και με καθυστέρηση τριών μηνών, τα πράγματα στη θέση τους επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά το ρεπορτάζ του «Panoramix». Mε αφορμή πληροφορίες και φήμες που τον ήθελαν να έχει συνεργασία με τον Παπαλουκά στο καμπ στο Πευκοχώρι, εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία έφτασε ευτυχώς και στα χέρια μου. Tι αναφέρει στην ανακοίνωση; Aυτά που αποκάλυπτε ο Panoramix το Δεκέμβρη. Δώστε βάση στην... πενιά-ανακοίνωση του Nικ. «H σχέση μου με την κατασκήνωση, όπως επίσης και με την εταιρεία στην οποία ανήκει και από την οποία έχω αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα, έχει λήξει εδώ και καιρό. H εκμετάλλευση του ονόματός μου από τρίτους χωρίς τη σύμφωνη γνώμη μου είναι ανεπίτρεπτη, ανήθικη και παράνομη». Eγώ απλά ευχαριστώ τον Nικ για την τρανή επιβεβαίωση της αποκάλυψης της στήλης. H επιβεβαίωση χριτς-χρατς του Nικ μου αρκεί. Oσο για τους αυτόκλητους υπερασπιστές, αλλά και για την ιστορία, η στήλη αναδημοσιεύει σήμερα το κείμενο της 4ης Δεκεμβρίου.

απο το
 

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.077
Like
1
Πόντοι
16
και εσυ γιαννακη παρτους τα μυαλα και εσυ ΓΚΑΛΗ παρτους το κεφαλι!!!
 

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Μηνύματα
407
Like
7
Πόντοι
1
Οτι και να πουμε ειναι λιγο γι αυτη την τεραστια μορφη που λεγεται Νικος Γκαλης.Αυτος και ο Πετροβιτς οι καλυτεροι Ευρωπαιοι παιχτες!Πραγματικος επαγγελματιας και πανω απο ολα κυριος χωρις ποτε να μπει σε κλικες η να εκμεταλλευτει κομματικα.
Πριν 3 χρονια ειχα την τιμη να μιλησω κανα 10 λεπτο μαζι του στη Χαλικιδικη που τον ειδα.Ανατριχιασα πραγματικα.
Πολλα πολλα ευχαριστω στο Νικο Γκαλη!Να ναι παντα καλα!

Υ.Γ.Ασχετο αλλα παιζει και φοβερο beach volley!!Επαθα πλακα που τον ειδα και επαιζε στο Πευκοχωρι
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.462
Like
28
Πόντοι
166
Χιλιαρίζεις Νίκο σε λίγο.Πρόσεξε που θα γράψεις το χιλιοστό σου post.
 

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
16
Μια συγκινητική φωτογραφία από τις αρχές τις δοξασμένης καριέρας του στον ʼρη.
 

Συνημμένα

  • Nick-Aris.jpg
    Nick-Aris.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 62

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Μηνύματα
641
Κριτικές
4
Like
107
Πόντοι
6
την εχει πουλησει εδω και καιρο!!!
νομιζω οτι την αγορασε ο παπαλουκας μαζι με καποιους αλλους

η εταιρια του γκαλη ειναι εισηγμενη στο χρηματιστηριο
και εξαγοραστηκε απο ναυτηλιακη εταιρια για να αποτελεσει οχημα εισαγωγης της ναυτηλιακης στο χρηματηστηριο.

Γκάλης: Τα σχέδια της Saos για την Γκάλης

16/5/2006
16:26  


Σε απάντηση της με αριθμ. πρωτοκόλλου 1966/15-5-2006 επιστολής, που κοινοποιήθηκε στην εταιρεία από τη Διοίκηση της Εταιρείας Νίκος Γκάλης με την οποία τίθενται ερωτήματα σχετικά με τα επιχειρηματικά σχέδια των νέων μετόχων καθώς και τις απόψεις τους αναφορικά με τις αλλαγές στη διοικητική διάρθρωση της εταιρείας, σας αναφέρουμε τα ακόλουθα:

1. Οι μετοχές του βασικού μετόχου της εταιρείας Νίκος Γκάλης αγοράστηκαν από την Μελίνα Μανούση του Φώτιου, Μαρία Μανούση του Φώτιου και Ελένη Μανούση του Φώτιου. Οι ως άνω νέες μέτοχοι ανήκουν στην οικογένεια Φωτίου Μανούση, η οποία δραστηριοποιείται ήδη από το 2001 στον τομέα της ναυτιλίας και ειδικότερα της ακτοπλοΐας μέσω του ομίλου Saos Ferries.

2. Η συμμετοχή των ανωτέρω προσώπων στην εταιρεία Νίκος Γκάλης εντάσσεται στα πλαίσια της διεύρυνσης της επιχειρηματικής δραστηριοποίησης της οικογένειας Μανούση. Οι ως άνω μέτοχοι στοχεύουν στην ανάπτυξη, ενδυνάμωση και επέκταση της δραστηριότητας της εταιρείας, προτίθενται δε, εντός των προσεχών μηνών, να υποβάλλουν προς τη Γενική Συνέλευση των μετόχων το επιχειρηματικό τους σχέδιο το οποίο αναλύεται στους εξής βασικούς άξονες δράσης:

α) ανάληψη της διοίκησης της εταιρείας

β) ενεργός συμμετοχή του Νίκου Γκάλη με ταυτόχρονη παραμονή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας

γ) εκσυγχρονισμός της λειτουργίας, βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και συνολική ανάπτυξη της καταστατικής δραστηριότητας της εταιρείας .

δ) επέκταση της δραστηριότητας της εταιρείας και στον τομέα της ακτοπλοΐας μέσω του ομίλουSaos, πάντα υπό την προϋπόθεση των προηγούμενων εγκρίσεων των γενικών συνελεύσεων των δύο εταιρειών και των αρμοδίων εποπτικών αρχών.

3. Η εταιρεία Saos στην οποία δραστηριοποιείται η οικογένεια Μανούση συστάθηκε το 1975 ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης και μετατράπηκε σε Α.Ε. στα μέσα του 1999. Στις αρχές του 2001, η οικογένεια Μανούση εισήλθε στην εταιρεία ως βασικός μέτοχος αναλαμβάνοντας τη διοίκηση αυτής. Στο διάστημα 2001-2005, δημιουργήθηκε ο όμιλος εταιρειών Saos.

Ο όμιλος αυτός κατόρθωσε να κερδίσει μια σημαντική θέση στο χώρο της ακτοπλοΐας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς από τα 2 πλοία τα οποία διέθετε κατά το έτος 2001, έχει φθάσει σήμερα να διαθέτει συνολικά 10 πλοία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στο διάστημα του τελευταίου έτους, από τον Απρίλιο του 2005 έως τον Απρίλιο του 2006 , απεκτήθησαν τα πέντε από τα δέκα πλοία, εκ των οποίων το ένα είναι ήδη δρομολογημένο ενώ τα λοιπά τέσσερα αναμένονται να ολοκληρώσουν άμεσα τις διαδικασίες μετασκευής τους και να ενταχθούν στο στόλο της εταιρείας
.
Περαιτέρω, προς πλήρη ενημέρωσή σας, σας παραθέτουμε ενοποιημένα στοιχεία της μητρικής εταιρείας Saos Aνες και των σημαντικότερων θυγατρικών εταιρειών της, τα οποία αφορούν την εταιρική χρήση του έτους 2004, όπως δημοσιεύθηκαν:

? Μετοχικό Κεφάλαιο                               26.114.687,40 ευρώ
? ίδια κεφάλαια                                         27.737.795,26 ευρώ
? τραπεζικός δανεισμός                                 3.170.836,53 ευρώ
? κύκλος εργασιών                                    16.505.172,99 ευρώ
? μικτά κέρδη                                             4.126.454,48 ευρώ
? Κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων 3.652.410,43 ευρώ
? Καθαρά κέρδη μετά από φόρους                 1.079.489,07 ευρώ

Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω αποτελέσματα εξήχθησαν από τη λειτουργία πέντε μόνον πλοίων.


 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
Εχω μια απορια . Τοσα ξεφτιλισμενα υποκειμενα που αυτοπροσδιοριζονται ως πολιτικοι :jerking: παρελαυνουν  καθε μερα στην TV  και εκμεταλλευονται τον αθλητισμο. Ενας δεν βρεθηκε να προτεινει να ονομαστει ενα γηπεδο "Νικος Γκαλης"?  Καλα ο πρωην προπονητης του παριστανει  τον βουλευτη της ΝΔ , κανει το κοροιδο  και  γλειφει τον Καραμανλη μερα-νυχτα να τον κανει Υφυπουργο Αθλητισμου.Δεν βρεθηκε καποιος αλλος ?  Ειδατε πολλους Ελληνες να μας κανουν περηφανους οπως ο θρυλικος Νικ? Ενας εθνος που δεν τιμα αυτους που αποτελουν προτυπα-Ηρωες για τα νεα παιδια αλλα αποβλακωμενο παρακολουθει στην τηλεοραση την καθε πουστρα τυπου Ψινακη δεν εχει μελλον. Ξερουμε μονο να βριζουμε τους Αμερικανους . Κι ομως αυτοι μπροστα απο το United Center στο Chicago εχουν φτιαξει αγαλμα  για  τον  Michael Jordan...

ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ ,  σε ευχαριστω για ολα. Οταν επαιζες στο γηπεδο , ηταν μια απο τις  ελαχιστες στιγμες που ενιωσα περηφανια που ημουν Ελληνας...
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
13
Πόντοι
2.007
Ο Νίκος Γκάλης έμαθε στους Έλληνες τί σημαίνει νίκη. Τους έμαθε ότι μπορούν να είναι αυτοί οι καλύτεροι  και να σταματήσουν να έχουν αυτό το κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στους Ευρωπαίους. Δυστυχώς δεν άλλαξε ακόμα τη νοοτροπία του λαού . Ακόμα και σήμερα ό,τι γίνεται στην Δυτική Ευρώπη αντιμετωπίζεται ως θέσφατο.
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
Ναι , λοιπον ειναι αληθεια...ανακοινωθηκαν οι τελικοι 34 υποψηφιοι  για το Hall of Fame.Aναμεσα τους και 2 Ελληνες.Ο ενας ειναι ο σπουδαιος διαιτητης Κωστας Ρηγας ο οποιος εκανε μεγαλη καριερα στο παρελθον.Ο αλλος ειναι ο ανθρωπος στον οποιο οφειλεται το "big bang"  του ελληνικου μπασκετ , ο ανθρωπος τον οποιο μιμουνται ακομα και τωρα στα γηπεδα οι πιτσιρικαδες , ενα διαμαντι , ενα απο τα λιγα προτυπα για την κοινωνια μας...Στις 18 Ιουνιου θα ανακοινωθουν οι 20 οι οποιοι θα εισαχθουν στο Hall of Fame και η επισημη τελετη βραβευσης θα γινει τον Σεπτεμβριο στην Μαδριτη...Αναμεσα στην επιτροπη που θα αποφασισει ειναι και ο Αντιπροεδρος της FIBA  ο Γιωργος Βασιλακοπουλος ο οποιος εχει μεγαλη επιρροη στο παγκοσμιο μπασκετ...Στο Hall of Fame θα μπαινουν καθε 2 χρονια το πολυ 6 ατομα(παικτες,παραγοντες,προπονητες,διατητες).Φετος μεγαλοι ανταγωνιστες του Νικολα ειναι  οι
Μπελοφ,Νταλιπαγκιτς,Οσκαρ Ρομπερτσον,Νπιλ Ρασελ,Ντιν Σμιθ(ναι, ο προπονητης-θρυλος..) , Ντουσαν Ιβκοβιτς , Μπορισλαβ Στανκοβιτς  κλπ...
Δεν το λεω επειδη ειμαι Ελληνας αλλα δεν μπορω να φανταστω Hall of Fame χωρις Νικο Γκαλη...

 

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
337
Like
0
Πόντοι
1
Εχω μια απορια . Τοσα ξεφτιλισμενα υποκειμενα που αυτοπροσδιοριζονται ως πολιτικοι παρελαυνουν  καθε μερα στην TV  και εκμεταλλευονται τον αθλητισμο. Ενας δεν βρεθηκε να προτεινει να ονομαστει ενα γηπεδο "Νικος Γκαλης"?

δεν υπαρχει διαθεσιμο γηπεδο!
Ολα εχουν παρει το ονομα της μεγαλης "πρωταθλητριας"... Μελινας Μερκουρη
(αν ηταν τουλαχιστον της Ειρηνης Μερκουρη, θα το καταλαβαινα)

Μα ειναι δυνατον να ειναι υποψηφιοι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας κι ο Φάνης Χριστοδούλου και να μην ειναι ο Τροτζος κι ο Αμερικανος?

Εντελως αναξιοπιστο αυτο το Hall of Fame και κυριως ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟ
Μακαρι να απαξιωθει εντελως αυτο και να μη δεχτει ο ιδιος ο Γκαλης να γινει μελος!
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.744
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Για το μπασκετ τα ειπατε ολα..Τρομερη αξιο ο Γκαλης..Αυτο που εχω να προσθεσω ειναι οτι ειναι πολυ μπουζουκοβιος και παντα με καληηηηηηηηηη παρεα!!!
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
Όταν το 1995 είχε προτείνει ο Λιάνης να ονομαστεί το κλειστό του ΟΑΚΑ σε ''Νίκος Γκάλης'' είχε αντιδράσει αυτό το ραμολιμέντο ο Βασιλακόπουλος και η γνωστή (κομματική) κλίκα των τριών σωματοφυλάκων.

Βλέπετε ο Νικ ποτέ δεν έγινε μέλος της, ούτε ποτέ δέχτηκε να παίξει τα πολιτικά παιχνίδια του Βασιλακόπουλου παριστάνοντας τον κλακαδόρο.


Εχεις δικιο φιλε μου...αντεδρασε μεχρι και αυτος που εχει αλλαξει 10 κομματα , ο νυν δημαρχος Πειραια , ο ξερολας που το παιζει γνησιο παιδι του Πασαλιμανιου και πουλαει γαβροφροσυνη τωρα...τελος παντων...Σιγουρα οι Φασουλας,Χριστοδουλου,Γιαννακης ειναι μεγαλες μπασκετικες προσωπικοτητες αλλα ο Νικος Γκαλης εδωσε το κατι παραπανω σε αυτην την ομαδα.Αυτο που δεν θα ξεχασω ποτε στην ζωη μου ηταν οτι ενω ο Νικολας "γαζωνε" τους παντες εντος γηπεδων και υποκλινονταν το παγκοσμιο μπασκετικο στερεωμα στο μεγαλειο του , εκτος γηπεδων ηταν σεμνος , ουτε κολλητιλικια με τσατσοδημοσιογραφους , ουτε καραγκιοζιλικια στα ΜΜΕ.Ισως αυτος να ειναι ενας επιπλεον λογος που ο κοσμος τον λατρευει.Κορυφαια στιγμη στο final-4 πριν λιγες μερες οπου ολος ο κοσμος τραγουδαγε το ονομα του.Πραγματικα ανατριχιασα...20 ατομα να ειχαμε σαν κι αυτο το διαμαντι στην Δημοσια Διοικηση και θα ειχαμε απογειωθει σαν χωρα...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom