Νέα

Βγενόπουλος Ανδρέας - Ίσως κάποτε Πρωθυπουργός;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 765
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύεται ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι κατάλληλος για μελλοντι

  • Ναι

    Ψήφοι: 5 31,3%
  • Οχι

    Ψήφοι: 9 56,3%
  • Κατάλληλος ως επιχειρηματίας - ακατάλληλος ως πολιτικός

    Ψήφοι: 1 6,3%
  • Αναποφάσιστος. Είναι πολύ νωρίς ακόμα....

    Ψήφοι: 1 6,3%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    16

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
Δικηγόρος στο επάγγελμα, ο 55χρονος Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, θεωρείται από πολλούς στον επιχειρηματικό κόσμο ο «άνθρωπος των μεγάλων deals». Το δικηγορικό γραφείο, στο οποίο είναι επικεφαλής έχει μεσολαβήσει στο παρελθόν σε πληθώρα επιχειρηματικών συμφωνιών, κυρίως στο χώρο της ναυτιλίας και του τουρισμού.

Διετέλεσε Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού στη Thenamaris Shipping, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Maritime & Financial Investments S.A. και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος. Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Marfin Bank A.T.E. και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Marfin Financial Group. Επίσης, είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Διαγνωστικού και Θεραπευτικού Κέντρου Αθηνών Υγεία. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Το δικηγορικό γραφείο «Βγενόπουλος και Συνεργάτες» ήταν αυτό που διεκπεραίωσε πριν από μερικά χρόνια την πώληση της εταιρείας Μεταξά (κονιάκ) σε ξένο όμιλο, ο οποίος στη συνέχεια εξαγοράστηκε από τον σημερινό ιδιοκτήτη του πασίγνωστου ελληνικού κονιάκ, τον όμιλο Diageo. Ο Βγενόπουλος όμως έχει εμπλακεί και σε άλλους «γάμους» στο χώρο των επιχειρήσεων, αφού έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξαγορά της «Μπάρμπα Στάθης» από τη «Δέλτα», αλλά και στην πάλαι ποτέ συμμετοχή της γαλλικής «Danone» στο μετοχικό κεφάλαιο της γαλακτοβιομηχανίας «Δέλτα».

Είναι αντιπρόεδρος στον όμιλο «Marfin Financial Group (MFG)», ενώ διαθέτει μετοχές και στα νοσοκομεία «Μητέρα» και «Υγεία». Αυτό που τον διακρίνει δεν είναι οι διοικητικές του ικανότητες, αλλά η αποτελεσματικότητά του στα επιχειρηματικά deals. Ενδεικτικό είναι το ότι ο όμιλος πήρε τη σημερινή μορφή του ύστερα από 13 εξαγορές και συγχωνεύσεις, σε διάστημα περίπου πέντε ετών. Αυτοί που τον γνωρίζουν τον περιγράφουν ως «σκληρό και επίμονο διαπραγματευτή, που ακολουθεί μη συμβατές τακτικές αλλά πάντα βρίσκεται από την πλευρά του νόμου».

Στον MFG, στον οποίο ανήκουν η Marfin Bank και η Επενδυτική Τράπεζα, ο ίδιος κατέχει σήμερα το 10,2% των μετοχών. Πριν από έναν χρόνο είχε περί το 15%. Στο διάστημα αυτό η τιμή της μετοχής από περίπου 8 ευρώ αναρριχήθηκε στα 18 ευρώ.
 
OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
Με τα οικονομικά και δημοσιονομικά προβλήματα τους κράτους, την κοινωνική ανισότητα, την υπογεννητικότητα και τους... ξυλινολόγους πολιτικούς καταπιάνεται ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Marfin Investment Group, Ανδρέας Βγενόπουλος, σε άρθρο του στο νέο τεύχος του MIGAZINO (του περιοδικού της MIG) που φέρει τον τίτλο «ΕΓΚΛΗΜΑ(ΤΑ) ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ».

«Υψηλό δημόσιο χρέος, διαρκή ελλείμματα στον προϋπολογισμό του Κράτους, ελλείμματα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, απίστευτες σπατάλες, αδυναμία είσπραξης φόρων, μαύρη Οικονομία, χαμηλή ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής Οικονομίας.

Οι πλούσιοι γίνονται (χαριστικά) πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Στα χωριά, τα νησιά, την ύπαιθρο, την επαρχία η Ελλάδα ερημώνει και οι Έλληνες σιγά-σιγά γερνούν και εξαφανίζονται με την υπογεννητικότητα. Σ’ αυτό βοηθά αποτελεσματικά και η σταθερή πολιτική όλων των κυβερνήσεων να πεθάνουμε τους συνταξιούχους από την πείνα. Οι ξυλινολόγοι κυβερνούν επί δεκαετίες και άλλοι ξυλινολόγοι τους διεκδικούν την εξουσία. Όποιος κυβερνά τα κάνει όλα σωστά και η αντιπολίτευση τα βρίσκει όλα λάθος. Οι ικανοί πολιτικοί (υπάρχουν κι αυτοί) πνίγονται στις κομματικές πειθαρχίες και στην έλλειψη πραγματικού διαλόγου στην Βουλή. Οι ικανοί υπουργοί που δουλεύουν (υπάρχουν κι αυτοί), χωρίς πραγματική εξουσία, πνίγονται στις αλληλεξαρτήσεις με τεμπέληδες και άσχετους και στις εγκρίσεις των πρωθυπουργικών κύκλων. Ο κρατικός μηχανισμός υπολειτουργεί και υπονομεύει την πρόοδο της χώρας με τις εναλλασσόμενες κυβερνήσεις να προσπαθούν να τον υποτάξουν και να τον χρησιμοποιήσουν για τους λάθους λόγους.

Η εθνική μας υπερηφάνεια εξαντλείται στην αντιπαράθεση με μια μικρή χώρα φτωχών ανθρώπων που για εσωτερική τους κατανάλωση αποφάσισαν να ντυθούν Μεγαλέξανδροι τις Απόκριες και στα εξοπλιστικά προγράμματα όπου προς δόξαν των προμηθευτών και των μεσαζόντων ετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε την Τουρκική απειλή χωρίς προσφυγή σε ΝΑΤΟ, Ευρώπη, ΗΠΑ, Ρωσία κλπ. (θα καθαρίσουμε μόνοι μας).

Α ξέχασα, υπάρχουν και υπερήφανοι επειδή παίρνουμε έπαινο από τον κ. Αλμούνια για την συνετή διαχείριση μιας Οικονομίας που βρίσκεται σε μονόδρομο για τον τρίτο κόσμο (έλα, έλα, έλα τράκαρες!).

Δυστυχώς η κρίση φέρνει την τιμωρία, για όλα τα εγκλήματα που έχουν γίνει, πιο κοντά. Και ακόμη πιο δυστυχώς, άλλοι έχουν κάνει τα εγκλήματα και άλλοι θα τιμωρηθούν, από αυστηρά μέχρι εξοντωτικά.

Ανδρέας Βγενόπουλος
 
OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
ανοιγω αυτο το θεμα για να ακουσω τις γνωμες σας.προσωπικα τον εκτιμω πολυ σαν ατομο,διοτι φενετε οτι ειναι και πατριωτης και αγαπαει την ελλαδα.
 
OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
Σκληρή κριτική άσκησε ο αντιπρόεδρος της ΜΙG σε κυβερνήσαντες και κυβερνώντες. «Σε αυτό το περιβάλλον» προσέθεσε «η ελληνική οικονομία βρίσκεται πιο αδύναμη από ποτέ. Τα τελευταία 12 χρόνια έχουν γίνει εγκληματικά λάθη και, ως αποτέλεσμα, η ελληνική οικονομία κρέμεται σήμερα από μια κλωστή [...]. Το κράτος των Αθηνών εδώ και 12 χρόνια δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και μας έχει παραδώσει ανοχύρωτους στην κρίση», υπογράμμισε.

Σχετικά με το πακέτο των 28 δισ. ευρώ για την ενίσχυση των ελληνικών τραπεζών, ο κ.Βγενόπουλος επανέλαβε την απόφασή του περί μη ένταξης σε αυτό. Οπως είπε, αν οι τράπεζες δεν καταφέρουν να πληρώσουν τις οφειλές τους, τότε, μετά την εφαρμογή του «πακέτου σωτηρίας», το χρέος τους θα έχει φτάσει στο 35% του ΑΕΠ, έναντι 20% σήμερα.

Άλλωστε οι Τράπεζες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα υποστούν ένα είδος μερικής κρατικοποίησης, ενώ πρόσθεσε ότι η Μarfin - Egnatia Bank δεν έχει ανάγκη τα κονδύλια του πακέτου, αφού «οι μέτοχοί της είναι γνήσιοι καπιταλιστές και όχι καπιταλιστές γιαλαντζί, που όταν δουν τα δύσκολα φωνάζουν τους φορολογούμενους να τους σώσουν».

Διεθνείς κεφαλαιαγορές

Ο κ.Βγενόπουλος επεσήμανε ακόμη ότι οι διεθνείς κεφαλαιαγορές έχουν ήδη αρχίσει να βάζουν την Ελλάδα κοντά στα τριτοκοσμικά κράτη, αφού στα λεγόμενα «credit default swaps», η χώρα μας βρίσκεται στις 208 μονάδες βάσης, έναντι π.χ, 36 μονάδων για τη Γερμανία.

Απαντώντας σε ερώτηση του νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, σχετικά με το γιατί κάνει διαρκώς δημόσιες τοποθετήσεις, ο κ.Βγενόπουλος απάντησε: «Μιλάω γιατί δεν είμαι πολιτικός και δεν θα γίνω ποτέ ανταγωνιστής των πολιτικών [...] Δεν μπορώ να ακούω κάθε φορά ότι πάω να φτιάξω κόμμα ή να γίνω Μπερλουσκόνι».

Είπε ότι η χθεσινή του ήταν η τελευταία τέτοιου είδους δημόσια εμφάνισή, ενώπιον ακροατηρίου, ενώ συνεχίζοντας την κριτική δήλωσε πώς «στην Ελλάδα δεν είσαι τίποτα αν δεν έχεις ένα διακλαδωμένο επώνυμο» και ότι «αυτός που παίρνει τις αποφάσεις αυτή τη στιγμή, αγνοεί τους πάντες και τα πάντα και κάνει ό,τι θέλει».

Ο κ.Βγενόπουλος επεσήμανε ακόμη ότι, αντί το κράτος να ζητάει από τις τράπεζες να μειώσουν τα κέρδη τους, θα μπορούσε κάλλιστα να το ζητήσει ...από τον εαυτό του, π.χ., μέσω εταιρειών όπως τα Ελληνικά Πετρέλαια , όπου το δημόσιο κατέχει το 50%. Τέλος ανακοίνωσε ότι η Marfin ετοιμάζει νέο πρόγραμμα με το σύνθημα «Να κάνουμε τη ζωή λίγο καλύτερη», προκειμένου να βοηθήσει τους πολίτες να αντιμετωπίσουν ευκολότερα τις επιπτώσεις της κρίσης.
 
OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
Η κοινωνία έχει συνηθίσει τους επιχειρηματίες, που έχουν έχουν παράπονα, διαφορετικές απόψεις και λογικές από την κεντρική εξουσία της χώρας, αυτές να λύνονται και να ξεκαθαρίζονται σε κλειστά πολυτελή γεύματα, σε σουίτες ξενοδοχείων και άλλων glamorous κτιρίων, με επιδόρπιο μια καλή συμφωνία δημοσίων προμηθειών και έργων. Σπάνια θα δούμε να λογομαχούν δημοσίως, κυβερνητικά στελέχη με ισχυρούς οικονομικά παράγοντες, οι δηλώσεις των οποίων συχνά κινούνται στο μέτρο της συναίνεσης, των συμβολισμών και της διατήρησης του status του συστήματος.

Τελευταία αν και ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος ασκεί κριτική στην κυβερνητική πολιτική, ωστόσο ο επιχειρηματίας που έχει πλέον ξεχωρίσει γι΄ αυτήν την κοινωνική και πολιτική του δράση, είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο επικεφαλής του ισχυρότερου επιχειρηματικού ομίλου στην Ελλάδα σήμερα.

Πρόσφατα με επιστολή του σε Κυριακάτικη εφημερίδα, που μάλλον ορθώς χαρακτηρίστηκε και ως «μανιφέστο» , ο κ Βγενόπουλος με λίγες λέξεις - σημειολογικά συνθήματα, λέει μια σειρά από σκληρές αλήθειες, οι οποίες πλέον δεν είναι λόγια « αριστερών, αναρχικών ή και ταραξιών», αλλά ενός ανθρώπου του συστήματος και επομένως με αυτή την καταγραφή επισημοποιούνται.

Ο κ. Βγενόπουλος, μιλάει για απίστευτες κρατικές σπατάλες, αδυναμία είσπραξης φόρων και μαύρη οικονομία, λέγοντας ουσιαστικά στους κυβερνώντες ότι έχουν αποτύχει για το δημόσιο χρέος, το οποίος κινδυνεύει να μας πνίξει ως χώρα, ιδιαίτερα μετά και τις τραγικές επιπτώσεις στην παγκόσμια ρευστότητα.

Μιλάει για χαριστική από το σύστημα δημιουργία πλουσίων με αποτέλεσμα οι φτωχοί να γίνονται φτωχότεροι και τονίζει ότι η κακή κρατική μέριμνα και η υπογεννητικότητα, σβήνουν τα χνάρια των Ελλήνων, από την ιστορία.

Μιλάει για ξύλινο λόγο που δυστυχώς χρησιμοποιούν όλοι οι πολιτικοί ταγοί, κυβερνητικοί και μη και αυτό, νομίζουμε είναι μια αλήθεια που την καταγράφουν και τα γκάλοπ, που βγάζουν κατάλληλο αρχηγό για τον Ελληνικό κράτος τον «...Κανένα».

Μιλάει για την εμμονή των κυβερνήσεων να εξοπλίζουν τη χώρα για να αντιμετωπίσει την Τουρκία, που γίνεται για χάρις και μόνος των προμηθευτών, αντί εάν έχουμε προβλήματα να προσφύγουμε στους διεθνείς οργανισμούς. Ειρωνεύεται την ανάδειξη εκ μέρους των κυβερνώντων των επαίνων από τον κ. Χοακίν Αλμούνια ( για συνετή διαχείριση των οικονομικών ), όταν η χώρα έχει πάρει τον μονόδρομο για τον Τρίτο Κόσμο.

Ο λόγος αυτός του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου έχει κάνει αίσθηση και ήδη αποκτά οπαδούς. Σίγουρα θα τους προσάψουν διάφορα κίνητρα, αλλά το βγαίνεις και να λες σκληρές αλήθειες και να μην κρύβεσαι στην θαλπωρή του πλούτου του, είναι μια θαρραλέα πολιτική πράξη. Το που θα οδηγήσει θα του δούμε!

 

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
6.669
Like
8
Πόντοι
66
Δεν έχω ακούσει να έχει αναμιχθεί σε σκάνδαλα, το σίγουρο είναι ότι έχει μπει στη μύτη αρκετών κατά περιόδους όπως όταν πήγε να πάρει το Ερρίκος Ντυνάν αν θυμάμαι καλά.

Είχε ένα από τα πιο πετυχημένα δικηγορικά γραφεία με μεγάλες ναυτιλιακές υποθέσεις, αν και ακούστηκε πολύ η κόντρα του με τον Αλογοσκούφη για τον ΟΤΕ. Δεν ξέρω πόσο αδίστακτος επιχειρηματίας είναι, αυτό που θέλω είναι να τελειώσει τον Ολυμπιακό και την περίοδο Κόκκαλη. :grin:
 
OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
το θεμα με τις ομαδες ειναι μαλακια και μην ασχολισε καθολου.το θεμα ειναι οτι οπου εκανε παρεμβαση εγινε δουλεια αμεσως.και νομιζω οτι δεν ανηκει στην ομαδα των νταβατζιδων τις ελλαδος,διοτι καμια εταιρια του δεν ασχολιτε με δημοσια εργα και προμηθειες και ολα τα γνωστα κολομπαριστικα των αλλων.
 
OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, είμαι καταφερτζής. Δουλεύω επί 35 χρόνια, 14 ώρες την ημέρα. Εχω κάνει τη μεγαλύτερη αύξηση κεφαλαίου στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως. Εχω φτιάξει τον μεγαλύτερο επιχειρηματικό όμιλο. Σε σύνολο 9 δισ. δολαρίων που είναι η εισαγωγή συναλλάγματος τα τρία τελευταία χρόνια, εγώ έχω εισαγάγει τα 6,5 δισ. Τα κατάφερα. Θα πρέπει νομίζω να αναζητήσετε και άλλους τέτοιους καταφερτζήδες. Και αν δεν τους θέλετε σε αυτή τη χώρα, να μας το πείτε...»
Ανδρέας Βγενόπουλος, 28/05/2008
 

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα
2.637
Κριτικές
7
Like
112
Πόντοι
16
το σιγουρο ειναι οτι ειναι εξυπνος,ξερει καλα τη δουλεια του και τολμηρος για να κανει ολα αυτα που εχει κανει μεχρι τωρα
 
OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
Αστειότητες» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος δημοσιεύματα περί πιθανής φιλοδοξίας του για να πολιτευτεί.

«Έχω ήδη πει ότι τα περί αναμίξεώς μου στην πολιτική τώρα ή στο μέλλον είναι αστειότητες. Μοναδική μου φιλοδοξία είναι να συνεχίζω να εργάζομαι σκληρά προς όφελος των μετόχων και των εργαζομένων του Ομίλου της MIG, συμβάλλοντας έτσι και στην ανάπτυξη της Εθνικής Οικονομίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Βγενόπουλος.

«Αναγκαστήκαμε να αμυνθούμε απέναντι στην πιο σκληρή συκοφαντική επίθεση που έχει υποστεί ποτέ επιχείρηση στην Ελλάδα. Ελπίζουμε να αποδείξαμε ότι η επιχειρηθείσα ανάμειξή μας σε πολιτικές αντιδικίες στερείται ουσίας και σοβαρότητας», προσθέτει ο αντιπρόεδρος της MIG.

 
OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
εβαλα καποιες απο τις δηλωσεις που εχει κανει κατα καιρους ωστε να εχετε πιο πληρη εικονα και να πειτε την γνωμη σας.
 

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
176
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
εγω παμτως τον ψηφιζα ανετα για πρωθυπουργο.Τετοιους ανθρωπους καταφερτζηδες χρειαζεται η Ελλαδα με γνωση και θεληση.Εχουμε πηξει στα λαμογια που βλεπουν το κρατος σαν τσιφλικι τους κ σαν το εισιτηριο για την προσωπικη τους εξουσια.
 
OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω οτι ο ανθρωπος αν γινει υπουργος οικονομικων σε μια 5ετια θα την απογειωση την ελλαδα.
 

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Μηνύματα
6.669
Like
8
Πόντοι
66
arcans,

κι εγώ τον πάω μια και βάζελος (αυτό που είπα πιο πάνω ισχύει και δεν το αλλάζω, OK? ;)), νομίζω όμως ότι οι πραγματικοί άνθρωποι των επιχειρήσεων κάνουν αυτό - πετυχημένες επιχειρήσεις. ;) Στις προηγμένες χώρες του Δυτικού κόσμου δε, τους ενδιαφέρουν επίσης τα καινοτόμα προϊόντα, η έρευνα και πολλά άλλα. :)

Τα λαμόγια τύπου Μπερλουσκόνι :birdman: κάνουν αυτό που λέει ο τίτλος του topic που έφτιαξες - πολιτική :jerking: και ξυσ' τ' αρχίδια σου που λένε και στο χωριό μου.
 
OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
νομιζω οτι δεν το ενδιαφερει η πολιτικη τον βγενοπουλο,και οτι δεν εχει καμια σχεση με τον μπερλουσκονι που ειναι λαμογιο.νομιζω οτι ο ανθρωπος ειναι καθαρα επιχειριματιας,και τον συμφερει να υπαρχει μια σταθεροτητα στην ελλαδα,αλλά εχει και τους αραβες στο ντουμπαι που αν  τους πειση να τους φερει θα πεσουν πολλα φραγκα στην ελλαδα,ειδικα στον τομεα τον κατασκευων.
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Εγω θα στηρίξω Βγενόπουλο εφόσον αποφασίσει να ασχοληθεί με την πολιτική.

Για να ειμαι ειλικρινής, θα ηταν κριμα αν ΔΕΝ ασχοληθεί ώστε να γλιτώσει η χώρα απο τους ανίκανους όλων των κομματικών αποχρώσεων
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
172
Πόντοι
866
ζητω ο βγενο

 

Συνημμένα

  • vgenopoulos.jpg
    vgenopoulos.jpg
    26,6 KB · Εμφανίσεις: 14
  • 143935-vgenopoulos275.jpg
    143935-vgenopoulos275.jpg
    10,2 KB · Εμφανίσεις: 13
OP
OP
A

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.959
Like
0
Πόντοι
16
ειναι και καβλιαρης ο βγενο
 

Επισκέπτης
σιγουρα ειναι ενα απο τα καλυτερα μυαλα που υπαρχουν αλλα μην ξεχνατε οτι ευτη τη στιγμη αυτα που κανει εξυπηρετουν μονο συμφεροντα του ομιλου που εκπροσωπει . αν μπει στη πολιτικη θα εξυπηρετει αλλα συμφεροντα ;)
 

juninio

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
85
Κριτικές
70
Like
0
Πόντοι
80
Εγω θα στηρίξω Βγενόπουλο εφόσον αποφασίσει να ασχοληθεί με την πολιτική.

Για να ειμαι ειλικρινής, θα ηταν κριμα αν ΔΕΝ ασχοληθεί ώστε να γλιτώσει η χώρα απο τους ανίκανους όλων των κομματικών αποχρώσεων
ναι ναι ζητω ο βγενο ο ικανος,αυτος θα βγαλει την χωρα απο το αδιεξοδο
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom