Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 815K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
153
Like
2
Πόντοι
1
2 καλα γραφεια/escorts στην Πολωνια ειναι



Και τα 2 ειναι για Βαρσοβια αλλα το overnight ειναι στά 800-900 ΕΥΡΩ και μπορεε να κανουν και καλιτερες τιμες.


[size=12pt]edit_ Solitonios :Αλλαγή τίτλου και συγχώνευση πληροφοριών με παλαιότερα posts[/size]

 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
16
Αν οι Πολωνοί/Πολωνέζες μισούν τους Έλληνες καλά κάνουν γιατί είμαστε ξεφτίλες.

Στην ουσία τώρα. Στη Κρακόβια δεν έχω πάει, αλλά έχω πάει στην Βαρσοβία τρεις φορές. Οι Πολωνέζες είναι πού όμορφες και γλυκές κοπέλες. Υπάρχουν αρκετά δήθεν στριπτιτζάδικα, ουσιαστικά μπρουρδελάκια, γύρω-γύρω στα προάστια της Βαρσοβίας που έχουν το καθένα 3-8 κορίτσια από τα οποία οι μισές τουλάχιστον είναι πολύ όμορφες. Οι τιμές είναι από 50 με 100 ευρώ η ώρα. Έχει κάποιο δωμάτιο εκεί μέσα όπου μπορείς να πας με τη κοπέλα. Πάρε ένα ταξιτζή, εξήγησε του τη θέλεις (θα καταλάβει αμέσως) και θα σε κυκλοφορήσει αυτός όλο το βράδυ σε όλα αυτά. Δεν είναι ανάγκη να πας με κοπέλα στο πρώτο μπουρδέλο που θα βρεις. Εγώ γυρνούσα 3-4 κάθε βράδυ πριν βρω την τέλεια κοπέλα για τα γούστα μου.

Δεύτερη λύση είναι να βρεις τη κοπέλα που σου αρέσει από αυτή την ιστοσελίδα: να την πάρεις τηλέφωνο και να της πεις να έρθει στο ξενοδοχείο σου (σου συστήνω Marriott ή Intercontinental, είναι δύο ουρανοξύστες απέναντι ο ένας από τον άλλο σε μια μεγάλη λεωφόρο σχεδόν, κέντρο με πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής). Οι φωτογραφίες είναι αληθινές και οι κοπέλες ευγενικές.

Αυτά για τη Βαρσοβία. Όσων αφορά στην Κρακόβια πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι πολύ πεσμένα σε σχέση με τη Βαρσοβία όσων αφορά το σεξ. Ήταν η γενέτειρα του πρώην Πάπα (Giovanni Paolo II) και γενικά είναι πολύ θρήσκοι σε αυτή τη πόλη. Αν λοιπόν πας για σεξοτουρισμό πήγαινε οπωσδήποτε στη Βαρσοβία, όχι στη Κρακόβια.

Συμβουλή μου: πήγαινε σε 5σταρο ξενοδοχείο. Αξίζει πραγματικά. Είναι πολύ καλά ποιοτικά, σε μισή τιμή από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη, και όλο το προσωπικό θα σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα. Αν πας στο Marriott ή στο Intercontinental να πας στα spa, στη πισίνα, τα hamam και το Jacuzzi, ιδίως στο Intercontinental, είναι στη κορυφή του ουρανοξύστη, θα είσαι ξαπλωμένος με το μοντελάκι σου μέσα στο Jacuzzi και θα βλέπεις όλη τη πόλη με την ομίχλη και το χιόνι τριγύρω σου. (Αχχχ, μου θυμίζεις τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου …)

Δεύτερη συμβουλή, δοκίμασε όσες περισσότερες βότκες αντέχεις. Η Πολωνία θεωρείται η πατρίδα της βότκας (αν και κατά τη γνώμη μου η Ρωσία είναι πραγματικά η πατρίδα) και έχουν πολλές και καλές βότκες. Δοκίμασε Zubrofka με χυμό μήλου (το κλασικό τους ποτό) και Wyborowa που φτιάχνεται από πατάτες και όχι από σιτάρι όπως όλες οι υπόλοιπες.    

Αν πας, μη αμελήσεις την ηθική σου υποχρέωση να ενημερώσεις το φόρουμ για την εμπειρία σου. Τελευταία φορά πήγα πριν 3 χρόνια, μπορεί να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, αν και εύχομαι όχι.
 

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Μηνύματα
152
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11
Βαρσοβία για λίγες μέρες...
απλά μία διεύθυνση
τελεια κορίτσια,
200 ζλοτυ η ώρα,
εξυπηρετικότατοι, μπορείτε να ζητήσετε ότι θέλετε από το τηλέφωνο, σας λένε ποια κορίτσια κάνουν τι.
έρχονται παρα πολύ διακριτικά στο δωμάτιο, ντυμένες όχι απροκάλυπτα αλλά τελείως business...
στο δωμάτιο διάθεση για πολύ παιχνίδι, δεν μιλάνε καλά αγγλικά, αλλά έχει πλάκα... αν τις κάνεις να τελειώσουν πολλές φορές απλά τα χάνουν... και μετά τρελαίνονται... δεν ξέρουν τι να πρωτοκάνουν να σε ευχαριστήσουν. Καλύτερες η Ania, η Olivia (αλλά όχι φιλιά όχι γλύψιμο),και η Αlbina...θεικό στήθος...
προσοχή στο μινι μπαρ, απλά το εξαφανίζουν!
γενικά παρά την πολλή δουλειά εκεί, το κάθε απόγευμα ήταν τοσο χαλαρωτικό που κυριολεκτικά μετά από 5 μέρες εκεί, νομίζω ότι θέλω ένα διάλειμμα...με αδειάσαν!
 

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Μηνύματα
2.011
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Xάρτης με όλους τους οίκους ανοχής στη Βαρσοβία κυρίως και σε άλλες γειτονικές πόλεις  εδώ
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
16
Δεν έχω και πολύ όρεξη να κάνω report για αυτό το ταξίδι, αλλά νομίζω ότι το οφείλω.
Το οφείλω γιατί στο παρελθόν έχω δώσει πληροφορίες για τη Βαρσοβία που βασίζονται σε βιώματά μου από παλαιότερα ταξίδια, και αυτές οι πληροφορίες δεν ισχύουν πλέον διότι τα πράγματα στην Πολωνία έχουν αλλάξει.

Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές στη Βαρσοβία, και έχω περάσει εξαιρετικά στο παρελθόν. Δεν είμαι λοιπόν πρωτάρης ούτε στη πόλη, ούτε στο άθλημα βεβαίως.

Καταρχήν να σημειώσω ότι οι Πολωνέζες είναι πανέμορφες. Δεν φτάνουν τις Ρωσίδες, αλλά το ποσοστό των όμορφων κοριτσιών που βλέπεις στο δρόμο είναι σαφώς μεγαλύτερο από ότι σε άλλες πόλεις της Δυτικής Ευρώπης όπως Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, κλπ. Η Ελλάδα όπως καταλαβαίνετε είναι εκτός διαγωνισμού, δεν έχει προκριθεί.

Αυτή η ομορφιά τους λοιπόν σε προδιαθέτει να αναζητήσεις ερωτικές συνευρέσεις.
Δυστυχώς τα πράγματα στον αγοραίο έρωτα δεν είναι ρόδινα. Στο παρελθόν ήταν πολύ καλύτερα, τώρα έχει χαλάσει πολύ η κατάσταση.

Στις επόμενες μέρες θα σας δώσω πιο συγκεκριμένες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τις εμπειρίες μου στο τελευταίο αυτό ταξίδι στη Βαρσοβία. Στο τέλος θα κάνω μία γενικότερη ανάλυση και έναν επίλογο ώστε ο επίδοξος ταξιδιώτης να κρατήσει τα σημαντικότερα.

 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
16
Warszawa Sex Trip Report

Πρώτη μέρα στη Βαρσοβία.

Είναι μεσημέρι. Διαλέγω μία ξανθιά με βυζάρες από το παρακάτω σάιτ (), την παίρνω τηλέφωνο και ρωτάω αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές  Μου το εγγυάται. Με ρωτάει αν θέλω να έρθει στο ξενοδοχείο μου ή αν θα πάω εγώ να τη βρω. Προτιμάω το δεύτερο διότι μου αρέσει ο κίνδυνος και η αναζήτηση.

Σε μία ώρα ακριβώς βρίσκομαι κάτω από το διαμέρισμά της. Τη παίρνω τηλέφωνο, μου λέει τι θυροτηλέφωνο να χτυπήσω, σε ποιον όροφο να ανέβω και σε ποιο διαμέρισμα να έρθω.
Ανεβαίνω, χτυπάω, μπαίνω μέσα. Η κοπέλα δεν είναι αυτή των φωτογραφιών. Είναι όμως πολύ όμορφη, ίσως και πιο όμορφη από τις φωτογραφίες, μόνο που έχει 3άρι στήθος και όχι το πληθωρικό 6άρι που υποσχόταν στο σάιτ.

Και σκέφτομαι, αφού μωρέ μαλάκες το κορίτσι είναι πανέμορφο, γιατί δεν βάζετε τις δικές τις φωτογραφίες στο σάιτ ;

Η κοπέλα είναι πολύ ευγενική και γλυκιά. Με το που πάω να τις δώσω τα χρήματα, και πριν τα πάρει (200 ζλοτ) μου λέει με πολύ γλυκό τρόπο και σε αστεία Αγγλικά τα εξής: « Please, for me very important do everything with condom. Please, for me very important». Εντάξει γλυκιά μου της λέω, πάρε τα λεφτάκια σου, πάρε και ένα φιλάκι στο μάγουλο. Μου χαμογελάει. Μου λέει αν θέλω να κάνω μπάνιο. Της λέω ότι έκανα πριν έρθω στο ξενοδοχείο αλλά αν θέλει το επαναλαμβάνω. Μου λέει, δεν χρειάζεται, και μου ζητάει να περιμένω στο δωμάτιο. Φεύγει. Γυρνάει σε 5 λεπτά με ένα σεντόνι και το προφυλακτικό.

Ξεντυνόμαστε και αρχίζει το παιχνίδι. Το κορίτσι προσπαθεί πραγματικά φιλότιμα να κάνει πίπα. Δεν τα πολυκαταφέρνει. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν ήξερε πώς να ρουφήξει της προκοπής ένα πούτσο. Τέλος πάντων, αναλαμβάνω να της κάνω μάθημα. Μετά την βάζω από κάτω. Αρχίζει το σεξ. Προσπαθεί να συμμετέχει λίγο αλλά δεν της πολυβγαίνει, ούτε με παρθένα να πήγαινα. Σιγά-σιγά την βάζω σε καλούς ρυθμούς μέχρι που τελειώνω. Σηκώνεται και με καθαρίζει. Τώρα είναι πολύ γλυκιά και πολύ περιποιητική. Καθόμαστε λίγο δίπλα-δίπλα γυμνοί και χαμογελάμε. Της δίνω φιλάκι στο μάγουλο και την ευχαριστώ. Σηκώνομαι και ντύνομαι. Πριν φύγω έρχεται και με φιλάει στο στόμα για 10 δευτερόλεπτα – χωρίς γλώσσα – και μου λέει με τα αστεία Αγγλικά της: «I hope you have good time with me». Ναι γλυκιά μου της λέω και φεύγω.

Έρχεται βράδυ.
Παίρνω ταξί και του λέω να με πάει στο Imperium ().
Τα κορίτσια είναι μέτρια. Πίνω ποτό, μιλάω με μία ξανθιά, και μετά φεύγω. Ο ταξιτζής με πηγαίνει στο Maxim. Τέσσερις χοντρές μέσα. Σηκώνομαι και φεύγω. Με πηγαίνει σε ένα άλλο που δεν θυμάμαι πως το λένε. Τίποτα το αξιόλογο. Σηκώνομαι και φεύγω. Ο ταξιτζής μου, μου λέει ότι υπάρχει ένα κλαμπ 50 χιλιόμετρα έξω από τη Βαρσοβία με πολύ ωραία κορίτσια. Κανονίζουμε την τιμή (50 ζλοτ ήθελε μόνο) και πάμε.

Το μαγαζί λέγεται Villa Rosa. Οι κοπέλες μέσα είναι πανέμορφες.
Κάθομαι και τις παρατηρώ. Προσπαθώ να διαλέξω. Ξαφνικά περνάει ένας ξανθός άγγελος. Μου ρίχνει μια γρήγορη ματιά. Έχω μείνει κάγκελο. Της ζητάω να έρθει να την κεράσω ποτό. Έρχεται ευχαρίστως. Η ομορφιά της είναι μοναδική. Δεν περιγράφετε. Είναι από αυτά τα πρόσωπα που σε κάνουν να υποκλίνεσαι στην γυναικεία ανωτερότητα. Πεντακάθαρο βλέμμα. Καταγάλανο μάτι. Αψεγάδιαστο κορμί. Δυνατό στήθος. Δέρμα που δεν ξέρεις πώς να περιγράψεις, κάτι ανάμεσα σε βελούδο και μετάξι. Την ρωτάω από πού είναι, μου λέει ότι είναι Ουκρανή. Έπρεπε να το φανταστώ. Ένα τόσο ανώτερο γυναικείο προϊόν μόνο η Ρωσία ή η Ουκρανία θα μπορούσαν να παράγουν.

Αρχίζει το ντηλ. Θέλει 300 ζλοτ για μία ώρα σε απλό δωμάτιο. Τώρα ποιος διαλέγει ζακούτσια και μαλακίες δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτά είναι πεταμένα λεφτά. Με τα 300 ζλοτ μπορώ μόνο να κάνω κλασικό σεξ μου λέει. Δεν μπορώ να ακουμπάω το κορμί της.
Το καταλαβαίνετε ; Θα τη γαμάω και δεν θα πιάνω το στήθος της ή το υπόλοιπο κορμί της ; Είναι με τα καλά της ;
Αν θέλω να την ακουμπάω είναι 100 ζλοτ παραπάνω.
Η τακτική της και ο τρόπος που μου μιλάει με εκνευρίζουν πολύ. Την ρωτάω για OWO και CIM-CIF και δείχνει προσβεβλημένη, επιθετική.
Δεν παραλείπει να μου πει ότι αν χρειαστώ χρήματα έχει μηχάνημα ανάληψης ακριβώς δίπλα από το κλαμπ.
Καλά για πόσο μαλάκες μας έχουν ;
Τί είναι αυτό που τη κάνει να πιστεύει ότι θα χάσω τον έλεγχο και θα ξοδέψω περισσότερα από όσα σκοπεύω ;
Όσο όμορφη και να ‘ναι, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω καλά μαζί της. Τη διώχνω.

Σε λίγο φωνάζω ένα άλλο καστανό αγγελάκι και το κερνάω ποτό.
Είναι πανέμορφη και αυτή. Είναι μαθήτρια στη τελευταία τάξη του λυκείου. Είναι 18 χρονών και 6 μήνες. Μιλάει καλά αγγλικά. Είναι λίγο ειρωνική στη συζήτηση και επιθετική. Με το που τελειώνει το ποτό της (σε 5 λεπτά) (100 ζλοτ το ποτό της κοπέλας) μου ζητάει κατευθείαν δεύτερο. Της λέω να περιμένει. Μετά από ένα λεπτό μου λέει ότι πρέπει να πάει στο μπάνιο. Φεύγει και δεν ξανάρχεται.

Εκνευρισμένος φεύγω από το κωλομέρος αυτό. Πληρώνω συνολικά 300 ζλοτ για τα ποτά. Ο ταξιτζής μου με περιμένει στωικά απέξω. Του λέω ξαναπήγαινε με στο Imperium. Τα έχει παίξει μαζί μου. Ξαναμπαίνω μέσα στο Imperium, τις βλέπω βιαστικά και διαλέγω μία να τη γαμήσω χωρίς πολλά-πολλά. Την κερνάω ποτό γιατί μου λέει ότι τα δωμάτια είναι κατειλημμένα  και πρέπει να περιμένουμε λίγο. Μετά θέλει και δεύτερο ποτό. Της λέω να πάμε στο δωμάτιο. Μου λέει ότι δεν υπάρχει κάποιο ελεύθερο ακόμα. Ρωτάω το μπάρμαν αν υπάρχει κάποιο δωμάτιο ελεύθερο. Μου λέει βεβαίως. Παίρνω το πουτανάκι που μου έλεγε ψέματα και το πάω επάνω στο δωμάτιο. Πληρώνω, ξεντυνόμαστε και τι μου λέει ; Μπορώ να κάνω ένα τσιγάρο ; Ακούστε ρε μάγκες, τώρα της ήρθε της πουτάνας να καπνίσει. Τέλος πάντων, με τις κοπέλες δεν θέλω να γίνω ποτέ αγενής. Κάνε το γαμωτσίγαρό σου της λέω. Με το που τελειώνει αρχίζει και χορεύει. Την παίρνω και την βάζω ευγενικά στο κρεβάτι. Τη γαμάω. Φεύγω.

Κατά της 6 το πρωί γυρνάω στο ξενοδοχείο μου.
Αυτό το βράδυ γύρισα τα 4 καλύτερα κλαμπ της Βαρσοβίας.
Η κατάσταση είναι άσχημη. Κακές υπηρεσίες, διάθεση για στυγνή εκμετάλλευση, καθόλου επαγγελματισμός.     

Προσεχώς η δεύτερη μέρα.

 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
Τωρα Νεαρχε καταλαβαινεις γιατι το νοικιασα το διαμερισμα μου που εχω επι της Αλεα Ιεροσολιμσκιε και παιρνω 300 Ευρω το μηνα.η Βαρσοβια ειναι σκετη απατη.ετσι ειναι οπως τα λες!αν ομως ξερεις Πολωνικα και μενεις εκει μπορεις να βρεις καλα μουνακια.αλλα σαν τουριστας για πληρωμενο ερωτα η Βαρσοβια δεν ειναι οτι καλητερο.περιμενω με ανηπομονησια αυριο την ανταποκριση για την δευτερη μερα.
 

geo65

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Μηνύματα
664
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
6
Warszawa Sex Trip Report

Πρώτη μέρα στη Βαρσοβία.

Είναι μεσημέρι. Διαλέγω μία ξανθιά με βυζάρες από το παρακάτω σάιτ (), την παίρνω τηλέφωνο και ρωτάω αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές  Μου το εγγυάται. Με ρωτάει αν θέλω να έρθει στο ξενοδοχείο μου ή αν θα πάω εγώ να τη βρω. Προτιμάω το δεύτερο διότι μου αρέσει ο κίνδυνος και η αναζήτηση.

Σε μία ώρα ακριβώς βρίσκομαι κάτω από το διαμέρισμά της. Τη παίρνω τηλέφωνο, μου λέει τι θυροτηλέφωνο να χτυπήσω, σε ποιον όροφο να ανέβω και σε ποιο διαμέρισμα να έρθω.
Ανεβαίνω, χτυπάω, μπαίνω μέσα. Η κοπέλα δεν είναι αυτή των φωτογραφιών. Είναι όμως πολύ όμορφη, ίσως και πιο όμορφη από τις φωτογραφίες, μόνο που έχει 3άρι στήθος και όχι το πληθωρικό 6άρι που υποσχόταν στο σάιτ.

Και σκέφτομαι, αφού μωρέ μαλάκες το κορίτσι είναι πανέμορφο, γιατί δεν βάζετε τις δικές τις φωτογραφίες στο σάιτ ;

Η κοπέλα είναι πολύ ευγενική και γλυκιά. Με το που πάω να τις δώσω τα χρήματα, και πριν τα πάρει (200 ζλοτ) μου λέει με πολύ γλυκό τρόπο και σε αστεία Αγγλικά τα εξής: « Please, for me very important do everything with condom. Please, for me very important». Εντάξει γλυκιά μου της λέω, πάρε τα λεφτάκια σου, πάρε και ένα φιλάκι στο μάγουλο. Μου χαμογελάει. Μου λέει αν θέλω να κάνω μπάνιο. Της λέω ότι έκανα πριν έρθω στο ξενοδοχείο αλλά αν θέλει το επαναλαμβάνω. Μου λέει, δεν χρειάζεται, και μου ζητάει να περιμένω στο δωμάτιο. Φεύγει. Γυρνάει σε 5 λεπτά με ένα σεντόνι και το προφυλακτικό.

Ξεντυνόμαστε και αρχίζει το παιχνίδι. Το κορίτσι προσπαθεί πραγματικά φιλότιμα να κάνει πίπα. Δεν τα πολυκαταφέρνει. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν ήξερε πώς να ρουφήξει της προκοπής ένα πούτσο. Τέλος πάντων, αναλαμβάνω να της κάνω μάθημα. Μετά την βάζω από κάτω. Αρχίζει το σεξ. Προσπαθεί να συμμετέχει λίγο αλλά δεν της πολυβγαίνει, ούτε με παρθένα να πήγαινα. Σιγά-σιγά την βάζω σε καλούς ρυθμούς μέχρι που τελειώνω. Σηκώνεται και με καθαρίζει. Τώρα είναι πολύ γλυκιά και πολύ περιποιητική. Καθόμαστε λίγο δίπλα-δίπλα γυμνοί και χαμογελάμε. Της δίνω φιλάκι στο μάγουλο και την ευχαριστώ. Σηκώνομαι και ντύνομαι. Πριν φύγω έρχεται και με φιλάει στο στόμα για 10 δευτερόλεπτα – χωρίς γλώσσα – και μου λέει με τα αστεία Αγγλικά της: «I hope you have good time with me». Ναι γλυκιά μου της λέω και φεύγω.

Έρχεται βράδυ.
Παίρνω ταξί και του λέω να με πάει στο Imperium ().
Τα κορίτσια είναι μέτρια. Πίνω ποτό, μιλάω με μία ξανθιά, και μετά φεύγω. Ο ταξιτζής με πηγαίνει στο Maxim. Τέσσερις χοντρές μέσα. Σηκώνομαι και φεύγω. Με πηγαίνει σε ένα άλλο που δεν θυμάμαι πως το λένε. Τίποτα το αξιόλογο. Σηκώνομαι και φεύγω. Ο ταξιτζής μου, μου λέει ότι υπάρχει ένα κλαμπ 50 χιλιόμετρα έξω από τη Βαρσοβία με πολύ ωραία κορίτσια. Κανονίζουμε την τιμή (50 ζλοτ ήθελε μόνο) και πάμε.

Το μαγαζί λέγεται Villa Rosa. Οι κοπέλες μέσα είναι πανέμορφες.
Κάθομαι και τις παρατηρώ. Προσπαθώ να διαλέξω. Ξαφνικά περνάει ένας ξανθός άγγελος. Μου ρίχνει μια γρήγορη ματιά. Έχω μείνει κάγκελο. Της ζητάω να έρθει να την κεράσω ποτό. Έρχεται ευχαρίστως. Η ομορφιά της είναι μοναδική. Δεν περιγράφετε. Είναι από αυτά τα πρόσωπα που σε κάνουν να υποκλίνεσαι στην γυναικεία ανωτερότητα. Πεντακάθαρο βλέμμα. Καταγάλανο μάτι. Αψεγάδιαστο κορμί. Δυνατό στήθος. Δέρμα που δεν ξέρεις πώς να περιγράψεις, κάτι ανάμεσα σε βελούδο και μετάξι. Την ρωτάω από πού είναι, μου λέει ότι είναι Ουκρανή. Έπρεπε να το φανταστώ. Ένα τόσο ανώτερο γυναικείο προϊόν μόνο η Ρωσία ή η Ουκρανία θα μπορούσαν να παράγουν.

Αρχίζει το ντηλ. Θέλει 300 ζλοτ για μία ώρα σε απλό δωμάτιο. Τώρα ποιος διαλέγει ζακούτσια και μαλακίες δεν μπορώ να καταλάβω. Αυτά είναι πεταμένα λεφτά. Με τα 300 ζλοτ μπορώ μόνο να κάνω κλασικό σεξ μου λέει. Δεν μπορώ να ακουμπάω το κορμί της.
Το καταλαβαίνετε ; Θα τη γαμάω και δεν θα πιάνω το στήθος της ή το υπόλοιπο κορμί της ; Είναι με τα καλά της ;
Αν θέλω να την ακουμπάω είναι 100 ζλοτ παραπάνω.
Η τακτική της και ο τρόπος που μου μιλάει με εκνευρίζουν πολύ. Την ρωτάω για OWO και CIM-CIF και δείχνει προσβεβλημένη, επιθετική.
Δεν παραλείπει να μου πει ότι αν χρειαστώ χρήματα έχει μηχάνημα ανάληψης ακριβώς δίπλα από το κλαμπ.
Καλά για πόσο μαλάκες μας έχουν ;
Τί είναι αυτό που τη κάνει να πιστεύει ότι θα χάσω τον έλεγχο και θα ξοδέψω περισσότερα από όσα σκοπεύω ;
Όσο όμορφη και να ‘ναι, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω καλά μαζί της. Τη διώχνω.

Σε λίγο φωνάζω ένα άλλο καστανό αγγελάκι και το κερνάω ποτό.
Είναι πανέμορφη και αυτή. Είναι μαθήτρια στη τελευταία τάξη του λυκείου. Είναι 18 χρονών και 6 μήνες. Μιλάει καλά αγγλικά. Είναι λίγο ειρωνική στη συζήτηση και επιθετική. Με το που τελειώνει το ποτό της (σε 5 λεπτά) (100 ζλοτ το ποτό της κοπέλας) μου ζητάει κατευθείαν δεύτερο. Της λέω να περιμένει. Μετά από ένα λεπτό μου λέει ότι πρέπει να πάει στο μπάνιο. Φεύγει και δεν ξανάρχεται.

Εκνευρισμένος φεύγω από το κωλομέρος αυτό. Πληρώνω συνολικά 300 ζλοτ για τα ποτά. Ο ταξιτζής μου με περιμένει στωικά απέξω. Του λέω ξαναπήγαινε με στο Imperium. Τα έχει παίξει μαζί μου. Ξαναμπαίνω μέσα στο Imperium, τις βλέπω βιαστικά και διαλέγω μία να τη γαμήσω χωρίς πολλά-πολλά. Την κερνάω ποτό γιατί μου λέει ότι τα δωμάτια είναι κατειλημμένα  και πρέπει να περιμένουμε λίγο. Μετά θέλει και δεύτερο ποτό. Της λέω να πάμε στο δωμάτιο. Μου λέει ότι δεν υπάρχει κάποιο ελεύθερο ακόμα. Ρωτάω το μπάρμαν αν υπάρχει κάποιο δωμάτιο ελεύθερο. Μου λέει βεβαίως. Παίρνω το πουτανάκι που μου έλεγε ψέματα και το πάω επάνω στο δωμάτιο. Πληρώνω, ξεντυνόμαστε και τι μου λέει ; Μπορώ να κάνω ένα τσιγάρο ; Ακούστε ρε μάγκες, τώρα της ήρθε της πουτάνας να καπνίσει. Τέλος πάντων, με τις κοπέλες δεν θέλω να γίνω ποτέ αγενής. Κάνε το γαμωτσίγαρό σου της λέω. Με το που τελειώνει αρχίζει και χορεύει. Την παίρνω και την βάζω ευγενικά στο κρεβάτι. Τη γαμάω. Φεύγω.

Κατά της 6 το πρωί γυρνάω στο ξενοδοχείο μου.
Αυτό το βράδυ γύρισα τα 4 καλύτερα κλαμπ της Βαρσοβίας.
Η κατάσταση είναι άσχημη. Κακές υπηρεσίες, διάθεση για στυγνή εκμετάλλευση, καθόλου επαγγελματισμός.     

Προσεχώς η δεύτερη μέρα.

Γειά σου φίλε,είμαι και γω τακτικός επισκέπτης της βαρσοβίας και ειλικρινά μου κάνει εντύπωση η περιπέτεια σου.Εγώ θεωρώ οτι ακόιμη υπάρχει καλή σχέση τιμήε και απόδοσης και οχι μόνο στα 5στερα ξενοδοχεία που ανεφερες και που εγκρίνω ανεπιφ΄υλακτα.Απλά μαγαζιά σαν το Imperium δε φημίζονται γιά τιος επιδόισεις τους.Εγώ προτιμ΄ω delivery στο ξενοδοχείο
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
16
Γειά σου φίλε,είμαι και γω τακτικός επισκέπτης της βαρσοβίας και ειλικρινά μου κάνει εντύπωση η περιπέτεια σου.Εγώ θεωρώ οτι ακόιμη υπάρχει καλή σχέση τιμήε και απόδοσης και οχι μόνο στα 5στερα ξενοδοχεία που ανεφερες και που εγκρίνω ανεπιφ΄υλακτα.Απλά μαγαζιά σαν το Imperium δε φημίζονται γιά τιος επιδόισεις τους.Εγώ προτιμ΄ω delivery στο ξενοδοχείο



Σε αυτό έχεις δίκιο. Η σχέση τιμής/απόδοσης παραμένει ελκυστική.
Επειδή όμως έχω πάει αρκετές φορές στο παρελθόν, πιστεύω ότι τα πράγματα έχουν χειροτερέψει αρκετά. Σε σχέση με το παρελθόν πάντα.
Το βράδυ θα περιγράψω τη δεύτερη ημέρα.
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
16
Τωρα Νεαρχε καταλαβαινεις γιατι το νοικιασα το διαμερισμα μου που εχω επι της Αλεα Ιεροσολιμσκιε και παιρνω 300 Ευρω το μηνα.η Βαρσοβια ειναι σκετη απατη.ετσι ειναι οπως τα λες!αν ομως ξερεις Πολωνικα και μενεις εκει μπορεις να βρεις καλα μουνακια.αλλα σαν τουριστας για πληρωμενο ερωτα η Βαρσοβια δεν ειναι οτι καλητερο.περιμενω με ανηπομονησια αυριο την ανταποκριση για την δευτερη μερα.


Και εγώ στην Αλεξέι Ιεροσολίμσκι έμενα και ξέρω ότι κάπου εκεί είναι το σπίτι σου γιατί τα έχουμε πει στο παρελθόν. Σε σκεφτόμουν αρκετά. Έλεγα, αν είχα το Δημητράκη μαζί μου ίσως το ντηλ να ήταν διαφορετικό.
Εσύ μιλάς καμιά λέξη Πολωνικά ;
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
Σε αυτό έχεις δίκιο. Η σχέση τιμής/απόδοσης παραμένει ελκυστική.
Επειδή όμως έχω πάει αρκετές φορές στο παρελθόν, πιστεύω ότι τα πράγματα έχουν χειροτερέψει αρκετά. Σε σχέση με το παρελθόν πάντα.
Το βράδυ θα περιγράψω τη δεύτερη ημέρα.
και εγω Νεαρχε την περιμενω :)περιμενω την ανταποκριση σου
Και εγώ στην Αλεξέι Ιεροσολίμσκι έμενα και ξέρω ότι κάπου εκεί είναι το σπίτι σου γιατί τα έχουμε πει στο παρελθόν. Σε σκεφτόμουν αρκετά. Έλεγα, αν είχα το Δημητράκη μαζί μου ίσως το ντηλ να ήταν διαφορετικό.
Εσύ μιλάς καμιά λέξη Πολωνικά ;
τα καταλαβαινω σχεδον ολα.και συνενοουμε χωρις προβλημα και καμακωνω.βεβαια αν μιλανε γρηγορα 2 Πολωνοι μποροι να μην πιασω μερικες λεξεις.η πλακα ειναι Νεαρχε οτι χωρις να ξερω καθολου Ουκρανικα μιλαγα στο τηλεφωνο με το μικρο που ειχα βαλει της φωτο μου μιλαγε στα Ουκρανικα και με τα Πολωνικα τα καταλαβαινα σχεδον ολα μονο μερικες λεξεις καθαρα Ουκρανικες δεν επιανα.τελευταια φορα ημουν Βαρσοβια εκει ακριβως πριν ενα χρονο.γι αυτο και σταματισα να πηγαινω γιατι τα σλον στη Βαρσοβια ειναι μια απατη.......
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
......ειδεικα αυτα τα παραπηγματα που εχει και σου κανουν και καλα στριπτιζ ειναι η μεγαλητερη απατη.βλεπεις της γκομενες σε φωτο.βεβαια οι φωτο δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα!βγαινουν κατι τερατα!και δεν ειναι και φτηνα 50-70 Ζλοτι (περσι τωρα δεν ξερω).οσο για τα (σαλον)και αυτα δεν συγκρινονται με της Αγιας Πετρουπολης.οι φωτο ποτε δεν ειναι αληθηνες.στα περισσοτερα ειναι οπως τα περιεγραψες.το μονο θετικο ειναι οτι το καμακι εχει γινει πιο ευκολο αφου ερχονται λιγοτεροι τουριστες σε σχεση με παλια.Η Πολωνια εχει αποκτισει κακη φημη κλεβουν αυτοκηνιτα και γενικα λεγονται φημες στη Γρμανια οτι εχει εγκληματικοτητα και ο αγοραιος ερωτας ειναι απατη.οποτε ολοι οι Γερμανοι πανε στην Πραγα.περιμενουμε με ανυπομονησια την ανταποκριση σου.
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
16
......ειδεικα αυτα τα παραπηγματα που εχει και σου κανουν και καλα στριπτιζ ειναι η μεγαλητερη απατη.βλεπεις της γκομενες σε φωτο.βεβαια οι φωτο δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα!βγαινουν κατι τερατα!και δεν ειναι και φτηνα 50-70 Ζλοτι (περσι τωρα δεν ξερω).οσο για τα (σαλον)και αυτα δεν συγκρινονται με της Αγιας Πετρουπολης.οι φωτο ποτε δεν ειναι αληθηνες.στα περισσοτερα ειναι οπως τα περιεγραψες.το μονο θετικο ειναι οτι το καμακι εχει γινει πιο ευκολο αφου ερχονται λιγοτεροι τουριστες σε σχεση με παλια.Η Πολωνια εχει αποκτισει κακη φημη κλεβουν αυτοκηνιτα και γενικα λεγονται φημες στη Γρμανια οτι εχει εγκληματικοτητα και ο αγοραιος ερωτας ειναι απατη.οποτε ολοι οι Γερμανοι πανε στην Πραγα.περιμενουμε με ανυπομονησια την ανταποκριση σου.



Συμφωνούμε Δημήτρη.
Όμως μην ξεχνάς μία πολύ σημαντική παράμετρο.
Εμείς ξεκινάμε από την Ελλάδα να πάμε στην Βαρσοβία, ενώ εσύ ξεκινάς από την Ρωσία να πας στη Βαρσοβία.
Λογικό είναι λοιπόν για σένα να είναι όλα κατώτερα του συνηθισμένου, ενώ εμείς μπορούμε να βρούμε και κάποια θετικά.


Και συνεχίζω …
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
16
Δεύτερη μέρα στη Βαρσοβία.



Είναι μεσημέρι. Παίρνω τηλέφωνο ένα κορίτσι από το παρακάτω σάιτ () και αφού μου εγγυάται ότι είναι αληθινές οι φωτογραφίες της κλίνουμε ραντεβού σε μία ώρα στη διεύθυνση που μου δίνει.

Σε μία ώρα είμαι εκεί που μου είπε. Η συμφωνία είναι ότι όταν φτάσω εκεί θα την ξαναπάρω τηλέφωνο και θα μου πει ποιο θυροτηλέφωνο να χτυπήσω και που να ανέβω. Έτσι κάνουν συνήθως. Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο, της λέω ότι έχω έρθει και … μου το κλίνει ! Την ξαναπαίρνω και το έχει κλειστό! Κάθομαι περίπου 20 λεπτά κάτω από την πολυκατοικία και την παίρνω καμιά 30αριά τηλέφωνα. Το έχει κλειστό. Σηκώνομαι και φεύγω.

Βρίσκω ένα άλλο κορίτσι από το ίδιο σάιτ και ξανά από την αρχή.
Σε μία ώρα είμαι στη διεύθυνση που μου είπε. Την παίρνω τηλέφωνο. Μου λέει να έρθω σε έναν άλλο δρόμο 200 μέτρα πιο κάτω. Πάω. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο. Μου ζητάει να περιμένω 7 λεπτά και μετά να ανεβώ στον όροφο και το διαμέρισμά της.

Σε 7 λεπτά ακριβώς είμαι επάνω.

Μου ανοίγει ένας άγγελος. Δεν έχει καμία σχέση με τις φωτογραφίες από το σάιτ. Αλλά είναι πραγματικά όμορφη. Είναι πολύ γλυκιά, ευγενική και χαμογελαστή. Στο τηλέφωνο είχαμε συμφωνήσει για OWO και CIM. Αυτή δεν ήξερε τίποτα. Μου λέει ότι μίλησα με τη γραμματέα της. Στα τηλέφωνα αυτά λοιπόν απαντάει μία «γραμματέας» που έχει κάποια κορίτσια στην ατζέντα της και σε στέλνει σε όποιο είναι ελεύθερο τη στιγμή που παίρνεις τηλέφωνο. Τέλος πάντων δέχεται στα 300 ζλοτ. Μου λέει αν θέλω να κάνω μπάνιο. Πηγαίνω και κάνω αν και είχα ήδη κάνει πριν βγω από το ξενοδοχείο. Το διαμέρισμα και η πολυκατοικία είναι γνήσια κομμουνιστική. Ένα μεγάλο κτήριο με πολύ μικρά διαμερίσματα όπου στοιβαζόταν άνθρωποι σαν ζώα μέσα. Στο μπάνιο δεν χωράω να κουνηθώ. Η μπανιέρα είναι μισή από την κανονική, δεν χωράει να ξαπλώσει άνθρωπος, έχει χρήση ντουζιέρας μόνο. Μέσα σε ένα τόσο φτωχό διαμέρισμα μένει ένα τόσο όμορφο αγγελούδι.

Βγαίνω έξω και με περιμένει γυμνή και χαμογελαστή. Είναι πάρα πολύ όμορφη. Ξανθιά με πανέμορφο πρόσωπο και πολύ δυνατό 4άρι στήθος. Αρχίζει τη γλυκιά ακάποτη πίπα της. Χαϊδεύω συνέχεια το κορμί της. Ένα όνειρο. Της ζητάω να κάνουμε 69. Τέτοιο ανώτερης ποιότητας μουνάκι δεν μπορώ να το αφήσω παραπονεμένο. Δεν το έχει τελείως ξυρισμένο και αυτό μου αρέσει πολύ. Έχει λίγες ντροπαλές ξανθιές τριχούλες.

Παρένθεση:
Κάποιος εδώ μέσα (δεν θυμάμαι ποιος) είχε πει σε ένα ποστ ότι οι ξανθιές δεν έχουν ξανθό μουνί.
Το αγγελάκι αυτό τον διαψεύδει με τον πιο λαμπρό τρόπο, και δεν είναι η μόνη με τελείως ξανθό μουνί που έχω πάρει. Είναι πολλές.
Κλίνει παρένθεση.

Το μουνάκι της δεν έχει καμία σχέση με τα μουνιά που ξέρετε από τις περισσότερες Ελληνίδες.
Μιλάμε για ένα πολύ μικρούλι, ροζ και άοσμο μουνάκι που δεν χορταίνεις να το γλύφεις. Δύο μικρούτσικα χειλάκια, μία στενή τρυπούλα που μπουκώνει με ένα δάχτυλο, και μία μικρούλα, ντροπαλή κλειτοριδούλα.
Αφού έχουμε φάει περίπου 30 λεπτά στα γλειψίματα την βάζω από κάτω για πήδημα. Είναι πολύ γλυκιά, παραδομένη, παθητική. Και μόνο για αυτό το προσωπάκι της θα μπορούσα να χύσω, αν βάλουμε και τα αναστεναχτά της από το ζόρι, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Πηδάς πραγματική γυναίκα!
Μετά από 30 λεπτά περίπου έχει βγάλει το προφυλακτικό και τον έχει πάλι στο στόμα της για να μου χαρίσει ένα μοναδικό χύσιμο στο στοματάκι της.

Αυτή είναι στο μπάνιο και πλένετε, και εγώ προσπαθώ να συνέλθω. Έρχεται και μου χαμογελάει. Την ευχαριστώ πραγματικά. Ζητάω να μάθω το πραγματικό της όνομα. Μου λέει Aganieska. Της ζητάω το τηλέφωνό της για να μην την ψάχνω μέσω της «γραμματέως» της. Μου το δίνει και μου λέει όλο γλύκα: «This is my private phone!». Εντάξει μωράκι, δεν θα σε ενοχλήσω χωρίς λόγο παρά μόνο για συνάντηση.



Προσεχώς η τρίτη μέρα.

 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
16
τα καταλαβαινω σχεδον ολα.και συνενοουμε χωρις προβλημα και καμακωνω.βεβαια αν μιλανε γρηγορα 2 Πολωνοι μποροι να μην πιασω μερικες λεξεις.η πλακα ειναι Νεαρχε οτι χωρις να ξερω καθολου Ουκρανικα μιλαγα στο τηλεφωνο με το μικρο που ειχα βαλει της φωτο μου μιλαγε στα Ουκρανικα και με τα Πολωνικα τα καταλαβαινα σχεδον ολα μονο μερικες λεξεις καθαρα Ουκρανικες δεν επιανα.

Δεν το περίμενα τα Ουκρανικά να μοιάζουν με τα Πολωνικά.
Μου φαίνεται περίεργο.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
Νεαρχε αυτο συμβαινει πολυ συχνα και στην Αγια Πετρουπολη με της κοπελες που δουλευουν μονες τους (индивидуалки).εχει συμβει και σε μενα.το πιθανοτερο ειναι να σε ειδε απο το παραθυρο για καποιο λογο να μην της αρεσες και γι αυτο να εκλεισε το τηλεφωνο.μη δινεις σημασια δεν ειναι τιποτα :)γι αυτο και προτιμαω τα σαλον.για αυτο που γραφεις για μενα εχεις δικιο.επειδη ερχομαι απο Ρωσσια μου φενεται χαλια η Πολωνια.οντως αν ερχομουν απο την Ελλαδα και τη συχαμερη Φυλης η Πολωνια θα μου φαινοταν παραδισος!διαβαζω με πολυ ενδιαφερον της ανταποκρισεις σου.βγηκες για καμακι στα εμπορικα κεντρα επι της Αλεα Γιεροσολιμσκιε?εκει παει βολτα η μιση Βαρσοβια.
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
16
Νεαρχε αυτο συμβαινει πολυ συχνα και στην Αγια Πετρουπολη με της κοπελες που δουλευουν μονες τους (индивидуалки).εχει συμβει και σε μενα.το πιθανοτερο ειναι να σε ειδε απο το παραθυρο για καποιο λογο να μην της αρεσες και γι αυτο να εκλεισε το τηλεφωνο.μη δινεις σημασια δεν ειναι τιποτα


Αυτό δεν το είχα σκεφτεί.
Μπορεί να έχεις δίκιο.
Αν και μου φαίνεται δύσκολο να με είδε διότι σχεδόν πάντα στο πρώτο τηλεφώνημα μου λέγανε μία διεύθυνση κοντά σε αυτή που ήταν η κοπέλα, και όχι ακριβώς εκεί, άρα δύσκολο να με έβλεπε, εκτός και αν η ίδια είχε δώσει από το πρώτο τηλεφώνημα την πραγματική της διεύθυνση.
Πάντως αυτό που λες ακούγεται το πιο λογικό και πιθανό.

:dunno:
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
16
βγηκες για καμακι στα εμπορικα κεντρα επι της Αλεα Γιεροσολιμσκιε?εκει παει βολτα η μιση Βαρσοβια.


Πήγαινα καθημερινά σε ένα Mall που έχει στην Emilii Platel που είναι μία κάθετος της Ιεροσολίμσκι.
Πολύ μουνί. Πάρα πολύ. Ότι ηλικίες θέλεις. Περισσότερες όμως από 16 μέχρι 28.

Στην αρχή δεν μιλούσα σε καμία. Απλά κοιτούσα. Μετά δειλά-δειλά ζητούσα οδηγίες και πληροφορίες από κοπέλες στα Αγγλικά. Συνήθως απευθυνόμουν σε κοριτσοπαρέες και όχι σε κοπέλες μόνες τους. Έτσι συνήθως κάποια από την παρέα μιλούσε 5 λέξεις Αγγλικά, και άρχιζε κάποια συζήτηση.
Μέχρι εκεί. Ούτε πήδηξα, ούτε νομίζω ότι είχα κάποια ελπίδα να πηδήξω αν το πίεζα πολύ.

Και να σου πω την αλήθεια, προτιμώ σε τέσσερις μέρες να πάω με 10 P2P κοπέλες, παρά να σκίζομαι μπας και μου κάτσει μία.

Δεν έχουμε όλοι το ταλέντο σου δάσκαλε …

 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom