Νέα

Αρχείο κριτικών Citytours

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.549
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
7.958
Πόντοι
14.565
Στο τμήμα αυτό του φόρουμ βρίσκονται ΟΛΕΣ οι κριτικές για «τουρίστριες» που έχουν γραφτεί απ’ το παλιό ακόμα φόρουμ (2005) μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου 2007 οπότε ξεκίνησε το σύστημα αξιολόγησης (reviews) του site.

Κάθε κριτική που υπάρχει στο παλιό και στο παρόν φόρουμ, και που μπορεί να σταθεί μόνη της ως κριτική, έχει μεταφερθεί εδώ και συνδέθηκε ως thread/σχόλιο στο προφίλ κάθε κοπέλας στον www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/Itemid,252/]κατάλογο[/url] (τις βρίσκετε πατώντας στο Παλιές/παλιά κριτικές/κριτική εδώ στο προφίλ της κοπέλας που θέλετε).
Τα κείμενα έχουν μεταφερθεί αυτούσια και με χρονολογική σειρά (τα παλιότερα εμφανίζονται πρώτα) και πριν από κάθε σχόλιο/review αναγράφεται με έντονα γράμματα το ψευδώνυμο του χρήστη και η ημερομηνία του μηνύματος.

Μερικές κριτικές αφορούν κοπέλες που δεν εργάζονται πια. Αυτές έχουν «εγκυκλοπαιδικό» και «ιστορικό» ενδιαφέρον – μέσω αυτών αναδεικνύεται η ιστορία των city tours στην Ελλάδα και η ιστορία του ίδιου του site. Άλλες αφορούν κοπέλες που είναι ακόμα ενεργές και η χρησιμότητά τους είναι ευνόητη.

Καλή ανάγνωση
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom