Νέα

Χαλκίδα - Ωρωπός

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Μαΐ 2006
Μηνύματα
124
Like
165
Πόντοι
1
΄Μάγκες ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά τα μέρη και με τα κωλόμπαρα που είναι εκεί? Κάτι πρέπει να γίνεται...
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
στο 5ο χλμ χαλκιδας αρτακης, οπως πηγαινουμε για β. ευβοια υπαρχει το αλφα billy?s bar. live show ειδα, μπορουσα να μη το τιμησω?
χωρος φοβερος. μικρος αλλα πολυ ζεστος, καθαρος και προσεγμενος. για live show δε το συζηταμε, ανεβαινε καθε 15 λεπτα 1 γκομενα στη πιστα και κουνιοταν κανα λεπτο. γυναικες, παραδοξως για επαρχια, πολυ καλες. ξεχωρισα μια ξανθια πολωνεζα με απιθανο κωλαρακι, μια ψηλη τσεχα ? δυνατο μουνι και μια απο σερβια!
μονο πουτο 18ευρω, διπλο 36!!! ρε, πατε καλα? τοσο κονομημενοι ειναι οι χαλκιδαιοι ή τοσο κοροιδα? ασε που στο μονο πουτο η γκομενα καθοταν για 1 τραγουδι (!!!!!) ενω στο διπλο για 20 λεπτακια..  οξω ρε..
επισης στο καστελλι, χωριο διπλα στα ψαχνα, υπαρχει το stork live show, δεν το τιμησα γιατι δεν προλαβαινα, γυρισα αθηνα το βραδυ και επισκευτηκα τα γνωστα λημερια..
αυτα τα λιγα απο ευβοια.

 

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
587
Like
4
Πόντοι
6
μαγκεσ καλημερα.ξερετε αν λειτουργει κανα σπιτακι με κοκκινα φωτα  η καμια βιζιτου στην χαλκιδα.ευχαριστω.
 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Μηνύματα
30.780
Κριτικές
16
Like
10.237
Πόντοι
7.045
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ - ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΑΥΛΙΔΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΣΤΡΙΠ  ΤΟ VENOUS . ΚΑΛΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ -ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΣΥΝΗΣΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ -ΓΥΡΩ ΑΦΟΒΑ.
Kαταρχην παικτη γραψε με μικρα.
Ποια φαναρια ακριβως λες ρε συ;Επειδη εχω κατοικια εκει κοντα και δεν εχω δει τιποτα.
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
44.425
Κριτικές
61
Like
38.542
Πόντοι
21.555
:think: :think: :think:
για πες γι αυτο το venus συναγωνιστη... τι πεζι;
 

gouvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Μηνύματα
7
Like
0
Πόντοι
0
:think: :think: :think:
για πες γι αυτο το venus συναγωνιστη... τι πεζι;
Ξαναλέω απο Σχηματαρι  προς Χαλκιδα  ,με το που περναμε το φανάρι στο Βαθύ στο δεξι μας χερι ειναι. Αντε να συναντηθουμε εκεί ενα βραδι.
 

johnaras3pman

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Μηνύματα
37
Like
0
Πόντοι
0
το venus μικρο μαγαζι εχει περιπου 5 κοπελες απο ρουμανια . δεν κανουν στριπτιζ, 10€ το ποτο της κοπελας , μετρια πραγματα...
 

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα
3.663
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τελικα ειμαστε μια τεραστια,μαυρη οικονομια....

φαντασου να υπαρχει ενα μπαρ με κοριτσια ανα 15 χλμ στην Ελληνικη επαρχια.... κολαφος...
 

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Μηνύματα
1.636
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
μαγκεσ καλημερα.ξερετε αν λειτουργει κανα σπιτακι με κοκκινα φωτα  η καμια βιζιτου στην χαλκιδα.ευχαριστω

στην Γλυφα υπαρχουν δυο απεναντη απο το μεγαλο μπουζικαδικο προς τον αρχαιολογικο χωρο θα το δεις μπορει και τριτο απεναντη .
 

majilari

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2009
Μηνύματα
7
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ και ενα 8μηνο περιπου εχει παραδοθεί ο καινουριος δρόμος απο εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας προς Χαλκίδα και ετσι δεν περνάει πια απο το Venus..
Ρίξτε μια ματια στην κατηγορία μπουρδελα επαρχίας και συγκεκριμένα Χαλκίδα..
 

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Μηνύματα
141
Like
0
Πόντοι
1
Για ενα κωλομπαρο νομιζω στη Χαλκίδα το λενε "του Σταυρου" λιγο πιο εξω απο την πολη τι παιζει εκει?
 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Μηνύματα
30.780
Κριτικές
16
Like
10.237
Πόντοι
7.045
κωλόμπαρο και το λένε έτσι; Μήπως είναι κουτούκι;
 

koen1977

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2011
Μηνύματα
21
Like
4
Πόντοι
0
Επειδή το θέμα με τα μαγαζιά στη Χαλκίδα έχει ατονίσει (τελικά μόνο για καφέ είμαστε οι Χαλκιδέοι) είπα να κάνω μια εκτενή επισκόπηση με το τι παίζει στην πόλη μου μια που την τελευταία εβδομάδα έλειπε η συμβία μου και επωφελήθηκα της ευκαιρίας για νυχτοπερπατήματα,αν και τελείως μόνος λόγω ξενέρωτης παρέας  :(
Αφορμή στάθηκε η πρόθεση να βγάλω κάποιους φίλους για τον επικείμενο γάμο μου. Όλοι οι φίλοι μου είναι εκτός Χαλκίδας οπότε είπα να κάνω μια έρευνα πρώτα πριν διαλέξω μαγαζί για να δω πως έχει η κατάσταση.
Λόγω 9 και πλέον χρόνων σχέσης αλλά κυρίως όπως προείπα λόγω ξενέρωτης παρέας σε βαθμό μούχλας, ποτέ δεν ήμουν θαμώνας σε Strip clubs, κολόμπαρα κλπ. Κάποιες εξαιρέσεις σε γάμους φίλων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δε μετράνε αφού έτσι δεν μπορείς να γνωριστείς και να σχηματίσεις προσωπική γνώμη. Επίσης δε θα θεωρήσω αυτές τις σποραδικές μου επισκέψεις σαν μέτρο σύγκρισης και αναφοράς για όσα γράφω παρακάτω.
Επειδή η Χαλκίδα δεν έχει κανένα μαγαζί που να είναι αμιγώς strip, ούτε καθαρά κολόμπαρο και γενικά τα μαγαζιά που επισκέφτηκα δεν έχουν καμία ταυτότητα, όπως και καθετί σε αυτή την πόλη, επέλεξα να ποστάρω στην κατηγορία στριπτιτζάδικα αφού υπήρχε ανοιχτό θέμα. Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν καθημερινές αφού έτσι θα είχα μεγαλύτερη άνεση χρόνου να μιλήσω τόσο με τις κοπέλες όσο και με τους ιδιοκτήτες.
Και επειδή σας κούρασα με τη μακροσκελή εισαγωγή μου πάμε αμέσως στα reviews των μαγαζιών.

1. Moulen Rouge:
τοποθεσία: κεντρικός δρόμος Χαλκίδας - Αρτάκης ακριβώς πριν ξεκινήσει η κατηφόρα για Αρτάκη στο αριστερό μας χέρι.
Ο χώρος είναι άθλιος. Απλά. Μουσική άγρια σκυλάδικα. Τρίτη βράδυ 3 γυναίκες και 3 πελάτες. Ρώτησα τον ιδιοκτήτη - μπάρμαν (αμφίεση φούτερ Abibas) τι μπύρες έχει. Απάντηση: δε σερβίρω μπύρα στο μαγαζί!!!! Παίρνω ποτό. Καθαρό. Τον ρωτάω τι παίζει στο μαγαζί. Μου απαντάει μόνο κονσομασιόν, όχι πριβέ, όχι strip. Πλησιάζει μια Βουλγάρα: βαθμός 2/10. Τρώει σουτ. Πλησιάζει μια Ρουμάνα η Claudia: βαθμός 4/10. Κερνάω 1 ποτό. Μου δίνει τηλέφωνο κατευθείαν. 50€ χρεώνει το δίωρο. Λογαριασμός: αντρικό ποτό 8€, γυναικείο 10€.

2. Alfa live show: στον ίδιο δρόμο 500μ. πριν (προς Χαλκίδα) από το Moulen Rouge, επίσης στο αριστερό μας χέρι (έχει πινακίδα με το όνομα και σε παραπέμπει στον πρώτο παράλληλο του κεντρικού δρόμου).
Χώρος ακριβώς κομμένος στα γούστα μου. Μικρό μεν το μαγαζί (ως πολύ μικρό) αλλά πάρα πολύ ζεστό. Φοβερή διακόσμηση με ιδιαίτερη έμφαση στην αθάνατη δεκαετία του ‘80 χωρίς όμως να γίνεται καθόλου kitsch. Η καλύτερη μουσική. Ελάχιστα ελληνικά. 4 κοπέλες κανένας πελάτης. Έκανα σεφτέ. Με υποδέχτηκε ο Κώστας το αφεντικό, ένας τρομερός τύπος, υπέροχο χιούμορ και άρχισε να μου μιλάει για τις ένδοξες μέρες του μαγαζιού. Κάτι για μια ταινία που είχε γυριστεί με τη Βάνα Μπάρμπα, δεν συγκράτησα κάτι άλλο. Τύπος της νύχτας αλλά από αυτούς που γουστάρεις να μιλάς μαζί τους. Στα συν το live show και το πριβέ. Με τα πολλά μου φωνάζει την Μικαέλα εκ Ρουμανίας. ΤΟ ΜΩΡΟ. βαθμός 8+/10. Απίστευτα επικοινωνιακή και χαμογελαστή. Δε δίνει τηλέφωνο (τουλάχιστον όχι από την πρώτη επίσκεψη) αλλά ακόμα την φαντάζομαι σαν την τέλεια gfe. Ίδιες τιμές για τα ποτά με το Moulen Rouge. Το πριβέ με ενημέρωσαν 10€ το απλό και 20€ το extra. Στα μείον η έλλειψη δωματίου λόγω της στενότητας του χώρου.

3. Το γνωστό και μη εξαιρετέο Cocktail: στον ίδιο πάντα δρόμο πολύ πριν (προς Χαλκίδα) σε σχέση με τα άλλα δύο. Είναι 500μ. από τα φανάρια της Λιαννής Άμμου στο δεξί μας χέρι. Χώρος αδιάφορος. Μουσική άγρια σκυλάδικα. Μέτρησα σίγουρα 9 κοπέλες και καμιά 15αριά θαμώνες. Στα συν και πλην ταυτόχρονα: Έχει τόσο live show όσο και πριβέ (στην τιμή του απλού γυναικείου ποτού, χωρίς έξτρα χρέωση) αλλά όχι από όλες τις κοπέλες. Επίσης δεν υπάρχουν ιδιαίτερα δωμάτια, είσαι σε κοινή θέα. Σου την πέφτουν αμέσως. Δεν πρόλαβα να στρίψω καν τσιγάρο. Μέσος όρος βαθμολογίας 6/10. Ευτυχώς έχει μπύρα! Πρώτα μπαστακώθηκε η Ρωξάνα εκ Ρουμανίας. Τέλειο κορμί αλλά φάτσα ψιλογυφτάκι. Είπα να κεράσω ποτό σε καναπέ γιατί και καλά έκανε πριβέ. Σόρρυ κοπέλα μου αλλά άστο δεν το ‘χεις. Μετά ήρθε η Χριστίνα (Ρουμάνα). Βαθμός 7+/10 αλλά πολύ καλός χορός. Αξίζει και με το παραπάνω. Επίσης δίνει τηλέφωνο με τη μία, αλλά αρνήθηκε να μου μιλήσει για τη χρέωση της. Τιμές ποτών ίδιες με τα παραπάνω. Έφυγα γιατί είχα και συνέχεια.

4. Marianna’s: μετά την Αρτάκη στον κεντρικό δρόμο στο δεξί μας χέρι 300μ. μετά το Lidl. Στην πρώτη προσπάθεια το έχασα, δεν φαίνεται πολύ καλά αν και πάνω στον κεντρικό δρόμο. Χώρος: δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο αυτό ή το Moulen Rouge. Παρατήρηση 1η: ο χώρος θερμαινόταν με σόμπα υγραερίου, τα γνωστά μανιτάρια στις καφετέριες. Φανταστείτε άπειρο τσιγάρο και υγραέριο σε κλειστό χώρο....Παρατήρηση 2η: Τα αφεντικά είναι αντρόγυνο 55 χρόνων περίπου. Δεν είχα ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου άρεσε. Άκουσα τον άντρα να τον φωνάζουν Σταύρο. Ίσως είναι το μαγαζί του Σταύρου που αναφέρθηκε σε προηγούμενο post του ίδιου θέματος. Μουσική σκυλέ ολέ...Για άλλη μια φορά μόνο κονσομασιόν. Δεν έχει strip δεν έχει πριβέ αν και πήρε το μάτι μου ένα χώρο πίσω από κάτι γλάστρες στο βάθος. 9 γυναίκες (εκ των οποίων οι 3 μαύρες - οι πρώτες μαύρες που συνάντησα σε όλα τα μαγαζιά). Μέσος όρος κάτω από 5. Το δυνατό όμως σημείο του μαγαζιού είναι η Σοφία. Ελληνίδα με τα καλύτερα βυζιά που μπορεί να διαθέτει μια γυναίκα. Ενώ δε μου αρέσουν τα τεράστια βυζιά στη Σοφία φάνταζαν απλά θεϊκά. Μέτριο πρόσωπο αλλά τα βυζιά της την απογειώνουν. Δεν κάνει όμως πριβέ και όταν τη ρώτησα για τον κρυμμένο χώρο απέφυγε διακριτικά να μου απαντήσει. Είπα να δοκιμάσω τα ποτά. Μπόμπα. Τιμές: 10€ και για το αντρικό και για το γυναικείο. Ενημερώθηκα, χωρίς να γνωρίσω, την ύπαρξη και δεύτερης Ελληνίδας στο μαγαζί.

5. Defi cafe. (ναι cafe γράφει). Είναι πάνω στην Αρεθούσης 200μ πριν από τα φανάρια του Δαρινγκ στο αριστερό μας χέρι. Χώρος αδιάφορος. Έχει μια πασαρέλα που καταλήγει σε στύλο οπότε φαντάζομαι έχει Live αν και όσο έκατσα δεν είδα τίποτα. Μουσική mainstream σκυλάδικο. 5 γυναίκες και 5 πελάτες. Ήρθε μια Βουλγάρα γιουβαρλάκι, βαθμός 2/10 και πήρε πόδι. Μετά ήρθε η Βερόνικα (Ρουμάνα) πολύ καλή 7/10 σε όσους αρέσουν τα σφιχτά κορμιά (πάλι όμως μου φάνηκε ψιλογυφτέ το πρόσωπο). Είναι ο κράχτης του μαγαζιού κυρίως στην πάρλα. Δεν παίρνεις ανάσα. Επιβεβαίωσε ότι στην τιμή του απλού γυναικείου ποτού στα 15€ (το πιο ακριβό από όλα τα μαγαζιά) έχει και πριβέ σε χωριστό δωμάτιο. Αντρικό ποτό 8€. Άσχετη πληροφορία: το μαγαζί είναι ανοιχτό από τις 8 το πρωί για καφέ!

Όλα τα μαγαζιά που ανέφερα ότι διαθέτουν πριβέ χορούς εννοούν απλό πρόγραμμα. Πολύ απλά εκτός από το Alfa δεν υπάρχει δυνατότητα για special χορό σε κανένα από τα υπόλοιπα.

Τέλος έχω υπόψη μου άλλα δυο μαγαζιά τα οποία βρήκα κλειστά εκτός από την Τρίτη και την Πέμπτη το βράδυ που ξαναπροσπάθησα. Ένα είναι τα Κουκλάκια (για όσους ξέρουν ο ένδοξος μαύρος γάτος, το μαγαζί που ανέδειξε τον παμμέγιστο Βαγγέλη Ρωχάμη) απέναντι από το καινούριο ΚΤΕΛ, στα φανάρια πριν από την υψηλή γέφυρα και το άλλο είναι 500μ. μετά το μαριάννα στη κατηφόρα πριν από την Καστέλλα στο αριστερό μας χέρι. Είναι ένα που έχει μια χειρόγραφη ταμπέλα που γράφει με σπρέι PRIVE SHOW - αθάνατη Ελλαδάρα!!! Ίσως αυτά τα 2 να ανοίγουν μόνο Παρασκευή - Σάββατο.

Α!!!! όποιος Χαλκιδέος ή επισκέπτης της Χαλκίδας επιθυμεί παρέα σε μπαρότσαρκες ας στείλει κάποιο μήνυμα γιατί το τελείως μόνος που βίωσα αυτή την εβδομάδα δεν παλεύεται...
 

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
150
Like
0
Πόντοι
1
φιλαράκο σε παραδέχομαι ,αυτή πργματικά ήταν μια πλήρη ενημέρωση.
 

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Μηνύματα
167
Like
1
Πόντοι
1
Συναγωνιστές, το τελευταίο καιρό τραβιέμαι μ'ένα ψηλό μελαχρινό τσεχόπουλο που δούλεψε για κάποιους μήνες το 2006 στο cocktail ορκίζεται πως δεν έπαιζε στο μαγαζί ούτε πριβέ ούτε φραπεδιά ούτε βιζιτοκατάσταση, δεν έχω και μεγάλη πείρα από μαγαζιά τέτοιου είδους αλλά μου φαίνεται πως με δουλεύει το κορίτσι, κι αυτό που δε μου κάθεται καλά είναι που ισχυρίζεται πως ήταν η καλύτερη εκεί μέσα... σε τί ήσουν η καλύτερη αγάπη μου? Μα πού αλλού, στην ψυχανάλυση... Δώστε γνώμες συναγωνιστές!
 

Spaced30

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Μηνύματα
71
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
τιποτα δεν επαιζε στο κοκταιλ μονο απλος χωρος και στριπ στο σωληνα ... Καποιες δινανε παντως τηλεφωνο αν ειδικα αν βλεπανε γεματο πορτοφολι αλλα δεν ξερω αν κανονιζανε τιποτα εξτρα εκτος καταστηματος ... Οι περισσοτερες προφανως θελανε να ψαρεψουν πελατες με υποσχεσεις που ποτε δεν κρατουσαν.
 

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Μηνύματα
167
Like
1
Πόντοι
1
Συναγωνιστές αυτή την περίοδο στο cocktail δουλεύει κάποια Λάρα???
 

Spaced30

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Μηνύματα
71
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Επειδη το θεμα εχει ατονισει τελειως, ειπα να γραψω τι παιζει τωρα απο κωλομπαρα στη Χαλκιδα, τουλαχιστον οσα ξερω εγω. Γενικοτερα τα περισσοτερα πανε για κλεισιμο με πολυ λιγους εως καθολου πελατες και λιγες κοπελες.
Ποιο συγκεκριμενα ομως

Campo Alegre (καπως ετσι πρωην Καλουα τελος παντων) στην Σταμουλη

4 με 5 κοπελες, σχετικα λιγοι πελατες, κανα 2 καπως πιο καλες (μια ρουμανα και μια ελληνιδα). Δεν υπαρχουν καβατζες στο μαγαζι και γενικοτερα δεν παιζουν πολλα πολλα, χαλαρα πραγματα.

Tango Bar (ιδια οδο με το προηγουμενο σχεδον απεναντι)

Σερβιρετε μπριζολα, φραπες και γλυφιτζουρι εντος του καταστηματος στο παταρι ειτε απο μαυρες ειτε απο μια ελληνιδα. Το μαγαζι ειναι σχεδον μονιμως αδειο απο κοσμο εκτος και αν σκασει κανας πελατης που και που. Προσωπικα εχω να πατησω κανα χρονο

Retro cafe bar (Αρεθουσης)

Ηταν κλειστο για καμια 5ετια, τωρα ξανα ανοιξε με νεα διευθυνση, ατομο που γενικοτερα ανοιγει τετοιου ειδους μαγαζια στη Χαλκιδα. Πηγα πρωτη φορα τις προαλλες δουλευουν 6 κοπελες μεσα και γενικοτερα το μαγαζι ειχε κινηση και κοσμο. Μικρο μαγαζι μια μπαρα και καποιος καναπες στο βαθος που δεν τον λες και καβατζα αφου φαινεσε σε ολο το μαγαζι. Μου κινησε το ενδιαφερον παντως ειχα καιρο να δω ετσι κινηση και κοσμο σε μπαρακι μου θυμισε προ κρισης καταστασεις, θα ξαναπαω.

Defi cafe bar (Αρεθουσης και αυτο πιο κατω απο το Retro καμια 500αρια μετρα)

Καποτε το γουσταρα πολυ αυτο το μαγαζι, ειχε πολλες κοπελες διαθετει και πιστα για στριπ χορο. Πλεον εχει παρακμασει, 3 κοπελες δουλευουν ολες και ολες, το μονο καλο του μαγαζιου οι καναπεδες καβατζες πισω απο την υπερυψομενη πιστα χορου. Λιγα πραγματα ομως

Prestige (οδος Ματσουκα)

Μια φορα πατησα ολη και ολη στο μαγαζι υπηρχε μια κοπελα στη μπαρα και ενας παππους που εβαζε σκυλομουσικη και τιποτε αλλο. Οπως μπηκα εφυγα.

Cocktail στο δρομο για Αρτακη

Γνωστο μαγαζι που καποτε γινοταν του μουνιου το πανυγηρι με 15 εως 20 κοπελες μεσα. Τωρα την τελευταια φορα που πηγα βρηκα 2, η μια ειναι εκει τα τελευταια 8 χρονια χαλαρα. Το μαγαζι αδειο τελειως καμια σχεση με το γνωστο cocktail του παρελθοντως.

Alpha strip club (πρωην Billys bar)

Το ποιο ενδιαφερων μαγαζι απο ολα δουλευουν σταθερα 4 με 5 κοπελες και γενικοτερα εχει κοσμο. Προσφερει φραπε, την τελευταια φορα που πηγα μια κοπελα προσεφερε και μπριζολα ξεσκουφωτη αλλα δεν πηρα.

Στο Moulin Rouge  ειχα παει πριν πολλα χρονια προ κρισης, ασχημο μαγαζι χωρις κοπελες και χωρις πελατες, δεν ξερω καν αν εξακολουθει να υπαρχει. Επισης δεν ξερω αν εξακολουθει να υπαρχει το Μαριαννας, δεν εχω παει ποτε.

Τελος υπαρχει και ενα μπαρακι περιπου απεναντι απο την Πυροσβεστικη δεν θυμαμε το ονομα του τωρα αλλα δεν εχω μπει ποτε οποτε δεν εχει περιγραφη.

Με λιγα λογια πλεον τα πιο αξιολογα κατα εμενα το Retro και το Alpha.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom