Νέα

Ουκρανία - Donetsk

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 313 άτομα (10 μέλη και 303 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Μαΐ 2006
Μηνύματα
124
Like
165
Πόντοι
1
Παίδες καλημέρα. Λέω να ανοίξουμε ένα νέο θέμα με πληροφορίες από ουκρανία και πιο συγκεκριμένα το ντόνετσκ. Βρήκα δικαιολογία να πάω ΄τωρα που παίζει ο Ολυμπιακός στις 27 Σεπ. Οποιος μπορεί ας βοηθήσει
 

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
112
Like
0
Πόντοι
1
Με τόση τσαπου που θα φατε...δεν σε κοβω να χεις ορεξη για τιποτα άλλο...εκτος κι αν πας πριν τον αγωνα...

ελπιζω να χεις χιουμορ κ να μην το παρεξηγησεις - κολλάει η συγκεκριμένη απάντηση
 

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.102
Like
139
Πόντοι
16
εννοειται οτι θα πανε πριν τον αγωνα!!! :grin: :grin: :grin:
περα απ τη πλακα ειναι καλη εκδρομη και θα παει  κοσμος οχι ομως κυριως για τον αγωνα ;)
η ουκρανια ειναι απ τις νουμερο 1 χωρες παραγωγης θεομουνων :grin:
ενας φιλος που ειχε παει για δουλεια μου ειπε οτι γαμησε τα καλυτερα μουνια της ζωης του με ελαχιστα λεφτα.  δεν θυμαμαι τωρα αν ηταν στο ντονετσκ. θα τον ρωτησω για περισσοτερες λεπτομερειες
 

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Μηνύματα
396
Like
3
Πόντοι
1
συναγωνιστές οποιος ξέρει να στείλει για να κάνουμε τα κουμάντα μας.υπάρχει και η άποψη πως εκεί δεν λέει να πας γιατί τα  καλά κομμάτια εχουν εξαχθεί
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Όσον αφορά το ότι τα καλύτερα κομμάτια έχουν εξαχθεί είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχω ακούσει. Έχω επισκεφτεί την Ουκρανία περίπου 25 φορές τα τελευταία 8 χρόνια κυρίως στο Κίεβο. Δεν έχω πάει ποτέ στο Ντονέτσκ (προφέρεται Ντανιέτσκ). Μερικά όμως πράγματα που πρέπει να ξέρετε είναι τα εξής:
α) Η πορνεία είναι διαδεδομένη σε σημείο που δεν φαντάζεσθε.
β) Δεν υπάρχουν μπουρδέλα ή στούντιο με την έννοια που τα ξέρουμε εδώ. Νόμιμα, ελεγχόμενα. Η δουλειά γίνεται σε διαμερίσματα, αλλά για να φτάσετε σε αυτά πρέπει να σας πάει ντόπιος ή να ξέρετε Ρώσικα και να διαβάσετε τις τοπικές εφημερίδες.
γ) Το μεγάλο παιχνίδι γίνεται στις Ντίσκο. Οι κοπέλλες που στέκονται όρθιες στο μπαρ είναι εργαζόμενες κατά 95%. Αυτές που κάθονται σε τραπέζια δεν εργάζονται.
δ) Επίσης υπάρχουν στο δρόμο, αλλά συνήθως μπάζα. Πάλι πρέπει να σε πάει ντόπιος.
στ) Καλό είναι να βρείτε έναν ταξιτζή να τον πάρετε με την ώρα, να του δώσετε κάποιο πουρμπουάρ και θα σας βρει ότι θέλετε. Μην τους φοβάστε. Εκτιμούν τα λεφτά που πέρνουν.

Αυτά για τώρα. Θα ψάξω ρώσικα σάιτς και αν βρω πληροφορίες περισσότερες τις δημοσιοποιώ.
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Οπα παιδιά και ο Παναθηναϊκός (η ομάδα μου) στην Ουκρανία παίζει. Μεταλούργκ Ζαπαρόζια!!! Είμαστε για τουρ τον Σεπτέμβρη.
 

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Μηνύματα
147
Κριτικές
20
Like
345
Πόντοι
291
Ενα ρεπορταζ που εδειχνε (ΕΤ3 μου φαινετε ηταν) ελεγε οτι η Ουκρανια ειναι πρωτη σε εξεληξη AIDS στον κοσμο. Απο τις ιεροδουλες οπως ελεγε ανω του 50% ειναι φορεις.
Ας περασουμε στην πραγματικοτητα....σιγουρα τα ποσοστα ειναι λιγο extreme και δεν νομιζω να εγινε με βαση καμια τις προκοπης αλλα αυτες του δρομου. Παντως θελει πολυ προσοχη στην συγκεκριμενη χωρα γιατι οι περισσοτερες εχουν δουλεψει και φαει π****α σε ολο τον κοσμο.
Τωρα επι του θεματος....το πλεον κοινο που γινετε για να βρεις call-girl ειναι να σε περνουν τηλεφωνο στο δωματιο διαφορα γραφεια (εξαρταται με πιο εχει κανει συνενοηση το ξενοδοχειο) και σε ρωτανε αν θες κοπελα στο δωματιο σου. Μετα τις 9 το βραδυ θα παρουν τουλαχιστον 2-3 φορες για να ρωτησουν. Συνηθως δεν ειναι τοσο καλες γιατι προοριζοντε για τουριστες και οι τιμες ειναι λιγο ακριβες (100$ για 2 ωρες απο οτι θυμαμαι). Πληροφοριες μπορειτε να παρετε και απο τον τυπο που ναι στην πορτα του ξενοδοχειου.
Οι καλες που συνηθως ειναι σαν μοντελα απο FashionTV θελουν πιο πολυ ψαξιμο και προοριζοντε για τους πλουσιους ντοπιους και για διαφορους συνεργατες τους (συνηθιζετε να κερνανε κοπελες σε συνεργατες αρκετα). Τα ποσα εκει ευκολα αγγιζουν τα 1000$+ για μια νυχτα. Αυτες συνηθως βρισκοντε σε 'private clubs' οπως τα λενε που πρεπει να σαι member γαι να μπεις (στην εισοδο συνηθως ειναι κανα 2 ντουλαπες με gunια ετοιμες να φανε ενα λοχο), αρα χρειαζετε να χετε καποιον γνωστο ματσωμενο και χωμενο.
Επειδη ειδικα στο Ντονιετσκ παιζουν πααααρα πολυ φραγκατοι και η βοτκα ρεει αφθονη προσοχη σε ποια κολατε στα κλαμπακια (αν και αυτες που ειναι με τους λεφταδες φαινοντε απο χιλιομετρο).
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
suzuki να σε ρωτήσω κάτι; Έχεις πάει ποτέ Ουκρανία; Γιατί αυτά που λες είναι τελείως άσχετα. Μάλλον τα έχεις ακούσει από εδώ κι από εκεί και τα θεωρείς δεδομένα. Έχω πάει 25 φορές τα τελευταία 8 χρόνια στην Ουκρανία (κυρίως Κίεβο) και έχω πάει με περίπου 40 γυναίκες. Ποτέ δεν έχω πληρώσει πάνω από 150 Ευρώ. Μέσες τιμές είναι 100 Ευρώ. Οι ακριβώτερες, τα επιπέδου μοντέλου ζητάνε 200-300 $ για μία ώρα. κανείς δεν πληρώνει στην Ουκρανία 1000 $ για μια νύχτα. Ακόμα και οι νεόπλουτοι Ουκρανοί 1000 σφαλιάρες θα τους δίνανε αν τολμούσε καμμιά να ζητήσει τέτοια ποσά.

Ελάχιστες επίσης από αυτές που δουλεύουν στην Ουκρανία έχουν δουλέψει και στο εξωτερικό. Είναι τελείως άλλα προϊόντα.

Όσο για τα ποσοστά AIDS θα πρόσεξες ίσως ότι στο ρεπορτάζ μιλούσαν για αυτό το ποσοστό σε αυτές του δρόμου που είναι και ναρκομανείς. Και στη Σόλωνος άμα πας με τα τζάνκια τους ίδιους κινδύνους έχεις.
 

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Μηνύματα
147
Κριτικές
20
Like
345
Πόντοι
291
Μαλλον!.....κανεις λαθος!
Για να μιλαω εχω παει....αρκετες φορες...
Εχω αρκετα παρε δωσε με εκει και ειμαι και ειμαι και ενας απο τους κυριους μετοχους σε μια απο τις 100 μεγαλυτερες Ουκρανικες τραπεζες. Οι τιμες που σου ανεφερα ισχυουν....και με την σειρα μου να σε ρωτησω αν εχεις παει σε private members club στο Κιεβο η επαιρνες κοπελες απο στριπτιτζαδικα η αγγελιες παντα?
Οσο για το αν σου φαινοντε τα 1000$ πολλα για πλουσιο Ουκρανο τοτε μαλλον δεν εχεις γνωρισει κανεναν. Οταν εννοω πλουσιο δεν εννοω να εχει καταστημα με ρουχα η να εχει ο βγαζει ο μπαμπας 50000 ευρω το χρονο.
Εχω δει λογαριασμους ανω των 5000$ σε δειπνο με 4 ατομα (συμπεριλαμβανομενου φυσικα κατι Chateu Margeau, Chateau Petrouse, Ruski Standart Platinum κτλπ κτλπ), αρα τα 1000$ δεν φανταζουν πολλα.
Επισης, το '96-'02 η μιση Ελλαδα ειχε βουηξει απο τα γραφεια απο αγγελιες με 18χρονες Ουκρανεζες και ολοι γαμ**σαν στο ονομα τις πτωσης του κουμουνισμου, οπως και η υπολοιπη Εΰρωπη. Οι μισες απο αυτες δεν νομιζω να βγαλαν λεφτα και να πηγαν στις Μπαχαμες.
Δεν ειπα οτι τα 1000$ την νυχτα ειναι μια τυπικη τιμη, μιλησα για κατι καλο που απευθυνετε σε ενα πιο κλειστο κοινο. Δεν χρειαζετε να εισαι απολυτος στις αποψεις που παραθετεις και ουτε ειρωνικος με αυτα που γραφω αν δεν συμφωνουνε με τις δικες σου εμπειριες σχετικα με την χωρα.
 

Επισκέπτης
Ενα ρεπορταζ που εδειχνε (ΕΤ3 μου φαινετε ηταν) ελεγε οτι η Ουκρανια ειναι πρωτη σε εξεληξη AIDS στον κοσμο. Απο τις ιεροδουλες οπως ελεγε ανω του 50% ειναι φορεις.

Μαλακίες. Η εξέλιξη του AIDS δεν έχει σημασία. Οι χώρες της πρώην ΕΣΣΔ έχουν υψηλό ποσοστό ανόδου του AIDS επειδή έχουν ακόμη χαμηλό ποσοστά, οπότε τα νέα κρούσματα ανεβάζουν το ποσοστό πολύ, αλλά παραμένει χαμηλό σχετικά με άλλες χώρες. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αξιόπιστες στατιστικές. Δεν ξέρουμε τι ποσοστά έχουμε. Σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι δεν υπάρχει AIDS στην Ουκρανία , τη Ρωσία ή αλλού. Ωστόσο το ποσοστό δεν είναι σχετικά υψηλό για τα παγκόσμια δεδομένα.

Σε Καραιβική, Λατινική Αμερική και Αφρική καθώς και Ταυλάνδη γίνεται ο χαμός. Εκεί έχουν σχεδόν όλες . Οι Ανατολικές χώρες είναι ... παρθένες μπροστά τους !
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Ξεχάσατε την ηπατήτιδα...

Πάντως το κόστος της ζωής (και του γαμησιού) διαρκώς και ανεβαίνει στην πρώην ΕΣΣΔ. Πολλές υπέροχες εμφανισιακά γυναίκες, αλλά αρκετά υπολογίστριες και ψυχρές (κατά τη γνώμη μου). Αρκετές επίσης ψάχνουν και για γαμπρό  ;)
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Αγαπητέ Suzuki δεν υπάρχει λόγος να εξάπτεσαι. Δεν έχω πρόθεση να σε προσβάλω. Δεν είναι κακό στη ζωή να διαμορφώνεις άποψη από τις πληροφορίες που υπάρχουν διάχυτες από γνωστούς, φίλους, περιοδικά κλπ. That what business is all about. Στην οικονομική επιστήμη ονομάζεται speculation. Αλλά είναι άλλο πράγμα να έχεις προσωπική άποψη για τα πράγματα. Τότε κάνεις και καλύτερο speculation!!

Τώρα από την ερώτηση που μου κάνεις για αγγελίες, private clubs κλπ επίσης δείχνεις τι ξέρεις από Κίεβο. Αν ήξερες θα ανέφερες ένα κλαμπ, το πιο γνωστό που γίνεται παιχνίδι και όλοι το ξέρουν.

Για το αν έχω γνωρίσει πλούσιο Ουκρανό το μόνο που μπορώ να απαντήσω είναι LOL!!!! Και για να εξηγουμαι να μην νομίζεις πως είμαι ειρωνικός. (Παρεπιμπτόντως, σέβομαι πάρα πολύ την άποψη οποιουδήποτε. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν απαντάμε. Σκοπός του φόρουμ είναι η ανταλλαγή απόψεως και κυρίως πληροφοριών. Αν οι πληροφορίες είναι λάθος θεωρώ υποχρέωση μου να σχολιάσω.)

Εγώ δεν είπα ότι ο πλούσιος Ουκρανός δεν μπορεί να ξοδέψει 1000$ για μια νύχτα. Εγώ είπα ότι δεν θα το κάνει γιατί το θεωρεί μαλακία. Από την άλλη μπορεί να έχει σπιτώσει μια γκόμενα και να του στοιχίζει 4-5000$ τον μήνα. Αυτό στον δικό του κώδικα αξιών θεωρείται αποδεκτό το πρώτο όχι. Να σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα. Όπως λες ένας πλούσιος Ρώσος μπορεί να ξοδέψει με την παρέα του 5000$ για φαγητό και γλέντι. Θεωρεί όμως μέγιστη βλακεία να πληρώνει 15-20 Ευρώ το καλαθάκι τα λουλούδια στο ελληνικό σκυλάδικο. Κι αυτό από προσωπική εμπειρία το λέω.

Επίσης εγώ δεν είπα ότι αυτές που δουλεύανε σε μπουρδέλα στην Ευρώπη δεν γύρισαν πίσω. Εγώ είπα ότι δεν δουλεύουν στην Ουκρανία. Είπα ότι είναι άλλο προϊόν. Από τις 40 γυναίκες που έχω γαμήσει στην Ουκρανία και από τις περίπου 100 και παραπάνω εργαζόμενες που έχω μιλήσει σε κλαμπ κλπ καμμία δεν είχε δουλέψει στο εξωτερικό.

Για να στο πω ακόμα πιο απλά. Μια κοπέλλα όπως η περίφημη Σόνια που όλοι εδώ ξέρουμε, πιθανότατα πριν έρθει εδώ να .... ψιλο-εκπορνευόταν και στην Ουκρανία. Όταν όμως φύγει από εδώ και επιστρέψει ο σκοπός της είναι να κάνει κάτι δικό της (να αγοράσει σπίτι ή σπίτια για να νοικιάζει, να κάνει ένα μαγαζί ή κάποια άλλη δουλειά), ή να βρει ένα άντρα ανεξάρτητο οικονομικά. Τα λεφτά που μαζεύει εδώ θα την βοηθήσουν σε αυτά.
 

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Μηνύματα
147
Κριτικές
20
Like
345
Πόντοι
291
Μαλιστα για να καταλαβω και την γλωσσα τους (σε βασικο επιπεδο) την εμαθα και αυτην απο γνωστους και περιοδικα για καλυτερο speculation και market knowledge?
Οπως ειπα ο καθενας εχει τις αποψεις του που βασιζοντε στις εμπειριες του. Στην ερωτηση μου περι private club δεν βλεπω να απαντησες και μου θετεις εσυ την ερωτηση για το αν ξερω το γνωστο κλαμπ που γινετε παιχνιδι. Με την σειρα μου σου απανταω οτι ο κυκλος μου στην Ουκρανια ειναι λιγο ανωτερος και η μεταχειριση που δεχομε οταν παω εκει ειναι πιο προσωπικη.
Αν ισχυουν αυτα που γραφεις περι τοπικων υψηλων προσωπων(και δεν εισαι κανενας manager του Γερμανου που παει πηγαινει Ουκρανια για να κατατοπισει τους τοπικους υπαλληλους και εχει την ψευδεσθηση οτι γνωριζει υψηλο κοσμο) τοτε πολυ πιθανο να γνωριζομαστε με καποιο τροπο (ειδικα αν εισαι απο Θεσ/νικη).
Αν επιμενεις οτι οι Ουκρανιδες δεν εχουν γυρισει ολο τον κοσμο και ειναι 'καθαρες' κατα γενικη ομολογια, μπορεις να γα...ς χωρις προφυλακτικο οταν την επισκεπτεσε....εγω απλα προειδοποιησα τους υπολοιπους να προσεχουν. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σου φανηκε τοσο εξτρεμιστικο και προσπαθεις να δικαιολογησεις το αντιθετο.
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
"Αν επιμενεις οτι οι Ουκρανιδες δεν εχουν γυρισει ολο τον κοσμο και ειναι 'καθαρες' κατα γενικη ομολογια, μπορεις να γα...ς χωρις προφυλακτικ ο οταν την επισκεπτεσε ....εγω απλα προειδοποιη σα τους υπολοιπους να προσεχουν. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σου φανηκε τοσο εξτρεμιστικ ο και προσπαθεις να δικαιολογησ εις το αντιθετο."

Αυτό τώρα εγώ που το ανέφερα;;;;
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Α!!! και στην Ουκρανία υπάρχουν 88 τράπεζες σύνολο. Συμπεριλαμβανομένης Western Union και ασφαλιστικών εταιριών που δεν είναι ακριβώς τράπεζες. Γιατί κάτι είπες για μέτοχος στις 100 μεγαλύτερες.
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Επίσης η μόνη μου σχέση με τον Γερμανό είναι ένα κινητό που αγόρασα πρόσφατα :) :)
 

Επισκέπτης
Είχα πάει στο Κίεβο πριν 8 μηνες για δουλειά.Σε όποιο ξενοδοχείο δώσετε στην reception χαρτζιλίκι,σε 1 ώρα θα έχετε στο κρεβάτι σας τρελό μωρό!Για 1 βραδυά,πλήρωσα 300$ με κοπέλα που εδώ ούτε στα όνειρα μου δε θα δω.Και τα έκανε όλα.Έδωσα και φιλοδώρημα στο παιδί απο την reception 50$ και είμουν μια χαρά.Πάντως χωρίς προφυλακτικό μη διανοηθείτε να γαμήσετε είτε εκεί είτε εδώ.speculation είναι η κερδοσκοπία.11 χρόνια στο χώρο,δεν εχω γνωρίσει άλλη ένοια για τη λέξη αυτή...
 

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Μηνύματα
147
Κριτικές
20
Like
345
Πόντοι
291
Περνοντας μια τοπικη χρηματηρστηριακη εφημεριδα μπορεις να δεις οτι οι τραπεζες στην Ουκρανια ξεπερνουν τις 150 (συμπεριλαμβανομενου και αυτων που προσφερουν μονο business services). Το 88 που ειδες απο το ιντερνετ μαλλον θελει ενα refresh γιατι η κυρια κρατικοποιημενη οταν ιδιοτικοποιηθηκε διασπαστηκε σε αρκετες, οπως και εκανε την εισοδο της η City Group και ακολουθησαν πολλες αλλες παγκοσμιες βλεποντας την οικονομικη υφεση ειτε με παραρτηματα ειτε με θυγατρικες. Επειδη εχεις αρχισει να λες οτι να ναι και πας να προσπαθεις να μου την πεις με τελειως ηλιθιο τροπο αν θελεις να μαθεις σε πια ακριβως στειλε μου πμ να σου πω και να πας να δεις μονος σου στο καταστατικο τους αυτο που σου αναφερω, την επομενη φορα που θα βρεθεις στο Κιεβο. Σχολιαζε κατι οταν πραγματικα εχεις γνωση επι του αντικημενου και οχι περιστασιακες γνωσεις που αποκτας με ενα search στο δυαδυκτιο.
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Λοιπόν, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν δίνω δεκάρα τσακιστή ακόμα κι αν είσαι ιδιοκτήτης ολόκληρης Ουκρανικής Τράπεζας. Ακόμα κι αν είσαι ο Λάτσης που τώρα αγοράζει μιαν Ουκρανική Τράπεζα. Επειδή το νούμερο των 100 μεγαλύτερων με έκανε να σκεφτώ: καλά είναι πάνω από 100; Έψαξα λοιπόν και μέτρησα αυτές που έχουν μια στοιχειώδη κεφαλαιοποίηση τουλάχιστον 5 εκατ. Ευρώ. Γιατί αν έβαζα το λογικότερο όριο των 10 εκατ. θα ήταν πολύ λιγότερες (γύρω στις 50). Αν είναι παραπάνω από 88 δεν θα τα χαλάσουμε. Πάντως πήρα τηλέφωνο Ουκρανό φίλο και επίσημα οι Τράπεζες είναι 129.

Απλώς αυτά που λες μου φαίνονται μούφες και επιμένω ότι η γνώση σου για την Ουκρανία είναι επιφανειακή και αόριστη. Δεν λες τίποτα συγκεκριμένο. Ακόμα και στο τελευταίο ποστ που φαίνεται να ξέρεις κάτι από τράπεζες πάλι βρίθει από αοριστίες. Πράδειγμα: 'η κυρια κρατικοποιημενη οταν ιδιοτικοποιηθηκε διασπαστηκε σε αρκετες' Ερώτηση: Ποιά είναι η κρατική (όχι κρατικοποιημένη) πότε και σε ποιές διασπάστηκε όταν ιδιωτικοποιήθηκε;

Και για να τελειώνει η πλάκα. Όταν πήγα το 99 στην Ουκρανία για τρίτη φορά με μιαν 'ομάδα' (όχι ποδοσφαιρική ομάδα, ομάδα δουλειάς) είχαμε συναντήσεις στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο. Πως να στο πω διαφορετικά; Πιο ψηλά δεν γίνεται. Είμαι κατανοητός;

Από την άλλη έχω μπει σε σπίτια μεσαίας τάξης και έχω ταξιδέψει σε φτωχά χωριά. Στο είπα δύο φορές μέχρι τώρα. Έχω πάει 25 φορές τα 8 τελευταία χρόνια και αποδεικνύεται από τα διαβατήρια μου. Εσύ δεν μπαίνεις στον κόπο να μου πεις πόσες φορές έχεις πάει.

Επίσης για να μην αφήνω εκκρεμότητες, δεν είχα καμιά πρόθεση να στην πω, απλώς κάποιες πληροφορίες δίνω και συζητάω με διάθεση χιούμορ. Αλλά αφού θεωρείς τον τρόπο μου ηλίθιο με υποχρεώνεις να απαντήσω χωρίς να γίνομαι προσβλητικός όπως εσύ. Αυτά τα περί private members clubs είναι το λιγότερο αστεία. Συγχέεις μια συνηθισμένη πρακτική των πλούσιων Ουκρανο-Ρώσων να κλείνουν ένα κλαμπ, που έτσι κι αλλιώς είναι ‘δικό τους’, για πάρτη τους όταν θέλουν να κάνουν την φάση τους ένα βράδυ, με τα private members clubs αλά Αγγλία. Αυτό είναι σύνηθες με τις χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού. Οφείλω να ομολογήσω ότι στην Ουκρανία δεν είναι τόσος σύνηθες όσο πχ στην Αλβανία, στην Ρουμανία στην Λευκορωσία.

Επίσης υπενθυμίζω την ερώτηση μου για το πιο famous club  του Κιέβου όπου γίνεται παιχνίδι. Τώρα που σου απάντησα για τα private members clubs μπορείς να το κάνεις  :)
 

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.297
Like
9
Πόντοι
16
Σε ποιό χώρο είσαι εσύ Νεοκλή; Λοιπόν εγώ αγόρασα ένα διαμέρισμα το 2000 στην Ουκρανία για 50.000 ευρώ γιατί η αγορά ήταν χαμηλά, και το πούλησα το 2005 100.000. Εγώ το λέω speculation. Αν εσύ το λες κερδοσκοπία δεν με χαλάει.

Πάντς εγώ άλλο εννοούσα στην αρχή.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom