Νέα

Σαφάρι στη Κένυα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kriton5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Ξεφυλλίζοντας το λεύκωμα Black Ladies των εκδόσεων Taschen, προ τετραετίας, μου γεννήθηκε η έντονη επιθυμία να επισκεφθώ την μαύρη ήπειρο και πιο συγκεκριμένα την υποσαχάρια ζώνη. Οι εντυπωσιακές και άκρως αισθησιακές φωτογραφίες αποθανατίζουν πανέμορφες νεαρές αραπίνες στο φυσικό τους χώρο. Δεν είχα την απαίτηση να συναντήσω τέτοιες καλλονές απλώς ευελπιστούσα ότι θα είχα όμορφες εμπειρίες με νεαρές και εμφανίσιμες κοπέλες και συνάμα θα ερχόμουνα σε επαφή μ’ ένα διαφορετικό φυσικό περιβάλλον.

Επέλεξα την Κένυα για προορισμό καθώς διέθετε όλα τα εχέγγυα επιτυχίας και μπορώ να πω ότι έκανα διάνα. Έτσι κάθε Μάιο προγραμματίζω το ετήσιο σαφάρι μεσούσης της περιόδου χαμηλής τουριστικής κίνησης (αρχίζει τον Απρίλιο και τελειώνει στα μέσα του Ιουνίου). Στη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος οι επισκέπτες είναι σαφώς λιγότεροι, οι τιμές ανταγωνιστικές (ακριβές παρ’ όλα αυτά), τα ξενοδοχεία μισοάδεια και γενικώς δεν χρειάζεται να γίνουν κρατήσεις από Ελλάδα για τίποτα.

Το ταξίδι από την χώρα μας είναι μάλλον εύκολο και σχετικά οικονομικό. Η Egyptair πετάει μέσω Καΐρου για Ναΐρόμπι σε μια τιμή κατά τι χαμηλότερη των 550€. Οι πτήσεις των υπόλοιπων εταιρειών ακολουθούν τεθλασμένη γραμμή με αποτέλεσμα το κόστος να εκτινάσσεται. Τώρα όποιος δεν εμπιστεύεται την αιγυπτιακή εταιρεία και θέλει η οθόνη του καθίσματός του να δείχνει μέχρι και τον διάδρομο προσγείωσης προς τον οποίο έχει ευθυγραμμιστεί η πορεία του αεροσκάφους μπορεί να καταβάλει 250€ επιπλέον και να πετάξει με την Emirates. Θα πρέπει όμως να συνυπολογίσει και το κόστος μιας διανυκτέρευσης στο Ντουμπάι, αφού οι Άραβες δεν την πληρώνουν.

Κατά τα άλλα εμβολιασμοί δεν χρειάζονται, την βίζα την πληρώνεις στο αεροδρόμιο(40€) και η γλώσσα επικοινωνίας είναι τα αγγλικά.
Τα πράγματα φαίνεται να έχουν ηρεμήσει μετά τις φυλετικές ταραχές που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες του προηγούμενου έτους. Να βρέθηκε ένα νέο σημείο ισορροπίας στη νομή της εξουσίας και στον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών μεταξύ των Kikuyus, Luos, Kalenjins και λοιπών φυλών; To σίγουρο είναι πως και η Κένυα δεν αποτελεί (όπως εσφαλμένα νομιζόταν από αρκετούς) μια λαμπερή κουκκίδα στο χάρτη της σκοτεινής ηπείρου. Η βία, η διαίρεση, η ισχνή δημοκρατία είναι και εδώ παρούσες.

Για να πάμε στα δικά μας τώρα, η χώρα είναι ένας κορυφαίος σεξοπροορισμός. Μπουρδέλα μπορεί να μην υπάρχουν αλλά οι πόρνες αφθονούν, ως freelancers. Το κόστος ενός παρατεταμένου, χωρίς βιασύνες, short time με μια νέα και εμφανίσιμη κοπέλα στο ξενοδοχείο του πελάτη ανέρχεται κατά μέσο όρο στα 2500Ksh (περίπου 25€). Τόπος συνάντησης κυρίως οι ντίσκο και τα μπαρ. Τα κορίτσια που δουλεύουν σε απλές ανειδίκευτες εργασίες αμείβονται με μεροκάματα πείνας με αποτέλεσμα να ενθαρρύνεται άμεσα η πορνεία.

Ο mzungu (o λευκός άντρας) είναι είδος περιζήτητο. Έχει κανείς μερικές φορές την αίσθηση πως οι περισσότερες νέες γυναίκες είναι άμεσα διαθέσιμες. Και αυτό δεν αφορά μόνο τον αναζητητή ερωτικών υπηρεσιών που πληρώνει πάντοτε τοις μετρητοίς (όπως τον ήρωα του Μάρκες στο βιβλίο: Οι θλιμμένες πουτάνες της ζωής μου, καθώς και τον υποφαινόμενο) αλλά και αυτόν που ξοδεύει την γοητεία του ή αγοράζει δώρα ή κάνει κάποια έξοδα για να φέρει κοντά του το έτερον ήμισυ ή που τέλος μοιράζει υποσχετικές γάμου. Αυτό που θέλω εντέλει να πω είναι πως δεν απαιτείται πολύς χρόνος για να φέρεις μια γυναίκα στο κρεβάτι σου όποια μέθοδο και αν ακολουθείς χωρίς από την άλλη να ισχυρίζομαι πως αρκεί μια απλή αίτηση ή δήλωση επιθυμίας για να λάβει χώρα η ερωτοπραξία (όπως οραματιζόταν ο Εμπειρίκος στην ουτοπική κοινωνία του).

Οι κενυάτισσες, αλλά και οι λοιπές αφρικανές που θα συναντήσει κανείς στη χώρα αυτή, μπορούν να χαρακτηρισθούν, κατά κανόνα, ως άγρια θηλυκά, οργασμικές και πρόθυμες να ικανοποιήσουν τον ευγενικό και γιατί όχι απαιτητικό άντρα που γνωρίζει όμως και έχει την όρεξη να κατευθύνει τη γυναίκα στο κρεβάτι καθώς δεν μπορεί να αναμένει κανείς PSE. Η φιλικότητα είναι σχεδόν δεδομένη, όπως επίσης και η απρόσμενη άνεση μπροστά στο φακό. Ειδικά για το τελευταίο αναρωτιέμαι μήπως τελικά είναι ίδιον της μαύρης φυλής γιατί και αλλού είχα ανάλογες εμπειρίες.

Θα ακολουθήσουν συγκεκριμένες, πρακτικής φύσεως, πληροφορίες καθώς και συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό.
 

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Μηνύματα
727
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Την περιπτωση του aids την εχεις σκεφτει καθολου?Γιατι εγω πριν 5 χρονια που ειχα παει ενα επαγγελματικο ταξιδι και μονο με αυτη την ιδεα ουτε που το σκεφτηκα,μην ξεχνας οτι στην Αφρικη ειναι σε μεγαλη εξαρση
 

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Μηνύματα
116
Like
13
Πόντοι
1
Kriton 5. Πολύ κατατοπιστική ενημέρωση. Και ενδιαφέρουσα. Είναι μερικές Κενυάτισσες πραγματικά πολύ όμορφες. Και παραδίδονται ολόψυχα στον εραστή τους για ψίχουλα. Αλλά και σε άλλες χώρες της Αφρικής υπάρχουν πολλές μαύρες καλλονές. Μερικοί καλλιτέχνες λένε ότι τα γυμνά  αφρικανικά σώματα, αντρών και γυναικών, κατέχουν, από αισθητικής πλευράς, την πρώτη θέση σε σύγκριση με τις λευκές φυλές του κόσμου.
 
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Άποψη του δωματίου του πολυδιαφημισμένου ξενοδοχείου Terminal στο Nairobi. Βρίσκεται σε καλό σημείο, επί της οδού Moktar Dahha, πολύ κοντά στην disco New Florida. Η καλή τοποθεσία θα εκτιμηθεί κυρίως το βράδυ όταν η πόλη σχεδόν ερημώνει και οι δρόμοι είναι κατασκότεινοι σε αντίθεση με την ημέρα όπου ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων κυκλοφορεί. Το δίκλινο κοστίζει 1700Ksh (περίπου 17€). Ο χώρος είναι άπλετος και η καθαριότητα σε ανεκτά επίπεδα αλλά το κατάλυμα είναι τόσο φτωχικό και παρηκμασμένο που προκαλεί τάσεις άμεσης φυγής. Ευτυχώς υπάρχει καλύτερη λύση στην ίδια γειτονιά που ακούει στο όνομα Kenya Comfort Hotel. 
 

Συνημμένα

  • terminal.jpg
    terminal.jpg
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 137
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
                και μονο με την ιδεα ουτε που το σκεφτηκα

Γιατί να φοβηθείς έναν υπολογισμένο κίνδυνο;
Δημιουργείς μια ασπίδα προστασίας και αρχίζεις πάλι να το σκέφτεσαι και να το πράττεις.
 
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Το Kenya Comfort Hotel βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο απέναντι από το παρκάκι Jeevanjee, στη γωνία των δρόμων Muindi Mbingu και Monrovia. Το δίκλινο standard δωμάτιο κοστίζει 3500Khs (περίπου 35€) και μπορεί να είναι μικρότερο από αυτό του Terminal με ανάλογα φτωχό εξοπλισμό όμως δεν αποπνέει καθόλου την αίσθηση της φθοράς. Επιπλέον το ξενοδοχείο διαθέτει καλό εστιατόριο και ένα μπαρ που το είχα μετατρέψει σε κέντρο επιχειρήσεων όπως θα εξηγήσω στην συνέχεια. Η πολιτική του στο θέμα των επισκεπτών είναι εντελώς φιλική για τον πελάτη. Οι receptionists στέκονται προσοχή χαμηλώνοντας διακριτικά το κεφάλι χωρίς να μπαίνουν στο κόπο να ζητούν ταυτότητες από την ή τις συνοδούς σου.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν τραβήχτηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.
 

Συνημμένα

  • ken33.jpg
    ken33.jpg
    74 KB · Εμφανίσεις: 300
  • ken55.jpg
    ken55.jpg
    48,5 KB · Εμφανίσεις: 127
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Άποψη του Nairobi από την ταράτσα του Kenya Comfort Hotel. Η πόλη αν και βρίσκεται σχεδόν πάνω στον ισημερινό, λόγω μεγάλου υψομέτρου(περίπου 1800μ), έχει την ιδανική θερμoκρασία: κατά μέσο όρο 18C με μικρές διακυμάνσεις από μήνα σε μήνα.
 

Συνημμένα

  • ken22.jpg
    ken22.jpg
    70,1 KB · Εμφανίσεις: 69
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Η Kenya προσφέρεται για φυσιολάτρες σεξοτουρίστες. Η φύση είναι πολύ όμορφη (βλ. άποψη της σαβάννας μάη μήνα) και ο κύριος λόγος επίσκεψης δεν μπορεί να είναι άλλος από το φωτογραφικό σαφάρι στα περίφημα εθνικά της πάρκα. Ακόμα και δίπλα στο Nairobi υπάρχει ένα πολύ μικρό πάρκο (Nairobi National Park) με έκταση όση το λεκανοπέδιο της Αθήνας! Kαι ο άλλος λόγος βέβαια, όχι ήσσονος σημασίας, το ερωτικό κυνήγι της γαζέλας. :grin:
ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ δηλαδή.
 

Συνημμένα

  • ken177.jpg
    ken177.jpg
    68,5 KB · Εμφανίσεις: 112

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
1.062
Like
0
Πόντοι
16
να γίνουμε παλαιοημερολογίτες να πηγαίνουμε με ιεραποστολές εκεί κάτω και θα περνάμε καλά θα κηρύττουμε το λόγο του Θεού... ΓΑΜΑΤΕ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.....
 
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Ο βούβαλος συναντάται σε μεγάλους αριθμούς παντού προτιμώντας εδάφη με άφθονο χορτάρι. Πολυπληθείς και οι γαζέλες μόνο που αυτές προτιμούν πιο ανοικτούς χώρους για να μπορέσουν να ξεφύγουν από τα άγρια σαρκοφάγα. Να μη έχουν την τύχη της νόστιμης αραπινούλας που αφέθηκε βορά στις ορέξεις του αρπακτικού mzungu.
 

Συνημμένα

  • ken159.jpg
    ken159.jpg
    80,2 KB · Εμφανίσεις: 221
  • ken171.jpg
    ken171.jpg
    77,1 KB · Εμφανίσεις: 192
  • ken44.jpg
    ken44.jpg
    47,3 KB · Εμφανίσεις: 120
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
  Τα μέσα μαζικής μεταφοράς του Nairobi, λεωφορεία και matatu (μικρά λεωφορειάκια) δεν συνιστώνται στους νέους επισκέπτες. Απομένουν τα ταξί τα οποία είναι και ξεχαρβαλωμένα και ακριβά. Η κούρσα από το διεθνές αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης, όχι μεγάλη απόσταση, χρεώνεται κοντά 15€. Τα βρίσκει κανείς παρκαρισμένα έξω από ξενοδοχεία, εστιατόρια, δημόσια κτήρια, οπουδήποτε. Πάντως δεν κυκλοφορούν στους δρόμους για να τους κάνεις σινιάλο να σταματήσουν. Οικονομία στα καύσιμα; Για τις μετακινήσεις είναι καλύτερο να βρεθεί ταρίφας, που να εμπνέει εμπιστοσύνη, για πλήρη απασχόληση. Ειδικά τις βραδυνές ώρες για tour σε στέκια αναψυχής είναι απολύτως απαραίτητο. Και η παρουσία του δεν συνεπάγεται καμμιά επιβάρυνση. Τα κορίτσια είναι αυτοαπασχολούμενα, δεν πληρώνεις πουθενά commision.
 
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Είναι κρίμα αυτά τα όμορφα χείλη να μην τον ακουμπούν. Ο πεοθηλασμός δεν περιλαμβάνεται στην ερωτική κουλτούρα της περιοχής. Υπάρχουν και εξαιρέσεις που απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Όταν λοιπόν το ζητάς σου απαντούν οτι δεν το έχουν κάνει ποτέ. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο αρχίζει να γίνεται το παιχνίδι ενδιαφέρον. Προσφέρεσαι να παραδώσεις ιδιαίτερα μαθήματα αφιλοκερδώς. Το ποσοστό αποδοχής από τις φιλόπονες μαθήτριες προφανώς ποικίλει ανάλογα με τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα ο δάσκαλος. Και έχεις την ευκαιρία να διδάξεις τα πράγματα σωστά από την αρχή.
Όποιος έχει βαρεθεί τις ρουτινιάρικες πίπες και θέλει να εκπληρώσει με δημιουργικό τρόπο τις φαντασιώσεις του, ιδού η ευκαιρία.
Αν αποφύγεις τις hardcore πόρνες έρχεσαι σε επαφή μ' ένα πιο αυθεντικό κομμάτι γυναικείου πληθυσμού. Σ' αυτά τα μέρη η τηλεόραση, η διαφήμιση, τα περιοδικά lifestyle έχουν ασκήσει μικρή επιρροή στις συμπεριφορές. Δεν υπάρχει σημαντική πρόσβαση ακόμα αυτών των μέσων στις μεγάλες μάζες. Δεν βομβαρδίζονται οι κοπέλες με τις στερεότυπες πληροφορίες.
Η πορνογραφία δεν διακινείται ευρύτατα. Παρεμπιπτόντως η κατοχή υλικού από τουρίστες δεν επιτρέπεται έτσι πρέπει να ληφθούν σχολαστικά μέτρα απόκρυψης των τολμηρών σκηνών. Την έλλειψη από προσλαμβάνουσες παραστάσεις την διακρίνεις πάνω στο κρεβάτι. Αλλά οι αραπίνες είναι ενστικτωδώς λάγνες και ερωτιάρες.
Γενικώς τα πράγματα στην Κένυα είναι πιο ανέγγιχτα.
 

Συνημμένα

  • ken189.jpg
    ken189.jpg
    50,8 KB · Εμφανίσεις: 279
  • ken191.jpg
    ken191.jpg
    52 KB · Εμφανίσεις: 129

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Μηνύματα
242
Like
0
Πόντοι
1
Ξεφυλλίζοντας το λεύκωμα Black Ladies των εκδόσεων Taschen, προ τετραετίας, μου γεννήθηκε η έντονη επιθυμία να επισκεφθώ την μαύρη ήπειρο και πιο συγκεκριμένα την υποσαχάρια ζώνη. Οι εντυπωσιακές και άκρως αισθησιακές φωτογραφίες αποθανατίζουν πανέμορφες νεαρές αραπίνες στο φυσικό τους χώρο. Δεν είχα την απαίτηση να συναντήσω τέτοιες καλλονές απλώς ευελπιστούσα ότι θα είχα όμορφες εμπειρίες με νεαρές και εμφανίσιμες κοπέλες και συνάμα θα ερχόμουνα σε επαφή μ’ ένα διαφορετικό φυσικό περιβάλλον.
Αυτο το λευκωμα το εχω ξεφυλισει και γω :dancing: αν και δεν περιμενα το λευκωμα για να πειστω για την ανωτερωτητα της μαυρης φυλης μιας και ειμαι σιγουρος πως καποια στιγμη θα επικρατησουν στον κοσμο(Μαυροι πανθηρες).
Οι γυναικες ειναι πανεμορφες κατα τη γνωμη μου, αφου μερικα προσωπα ειναι απλως τελεια σε συνδυασμο με το σφιχτο σωμα  :Pκαι το καλο κρεββατι κανουν εναν εκρηκτικο συνδυασμο :dancing:
Αυτο το θρεντ με προβληματισε πολυ συντροφε  :idiot: μιας και ειμαι θαυμαστης των μαυρων γυναικων, και η οικογενεια μου  εχει προιστορια στη μαυρη φυλη, και μαλλον μου επεσε ο κληρος απο τη... φυση να συνεχισω την παραδοση :2funny:

Η αναφορες και οι φωτο ειναι τελειες και μου ανοιξαν την ορεξη,συνεχισε..

Αντε μπας και ξεκολησω απο το κιτρινο μικροβιο :2funny: που το βλεπω δυσκολο γιατι δεν υπαρχει φαρμακο :headbang:
 
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Ένα από τα ξύλινα γλυπτά στον περιβάλλοντα χώρο του εθνικού μουσείου του Νairobi.
 

Συνημμένα

  • ken4.jpg
    ken4.jpg
    91,7 KB · Εμφανίσεις: 65

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Μηνύματα
10.664
Like
2
Πόντοι
166
Ένα από τα ξύλινα γλυπτά στον περιβάλλοντα χώρο του εθνικού μουσείου του Νairobi.

  Kriton
  Μπορει να γελασεις αλλα εγω θα το πω
  "Γνωρισα" την Αφρικη και ειδικα την υποσαχαρια μεσω των
  μυθιστορηματων του μεγαλου στο ειδος Wilbur Smith...
  Και ειμαι μαγεμενος...
  Οχι απαραιτητα με τις γυναικες(που μου αρεσουν...) αλλα με την φυση
  εκει γενικοτερα
  Απιθανη ηπειρος,απιθανοι ανθρωποι
  Στην σχολη ειχα δυο συμφοιτητες απο Νοτια Αφρικη
  Ο ενας ανηκε στην φυλη των Ξοσα και ο αλλος ηταν ....Ζουλου
  Ναι μην γελας Ζουλου..
  Το τι ιστοριες μου ειχαν πει δεν μπορω να τις μεταφερω εδω..
  Εκεινο που μου ειχε κανει εντυπωση ειναι οι τρομερες και αγεφυρωτες
  διαφορες μεταξυ των διαφορων φυλων....
  Μεγαλο το φυλετικο προβλημα,βρε πως κανουν ετσι μεταξυ τους;
  Για θυμηθητε τι εγινε με τους Χουτου και τους Τουτσι..
  Οσο για τις αραπινες...αυτη η στεατοπυγια τους....
  Αυτη ειναι που τις κανει τοσο ιδιαιτερες στον σωματοτυπο τους...
 
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Αντε μπας και ξεκολησω απο το κιτρινο μικροβιο

Όλα τα μικρόβια (κίτρινο, μαύρο, άσπρο) μας χρειάζονται και τα χρειαζόμαστε. Ακόμα και το πιο παθογενές μπορεί να εξελιχθεί σε εντελώς αθώο. Το αν θα μας προσβάλλει εξαρτάται από επίπεδο της δικής μας τοξικότητας.
Προς το παρόν μια μικρή δόση μαύρου μικροβίου.
 

Συνημμένα

  • angel.jpg
    angel.jpg
    53,6 KB · Εμφανίσεις: 96
OP
OP
K

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
  Να ειναι ορθιες
Η καλύτερη στάση με τις κενυάτισες: να είναι όρθιες, ελαφρώς κεκαμμένες (όχι πολύ γιατί έχουν και κάποιο ανάστημα), o επιβήτορας από πίσω, να τον δροσίζει το νερό της ντουζιέρας κλπ κλπ...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom