Νέα

Αναπάντεχη γνωριμία με 10αρι - για πείτε σοβαρές γνώμες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 228
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.782
Like
1.222
Πόντοι
216
Δεν συνηθίζω να γραφω τις ιστορίες μου με το άλλο φύλο, αλλα είπα να κάνω μια εξαίρεση γιατί μάλλον αξίζει.
Αν και θα πέσουν και οι άσχετες απόψεις, επειδή υπάρχουν μελη εδώ μεσα, που είναι πραγματικά ψαγμένα άτομα, και με εμπειρίες και με διάθεση όντως να βοηθήσουν με τις γνώσεις τους, γι'αυτο και πηρα την απόφαση να γράψω.

Γενικα να πω, οτι ειμαι σε τρομερη φαση σε προσωπικο επιπεδο, τρομερη ψυχολογια, αισιοδοξια, αερατη συμπεριφορα, και ξερω πολυ κοσμο που με εκτιμα, και καθε λιγο μου το λενε!
Γενικα λοιπον, εκπεμπω μια πολυ θετικη αυρα....και αυτο φαινεται οτι φερνει διαφορα καλα στη ζωη μου....
(εχω περασει και μαυρες μερες, που ειναι λες και εισαι στον πατο του πηγαδιου....ξερω πως ειναι....θελει κοπο και προσπαθεια να βγεις, αλλα αξιζει....)
Και εχω τον αερα ενος ανθρωπου intellectual, που μπορεις να συζητησεις σοβαρα, ωριμοτητα κλπ

Επισης και εμφανισιακα οπως εχω πει, ειμαι σε γενικες γραμμες ωραιο παιδι, χωρις 'εξαρσεις', ουτε σφιχτης, ουτε γυμναζομαι ιδιαιτερα, αλλα προσεχω πολυ διατροφη, υγιεινη, και μικροδειχνω οντως ... (το λενε ολοι...)

Γιορτινές μέρες λοιπόν, και τι γίνεται συνήθως σε αυτές τις μέρες; Μετακινήσεις πληθυσμού, διάφοροι γνωστοί και άγνωστοι που ζουν/εργαζονται άλλου επιστρέφουν για να γιορτάσουν με τους δικούς τους και ούτω καθεξής.
Είμαι έξω λοιπόν για καφέ, μεσημεριανή ώρα, άκυρη ώρα θα έλεγα, σε νορμάλ καφετέρια, με λίγο κόσμο όμως εκείνη την ώρα, και με χάλια καιρο (να βρέχει λάσπη απέξω).
Είχα μήνες να δω το φιλαράκι, και βγήκαμε να τα πούμε.
Καθόμαστε μεσα στην καφετέρια. Πριν καλα-καλα κάτσουμε, βλέπω πιο έξω στο μαγαζί προς τα γνωστά διάφανα - ναυλον που έχουν βάλει τα τελευταία χρονια, να κάθονται δυο κοπέλες. Πηγαίνω καμια φορα στην καφετέρια αυτή, οποτε την μια την αναγνώρισα, ήταν γκαρσόνα που είχε ρεπό. Η φίλη της όμως, μα αυτή η φίλη....
Ότι και να πω ειναι λίγο.
Μια απίστευτα όμορφη κοπέλα, μια θεά, μια κούκλα, πολύ εκλεπτυσμένη όμως, μια αέρινη παρουσία, μια πραγματικά κλασατη κοπέλα. Και φαίνονταν πολύ ζεστη, πολύ γλυκιά παρουσία, ευγενική, πραγματικά αρχοντικη! max 27 ετών την έκοψα. Και φαινονταν κοπελα με μυαλο, προσεγμενη, ουτε προκλητικη, αριστουργημα!
Μου είχαν πέσει τα σαγονια. Κι εγώ κι ο φίλος συμφωνήσαμε κι οι δυο, ότι πρόκειται για 10αρι!
Και όχι μονο σε ομορφιά, αλλα και σε στυλ! Η κοπέλα ήταν το κάτι άλλο!

Ο φίλος, με πείθει -αν και δεν το ήθελα αρχικά, να πάμε να κάτσουμε κοντα τους, σε διπλανο τραπέζι.
Μέχρι να πεταχτώ λίγο μέχρι τουαλέτα (μιλάμε κόμπλα τώρα), ο φίλος είχε πιάσει ήδη το διπλανο τραπέζι, κι όταν πήγα να καθίσω, είχε και πληροφορίες!!!!!
Αυτός γυρισμένος με την πλατη προς αυτές, αλλα να τις βλέπει από το τζαμι, κι εγώ να κοιτάζω εντελώς απευθείας.
Μου είπε λοιπόν ότι είναι αεροσυνοδός, και μένει στο Ντουμπάι!
Αλλεπαληλα σοκ...
Παροτι δεν μου ήταν και εύκολο να μην την κοιτάζω, εγώ δεν αντιλήφθηκα αν με κοιτάξε κάποια στιγμή, όσο έπινε καφέ.
Κάποια στιγμή, σκάει skype...κατάλαβα, γκόμενος λέω θα είναι....οντως μια αντρική φιγούρα φαίνονταν στην οθόνη, αυτή του μιλούσε άλλοτε αγγλικά, άλλοτε ελληνικα.
Δε βαριέσαι λέω, τέτοια παιδιά, δεν μένουν ποτε μονα τους, αναμενόμενο...

Τελειώνει ο καφές, πανε να φύγουν. Γίνεται εκείνη τη στιγμή μια άσχετη ψιλοσυμπλοκη στο μαγαζί με ένα σκυλάκι, και κάποια στιγμή τα βλεματα μας διασταυρωθηκαν. Επιτελους, στάνταρ με είδε.
Αναχώρησαν...
Ο φίλος μου, ήθελε σε κάθε περίπτωση, κάτι, κάπως, να γίνονταν, μια κρούση για εμενα.
Μου είπε με βεβαιότητα, ότι θα ψάξει να βρει κι άλλες πληροφορίες.
Αφού αποχαιρετιστήκαμε, μετά από μιση ώρα, με παίρνει τηλέφωνο.
Αυτός με το αυτοκίνητο, και η φίλη της ωραιας κοπέλας στο δρόμο, την πέτυχε, ανάβει αλαρμ στο αμάξι, και την πιάνει και την ρωτάει στην ψυχρα!!!!!
Αφου της είπε ότι 'η φίλη σου άρεσε παρα πολύ στον φίλο μου', η κοπέλα απάντησε ότι η φίλη της είναι δεσμευμένη, αλλα... (ποτηρια νερο, καρέκλες, ανάσες....), αλλα λέει ... 'ο φίλος σου της έκανε θετική εντυπωση'!!!!!!!!!
Αυτό ήταν και το τελευταίο σοκ!

Φυσικά, το ψυχολογικό boost που πηρα, δεν περιγράφεται με λογια...

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: γυρνάει στο μυαλό μου, δεν μπορώ να μην το πω... υπάρχει περίπτωση η φίλη να το είπε αυτό, καθαρά λόγω ευγένειας;;;;;; Δηλαδή να είναι ψέμα; Αλλα γιατί να το κάνει; Μήπως όντως με συζήτησε το 10αρι;;;
Αλλα το ρωτώ επειδή ούτε κι εγώ δεν μπορώ εύκολα να το πιστέψω...

Κι ερχόμαστε τώρα στις σκέψεις....
το fb της είναι θέμα να το βρω, το θεωρώ δεδομένο αυτό.

Ντουμπαι, δεσμευμένη, τι να πει κανεις, θα πει κάποιος....
Βρήκα ότι έχει σπουδάσει παιδαγωγικά πάντως, αλλα προφανώς με την κρίση στην Ελλάδα, δύσκολα τα πράγματα...πάντως, γενικά νομίζω ότι είναι ένας κλάδος που ακόμη κουτσα-στραβά, καπου μπορούν να βρουν δουλεια όλες αυτές οι δασκάλες-βρεφονηπιοκόμοι κλπ. Δύσκολα νομίζω, αλλα όχι και αδύνατο.


Συζήτησα με φίλους, κάποιοι πολύ μεσα στην πιάτσα και σε γυναικοιστοριες.

Ο ένας, λιγότερο έμπειρος, μου λέει 'βρες την στο fb και στείλε friend request, ή έστω κάποιο μήνυμα, κάπως να έχεις μια επαφη'.

Ο άλλος, με πολλές εμπειρίες, ψαγμένος, σπάνια να πέσει έξω, μου λέει 'μη τολμήσεις και στείλεις μήνυμα, θα κάψεις ότι σου έτυχε και κέρδισες, από το πουθενα'. Μου είπε ότι αν στείλω μήνυμα, θα είμαι stalker. Επίσης μου είπε 'συνηθως δεν μπορούν να κάνουν επί χρονια αυτή τη δουλεια, αεροσυνοδοί, οποτε το κάνουν για κάποια χρονια και μετά επιστρέφουν στα μερη τους προσπαθώντας να φτιάξουν τη ζωη τους....οποτε σε αυτό το σενάριο, ίσως είχες μια ελπιδα, αν-όταν-οποτε....εκτος και αν βρεθεί κανένας τρομερά φραγκατος εκεί στο ντουμπαι και τον ερωτευτεί τρελα, και δέσει αγκυρα για πάντα εκεί...'

Η δικη μου άποψη, είναι ότι δεν πρέπει να στείλω fb message. Θεωρώ ότι σε κοπέλες αυτής της κλάσης, δεν έχει νόημα, 'ακομη μια κρουση'. Όμως, γενικα πιστεύω ότι ο άντρας με κάποιο τρόπο, πρέπει κάπως να δείχνει το ενδιαφέρον του. Αλλα κυνήγι σε καμια περίπτωση.
Ο ψαγμένος φίλος πιο πάνω, ήταν απολυτος. Μην κάνω κίνηση fb, θα κάψω ότι από τεραστια τύχη, έτυχε να κερδίσω. Του λέω, 'πιασ' το αυγο και κουρευτο, που θα την ξαναδώ...' και μου λέει 'φιλε, πιασ' το αυγο και κουρευτο είναι έτσι κι αλλιώς...'.
Αυτό που προτείνει ο ψαγμένος φίλος, και μάλλον κι εγώ προς τα εκεί κλίνω, είναι να συχνάζω όταν μπορώ (πχ χρυση ευκαιρία οι γιορτές) στο εν λόγω μαγαζί, και ίσως την ξαναπετυχω. Έτσι κι αλλιως, δεν έχω να κερδίσω κάτι με άλλο τρόπο. Ντουμπαι, δεσμευμένη, με άπειρες πεφτικες σίγουρα, οποτε και ένας 'αγαρμπος' ή κοινότυπος τρόπος, δεν θα είχε τύχη.

Πιστεύω ήταν καθαρά τύχη, ότι βρέθηκα σε άκυρη ώρα, σε σχεδόν άκυρο μερος (όχι τόσο mainstream), να πετύχω τις δυο φιλες.
Αν πχ ήμουν σε ένα μπαράκι, βραδυ, με φουλ κόσμο, δεν υπήρχε περίπτωση ούτε αυτή να με δει, αλλα ίσως ούτε κι εγώ....

Επίσης, αν την 'επεφτα' άμεσα, ίσως αυτή να έβγαζε 'αμυνα'. Ενώ έτσι, ο φίλος μου που μίλησε με την φίλη της, ήρθε πολύ πιο αβίαστα...
Σκέψεις....

Κάτι άλλο που σκέφτομαι είναι ότι η φίλη της με ψιλοθυμαται, γιατί κι εγώ την ψιλοθυμαμαι, μια στο τόσο πάντα πήγαινα από την καφετέρια αυτή.
Οποτε ίσως να σκεφτόμουν κάτι έξυπνο και να της το λεγα....αναφορικα με τη φίλη της....

Βεβαια, και να την πετύχω την εν λόγω κοπέλα, πλέον είναι ζήτημα τι θα έπρεπε να γινει....πχ αν έπεφταν ματιές, ίσως εκεί θα έπρεπε να κάνω κίνηση πλέον....


Όπως και να χει, αυτό ήταν το συμβάν, ένα πραγματικά απίστευτο συμβάν,
με τρομερό feedback για το ποσο μετράω-που μπορώ να παίξω,
και ίσως αυτό να είναι και το μονο όφελος τελικά.
Αλλα πάλι, η ζωη δεν ξέρεις πως τα φέρνει, και εγώ πιστεύω, συχνάζοντας εκεί στα πέριξ, ότι μπορεί να την ξαναπετυχω face-to-face, θα παρακολουθώ και το fb της ποτε έρχεται Ελλάδα, κλπ...
Εξαλλου, όπως είπε κι ο φίλος μου, δεν μένει καμια ως αεροσυνοδός για μια ζωη....μπορει του χρόνου να είναι πίσω μονιμα Ελλάδα....ή να έχει παντρευτεί κανένα φραγκατο Άραβα στα εμιράτα....who knows....
Το θέμα είναι να κινούμαστε και να δικτυωνόμαστε, αλλα ως alpha males, όχι με σαλιαρίσματα και κυνήγι.
Δεν πιστευω στο κυνηγι, το θεωρω οτι εχει καψει τα παντα, και οτι υποβιβαζει τον αντρα, και ακομη και με 10αρι, δεν θα ξεκιναγα ποτε κατι σε λαθος βαση.
Και ουτε πιστευω οτι κανεις αυξανει τις πιθανοτητες, κανοντας γενικως κινησεις, που συνηθως ειναι λαθος κινησεις...



Σκεφτείτε το όλο στόρι, και αν έχετε καμια καλη άποψη, συμβουλή, πείτε το. Ελπίζω να βγει κάτι καλο και χρήσιμο από τη συζήτηση.
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
61.787
Like
20.900
Πόντοι
5.506
Τύπε το σκέφτομαι όλο το στορυ σου, δώσε μου λίγο χρόνο.
 

bourdeliaris82

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.454
Κριτικές
55
Like
6.024
Πόντοι
3.556
Τωρα καθισες εγραψες ολο αυτο για καποια που ουτε καν γνωρισες;;;
 

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.815
Κριτικές
8
Like
1.238
Πόντοι
216
Δεν εχεις καμια ελπιδα ... μου θυμιζεις κατι τυπους που εβαζαν αγγελιες παλια του στυλ ψαχνω την γαλανοματα ξανθια που φορουσε ροζ μπλουζακι στην συναυλια των prodigy,ειμαι το παιδι με το μαυρο δερματινο που σε κοιτουσε χαχα :jerking:
 

forza23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Μηνύματα
2.390
Κριτικές
2
Like
4.697
Πόντοι
456
Μου είπε λοιπόν ότι είναι αεροσυνοδός, και μένει στο Ντουμπάι!

μηπως είναι αυτή;

Βρήκα ότι έχει σπουδάσει παιδαγωγικά πάντως, αλλα προφανώς με την κρίση στην Ελλάδα, δύσκολα τα πράγματα...πάντως, γενικά νομίζω ότι είναι ένας κλάδος που ακόμη κουτσα-στραβά, καπου μπορούν να βρουν δουλεια όλες αυτές οι δασκάλες-βρεφονηπιοκόμοι κλπ. Δύσκολα νομίζω, αλλα όχι και αδύνατο.

Αν ενδιαφέρεται έχω γνωστό που ψάχνει υπάλληλο σε παιδικό σταθμό
 

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Μηνύματα
477
Like
24
Πόντοι
1
Ξαναπας στο μαγαζι πας στη φιλης της και  ζητας το τηλεφωνο της αν σου που οχι οκ πες της να την παρει τωρα τηλεφωνο για να μιλησετε κι οτι γινει τωρα να περιμενεις ποτε θα ξανασυναντηθειτε γαμησε τα μπορει και να μην γινει ποτε οποτε κανεις αυτο για να μην το μετανιωνεις στο μελλον οτι δεν εκανες καποια κινηση.
 

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Μηνύματα
1.244
Like
69
Πόντοι
16
απο την στιγμη που θεωρεις ως γνωριμια αυτο το σκηνικο ειμαι σιγουρος οτι την χειραψια με κοπελα την μετρας σαν γαμησι
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
86
H ιστορία μου θυμισε την σκηνή από το Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος.

Ο Τζιμ Κάρει ρωτάει την γκόμενα της ταινίας, πιστεύεις οτι υπάρχει πιθανότητα μία στο εκατομμύριο εμείς οι δυο να γίνουμε ζευγάρι;
Αυτή απαντά κάντο μία στο δισεκατομμύριο.
Και τότε αυτος της λέει Ώστε μου λες οτι υπάρχει πιθανότητα!!
 

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.815
Κριτικές
8
Like
1.238
Πόντοι
216
Δεν εμαθε ουτε το fb η το instagram της ο τυπος,τουλαχιστον να τον παιζει με τις φωτογραφιες της  :grin:
 

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.815
Κριτικές
8
Like
1.238
Πόντοι
216
H ιστορία μου θυμισε την σκηνή από το Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος.

Ο Τζιμ Κάρει ρωτάει την γκόμενα της ταινίας, πιστεύεις οτι υπάρχει πιθανότητα μία στο εκατομμύριο εμείς οι δυο να γίνουμε ζευγάρι;
Αυτή απαντά κάντο μία στο δισεκατομμύριο.
Και τότε αυτος της λέει Ώστε μου λες οτι υπάρχει πιθανότητα!!

Εμενα μου θυμιζει την αλλη σκηνη στο μπαρ που λεει στον φιλο του να παει να την γνωρισει αυτος και να της πει τα καλυτερα χαχα
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
86
Ο ψαγμένος φίλος πιο πάνω, ήταν απολυτος. Μην κάνω κίνηση fb, θα κάψω ότι από τεραστια τύχη, έτυχε να κερδίσω. Του λέω, 'πιασ' το αυγο και κουρευτο, που θα την ξαναδώ...' και μου λέει [size=14pt]'φιλε, πιασ' το αυγο και κουρευτο είναι έτσι κι αλλιώς...'[/size].

Ψήγματα αυτοκριτικής;
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
61.787
Like
20.900
Πόντοι
5.506
Tύπε μου, το σκέφτηκα.



ffe80e3eedd25a5e81a3f5d285706ffa.gif
 
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.782
Like
1.222
Πόντοι
216
To fb της το βρηκα παιδια. Απλα ασκοπο να το ζητησει καποιος εδω...το λεω γιατι τα εχω δει αυτα κατα κορον...
Καποιος να ζητα μια γνωμη-μια συζητηση, κι αλλοι να κοιτανε πως θα πεσουν στεγνα στην οποια γκομενα...


Το θεμα ειναι, ποια ειναι η ενδειγμενη κινηση.
Εκτος κι αν η θετικη της γνωμη για μενα ηταν 'ψεμα' (μου περασε απο το μυαλο, αλλα δεν εχω κατι για πω οτι ηταν ψεμα),
ή ειναι ετσι κι αλλιως lost case.

Τωρα, για να πω στη φιλη της 'δωσε μου τηλεφωνο, ή παρτη τηλεφωνο τωρα', δεν ξερω ποσο αποτελεσματικο θα ηταν.
Η κοπελα, δεν μενει εδω, πεταει, μενει ντουμπαι, εχει γκομενο.
Αρα τι τηλεφωνο να παρω ή να παρει; Δεν ειναι ελευθερη, δεν ειναι μονη.
Ομως, το hint για μενα, η θετικη αποψη, αφεθηκε, μου γνωστοποιηθηκε, κι απο εκει ξεκινουν οι σκεψεις, αλλιως δεν θα συζητουσα απλως για μια κουκλαρα που ετυχε να δω.
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
86
H φίλη της ήταν απλως ευγενικη μαζί σου.
Η ιστορια μου θυμίζει φοιτητικά χρόνια.
Είσαι πάνω από 20;
 

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.815
Κριτικές
8
Like
1.238
Πόντοι
216
Μια ρεαλιστικη τακτικη που μπορει να ακολουθησει ειναι να μαθει ποτε ταξιδευει για ντουμπαι και να κλεισει πτηση για τοτε και να την συναντησει εντελως τυχαια στο αεροπλανο. Να παραγγελνει συνεχομενα για να μπορει να της μιλησει. Και να μεινει στο ιδιο ξενοδοχειο που μενουν οι αεροσυνοδοι και να καθεται λομπι περιμενοντας να την συναντησει... Αν δεν την πετυχει μπορει να παρει καμια βιζιτα για να μην παει τζαμπα το ταξιδι και να γραψει κριτικη μετα :grin:
 
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Μηνύματα
68
Κριτικές
3
Like
142
Πόντοι
0
Αν έγραφα μια τέτοια ιστορία για καφέ γκομενα που έβλεπα σε μαγαζιά, και ήταν ωραίο μουνι και «αντικρυζονταν» τα βλέμματα μας, θα είχα γράψει τόμους που ο πάπυρος Λαρους θα ήταν σκονάκι μπροστά τους!
Εσυ λες ότι και η γκομενα της έκανες καλή εντύπωση.
Ε και; (Λέω εγώ)
Ο μόνος είσαι;
Προχώρα παρακάτω, βρες μια γκομενιτσα να βγάλεις τα γούστα σου, ερωτεύσου, γαμα, και όλα καλά!
Γιατί αν είχες πράγματι βρει στο πρόσωπό της τον έρωτα της ζωής σου, δεν θα περιμενες γνώμες από εμάς, αλλά θα είχες βγάλει ήδη αεροπορικά για Ντουμπάϊ...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom