Νέα

MILF Ετεροφυλική Sex με MILF απο το γυμναστήριο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Kotopoulo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

δεν έχω ερώτηση, απλά δε μου βγάζει επιλογή να ανοίξω κανονικό νήμα

  • 1

    Ψήφοι: 8 50,0%
  • 2

    Ψήφοι: 8 50,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    16

Kotopoulo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Μηνύματα
97
Like
69
Πόντοι
0
Κάτοικος δυτικής Αττικής, πάω γυμναστήριο αρκετά χρόνια και έχω ενα πολύ καλό σώμα, 28 χρονών, ψηλός μελαχρινός. Σκάει μια μέρα μύτη στο γυμ ενα μιλφάκι την έκανα άνετα για 40, πολύ καλό, σφιχτό σώμα χωρίς πατσές ή σαμπρέλες στα μπράτσα που έχουν οι ελλεηνίδες συνήθως σε τέτοιες ηλικίες, ξανθιά με ανοιχτά καστανά μάτια και φόραγε μαύρο κολάν και διέγραφε το στρινγκ απο μέσα.

Δεν δίνω σημασία και πολύ γιατί δεν είμαι γλιώδης πέφτουλας στο γυμ, παίρνω το μάτι μου διακριτικά και τέλος. Μετά απο καμία εβδομάδα που την πετύχαινα την ίδια ώρα, πάω για κοιλιακούς και έρχετε να κάνει και αυτή στον δίπλα πάγκο, μύριζε μπανάνα απο αυτές τις κρέμες σώματος που βάζουν.

''Ωραία μυρίζεις'' της λέω χαμογελαστά, ''ευχαριστώ πολύ'' λέει, ξαπλωμένοι και οι δύο ανάσκελα, τελειώνω αυτά που έκανα και γυρίζω και κάθομαι κανονικά και τη ρωτάω πώς την λένε. Πιάνουμε την κουβέντα μιας και μιλάγαμε γενικά για τη ζεστη που είχε κτλ. "Θα σε δω αύριο?" της λέω "ναι εδώ θα είμαι, ίδια ώρα".

Γουστάρω μεγαλύτερες φούλ οπότε είχα καλό προαίσθημα, περνάνε κανα δύο μέρες ακόμα που το ρίχναμε λίγο στη κουβέντα απο τελείωνα το πρόγραμμά μου και πήγαινα εκεί που έκανε αυτή, εκεί που ετοιμαζόμουνα να φύγω της λέω να βγούμε για κανένα καφέ γιατί μόνο εδω μέσα μιλάμε, μου λέει είναι παντρεμένη (δε φόραγε βέρα), "κρίμα" της λέω και φεύγω.

Είχε πάει Αύγουστος και ήμασταν λίγα άτομα πλέον στο γυμ εκείνες τις μέρες, συνέχιζα να πηγαίνω να της μιλάω μετά τη προπόνηση παρόλο το άκυρο που είχα φάει και αυτή δεν είχε πρόβλημα, με ρώταγε πολλά για μένα. πήγαινε για μπάνιο με φίλες της και είχε μαυρίσει πολύ, εκείνη τη περίοδο ξαναέβλεπα την πρώην μου και πηγαίναμε για μπάνιο και είχα μαυρίσει και εγώ και όποτε την έβλεπα στο γυμ πήγαινα και κόλαγα το χέρι μου δίπλα στο δικό της και την πήραζα οτι με περνάει στο μαύρισμα και τέτοια και γελάγαμε (μαλακίες για να περάσει η ώρα).

Της λέω μια μέρα αφου μου είχε πεί οτι πάει για μπάνιο με φίλες της να πάμε για μπάνιο μαζί στη Βάρη σε μια ωραία παραλία, μου λέει έχει σπίτι ο άντρας της εκεί και πάνε με τις φίλες της για μπάνιο. Ε με αυτόν τον μαλάκα τον άντρα της κάθε φορά που κάνω κίνηση...Με τα πολλά περνάει και ο Αύγουστος αλλά ο Σεπτέμβρης καίει ακόμα και τα μπάνια δεν σταμάτησαν, ξέκοψα με την πρώην εντελώς και δεν είχα λόγο να τρέχω σε παραλίες κτλ. μόνος δε πηγαίνω γιατί βαριέμαι.

Πάω στο γυμ κλασσικά μεσημεράκι, το μιλφ απ'έξω. "Επ, τι κάνεις?" λέω, μου λέει "θες να πάμε για μπάνιο σήμερα?" "τώρα?" της λέω, "ναί", "πάμε", ρίχνω άκυρο στο γυμ και πάμε σπίτι μου με το μηχανάκι να βάλω μαγιώ και να πάρουμε το αμάξι να φύγουμε. Πάω να βάλω το μαγιώ και της λέω κάτσε όπου θες μέχρι να ετοιμαστώ, είμαι στη κρεβατοκάμαρα και την ακούω να έρχετε, μπαίνει μέσα και είμαι με το μποξεράκι και την κοιτάω, αυτή φόραγε ενα τζίν σορτσάκι και ένα φανελάκι και απο μέσα το μαγιώ. Έρχετε πάνω μου και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα και να μου πιάνει τον κώλο και τον πούτσο, καυλώνω με τη μία και αρχίζω να την χουφτώνω παντού, βυζιά, κώλο, να πιάνω μουνί πάνω απο ρούχα τα πάντα.

Μου βγάζει το μποξεράκι και αρχίζει να μου παίρνει πίπα, και μόνο που την έβλεπα με τον πούτσο μου στο στόμα της καύλωνα ακόμα περισσότερο, πίπα πολύ μέτρια, πιο πολύ τον έγλυφε πέρα δώθε πάνω κάτω παρά τον έβαζε μέσα στο στόμα της. Τη σηκώνω πάνω και τη γδύνω, απίστευτος κώλος, σφιχτός και ούτε ίχνος κυτταρίτιδας, βυζιά μέτρια αλλά η στιγμή ήταν πολύ καύλα και δε με χάλαγε τίποτα, της βγάζω το μαγιώ κάτω και το μουνί της ήταν γυαλί ξυρισμένο και ξεχώριζε πάρα πολύ απο το υπόλοιπο μαυρισμένο σώμα της, χωρίς πολλά πολλά την πετάω στο κρεβάτι και αρχίζω να της γλύφω το απίστευτο μουνί της.

Αναστεναγμοί απο αυτήν, και να μπλέκει να δάχτυλά της στα μαλλιά μου, εγώ να έχω καυλώσει στο θεό, μετά απο μερικά λεπτά σηκώνομαι και βάζω τον πούτσο μου μέσα ακάποτο, όλο μέσα μέχρι τέρμα με τη μια, τραβάει ενα βογγητό πρέπει να την άκουσε όλο το τετράγωνο και μου λέει "ΠΩΠΩ ΚΑΙΕΙ" δε δίνω σημασία και αρχίζω να γαμάω σαν να ήταν η τελευταία μου μέρα στη γη, εγω στα γόνατα και με το ενα πόδι της να το κρατάω πάνω μου και αυτή ξαπλωμένη να έχει γραπώσει μαξιλάρια και σεντόνια και να χτυπιέται και να βογγάει.

Όσο πιο δυνατά βόγγαγε τόσο πιο πολύ γούσταρα, κατεβάζω το πόδι της και πέφτω πάνω της για ιεραποστολικό, βάζω τα χέρια μου απο κάτω της και της πιάνω το σβέρκο με το ένα και τον ώμο με το άλλο και αρχίζω να μπαίνω τόσο μέσα που ένιωθα τη μήτρα της που την χτύπαγα, αυτή είχε κλειδώσει τα πόδια της πίσω μου και είχε χώσει τα νύχια της στη πλάτη μου, με κοίταζε στα μάτια και γούσταρα. Μετά απο λίγη ώρα την γυρνάω μπρούμυτα και αρχίζω να την γαμάω έτσι (μακράν η αγαπημένη μου στάση) πάλι ένιωθα τη μήτρα της να τη χτυπάω, αυτή είχε πάρει αγκαλιά ενα μαξιλάρι και φώναζε μεσα σε αυτό για να μην ακούγετε πολύ, μετά απο λίγη ώρα χύνω. Τα πάντα όλα μέσα της όσο πιο βαθειά γινόταν, κάθομαι για λίγο να πάρω μια ανάσα και να συγκροτηθώ λίγο, ο πούτσος ακόμα μέσα της και αυτή ελαφρώς λαχανιασμένη.

Βγάζω τον πούτσο που είχε πέσει λίγο πλέον και την γυρνάω, το πρόσωπό της και το στήθος της κατακόκκινα, με κοιτάει και δε μπορούσε να μιλήσει. "Θέλεις νερό?" της λέω και μου κάνει νόημα ναί, πάω στο μπάνιο να καθαρίσω τον πούτσο μου απο τα άσπρα ζουμιά της και να σκουπιστώ με καμιά πετσέτα γιατί ήμουνα μούσκεμα στον ιδρώτα, τη φέρνω νερό και ήταν ακόμα έτσι ανάσκελα στο κρεβάτι και αυτή προσπαθούσε να συνέλθει.

Κάθομαι δίπλα της και της δίνω το νερό, ανασηκώνεται για να το πιεί και όσο πίνει βλέπω την ιδρωμένη κορμάρα που έχει, απίστευτο σώμα για 40 χρονών γυναίκα, "μπορώ να καπνίσω?" μου λέει "μετά απο αυτό που έγινε" της λέω "εδω μέσα είναι σπίτι σου", γελάει και πάει να φέρει τα τσιγάρα της και καθώς φεύγει βλέπω τον κώλο της και καυλώνω λίγο, της φέρνω τασάκι και φέρνω και παγωμένο χυμό να πιούμε.

Ξεκινάμε την κουβέντα για τελείως διαφορετικά θέματα απο αυτά που μιλούσαμε συνήθως στο γυμ,και ξανφικα μου λέει οτι δεν είχε ξανακάνει ποτέ τόσο έντονο σεξ και δεν ξέρει πως να αντιδράσει αλλά της άρεσε συν οτι πρώτη φορά κερατώνει και οτι της αρέσω πάρα πολύ και της αρέσει πάρα πολύ που μου αρέσει και αυτή αλλά δεν πρόκειται να γίνει κάτι άλλο μεταξύ μας. Μου χάλασε λίγο την όρεξη γιατί είχα σκοπό να ξαμαγαμήσω επιτόπου αλλά δεν πήγαινε προς τα εκεί το θέμα. Μου είπε οτι είναι 47 χρονών και έχει μια κόρη 25 χρονών και εναν γιο 23 χρονών και γενικά είναι πολύ καλά στον γάμο της.

Με πεσμένο το ηθικό τελείως και χωρίς να θέλω να την πιέσω για κάτι της λέω οτι δεν πρόκειται να την ενοχλήσω ξανά αλλά θα ήθελα πολύ να ξαναζήσω τέτοιο γαμήσι, μακράν η πιο καύλα κατάσταση της ζωής μου, σβήνει το τσιγάρο της και μου λέει έχουμε ακόμα ώρα μέχρι να γυρίσω απο το μπάνιο μου λέει και μου κλείνει το μάτι. Ανεβαίνει πάνω μου και αρχίζει να μου φιλάει το λαιμό, νιώθω τον πούτσο μου να τρίβεται ανάμεσά μας και καυλώνω πάλι, συνεχίζει να με φιλάει πηγαίνωντας προς τα κάτω, στήθος, ρώγες, κοιλιακούς, εφηβαίο, πούτσο.

Παίρνει τον πούτσο μου στα χέρια της και αρχίζει να τον παίζει, με το ένα τον τράβαγε και με το άλλο έπαιζε με τα αρχίδια μου, έγινα κάγκελο σε δευτερόλεπτα, αρχίζει να μου παίρνει πίπα κανονικά, όσο βαθειά μπορούσε πήγαινε, σε κάποιες φάσεις πνίγηκε κιόλας, με καβαλάει και τον βάζει μέσα της. Στην αρχή απλά κουνιόταν μπρος πίσω και μετα κυκλικά με το σώμα της, της πιάνω τον κώλο απο πίσω και αρχίζω να κάνω μέσα έξω κινήσεις με τη λεκάνη μου, μου παίρνει τα χέρια και τα κολάει δεξιά και αριστερά απο το κεφάλι μου με τα δικά της και αρχίζει να κουνιέται αυτή μέσα έξω και μου λέει "εγώ κάνω κουμάντο τώρα" γελώντας.

Συνέχιζε να χοροπηδάει πάνω μου με τον δικό της ρυθμό και να με φιλάει κάθε τόσο, μετά απο λίγη ώρα μου λέει "τελειώνω" και αρχίζει να τρέμει να το ψάρι, πολύ καύλα θέαμα, αφού τελειώνει μου λέει να σηκωθώ όρθιος ο μισός στο κρεβάτι, ανασηκώνω την πλάτη μου και βάζω ενα μαξιλάρι απο πίσω και αυτή πέφτει και κολάει επάνω μου, ο πούτσος μου ακόμα μέσα της, με τα χέρια μου στο κώλο της την σήκωνα πάνω κάτω και την κάρφωνα στον πούτσο μου αργά, αυτή μου δάγκωνε το λαιμό ήμουνα έτοιμος να χύσω απο τη καύλα και λίγο πριν αρχίσω να χύνω της βάζω δάχτυλο στον κώλο, πάλι όλα μέσα της.

Δεύτερο τσιγάρο και μου λέει τελευταίο, της λέω για να την πειράξω "δεν υπάρχει περίπτωση να μην θές να ξαναπεράσεις τόσο τέλεια" και άρχισε να με ρωτάει γιατί δεν έχω σχέση τόσο όμορφο παιδί και τις γνωστές μαλακίες, γενικά η συζήτηση έφυγε απο το σέξ και πήγε αλλού. Καθώς ντυνόταν την χούφτωνα παντού πάλι, φόραγα το μποξεράκι και μου χάιδευε τον πούτσο έτσι φουσκωμένος που ήταν απο μέσα αλλά είχαν περάσει 3 ώρες και έπρεπε να φύγει, τελευταίο γλωσσόφιλο στην πόρτα και φεύγει. Την έχω ξαναπετύχει αρκετές φορές στο γυμ απο τότε αλλά απλά λέμε ενα γειά, δε μιλάμε πλέον όπως πριν γίνει οτι έγινε.
 

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Μηνύματα
4.064
Κριτικές
33
Like
5.187
Πόντοι
4.096
Ιακωβεεεεεεεεεεε

Γιατι αργεις?
 

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Μηνύματα
787
Κριτικές
8
Like
1.295
Πόντοι
486
ΞΕΚΙΝΑΣ:"...δεν είμαι γλιώδης πέφτουλας στο γυμ..."


ΕΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ: "... ''Ωραία μυρίζεις'' της λέω χαμογελαστά, ''ευχαριστώ πολύ'' λέει, ξαπλωμένοι και οι δύο ανάσκελα, τελειώνω αυτά που έκανα και γυρίζω και κάθομαι κανονικά και τη ρωτάω πώς την λένε. Πιάνουμε την κουβέντα μιας και μιλάγαμε γενικά για τη ζεστη που είχε κτλ. "Θα σε δω αύριο?" της λέω "ναι εδώ θα είμαι, ίδια ώρα"..."

Είναι λίγο οξύμωρο όλο αυτό. Οι γλυωδεις όπου λες πως ξεκινάνε το πέσιμο σε ένα γυμναστήριο;
 

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.815
Κριτικές
8
Like
1.238
Πόντοι
216
Τυπε γαμας καθολου η τον παιζεις μονο με φαντασιωνοντας ερωτικες ιστοριες και σεναρια ?? :grin:

Πρεπει να το  κοψεις λιγο το σεναριο ... εκει που πας στο γυμναστηριο και εισαι μεσα και αλλαζεις μπαινεις η μουναρα η μιλφ που πρωτη φορα την βλεπεις με την πετσετα τυλιγμενη στο σωμα της και λεει ουπς λαθος αποδυτηρια και αφου βλεπει τον πουτσο σου λεει ααα καιρο εχω να φαω λουκανικο και ερχεται στον παιρνει τσιμπουκι.Αφου χυσεις στο στομα της και τα φτυσει διακριτικα στο πατωμα,λεει ... παμε για δευτερο γυρο ?? Και παιρνει τον πουτσο σου και τον βαζει στην μουναρα της ακαποτα και αφου αλλαξατε μερικες στασεις την χυνεις μεσα της και αυτην το βγαζει σε κρεμπιε. Σκουπιζεται ,βαζει την πετσετα της και φευγει. Απο τοτε δεν την ξαναειδες στο γυμναστηριο και εμαθες οτι εφυγε για αυστραλια. Απο τοτε την ψαχνεις στο instagram αλλα δεν μπορεις να την βρεις γιατι ξεχασες να ρωτησεις το ονομα της,ουτε και αυτη σε ρωτησε ποτε.

 

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Μηνύματα
4.064
Κριτικές
33
Like
5.187
Πόντοι
4.096
ΞΕΚΙΝΑΣ:"...δεν είμαι γλιώδης πέφτουλας στο γυμ..."


ΕΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ: "... ''Ωραία μυρίζεις'' της λέω χαμογελαστά, ''ευχαριστώ πολύ'' λέει, ξαπλωμένοι και οι δύο ανάσκελα, τελειώνω αυτά που έκανα και γυρίζω και κάθομαι κανονικά και τη ρωτάω πώς την λένε. Πιάνουμε την κουβέντα μιας και μιλάγαμε γενικά για τη ζεστη που είχε κτλ. "Θα σε δω αύριο?" της λέω "ναι εδώ θα είμαι, ίδια ώρα"..."

Είναι λίγο οξύμωρο όλο αυτό. Οι γλυωδεις όπου λες πως ξεκινάνε το πέσιμο σε ένα γυμναστήριο;
Με σλουρπ τυπε........
 

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Μηνύματα
4.064
Κριτικές
33
Like
5.187
Πόντοι
4.096
Με σλουρπ τυπε........
Τυπε γαμας καθολου η τον παιζεις μονο με φαντασιωνοντας ερωτικες ιστοριες και σεναρια ?? :grin:

Πρεπει να το  κοψεις λιγο το σεναριο ... εκει που πας στο γυμναστηριο και εισαι μεσα και αλλαζεις μπαινεις η μουναρα η μιλφ που πρωτη φορα την βλεπεις με την πετσετα τυλιγμενη στο σωμα της και λεει ουπς λαθος αποδυτηρια και αφου βλεπει τον πουτσο σου λεει ααα καιρο εχω να φαω λουκανικο και ερχεται στον παιρνει τσιμπουκι.Αφου χυσεις στο στομα της και τα φτυσει διακριτικα στο πατωμα,λεει ... παμε για δευτερο γυρο ?? Και παιρνει τον πουτσο σου και τον βαζει στην μουναρα της ακαποτα και αφου αλλαξατε μερικες στασεις την χυνεις μεσα της και αυτην το βγαζει σε κρεμπιε. Σκουπιζεται ,βαζει την πετσετα της και φευγει. Απο τοτε δεν την ξαναειδες στο γυμναστηριο και εμαθες οτι εφυγε για αυστραλια. Απο τοτε την ψαχνεις στο instagram αλλα δεν μπορεις να την βρεις γιατι ξεχασες να ρωτησεις το ονομα της,ουτε και αυτη σε ρωτησε ποτε.
Και γιατι να τα φτυσει,τυπε?Κουκουτσια εχουν
 
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Geo...
OP
OP
Kotopoulo

Kotopoulo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Μηνύματα
97
Like
69
Πόντοι
0
ΞΕΚΙΝΑΣ:"...δεν είμαι γλιώδης πέφτουλας στο γυμ..."


ΕΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ: "... ''Ωραία μυρίζεις'' της λέω χαμογελαστά, ''ευχαριστώ πολύ'' λέει, ξαπλωμένοι και οι δύο ανάσκελα, τελειώνω αυτά που έκανα και γυρίζω και κάθομαι κανονικά και τη ρωτάω πώς την λένε. Πιάνουμε την κουβέντα μιας και μιλάγαμε γενικά για τη ζεστη που είχε κτλ. "Θα σε δω αύριο?" της λέω "ναι εδώ θα είμαι, ίδια ώρα"..."

Είναι λίγο οξύμωρο όλο αυτό. Οι γλυωδεις όπου λες πως ξεκινάνε το πέσιμο σε ένα γυμναστήριο;

εννοώ οτι δεν την πέφτω μέσα στο γυμναστήριο σε ότι έχει μουνί γενικά, όσο για τον "ωραία μυρίζεις" ήταν με χιουμορίστικο τρόπο , δε μου τρέχαν και τα σάλια
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
61.789
Like
20.900
Πόντοι
5.506
Μια μικρή παρατήρηση, μου ζήτησε ο Ιάκωβος να παρέμβω....



snake.gif




Συνεχίστε ελεύθερα.
 

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Μηνύματα
4.064
Κριτικές
33
Like
5.187
Πόντοι
4.096
Παιχταρα μου,το τερματισες,φτανει

 

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Μηνύματα
787
Κριτικές
8
Like
1.295
Πόντοι
486
εννοώ οτι δεν την πέφτω μέσα στο γυμναστήριο σε ότι έχει μουνί γενικά, όσο για τον "ωραία μυρίζεις" ήταν με χιουμορίστικο τρόπο , δε μου τρέχαν και τα σάλια

Όλοι που φλερτάρουν χιουμοριστικά ξεκινάνε. Εγώ που γυμνάζομαι δεν έχω έχω δει κάποιον να πηγαινει πχ σε γυμνάστρια με το παντελόνι κάτω "έλα να μου το σηκώσεις!"
 
OP
OP
Kotopoulo

Kotopoulo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Μηνύματα
97
Like
69
Πόντοι
0
Όλοι που φλερτάρουν χιουμοριστικά ξεκινάνε. Εγώ που γυμνάζομαι δεν έχω έχω δει κάποιον να πηγαινει πχ σε γυμνάστρια με το παντελόνι κάτω "έλα να μου το σηκώσεις!"

Η γυναίκα απλά μου άρεσε τόσο ώστε να με βγάλει απο τα νερά μου και να κάνω κάτι που δεν κάνω γενικά
 

Toni Skotoni

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2019
Μηνύματα
48
Like
14
Πόντοι
0
Άσχετα με τον αμπαλο πιο πάνω που γράφει σεντόνια, εμενα όντως μου έτυχε ένα περιστατικό σε γυμναστήριο αλλά σεξ δεν γιατί δεν τόλμησα να κάνω κίνηση. Πριν χρόνια αυτό ως πρωτοετης φοιτητής στην Καστοριά, δε θα πω ποιο γυμναστήριο γιατί 3 έχει όλα κ’ όλα. Ήταν καμία ώρα πριν το κλείσιμο, ζήτημα να είχε 3-4 άτομα σκόρπια στους ορόφους, παω στα αποδυτήρια να αλλάξω και μπαίνει μέσα μια σχετικά κοντούλα μελαχρινή με πεταχτό κωλο και ωραίο στητό βυζι, 30-35, στάνταρ Ρωσίδα ήταν ή Αλβανίδα, είχε αυτό το ρωσομπλιάτ βλέμμα που με τρελένει. Εγώ με το σώβρακο αυτή σα στο σπίτι σας, και να με κοιτάει και να χαμογελάει και να κάνει κάτι μμμ και να με ρωτάει πως με λένε κλπ. Και γω ο μαλακας αντί να την αρπάξω απ τα μαλλιά και να την βάλω κάτω, έπαιρνα το σκουπάκι απ την κρεατίνη και έπινα μη χάσουμε τα μούσκουλα, άσε που ετρεμα κιολας. Δε μπαίνω σε λεπτομέρειες αλλά υπήρχε φοβερός ηλεκτρισμός τότε και είχε γίνει και δεύτερη φορά. Ο τύπος που είχε το γυμναστήριο όμως ήταν εκεί και μάλιστα είχε μπουκάρει την δεύτερη φορά και μας έκοψε. Φαντάστηκα τότε ότι θα ήταν τίποτα γυναίκα του, αδερφή του...
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
61.789
Like
20.900
Πόντοι
5.506
Η γυναίκα απλά μου άρεσε τόσο ώστε να με βγάλει απο τα νερά μου και να [size=30pt]σκεφτώ τέτοια φαντασίωση οτι δήθεν τη γάμησα και να το γράψω εδώ μέσα[/size] κάνω κάτι που δεν κάνω γενικά


:thumbsup: :thumbsup:
 
OP
OP
Kotopoulo

Kotopoulo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Μηνύματα
97
Like
69
Πόντοι
0
γουστάρω πάντως που έχετε καεί τόσο με τις πουτάνες εδω μέσα που δε μπορείτε να πιστέψετε οτι κάποιος πήδηξε μια παντρεμένη απο το γυμναστήριο, αδιανόητο! Έλα καλημέρες!
 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
61.789
Like
20.900
Πόντοι
5.506
γουστάρω πάντως που έχετε καεί τόσο με τις πουτάνες εδω μέσα που δε μπορείτε να πιστέψετε οτι κάποιος πήδηξε μια παντρεμένη απο το γυμναστήριο, αδιανόητο! Έλα καλημέρες!


Φαντάσου εσύ σε τι κατάσταση εισαι τύπε που βλέπεις καλημέρα 7 το απόγευμα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Μηνύματα
4.064
Κριτικές
33
Like
5.187
Πόντοι
4.096
γουστάρω πάντως που έχετε καεί τόσο με τις πουτάνες εδω μέσα που δε μπορείτε να πιστέψετε οτι κάποιος πήδηξε μια παντρεμένη απο το γυμναστήριο, αδιανόητο! Έλα καλημέρες!
Τυπε πηγαινε γυμναστηριο να γαμησεις κι ασε σε μας τις πουτανες
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom