Νέα

Υποψήφιοι ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΘΗΝΑΣ 2019 ! Θα γίνει χαμός ;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 420
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.589
Κριτικές
6
Like
8.495
Πόντοι
1.686

https://[URL unfurl="true"]www.thepressroom.gr/sites/default/files/styles/article/public/2019-02/voulgarakis.jpg?itok=l632jHje[/img[/URL]]

Υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών στις δημοτικές εκλογές του 2019 φαίνεται πως κατεβαίνει ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης

Ο κ. Βουλγαράκης ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας topontiki.gr με τίτλο «Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Γιώργος Βουλγαράκης», χωρίς να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

Ο πρώην υπουργός εκλεγόταν επί σειρά ετών βουλευτής στην Α’ Αθηνών, ενώ είχε διαγραφεί από τη ΝΔ επί Αντώνη Σαμαρά το 2010.

Εδώ και 2 χρόνια σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξέταζε την προοπτική, μετά από πολλές εισηγήσεις φίλων και ψηφοφόρων, να διεκδικήσει την εκλογή του στον πρώτο δήμο της χώρας.


[img]https://[URL unfurl="true"]www.thepressroom.gr/sites/default/files/styles/article/public/2019-02/tsironis.jpg?itok=ldxtIXME[/img[/URL]]

Δημοτικές εκλογές 2019: Παγωμάρα στο ΣΥΡΙΖΑ από την υποψηφιότητα Τσιρώνη για το Δήμο Αθηναίων και τη διαφοροποίηση Κοτζιά
 
OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.589
Κριτικές
6
Like
8.495
Πόντοι
1.686
2467225.jpg



Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και ο Βασίλης Καπερνάρος


Μεγαλώνει η λίστα των υποψήφιων δημάρχων για τον δήμο Αθηναίων καθώς στους ήδη υπάρχοντες προστίθεται και ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος. Η υποψηφιότητά του ανακοινώθηκε με ανακοίνωση της παράταξης «Αθήνα το σπίτι μας».
 
OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.589
Κριτικές
6
Like
8.495
Πόντοι
1.686
Δημοτικές εκλογές 2019: Ποιος προηγείται στην πρώτη δημοσκόπηση για τον Δήμο Αθηναίων



Ο Κώστας Μπακογιάννης προηγείται με μεγάλη διαφορά στην πρώτη δημοσκόπηση που έγινε για τον Δήμο Αθηναίων ενόψει των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών του Μαΐου.
Στη δημοσκόπηση της εταιρίας Opinion Poll, ο κ. Μπακογιάννης έχει διαφορά της τάξης του 25,3% από τον δεύτερο κ. Παύλο Γερουλάνο.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας λαμβάνει 33,8%, ενώ ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ συγκεντρώνει 8,5%. Ακολουθούν ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής με 7,9%, ενώ ο Νίκος Τεντόμας που προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται στην πρόθεση ψήφου να λαμβάνει το 6,2% των πολιτών. Στην 5η θέση βρίσκεται ο υποψήφιος που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος με ποσοστό 6%, ενώ το 25,7% των ερωτηθέντων απάντησαν πως ακόμα δεν έχουν ψηφίσει ποιον θα ψηφίσουν για δήμαρχο.

 
OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.589
Κριτικές
6
Like
8.495
Πόντοι
1.686
ert-735x400.png



Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις οι τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων στο πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ

Μαρ 27, 2019, 00:55 πμ0

Οι τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι Κώστας Μπακογιάννης από την ΝΔ, ο Νάσος Ηλιόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Γερουλάνος από το ΚΙΝΑΛ και ο Νίκος Σοφιανός από το ΚΚΕ μίλησαν για τα ζητήματα της ασφάλειας, της καθαριότητας, των αρμοδιοτήτων, των μετακινήσεων καθώς και για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην πρωτεύουσα.

Ωστόσο και οι τέσσερις δεσμεύτηκαν ότι θα παραμείνουν στο δήμο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ υπήρξαν και δεσμεύσεις συνεργασίας μεταξύ τους μετά τις εκλογές.

Ο κ. Μπακογιάννης είπε ότι μπορεί να συνεργαστεί με όλους όπως και ο κ. Γερουλάνος, ενώ ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε ότι μπορεί σε κάποια θέματα να συνεργαστεί με κάποιον από τους συνυποψήφιους του.

Από την πλευρά του ο κ. Σοφιανός, υπογράμμισε ότι ήδη στηρίζει όλα τα κοινωνικά θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας αλλά ως ΚΚΕ είναι αντίθετος με τα κόμματα που πρεσβεύουν οι συνυποψήφιοι του.

Οι τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι αναφέρθηκαν κυρίως σε ζητήματα καθαριότητας, ασφάλειας και μετακινήσεων.

Ο Παύλος Γερουλάνος έκανε λόγο για έλλειψη συντονισμού που δεν επιτρέπει στην Αθήνα να είναι μια καθαρή πόλη. Πρότεινε τη δημιουργία συμβουλίων γειτονιάς, τα οποία θα εστιάζουν σε ζητήματα καθαριότητας, ενώ έθεσε ως προτεραιότητα της παράταξής του την εξυπηρέτηση των πεζών.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, πρότεινε την άμεση δημιουργία 10.000 θέσεων στάθμευσης δικύκλων, προκειμένου να μην σταθμεύουν σε πεζοδρόμια. Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν μπορεί να την εμπιστεύεται κανείς σε ιδιώτες και τάχθηκε υπέρ του να περιέλθει στον δήμο της Αθήνας το Πεδίον του Άρεως.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε ότι η καθαριότητα στον δήμο Αθηναίων είναι ζήτημα αξιοπρέπειας, ενώ τάχθηκε κατά της συμμετοχής των ιδιωτών στις υπηρεσίες καθαριότητας.

Στάθηκε επιπλέον στην ανάγκη δικτύου δημοτικής συγκοινωνίας, ενώ υπογράμμισε ότι ασφαλείς γειτονιές είναι οι ζωντανές γειτονιές, γι’ αυτό και υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρχει φωτισμός.

Παράλληλα, καταλόγισε στη ΝΔ ότι κατάργησε τη δημοτική αστυνομία και επεσήμανε ότι η ασφάλεια είναι καθολικό δικαίωμα για όλους τους πολίτες. Δήλωσε, εξάλλου, ότι υπάρχει περιουσία του δήμου που παραμένει αναξιοποίητη.

Από την πλευρά του ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε ότι έχει αποτύχει το σύστημα καθαριότητας της πόλης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η Αθήνα βρωμάει».

Τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής ιδιωτών στις υπηρεσίες καθαριότητας της Αθήνας, ενώ στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία κατά τις μετακινήσεις τους.

Πρότεινε, δε, τη δημιουργία τοπικών δρομολογίων εντός των δημοτικών διαμερισμάτων και υπογράμμισε ότι οι Αθηναίοι πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς.

Ο Νίκος Σοφιανός ανέφερε ότι έχει «κατακρεουργηθεί» η κρατική χρηματοδότηση της Αθήνας, καθώς και ότι έχουν συρρικνωθεί οι υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου. Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη να υπάρχουν συχνά δρομολόγια αστικών συγκοινωνιών. Σε ό,τι αφορά τα ζητήματα ασφάλειας, εξέφρασε την εκτίμηση ότι υπάρχει πρόβλημα σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας.

Και οι τέσσερις όμως υποψήφιοι αναγνώρισαν ότι υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας στην πόλη το οποίο μπορεί να λυθεί με συνεργασίες, αστυνόμευση και δρώμενα στις γειτονιές.


Αρμοδιότητες και πόροι

Η διαφορετική ιδεολογία που διακατέχει τους τέσσερις υποψηφίους δημάρχους φάνηκε ξεκάθαρα όταν τέθηκε το θέμα της αξιοποίησης των πόρων της Αθήνας.

Ο κ. Γερουλάνος υπερασπίστηκε την θητεία του Γιώργου Καμίνη τονίζοντας ότι υπάρχουν αυτή την στιγμή στο δήμο 200 εκατ. Ευρώ τα οποία πρέπει να αξιοποιηθούν σε έργα υποδομής και ανάπτυξης της πόλης και ταυτόχρονα να αναζητηθούν όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Ο κ. Γερουλάνος έδωσε έμφαση στην στήριξη της κατοικίας και της επιχειρηματικότητας. Επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΚΙΝΑΛ τάχθηκε υπέρ της μεταφοράς της αρμοδιότητας του Πεδίου τους Άρεως στο δήμο Αθηναίων.

Ο κ. Ηλιόπουλος άσκησε κριτική στις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου τονίζοντας ότι έχουμε να κάνουμε με έναν πλούσιο δήμο αλλά με φτωχή διαχείριση επισημαίνοντας ότι υπάρχει πρόβλημα αποτελεσματικότητας.


Επιπλέον υπογράμμισε ότι θα δώσει μεγάλη έμφαση στην αύξηση του πρασίνου καθώς και στην αξιοποίηση του κτιριακού πλούτου του δήμου. Σε ότι αφορά το Πεδίον του Άρεως ο κ. Ηλιόπουλος υπογράμμισε ότι με τις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να περιέλθει στην αρμοδιότητα του δήμου.

Ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του τονίζοντας ότι έχει υπολογίσει να ξεκινήσει έργα 30 εκατ. Ευρώ τα οποία θα έχουν να κάνουμε με την ανάπτυξη της πόλης. Μάλιστα δήλωσε ότι έχει κάνει συναντήσεις με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για την χορήγηση άτοκων δανείων μεγάλη διάρκειας για την αναβάθμιση των κτιρίων της πόλης από τους ιδιοκτήτες τους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος με την ΝΔ δήλωσε υπέρ της μεταφοράς της αρμοδιότητας του Πεδίου του Αρεως στο δήμο.

Ο κ. Σοφιανός τόνισε ότι το πρόγραμμα του προβλέπει την μείωση κατά 30% των δημοτικών τελών και την φορολόγηση ως επαγγελματικών ακινήτων των ενοικιαζόμενων σπιτιών της Αθήνας σε τουρίστες.
 
OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.589
Κριτικές
6
Like
8.495
Πόντοι
1.686
Ο κ. Σοφιανός τόνισε ότι το πρόγραμμα του προβλέπει την μείωση κατά 30% των δημοτικών τελών και την φορολόγηση ως επαγγελματικών ακινήτων των ενοικιαζόμενων σπιτιών της Αθήνας σε τουρίστες.

Σχετικά με το Πεδίον του Αρεως ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το ΚΚΕ τόνισε ότι δεν το θέλει στο δήμο αν έρθει με τους ίδιους πόρους και αρμοδιότητες που ήρθε και το Εθνικός Κήπος.

Γιώργος Μανουσακάκης
 
OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.589
Κριτικές
6
Like
8.495
Πόντοι
1.686


Η έκπληξη στον Δήμο Αθηναίων δεν είναι η άνετη επικράτηση του Κώστα Μπακογιάννη, αλλά η δεύτερη θέση σε απόδοση που είναι αυτή του Ηλία Κασιδιάρη , που φαίνεται να επικρατεί έναντι των άλλων υποψηφίων, Παύλου Γερουλάνου και Νάσου Ηλιόπουλου.
Περίπου δύο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές και τα γραφείο στοιχημάτων έχουν μπει για τα καλά σε προεκλογικούς ρυθμούς. Μάλιστα, μέσα από τις αποδόσεις τους «δείχνουν», φαβορί, ανατροπές αλλά και… εκπλήξεις!
 
OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.589
Κριτικές
6
Like
8.495
Πόντοι
1.686
Σκληρή επίθεση Γερουλάνου στον Μπακογιάννη με αφορμή τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του



«Τώρα ξέρουμε από που ήρθε το σύνθημα η Αθήνα μας ανήκει. Πίσω από τα λόγια για ανανέωση με εμπειρία, στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπακογιάννη βρίσκεται ο σκληρός πυρήνας μιας ομάδας ανθρώπων που ενήργησαν λες και η Αθήνα είναι φέουδο. Με τις πράξεις τους γονάτισαν τον Δήμο», τονίζει σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.

«Όχι ένας, όχι δύο, αλλά έξι στους δέκα Αντιδημάρχους της δημαρχίας Κακλαμάνη, που άφησε εποχή με την ανικανότητα της, βρίσκονται μέσα στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπακογιάννη. Συμπεριλαμβανομενου και του Αντιδημάρχου Οικονομικών που «επέβλεπε» την χρεοκοπία του Δήμου», επισημαινει ο κ. Γερουλάνος και προσθέτει «άφησαν τον Δήμο το 2010 με 210 εκατομμύρια ευρώ χρέος και 50 εκατομμύρια έλλειμμα και χρειάστηκαν αιματηρές θυσίες , όλων μας, για να έχει σήμερα μειωθεί το χρέος στο μισό και να καταγράφεται ετήσιο πλεόνασμα είκοσι εκατομμύρια».

Ο κ. Γερουλάνος αναφέρθηκε και σε ανθρώπους που με την συμπεριφορά τους απαξίωσαν τον Δήμο. Όπως για παράδειγμα άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν μια χριστουγεννιάτικη ρόδα στο Σύνταγμα, τόνισε.

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κρίμα. Σε μια νέα εποχή που ο Δήμος χρειάζεται δημιουργικές συνθέσεις, ο κ. Μπακογιαννης επιδιώκει να επαναφέρει ανθρώπους και συστήματα από το παρελθόν που διοίκησαν τον δήμο την εποχή του καταστροφικού «πάρε- δώσε». Με τέτοια βαρίδια, «Αθήνα ψηλά » δεν πας».



 
OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.589
Κριτικές
6
Like
8.495
Πόντοι
1.686
«Ο σκληρός πυρήνας που χρεοκόπησε την Αθήνα θέλει να επιστρέψει»

Η Ομάδα Σχολιασμού της καμπάνιας του Πέτρου Γερουλάνου σχολιάζει τους υποψηφίους του Κώστα Μπακογιάννη

«Τώρα ξέρουμε από πού ήρθε το σύνθημα “Η Αθήνα μας ανήκει”. Πίσω από τα λόγια για ανανέωση “με εμπειρία”, στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Μπακογιάννη βρίσκεται ο σκληρός πυρήνας μίας ομάδας ανθρώπων που ενήργησαν λες και η Αθήνα είναι φέουδο. Και με τις πράξεις τους γονάτισαν τον Δήμο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όχι 1, όχι 2, αλλά 6 (!) στους 10 Αντιδημάρχους της δημαρχίας Κακλαμάνη, που άφησε εποχή με την ανικανότητά της, βρίσκονται μέσα στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπακογιάννη. Συμπεριλαμβανομένου και του Αντιδημάρχου Οικονομικών που “επέβλεπε” τη χρεοκοπία του Δήμου. Υπενθυμίζεται ότι άφησαν πίσω τον Δήμο το 2010 με 210 εκατομμύρια ευρώ χρέος και 50 εκατομμύρια ετήσιο έλλειμμα. Στην ψάθα. 

Χρειάστηκαν αιματηρές θυσίες όλων μας για να έχει σήμερα μειωθεί το χρέος στο μισό και να καταγράφεται ετήσιο πλεόνασμα 20 εκατομμύρια. Για να μην αρχίσουμε να μιλάμε για ανθρώπους που με την συμπεριφορά τους απαξίωσαν τον Δήμο. Όπως για παράδειγμα άνθρωποι που δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν μία χριστουγεννιάτικη ρόδα στο Σύνταγμα...

Κρίμα. Σε μία νέα εποχή που ο Δήμος χρειάζεται δημιουργικές συνθέσεις, ο κ. Μπακογιάννης επιδιώκει να επαναφέρει ανθρώπους και συστήματα από το παρελθόν που διοίκησαν τον Δήμο την εποχή του καταστροφικού “πάρε-δώσε”.

Με τέτοια βαρίδια, “Αθήνα ψηλά” δεν πας». 

 
OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.589
Κριτικές
6
Like
8.495
Πόντοι
1.686
Ποιος θα φανεί πραγματικά διορατικός και χρήσιμος; Ποιος δεν χρησιμοποιεί τα σάπια μέσα των παλιών; Ποιος όταν εκλεγεί δεν θα μεταλλαχθεί σε μια από τα ίδια; Ποιος θα είναι ακριβοδίκαιος με τους πολίτες και τα μέσα; Ποιος δεν θα διαχειριστεί το δημόσιο χρήμα, σαν περιουσία της μάνας του και του πατέρα του; Ποιος δεν μιλά με προτηγανισμένα κλισέ και μαυρογιαλούρικες υποσχέσεις; Ποιος θα είναι ουσιωδώς μοντέρνος και καινοτόμος συμμετέχοντας στις νέες προβληματικές (περί αυτοδιάθεσης, φύλου, φυλής, ποικίλων ρατσισμών), χωρίς να ξεχνάει να μαζέψει τα σκουπίδια; Ποιος δεν βλέπει το δήμο ως ευκαιριακό σκαλοπάτι της καριέρας του, αλλά νοιάζεται πραγματικά για αυτή την πόλη; Οι μήνες που έρχονται θα έχουν ενδιαφέρον. Θα τις Πηγή:

 
OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.589
Κριτικές
6
Like
8.495
Πόντοι
1.686


Υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας ο Καραμπελιάς

https://[URL unfurl="true"]www.alfavita.gr/sites/default/files/styles/default/public/images/2019/03/karampelias.jpg?itok=K9MTji18[/img[/URL]]




Ο επικεφαλής της πολιτικής κίνησης "Άρδην"

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Καραμπελιά για τον δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε η κίνηση Αρδην και τις επόμενες μέρες αναμένεται να δημοσιευτεί η διακήρυξη της δημοτικής κίνησης.

Ο Γιώργος Καραμπελιάς, σε κείμενό του μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η απόφαση να παρουσιάσουμε ένα ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Δήμου της Αθήνας που να αντιστρατεύεται την παρακμή που πνίγει τους.. Έλληνες, τόσο στην Αθήνα όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ανταποκρίνεται σε ένα σύνολο από ανάγκες και παραδοχές.

Είναι ανάγκη να αρχίσει να συγκροτείται και στο πολιτικό πεδίο μία πρόταση που να αντιστρατεύεται τον κυρίαρχο εθνομηδενισμό και καθεστωτισμό, και παράλληλα να μην επιτρέπει σε φασιστικές, φασίζουσες και πατριδοκαπηλικές αντιλήψεις να μονοπωλούν τα πατριωτικά αισθήματα του ελληνικού λαού. Αυτό που έγινε μέσα από τον μεγάλο πατριωτικό ξεσηκωμό και την καθολική εναντίωση στη Συμφωνία των Πρεσπών θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά και στο πολιτικό πεδίο, παρά τον πόλεμο που θα εξαπολύσουν για να το εμποδίσουν ή να το συκοφαντήσουν όλα τα εγχώρια και ξένα συνασπισμένα συμφέροντα».

   


 

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Μηνύματα
5.867
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
πως και δεν εχουμε ακομα ψηφοφορια στο σαητ?
 

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
1.108
Like
1.758
Πόντοι
216
Υποψήφιοι δήμαρχοι στην Αθήνα στην πραγματικότητα είναι δύο.
1) Κασιδιάρης
2) οι Άλλοι

Όποιος πιστεύει κάτι διαφορετικό είναι έχει ψευδαισθήσεις!!
 
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.214
Κριτικές
15
Like
5.648
Πόντοι
1.496
Στη τηλεμαχια στην ΕΡΤ, ειπε ο πολυ αξιολογος Σοφιανος του ΚΚΕ οτι στον σταθμο Λαρισης (το πρωην Φρουραρχειο ισως;), τον εχει και τον διαχειριζεται για μεταναστες ΜΚΟ του Σορος. Καλο ειναι να ακουγονται αυτα και να τα μαθαινουμε, που συνηθως δε προβαλονται απο καναλια.
 

Επισκέπτης
Στη τηλεμαχια στην ΕΡΤ, ειπε ο πολυ αξιολογος Σοφιανος του ΚΚΕ οτι στον σταθμο Λαρισης (το πρωην Φρουραρχειο ισως;), τον εχει και τον διαχειριζεται για μεταναστες ΜΚΟ του Σορος. Καλο ειναι να ακουγονται αυτα και να τα μαθαινουμε, που συνηθως δε προβαλονται απο καναλια.
den εχω δει εκει κεντρο
 

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Μηνύματα
10.005
Κριτικές
2
Like
8.550
Πόντοι
2.456


Υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας ο Καραμπελιάς

https://[URL unfurl="true"]www.alfavita.gr/sites/default/files/styles/default/public/images/2019/03/karampelias.jpg?itok=K9MTji18[/img[/URL]]




Ο επικεφαλής της πολιτικής κίνησης "Άρδην"

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Καραμπελιά για τον δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε η κίνηση Αρδην και τις επόμενες μέρες αναμένεται να δημοσιευτεί η διακήρυξη της δημοτικής κίνησης.

Ο Γιώργος Καραμπελιάς, σε κείμενό του μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η απόφαση να παρουσιάσουμε ένα ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Δήμου της Αθήνας που να αντιστρατεύεται την παρακμή που πνίγει τους.. Έλληνες, τόσο στην Αθήνα όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ανταποκρίνεται σε ένα σύνολο από ανάγκες και παραδοχές.

Είναι ανάγκη να αρχίσει να συγκροτείται και στο πολιτικό πεδίο μία πρόταση που να αντιστρατεύεται τον κυρίαρχο εθνομηδενισμό και καθεστωτισμό, και παράλληλα να μην επιτρέπει σε φασιστικές, φασίζουσες και πατριδοκαπηλικές αντιλήψεις να μονοπωλούν τα πατριωτικά αισθήματα του ελληνικού λαού. Αυτό που έγινε μέσα από τον μεγάλο πατριωτικό ξεσηκωμό και την καθολική εναντίωση στη Συμφωνία των Πρεσπών θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά και στο πολιτικό πεδίο, παρά τον πόλεμο που θα εξαπολύσουν για να το εμποδίσουν ή να το συκοφαντήσουν όλα τα εγχώρια και ξένα συνασπισμένα συμφέροντα».

   



[/quote]
Θα πάρω σιδερόβεργα Παναγιά μου
Μολότοφ κι αλυσίδες
Και θα τα κάνω βίδες

Θα πάω στον Καραμπελιά Παναγιά μου
Που 'χει λεβέντες νέους
Αναρχικούς κι ωραίους

Ώπα η επανάσταση!

[MEDIA=youtube]Ngb1XybIAL8[/MEDIA]
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
150.819
Κριτικές
1
Like
28.682
Πόντοι
8.006
ενώ ο Νίκος Τεντόμας που προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται στην πρόθεση ψήφου να λαμβάνει το 6,2% των πολιτών.
Ο Τεντομας εχει ηδη αποσυρθει και στηριζει Μπακογιαννη, δεν το γνωριζαν αυτο εκει στην εταιρια δημοσκοπησεων?
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.730
Πόντοι
1.306
Οι 30 πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Παύλου Γερουλάνου

Τους τριάντα πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με την παράταξή του «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», παρουσίασε απόψε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος στην 5η Συνάντηση Αθηναίων, στο Τριανόν, στην Κυψέλη.

Παρουσιάζοντας τους, ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε ότι «τρία είναι τα κριτήρια για τη δική μας ομάδα: Να αγαπάνε την Αθήνα, να φέρνουν γνώση, εμπειρία, δεξιότητα στην προσπάθειά μας και τρίτο, να είναι έτοιμοι να οργώσουν την πόλη και κάθε γειτονιά».

 

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Μηνύματα
2.932
Like
103
Πόντοι
16
ολα τα τομαρια ειναι υπερ  των λαθρομεταναστων και  στηριζουν στο να τους δωθει δικαιωμα ψηφου ..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom