Νέα

Amigo the devil

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Απρ 2013
Μηνύματα
100
Κριτικές
21
Like
28
Πόντοι
11
Αmigo the devil
ο Amigo, ειναι old soul.
Είναι γεννημένος στα 80s και ως γνήσιο αμερικάνικο τέκνο, εχει μείνει σταθερός και αμετακίνητος στα 60s.
O Amigo ειναι πολύ νέος, αλλα δεν νιωθει νέος. Τον έχει γερασει η Ζωή, η βλακεία των ανθρώπων και τα ταπεινά κίνητρα των γυναικών. Ολων των γυναικών, εκδιδόμενων και συνηθισμένων.
Ο Αμιγκο είναι 35αρης αλλα φαίνεται μεγαλύτερος, γιαυτο ακριβως τον λόγο ξετρελαινει τις ώριμες γυναίκες εκδιδόμενες και χειραφετημένες.
Τα μιλφ, ξελιγώνονται για τον Αμίγκο, λιγουρεύονται την ψωλή και αποζητούν  την συντροφιά του.
Θέλουν να συναψουν σχέση μαζί του, να φανε πούτσα Αμιγκο!
Όλες θελουν τον  Αμίγκο! για φίλο, γκόμενο, εραστή, άντρα, γαμιά, boyfriend..
ο Αμιγκο θέλει την ησυχία του, βαριέται τις ίδιες κουβέντες, τα γλυκά λογάκια, τις μαλακιούλες, , ολες τις καθωσπρέπει, τυπικές πίπες, τα κλισέ επικοινωνιακά τρικ που χρησιμοποιούμε και κάνουμε τα θηλεα, να λύνονται, να μας εμπιστεύονται (εμάς, τους εν δυνάμει γαμιάδες), να ανοίγουν τα πόδια τους στο κλινάρι …time and again…
Ο Αμίγκο, δεν κάνει τίποτα από αυτά, τούτο το κοινωνικό συμβόλαιο δεν τον αφορά.
Ο Αμίγκο, τρέφει βαθύ σεβασμό και ανιδιοτελή αγαπή για τις ιερόδουλες.
Εγκωμιάζει τις πουτάνες και αδιαφορεί για τις χειραφετημένες.

ΤΑ  CALL-GIRL
Ο Αμιγκο είναι αρτίστας, χομπίστας, καλλιτέχνης, ανέκαθεν γαμούσε ακριβά call girl στο σπίτι του.
Τα call girl τον αγαπούν γιατί τις προσέχει...πριν τις γαμησει, τους προσφέρει κρασί, πορτοκάλια, μανταρινια, σπιτικές πίτες, ζεστό σπιτικό φαγητό, τους προσφέρει....<<κανονικότητα>>.
Τα call girls μετα το άηθες γαμησι που τους κανει, χουζουρεύουν, κουρνιάζουν, δενονται, θέλουν να ζήσουν και αυτά μια επίφαση σχέσης με τον Αμίγκο.
Αφού τις ξεμουνιάζει και μολις χύσει, μπερδεμένος με την όλη κατάσταση, τις αποπέμπει. Σκαρφίζεται τρομερες και φρικώδεις δικαιολογίες για να τις ξεφορτωθεί.
Ο Αμίγκο θέλει την ησυχία του. Περιποιείται, γαμαει το call girl, αλλά, έπειτα θέλει να κουρνιάσει μονος του.
Ο Αμίγκο ειναι σόλο καλλιτέχνης, δεν χωρά σε σχήματα.

ΤΑ ΠΑΡΛΟΡ
Ο Αμιγκο παει σε high end parlor, τα πάρλορ που πανε οι εύποροι, φοβικοί μεσηλικες . Εκει αυτοί, πληρώνουν πολλά και κάνουν λίγα..
Ο Αμιγκο πληρώνει λίγα και καταπείθει  θεόμουνα και πατρόνες,  σε πολλά..
Αγαπημένο χόμπι του Αμιγκο, στα πάρλορ ειναι να φτιάχνει σενάρια, να δημιουργεί  αμήχανες καταστάσεις..
Συνήθως, συνεννοείται την πατρόνα να μπεί στο δωμάτιο, όσο το θεόμουνο του κανει μασαζ στην πλάτη,  τότε ο ανήσυχος και δολερός Αμίγκο ανασηκωνεται στα τέσσερα, σαν γελάδι, έτοιμο για άρμεγμα.. Η πατρόνα, πιστή στο ρόλο της, <<μαλωνει>> την πιτσιρίκα οτι, δηθεν, δεν κάνει καλό μασαζ, οσο αυτή  του μαλακίζει, βάναυσα την πούτσα..
Ο Αμίγκο, βαρυγκομά, σαν δαμάλι και χύνει το κρεβατι…η πατρονα συνεχιζει να μαλώνει το κοριτσάκι και να εξαίρει τον Αμιγκο για τις  (sic) επιδόσεις του..
Αμηχανία, σαστισμα, σιωπή, λαχάνιασμα…
Άλλες φορές, ο Αμίγκο ζητά από την πατρόνα να τον μαλακίσει όρθιο, ντυμένο..η πατρονά του λεει ότι δεν κανει, τάχα μου, τέτοια… όσο του παἰζει , ατσαλα την πούτσα , αυτός της γλυφει τον λαιμό και της χαιδεύει λαιμαργα τον κώλο , τα βυζιά, το μουνί , χύνει πάνω στα ρούχα της …παροξυσμός, Αμίγκο!

Η ΟΙΟΝΕΙ ΣΧΕΣΗ
ο Αμιγκο , διατηρεί και ένα δεσμό, εχει μια υποτυπώδη σχέση, βασικά συντηρεί την ψευδαισθηση του θήλεος.
Ενα call girl, αποζητά, εμφατικά, την παρέα του Αμίγκο, βγαινουν για ποτό, πανε για φαγητό και αλλα τέτοια…εκει του λεει τα προβλάματα της…πως οι αληθινοί, γαμιάδες άντρες εχουν εκλείψει..και όλοι σχεδόν οι <<καλοί>> πελάτες της ζητούν στραπόνιασμα και κωλοδάχτυλα στον πάτο τους, και πληρώνουν όσο-όσο για αυτήν την απαξίωση….o tempora o mores, σκεφτεται ο Αμίγκο.
Το call girl, ζητά απαντησεις, την κατανόηση και τέλος την πουτσα του Αμιγκο, pro bono, αμισθί, δωρεάν.
Ο Αμίγκο πληρώνει τα ποτά τους, τα φαγητά τους, έπειτα την πάει σπίτι του και την γαμάει όλο το βραδυ..το θήλυ αποκαμωμένο και ευχαριστημένο από το γαμήσι με τον Αμιγκο, κοιμάται εκεί, μακάριο, ευτυχισμένο...επίφαση κανονικότητας.
ο Αμιγκο, δίπλα αγχωμένος...η επαφή αυτή τον στεσσαρει, θέλει να εκδιώξει την πόρνη , αλλά κατά βαθος την λυπάται...

Φιλοσοφεί και διαπιστώνει, έντρομος, ότι και τα εκδιδόμενα θηλεα, μπορούν ανα πάσα στιγμή να μεταμορφωθούν σε χειραφετημένα, με ολέθρια αποτελέσματα για την συμπαντική αρμονία.
Το ανάποδο σκέφτεται ειναι δύσκολο εως αδύνατον, δηλαδή τα χειραφετημένα να αρχίσουν να εκδίδονται. Αυτό θα ήταν πολύ ενδιαφέρον μιας και δεν θα είχε καμια απολύτως επίπτωση στην κοσμική ισορροπία.

Ο Αμίγκο, εχει απογοητευτεί από τα χειραφετημένα θήλεα, από τις παράλογες απαιτήσεις τους, την δολερή καπατσοσύνη τους, την ελλειψη σεβασμού προς τον Αντρα, την έλλειψη κωδικα, την έλλειψη αρχών. Την συστηματική χρήση του αιδοίου τους για την αλιευση του καλού γαμπρού/σκλάβου.
Τον αηδιαζει η κίβδηλη μανιέρα τους, που εκδηλωνεται με την σωρευτική κήρυξη της χειραφετησης, απελευθερωσης και ισοτητας με τον Αντρα, με την παραδοσιακη νόρμα της ανυπερασπιστη, αδυναμη και ευθραυστη φύση του χορηγούμενου θήλεος.
Κοινώς, τον δυναμιτίζει το δόλιο δίπολο τους, άλλοτε φεμινιστριες άλλοτε παραδοσιακές ανατολίτισσες.

<<a man that cannot be manipulated by sex intimidates a woman..because now she must bring something of real value to the table>>

Ο Αμίγκο, στήνει αλλόκοτα και δύσπεπτα έργα στα πάρλορ, αλλά δεν είναι σκηνοθέτης.
Ο Αμίγκο υπομένει, ακούει, προτείνει λύσεις, βοηθά και γαμά δωρεάν, πανάκριβα call girls, αλλα δεν ειναι αγαπητικός, ούτε νταβατζής.
Ο Αμίγκο αδιαφορεί για τις ακαμάτρες συνηθισμένες γυναίκες που είναι η μάστιγα της εποχή μας, αλλά δεν είναι μισογύνης.
Ο Αμίγκο είναι period perfect, old school τύπος, American thoroughbred, αρσενικό παλαιάς κοπής, που ακόμα, κρυφά, ελπίζει σε θαύματα, αλλά όχι στον Έρωτα.

Είναι τιμή μου, που ο Amigo the devil, είναι φίλος μου.

                                                                                                                              “they forced me to hate”
                                                                                                                                        Amigo the devil
 

Krang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Μηνύματα
1.535
Κριτικές
11
Like
390
Πόντοι
306

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
821
Πόντοι
146
Ευγε, για ολα.

Κατι τετοιες στιγμες με κανουν να συνεχισουν να πιστευω στην ομορφια της εκπληξης οταν βρισκεις κατι αληθινο εκει που δεν το περιμενεις.

Μπραβο σου φιλε, οποιος και να εισαι οπου και να εισαι. Τα λογια σου και ο τροπος που τα εχεις διατυπωσει, θα στοιχειωσουν τις σκεψεις μας για τις επομενες ημερες.

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom