Νέα

Μπουρδέλο για τίμια Παρτούζα-Τσιμπούκι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Gtp_user
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gtp_user

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Μηνύματα
83
Κριτικές
12
Like
375
Πόντοι
290
Τον τελευταίο καιρό έχω δοκιμάσει παρτούζες σε διάφορα μπουρδέλα αλλά ακόμα δεν έχω βρει κάτι που να με ικανοποιήσει. Συνήθως οι κοπέλες έχουν μηδενικό teamplay και η μία κοιτάει την άλλη που γαμιέται ενώ ούτε τσιμπούκι δεν θέλουν να πάρουν μαζί. Μετά από info φίλου και ρίχνοντας αρκετά τον πήχη της ποιότητας απο θέμα εμφάνισης (και σίγουρα υγιεινής και ασφάλειας) κατευθύνθηκα στα μπουντρούμια της αλκιβιάδου όπου πήρα katerina - luciana με αρκετά καλές επιδόσεις (τουλάχιστον όσον αφορά αυτό που ψάχνω). Ψάχνω λοιπόν ένα μπουρδελάκι (Φυλής μεριά όχι Μετάξι) που να διαθέτει προφανώς τουλάχιστον 2 κοπέλες (η καμιά κάβλα τσα), κατά προτίμηση εμφανίσημες και μικρότερες απο 30 χρονών που να κάνουν αυτό (για να μην σας κουράζω άλλο με περιγραφές). Αν πέρνουν και cim θα είναι το ιδανικό  :pipa2:

  :erection:

 

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
2.677
Κριτικές
33
Like
3.603
Πόντοι
2.660
Όταν λέμε "τίμια" τι ακριβώς εννοούμε ???  :think: :think: :think: :think: :think:
Υπάρχει και ανέντιμη ????

 

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Μηνύματα
346
Κριτικές
1
Like
759
Πόντοι
81
Περιμένεις τέτοια πράγματα σαν του βίντεο σε μπουρδέλο? Χλωμό. Κοίτα σε κανα γραφείο, αν σηκώνει η τσέπη σου φυσικά (αυτό κοιτάς πρώτα).
 

mavgaganisgirgos

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2018
Μηνύματα
18
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
0
Αυτό είναι το όνειρο όλων των αντρών!
Αν υπήρχε θα έφτανε η ουρά 2 τετράγωνα πιο μακρια!
 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Μηνύματα
4.213
Κριτικές
254
Like
10.704
Πόντοι
19.505
Τον τελευταίο καιρό έχω δοκιμάσει παρτούζες σε διάφορα μπουρδέλα αλλά ακόμα δεν έχω βρει κάτι που να με ικανοποιήσει. Συνήθως οι κοπέλες έχουν μηδενικό teamplay και η μία κοιτάει την άλλη που γαμιέται ενώ ούτε τσιμπούκι δεν θέλουν να πάρουν μαζί. Μετά από info φίλου και ρίχνοντας αρκετά τον πήχη της ποιότητας απο θέμα εμφάνισης (και σίγουρα υγιεινής και ασφάλειας) κατευθύνθηκα στα μπουντρούμια της αλκιβιάδου όπου πήρα katerina - luciana με αρκετά καλές επιδόσεις (τουλάχιστον όσον αφορά αυτό που ψάχνω). Ψάχνω λοιπόν ένα μπουρδελάκι (Φυλής μεριά όχι Μετάξι) που να διαθέτει προφανώς τουλάχιστον 2 κοπέλες (η καμιά κάβλα τσα), κατά προτίμηση εμφανίσημες και μικρότερες απο 30 χρονών που να κάνουν αυτό (για να μην σας κουράζω άλλο με περιγραφές). Αν πέρνουν και cim θα είναι το ιδανικό  :pipa2:

  :erection:

Νομίζω η Στέλλα με την Ανγκέλα το έκαναν αυτό στο Διδύμου 22 και όντως είχε ουρά το μπουρδελάκι. Αλλά νομίζω η Στέλλα έφυγε πλέον.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom