Νέα

Qian xiang, μασσαζ, Bailen 140, tetuan, Βαρκελωνη, Ισπανια

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα κωλο-γερος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.560
Κριτικές
36
Like
34.862
Πόντοι
18.565
Η αγαπημενη μου περιοχη για διαμονη στη Βαρκελωνη ειναι αναμεσα στη πλατεια Τετουαν και στην Αψιδα του Θριαμβου, περιοχη οππου βρισκεται η κινεζικη συνοικια.  Εκει πηγα πρωτη φορα, επειδη ειχα διαβασει για ενα κλαμπ στην οδο  Μπαιλεν, το οποιο ομως το ειχε κλεισει η αστυνομια.  Στην οδο Μπαιλεν  140  ομως, ειναι ενα απο τα πιο καθαρα Κινεζικα μπουρδελακια της Βαρκελωνης, με την καλυψη του ινστιτουτου αισθητικης, το Qian xiang masaje.
Tυπικο καταστημα αισθητικης  στη προσοψη του μαγαζιου, οποιος ομως εχει παει εστω και μια φορα στην Ισπανια, και εχει ψαξει λιγο στα κινεζικα μασσατζιδικα, καταλαβαινει αμεσως οτι αλλο το απ εξω, και αλλο το απο μεσα.
Διαλεξα μια κινεζουλα την Λιλη (ποσο πρωτοτυπο ονομα για Κινεζα  :grin:) την πιο ομορφη απο τις 4 που παρελασαν, ισως και την ντιβα του μαγαζιου, και περασαμε στα ενδοτερα. Το καταστημα ειναι προσφατα ανακαινισμενο με καινουργια ντουζιερα στο δωματιο, μουσικη για ρηλαξαρισμα, και κρεβατι μεγαλο και καθαρο.
Τονιζω το τομεα της καθαριοτητας, γιατι οι Κινεζοι δεν φημιζονται και τοσο σε αυτον τον τομεα.
Ντουζακι στην ντουζιερα με την βοηθεια της Κινεζουλας, οχι ομως αυτο που περιμενα και που εχω συνηθισει οταν με πλενουν Ασιατισες.
Ξαπλωσα στο κρεβατι εγω γυμνος και αυτη τυλιγμενη στην πετσετα και μετα απο ενα 3λεπτο μασσαζ που μου εκανε, εχωσε το χερι οπως ημουν ξαπλωμενος μπρουμητα και μου επιασε τον πουτσο.
Γυρισα λοιπον ανασκελα και αφου της τραβηξα την πετσετα, της ειπα να κανουμε 69, πραγμα που δεχτηκε, διστακτικα ομως. Την αφησα πρωτα να αρχισει αυτη την πιπα, χαιδευοντας ελαφρια το τριχωτο εφηβαιο της, αρχικα για να δω αντιδραση, και σιγα-σιγα να βαζω την γλωσσα μου στη κλειτοριδα της και με την μυτη μου, η οποια ειναι το πιο μεγαλο ακρο επανω μου  :S, να της χαιδευω τα μουνοχειλα.  Στηναρχη φανηκε να μην θελει να παραδοθει, αλλα εγω επεμενα οσο πιο απαλα μπορουσα με την γλωσσα συνεχεια στην κλειτοριδα της, και στο τελος αφεθηκε με καποιους αναστεναγμους, ετσι ωστε στο τελος να της πιπιλαω την κλειτοριδα και να ζουλαω την μυτη μου μεσα στο μουνακι της. Δεν ξερω αν οι αναστεναγμοι που εβγαζε ηταν αληθινοι, ποτε μου δεν καταλαβα αν οι Ασιατισσες καυλωνουν τοσο πολυ, η, αν στο DNA τους εχουν την υποκρισια στο θεμα αυτο, παντως, εμενα με καυλωσαν τοσο πολυ οι αναστεναγμοι της, που κοντευα να τελειωσω.
Την γυρισα λοιπον σε σταση πισωκωλλητο, και μετα απο 2-3 λεπτα τελειωσα μεσα στο στενο της μουνακι.
Ντουζακι παλι, σισιε, και ασταλουεγκο.
Κοστος 50 ευρω.
 
OP
OP
κωλο-γερος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.560
Κριτικές
36
Like
34.862
Πόντοι
18.565
b33f54b35ce1a70fc87a08b8eea5b6a2.jpg
 

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
8.502
Κριτικές
55
Like
5.102
Πόντοι
15.565
Αναφερεσαι ασφαλως στο περιβοητο bailen 22
Εισοδος 20 ευρουλακια το 2006..
3 πιστες με συνεχομενο full nude χωρο
Live sex show....
200 + κυριως λατινες και σεπαρε που με το αναλογο τιμημα υπηρχε και ποιο προσωπικη δραση...
Οι ιδιοι ανοιξαν ενα αλλο ...θα το θυμηθω που θα παει...αλλα σε τιποτα δεν φτανει το παλιο bailen 22
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom