Νέα

Calle Monsenyor Palmer 3, Palma de Mallorca, Ισπανια, Κινεζικο μασσατζιδικο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα κωλο-γερος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.376
Κριτικές
36
Like
34.239
Πόντοι
18.565
Εχω γυρισει πολλα μερη, και στην Ευρωπη και στην Ν/Α Ασια, δεν φανταζομουν ομως οτι το καλυτερο πουτσομασσαζ της ζωης μου, θα το εκανα σε ενα κινεζικο σαλονι ομορφιας στη Μαγιορκα.
Παρολο που καποιες φωτογραφιες που ειχα δει στο φεισμπουκ, με ειχαν προιδεασει για το  τι γινοταν εκει μεσα και παρολο που ειχα μια γνωση απο τα κινεζικα σαλονια ομορφιας στην Βαρκελωνη (δεν υπαρχει περιπτωση να πας σε κινεζικο σαλονι ομορφιας-μασσατζιδικο στην Ισπανια και να μην σου ακουμπησουν "κατα λαθος" το πουλι σου).
Φροντισα λοιπον να νοικιασω διαμερισμα καμμια 100στη μετρα μακρυα απο το εν λογω μασσατζιδικο, και απο οτι φαινεται η περιοχη περιελαμβανε, και ενα κολ γκερλ, μιλφ, κλασσικη Ρωσσικη φατσα, με δικο του χωρο, που βεβαιως ετιμηθη, καθως και στα 300 μετρα παραπανω, ενα μπουρδελακι  με 3 εργαζομενες απο Λατινικη Αμερικη, ετιμηθη μια Κοσταρικανα.
Πρωινη λοιπον επισκεψη στο μασσατζιδικο, 2 Κινεζακια σε υπηρεσια εκεινη την ωρα, επροτιμηθη το πιο νεανικο με τη πιο κοντη φουστιτσα, και οπως φαινεται η επιλογη μου ηταν οτι το καλυτερο.
Το να περιγραψω τωρα, το απιστευτα ηδονικο πουτσομασσαζ που μου εκανε, ενω εγω ημουν ξαπλωμενος μπρουμητα, δεν νομιζω οτι μπορω. Να πω ομως οτι ασχοληθηκε με τοση  επιμονη και τοση λεπτομερεια με το πουτσοκεφαλο, που τετοια ηδονη δεν την ειχα ξαναζησει ποτε στη ζωη μου.  Καποιες στιγμες, νομιζα οτι θα λυποθυμουσα απο την πολλη τη καυλα. Στο τελος, αν και δεν ειχε τελειωσει ακομα την δουλεια της, γυρισα και της ειπα να μου παρει πιπα, δεν προλαβε να βαλει το σκουφο και να τον βαλει στο στομα της και τελειωσα.
  Ηταν το καλυτερο πουτσομασσαζ που μου εχουν κανει ολα αυτα τα 35 και βαλε χρονια, ειτε σε Ελλαδα, ειτε σε Ν/Α Ασια, ειτε σε Ευρωπη.
 

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Μηνύματα
1.228
Κριτικές
32
Like
209
Πόντοι
246
Ευγε γεροντα!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom