Νέα

Τζίνα - Βριλησού 46

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Surfboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Μηνύματα
231
Like
0
Πόντοι
1

Καλησπέρα φίλοι, επισκεύτηκα το Σάββατο το μεσημεράκι κατά τη 13.00 το συγκεκριμένο μαγαζί και είδα μια κοπέλα Ελληνιδα με το όνομα Τζίνα , μελαχρινή καλή μου φάνηκε , δεν πέρασα γιατί είχε πολύ κόσμο .. μήπως την εχει πετύχει κανένας να μας πεί εντυπώσεις ... γνωρίζει κανείς που δουλέυει κτλ..
Σας ευχαριστώ
 

GIANNISHELI

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε SURFBOY καλησπέρα....την συγκεκριμένη κοπέλα την έχω πάρει δύο φορές....είναι αστέρι η γκόμενα.Τσ....κι τέλειο,παιχνιδιάρα,συμμετοχή πάρα πολύ καλή, γενικά εμένα μου άρεσε πολύ...βέβαια γούστα είναι αυτά.Δοκίμασε την δεν έχεις να χάσεις τίποτα....Καλό βόλι.
 
OP
OP
S

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Μηνύματα
231
Like
0
Πόντοι
1
Thanks GIANNISHELI, έχω σκοπό να την δοκιμάσω , ΄τωρα το θέμα είναι που  την πετυχαίνει κανείς , μήπως ξέρεις που και τι βάρδιες συνήθως δουλέυει .. γιατί πήγα και Κυριακή πρωίνη βάρδια και ήταν πάλι για άλλη μια φορά μια Μαρίνα από τσεχία (ξανθία) και δεν προχώρησα και τελικά κατέθεσα στο 36 στην Χαρά που είναι πολύ μέτρια τα πράγματα ...
 

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Μηνύματα
1.777
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
SURFBOY , κοιταξε για σημερα το απογευμα , πρεπει να ειναι εκει , και οσο αφορα το 36 , μ α κ ρ ι α    δεν εχω πετυχη ποτε καποια καλη , μα ποτε σου λεω  ...........  αντε καλο βολη !!!!!
 

GIANNISHELI

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε surfboy καλημέρα...δεν ξέρω αν δουλεύει κάπου αλλού το κορίτσι...όταν πας Βριλλησού 46 ρώτα την τσατσά (η οποία είναι ευγενέστατη) να σου πει τα ωράρια της ή πάρε τηλ. Περιμένω εντυπώσεις...Καλό βόλι...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom