Νέα

Η απρόσμενη κατάληξη με μια γαζέλα

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.493
Like
13.392
Πόντοι
3.656
Η παρακάτω ιστορία περιγράφει αληθινά γεγονότα, τα οποία συνέβησαν στον υποφαινόμενο. Έχει συμπεριλάβει σε ένα γυναικείο πρόσωπο και σε χρονικό διάστημα μίας συνεύρεσης γεγονότα που συνέβησαν σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές και με δύο διαφορετικές πρωταγωνίστριες. Δύο Γαζέλες εκ Γκάνας ορμώμενες, αμφότερες με κλειτορειδεκτομή.
Ο Μπόκολος μπήκε στο αμάξι του, άναψε τον κινητήρα και πήρε δύο βαθιές ανάσες περιμένοντας να ζεσταθεί ο κινητήρας. Θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί επ΄ωφελεία του τη στραβή που του έκανε η Έβα (αυτό το όνομα του είχε δηλώσει, σιγά μην ήταν αληθινό). Έπρεπε να προσποιηθεί τον βαθύτατα θιγμένο που τον είχε στήσει, άσχετα αν είχε βατέψει μια ισάξια γαζέλα, το πορτοφόλι του ήταν γεμάτο και υπήρχε πληθώρα γαζελών με ονειρεμένα σώματα, εκείνη την εποχή.  
       Αφού η Έβα είχε αργήσει 10 λεπτά στο ραντεβού τους, είχε αποσυνδέσει το κινητό που είχε αγοράσει για τις πορνοεπιδρομές του και φόρτωσε άλλη, το μοναστήρι να ' ναι καλά. Είχε κανονίσει νέα συνεδρία με την Έβα, αφού την προειδοποίησε αυστηρά ότι αν δεν ερχόταν κι αυτή τη φορά δεν θα την ξανάπαιρνε τηλέφωνο. Είχε ήδη επεξεργαστεί 2 - 3 σενάρια που συμπεριλάμβαναν εφαρμογή μέτριας βίας για αρχή και στη συνέχεια βλέποντας και κάνοντας, οι γαζέλες είναι ατίθασα και απρόβλεπτα άτομα, ποτέ δεν ξέρεις την αντίδρασή τους. Δούλεψε για μια ακόμη φορά τα σενάρια στο μυαλό του και ξεκίνησε για την Καποδιστρίου.
        Hey Baby, how are you είπε η γαζέλα φορώντας το πιο πλατύ χαμόγελο που μπορούσε μόλις μπήκε στο αμάξι. Κάθισε ανοίγοντας τα μπούτια της όσο περισσότερο μπορούσε, τελείως τυχαία, απλώνοντας έτσι τα δίχτυα της. Hey Baby, I'm fine ανταπάντησε ο Μπόκολος σοβαρά. Ελπίζω σήμερα να περάσουμε καλά, συνέχισε στα Αγγλικά, αφήνοντας να αιωρείται μια αόριστη απειλή στα λόγια του. Όταν έφτασαν στο σπίτι του, την άφησε να γδυθεί και όταν τον προσπάθησε να αρχίσει να χρησιμοποιεί το στόμα της, την σταμάτησε και της είπε σοβαρά ότι θα την τιμωρήσει για την προηγούμενη φορά που τον έστησε.
       Χωρίς προειδοποίηση την γύρισε μπρούμυτα, τοποθέτησε το υπογάστριό της πάνω στα γόνατά του κι άρχισε να την χτυπάει στο ολοστρόγγυλο κωλαράκι της. Ορθάνοιξε τα μάτια της, αλλά δεν έβγαλε άχνα, υπομένοντας τα απανωτά χτυπήματα στωικά. Όρθιος, την έβαλε να γονατίσει, ώστε να φανεί πεντακάθαρα η θέση της στη σκηνή, κι ενώ είχε είχε κάνει δύο βυθίσεις με το όργανό του βαθιά στο λαρύγκι της, στην τρίτη βύθιση της άστραψε ένα χαστούκι, με το αριστερό χέρι για να μην την χτυπήσει πολύ και τραβήχτηκε. Baby, I felt dizzy παραπονέθηκε αλλά την έστησε στα τέσσερα κι άρχισε να τη σφυροκοπάει άγρια. Ύστερα από λίγα λεπτά, κάτι άλλαξε στη συμπεριφορά της που δεν είχε συμβεί τους τρεις μήνες που την έπαιρνε.  
      Άρχισε να αναστενάζει, να κουνιέται προσπαθώντας να συντονιστεί στην κίνησή του και να τον δέχεται βαθύτερα μέσα της. Ξαφνικά άρχισε να φωνάζει κάτι στη γλώσσα της, κι ένας γαλακτερός χυμός άρχισε ρέει από το αιδοίο της, η αντίθεση με το κατάμαυρο δέρμα της ήταν κραυγαλέα, όπως έτρεχε πάνω στα μπούτια της και δεν είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, όσες φορές την είχε πάρει. Άρχισε να τρέμει σύγκορμη, γύρισε, τον κοίταξε πολύ βαθιά στα μάτια και τον ρώτησε. Do you want to fuck my ass? Δεν του τον είχε ξαναδώσει, όπως οι περισσότερες νέγρες. Φυσικά και ήθελε και ο συνδυασμός της απόλυτης παράδοσης με την απίθανα στενή είσοδο τον έκανε να τελειώσει σε λίγα λεπτά.  
     Ξάπλωσε δίπλα του και μαζεύτηκε όσο περισσότερο μπορούσε, κουρνιάζοντας πάνω του. Κι έρριξε τη βόμβα της. Θέλω να κάνω ένα παιδί μαζί σου. ΑΜΑΝ. Δεν το περίμενε, δεν του είχε περάσει από το μυαλό, πως θα το αντιμετώπιζε χωρίς να την προσβάλλει, η πλύση εγκεφάλου για την Ιπποτική συμπεριφορά ακόμα βάραινε μέσα του. Αστραπιαία απάντησε ότι αυτή είναι νεαρή κοπέλλα, έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, της αξίζει ένας νεότερος άντρας που θα την κάνει ευτυχισμένη κλπ παπαριές, για να ξεγλυστρίσει.
      Ας ντυθούμε να σε πάω στο πόστο σου. Πήρε τηλέφωνο, είπε κάτι στη γλώσσα της και του είπε ότι η φίλη της την ειδοποίησηε πως υπάρχει πολλή αστυνομία στην περιοχή, αν μπορεί να κάτσει μαζί του μια ώρα ακόμα, μήπως τη συλλάβουν. Η κόκκινη σημαία υψώθηκε αλλά τι να κάνει. Απάντησε ΟΚ, έσβησε το φως, τάχα ότι θέλει να κοιμηθεί και προσπάθησε να επεξεργαστεί λογικά την κατάσταση. Σύμφωνα με αυτά που είχε διαβάσει, οι γυναίκες που δεν είχαν κλειτορίδα δεν μπορούσαν να έχουν οργασμό.
      Πολλά μπορεί να κάνει μια γυναίκα ώστε να σε ξεγελάσει και να πιστέψεις ότι έχει οργασμό, όχι όμως να κάνει Squirting. Γιατί το όλο θέμα;  Γιατί να του δώσει την τελευταία παρθενιά της; Μήπως ήταν και γαμώ τους εραστές; Απλή βιολογία, υπενθύμισε στον εαυτό του, το βαθύτερα ριζωμένο ένστικτο σε όλα τα θηλυκά θηλαστικά.  Βρέθηκε στην περιοχή που είχε καταλάβει ένα αρσενικό, στο σπίτι του. Η βίαιη συμπεριφορά του την έκανε να σιγουρευτεί ότι ήταν Άλφα, άρα θα μπορούσε να προστατεύσει αυτή και τα παιδιά της από τους όποιους κινδύνους. Μπίνγκο. Μπλέξαμε, σκέφτηκε.
         Ξαφνικά άρχισε να τον χαϊδεύει και να τον φυλάει, τι κάνεις, με ερεθίζεις, της είπε. Δεν σταμάτησε, τον ξαναδέχτηκε μέσα της, κι όταν τελείωσε του είπε. Σε παρακαλώ, μην φύγεις από μέσα μου, θέλω να νοιώθω το βάρος του κορμιού σου πάνω μου. Και μην ανάψεις το φώς. Ύστερα απο λίγα λεπτά, ψιθύρισε στο αυτί του. Μου λείπει το αγόρι μου, στην Αφρική. Ώπα, άλλη μια κόκκινη σημαία υψώθηκε. Έκανε ήδη τελετή αντικατάστασης στη φαντασία της. Δεν είχε φανταστεί αυτή την εξέλιξη και τώρα πια έπλεε σε αχαρτογράφητα και ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ νερά.
        Δεν απάντησε τίποτα, μήπως κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα από όσο ήδη ήταν. Περίμενε λίγη ώρα ακόμα σαν χάχας πάνω της χωρίς να ξέρει τι να κάνει. Κάποια στιγμή βαρέθηκε και της είπε ήρεμα, δουλεύω αύριο και πρέπει να σηκωθώ πρωί. Υπάκουα, σηκώθηκε, ντύθηκε και τον ακολούθησε. Στη διαδρομή δεν αντάλλαξαν κουβέντα, κανείς δεν ήξερε τι να πει, τα έλεγε όλα η σιωπή, θυμήθηκε τα λόγια ενός τραγουδιού που του είχε φανεί ηλίθιο, και τώρα καταλάβαινε την αλήθεια του. Και οι δύο ήξεραν ότι κάτι είχε σπάσει που δεν μπορούσε να ξανασυγκολληθεί, όμως αυτή είναι η ζωή, σαν Οικονομολόγος γνώριζε ότι όλα τα προϊόντα έχουν ημερομηνία λήξης, η οποία επέρχεται αργά ή γρήγορα. Μόλις έφτασαν στην Καποδιστρίου, αποχαιρετήθηκαν και πάλι βουβά, κι ο καθένας τράβηξε το δρόμο του    
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
65.550
Like
25.039
Πόντοι
5.506
βαριεμε να το διαβασω τωρα αλλα ειναι θεματαρα ....
ευγε
:coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
65.550
Like
25.039
Πόντοι
5.506
τυπε λες να κανει προετοιμασια για πανελληνιες και ειπε να ξεκινησει με εκθεση :think: :S :S :S
και μας γαμησε και τα ματια ο μποκολος ρε....ουτε μια προταση δεν εσπασε ....νερακι πρεπει να το πας ολο
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.576
Like
14.309
Πόντοι
3.656
κι εγω βαριέμαι να διαβαζω σεντονια. Να κανει περιληψη ο εντουρο  :S



τυπε αφου λεει για γαζελα ο τυπος κατι τετοιο πρεπει να εγινε    :S :S :S



full.gif
 

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Μηνύματα
1.996
Κριτικές
17
Like
1.007
Πόντοι
1.616
ΑΜΑ ΣΟΥ ΈΛΕΓΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΟ΄ΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ, μου έλεγες βαριέμαι κτλ
Έγραψες παιχταρά μου!
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο κείμενο, εξαιρετικά γραμμένο, με απίστευτη συνοχή δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα το διαβάζεις ακούραστα και μονορούφι.
Πολύ καλή και η σκιαγράφηση του χαρακτηρα και των σκέψεων της μαύρης κοπέλας, κατάφερες να εμβαθύνεις και να αναδείξεις τις σκέψεις και τις ελπίδες της μέσα σε λίγες γραμμές.
Σπουδαίος.
:respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
 

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Μηνύματα
6.390
Like
98
Πόντοι
66
Σε ενδιαφέρει η κυριολεκτική περιγραφή, ή το θέαμα;
κατσε ρε αρχιτεκτονα.....για τα κωλομερια λεει πισω οψη οχι για την γωνια ληψης του φακου  :S :S :S
ενταξει ρε τυποι..ειπα να δωσω μια νοτα ποιοτητας στο τοπιο :S :S :S
 
OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.493
Like
13.392
Πόντοι
3.656
ΑΜΑ ΣΟΥ ΈΛΕΓΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΟ΄ΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ, μου έλεγες βαριέμαι κτλ
Έγραψες παιχταρά μου!
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο κείμενο, εξαιρετικά γραμμένο, με απίστευτη συνοχή δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα το διαβάζεις ακούραστα και μονορούφι.
Πολύ καλή και η σκιαγράφηση του χαρακτηρα και των σκέψεων της μαύρης κοπέλας, κατάφερες να εμβαθύνεις και να αναδείξεις τις σκέψεις και τις ελπίδες της μέσα σε λίγες γραμμές.
Σπουδαίος.
:respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Είναι ευνόητο ότι αυτές τις ιστορίες τις έχει ακούσει ένας και μόνο κολλητός. Δεν είναι δυνατόν να τις μοιραστεί κάποιος με οποιονδήποτε από τον ευρύτερο κύκλο των γνωστών /συναδέλφων κλπ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom