Νέα

Θα βρειςς το Δασκαλο σου !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346


Προειδοποιηση : Η ιστορια δε περιεχει σεξ , οποιος πιστευει οτι δεν αρμοζει με το φορουμ πολυ απλα να μη το διαβασει!



Θα βρεις το δασκαλο σου..

Συνθηματικο : Μια βραδια στης φροσως, χαλια θα περασουμε!


Οι μεγαλοι ερωτες γεννιουνται κατα λαθοςς...
επιβιωνουν κατα παθος και πεθαινουν κατα βαθοςς...



Ετων 19 Ετος καπου στο δυο χιλιαρικα δεκα  Τοποθεσια Αθηνα!

Ημουν πιο ευτυχισμενη απο ποτε καθως βρισκομουν στο πρωτο ετος της σχολης που παντα ηθελα να σπουδασω. Ελεγα ας σπουδασω αυτη την επιστημη κ ας μη βρω ποτε δουλεια..μονο να τη σπουδασω! Το πα κ το κανα :)

Ενα απο τα βασικα μαθηματα του εξαμηνου ηταν τα Ανωτερα Μαθηματικα. Αν και ποτε δεν ημουν μαθηματικο μυαλο,  εμελε ενα εξαμηνο να μου αλλαξει αρδην το μαθηματικο μου λογισμο κ οχι μονο ;)

Η παραδοση ειχε ηδη αρχισει κ εγω με τη φιλη μου τρεχαμε να προλαβουμε να μπουμε στη αιθουσα μιας κ η ανεμελια μας ειχε αργοπορησει. Θυμαμαι να μπαινουμε στη αιθουσα και σφαιρα να πηγαινουμε στο τελευταιο εδρανο. Ο Κυριος Καθηγητης ηταν ορθιος περιφεροταν μεσα στην αιθουσα κ οταν μας ειδε ειπε με υφος οτι δε δεχεται αργοπορημενους σπουδαστες κ οτι ημασταν τυχερες που δεν ειχε περασει πολυ ωρα αφοτου ειχε μπει.

Ξεκιναει η παραδοση και μας βαζει να λυσουμε μια ασκηση..την οποια φυσικα κ δεν ηξερα πως λυνεται. Κοιτουσα τη φιλη μου διπλα μπας κ παρω μια ιδεα οταν αντιληφθηκα οτι στεκοταν απο πανω μου. Σηκωνω το κεφαλι μου κ τον κοιταζω, μου χαμογελαει σα να ειμαι παιδακι και μου λεει οτι δεν ειναι δυσκολη ασκηση κ να προσπαθησω μονη μου.

Αυτο το χαμογελο ηταν η καταστροφη μου. Εκτοτε καθε φορα που τον εβλεπα στο διαδρομο τυχαια τον χαιρετουσα και του χαμογελουσα τοσο πλατια! Θυμαμαι χαρακτηριστικα μια μερα οπως περνουσε ειπα Καλημερα σας Κυριε καθηγητα  χαμογελοντας κ κοιτοντας στον στα ματια και εκανα ενα βημα πισω και χωρις να δω πατησα τη σφουγγαριστρα που ειχε αφησει η καθαριστρια με αποτελεσμα να πεσει κατω κ να κανει θορυβο. Ποσο ρεζιλι ..Ποση αμηχανια..και Ποσο τρελα τον ηθελα!

Σαν αντρας  ειχε ενα στυλ ατσουμπαλο..ηταν ψηλος και νεος σχετικα μολις 38 χρονων με ατιθασα κοντα μαυρα μαλλια ρουχα λιγο παλια αλλα ειχε ενα βλεμμα ενα σεξαπιλ μια αυρα το κατι αλλο! Συν οτι το βιογραφικο του ηταν 18 σελιδες  και αυτο με εκανε να τον θαυμασω ακομα πιο πολυ! Ομως απο κεινη τη στιγμη  που ηρθε απο πανω μου και μου χαμογελασε τον ερωτευτηκα το διχως αλλο!

Μια μερα μετα το τελος του μαθηματος παω στην εδρα και του ζητω να μου λυσει καποιες αποριες. Μου λεει να καθισω στο εδρανο και ερχεται και καθεται διπλα μου. Αρχιζει να μου εξηγει καποια πραγματα μου λεει ομως  να μη διστασω να τον ρωτησω για οτι απορια μου προκυψει απο δω και μπρος και κανοντας μια κινηση βγαζει απο τη τσεπη του πουκαμισου του μια καρτα με τα στοιχεια του και μου τη δινει.

Ενθουσιαστηκα με τη κινηση αυτη και χωρις να χανω χρονο το βραδυ του στελνω ενα email ρωτωντας τον τη γνωμη του για καποια μεταπτυχιακα στο πανεπιστημιο που σπουδασε. Ενταξει τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια! Πρωτοετης φοιτητρια στο πρωτο εξαμηνο και τον ρωτουσα για μεταπτυχιακα!! χαχαχ
Ελα ομως που το δολωμα δαγκωθηκε μαζι με το αγκιστρι!

Μου απαντα και μου λεει οτι μπορουσε να τα πουμε απο κοντα για καφε και να συζητησουμε η αν δεν εχω χρονο να τα πουμε στη σχολη και μου εδινε το κινητο του και μαλιστα μου ελεγε να απαντησω εκει.

Χωρις να χασω χρονο του στελνω μηνυμα και του λεω οτι ειμαι διαθεσιμη να παμε για καφε και να τα πουμε. Μου απαντα αμεσως και μου αντιπροτεινει να παμε για φαγητο σε ενα ωραιο μερος που ξερει. Ετσι και εγινε!


Φτανει η μερα του ραντεβου και το αγχος με εχει φαει κυριολεκτικα! Ειναι ειναι συναισθημα που δεν ειχα ξαναζησει ποτε! Χαρα, ανυπομονησια, αμηχανια, προσμονη ολα μαζι! Δε πιστευα οτι ειχα ραντεβου με το Καθηγητη μου.

Πηγα για μακιγιαζ , εφτιαξα μονη μου τα μαλλια μπουκλες εβαλα ενα αβυσσαλεο ντεκολτε που ακομα και σημερα που βλεπω τις φωτο απορω με τη παρτη μου και πηγα στο ραντεβου σα μια γυναικα που δεν ειχε καμια σχεση με τη 19χρονη τοτε φοιτητρια!

Συναντηθηκαμε στο κεντρο, και πηραμε μαζι το ταξι για μικρολιμανο μιας και ο ιδιος δεν οδηγει. Περπατησαμε στη Μαρινα ωσπου φτασαμε σε ενα εστιατοριο που κυριολεκτικα ηταν πανω στο κυμα. Καθομαστε αρχιζουμε να συζηταμε ενω εκεινος παρηγειλε ψαρικα, καραβιδες κ οστρακα, ενα μπουκαλι κρασι . Ειχα μεινει λιγο αφωνη.

Με ρωτουσε για τη ζωη μου για την οικογενεια μου, αν και δεν ειχα πολλα να του διηγηθω το μεγαλυτερο μου κατορθωμα μεχρι τοτε ηταν η Πανελλαδικες λολ
Παρολα αυτα εδειξε ενδιαφερον και προσοχη με ακουγε και εβλεπα οτι με παρατηρουσε. Παρατηρουσε τις γκριματσες μου, το τροπο που μιλουσα και καταλαβαινα οτι ευτυχως παρατηρουσε και το στηθος μου το οποιο ηταν εκτεθειμενο μπροστα του! Και αυτο μου αρεσε πολυ γτ σημαινει οτι του αρεσα οτι με εβλεπε ερωτικα!

Καταλαβα οτι ηταν και εκεινος αμηχανος οταν πηγε να πιασει τη καραβιδα με το πιρουνι και αυτη εκσφενδονιστηκε  στο σακακι του! Δε πιστευα αυτα που ζουσα ημουν σε ντελιριο! Στο τελος του γευματος προτεινε να παραγγειλουμε επιδορπιο και θυμαμαι οτι πηραμε δυο γλυκα μαλλον ενα γιαυτον και ενα για μενα αλλα εγω σαν να τον ηξερα απο παντα ετρωγα απτο γλυκο μου και ετρωγα κουταλιες και απτο δικο του και μετα του εδινα και απτο δικο μου! Ηταν το κατι αλλο ολο αυτο!

Φευγοντας μου ανοιγει τη πορτα να περασω και θυμαμαι παραπατω σαν να ζαλιστηκα στιγμιαια και επεσα πανω του για καποια δευτερολεπτα. Το προσωπο μου ακουμπησε το στηθος του. Αν δεν ηταν ψηλοτερος απο μενα τα προσωπα μας θα ειχαν ενωθει!

Περπατησαμε ωσπου να παρουμε ταξι και θυμαμαι απο Μικρολιμανο με εφερε Δυτικη Αθηνα παρολο που αυτος εμενε κεντρο δε πηρε αλλο ταξι. Φτανουμε στη γειτονια μου πληρωνει το ταξι και κατεβαινουμε. Με παει μεχρι τη πορτα της πολυκατοικιας μου με φιλα στο μαγουλο μου λεει καληνυχτα και εφυγε μεστη νυχτα προφανως για να παει να παρει αλλο ταξι.
Τοτε μου φαινοταν τοσο ρομαντικο ολο αυτο! Σημερα με το μυαλο που διαθετω πιστευω οτι ηθελε πολυ να με ξεσκισει αλλα τελευταια στιγμη κολωσε μιας και ειδε οτι τοτε ημουν ενα γλυκο αθωο κοριτσακι.

Αυτο που επακολουθησε δε λεγεται, μηνυματα καθε μερα..στο μαθημα να προσπιουμαστε οτι δε συμβαινει τιποτα και να χαμογελαμε ο ενας στον αλλον κρυφα...
Κι ολο να βλεπω πεταλουδες πρασινες κοκκινες κιτρινες...το στομαχι μου ειχε δεθει κομπος. Πρωτη φορα στο χρονικα δε μπορουσα να φαω τιποτα! Τον σκεφτομουν συνεχεια, του εστελνα μηνυματα..ακομα και στη μανα μου το ειπα που εγω ποτε δεν ειχα ανοιχτει για καμια μου ερωτικη σχεση.

Ωσπου ο Καθηγητης με καλει στη περιοχη του για καφε.
Εκτοτε εγινε το στεκι μας, καθε τρεις και λιγο ετρεχα  μαζι με τα βιβλια μου γιατι μεσα σε ολα λυναμε και μαθηματικα. Ποτε στα παρκα να περπαταμε να καθομαστε.
Ηταν ενας ερωτας απλος και πολυ αληθινος. Χωρις βρωμικες σκεψεις απο μενα, χωρις την αναγκη της ηδονης.
Θυμαμαι ενα βραδυ που μου ειπε οτι εξωτερικα αυτο που του εκανε κλικ πανω μου ηταν το στηθος μου μιας κ αυτη ειναι η αδυναμια του και θυμαμαι να εχω κοκκινησει μονο που το ακουσα!
Νταξει παρθενα δεν ημουν αλλα μεχρι τοτε ειχα γνωρισει μονο εναν αντρα  και ο Κυριος Καθηγητης ηταν ο δευτεροςς !

Ενα βραδυ με καλει να βγουμε για ποτο και μαλιστα μου ειπε οτι θα περασει να με παρει. Ηρθε και του ειπα να ανεβει επανω μεχρι να ετοιμαστω. Αφου του εδειξα το φοιτητοσπιτο μου , εβαλα αγωνα μπασκετ να βλεπει μεχρι να ντυθω και να φυγουμε.

Δε προλαβα ποτε ουτε να γδυθω ουτε να ντυθω μιας και με εριξε κατευθειαν στο κρεβατι μου. Αρχισε να με φιλαει, ηταν το πρωτο μας φιλι και εγω πραγματικα πετουσα στα ουρανια!
Δε θα ξεχασω ποτε τη στιγμη που τον βλεπω να σταματα να με φιλα να ανασηκωνεται και να βγαζει τη μπλουζα του. Ειχε πολυ ωραιο σωμα αν κ δε το περιμενα.  Αρχιζε να μου φιλαει το στηθος και παραμεριζοντας το σουτιεν εφτασε στις ρογες μου.
Κυριολεκτικα πεθαινα στα χερια του ομως δε μπορουσα να κανω τιποτα παραπανω μιας και βρισκομουν στις δυσκολες μερες. Τοτε δεν ηξερα οτι η πισω πορτα σωζει σε τετοιες περιπτωσειςς! Λολ

Τον σταματαω και ανακαθομαι στο κρεβατι. Τον βλεπω που ειχε ψιλοαληθωρισει..ειχε φτιαχτει αγρια ομως δε φταιω εγω γιαυτο, δε το προκαλεσα!
Και εκει αρχιζει η απομυθοποιηση. Εμμεσως πλην σαφως ο τυπος αρχισε να λεει για μια δικηγορεσα που ειχε γνωρισει η οποια ειχε το τελειο προφιλ κοπελας για τον κοινωνικο του περιγυρο καθως δε θα μπορουσε να κυκλοφορισει με μια φοιτητρια του στο κυκλο των ακαδημαικων κοκ
Και τοτε ηταν που μενω καγκελο και σκεφτομαι Ρε μαλακα πριν 5 λεπτα θα καναμε ερωτα και μετα απο 5 λεπτα μου λες αυτες τις παπαριεςςς???
Παραλληλα ο τυπος μου επιασε το χερι και μ το εβαλε πανω στο πουτσο του...το μονο που θυμαμαι ηταν οτι ενιωσα να ειναι λεπτος κ μακρυς πουτσος κατι που δε με ενθουσιασε βεβαια. Αλλα  και μονο που ηρθε σπιτι μου πρωτη φορα και ηθελε να με πηδηξει συν οτι μ ειπε κ για μια αλλη που μαλλον νταλαβεριζοταν..ενταξει εβαλα χ. Εκεινο το βραδυ ουτε βγηκαμε κ μαλιστε εφυγε απτο σπιτι μου κακην κακωςςς!

Σταματησα να τον βλεπω ομως το καλο  που μου ειχε κανει στα μαθηματικα απεδωσε ωστε να γραψω 10αρι στις εξετασεις!
Παρολα αυτα δε μπορουσα να τον ξεχασω ..η ιστορια αυτη ειχε χαραχθει βαθια μεσα μου.

Περνανε οι μηνες πλεον βρισκομουνα σε αλλη σχεση και ξαφνικα βλεπω μηνυμα του στο κινητο. Ηθελε να βρεθουμε. Δε μπορουσα να αντισταθω και ετσι βγηκα μαζι του κρυφα απτη τοτε σχεση μου. Πηγαμε πανορμου θυμαμαι, ειχε πανσεληνο και αρχισε παλι να μ μιλα για καποια αλλη. Αρχισα να σκεφτομαι οτι μαλλον με βλεπει σαν ενα στυλ ψυχολογου η ενα φιλαρακι για να πει το πονο του δεν εξηγειται αλλιως. Αφου πινω τα κοκτειλς μου λεω να περπατησουμε λιγακι κ ετσι καταληξαμε σε ενα παρκο.Καθομαι πανω στη πλατη του παγκακιου και εκεινος ορθιος μπροστα μου. Εκει που μιλουσαμε ξαφνικα με αρπαζει μου κανει ενα κεφαλοκλειδωμα και ακουμπαει τα χειλη του στα δικα μου.

Εγω κανω αποτομες κινησεις να ξεφυγω αλλα δε μπορω να κουνηθω με εχει σφιξει μεσα στα δυο του χερια. Και εκει εκανα αυτο που λενε..οτι αν δεν μπορεις να γλιτωσεις κοιτα τουλαχιστον να το ευχαριστηθεις. Και ετσι ανοιγω το στομα μου βαθαινω το φιλι και συγχρωνως βαζω τα δαχτυλα μου μεσα στα μαλλια του και τα τραβαω ελαφρα. Μενουμε να φιλιομαστε ετσι μερικα λεπτα και οταν επιτελους με αφησε γυρναω με το χερι μου και του παιζω ενα χαστουκι μεσα στη μουρη ολο δικο του. Τσατισμενη σηκωθηκα να φυγω λεγοντας του οτι δεν ηθελα να με φιλησει. Εν τελει μπηκαμε σε ενα ταξι μαζι και του  λεει  του ταριφα να μας παει στη περιοχη του αλλα εγω λεω οτι θελω να παω σπιτι μου. Ειχαμε καμποση ωρα διαφωνια εκει ωσπου τσατιζεται και βγαινει απτο ταξι. Ετσι κ εγω πηγα σπιτακι μου μονη μου.

Περνωντας οι μερες βλεπω ενα μηνυμα του που ελεγε οτι του αρεσε το φιλι μας κ οτι του αρεσε που τον χαστουκισα αν και τον πονεσα.

Περασαν κι αλλα μπρος κ πισω με το τυπο, ομως οσο τρελα ερωτευμενη κ αν ημουν αυτο ξεθωριασε..ξενερωσα ωσπου του ειπα να μη με ξαναενοχλησει γιατι αρραβωνιαστηκα κ ευτυχως το τηρησε.

Παρολα αυτα εχω να θυμαμαι ολο αυτο το συναισθημα που εζησα, ηταν μια μεγαλη εκρηξη μεσα μου..το να ερωτευτεις τον καθηγητη σου και να εχεις ανταποκριση ειναι κατι που δε συμβαινει συχνα...αλλο βεβαια αν ο καθηγητης σου ειναι εν τελει μαλακας οπως αποδειχθηκε.

Και εδω ερχεται το μαθημα που πηρα και το εμαθα  πολυ καλα...το οποιο ειναι οτι δεν εχει σημασια τι θεση η τι μορφωση κατεχει ο αλλος! Μπορει μεσα σε ενα 18σελιδο βιογραφικο ενος Καθηγητη Πανεπιστημιου να βρεις το πιο ανωριμο και ανασφαλη ανθρωπο που εχεις γνωρισει ποτε!!
Ευτυχως αυτο το μαθημα το χωνεψα καλα εκτοτε! Και το οποιο βλεπω να επαληθευεται πολλακις!


κλου 1.  Ρωταω τον εαυτο μου αν μετανιωνω εν τελει που δεν εκανα ερωτα με αυτο τον ανθρωπο και σκεφτομαι  οτι μπορει συχνα να μετανιωνω για πραγματα στη ζωη μου αλλα για αυτο δε μετανιωσα ποτε παρολο που ημουνα κυριολεκτικα τρελη γιαυτον για πολυ καιροοο !

Κλου 2. Ενα φιλι αρκει? Λοιπον ναι αρκει! Οταν με φιλησε τη πρωτη φορα ενιωσα τοσο πληρης που δεν ηθελα τιποτα αλλο! Ειχα παει στα αστερια κ ειχα γυρισει!! Και αυτο νομιζω συμβαινει μονο οταν εισαι αληθινα ερωτευμενος :)

Κλου 3. Δεν εχουν ολα happy end! Και δυστυχως αυτο μου υπενθυμιζεται ακομα και σημερα στα 26 μου! Wtf...ελπιζω να δω καποια στιγμη κ καμια ασπρη μερα! Λολ


Στις εμπειριεςς λοιπον...!
 

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Μηνύματα
1.125
Like
42
Πόντοι
16
Χμμμμ, καλή ίστορία καί μού φαίνεται καί πολύ άληθινή...

Καί φαντάζομαι άπό τότε γουστάρεις καί πολύ μεγαλύτερους σέ ήλικία, έ;
 
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Χμμμμ, καλή ίστορία καί μού φαίνεται καί πολύ άληθινή...

Καί φαντάζομαι άπό τότε γουστάρεις καί πολύ μεγαλύτερους σέ ήλικία, έ;

merci!

Παντα μου αρεσαν οι μεγαλυτεροι!

Παρατηρω ομως οτι οσο μεγαλωνω αρχιζω να προτιμω τους συνομιληκους.
 

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Μηνύματα
1.125
Like
42
Πόντοι
16
Λογικό αύτό πού μού λές...

Τό άτομο πρέπει νά δοκιμάζει, νά έχει τίς έμπειρίες του/της...

 

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Μηνύματα
18.803
Like
22.949
Πόντοι
6.056
δεν το διαβασα βαρεθηκα... :birdman:
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796
πενταγιο εισαι μια γλυκα
μα για να ειμαι ειλικρινης
το κειμενο δεν διαβασα
ειμαι κακος μαθητης :grin:


θα δεχτω οτι τιμωρια μου βαλεις ω μεγαλη αφεντρα

η

μηπως να σε τιμωρισω εγω να αλλαξουμε ρολους για λιγο  :think:

θα το σκεφτομαι λιγακι γιατι εισαι γλυκουλακι

:hi:


 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
150.855
Κριτικές
1
Like
28.694
Πόντοι
8.006
Γιατι δεν εχει μπαναριστεί ακομη αυτη?
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796
αλεξ η καυλα μου για αυτο το μωρο δεν κρυβεται

αληθεια τωρα ισως ειναι που τα λεει ετσι χυμα και καυλωτικα
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796
πενταγιο ακους τι μου λεει


και ολα αυτα επειδη εκδηλωνω τα αισθηματα μου για σενα

:S
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
150.855
Κριτικές
1
Like
28.694
Πόντοι
8.006
πενταγιο ακους τι μου λεει


και ολα αυτα επειδη εκδηλωνω τα αισθηματα μου για σενα

:S
Ετσι μπραβο, ικετεψε την να σε αφησει να γλειψεις το πακιστανοχυμένο βρωμομουνο της
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.630
Κριτικές
11
Like
12.395
Πόντοι
5.060
Από τον τίτλο κατάλαβα κιόλας ποιο ναυάγιο άνοιξε αυτό το θέμα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom