Νέα

ένα ασήμαντο συμβάν τις προάλλες στο τρένο

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Μηνύματα
1.363
Like
279
Πόντοι
36
Ιάκωβε, άσε χάμω τα φίδια  :hi:

έγινε πριν μέρες, το γράφω τώρα λαμβάνοντας αφορμή από το λυπηρό περιστατικό που αναφέρθηκε στο Ξύλο-Βία-Τσαμπουκάδες που συνήθως φιλοξενεί ντοπαμινοειδή φαιδρά περιστατικά με νονούς της νύχτας και πουσυβαγονικά κακαρίσματα, ίσα ίσα εις τέρψην του ευσυγκίνητου αναγνώστη

αυτή την φορά, έχει μια σπαραχτική είδηση: τον βιασμό επί 12ώρου μιας γυναίκας μπροστά στην μάνα της από 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ εισβολείς.Τι τα θες, θα το ξεπεράσουμε και αυτό, δεν έτυχε σε εμάς, ποιός ξέρει τι θα μας τύχει αύριο, γιατί να τα βάφουμε μαύρα από σήμερα και να μην ευθυμήσουμε με κάτι άλλο, σάμπως άμα τα βάψουμε μαύρα, τι θα αλλάξει ή ποιανού τον πόνο θα απαλείψουμε. Σωστά; Σωστά. Όμως πριν το ξεχάσουμε και αυτό και πάμε στο επόμενο, μια ιστορία.

Ταξίδευα με το τρένο Αθήνα απογευματάκι, την ώρα που όλοι είναι ψόφιοι από την δουλειά τους ή την ανεργία τους ή την αεργία τους, τα μάτια είναι θολά, τα κεφάλια γερμένα και πένθιμα φωταγωγημένες οι οθόνες των σμαρτφόουν διάχυτες στον χώρο, σαν βραδυνά φωτάκια σε νεκροταφείο. Ως εδώ, όλα καλά και συνηθισμένα.

Γύρω μου, από αριστερά προς τα δεξιά (τυχαία η φορά, χωρίς μικροπολιτικό υπαινιχμό) : ένας ψαρομάλλης κοιλαράς γεροντοπαλήκαρος με αλλόκοτα κοκκάλινα γυαλιά και κρατώντας σφιχτά μια μυστήρια κούτα χαρτονένια στην αγκαλιά του, ένας κουστουμαρισμένος χαρτογιακάς που υπολογίζει ίσως νοερά ποιά κολ γκερλ θα κάνει δώρο στην άχαρη ζωή του καθώς το λογιστικό τέλος του μήνα πλησιάζει και βγαίνει ο ισολογισμός, μια καριόλα πλατινοβαμμένη που πληκτρολογεί στο κινητό από την αρχή μέχρι το τέλος της ιστορίας σαν να πρόκειται να ξεψυχήσει άπαξ και σταματήσει στιγμιαία, ένας ρέμπελος φοιτητής που ρουφάει το φραπέ του πηγαίνοντας για καφεδάκι, μια καθυστερημένη γεροντοκόρη με μαύρες φούστες παπαδιάς που χαΐδεύει νοερά την γάτα της που την περιμένει στο θλιβερό δυαράκι της και ένας σκληροτράχηλος Γεωργιανός - ο μόνος που κοιτάει ευθυτενώς απέναντι χωρίς να αντανακλά την πραγματικότητα μέσα από την οθόνη του. Τίποτα περίεργο ως εδώ, θα έχετε βαρεθεί ήδη.

Άξαφνα, η αμήχανη σιωπή διαλύεται από μια παράφωνη,ξεψυχισμένη και σχεδόν σπαραξικάρδια, εάν χτυπούσε πράγματι μια καρδιά εκεί γύρω, φωνή που συνοδεία μιας κιθάρας επιχειρεί την ελλεΐ :)μοσύνη της ομήγυρης. Μαζεύει μια παχυλή γενική αδιαφορία και στραβοπατώντας από το βάρος του γενικού σταρχιδισμού - απότοκο ίσως της εκατοστής ημερήσιας επανάληψης μιας ίδιας σκηνής, αποχωρεί άδοξα στην επόμενη στάση.

Ένα ίχνος χαμόγελου έχει κάνει την εμφάνιση του στον γαμιόλη χαρτογιακά: πιθανόν έχει καταλήξει σε ποιό κολ γκερλ θα χτυπήσει. Και τότε, υπό το νευρωτικό σφυροκόπημα των πλήκτρων από την ξανθιά καριόλα, ο αποχαζεμένος τύπος με την κούτα στην αγκαλιά, σπάει την σιωπή:
-"Με ενοχλεί, εγώ πληρώνω το εισιτήριο μου και έρχεται και με ενοχλεί"
Ο Γεωργιανός, που στην φάση αυτή της ιστορίας μας δεν έχει συστηθεί ως τέτοιος και μοιάζει πράγματι με έναν αποκαμωμένο αλλά αυθόρμητο ταπεινό εργάτη που γυρίζει από το μεροκάματο, απαντάει άμεσα σαν να έχει διαβάσει ήδη το σενάριο της θλιβερής παράστασης:
-"Ποιος σε ενοχλεί; Το παιδί με την κιθάρα;"
-"Ναι, με ενοχλεί, και εμείς έχουμε προβλήματα αλλά δουλεύουμε κύριε, το παλεύουμε"
Η καριόλα πατάει μανιασμένα το space στο πληκτρολόγιο σαν να επικροτεί την δήλωση.
-"Και αυτός το παλεύει, τραγουδάει και παίζει κιθάρα"
Η γεροντοκόρη μειδιά και κάτι γνέφει.Ή συμφωνεί ή θυμήθηκε ότι άφησε όντως ανοιχτή κονσέρβα.
-¨΄Οχι, δεν το παλεύει, κλαίγεται.Εγώ κύριε δεν έχω προβλήματα; Έρχομαι να τα πω εδώ; Πληρώνω το εισιτήριο μου και θέλω την ησυχία μου; Ξέρεις εσύ, αν έχω χειρότερα προβλήματα;"
-"Δεν έχεις δουλειά εσύ;"
-"Όχι, κύριε δεν έχω αλλά πληρώνω ένα εισιτήριο και θέλω να ταξιδέψω ήσυχος, δεν είναι δημόσιος χώρος εδώ, πλήρωσα για πάω κάπου έναν ιδιώτη και δεν έχει δικαίωμα να με ενοχλεί κανείς.Κανείς"
-"Άμα δεν δουλεύεις, πώς ζεις;"
-"Ζω, είναι δικό μου θέμα"
"Άρα έχεις λεφτά,αα, νομίζεις ότι αυτό το παιδί ήθελε να είναι εδώ, 20 χρονών αντί να είναι βόλτα με την γκόμενα, να ζητιανεύει εδώ"
Ο καριολοχαρτογυακάς έχει αρχίσει να δυσφορεί από την οχλαγωγία, εμποδίζεται να θυμηθεί ποιό στανταράκι του πρότεινε ένας συναγωνιστής με πμ και στο κάτω κάτω έχει πληρώσει και ΑΥΤΟΣ εισιτήριο, δηλαδή τα δικά του αρχίδια δεν σπάνε;
Στο σημείο αυτό, και ενώ ο παπαροφοιτητής ρουφάει τα τελευταία ίχνη φραπέ για να κάνει χώρο για τον επρχόμενο φρέντο, η συζήτηση έχει ατονήσει, έχουνε επαναλάβει αμφότεροι τα ίδια 5-6 φορές αλλά τότε ο Γεωργιανός προσθέτει:
-"είναι Ελληνας αυτός και δεν τον βοηθάς, εσείς οι Έλληνες δεν βοηθάτε ο ένας τον άλλον και σας φταίει ο ξένος"
-"Ναι, μας φταίει, δεν έχουμε λεφτά, δεν έχουμε ούτε για εμάς"
-"όταν όμως εσείς ερχόσασταν στα μέρη μας, σας δίναμε ένα πιάτο φαϊ, από Γεωργία είμαι εγώ και ξέρω"
-"τι λέτε κύριε, πότε ήρθαμε εμείς"
-"δουλειά κάνει και αυτός το παλεύει, θα ήθελες να έρθει σπίτι σου να σε κλέψει;"
-"ας ερχόταν, θα δεις τι θα πάθαινε"
-"αμ δεν ξέρεις αν θα πάθαινες εσύ"
-"ξέρω, ας ερχόταν"
-"δεν ξέρεις"
Η ξανθιά κότα αλλάζει χέρι στο κινητό γιατί κοντεύει να πάθει αγκύλωση.
-"όταν θα σου έρθει ο άλλος με το καλάσνικοφ στο σπίτι, τότε θα λες καλά ήτανε να ζητιανεύει"
-"Μα τι λέτε, τι λέτε κύριε". Ο σαπιοκοιλιάς σηκώνεται και οπισθοχωρεί σαν ο αντίπαλος να τον σημαδεύει ήδη. Δεν έχει φοβηθεί όμως, έχει μάλλον σαστίσει.
-"Άμα κλαίει το παιδί του, θέλει γάλα, τι θα κάνει δηλαδή;"
-"Εγώ έχω τα δικά μου, το παλεύω όπως μπορώ, δεν ενόχλησα κανέναν"
-"Ε και αυτός νομίζεις του αρέσει να ενοχλεί εδώ αντί να αράζει με την γκόμενα τώρα, 20 χρονών παιδί"
-"Δεν έχουμε, μας τα πήρανε όλα"
-"όταν ήρθατε στα μέρη μας όμως, πιάτο φαϊ ζητήσατε"
-"πότε ήρθαμε κύριε"
-"Εγώ ξέρω Ιστορία"
-"Και εγώ, και εγώ"
-"ά όταν ήρθατε όμως εσείς μετανάστες"
-"πέστουτα πέστου τα, καλά του τα λες", πετάγεται η γεροντοκόρη που με το ζόρι κρατιότανε ως τώρα
-"Μας ξυπνάτε τα ρατσιστικά μας ένστικτα κύριε"
-"αμα το παιδί κλαίει και ζητάει γάλα, με καλάσνικοφ θα σε ξυπνήσω, τώρα έχω δουλειά αλλά αν δεν"
-"τι άλλο θέλετε δηλαδή, να σας στηθούμε και στα τέσσερα τότε" (το "κύριε" το εκοψε)
-"αμ έτσι θα μας στηθείτε"
-"Δηλαδή μας απειλείτε κιόλας;"
-"Όχι αλλά άμα χρειαστεί θα σας απειλήσουμε,εγώ άμα έρθει η ανάγκη θα σας πολεμήσω , ξέρω και εγώ Ιστορία"
Ο σαπιοκοιλιάς τρέμει ολόκληρος και μία πλησιάζει μία κάνει να φύγει και να μην απαντήσει.
Κοιτάζει γύρω του για κάποια συμπαράσταση. Ο χαρτογιακάς έχει θυμηθεί ποιό κολ γκερλ θα πάρει. Ο φοιτητής ανακατεύει το καλαμάκι του. Η ξανθιά πληκτρολογεί πάντα αμέριμνη - ίσως μέσα ττης την έχουνε αγγίξει όλα αυτά, δεν θα το μάθουμε ποτέ. Η γεροντοκόρη κοιτάζει ανέμελη από το παράθυρο. Ο Γεωργιανός που αρχικά ήτανε κουκουλωμένος στο μπουφάν του και μιλούσε δειλά, τον κοιτάζει πλέον περιπαικτικά. Ισορροπεί την αλλόκοτη κούτα στην μπάκα του, καθαρίζει τα γυαλιά του και κινείται προς την πόρτα, "εγώ δεν ενοχλώ κανέναν" ξαναμονολογεί πάλι από την αρχή, να βρει έναν καθησυχαστικό τέμπο στο μυαλό του και κινείται προς την πόρτα. Η κιθάρα ακούγεται πάλι, τόση ώρα μετά γιατί η συστοιχία των βαγονιών είναι στην ουσία ένα κυκλικό φράγμα:αν φτάσεις στο τέλος και δεν έχεις μαζέψει τίποτα, πρέπει πάλι να τα πάρεις με την σειρά.



 

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Μηνύματα
1.125
Like
42
Πόντοι
16
Τελικά πρέπει νά γίνει αύτό πού λέω χρόννια τώρα...

ΜΑΖΙΚΕΣ έκτελέσεις, δέν ύπάρχει άλλη λύση...

Αύτός ό λαός πρέπει νά πληρώσει...
 

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Μηνύματα
1.996
Κριτικές
17
Like
1.007
Πόντοι
1.616
Σελφι, φοβερό το κείμενο σου, πραγματικά αισθανθηκα οτι βρισκόμουν και εγώ μέσα στο τρένο, πολλα RESPECT μύστη μου

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

Καλημέρα αδερφέ
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.648
Like
1.247
Πόντοι
366
Nice! Καλό γράψιμο, ωραία ιστορία -δωματίου.

Πιο κοντά στην πραγματικότητα και αρμόζουσα στην κυνικά εγωκεντρική τοποθέτηση του σαπιοκοιλιά ήταν η αφήγηση του γεωργιανού. Μια υφέρπουσα επιθετικότητα αλλά κοθόλα ρεαλιστική.

Σήμερα, τυχαίως, έπεσα πάνω στην είδηση του βιασμό της 40χρονης γυναίκας. Η είδηση ανέφερε για 12ωρο βιασμό κατά εξακολούθηση και απο τους δυο δράστες, φύσιν και παραφύσιν. Το αξιοσημείωτο ήταν οτι το θύμα δεν είχε ποτέ της σεξουαλική εμπειρία. Σου έρχονται πολλές σκέψεις διαβάζοντας μια τέτοια είδηση (Λογικές, ζωώδεις, συμπόνιας, οργής). Το σίγουρο είναι οτι η κοπέλα έζησε μια κόλαση, ούτε στο χειρότερό της εφιάλτη, και όλα αυτα μπροστά στα μάτια της ανήμπορης ηλικωμένης μητέρας της.
Υπάρχουν άνθρωποι που μετατρέπονται σε κτήνη αν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Ή μπορούμε και να το γενικεύσουμε αυτό; (ότι κάθε άνθρωπος κρύβει ένα κτήνος μέσα του, και δε για το ανδρικό φύλο εφόσον τα σεξουαλικά του ενστικτά είναι για αυτόν καθοριστικά, της βιολογικής του φύσης δηλαδή)

Δεν μπορώ να μη φανταστώ τι θα γιντόταν αν ξαφνικά κατέρρεε όλο αυτό το "σύστημα" που συγκροτεί -και συγκρατεί- ένα "πολιτισμένο", -γενικά- "ασφαλές" και ειρηνικό τρόπο ζωής και συμβίωσης μεταξύ των ανθρώπων -κυρίως του δυτικού κόσμου...

Σέλφι, ο συνειρμός της ιστορίας σου στη βάση της είδησης του βιασμού, συσχετίζεται μόνο στην αλλοδαπή καταγωγή των δραστών, και όχι στο περιεχόμενο της πράξης. Απο το να κλέψεις επειδη πεινάει το παιδί σου -σύμφωνα με τη θέση του γεωργιανού- μέχρι το να βιάσεις (και μάλιστα με τον τρόπο που αναφέρθη) για να ικανοποιησεις τα ζωώδη και άρρωστα ένστικτα σου, έχει τεράστια απόσταση.
:hi:    
           

 



 

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Μηνύματα
767
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ πάντως σήμερα στο λεωφορείο ήμουν έτοιμος να εκραγώ. Την ίδια διαδρομή χθες βράδυ την έκανα 25' ενώ τώρα στις 11 το πρωί σε 45'. Ήμουν έτοιμος να ορμήξω στον οδηγό και να του πω να μην κάνει πουθενά στάση για να προλάβω.... αλλά ευτυχώς ήμουν στην ώρα μου παρά 5' και πρόλαβα το ΚΤΕΛ. :rockon:
 

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Μηνύματα
4.502
Like
4.675
Πόντοι
1.706
Εγώ πάντως σήμερα στο λεωφορείο ήμουν έτοιμος να εκραγώ. Την ίδια διαδρομή χθες βράδυ την έκανα 25' ενώ τώρα στις 11 το πρωί σε 45'. Ήμουν έτοιμος να ορμήξω στον οδηγό και να του πω να μην κάνει πουθενά στάση για να προλάβω.... αλλά ευτυχώς ήμουν στην ώρα μου παρά 5' και πρόλαβα το ΚΤΕΛ. :rockon:

Πω ρε τύπε, μια διαδρομή που το βράδυ την έκανες γρήγορα στις 11 το πρωί έκανες περισσότερο.
Που να το φανταστείς!
Ελπίζω να πήγες εγκαίρως στην εργασία σου και να μην σου κόψαν το μεροκάματο.  :S
 

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Μηνύματα
4.502
Like
4.675
Πόντοι
1.706

Τύπε όμορφο κείμενο.
Αν το έγραψες εσύ εύγε.
(και αν το αντέγραψες πάλι εύγε. Διαβάζεται νεράκι.)

 

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Μηνύματα
595
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Εγώ πάντως σήμερα στο λεωφορείο ήμουν έτοιμος να εκραγώ. Την ίδια διαδρομή χθες βράδυ την έκανα 25' ενώ τώρα στις 11 το πρωί σε 45'. Ήμουν έτοιμος να ορμήξω στον οδηγό και να του πω να μην κάνει πουθενά στάση για να προλάβω.... αλλά ευτυχώς ήμουν στην ώρα μου παρά 5' και πρόλαβα το ΚΤΕΛ. :rockon:


Ολο εισαι ετοιμος εσυ ρε γυφτε και ολο τιποτα δεν κανεις... Τουλαχιστον παραδεχεσαι ποσο κοτα εισαι!!!

Και στο Κτελ τι πηγες να κανεις? Αφου λεφτα για εισητηριο δεν εχεις...
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.576
Like
14.309
Πόντοι
3.656
Ολο εισαι ετοιμος εσυ ρε γυφτε και ολο τιποτα δεν κανεις... Τουλαχιστον παραδεχεσαι ποσο κοτα εισαι!!!

Και στο Κτελ τι πηγες να κανεις? Αφου λεφτα για εισητηριο δεν εχεις...


τυπε τον απαξιωσες πολυ τον τυπο    :S :S :S
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.576
Like
14.309
Πόντοι
3.656
OP
OP
μη επανδρωμένη σέλφι
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Μηνύματα
1.363
Like
279
Πόντοι
36
:hi:

Σέλφι, ο συνειρμός της ιστορίας σου στη βάση της είδησης του βιασμού, συσχετίζεται μόνο στην αλλοδαπή καταγωγή των δραστών, και όχι στο περιεχόμενο της πράξης. Απο το να κλέψεις επειδη πεινάει το παιδί σου -σύμφωνα με τη θέση του γεωργιανού- μέχρι το να βιάσεις (και μάλιστα με τον τρόπο που αναφέρθη) για να ικανοποιησεις τα ζωώδη και άρρωστα ένστικτα σου, έχει τεράστια απόσταση.
:hi:

:hi:
εύστοχη παρατήρηση, αγαπητέ, χωρίς βέβαια να μην μου γεννιούνται κάποιες ενστάσεις
ας μείνουμε όμως το βασικό συμπέρασμα και το εύκολο: ασφυκτιούμε  :)

(και αν το αντέγραψες πάλι εύγε. Διαβάζεται νεράκι.)
λιτή μεταφορά όσων είδα και άκουσα

 

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.660
Πόντοι
2.557
απο τα καλυτερα ποστ ever, ΣΤΗΝ αρχη βαριεσαι να το διαβασεις, μετα ομως δεν θες να το τελειωσεις!!!!
 

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Μηνύματα
767
Like
2
Πόντοι
6
ΚΤΕΛ πληρώνω, αστικό δεν πληρώνω.


Άμα δεν πληρώσεις ΚΤΕΛ δεν το έχουν σε τίποτα να σε πετάξουν σε καμία ερημιά.
 

Macallan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Μηνύματα
2.771
Κριτικές
14
Like
808
Πόντοι
326
Αλβανοι, γεωργιανοι, ρουμανοι, σλαβοι και λοιποί ψευτομαγκες, μιλαμε οτι τους εχουμε ξεκωλιασει μανες, γυναικες και αδερφες εδω και τριαντα χρονια, γεματα τα μπουρδελα απο τις συμπατριωτισες τους, τις περισσοτερες φορες τις πηγαιναν οι ιδιοι εκει για δουλεια. Τωρα γαμαμε και τις ελληνοθρεμενες κορες τους, αυτες γινονται συνηθως βιζιτες βεβαια. Εχουν τα μουτρα και μιλανε κιολας...
 

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Μηνύματα
451
Κριτικές
9
Like
306
Πόντοι
281
Σα να διαβάζω κεφάλαιο από τους άθλιους ...
 

john421

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2018
Μηνύματα
21
Κριτικές
4
Like
160
Πόντοι
280
Πολύ όμορφη περιγραφή. Βέβαια παρατηρήσεις απο Γεωργιανούς για πατριωτισμό είναι αστείο να ακούς. Όλοι είναι ότι κάτσει και όπου φύγει και οτι αρπάξει ο κώλος μας. Πιο παραδοπιστος λαός δε νομίζω να υπάρχει στη γη.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom