Νέα

Αποκαλυπτήρια για τα Samsung Galaxy S9 και S9+

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
182
Like
18.344
Πόντοι
30.558
download-galaxy-s9-wallpaper-e1517955772388-2060x1132.jpeg


Πραγματικότητα έγιναν οι περισσότερες από τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα για τα νέα
χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας της Samsung, Galaxy S9 και Galaxy S9+,  κατά την εκδήλωση Unpacked 2018 στη Βαρκελώνη που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του World Mobile Congress 2018, μια ημέρα πριν τα εγκαίνια της έκθεσης. Το insider.gr κατά την αποστολή του στο MWC 2018 έμαθε τα πάντα για το νέο τηλέφωνο και σας τα παρουσιάζει.

DWaDnyhX4AUs5AB.jpg

Τα δύο νέα μοντέλα της εταιρείας, όπως είχε κυκλοφορήσει στις πολλαπλές διαρροές που διαβάσαμε τους τελευταίους μήνες, δεν παρουσιάζουν μεγάλες διαφορές από άποψη σχεδιασμού. Ωστόσο λαμβάνοντας υπόψη της την στροφή για επικοινωνία μέσω της εικονας η νοτιοκορεατική εταιρεία αναβάθμισε ορισμενα χαρακτηριστικά τους αλλά και διόρθωσε ορισμένα «ελαττώματα» που παρουσίαζαν οι συσκευές, κατόπιν απαίτησης των χρηστών, όπως για παράδειγμα η θέση του αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αν θέλαμε μια συνοπτική περιγραφή θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα τρία στοιχεία στα οποία έδωσε έμφαση η Smasung για την κατασκευή των νέων μοντέλων είναι η κάμερα, η ψυχαγωγία και η συνδεσιμότητα.
Οι δύο νέες συσκευές της Samsung θα κυκλοφορήσουν επισήμως στις 16 Μαρτίου ωστόσο οι προπαραγγελίες ξεκινούν από σήμερα. H τιμή για τα τηλέφωνα θα είναι στα
Από άποψη σχεδιασμού οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. Τα περιθώρια είναι λίγο περισσότερο μειωμένα ενώ στα ήδη γνωστά χρώματα, μαύρο, μπλε, έχει προστεθεί κι ένα ακόμα, το πολυσυζητημένο λιλά. Η οθόνη Infinity Display (dual-curved Super AMOLED) είναι στις 5,8ή 6,2 ίντσες για το S9 ή S9+ αντίστοιχα , με ανάλυση Quad HD (2960 x 1440 pixels) ενώ διατηρούνται και τα κυρτά της σημεία στα πλαϊνά της συσκευής.
Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις
Έμφαση όπως ανέφεραν και οι διαρροές σχετικά με την συσκευή έχει δοθεί στην κάμερα.  H Samsung έδωσε στην κάμερα της ναυαρχίδας της αρκετές νέες δυνατότητες και μας συστήνει και μερικές καινοτομίες, όπως το μεταβλητό διάφραγμα. Να σημειώσουμε εδώ ότι πρόκειται για το πρώτο κινητό που έχει μεταβλητό διάφραγμα το οποίο προσαρμόζεται μόνο του στην αυτόματη λειτουργία για να προσφέρει στο χρήστη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα Επί της ουσίας αυτό σημαίνει πολύ καλύτερες φωτογραφίες σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Σύμφωνα με την εταιρεία μάλιστα η νέα κάμερα επιτυγχάνει μείωση ψηφιακού θορύβου κατά 30% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο της σειράς S8. Όπως αναφέρθηκε η κάμερα στην πράξη τραβάει 12 εικόνες, τις οποίες και συνθέτει κι επεξεργάζεται σε ομάδες των 4 για να καταλήξει σε τρεις που θα επεξεργαστεί και θα συνθέσει εκ νέου για να δώσει το τελικό αποτέλεσμα της λήψης στο χρήστη.
Μια ακόμα νέα δυνατότητα που φέρνει η νοτιοκορεάτικη εταιρεία στην κάμερα είναι και η υπερ-αργή κίνηση, super slow motion, στα 960fps σε ανάλυση 720p.To αποτέλεσμα thw λειτουργίας αυτής είναι όπως υπογραμίστηκε στην παρουσίαση να η εγγραφή super slow motion μιας σκηνής 0,2 δευτερολέπτων να αναπαράγεται σε 6 δευτερόλεπτα. ΤΑ βίντειο σε super slow motion μάλιστα ο χρήστης μπορεί να τα μοιράζεται ως GIF μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ακόμα και να τα χρησιμοποιήσει ως wallpaper.
Samsung_Galaxy_S9_Plus_-_12_c8gyhy.jpg

Το S9 διαθέτει κύρια κάμερα με ανάλυση 12ΜΡ και σταθεροποιητή εικόνας. Στην περίπτωση του S9 ωστόσο κάτω από την κύρια κάμερα υπάρχει κι ένας δεύτερος φακός (telephoto), ίδιας ανάλυσης, με διάφραγμα F2.4. Η μόνη περίπτωση που οι δύο κάμερες χρησιμοποιούνται χωριστά είναι στη λειτουργία Live Focus. Mε αυτή ο χρήστης μπορεί να δει το αποτέλεσμα της λήψης και των δύο καμερών διαλέγοντας αυτή που του αρέσει περισσότερο. Τέλος, στην κάμερα έχουν προστεθεί και augmented reality χαρακτηριστικά βάσει των οποίων οι χρήστες μπορούν να δημιουργίσουν τα δικά τους emojis, σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστή τα animojis του iPhone X της Apple. Αναλυτικότερα, σκανάροντας ο χρήστης το πρόσωπό του με την μπροστινή κάμερα μπορεί να δημιουργήσει 18 διαφορετικές emoji, κατάλληλα και για τα social media.
Τέλος, η νοτιοκορεατική εταιρεία κατάφερε να εμπλουτίσει τις λειτουργίες του Bixby Vision συνδυάζοντάς το με πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο.  Εστιάζοντας με την κάμερα σε ένα κείμενο μια περιοχή ή ένα φαγητό γραμμένα σε άγνωστη γλώσσα αυτά θα εμφανιστούν στη γλώσσα που κατανοεί ο χρήστης.
Όσο για τα λοιπά χαρακτηριστικά και στις δύο συσκευές υπάρχει ο Exynos 9810 SoC της Samsung και επεξεργαστής γραφικών Mali-G72 MP18. Ωστόσο στις ΗΠΑ και στη Κίνα, οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν με chip Qualcomm, Snapdragon 845 και επεξεργαστή γραφικών Adreno 630.
Το Galaxy S9 να διαθέτει 4GB RAM ενώ το Galaxy S9+ 6GB RAM, σε συνδυασμό με 64GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου ο οποίος είναι επεκτάσιμος μέσω microSD έως και κατά 400GB.
Να σημειώσουμε ότι έχει διατηρηθεί το Face Unlock το οποίο χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία με τα προηγούμενα Galaxy. Ωστόσο
Επιπλέον, στο Galaxy S9 υπάρχουν στερεφωνικά ηχεία για πολύ πλούσιο ήχο ενώ υποστηρίζεται και η τεχνολογία Dolby Atmos.
Τα νέα τηλέφωνα έχουν ενσωματωμένη και την επιλογή Smartthings App, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να διαχειρίζεται πλήθος συσκευών μέσα από το Galaxy S9. Και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν LTE Cat 18, WiFi 802.11b/g/n/ac dual-band, Bluetooth v5.0, USB Type-C και είναι αδιάβροχες με μεγάλη αντοχή στη σκόνη.
Να αναφέρουμε ότι μαζί με τις συσκευές, που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, η Samsung ανακοίνωσε και το νέο DeX pad ο νέος σχεδιασμός του οποίου επιτρέπει τη χρήση του κινητού σε θέση επίπεδη με το γραφείο ώστε να είναι απλούστερη η χρήση του ως touch pad. To DeX έρχεται επίσης με δύο θύρες USB και μία HDMI.

 

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Μηνύματα
2.086
Like
71
Πόντοι
16
1000 ευρω το +, το χουν παραχεσει λιγο
 

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Μηνύματα
551
Κριτικές
17
Like
2.012
Πόντοι
496
Δεν αλλάζω το Note 8 ακόμη...
 

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Μηνύματα
666
Κριτικές
12
Like
1.246
Πόντοι
376
Εγώ προσωπικά πιστεύω πλέον όλα τα smart phones έχουν  χτυπήσει ταβάνι .
Ελάχιστες διάφορες με μεγάλο κόστος .
Επόμενο βήμα μόνο αναδιπλούμενο τηλέφωνο
 

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
711
Κριτικές
10
Like
47
Πόντοι
606
Η τιμη ειναι απλα εξοφρενικη και πραγματικα δεν καταλαβαινω τι παραπανω εχει απο το s8 που εχει καταληξει να ειναι στα μισα λεφτα στο καιζερ! Και δνε μιλαω για κινα κτλ μιλαω για το προηγουμενο μοντελο της ιδιας εταιρειας
 

Poutaniaris17

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Μηνύματα
29
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
0
Τα ακριβά samsung διαφέρουν από τα φτηνότερα στην ανάλυση της οθόνης, στην κάμερα και σε κάποια έξτρα apps που δίνουν για τα μοντέλα αυτά. επίσης και στη μπαταρία.
 

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Μηνύματα
429
Κριτικές
18
Like
781
Πόντοι
311
Έτσι να αγοράζετε καινούργιο κινητό κάθε χρόνο με χιλιάρικο και μετά να λέτε οτι είναι ακριβές οι πουτάνες στη κρίση και τέτοια. Αποδείξτε πόσο ελληναρες είσαστε
 

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Μηνύματα
704
Κριτικές
1
Like
364
Πόντοι
26
Δεν θα πάθει και τίποτα ο κωλαράκος σας να πάρετε κινητό μιας ή δυο γενιάς πίσω.Πχ μια χαρά κινητάρες είναι τα S7 , και S8.
 

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.806
Like
253
Πόντοι
36
Αξιζει να παρω αυτο η και το s8 που το βρισκω 100 πιο φθηνα θα ειναι κομπλε?
 

asdff

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Μηνύματα
17
Κριτικές
11
Like
365
Πόντοι
290
Εγω εχω το s8 αλλα δεν τα αξιζει τα λεφτα του κατα τι γνωμη μου. Καλητερα ναχα παρει xiaomi
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom