Νέα

Συνοδοί πολυτελείας αποκαλύπτουν την πρώτη τους εμπειρία με πελάτη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα AmoKomA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AmoKomA

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Νοε 2017
Μηνύματα
2.164
Κριτικές
77
Like
4.064
Πόντοι
11.396
Υπάρχουν πολλές αντιλήψεις και παρανοήσεις για τη ζωή ενός ατόμου που επιλέγει να ζει από τον αγοραίο έρωτα. Τι αποκαλύπτουν οι ίδιοι;

Συνοδοί κυριών και εργαζόμενοι στη βιομηχανία του σεξ μιλούν ανοιχτά και μοιράζονται ιστορίες από την πρώτη τους επαφή με πελάτη, στο διαδίκτυο.


Υπάρχουν πολλές αντιλήψεις και παρανοήσεις για τη ζωή ενός ατόμου που επιλέγει να ζει από τον αγοραίο έρωτα.

Γι' αυτό οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία του σεξ και συνοδοί κυριών αποφάσισαν να μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες από την πρώτη τους φορά με πελάτη.
Οι ιστορίες δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα reddit, προκαλώντας έντονο ενδιαφέρον.

«Ήταν ένας νεαρός άντρας... Αναγνώρισα το συγκρότημα που έπαιζε στο ραδιόφωνο και αυτός έμεινε έκπληκτος, επειδή η μουσική ήταν μεταλ. Είχαμε μια όμορφη συνομιλία και όλα ήταν φυσικά. Μου θύμισε τους παλιούς μου φίλους από το κολέγιο. Ήταν πολύ καλός και μου ζήτησε να του κάνω ένα μασάζ. Δεν ήταν καλό, αλλά εντάξει! Πληρώθηκα για ένα μασάζ». rocksomesocks

«Ήμουν συνοδός πριν 20 χρόνια. Δεν θυμάμαι τον πρώτο πελάτη / συνάντησή μου, κανείς από αυτούς δεν είναι αξέχαστος. Ρωτάτε τον πελάτη τι θέλει, κάνετε ένα ντους, κάνετε ο,τι είναι να  κάνετε, σας ευχαριστούν και φεύγετε». The_gal_from_99

«Ο πρώτος μου πελάτης μου ανακοίνωσε ότι ήθελε να βλέπει ένα κορίτσι να αλλάζει μπροστά του, σ' ένα δοκιμαστήριο. Πήγαμε σ' ένα εργοστάσιο παλτών, αλλά δεν επέτρεπαν δύο άτομα διαφορετικού φύλου να μπουν στο ίδιο δοκιμαστήριο. Έτσι πήγαμε σ' ένα χώρο στάθμευσης απέναντι στο δρόμο. Αυτό ήταν». deadcomefebruary

«Ήταν τόσο μεγάλος... η ανάμνηση αυτή με στοιχειώνει». Fearthedoodoo

«Ξεκίνησε ενώ εργαζόμουν ως οδηγός λεωφορείου σε παραλιακό ξενοδοχείο. Η στολή μας ήταν στενά κοντά σορτσάκια και πολύχρωμα μπλουζάκια. Περνούσα έξω από ένα σπίτι μια νύχτα και ένας τύπος με πήρε και μου πρόσφερε 40 δολάρια. Ήταν εύκολο χρήμα. Μου άρεσε το εύκολο χρήμα». PMme_bad_things

«Ήμουν τρομοκρατημένη. Τα χέρια μου ήταν παγωμένα. Αλλά ήταν ευγενικός...Γυρνώντας πίσω στο παρελθόν, ήμουν πραγματικά τυχερή που ήταν ο πρώτος μου πελάτης». PurpleRain123

 
OP
OP
AmoKomA

AmoKomA

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Νοε 2017
Μηνύματα
2.164
Κριτικές
77
Like
4.064
Πόντοι
11.396
Συνοδοί πολυτελείας αποκαλύπτουν τα μυστικά της δουλειάς και πώς κερδίζουν 20.000 δολάρια το μήνα
Ισχυρίζονται ότι δεν έχουν να κάνουν όλα με το σεξ

Μια ομάδα επαγγελματιών συνοδών στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκαλύπτει πώς κερδίζει ακόμη και 20.000 δολάρια το μήνα παίζοντας το ρόλο των συντρόφων σε διάφορους άνδρες.

Όπως αναφέρουν όμως οι ίδιες, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, δεν έχουν να κάνουν όλα μόνο με το σεξ αλλά αποτελούν συντροφιά στην παρακολούθηση μια ταινίας, στα σπά ενώ ενίοτε επιδεικνύουν τις γνώσεις τους στα οικονομικά. Μία ομάδα των συνοδών και πρώην συνοδών δήλωσε στο New York Post πως οι «συναισθηματικές και ψυχολογικές ανάγκες» των ανδρών είναι εξίσου σημαντικές με τις σωματικές επιθυμίες τους. Οι φίλες που προσλαμβάνονται μπορεί να απαιτείται να παρακολουθήσουν μεγάλα γεγονότα, να θυμούνται πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες τους και να ξυπνάνε δίπλα τους πρωί.

Η Alissa που είναι κοντά στα 20 αναφέρει ότι την «κλείνουν» για περίπου μία εβδομάδα και συνοδεύει τους πελάτες της, 24 ώρες τη μέρα όπου πάνε αυτοί ενώ λαμβάνει μέρος και στις δραστηριότητες που κάνουν.

«Μερικοί από τους πελάτες μου είναι χήροι και το μόνο που θέλουν είναι να αισθάνονται ότι κάποιος τους φροντίζει» προσθέτει. Για την εμπειρία της μιλάει και μια άλλη συνοδός με το όνομα Jessica Brighton η οποία ξεκίνησε να εργάζεται ως συνοδός όταν έχασε τη δουλειά της και είχε περίπου 2-3 άνδρες το μήνα, κερδίζοντας πολύ περισσότερα χρήματα από πριν. Συνόδευε τους πελάτες της σε επαγγελματικά δείπνα ενώ κάποιοι από αυτούς της φέρονταν πολύ ρομαντικά. Βέβαια οι γυναίκες παραδέχονται ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο σημείο καθώς μπορεί να δημιουργείται οικειότητα αλλά μετά πρέπει να εξαφανιστούν.

Πολλές από τις συνοδούς έκαναν το επάγγελμα για κάποια χρόνια και στη συνέχεια μάζεψαν χρήματα και άνοιξαν τη δική τους επιχείρηση. Μία εξ αυτών μάλιστα αναφέρει ότι κρατάει επαφή με τους πρώην πελάτες της και εκείνοι είναι περήφανοι για την πορεία της. Οι ίδιες αναφέρουν ότι όλα εξαρτώνται από τον πελάτη που θα έχουν και ότι ο καθένας έχει διαφορετική συμπεριφορά. Τελικά αυτό που θέλουν να τονίσουν είναι ότι είναι μύθος ότι όλοι οι άνδρες θέλουν μόνο σεξ και άλλοι θέλουν μόνο ένα ποτό ή άλλοι θέλουν μόνο συντροφιά.

 
OP
OP
AmoKomA

AmoKomA

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Νοε 2017
Μηνύματα
2.164
Κριτικές
77
Like
4.064
Πόντοι
11.396
Συνοδός πολυτελείας και πρώην δημοσιογράφος αποκαλύπτει τα προβλήματα του επαγγέλματος

Η Amanda Goff ή «Samantha X» όπως συνήθιζαν να την αποκαλούν στην προηγούμενη καριέρά της είναι πλέον μια πετυχημένη συγγραφέας ενώ μιλώντας στη βρετανική τηλεόραση αποκαλύπτει τις προηγούμενες εργασιακές της εμπειρίες, εστιάζοντας κυρίως σε αυτή της συνοδού πολυτελείας πέρα από αυτή του δημοσιογράφου.

Όπως η ίδια εξηγεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, οι νεότεροι πελάτες της δεν ζητούσαν σεξ, καθώς ήθελαν κυρίως να μιλήσουν μαζί της ή απλώς να την γνωρίσουν.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Όταν αποκαλύφθηκε η ταυτότητά μου το 2015, οι νεότεροι πελάτες που έρχονταν σε μένα δεν ήθελαν πλέον να κάνουμε σεξ αλλά να μιλήσουν μαζί μου ή να συζητήσουμε διάφορα πράγματα».

«Έχω πελάτες που γράφουν βιβλία και μου τα δίνουν για να τα διαβάζω στον ελεύθερο χρόνο μου. Οι άνδρες αυτόν τον καιρό ενδιαφέρονται περισσότερο για κουβέντα παρά για σεξ», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Την περίοδο αυτή η Goff κυκλοφορεί ένα άλλο βιβλίο για τη ζωή της, στο οποίο μάλιστα αποκαλύπτει πως την περίοδο αυτή κάνει λιγότερο σεξ από ποτέ.

Η διάσημη περσόνα μετακόμισε από το Λονδίνο στην Αυστραλία πριν αποφασίσει να εργαστεί ως συνοδός πολυτελείας χρεώνοντας μέχρι και 1.000 δολάρια την ώρα ή 6.000 δολάρια για μια ολόκληρη νύχτα.

Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως μια «γυμνή ψυχοθεραπεύτρια». «Ακούω άνδρες που είναι μπερδεμένοι και δεν έχουν κανέναν για να μιλήσουν, είναι κάτι σαν ψυχοθεραπεία αυτό που κάνω», αναφέρει.

 

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Μηνύματα
386
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Θα ήθελα να διαβάσω την ιστορία  μιας Ελληνίδας πώς ξεκίνησε την αλήθεια όμως
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
12.825
Κριτικές
122
Like
18.439
Πόντοι
20.786
Καλα τα λέει η άλλη. Μια συντροφια και ένα ποτο χωρις να μας λενε μαλακιες. Αυτές οι γυναικες είναι πιο ωριμες από τις άλλες τις χαζοπιτσιρικες εκτος αγοραιου ερωτα.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
παιδια μπερδευτήκατε εδώ είναι σαητ να γραφουμε πως περναμε εμεις με τις εκδιδόμενες, το πως περναν αυτές με τους πελατες ας το γραψουν σε κανενα λιφο. ολο το υπολοιπο διαδικτυο και τα μεσα ενημερωσης τους ανηκουν και εδώ πια? αμαν πια.
 
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Μηνύματα
2.771
Κριτικές
14
Like
808
Πόντοι
326
Για ενα iphone και διακοπές σε Μυκονο/Αραχωβα

Αυτη ειναι η καβλα εκτος και προτιματε να γαματε γυναικες που βρωμαει το χνωτο τους από την πεινα και δουλευουν για να στελνουν λεφτα στη μαμα στην μολδοβλαχια για να μαγειρευει πατατοσουπα για τα επτά αδερφια τους.
 

Επισκέπτης
παιδια μπερδευτήκατε εδώ είναι σαητ να γραφουμε πως περναμε εμεις με τις εκδιδόμενες
και για να συμπληρώσω πώς να βγάλουμε περισσότερα φράγκα για να πηδάμε περισσότερα λαχταριστά κωλαράκια ;)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom