Νέα

Πέθανε η ηθοποιός και στιχουργός Βέτα Μπετίνη!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα giatioxi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
345
Πόντοι
186
http://img.documentonews.gr/unsafe/1000x600/smart/[URL unfurl="true"]http://img.dash.documentonews.gr/documento/imagegrid/2017/10/18/59e75dc9cd3a18239b02f5a9.jpg[/img[/URL]]

«Έφυγε» από τη ζωή η λατρεμένη όλων ηθοποιός Βέτα Μπετίνη.

Την δυσάρεστη είδηση δημοσιοποίησε η κόρη της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook. «Η μανούλα μου… έφυγε… για το δικό της ταξίδι… μοναδική της αποσκευή η αγάπη μας».

Μια σπουδαία και ταλαντούχα γυναίκα που μας έκανε να γελάμε μέσα από τους ρόλους της αλλά και συγκινούμαστε μέσα από τους στίχους και τα κείμενα που έγραφε. Τον Απρίλιο του 2015 η ηθοποιός είχε βρεθεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου  και είχε αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της.

Τότε είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, το πολέμησε με χειρουργεία και αλλεπάλληλες θεραπείες. «Δεν το δημοσιοποίησα. Δεν το ήξεραν ούτε κοντινοί μου άνθρωποι και φίλοι μου» , είχε αναφέρει σε τηλεοπτική της συνέντευξη μιλώντας για τις πρώτες δύσκολες μέρες της περιπέτειάς της.

«Δεν ένιωθα κανένα συναίσθημα. Η ενόχληση στο μάτι ήταν το πρώτο σύμπτωμα. Σταμάτησα να βλέπω από το ένα μάτι και ο γιατρός μου ζήτησε να κάνω μαγνητική». Έτσι ξεκίνησαν όλα. Ωστόσο με τη δύναμή της, κατάφερε να το ξεπεράσει και μάλιστα έναν χρόνο μετά, είχε επιστρέψει ενεργά, κάνοντας μουσικές παραστάσεις.

Ηθοποιός, στιχουργός, κειμενογράφος, άνθρωπος της τηλεόρασης.

Τα τραγούδια της, στιχάκια στα χείλη μας, «Μη γυρίσεις», «Στη Βικτώρια», «Βιάστηκα», «Θα σ’ αγαπώ για πάρτη μου».

[url=http://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/news/pethane-hthopoios-beta-mpetini-prwtagwnistria/]http://www.youweekly.gr/news/pethane-hthopoios-beta-mpetini-prwtagwnistria/[/url[/URL]]

[MEDIA=youtube]JSdR45LfLU4[/MEDIA]

[b]«Έφυγε» από τη ζωή η λατρεμένη όλων ηθοποιός Βέτα Μπετίνη.[/b]

Την δυσάρεστη είδηση δημοσιοποίησε η κόρη της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook. «Η μανούλα μου... έφυγε... για το δικό της ταξίδι... μοναδική της αποσκευή η αγάπη μας» έγραψε και την αποχαιρέτησε με την παρακάτω εικόνα.

Θεατρικά ξεκίνησε το 1984 στην παράσταση «Δουλειά δεν είχε ο Διάολος» και μέχρι τέλους δεν έπαψε να μας κάνει να γελάμε.

Ανήκε στην παρέα των ηθοποιών που αγαπήσαμε μέσα από τις θρυλικές βιντεοταινίες. «Ντετέκτιβ για κλάματα», «Κλασική περίπτωση βλάβης», «Καμικάζι αγάπη μου», «Το ψώνιο», «Βασικά... καλησπέρα σας».

Άνθρωπος της τηλεόρασης πρωταγωνίστησε σε μεγάλες επιτυχίες, «Βεγγαλικά», «Η αλεπού και ο μπούφος», «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», «Μάμα μία», «Οι μεν και οι δεν».

Η Καλλιόπη Λεγάκη  είχε φτιάξει ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Βέτας Μπετίνη με τίτλο «Lovely Big Veta!». Μία ιδιαίτερα Big γυναίκα. Οχι στα κιλά, αλλά στο χαμόγελο και την ψυχή.

[url=http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/news/370187/pethane-i-ithopoios-veta-mpetini-protagonistria-stoys-stavloys-tis-erietas-zaimi-eikones]http://www.iefimerida.gr/news/370187/pethane-i-ithopoios-veta-mpetini-protagonistria-stoys-stavloys-tis-erietas-zaimi-eikones[/url[/URL]]

[MEDIA=youtube][/MEDIA]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/vetta-.jpg[/img[/URL]]

 

Συνημμένα

  • ...jpg
    ...jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • ....jpg
    ....jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 32

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Μηνύματα
56.149
Κριτικές
171
Like
20.328
Πόντοι
33.988
εκανε κ τη γυναικα του τσακωνα σε μια ταινια
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
στο καμικαζι αγαπη μου ηταν η χοντρη που γουσταρε τον σταθη
 

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Μηνύματα
6.390
Like
98
Πόντοι
66
ειχε παιξει και στο 50-50. RIP
 
OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Μηνύματα
10.027
Κριτικές
1
Like
345
Πόντοι
186
Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Βέτα Μπετίνη

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMTAvMTgvenhjdi5qcGc%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η κόρη της
Η ηθοποιός Βέτα Μπετίνη έφυγε από τη ζωή, όπως έκανε γνωστό η κόρη της, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook γράφοντας, «η μανούλα μου έφυγε για το δικό της ταξίδι… Μοναδική της αποσκευή  η αγάπη μας».

Η ηθοποιός που ξεχώρισε στα 80’s μέσα από τους ρόλους της, αλλά και με το ταλέντο της στη στιχουργική έφυγε από τη ζωή ξαφνικά αν και τα περασμένα χρόνια είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με την υγεία της.

Τον Απρίλιο του 2015 η ηθοποιός είχε βρεθεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου  και είχε αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της.
Τότε είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, τον πολέμησε με χειρουργεία και αλλεπάλληλες θεραπείες. Κατάφερε να το ξεπεράσει και μάλιστα έναν χρόνο μετά είχε επιστρέψει ενεργά κάνοντας μουσικές παραστάσεις.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/10/18/veta-betini-tus-ta-paxi-moy-mikrofwno.jpg[/img[/URL]]

«Σταμάτησα από το θέατρο πριν δέκα χρόνια και έπεσα σε κατάθλιψη. Νόμιζα ότι ήταν κατάθλιψη κι εγώ και το παιδί μου και τους ταλαιπώρησα λίγο. Στο τέλος έγινε πιο βαρύ το επεισόδιο, οπότε ένας υπέροχος γιατρός νευροχειρουργός, αφού έκανα διάφορες εξετάσεις είδε ότι έχω ένα “τέρας” στο κεφάλι μου. Εδώ δεν το αναλάμβαναν γιατί έλεγαν ότι μπορεί να πεθάνω στο χειρουργείο, στην εντατική. Με έστειλαν στη Γερμανία σε έναν καταπληκτικό γιατρό, έκατσα ένα μήνα και μου το αφαίρεσε όλο, έγινα καλά. Είχα τεράστιο όγκο και πάνω στο συναίσθημα», είχε αναφέρει το 2016 στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα Καρντάσιανς.

[color=navy]Δείτε στο βίντεο όσα είχε πει η ίδια:[/color]
[MEDIA=youtube][/MEDIA]

Η Βέτα Μπετίνη, που έκανε πολλούς να γελάσουν, κατάφερε να συγκινήσει για περισσότερα από 20 χρόνια όχι μόνο με την υποκριτική της ικανότητα ως «Θηλυκός Τσατσένκο» αλλά και μέσα από την πένα της. Δεν είναι τυχαίο ότι έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Μη γυρίσεις» μαζί με τους αδερφούς Κατσιμίχα και άλλα πολλά.

[MEDIA=youtube][/MEDIA]

Η ηθοποιός γνώρισε τη δεκαετία του 80 τον Σωτήρη Μουστάκα και μαζί του έκανε πολλές παραστάσεις, τηλεόραση και θέατρο και φυσικά έπαιξε στις πρώτες βιντεοταινίες.

«Στάθη, είσαι πολύ ντόμπρο παιδί», έλεγε γεμάτη έρωτα η Βέτα Μπετίνη στον Στάθη Ψάλτη στην ταινία «Καμικάζι αγάπη μου», που ήταν από τις πιο επιτυχημένες της δεκαετίας του 80. Ο Ψάλτης υποδυόταν έναν νέο της εποχής που ονειρευόταν να αγοράσει μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Μοναδικό και αξεπέραστο εμπόδιο για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα ήταν η έλλειψη χρημάτων. Αποφάσισε λοιπόν να εργαστεί σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο ως σερβιτόρος. Για να μη χάσει την αγαπημένη του Κίτσα, που υποδυόταν η Καίτη Φίνου, αλλά και για να αγοράσει τη μηχανή των ονείρων του αποφάσισε να πιάσει δουλειά σαν σερβιτόρος Αφεντικό του ήταν η Χριστίνα Λιβανού (Βέτα Μπετίνη), η οποία τον ερωτεύτηκε παράφορα και τον διεκδικούσε επίμονα.

Εκείνος, στην προσπάθεια του να την αποφύγει βρισκόταν μονίμως σε μπελάδες. Μια από τις πιο κωμικές σκηνές της ταινίας ήταν όταν η Μπετίνη κυνηγούσε μανιωδώς τον Ψάλτη για τον ρίξει στο κρεβάτι. Στο τέλος, η ηθοποιός με το «μεγάλο της εκτόπισμα», κατάφερε να τον «στριμώξει», αλλά όπως έχει διηγηθεί ο Στάθης Ψάλτης χρόνια αργότερα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της συγκεκριμένης σκηνής, έχασε στην πραγματικότητα τις αισθήσεις του όταν η Βέτα Μπετίνη έπεσε επάνω του! Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και πανικοβλήθηκε από την αίσθηση ασφυξίας που ένιωσε.

[color=navy]Δείτε την επίμαχη σκηνή στο παρακάτω βίντεο: [/color]
[MEDIA=youtube]0kV0avHKpRg[/MEDIA]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/life-style/article/723479/efuge-apo-ti-zoi-i-ithopoios-veta-betini-/]http://www.protothema.gr/life-style/article/723479/efuge-apo-ti-zoi-i-ithopoios-veta-betini-/[/url[/URL]]

 

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Μηνύματα
2.047
Κριτικές
7
Like
3.714
Πόντοι
736

Hamish

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Μηνύματα
25
Like
0
Πόντοι
0
ΡΙΠ ελληνιδα "Ροζαν" παντως πολυ γελιο ειχε με Τσακωνα που εκανε την μεγαιρα συζυγο
 

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Μηνύματα
3.222
Like
179
Πόντοι
16
να είναι καλα εκει που παει

τελικα ο θεος ολους τους καλους τους περνει <νωρις>
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
24.546
Κριτικές
178
Like
38.959
Πόντοι
21.896
rip ο κινγκ κονγκ σπαει τα δεσμα του οπως ειπε στην ταινια ντεντεκτιβ για κλαματα ο λεζες
 

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Μηνύματα
458
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
rip .. αν δεν κάνω λάθος είχε παίξει και θέση κομπάρσου σε ελληνική τσόντα... κομπάρσου με την έννοια ότι δεν γαμιόταν αλλά εμφανιζόταν / έκανε περάσματα από περιφερειακές σκηνές ... δεν θυμάμαι σε ποια ταινία ήταν αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν αυτή... 
 

nitro28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Μηνύματα
139
Κριτικές
4
Like
769
Πόντοι
361

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom