Νέα

εχετε σκεφτει ποτε αυτην την εκδοχη? δειτε το βιντεο.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.660
Πόντοι
2.557
[video][/video]
]
 
OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.660
Πόντοι
2.557
η λογικη λεει πιθανοτητες, αλλα πολλα σου κανουν το μυαλο πουρε" απο σκεψη.
--
επισης ολα γινονται για ενα λογο,δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος πχ για ενα παιδεραστη, αντιθετα ενας τρομοκρατης που θα παρει 200 στο λαιμο του, ο λογος θα ειναι ενας πολεμος...Η ΑΙΤΙΑ για κατι να συμβει.
-------------

 

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Μηνύματα
1.303
Κριτικές
7
Like
501
Πόντοι
316
άλλο ένα νήμα που δεν θα φτάσει τις 3 σελίδες, εκτός αν μπούνε οι μπαχαλάκηδες λιλοτύποι και σπαμάρουν
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186

Συμφωνα με την αρχη του πολυσυμπαντος υπαρχουν απειρα συμπαντα τα περισσοτερα απο τα οποια ειναι προσομοιωμενα. Αρα στατιστικα εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να ζουμε σε ενα ψευτικο κοσμο.
 

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Μηνύματα
389
Like
23
Πόντοι
1
Το χα σκεφτεί και στο παρελθόν ότι ζούμε σε ψεύτικο κόσμο... Με το βιντεο το πιστεύω πιο πολύ τώρα
 

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
930
Κριτικές
9
Like
82
Πόντοι
6
Ειναι προφανες οτι ζουμε σε ενα ψευτικο κοσμο ,το παρατηρω σχεδον καθημερινα,δεν ειναι δυνατον η γειτονισσα που μενει απεναντι μου να κυκλοφορει με τα εσωρουχα ή μονο με το βρακακι της και να θεωρει οτι δεν την βλεπει κανεις με τις λεπτες κουρτινες και αναμενα τα φωτα  :grin:
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν είναι ψεύτικος συμφωνα με την θεωρια , είναι ψηφιακος, είναι προσωμοιωση,
το πρόγραμμα που παιζω πακμαν δεν είναι ψευτικο το πακμαν απλα δε εχει τροπο να καταλαβει το καημενο ότι είναι δημιούργημα των ανθρωπων για να διασκεδαζουν, ε και? ειτε ετσι ειτε αλλιως εμεις ειμαστε φτιαγμενοι να θελουμε να αγαπάμε, να τρωμε, να γαμαμε, οποτε επιδιώκουμε αυτά. δεν αλλαζει κατι. ειτε η γη είναι επιπεδη ειτε σφαιρικη εγω θελω ένα χωραφι για να βγαλω το φαϊ μου και μια γυναικα να γαμαω και να λούζεται ο εγκέφαλος μου από ενδορφινες απολαυσης
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισης αν φτιαξω εγω ένα πρόγραμμα το κανω τοσο πολυπλοκο οσο χρειαζεται για να με διασκεδασει, για ποιο λογο να φτιαξω τοσο πολυπλοκο πρόγραμμα και να το αφήσω μονο του να τρεχει???
πολυπλοκο θα κανω πχ ένα πρόγραμμα ιατρικης για να αναλυει κατι ιατρικο και μονο αυτό, όχι να καθεται και να μελεταει τον ιδιο του τον κοσμο και να φτιαχνει και τοσο τεραστιο κοσμο οπου απειροελάχιστες σαν εμας ποσοτητες να αχολουνται με τον εαυτο τους. ασκοπο δηλαδή και περιττο είναι το αντεπιχείρημα για την δημιουργια τοσο τεραστιων και πολύπλοκων κοσμων από μηχανες.
μια μηχανή θελει πχ βενζινη για να λειτουργησει και μικυμαους για να διασκεδασει , γιατι να κατσει να φτιαξει πλανητες, γαλαξιες, και προγραμματισμο που θα δημιουργησει από μονος του δεινοσαυρους στα υποατομικα σωματιδια από την μπογια του μικυ μαους που διαβαζει???
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom