Νέα

ΣΕΞ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ !!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
Έχουν σχέση τα δυο ουσιαστικά του θέματος ??

Η απάντηση είναι ναι υπό προϋποθέσεις.

Το site βρίθει από θέματα όπως ‘’Aκάποτοι καταδρομείς’’ και άλλες παρεμφερείς αναφορές όπου η μη χρήση προφυλακτικών εκλαμβάνεται ως είδος μαγκιάς.

Κατά την γνώμη μου έχει σημασία στη ζωή να μπορείς να ξεχωρίζεις την μαγκιά από την αρκουδομαγκιά !!
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )

 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
Είναι κοινό μυστικό σε πολλούς θαμώνες του site ότι πολλοί συναγωνιστές πληρώνουν επαγγελματίες κάποια ποσά παραπάνω για να τις παίρνουν ακάποτα.

Αυτό σε όλες τις κατηγορίες τόσο επαγγελματιών όσο και πελατών. Ακόμη και στις ΄΄υπεράνω υποψίας’’.

Η μαλακία δεν έχει σύνορα όσον αφορά την ανθρωπογεωγραφία της. Απλά σε κάποιες συγκεκριμένες κατηγορίες έχει ιδιαίτερη έφεση !!

Ιδίως άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που νοιώθουν ότι κατά κάποιο τρόπο έχουν κάνει το κύκλο τους και δεν έχουν και πολλά να χάσουν επιδίδονται περισσότερο στο παραπάνω σπορ.
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
Οι λόγοι είναι πολλοί.
Κάποιοι άνθρωποι είναι αυτοκαταστροφικοί.

Κάποιοι άλλοι νοιώθουν στερημένοι από αυτή τη ‘’πολυτέλεια’’.

Τέλος κάποιοι άλλοι είναι απλά ηλίθιοι. Τους λόγους της ηλιθιότητας αυτής της τρίτης κατηγορίας θα εξηγήσω παρακάτω.

Η πιθανότητα για παράδειγμα να φέρουν κάποια αρρώστια στο σπίτι τους και να τη μεταδώσουν σε δικούς τους ανθρώπους μόνο ξώφαλτσα περνάει από το μυαλό τους, και αυτομάτως βέβαια ‘’ξορκίζεται’’ ως πολύ μικρή. Είναι όμως ??

Είναι πολύ πιθανόν οι ίδιοι άνθρωποι που λειτουργούν έτσι, να κοροϊδεύουν τους τριτοκοσμικούς Αφρικανούς  ως ΜΑΟ ΜΑΟ, επειδή γαμάνε ακάποτα και μετά προσεύχονται να μην έχουν κολλήσει κάτι. Πόσο απέχουν όμως πραγματικά από αυτούς ??

Είναι επίσης και κάποιοι που πιστεύουν και τα παραμύθια των ακαποτούδων επαγγελματιών του τύπου ‘’ Μην νομίζεις μόνο με εσένα το κάνω αυτό γιατί είσαι πολύ ιδιαίτερος πελάτης και σε βλέπω διαφορετικά’’.

Ο ίδιος πελάτης που καταπίνει αμάσητη αυτή τη μαλακία που η επαγγελματίας του σερβίρει, μπορεί σε διάφορα threads να καταφέρεται ενάντια στους πιρφόρους μουνόδουλους που κατέστρεψαν τη πιάτσα και τη χώρα.

Τα συμπεράσματα δικά σας !! Οσο για το δικό μου ??!! Είναι απλό !!

Η ηλιθιότητα και η αρκουδομαγκιά πολλές φορές πάνε παρέα. Ουσιαστικά η επαγγελματίας τους λέει ότι δεν είναι απλά μαλάκες, είναι σπέσιαλ μαλάκες και ακριβώς έτσι τους έχει καταχωρημένους στο μυαλό της !!
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786

Θα σας πω παρακάτω  μια ιστοριούλα επί  του θέματος.

Για να προλάβω τους καλοθελητές, και τα αντίστοιχα ‘’φίδια’’ το αν είναι πραγματική η φανταστική έχει λίγη σημασία. Ας υποθέσουμε ότι είναι φανταστική για να μην το κουράζουμε !!

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του !! Και δεν το κάνω για να δώσω συμβουλές, Δεν γουστάρω να δίνω συμβουλές.
Απλά υπενθυμίζω. Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν από τα λάθη τους. Οι πολύ έξυπνοι όμως άνθρωποι μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων.

Πριν από 17 περίπου χρόνια δούλευα για μια πολυεθνική εταιρεία πληροφορικής και πληροφοριών στο Ντάλας με αρμοδιότητα πώλησης συστημάτων κινητής τηλεφωνίας στη Βόρειο και Νότιο Αμερική. Ταξίδευα συχνά επισκεπτόμενος πελάτες στη Νότιο Αμερική κυρίως που τότε έστηνε GSM δίκτυα κινητής.

Ήμουν τότε νέος, μέτραγα σαν άντρας, και έβγαζα καλά λεφτά. Και βέβαια ασκούσα εντατικά το ‘’’σπορ΄΄ που το site υπαινίσσεται.

Ένα βράδυ στο Dallas έπινα το ποτό μου καθισμένος σε μια γωνία σε ένα ωραίο bar και αποκωδικοποιούσα τον χώρο όπως μου αρέσει να κάνω. Υπήρχαν 3 διαφορετικές αποκλειστικές γυναικοπαρέες στο χώρο. Μια παρέα με 3 γυναίκες και άλλες δυο παρέες από δυο γυναίκες. Πολλά αρσενικά τριγύρω στο χώρο που λίγο πολύ έκαναν την ίδια δουλειά που εγώ έκανα, ζύγιζαν που τους παίρνει και που όχι.

Μετά από λίγο είχα καταλήξει ως προς τον ‘’στόχο’’ εκείνης της βραδιάς. Δυο Αμερικανίδες καλοντυμένες έπιναν το ποτό τους παρέα. Ο στόχος ήταν η καστανή που φόραγε ένα μπλε ολόσωμο μίνι που αναδείκνυε τις όμορφες καμπύλες της που ακόμη τις θυμάμαι.

Σηκώθηκα και έκανα την κίνησή μου χαιρετώντας τις και σχεδόν ταυτόχρονα ένας ψηλός Αμερικανός από την άλλη άκρη του bar έκανε τη δική του προς τις ίδιες γκόμενες.

Οι τύπισες δεν πίστευαν ότι δεν είμασταν γνωστοί και δεν είχαμε συναντηθεί από πριν. Ο τύπος ήταν ο Μαρκ και η γνωριμία μαζί του ήταν τελικά πιο ενδιαφέρουσα και από τη γνωριμία με τις γκόμενες. Είναι αυτό δυνατόν ?? Ναι καμμιά φορά είναι.
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
Λίγο αργότερα φύγαμε οι 4 παρέα για να πάμε σε μια disco.

To αμάξι του Μαρκ ήταν μια Mercedes cambrio. Οι δυο γκόμενες κοιτάχτηκαν μεταξύ τους με νόημα,

Πολύ αργότερα βρεθήκαμε οι 4 στο σπίτι του Μαρκ μια πολυτελή βίλα στο Highland Park από τις πιο ακριβές  συνοικίες του Dallas. Οι ‘’υπόλοιπες λεπτομέρειες’’ της βραδιάς λίγη σημασία έχουν μια και δεν χρήζουν ιδιαίτερης φαντασίας για να τις μαντέψει κανείς.

O Mαρκ ήταν γιος ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στο Ντάλας. Ήταν όμως και άνθρωπος με ιδιαίτερο ψυχισμό και πολλά ενδιαφέροντα πέρα από τις γκόμενες που ήταν απλά ένα από τα χόμπι του. Κάπου σαν άνθρωποι ταιριάξαμε και γίναμε φίλοι. Σέ όλο το χρονικό διάστημα που έμενα στο Ντάλας όποτε δεν ταξίδευα στη Νότιο Αμερική για επαγγελματικούς λόγους κάναμε παρέα συνέχεια, Κυνηγούσαμε Γκόμενες, παίζαμε μπάσκετ, κολυμπάγαμε κλπ.

Δυο φορές πήγαμε μαζί στο Κανκούν στο Μεξικό και μια στο Ακαπούλκο για διακοπές. Πολλές φορές έφτανε όμως στα άκρα που κάπου τον ακολουθούσα και κάπου όχι.

Πχ κάποιες φορές τράβαγα κόκα μαζί του που είχε πάντα μπόλικη προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτητικές ‘’ανάγκες’’ μιας παρτούζας. Κάποιες άλλες γάμαγε πουτάνες η γκόμενες ακάποτα όπου εγώ δεν ακολουθούσα.
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )

 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
Τον Μάιο του 1999 ταξίδευα στη Νότιο Αμερική για δουλειά και ήμουν στο Καγιέν στη Γαλλική Γουιάνα. Το κινητό μου χτύπησε. Ήταν ο Μαρκ και από το τρόπο που μίλαγε ήταν προφανώς μεθυσμένος. Το υπόλοιπο μέρος του διαλόγου δεν πολύ έχει νόημα αλλά τη κύρια φράση του την θυμάμαι σαν τώρα.

‘’Man I got really fucked. I am totally screwed. How am I going to tell my parents man ?? I got the results today and I got the fucking virus.’’.

Μου ήρθε κεραμίδα. Απλά σοκάρεσαι. Και μόνο το γεγονός του πόσο δίπλα σου σκάει κάτι σε μουρλαίνει. Πέραν του γεγονότος ότι μου μπήκαν φίδια και για εμένα μια και καμμιά φορά ασκούσαμε μεταξύ μας το ευγενές σπορ της ανταλλαγής πουτάνων στα πλαίσια παρτούζων αλλά και έξω από αυτά.

Ετρεξα την επομένη σε νοσοκομείο στο Καγιέν να κάνω αιματολογικό έλεγχο. Και τις δυο μέρες που χρειάστηκαν για να βγούν τα αποτελέσματα θα τις θυμάμαι μέχρι σήμερα. Ευτυχώς ήμουν υγιής.

Γύριζαν και ξαναγύριζαν οι κουβέντες του στο κεφάλι μου. Τον απασχολούσε το πως θα το πει στους γονείς του. Ενοιωθε ντροπή γιατί κατά κάποιο τρόπο θα τους μιζέριαζε χοντρά και θα τους απαγοήτευε. Δεν ξέρω πόσο σημασία έχει αυτό για κάποιον που καλείται πιθανότατα να αντιμετωπίσει το θάνατο σύντομα.

Αλλά κατά ένα περίεργο για εμένα τρόπο τον ένοιαζε και τον απασχολούσε.
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
Κύλησαν 4 μήνες. Ο Μαρκ την πάλευε με τον Ιό αλλά είχε πέσει σε κατάθλιψη και είχαμε αραιώσει πολύ επαφές ασχέτως αν εγώ επιδίωκα να του κάνω παρέα και να του δώσω κουράγιο, Αντιρετροική αγωγή και διάβασμα μόνο αυτό έκανε.

Στα τέλη Ιουλίου γύρισα για διακοπές Ελλάδα να δώ τους γονείς μου και την αδερφή μου. 18  Αυγούστου το τηλέφωνό μου χτύπησε και ήταν ο πατέρας του Μαρκ. Με ενημέρωσε ότι η ασθένεια του Μαρκ πήρε καλπάζουσα εξέλιξη τις τελευταίες δυο εβδομάδες και κατέληξε σε μια παράκληση

‘’Boy he is probably not going to make the week, and he asked for you. Can you come back to see him please. I am asking it as a personal favour ??’’  

Γύρισα στο Ντάλας 5 μέρες νωρίτερα από ότι είχα προγραμματίσει.
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
Γυρνώντας στο Ντάλας την ίδια μέρα πήγα στο νοσοκομείο να δώ τον Μαρκ.

Τον είδα και ένοιωσα σαν να έχω φάει γροθιά από την Tyson. Από ένα ιδιαίτερα εμφανίσιμο αθλητικό άντρακλα γύρω στα 1.90 ύψος είχε μείνει ένα σακί με κόκαλα 138 lbs  (  63 κιλά ) όπως διάβασα στη καρτέλα που είχαν κρεμασμένη στο κρεβάτι του,  

Τα ζυγωματικά του εξήχαν υπερβολικά. Το δέρμα του στο πρόσωπό του και στα χέρια του που έβλεπα ήταν γεμάτο καφέ και ωχρές κηλίδες. Σαν να έβλεπα ένα σκελετό ντυμένο επιφανειακά με δέρμα.

Τα χείλη του είχαν ένα περίεργο γκρίζο μελανό χρώμα. Ηταν ζήτημα αν είχε τα μισά μαλλιά του. Σαν να είχαν περάσει 40 χρόνια από πάνω του σε λίγους μήνες. Τον είδα και με έκοψε κρύος ιδρώτας.

Ηξερα ότι πέθαινε και ήμουν προετοιμασμένος αλλά δεν περίμενα να δώ τόσο έντονο το αποτέλεσμα της γαμημένης  αρρώστιας πάνω του. Κανείς δεν μου είχε πεί κάτι για να με προετοιμάσει, και τί παραπάνω να μου πουν από το τηλέφωνο άλλωστε ??!!

Το σοκ που υφίστασαι από μια τέτοια εικόνα δύσκολα περιγράφεται. Η λεκτική περιγραφή -  αφήγηση κάποιου σοκαριστικού γεγονότος όπως εγώ τώρα κάνω, δεν έχει σε ένταση και αποτέλεσμα παρά μόνο ένα 20% της έντασης και του αποτελέσματος του να το βλέπεις μπροστά σου.

Το οπτικό ερέθισμα είναι πολύ δυνατό και πρωτεύον όπως μου έμαθε ο καθηγητής μου ψυχολογίας στο Mc Gee. Για όσους έχουν αμφιβολίες ας προσπαθήσουν να φάνε με κλειστά μάτια ένα φαγητό που τους σερβίρουν χωρίς να το έχουν καθόλου δεί. Θα καταλάβουν σίγουρα τι εννοώ !!
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
Δάγκωνα δυνατά τη γλώσσα μου για να μην με πάρουν τα κλάματα και να σταματήσω το αναθεματισμένο το σαγόνι μου που έτρεμε από τη συγκίνηση όπως τον έβλεπα.

Επιστράτευσα όλες μου τις υποκριτικές ικανότητες για να πω δυο τρεις μαλακίες που θα του έδιναν κουράγιο. Ο διάλογος έμεινε στη μνήμη μου. Τμήμα του παραθέτω παρακάτω

Μαρκ: - Man cut the cut the crap !! Face it I am dying !! Game over !!
Εγώ - What are you talking about ?? You have to fight it. You are rich you have all the means it takes to fight it. It’s about your life, dam it  !!
Μαρκ:-There are some things money can’t buy man. I fount out the hard way. And about my life !!! What life man ?? A waste bag full of shit and pleasure. Cut the crap !! I really appreciate it you came to see me !! But don’t bullshit me !! Next time you visit Acapulco remember my face each time you fuck a hore. It will work against premature ejaculation, trust me !!

Ξεσπάσαμε  σε δυνατά γέλια που με την ένταση και τη νευρικότητα της στιγμής κατέληξαν σε δάκρια!!!

Ηταν τόσο δυνατά τα γέλια που η αποκλειστική νοσοκόμα και  ο πατέρας του που ήταν έξω από το δωμάτιο μπήκαν μέσα για να δουν τί γίνεται.
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
Λίγο αργότερα τον χαιρέτησα και βγήκα από το δωμάτιο.

‘’Χύθηκα’’ στη κυριολεξία σε μια πολυθρόνα λίγα μέτρα μακρύτερα και ξέσπασα χωρίς να μπορώ να συγκρατηθώ σε λυγμούς για ένα περίπου λεπτό κοιτώντας το πλαστικό πάτωμα του νοσοκομείου. Όταν κάπως συνήλθα   ο πατέρας του Μαρκ με πλησίασε και μου είπε ψύχραιμα:

‘’Boy you are a decent man !!  I Know you and my son share a common obsession about women. But Just don’t waste your life like my son did !! Thank you for making my Son laugh for a while !! I really appreciate it !!’’

Εφυγα από το νοσοκομείο πήγα σε ένα bar και έγινα λιώμα. Η barwoman καλή της ώρα παρήγγειλε ένα ταξί  που με μετέφερε στο σπίτι μου όπου έπεσα με τα ρούχα και τα παπούτσια  στο κρεβάτι και ξεράθηκα.
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.279
Πόντοι
216
Τύπε αυτά είναι γνωστά!
Πότε έγινε το σκηνικό αυτό; Τα τελευταία χρόνια δεν πεθαίνεις και με τη μία αν ακολουθείς τη σωστή αγωγή.


:zombie: :zombie:
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
6 μέρες μετά βρέθηκα στη κηδεία του φίλου μου !!

Από τότε  δυο πράγματα έκανα τρόπο ζωής.

Πρώτον. Επαψα να ζηλεύω όλους αυτούς που η ζωή τους τα έφερε εύκολα.
Δεύτερον. Η καπότα έκτοτε δεν έλειψε από την πούτσα μου απλά ΠΟΤΕ !!!

Καλή τύχη σε όλους !!  :hi: :hi:

Κάποιοι πραγματικά την χρειάζονται !!!
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.782
Like
1.222
Πόντοι
216
Ευχαριστουμε για την διδακτικη εξιστορηση.
Μακαρι καποιοι 'κασκαντερ' να εννοησουν, και να γλυτωσουν τις ζωες τους, γιατι ειναι κριμα να χανεται κοσμος με αυτο τον τροπο....
 

Krang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Μηνύματα
1.535
Κριτικές
11
Like
390
Πόντοι
306

Επισκέπτης
απ'τον τίτλο νόμιζα θα επρόκειτο για βίτσιο τύπου "matador"-ταινία αλμοδοβάρ
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.938
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Έχουν σχέση τα δυο ουσιαστικά του θέματος ??

Η απάντηση είναι ναι υπό προϋποθέσεις.

Το site βρίθει από θέματα όπως ‘’Aκάποτοι καταδρομείς’’ και άλλες παρεμφερείς αναφορές όπου η μη χρήση προφυλακτικών εκλαμβάνεται ως είδος μαγκιάς.

Κατά την γνώμη μου έχει σημασία στη ζωή να μπορείς να ξεχωρίζεις την μαγκιά από την αρκουδομαγκιά !!
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )

Συγχαρητήρια για όσα έγραψες εδώ.

Ετοιμάσου, βέβαια, να υποστείς αρκετές επιθέσεις: τόσο από πραγματικούς "ακάποτους καταδρομείς" ("μαλάκες" τους λέω εγώ μέσα μου και όχι "καταδρομείς") όσο και από διάφορα τρολ. Και αν τα τρολ απλά κάνουν την πλάκα τους (με τις πορτοκαλάδες και τους καφέδες κλπ) οι τύποι που πραγματικά ακολουθούν τέτοιες πρακτικές είναι δημόσιος κίνδυνος. Θα βάλουν μυαλό με αυτά που έγραψες; Για να δούμε, αν και δεν δίνω πολλές πιθανότητες...
 

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Μηνύματα
354
Like
6
Πόντοι
1
Ο Μαρκ ήταν πραγματικός Μύστης. Απόλαυσε και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει το αντίτιμο που ήταν η ζωή του το αντιμετώπισε σαν άνδρας. Εκανε τις επιλογές του και και πλήρωσε το τίμημα
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
απ'τον τίτλο νόμιζα θα επρόκειτο για βίτσιο τύπου "matador"-ταινία αλμοδοβάρ

Ε όχι ακριβώς !!!  :2funny: :2funny:

Μόνο σε επίπεδο τίτλου !!

Η δικηγορίνα που ακολουθούσε τη πρακτική της φωτογραφίας όλα τα λεφτά !!

Το ρίσκαρες μαζί της ??? :grin: :grin: :grin:
 

Συνημμένα

  • images.jpg
    images.jpg
    5,6 KB · Εμφανίσεις: 47
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
Συγχαρητήρια για όσα έγραψες εδώ.

Ετοιμάσου, βέβαια, να υποστείς αρκετές επιθέσεις: τόσο από πραγματικούς "ακάποτους καταδρομείς" ("μαλάκες" τους λέω εγώ μέσα μου και όχι "καταδρομείς") όσο και από διάφορα τρολ. Και αν τα τρολ απλά κάνουν την πλάκα τους (με τις πορτοκαλάδες και τους καφέδες κλπ) οι τύποι που πραγματικά ακολουθούν τέτοιες πρακτικές είναι δημόσιος κίνδυνος. Θα βάλουν μυαλό με αυτά που έγραψες; Για να δούμε, αν και δεν δίνω πολλές πιθανότητες...
:hi: :hi: :hi:

Εγώ γράφω αυτό που πιστεύω. Και όπως έγραψα δεν γουσταρω να δίνω συμβουλές !!

Οποιος κατάλαβε ... κατάλαβε !!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom