Νέα

Mε 70 μιλια την ωρα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Εξω εχει νυχτωσει και το κρυο ειναι τσουχτερο. Βρισκομαι στο γραφειο και κοιτω το ρολοι παθητικα περιμενοντας την ωρα για να σχολάσω. Άλλη μια ακομα μερα φτανει στο τέλος της.

Ασχολιομουν με κατι τελευταία εγγραφα, με καποιους τελευταιους πελάτες όταν χτυπά η πορτα και μπαίνει ο προιστάμενος μου μέσα.  Βάζει το τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση για να ακούσω.

Υπαρχει προβλημα. Ένα βαν της εταιρειας καθως ηταν καθοδον λογω εντονων καιρικων φαινομενων επεσε σε ενα χαντακι στο περιφερειακο δρομο. Το πληρωμα ειναι καλα πρεπει ομως να στηλουμε αμεσα οδικη βοηθεια.

Εκεινη τη στιγμη μπαινει μεσα ενας συναδελφος. Μας βλεπει αναστατωμενους και ρωτα τι συμβαινει. Αφου του εξηγει ο προισταμενος λεει με ολο ζωντανια και ενεργεια..

- Μα καλα το recovery θα κανει δυο ωρες . Δε μπορουμε να τους αφησουμε στο κρυο. Εχω κατι σχοινια στο σπιτι, θα παρω ενα αλλο βαν και θα παω να τους τραβηξω.
-Δε το ειχα σκεφτει αυτο. Προσθεσε ο προιοσταμενος. Ας ειναι.

Τοτε ο συναδελφο γυρνα και με κοιτα.
-Θα ερθεις μαζι μου?
Αμεσως τα ματια μου ελαμψαν. Δωσμου περιπετεια και παρε μου τη ψυχη!
-Ε, ναι θα μπορουσα να ερθω να καταγραψω τα γεγονοτα, αλλωστε σχεδον εχω τελειωσει τη δουλεια μου εδω.
-Τελεια, παω να βρω βαν.

Γυρναω και κοιταω τον προισταμενο μου, πηρα πρωτοβουλια χωρις να τον ρωτησω.
Του χαμογελαω και του λεω,
- Adam, μπορω να παω, ετσι?
-Ε ναι, πηγαινε αν θελεις.

Πεταγομαι πανω με χαρα και αρχιζω να ετοιμαζω τα πραγματα μου.
Βγαινω εξω και μπαινω στο βαν. Ξεκιναμε.
Εκεινος μου χαμογελαει και μου λεει οτι πρωτα θα κανουμε μια σταση απτο σπιτι του να παρει καποια εργαλεια. Εν τω μεταξυ εγω τηλεφωνω στο πληρωμα και τους καθησυχαζω οτι σε λιγο θα ειμαστε εκει.

Αφου φερνει τα εργαλεια που θα χρεαστει φερνει μαζι του φρουτα και redbull για να φαμε καθοδον. Θα παρει μια ωρα για να φτασουμε στο σημειο. Η ωρα ειναι ηδη 6 το απογευμα ο καιρος ειναι βροχερος και εξω πισα σκοταδι. Βρισκομαστε στη καρδια του Γεναρη.

Νιωθω αμηχανα που βρισκομαι μαζι του στο βαν μεστο σκοταδι. Μα συναμα η αδρεναλινη μου ειναι στα υψη. Κατα βαθος λατρευω το αναπαντεχο.

Γιναν ολα τοσο γρηγορα που δε ξερω πως δεχτηκα να παω μαζι του για βοηθεια. Καιρο τωρα με φλερταρει εντονα και εγω τον αποφευγω. Τον αποφευγω γτ το κορτε του ειναι τοσο εντονο που νιωθω οτι απλα θελει να με γαμησει και τπτ αλλο. Οταν το νιωθω  αυτο πεισμωνω, δε θελω να κανω αυτη τη χαρη σε κανεναν.

Επειτα ειναι ενας αντρας στα 40. Η σκληρη δουλεια τοσων χρονων εχει αφησει ανεξιτηλα τα σημαδια πανω του με βαθιες χαρακες στο μετωπο  και γυρω απτα ματια του . Ομως Τα ματια του  λαμπουν καθε φορα που με κοιτα κι αυτο δε μου περνα απαρατηρητο.
Ειναι μελαχρινος και λιγο κοντυτερος απο μενα.  Απο οτι ξερω εχει χωρισει μα εχει ενα μικρο παιδι  το οποιο ζει στη πατριδα τους τη Fyrom.

Με επαναφερει ομως απο αυτες μου τις σκεψεις οταν με ρωτα αν θελω να κατσω πιο κοντα του.
Εκεινη τη στιγμη συνειδητοποιω οτι εχω κολλησει πανω στη πορτα του βαν. Του αποκρινομαι ομως αρνητικα ελπιζοντας να καταλαβει οτι ειμαστε συναδελφοι και οτι με φερνει σε δυσκολη θεση.

Φτανουμε στο σημειο και βλεπω το μισο βαν να εχει πεσει μεσα στο λασπωμενο χαντακι. Το βαθος δεν ειναι μεγαλο ομως λογω της βροχης το χωμα εχει λασπωσει. Βγαζω αρκετες φωτογραφιες και τις στελνω στον μανατζερ μου.

Δενει το ενα βαν με το αλλο και γκαζωνει προσπαθωντας να το συρει εξω. Γκαζωνει γκαζωνει μα τπτ. Προσπαθει αλλες τρεις φορες χωρις επιτυχια. Κατεβαινουμε και τον βλεπω να προσπαθει να βαλει ενα ξυλο κατω απτη ροδα ωστε να πατησει εκει και να βγει. Μας λεει να απομακρυνθουμε. Προσπαθει παλι μα το συρμα κοβεται.

Του λεω να τα παρατησει. Μου λεει οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση διοτι οταν βαζει κατι στο μυαλο του δε γινεται να μη το πετυχει.

Η επιχειρηση συνεχιζεται, εγω τραβαω βιντεο και ενημερωνω το μανατζερ μου. Μας ενημερωνουν οτι το recovery θα ειναι συντομα εκει.  

Εκεινος εχει πεισμωσει και παιρνει ενα γρυλο και σηκωνει το βαν απτην μια μερια στον αερα. Στρωνει ενα ναυλον κατω και ξαπλωνει κατω απο το βαν. Μου λεει να του κρατω το φακο ωστε να βλεπει για να βαλει πλακες ξυλου και στις δυο ροδες. Το εδαφος ομως εινα υγρο..εγω εχω γονατισει πανω του και παρολο που εχω γεμισει λασπες δε με νοιαζει καθολου το μονο που φοβαμαι ειναι γιαυτον γιατι ετσι και φυγει ο γρυλος  το βαν θα τον πλακωσει.

Του λεω να προσεχει, παρατηρω ομως οτι το βαν εχει αρχισει να κουνιεται. Οι αλλοι τυποι δεν κανουν τπτ απλα παρακολουθουν. Εγω του κρατω το φακο και τα ποδια τρεμοντας μη συμβει κατι. Μια στιγμη νιωθω το βαν να γλιστραει απτο γρυλο ουρλιαζω και τον τραβω απτα ποδια εξω.. ευτυχως προλαβε και βγηκε.

Ειχα παθει σοκ. Αυτος μου χαμογελαει οπως παντα και μου λεει οτι ειναι καλα. Ενας απτους τυπους με πιανει παραμερα και με ρωταει να τρεχει κατι μεταξυ μας.
-Εισαι καλαα??? του λεω. Παραλιγο να πεσει πανω του το βαν..γιαυτο τρομαξα οποιοσδηποτε να ηταν απο κατω το ιδιο θα εκανα.

Παρολα αυτα ο τυπος αυτος ειχε δικιο. Κατι ειχε αλλαξει μεσα μου..ολη αυτη η αδρεναλινη και ο κινδυνος με εκανε να τον δω με αλλα ματια.

Επιτελους εφτασε το recovery και εβγαλε το  βαν απτο χαντακι μεσα σε 5 λεπτα. Εμεις παλευαμε σχεδον 2 ωρες.

Η ωρα ειχε παει πια 9 το βραδυ και ξεκιναμε να γυρισουμε στην εταιρεια. Εγω πλεον τον κοιτω σαν τον ηρωα μου και απο μεσα μου σκεφτομαι ποσο πολυ θελω να τον φιλησω. Με κοιταει και χαμογελαει , του χαμογελαω και εγω. Καταλαβαινει οτι το βλεμμα μου τωρα ειναι αλλιωτικο και με ρωταει αν θελω να κατσω πιο κοντα του. Αμεσως πεταγομαι και καθομαι διπλα του. Παραξενευεται. Αυτο ομως δεν τον εμποδιζει να μου πιασει το μπουτι. Τον αφηνω δε λεω κατι. Με κοιταζει , τον κοιταζω και με φιλαει στα γρηγορα ενω οδηγει. Βρισκομαστε πλεον στην εθνικη οδο και τρεχει γρηγορα.

Με ξαναφιλαει και συνεχιζει να μου χαιδευει το μπουτι .
Ουπς μου λεει και μου δειχνει το πουτσο του. Εχει σκληρυνει πολυ μου λεει, θελεις να τον αγγιξεις?

Αμεσως ακουμπαω τον καβαλο του και διαπιστωνω οτι ειναι πετρα. Του χαμογελαω πονηρα και του λεω ,
-Θελω πολυ να τον γευτω. Αν δεν οδηγουσες θα τον επαιρνα ΤΩΡΑ στο στομα μου!
-Γιατι σε εμποδιζει που οδηγαω. Ελα παρτον! Μου λεει καθως ξεκουμπωνει το κουμπι.

Δε χανω χρονο κατεβαζω το φερμουαρ του, τον ακουμπαω λιγο πανω απτο εσωρουχο και μετα τον βγαζω εξω και τον ακουμπω με την καυτη ανασα μου. Τον ακουω να αναστεναζει. Αρχιζω να τον μπουκωνομαι λυσαλεα και να τον γλυφω τοσο που να πνιγομαι ενω αυτος τρεχει στην εθνικη οδο.
Δε με νοιαζει τιποτα ειμαι αναμεσα στα ποδια του και το απολαμβανω με τρελα!
Συντομα τον ακουω να αναστεναζει και να χυνει πανηγυρικα μεσα στο στομα μου. Αφου ηπια και τη τελευταια σταγονα απτα χυσια του φιλησα ευλαβικα το καυλι του και το ξαναβαλα μεσα στο σλιπακι του.

Σηκωνομαι και τον κοιτω. Αυτος με αγκαλιαζει κ με φιλαει στα γρηγορα.
-Δε το πιστευω αυτο! Ξερεις τι ειναι να χυνεις ενω οδηγεις με 70 μιλια την ωρα!! Ω δε το πιστευω...αφου μπορω να κανω αυτο..τοτε μπορω να κανω τα παντα...

Εγω χαμογελω με ευχαριστηση. Λατρευω να ευχαριστω τους αλλους ειναι σαν μια προσωπικη νικη. Και εκεινη τη στιγμη ενιωθα θριαμβευτρια!

Φτανουμε στο γραφειο κ προσποιουμαι οτι δεν εχει τιποτα συμβει αν και εκεινος μ λεει οτι σε καποια φαση οταν του επαιρνα πιπα το αλλο βαν μας προσπερασε και ισως να ειδε κατι.

Εμεις προσποιηθηκαμε οτι ολα ηταν φυσιολογικα. Προσφερθηκε να με παει στο σπιτι. Ειχε παει ομως 10 και ημασταν κομματια και οι δυο . Μου λεει αυριο θα τα πουμε και με φιλαει στο στομα. Μπαινω στο σπιτι και παω κατευθειαν στο ντουζ ειχα λασπες παντου. Καθως το νερο ετρεχε στο στηθος μου προσπαθουσα να συνειδητοποιησω τι ειχε συμβει...ηταν σαν ονειρο.


Την επομενη μερα παω στη δουλεια. Τον βλεπω να ερχεται ..επειδη ομως ηταν μπροστα αλλοι συνεχισε μονο να με φλερταρει οπως εκανε καθε φορα.
Οταν μειναμε μονοι ομως, αυτος κολλησε διπλα μου κι  εγω  εκανα σαν να μην ειχε τιποτα συμβει και απομακρυνθηκα.  Μου λεει οταν σχολασεις θα ερθω να σε παρω. Λεω οχι δε θελω. Επεμεινε και φευγοντας  απτο δωματιο  μου λεει εντονα..Το βραδυ!

Του στελνω μηνυμα και του λεω οτι θα βρεθουμε μια και καλη το βραδυ στο σπιτι μου στις 8 . Το δεχεται και ετσι μου αφηνει ολο το χρονο να προετοιμαστω.

Παω γρηγορα σπιτι και κανω ενα ζεστο μπανιο και αποτριχωση παντου. Επειτα το γνωστο μπεζαμλι. Ξεκιναω με τη κρεμα σωματος μου, το αρωμα μου..ενα δαντελωτο στριγκ και ασορτι σουτιεν. Απο πανω φοραω ενα μαυρο κολαν και ενα τιραντακι. Τονιζω λιγο τις βλεφαριδες και βαζω εγχρωμο λιποζαν για να τονιζω λιγο τα χειλη μου. Βαζω ενα ποτηρι κοκκινο κρασι να πιω και τον περιμενω οσο εγω χαλαρωνω.

Μπαινει μεσα και αυτο το χαμογελο αυτη η λαμψη στα ματια ενος αντρα που σε ποθει και σε γουσταρει ειναι οτι ωραιοτερο και πιο καυλωτικο μπορεις να δεις. Βγαζει γρηγορα το δερματινο μαυρο σακακι του και χωρις να πει πολλα με πεταει πανω στο κρεβατι μου.
Αρχιζει να με φιλαει στο λαιμο και να κατεβαινει στο στηθος μου. Με γυρναει αναποδα και μου ριχνει δυο ξυλιες στο κωλο ενω πιεζει το σκληρο πουτσο του πανω μου.

-Ειδες ποσο με εχεις καυλωσει? Δεν εβλεπα την ωρα να βρεθουμε!
-Και μενα το ιδιο μωρο μου!! Τι θα μου κανεις?
-Θα σε ξεσκισω!!

Μου τραβα το κολαν και με γδυνει τελειως. Επειτα ορμαω πανω του και τον ξεντυνω και εγω ενω ταυτοχρονα του κανω πιπιλιες στο λαιμο.
Με τραβα απτα μαλλια και με ριχνει κατω χωνοντας τον πουτσο του βαθια μεστο λαρυγγι του. Πισω μου ειναι ο ολοσωμος καθρεφτης μου. Εκεινος ειναι ορθιος και εγω γονατιστη μπροστα του να με μπουκωνει ενω κοιτα το καθρεφτη και κοιτα το κωλο μου.

- Εχεις κωλαρα το ξερεις?

Εγω δε μπορουσα να μιλησω. Ξαφνου με σηκωνει απτο πατωμα και με ξαπλωνει στο κρεβατι οπου αρχιζει να με γαμαει ιεραποστολικα με τα ποδια μου πανω στους ωμους του τον νιωθω να με ξεσκιζει με βαθιες ψωλιες. Θεε μου σκεφτομαι!! Τι ζω!!

Επειτα σηκωνομαστε και παμε στο καναπε μου. Καθεται και ανεβαινω πανω του. Ω τι υπεροχο συναισθημα να νιωθω βαθια μεσα μου το καυλι του και να ρυθμιζω εγω οπως γουσταρω την ενταση. Εδω ειναι η κολαση εδω και ο παραδεισος σκεφτηκα! Νιωθω τα υγρα μου να τρεχουν ρυακι αναμεσα απτα ποδια μας και να κυλανε στο δερματινο καναπε..δεν αντεχει και μου λεει σηκω θα χυσω!!! Σηκωνομαι και τον παιρνω στο στομα μου οπου και καταπινω μεχρι και τη τελευταια σταγονα. Επειτα δινω ενα ευλαβικο φιλι στο πουτσο του και καθομαι διπλα του μεχρι να πεσουν λιγο οι παλμοι της καρδιας!

Παμε και ξαπλωνουμε λιγο στο κρεββατι για να ξεκουραστουμε.
-Τι, του λεω παμε για δευτερο γυρο??
-χαχαχ δωσμου λιγο χρονο..ειμαι και 40 χρονων..
-Μα εγω ειμαι μονο 25 !! και γελαω πονηρα
- 25..Θα σου δειξω εγω 25 και με χτυπαει στο κωλο δαγκωνοντας μου τις ρογες..

Γελαμε και αγκαλιαζομαστε. Επειτα με κοιταει μεσα στα ματια και με το χερι του μου χαιδευει το μαγουλο.
Εισαι πανεμορφη,μου λεει.
Εγω σα να μη θελοντας να το πιστεψω δυσανασχετω, αυτος ομως επιμενει λεγοντας μου ξανα το ιδιο τονιζοντας μαλιστα οτι ειμαι η πιο ωραια γυναικα που ειχε μεχρι στιγμης στη ζωη του και οτι δε περιμενε οταν με φλερταρε οτι θα με εριχνε κιολας.
Κοκκινιζω και δε θελω να το πιστεψω,απλα του χαμογελω γλυκα και του λεω οτι για ολα ευθυνεται το χθεσινο βραδυ διοτι τον θαυμασα τοσο πολυ και ολη αυτη η ενταση και η αδρεναλινη λειτουργισαν καταλυτικα στο να ενδωσω..εκεινος χαμογελα κ με  με αγκαλιαζει....
 

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Καλησπέρα. Είμαι ο Αλέξανδρος.
 

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Μηνύματα
736
Κριτικές
15
Like
1.033
Πόντοι
1.016
Για τιτλο μπορεις να βαλεις "ο σαβουρογαμης και η ξυλοσομπα"  :S
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
150.808
Κριτικές
1
Like
28.669
Πόντοι
8.006
Παλι ανοιξε θρεντ αυτη?
 

Krang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Μηνύματα
1.535
Κριτικές
11
Like
390
Πόντοι
306

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
65.546
Like
25.032
Πόντοι
5.506
καλησπερα ειμαι ο αλεξανδρος
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
65.546
Like
25.032
Πόντοι
5.506
ρε μαγκες μπορει κανεις να γραψει με λιγα λογια τι τσιμπουκι επεσε να μην διαβαζουμε ολο αυτο?
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
65.546
Like
25.032
Πόντοι
5.506
τυπε το μονο που μπορεις να κανεις εσυ ειναι να πας στην ομονοια..1.40 με το μετρο
 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.206
Κριτικές
49
Like
22.041
Πόντοι
24.596
ρε μαγκες μπορει κανεις να γραψει με λιγα λογια τι τσιμπουκι επεσε να μην διαβαζουμε ολο αυτο?
τελειωτικο τσιμπουκι hands  free,μαλλον στον αλεξ τυπε οπως δειχνουν τα πραγματα :- :S :S :S
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom