Νέα

Μπλοκάρισμα γαμω-site με clickbaits κτλ ....

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Panos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.182
Like
184
Πόντοι
16
Αυτή η γαμω-μάστιγα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Όλα αυτά τα άπειρα γαμω-site που έχουν ξεφυτρώσει παντού με θέματα κράχτες και τίτλους ξεκάθαρα παραπλανητικούς ή με θεματολογία εξολοκλήρου "κλεμμένη" που σε παραπέμπει σε άλλα site (το ....."για να διαβάσεις ολόκληρο το άρθρο ακολούθησε το παρακάτω link"), είτε με απίστευτα ενοχλητικές διαφημίσεις και re-directions και τέτοιες μαλακίες.

Τσαντίζομαι τρελά κάθε φορά όταν δώσω clicks (clicks = επισκεψιμότητα = λεφτά) σε κάποιο από αυτά τα site και είναι δύσκολο λόγω ότι υπάρχουν άπειρα τέτοια να μπορείς να θυμάσαι βλέποντας απλά το url πριν πατήσεις πάνω του.

Όσοι καταλαβαίνετε το θέμα είστε και σεις από αυτούς που σας έχει απασχολήσει.

Υπάρχουν plugins (φαντάζομαι για όλους του browsers) με τα οποία βάζεις σε blacklist site τέτοια (βασικά οποιοδήποτε site δεν γουστάρεις) έτσι ώστε την επόμενη φορά που κάποιο link σε πάει στο ίδιο site να μη σου το φορτώσει και να σου υπενθυμίσει ότι το έχει βάλει στη blacklist.

Ένα τέτοιο plugin για τον Chrome είναι το Blocksite ()
Όταν για κάποιο λόγο βρεθείς σε ένα τέτοιο γαμω-site ....δεξί click οπουδήποτε στη σελίδα και [Block Site -> Add current site to block list]

Να μην αναφέρω παραδείγματα με τέτοια κωλο-site....σίγουρα τα έχετε συναντήσει και εσείς άπειρες φορές.

Όποιος έχει αντίστοιχα plugins για άλλους browsers να προτείνει....please do...
 

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Μηνύματα
1.348
Κριτικές
16
Like
1.414
Πόντοι
2.487
τυπε δεν μπορεις να κανεις κ πολλα περαν του να τα μαυρισεις. ειναι συνηθως sites που ειναι κατω απο την ιδια 'ομπρελα' τον ιδιο οργανισμο (δεν ειναι κ πολλοι....) και κανουν redirect ο ενας στον αλλο.
 
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
666
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Φίλε, βάλε adblock, τσίμπα και κανα blacklist καβάντζα, ρίχνε και κανά url που σε ενοχλεί στα φίλτρα αυτών των δύο και θα είσαι ξέγνιαστος επί το πλείστον.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom