Νέα

Ξεκινώντας ως επαγγελματίας του σεξ - Συμβουλές;;;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα vera24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vera24

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα! Θα μπω κατευθείαν στο θέμα... Εδώ και μερικούς μήνες έχω κάνει μερικές φορές σεξ με χρήματα, αλλά τίποτα επαγγελματικά, ούτε σε μεγάλη έκταση. Τρεις άνδρες συνολικά... Τελευταία σκέφτομαι αν θα μπορούσα να το κάνω πιο επαγγελματικά, αλλά δεν έχω ιδέα πώς μπορώ να μάθω λεπτομέρειες για το πώς και τι (είμαι άσχετη με το χώρο γενικά), και πέφτοντας σε αυτό το σάιτ είπα να ρωτήσω... ελπίζω ότι μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες. Οπότε εδώ οι απορίες μου:

1. Αν είναι να το κάνω επαγγελματικά, προτιμώ να είμαι μόνη, όχι σε σπίτι ούτε να έχω νταβατζή που λένε. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο ή όχι;

2. Αν είναι να το κάνω επαγγελματικά, θέλω να το κάνω σε άλλη πολή από τη δική μου. Υπάρχουν πόλεις που είναι ας πούμε καλύτερα από άλλες από άποψη πελατείας ή απλώς όσο περισσότεροι κάτοικοι τόσο πιθανότερο να βρω πελάτες; Οπότε καταλήγω είτε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;

3. Αν ξεκινήσω να το κάνω επαγγελματικά, σε άλλη πόλη από τη δική μου, πώς βρίσκω πελάτες αν δουλεύω μόνη;;

4. Γενικά πώς ξεκινάω; Δουλεύω στο σπίτι, σε ξενοδοχείο, πάω στο χώρο του πελάτη;

5. Δουλεύω συγκεκριμένες ώρες; 6-12 ας πούμε ή με ραντεβού;

6. Έχω τη δυνατότητα στην πράξη να αρνηθώ σε κάποιον ή πάω με τους πάντες;

7. Υπάρχει τρόπος να προστατευτεί κάπως μια κοπέλα από κάποιον ανώμαλο που μπορεί να θελήσει να της κάνει κακό ή απλώς παίζει κορόνα γράμματα;

8. Υπάρχει δυνατότητα για ασφαλές σεξ ή ασφαλές σεξ = καθόλου πελάτες;

9. Πώς αποφασίζω τις τιμές που θα χρεώνω; Ποιες είναι οι μέσες τιμές για κοπέλες που δουλεύουν μόνες;

10. Εν τέλει, στην πράξη μπορεί κάποια να ζήσει από αυτό ή μόνο χαρτζιλίκι μπορεί να βγάλει;

11. Έχει νόημα να προσπαθήσω να το κάνω επαγγελματικά όταν έχω απορίες και στα πιο βασικά ή ζητάω απλώς τον μπελά μου;
 

ANOSX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Μηνύματα
114
Κριτικές
8
Like
314
Πόντοι
281
Ενδιαφέρων το θέμα που άνοιξες!

Εγω ως πελάτης πολλά χρόνια στα μπουρδέλα, εχω συναντήσει πολλά κορίτσια να ξεκινούν. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μια κοπέλα μπορεί να εκδίδεται. Το δύσκολο ειναι να μάθει στην αρχή την δουλειά σωστά, έτσι ωστε να ειναι η ίδια ασφαλής, τοσο απο απόψεως σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσηματων, όσο και απο απόψεως σωματικής βίας:

1. Σε κανονικό μπουρδέλο. Καλή και ασφαλής λύση για αρχάρια. Βρίσκεις εναν οικο (δηλαδή μπουρδέλο  το οποίο ψάχνει κοπέλα) προς ενοικίαση, τον κλείνεις, δηλώνεις επάγγελμα, κάνεις τις ιατρικές εξετάσεις και ξεκινάς. Στην περίπτωση αυτή, να προτιμήσεις μια μικρή σχετικά πόλη για αρχή, όπου η κατάσταση ειναι καλύτερα ελεγχόμενη. Εκεί μαθαίνεις στην πράξη τα μυστικά του επαγγέλματος και βλέπεις τι θα κάνεις αργότερα.Κατά την γνωμη μου η καλύτερη λύση για την αρχή.
2. Εκδίδεσαι στο δρόμο:κακή και επικίνδυνη λύση
3. Εκδίδεσαι σε μπαρ: επικίνδυνη, μπλέκεις με περίεργους τύπους
4. Εκδίδεσαι μεσω ιστοσελίδας: Κακή λύση για αρχάρια με πολλούς κινδύνους
5. Πας σε γραφείο συνοδών . Εχει υπερκαι κατα, αλλά ειναι πολύ δύσκολο για την αρχή .
    Ελπίζω να σε βοήθησα λιγο. Σου ευχομαι καλή τύχη!
 
OP
OP
V

vera24

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για την απάντηση German.

Αν ξεκινήσω απο οίκο όπως λες, πώς ξέρω ότι ο ιδιωκτήτης δε θα μου δημιουργήσει προβλήματα όταν θελήσω να φύγω και να δουλέχω μόνη; Επισης, τα χρήματα δεν θα είναι πολύ λιγότερα (ιδιαίτερα σε μικρή πολή οπότε και λιγότερη πελατεία) εφόσον θα παίρνει ποσοστό ο ιδιοκτήτης;

Το γραφείο συνοδών από ποια άποψη είναι δύσκολο για αρχή;
 

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Μηνύματα
4.030
Like
4.327
Πόντοι
1.706
Ξέκίνάς άπό τό μπόύ .....απλό....βάλε μάς κάμίά κάλή φώτό κάί θά μάθέίς πόλλά πέρίσόρέρά
 

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Μηνύματα
1.545
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Υποθέτω στοχεύεις για συνοδός.
1 Νομιζω γίνεται.
2 Προφανως αθηνα η θεσσαλονίκη λογω κόσμου.
3 Αγγελία, η ανοιξε νημα εδω στο σαιτ με το ονομα σου, στο οποιο θα βαλεις φωτογραφιες πρόγραμμα και τιμή.
4 Και οι 3 εναλλακτικές εχουν υπερ και κατα. Το ξενοδοχείο σου προσφέρει μεγαλύτερη προστασία απο ανώμαλους και πολλες το προτιμουν ειδικα στο πρωτο ραντεβου, αλλα πληρώνεις το ταξι. Στο σπιτι του αλλου, καποιοι μπορει να εχουν οικογενεια και να μην σε προτιμήσουν. Στο δικο σου σπίτι θα εισαι πιο ανταγωνιστική αλλα με περισσότερο ρίσκο.
5 Με ραντεβου.
6 Ανάλογα ποσο επαγγελματικά θες εσυ να το δεις. Απλα δημιουργουνται πρακτικά προβλήματα. Πχ Πας μεχρι το ξενοδοχείο με ταξι, αν αρνηθεις χανεις τα λεφτα σου. Ο άλλος για να ερθει μεχρι εκει χανει και χρόνο και χρήμα, και μπορει να νευριάσει.
7 Αυτο δεν το ξερω.
8 Ασφαλές σεξ= καθολου πελάτες, εκτος αν χτυπας στο σπίτι σου τιμές μπουρδέλου πχ 20 ευρω.
9 Ποσο όμορφη εισαι ; Τι πρόγραμμα προσφέρεις (αυτα που λέγαμε στο 8) ; Ποση ωρα κάθεσαι; Αναλ κανεις; CIM ; Ποσο καλή θα εισαι σε αυτο που θα κανεις για να σε προτιμήσουν οι πελάτες; Αν κανεις νημα εδω, θα γραφτουν κριτικες. Απο αυτα που θα προσφέρεις, πιστευεις θα ειναι θετικές η αρνητικές;
10 Καποια μπορει αν εχει μυαλο να πλουτίσει απο αυτο.
11 Εσυ θα το κρίνεις.
Δεν εχω την μεγάλη εμπειρία στον τομέα, ουτε θελω να δογματίσω. Ειμαι σιγουρος οτι πολλά παιδιά μπορεί να με διορθώσουν αν σφάλλω καπου.
 

prokopis_proikismenos

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Μηνύματα
1.711
Κριτικές
10
Like
2.047
Πόντοι
3.187
Κοπέλια, καλημερα. Σε αυτη τη δουλειά δεν ειναι να ρωτάς πολλα, μπαίνεις στο χορό, χορεύεις και οπου σε βγάλει. Το αν θα δουλεύεις μόνη ή με παρέα, αν θα αρνείσαι κάποιους, αν αποφασίζεις για τιμές, τι ώρες θα δουλεύεις ολα αυτά θα τα βρεις στην πράξη. Ορισμένες καπατσες εχουν καταφέρει να δίνουν τους δικούς τους όρους στο παιχνίδι και εμείς σαν παιδάκια τρέχουμε απο πίσω τους χωρις να λέμε κουβέντα. Ορισμένες άλλες τις ξέβρασε το κύμα, άλλες παραμένουν στην μετριότητα, άλλες κάθονται μονο για το χρήμα. Ειναι δύσκολη δουλειά, εξαρτάται εσύ τι θέλεις. Η εμπειρία σου με τους 3 άνδρες πως ηταν? Πιστεύεις οτι τα πηγές καλα?
 

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
24
Like
2.308
Πόντοι
2.420
Αυτό που σου είπε ο kolpos.Βάζεις εδώ φωτό να δούμε κορμί,λες αναλ-υτικά τι κάνεις κ τι δεν κάνεις,ορίζεις κ μία νορμάλ τιμή (αν δεν ξέρεις τι τιμές παίζουν,μπορείς να δεις στα νήματα άλλων κοριτσιών).Απο κει κ πέρα,κρατάς το τηλ ανοιχτό κ κλείνεις τα ραντεβού σε ξενοδοχεία ή σπίτια.Έχουν φτιαχτεί γκόμενες απο αυτή τη δουλειά!! ;)
 

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.020
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Πέντε βάτραχοι κάθονται σε ένα κούτσουρο. Οι τέσσερις αποφασίζουν να πηδήξουν στο νερό. Πόσοι έμειναν; Είναι ακόμα πέντε. Επειδή υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να το αποφασίσεις και να το κάνεις.
 

Doctor T

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Μηνύματα
1.020
Like
3.908
Πόντοι
5.396
Για αρχή ξεκινά από τα βασικά. Κόψε το πουλάκι σου!
 

prokopis_proikismenos

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Μηνύματα
1.711
Κριτικές
10
Like
2.047
Πόντοι
3.187
Το βασικό βέβαια που ξέχασα να σου πω ειναι οτι πρεπει να σου αρέσει το σεξ, να σ αρέσει πολυ οχι λιγο και παντα οχι όποτε σου θυμηθεί εσένα. Πρεπει με λίγα λόγια να το χεις το άθλημα μέσα σου!!!  :takethis:
 

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Μηνύματα
455
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
Σε πια περιοχη βρισκεσαι τωρα;
 

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Μηνύματα
692
Κριτικές
4
Like
356
Πόντοι
26
Θα αρχίσω από τα τελευταία...

10. Εν τέλει, στην πράξη μπορεί κάποια να ζήσει από αυτό ή μόνο χαρτζιλίκι μπορεί να βγάλει;
11. Έχει νόημα να προσπαθήσω να το κάνω επαγγελματικά όταν έχω απορίες και στα πιο βασικά ή ζητάω απλώς τον μπελά μου;

Αν θες να ζήσεις 100% από αυτή την δουλειά, τότε να ξέρεις οτι μετά δύσκολα ξεφεύγεις, εκτός και αν βάλεις κάποιο αυστηρό χρονοδιάγραμμα, όπως κάνουν αρκετές αλλοδαπές, που λένε οτι θα δουλέψουν στο εξωτερικό πχ 5-6 χρόνια, μαζεύουν λεφτά και μετά γυρνάνε στην πατρίδα τους, βρίσκουν κάποιον άσχετο και τον παντρεύονται. Αυτό μπορείς να το κάνεις και στην Ελλάδα, αν πας σε κάποια μεγάλη πόλη (Αθήνα, Θεσ/νίκη), όπου εύκολα χάνεσαι μέσα στο πλήθος και δεν ξέρει ο διπλανός σου ποιά είσαι και τί κάνεις.  

Σχετικά με τις τιμές τώρα. Στους οίκους ανοχής οι τιμές είναι πάνω-κάτω συγκεκριμένες και σχετικά χαμηλές. Στις βίζιτες (που μάλλον με κάτι τέτοιο κατάλαβα οτι θες να ασχοληθείς), οι τιμές είναι πιό ψηλές, αλλά καθορίζονται από την ηλικία & εμφάνιση της κοπέλας, τις υπηρεσίες που προσφέρει, αλλά κυρίως τον ΤΡΟΠΟ που προσφέρει τις υπηρεσίες. Αν γουστάρεις το πήδημα και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό στο κρεβάτι, τότε ο πελάτης θα μείνει ευχαριστημένος και θα σε ξαναπροτιμήσει, ακόμα και αν δεν είσαι το Super model, συστήνοντας σε και σε φίλους του, ή γράφοντας καλή κριτική εδώ. Αν είσαι απλά διεκπεραιωτική, ξεπέτα ή έπιπλο, τότε οι πελάτες θα είναι δυσαρεστημένοι και δεν θα ξανάρχονται, ενώ θα γράφουν και αρνητικές κριτικές για σένα.

Αν το κάνεις περαστασιακά όπως τώρα, (και όπως πολλές άλλες, που είναι και μέλη εδώ στο bou) θα μπορείς να έχεις την κανονική σου δουλειά και να κάνεις τις αρπαχτές σου 2-3 μέρες την εβδομάδα. Αν αποφασίσεις να το κάνεις επαγγελματικά, τότε θα πρέπει να είσαι σε μιά πόλη που θα έχεις συνέχεια πελατεία. Αρα η επιλογή Αθήνας ή θεσ/νίκης είναι μονόδρομος. Επειδή ο ανταγωνισμός σε αυτές τις πόλεις είναι μεγάλος, θα πρέπει να έχεις κάποια "ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα" (δες παραπάνω), αλλιώς θα σου πρότεινα να μείνεις στην ευρύτερη περιοχή σου και να δουλεύεις περιστασιακά όπως τώρα.

Αν εννοείς ασφαλές σεξ την χρήση προφυλακτικού την ώρα του πηδήματος, νομίζω οτι αυτό είναι αυτονόητο. Το τελειωτικό στοματικό χωρίς προφυλακτικό έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες για μετάδοση κάποιου ΣΜΝ.

Οπως είπαν και οι προηγούμενοι, καλό θα ήταν να ανέβαζες κάποιες φωτό σου εδώ για να σε δούμε και να έχουμε μια καλύτερη αποψη για σένα.
 

 

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Μηνύματα
285
Like
0
Πόντοι
1
Οτι και να λεμε εμεις ...........πρεπει να ρωτησεις τη δασκαλα    :respect:

Παρτην ενα τηλεφωνο ή πηγαινε απο την εκπομπη
URL]]
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα! Θα μπω κατευθείαν στο θέμα... Εδώ και μερικούς μήνες έχω κάνει μερικές φορές σεξ με χρήματα, αλλά τίποτα επαγγελματικά, ούτε σε μεγάλη έκταση. Τρεις άνδρες συνολικά... Τελευταία σκέφτομαι αν θα μπορούσα να το κάνω πιο επαγγελματικά, αλλά δεν έχω ιδέα πώς μπορώ να μάθω λεπτομέρειες για το πώς και τι (είμαι άσχετη με το χώρο γενικά), και πέφτοντας σε αυτό το σάιτ είπα να ρωτήσω... ελπίζω ότι μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες. Οπότε εδώ οι απορίες μου:

1. Αν είναι να το κάνω επαγγελματικά, προτιμώ να είμαι μόνη, όχι σε σπίτι ούτε να έχω νταβατζή που λένε. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο ή όχι;

2. Αν είναι να το κάνω επαγγελματικά, θέλω να το κάνω σε άλλη πολή από τη δική μου. Υπάρχουν πόλεις που είναι ας πούμε καλύτερα από άλλες από άποψη πελατείας ή απλώς όσο περισσότεροι κάτοικοι τόσο πιθανότερο να βρω πελάτες; Οπότε καταλήγω είτε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;

3. Αν ξεκινήσω να το κάνω επαγγελματικά, σε άλλη πόλη από τη δική μου, πώς βρίσκω πελάτες αν δουλεύω μόνη;;

4. Γενικά πώς ξεκινάω; Δουλεύω στο σπίτι, σε ξενοδοχείο, πάω στο χώρο του πελάτη;

5. Δουλεύω συγκεκριμένες ώρες; 6-12 ας πούμε ή με ραντεβού;

6. Έχω τη δυνατότητα στην πράξη να αρνηθώ σε κάποιον ή πάω με τους πάντες;

7. Υπάρχει τρόπος να προστατευτεί κάπως μια κοπέλα από κάποιον ανώμαλο που μπορεί να θελήσει να της κάνει κακό ή απλώς παίζει κορόνα γράμματα;

8. Υπάρχει δυνατότητα για ασφαλές σεξ ή ασφαλές σεξ = καθόλου πελάτες;

9. Πώς αποφασίζω τις τιμές που θα χρεώνω; Ποιες είναι οι μέσες τιμές για κοπέλες που δουλεύουν μόνες;

10. Εν τέλει, στην πράξη μπορεί κάποια να ζήσει από αυτό ή μόνο χαρτζιλίκι μπορεί να βγάλει;

11. Έχει νόημα να προσπαθήσω να το κάνω επαγγελματικά όταν έχω απορίες και στα πιο βασικά ή ζητάω απλώς τον μπελά μου;
Δεν εχουμε μελη Αλβανους για λυσουν υπευθυνα τις αποριες σου.
 

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Μηνύματα
18.801
Like
22.911
Πόντοι
6.056
21 μελη και 23 επισκεπτες
και σεντονια ολοκληρα με πληροφοριες και οδηγιες

συγκινητικη η βοηθεια των μελων του φορουμ
προς το νεο μελος για να βρει το δρομο του.. :2funny:
 

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Μηνύματα
773
Κριτικές
42
Like
2.605
Πόντοι
5.196
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα! Θα μπω κατευθείαν στο θέμα... Εδώ και μερικούς μήνες έχω κάνει μερικές φορές σεξ με χρήματα, αλλά τίποτα επαγγελματικά, ούτε σε μεγάλη έκταση. Τρεις άνδρες συνολικά... Τελευταία σκέφτομαι αν θα μπορούσα να το κάνω πιο επαγγελματικά, αλλά δεν έχω ιδέα πώς μπορώ να μάθω λεπτομέρειες για το πώς και τι (είμαι άσχετη με το χώρο γενικά), και πέφτοντας σε αυτό το σάιτ είπα να ρωτήσω... ελπίζω ότι μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες. Οπότε εδώ οι απορίες μου:
Βασική προυπόθεση, να σου αρέσει αυτή η "δουλειά" και να τη κάνεις σωστά και χωρίς να φαίνεται (αν με πιάνεις)
Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά αποδίδει...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom