Νέα

Ετεροφυλική Σε στριπτηζάδικο με τη γυναίκα μου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Μηνύματα
233
Like
43
Πόντοι
1
Με την γυναίκα μου την Σταυρούλα είμαστε παντρεμένοι τέσσερα χρόνια. Η Σταυρούλα είναι μια πανέμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Τριάντα πέντε χρόνων, μελαχρινή με πλούσιο σπαστό μακρύ καστανό μαλλί. 1.71 ύψος, 56 kg με ωραίες αναλογίες σώματος, στητό στήθος και τουρλωτό κώλο. Είναι μια γυναίκα δυναμική και αεράτη και σ’ αυτό βοηθάει και το επάγγελμά της.
Ζούμε σε μια επαρχιακή πόλη και γι αυτό τακτικά επιλέγουμε για διασκέδαση να πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη.
Όταν πηγαίνουμε για διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη μου αρέσει που η Σταυρούλα ντύνεται sexy. Πάντα φουστίτσες ή φορεματάκια, γόβες ή μπότες, και πάντοτε κάλτσες δαντέλα ή και ζαρτιέρες.
Με τρέλαινε σαν φαντασίωση να την βλέπω σε δημόσιους χώρους να προκαλεί με το ντύσιμό της και κάποια στιγμή που το συζητήσαμε δεν έφερε αντιρρήσεις.  Έτσι κάθε φορά που πηγαίναμε για διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη πηγαίναμε σε διάφορα μπαράκια όπου φροντίζαμε να καθόμαστε σε κάποιο σημείο που μπορούσε να δώσει μάτι π.χ. όταν καθόταν ή όταν ανέβαινε τα σκαλιά για να πάει δήθεν στην τουαλέτα του μαγαζιού.
Ήταν ερεθιστική η φάση να βλέπω την Σταυρούλα με τις καλίγραμμες γάμπες της, να κάθεται και να φαίνεται η δαντέλα από τις κάλτσες της ή το τιραντάκι της ζαρτιέρας και το κιλοτάκι της. Και τα αχόρταγα μάτια των ανδρών να καρφώνονται πάνω της.
Αλλά αυτό που με ερέθιζε περισσότερο ήταν ότι και η ίδια ερεθιζόταν από την φάση αυτή. Δεν ήταν λίγες οι φορές που της ζητούσα να προκαλέσει κάποιον που θα της άρεσε ως άντρας, ανοίγοντας τα πόδια της και φλερτάροντάς τον. Και το έκανε με πολύ προθυμία.
Βλέποντας την άνεση με την οποία Σταυρούλα συμπεριφερόταν, μια βραδιά της πρότεινα να πάμε σε ένα στριπτιζάδικο. Φορούσε μια κοντή φουστίτσα καρό με πιέτες, πουκαμισάκι, κάλτσες μαύρες με ζαρτιέρες κόκκινες, μαύρο διάφανο στριγκάκι και γόβες.
Καθήσαμε σε ένα κεντρικό σχετικά τραπέζι κοντά στην πίστα χορού, ώστε να μπορούν να την βλέπουν όσο περισσότεροι γίνεται.
Όπως καθόταν με την μίνι φούστα δεν μπορούσε να κρύψει και πολλά και το θέαμα για τους άλλους ήταν ερεθιστικό βλέποντας μια γυναίκα σε στριπτιζάδικο και μάλιστα ντυμένη έτσι.
Ήθελα πρώτα να εξοικιωθεί με το περιβάλλον. Έτσι, παραγγείλαμε τα ποτά μας και παρακολουθούσαμε το show στην πίστα. Όταν την είδα να χαλαρώνει της πρότεινα αν ήθελε να καλέσουμε και να κεράσουμε ποτό σε μια χορεύτρια. Δεν έφερε αντίρρηση. Έτσι και αλλιώς μετά από λίγη ώρα άρχισαν να έρχονται οι κοπέλες μία μία προτείνοντας μας να μας κάνουν παρέα. Εγώ ήθελα να επιλέξω κάποια που να δείχνει και άνετη και χαβαλετζού για να σπάσει ο πάγος. Και όταν βρέθηκε κάποια της πρότεινα να καθήσει μαζί μας.
Η κοπέλα ήταν ελληνίδα και πολύ χαλαρή και άνετη και έκανε την Σταυρούλα να νοιώσει και κείνη χαλαρή. Αφού της κεράσαμε ένα ποτό, της ψιθύρισα ότι θα θελα να πείσει την Σταυρούλα να ανέβει στην πίστα. Και έτσι ξεκινήσαμε την κουβέντα και με την Σταυρούλα η οποία όμως έδειχνε ντροπαλή και απρόθυμη να κάνει κάτι τέτοιο. Η στριπτιζού της είπε ότι πάνω στην πίστα θα είναι μαζί της, θα την καθοδηγεί αυτή και ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι παρά την θέληση της. Απλώς θα την ξαλάφρωνε από λίγα ρουχαλάκια.
Η στριπτιζού έφυγε για να ετοιμαστεί για το show της και μας είπε σε κανένα τέταρτο θα ανέβει. Στο διάστημα αυτό εγώ προσπαθούσα να την πείσω  λέγοντας της ότι θα με καύλωνε απίστευτα κάτι τέτοιο. Η ίδια έδειχνε διστακτική αλλά έδειχνε ότι δεν το απέκλειε κιόλας.
Η καύλα της αναμονής είχε χτυπήσει κόκκινο ως τα μηνίγγια μου. Η ιδέα να δω την κατά τα άλλα σοβαρή και λόγω δουλειάς Σταυρούλα στην πίστα με τρέλαινε. Έτσι όταν ανέβηκε η στριπτιζού πάνω στην μπάρα του show είπα στη Σταυρούλα ετοιμάσου…  και αυτή απλά χαμογέλασε αμήχανα.
Πράγματι, η στριπτιζού αφού έκανε δύο γύρες μόνη της γύρω από τον στύλο έκανε νόημα στη Σταυρούλα να ανέβει. Η Σταυρούλα όμως ντρεπόταν αλλά της είπα πάνε δεν τρέχει τίποτα. Μια εμπειρία είναι απλά και έτσι σηκώθηκε τελικά.
Η στριπτιζού την έβαλε να καθήσει σε μια πολυθρόνα πάνω στην πίστα στο σημείο που ένας μηχανισμός την περιστρέφει, και η ίδια έκανε το show της αρχίζοντας να ξεντύνεται ενώ ταυτόχρονα στριφογύριζε γύρω από την Σταυρούλα χαϊδευοντάς την πάνω από τα ρούχα. Η Σταυρούλα ήταν αμήχανη αλλά πίστευα ότι θα εξοικιωθεί με την φάση. Στο μαγαζί όλα τα βλέμματα των αντρών ήταν στραμμένα στην πανέμορφη γυναίκα μου με το ωραίο σώμα και το σπινθηροβόλο βλέμμα.
Η στριπτιζού έμπειρη και προσεκτική, σε πρώτη φάση έβγαλε το πουκάμισό της γυναίκας μου και έτσι έμεινε η Σταυρούλα μόνο με το σουτιέν. Η καύλα είχε χτυπήσει κόκκινο. Και σιγά-σιγά της έβγαλε και την φούστα. Η Σταυρούλα είχε μείνει πλέον μόνο με το σουτιέν, τις ζαρτιέρες, το κιλοτάκι, τις κάλτσες και τις γόβες της. Το θέαμα ήταν απογειωτικό όταν η στριπτιζού της άνοιξε τα πόδια. Έτσι η Σταυρούλα ημίγυμνη πια ήταν εκτεθειμένη στα μάτια όλων των αντρών οι οποίοι έβλεπαν μέσα από το διάφανο στριγκάκι της την μουνάρα της. Επιπλέον, η πιθανότητα να ήταν στο μαγαζί σαν θαμώνας κανένας συμπολίτης μας που θα έβλεπε την σοβαρή Σταυρούλα πάνω στην πίστα με τρέλαινε.
Αφού την κράτησε την Σταυρούλα αρκετή ώρα στην πίστα και τελείωσε το show της, την πήρε μαζί της στα καμαρίνια για να ντυθεί και σε λίγο η Σταυρούλα επέστρεψε στο τραπέζι, λέγοντάς μου ότι δεν πίστευε ότι βρήκε το θάρρος να το κάνει. Εγώ έβαλα το χέρι μου στο μουνί της και διαπίστωσα πόσο υγρή ήταν. Τι ρώτησα τι την καύλωσε και μου είπε ότι την καύλωνε που ήταν εκτεθειμένη στα μάτια τόσων άγνωστων ανδρών. Περιττό να πω ότι όλοι οι άνδρες του μαγαζιού ήταν στραμμένοι προς εμάς, κοιτώντας λαίμαργα τη γυναίκα μου. Μετά από κάποια ώρα φύγαμε καυλωμένοι και οι δύο και όπως ήταν φυσικό δεν προλάβαμε να πάμε σπίτι. Κάναμε ένα τρελό sex μέσα στο αυτοκίνητο με τη Σταυρούλα να χύνει ασταμάτητα.
Μετά από λίγο καιρό αποφασίσαμε να ξαναπάμε στο ίδιο μαγαζί με τη Σταυρούλα πλέον να δείχνει πολύ άνετη με το σκηνικό. Πάντα ντυμένη στο ίδιο στυλ, καθήσαμε στο τραπεζάκι μας με τους θαμώνες να ρίχνουν διακριτικές ματιές στη γυναίκα μου. Αλλά το σκηνικό που έγινε κάποια ώρα μετά μας τρέλανε στην καύλα. Ήρθε στο τραπέζι μας η στριπτιζού, κάναμε χαλαρή κουβεντούλα και κάποια στιγμή έφυγε για το show της. Στη συνέχεια στην πίστα ανέβηκε ο striper και ξαφνικά κάνει νόημα στη γυναίκα μου να ανεβει στην πίστα. Η Σταυρούλα με κοίταξε, δίστασε για μια στιγμή αλλά όταν ο στρίπερ της άπλωσε το χέρι, η Σταυρούλα ανέβηκε.
Το θέαμα ήταν πιο πλούσιο τη φορά αυτή. Την έβαλε να καθήσει στην περιστρεφόμενη πολυθρόνα και ξεκίνησε αργά και ηδονικά να της βγάζει τα ρούχα. Κι εκεί που περίμενα ότι θα μείνει μόνο με τα εσώρουχα, ο στρίπερ της βγάζει το σουτιέν αποκαλύπτοντας στον κόσμο τα βυζιά της και στη συνέχεια το κιλοτάκι, αποκαλύπτοντας την περιποιημένη μουνάρα της.
Η καύλα με έπνιγε μπροστά το θέαμα. Η γυναίκα μου γυμνή πλέον μόνο με τις δαντελωτές κάλτσες και τις γόβες μπροστά σε τόσο άγνωστο κόσμο. Το καλύτερο όμως ήταν ότι κάποια στιγμή της ζητάει να σηκωθεί από την καρέκλα και να ξαπλώσει ανάσκελα στην περιστρεφόμενη πίστα. Η Σταυρούλα υπάκουσε, ξάπλωσε και άνοιξε τα πόδια της και περιστρεφόταν με τα πόδια ανοιχτά και την υγρή μουνάρα της, έτσι ώστε να μπορεί να την δει όλο το μαγαζί, ενώ στη συνέχεια της ζήτησε να κάνει βαθύ κάθισμα και αμέσως μετά στα τέσσερα δείχνοντας σε όλους τομ τουρλωτό κώλο της και της κωλοτρυπίδα της.
Το θέαμα ήταν τέρμα καυλωτικό με δεκάδες μάτια αντρών πάνω της. Δυστυχώς ο στρίπερ δεν προχώρησε σε κάτι άλλο. Μόλις τελείωσε το show του κατέβηκε μαζί με την Σταυρούλα και αφού ντύθηκε ήρθε στο τραπέζι δηλώνοντας μου πόσο πολύ καύλωσε.
Μετά το πρώτο σοκ και αφού είπιαμε ένα ποτό ακόμα, ρώτησα τη Σταυρούλα αν ήθελε να πάμε στον πριβέ χώρο για πριβέ χορό με τον στρίπερ. Δεν έδειξε να διστάζει και γι αυτό πλησίασα έναν υπάλληλο και του είπα για το πριβέ με την γυναίκα μου. Αφού το κανόνισε σε λίγη ώρα συνόδευα την Σταυρούλα στο πριβέ. Στον ίδιο χώρο ήταν δύο πελάτες οι οποίοι φασώνονταν με δύο κοπέλες του μαγαζιού.
Αυτό ήταν ακόμα πιο καυλωτικό. Η Σταυρούλα κάθησε σε έναν καναπέ σε πολύ μικρή απόσταση από τα άλλα ζευγάρια και γω δίπλα της. Παρακολουθούσαμε το φάσωμα ώσπου ήρθε και ο στρίπερ ο οποίος με πολύ επαγγελματικό τρόπο ξεκίνησε το πριβέ show του, ξεντύνοντας την Σταυρούλα για δεύτερη φορά.
Όταν πια ήταν γυμνή ο στρίπερ ξεκίνησε να της χαϊδεύει τα βυζιά και πολύ γρήγορα να της μαλακίζει το μουνί. Κοιτούσα την Σταυρούλα και έβλεπα στο πρόσωπό της τις συσπάσεις από την καύλα. Ήταν τόσο καυλωμένη που και αυτή άρχισε να μαλάζει τον πούτσο του πάνω από το εσώρουχό του. Οι άλλοι δύο που μόλις είχαν τελειώσει με το φάσωμα, έμειναν στις θέσεις τους να κοιτάνε το σκηνικό. Τους πλησίασε ο σερβιτόρος και προφανώς τους ζήτησε λεφτά για να μείνουν. Αυτοί πλήρωσαν αμέσως προφανώς για να μείνουν να βλέπουν και στέκονταν παραδίπλα με τα καυλιά στο χέρι καυλωμένα.
Το υπερθέαμα ήταν όταν η Σταρούλα του έβγαλε τον πούτσο και άρχισε να τον μαλακίζει λαίμαργα όσο εκείνος την δαχτύλωνε. Όσο τον μαλάκιζε η Σταυρούλα κοιτούσα ηδονικά μια εμένα και μια τους άλλους που την έπαιζαν για πάρτυ της. Από την καύλα δεν άργησα και γω να βγάλω τον πούτσο μου και τον έπαιζα με δύναμη. Και κάποια στιγμή η Σταυρούλα χωρίς καμία αναστολή πια χώνει τον πούτσο του στο στόμα της και τον τσιμπούκωνε με μανία μέχρι και τα’ αρχίδια του ρουφούσε. Ο στρίπερ καυλωμένος της έπιανε το κεφάλι με τα χέρια και την τσιμπούκωνε δυνατά. Αυτό κράτησε αρκετά λεπτά ώσπου ο στρίπερ την έβγαλε από το στόμα της και την έπαιζε για να χύσει. Η Σταυρούλα του απομακρύνει το χέρι και ανέλαβε αυτή να τον μαλακίσει. Σε λίγο τα χύσια του πετάγονταν άφθονα στο πρόσωπο και το στήθος της γυναίκας μου, η οποία το απολάμβανε δίχως ντροπή και μόλις τελείωσε τους έγλυψε ότι σταγόνα είχε μείνει. Και κει που ήμουν έτοιμος να χύσω και γω, η Σταυρούλα με μια γρήγορη κίνηση, μετακινείται προς τους άλλους δύο και αρπάζει τα καυλιά τους μαλακίζοντάς τα ταυτόχρονα και δυνατά. Οι τύποι δεν άργησαν να χύσουν όπως και εγώ.
Το σκηνικό αυτό ήταν η υπέρτατη καύλα που μου χάρισε η γυναίκα μου. Αφού καθαρίστηκε, κατεβήκαμε για ένα ποτό ακόμα και στη συνέχεια φύγαμε. Το sex που κάναμε στη συνέχεια δεν είχε προηγούμενο.
 

1belkinjo2

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2016
Μηνύματα
216
Κριτικές
1
Like
332
Πόντοι
21
Χμμμ... Η αρχή της ιστορίας δημοσιευμένη στις 16/09/15 και ατόφια η ιστορία στις 01/08/16. Σήμερα έχουμε 14/07/17, να την περιμένουμε ξανά γύρω στον Ιούνιο του 18;
 

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Μηνύματα
5.720
Κριτικές
8
Like
2.403
Πόντοι
506
Εμείς μπορούμε να την γλεντισουμε τη Σταυρούλα?
 

manx

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2007
Μηνύματα
173
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:  ακριβως την ιδια εμπειρια ειχε κ αλλο ενα μέλος..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Μηνύματα
1.630
Like
141
Πόντοι
16
τυπε αν σε ενδιαφερει να γλεντησουμε την Σταυρουλα εδω ειμαστε...
Αλλλιως το τοπικ λαθος μερες το ανοιξες..
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
12.752
Κριτικές
121
Like
18.175
Πόντοι
20.786
τυπε αν σε ενδιαφερει να γλεντησουμε την Σταυρουλα εδω ειμαστε...
Αλλλιως το τοπικ λαθος μερες το ανοιξες..

αν θελει στο γκολντεν όμως που είναι vfm :rockon:

παμε ένα πριβε με μιρέλα και την γυναικα του
 

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.240
Κριτικές
4
Like
69
Πόντοι
16
Άλλος ένας επίδοξος μαλάκας/μυθιστοριογράφος με μοναδικό όνειρο να νυμφευτεί πουτάνα/στριπτιτζού.

Να τόσο μαλακας είσαι τύπε..;;
 

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Μηνύματα
1.317
Κριτικές
3
Like
433
Πόντοι
36
Σιγά μην διαβάσω όλο αυτό το κατεβατό
 

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Μηνύματα
122
Like
493
Πόντοι
21
λοιπόν. Ήταν μια περίοδος που είχα ψιλοκολήσει με το Le Cabaret και τον Καλιγούλα. Την φάση με την τύπισα την θυμάμαι. ήταν ένα ζευγάρι που είχε έρθει στο le cabaret δυο Σάββατα. από ότι μου είχε πει ο σερβιτόρος γούσταραν τέτοαι φάση. Η τύπισα ήταν όπως την περιγράφει ο fler. Μουνάρα. Τη μία φορά ανέβηκε με μια ελληνίδα. Δεν θυμάμαι το όνομά της και μετά με τον στρίπερ. Είναι πραγματι μουνάρα. Τώρα για τη φάση στο πριβέ δεν ξέρω. Θυμάμαι ότι ανέβηκαν πάνω αλλά μέχρι εκεί. δεν ξέρω τι παίχθηκε. Απλά είχα κολήσει πάνω της τα μάτια μου. Είχε δώσει πολύ μάτι κανονικά στην πίστα.
 

jayjim

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
φιλε η ιστορια σου αληθινή η οχι απλα γαμαει ειναι τελεια μπραβο
 

hunter_30

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Μηνύματα
122
Like
493
Πόντοι
21
καιρό έχω να δω τέτοια φάση. Ξερόχυσα
 

Jannys

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Μηνύματα
6
Like
2
Πόντοι
0
Βασικά ίσως και να ήθελα να το ζήσω κάτι τέτοιο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom