Νέα

Το πρώτο μου call girl

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Zaxos2722
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Zaxos2722

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Μηνύματα
77
Κριτικές
7
Like
262
Πόντοι
280
Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή, αλλά δεν μου καίγεται καρφάκι κιόλας αν αρχίσετε τις φωτογραφίες με τα ανακόντα. Δυο τρεις πρώην κολλητοί μου φίλοι την γνωρίζουν όλοι κι όλοι. Πάει πολύ πίσω στο παρελθόν και δεν θυμάμαι ακριβώς τη χρονιά, αλλά πρέπει να ήταν ανάμεσα στο 1989 και το 1990.

Είμαι πιτσιρικάς στα είκοσι τόσα, έχω γράψει ήδη κάμποσα χιλιόμετρα στα μπουρδέλα στο Μεταξουργείο, αλλά και στις τάνες της παραλιακής, ενώ ήμουν συχνός θαμώνας στο φημισμένο καφέ στη διασταύρωση της παραλιακής με την Αμφιθέας. Οι παππούδες σαν και μένα του φόρουμ, γνωρίζουν ότι εκεί έπιναν τον καφέ τους και συζητούσαν οι περισσότερες από τις τάνες της παραλιακής.

Είναι η εποχή που για πρώτη φορά έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στην εφημερίδα Τα Νέα οι αγγελίες με το μασάζ. Αναφέρουν φυσικά ότι προσφέρουν μόνο μασάζ κατ' οίκον και τίποτα πέρα από αυτό. Μιλώντας με διάφορους γνωστούς, φτάνουν και στα δικά μου αυτιά οι φήμες ότι τουλάχιστον κάποιες από τις συγκεκριμένες αγγελίες δεν αφορούν μόνο μασάζ αλλά και σεξ κανονικό. Δεν έχω πάει μέχρι εκείνη τη στιγμή με call girl, δεν υπήρχαν άλλωστε τότε, ταυτόχρονα όμως καίγομαι από την περιέργεια να δοκιμάσω, τουλάχιστον μία φορά.

Παίρνω μια μέρα νωρίς το απόγευμα τα Νέα και πέφτω με τα μούτρα στις αγγελίες για το μασάζ. Δεν ήταν πολλές, κάπου στις 10-15 νομίζω, και όλες είχαν περίπου το ίδιο κείμενο, μόνο το τηλεφωνικό νούμερο άλλαζε. Διαλέγω μια αγγελία στη τύχη και παίρνω τηλέφωνο. Κομπλαρισμένος εντελώς λέω ότι παίρνω για την αγγελία κτλ., μία κοπέλα που απάντησε μου λέει ότι το πρόγραμμα του μασάζ είναι για μία ώρα, μου λέει και την ταρίφα σε δραχμές που όμως δεν θυμάμαι καν το ποσό μετά από τόσα χρόνια. Και παρόλο που η ταρίφα έτσουζε σχετικά, εκείνη την εποχή είχα πολύ καλή δουλειά και το χρήμα έρρεε άφθονο, δεν είχα κανένα πρόβλημα να σκάσω και πολλαπλάσιο ποσό από αυτό που ζητούσαν. Κανονίζουμε λοιπόν για επίσκεψη στο σπίτι μου, για μία ώρα αργότερα, νομίζω ότι πρέπει να ήταν για τις πέντε ή έξι το απόγευμα.

Με το που έκλεισα το τηλέφωνο, με κυρίεψε φοβερό άγχος. Κάτι το ότι ήταν η πρώτη μου φορά που προσπαθούσα να κανονίσω μία συνάντηση για σεξ με μία άγνωστη, κάτι το ότι όλα ήταν στημένα στα τυφλά και χωρίς καμία εξασφάλιση, όλα αυτά μου έπεφταν πολύ βαριά. Κι αν σκάσει μύτη καμία γκόμενα που να θυμίζει κινητό κρεοπωλείο και κακάσχημη; Κι αν πρόκειται τελικά μόνο για μασάζ, και τη στιγμή που μιλήσω για σεξ η κοπέλα με αρχίσει στις τσαντιές και μπήξει τις φωνές μέσα στο σπίτι μου, τι σκατά θα κάνω;

Μισή ώρα πριν το καθορισμένο ραντεβού, βγαίνω κάθε λίγο και λιγάκι στο μπαλκόνι και κόβω κίνηση μπας και την δω να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας. Αφού με έφαγε κυριολεκτικά ο ποδαρόδρομος από το σαλόνι στο μπαλκόνι, αράζω στον καναπέ και περιμένω και κάποια στιγμή χτυπάει το κουδούνι. Της ανοίγω στην είσοδο και την περιμένω στην πόρτα να βγει από το ασανσέρ. Εμφανίζεται μπροστά μου μία πολύ όμορφη μελαχροινή κοπέλα, σχετικά κοντή, αλλά με όμορφο σώμα και το κυριότερο, πολύ όμορφο και πεντακάθαρο πρόσωπο με πολύ συμμετρικά χαρακτηριστικά. Φορούσε μια εφαρμοστή μπλούζα και φούστα μέχρι το γόνατο και ίσια παπούτσια χωρίς καθόλου τακούνι. Είχε μαύρα κατσαρά μαλλιά, άψογα χτενισμένα. Δεν τα πάω καλά με τις ηλικίες, αλλά η κοπέλα  πρέπει να ήταν κάπου ανάμεσα στα 20 με 22.

Καθόμαστε στον καναπέ, της προσφέρω ποτό που το ζήτησε η ίδια, και η αμηχανία ανάμεσά μας ξεχύνεται μέχρι το πάτωμα. Η δική της αμηχανία μάλιστα φαινόταν ακόμα μεγαλύτερη από τη δική μου. Αρχίζω να τη ρωτάω διάφορα, το όνομά της ήταν Σοφία και νομίζω ότι μου είπε ότι ήταν φοιτήτρια, δεν θυμάμαι και πολλές λεπτομέρειες. Τα λεπτά περνάνε, αρχίζουμε να μιλάμε για το πρόγραμμα του μασάζ που φυσικά δεν με ενδιέφερε καθόλου, το μόνο που ήθελα ήταν να πάω στο κρεβάτι μου αυτή την όμορφη κοπέλα και να την σκίσω!  ;)

Δεν θυμάμαι πώς ακριβώς κατάφερα κάπου στο εικοσάλεπτο συζήτησης, να αναφέρω επιτέλους τη λέξη σεξ και να ακούσω από το όμορφο στοματάκι της το ότι το σεξ περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα! Την παίρνω επιτόπου από το χέρι και πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Αρχίζει να γδύνεται εντελώς αμήχανα, ενώ εγώ τα πέταξα όλα στο φτερό. Έρχεται στο κρεβάτι και στην αγκαλιά μου, και μου σκάει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, που τα είδα όλα. Αρχίζουμε επιτόπου ένα πολύ τρυφερό μπαλαμούτι με παθιασμένα αλλά ταυτόχρονα πολύ προσεκτικά φιλιά καθώς εξερευνούσαμε ο ένας τον άλλον, που γίνονται όλο και πιο παρατεταμένα όσο περνάει η ώρα.

Μετά από ένα πεντάλεπτο μπαλαμούτι, απλώνω το χέρι μου στο τρυφερό μουνάκι της και διαπιστώνω ότι είναι ήδη μούσκεμα, ενώ η απόκρισή της στα χάδια μου ήταν άμεση. Εγώ είμαι κυριολεκτικά πέτρινος από το πρώτο λεπτό, δεν χρειάζομαι ούτε τσιμπούκια ούτε τίποτα, είμαι πανέτοιμος για να την καρφώσω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι όπως είμαστε στο πλάι και φιλιόμαστε, την γυρνάω ανάσκελα και ανεβαίνω επιτόπου από πάνω της, ενώ άνοιξε αμέσως τα πόδια της έτοιμη για να με δεχτεί. Κοιταχτήκαμε στα μάτια, και ήταν σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Τι κάνω τώρα; σκέφτηκα. Προφυλακτικά είχα στο σπίτι, αλλά ποιος τυφλός δεν θέλει να δει το φως του; Είχα αυτό το πανέμορφο μωρό από κάτω μου, με ανοιχτά τα πόδια και το εργαλείο μου να ακουμπάει ήδη στα μουνόχειλά της. Την κοιτάζω και το βλέμμα της είναι γεμάτο πόθο, καμία σχέση με το βλέμμα της γυναίκας που είναι έτοιμη να χώσει καμιά γονατιά στο επίμαχο σημείο μέσα στην αντίδρασή της.

Μου πήρε ελάχιστα δευτερόλεπτα να πάρω την απόφασή μου, στο κάτω κάτω αν με σταματούσε, πεταγόμουν να βάλω προφυλακτικό και θα συνεχίζαμε. Σπρώχνω σιγά σιγά και βάζω μόνο το κεφάλι μέσα της, καμία αρνητική αντίδραση από την μεριά της. Ψάχνω τα χείλη της και ανταποκρίνεται με παθιασμένο φιλί, οπότε λέω μάγκα μου, εδώ είμαστε, ορμάς κανονικά. Μπαίνω σιγά σιγά όλος μέσα της και αρχίζουμε ένα παθιασμένο ιεραποστολικό που θα μου μείνει αξέχαστο, καθώς επιταχύνουμε και οι δύο προοδευτικά. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά νιώθω το τέλος να πλησιάζει, της λέω τρυφερά στο αυτί θα χύσω μωρό μου και προετοιμάζομαι να τραβηχτώ για να χύσω στην όμορφη και επίπεδη κοιλιά της, ενώ χαιρέκακα σκέφτομαι ότι μάλλον κάποια από τα φλόκια θα τα εισπράξει στο πρόσωπο ή τα μαλλιά της και θα γίνει εξαλλη!  :2funny:

Και τότε συνέβη το εντελώς κουφό: τη στιγμή που πάω να τραβηχτώ, σταυρώνει τα πόδια της που ήταν ήδη ψηλά στην πλάτη μου και τα κλειδώνει, πιεζοντάς με ακόμα πιο βαθιά μέσα της! Είχα πολύ έντονο οργασμό και δεν ήμουν διατεθειμένος φυσικά να αντιδράσω εκείνη τη στιγμή. Τα άφησα όλα μέσα της, μέχρι την τελευταία σταγόνα. Οι έντονες στιγμές πέρασαν, αλλά τα πόδια της εξακολουθούσαν να είναι κλειδωμένα στην πλάτη μου, και εκείνη να με φιλάει τρυφερά και να μου χαϊδεύει τα μαλλιά.

Κάποια στιγμή σηκώνομαι να πάω στη τουαλέτα να πλυθώ, και θυμάμαι ότι κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είχα το βλέμμα ηλίθιου, ενώ σκεφτόμουν ταυτόχρονα: Τι έγινε ρε παιδιά;  :2funny:

Έμεινα 2-3 λεπτά στην τουαλέτα και επιστρέφοντας αντίκρισα αυτό που μου δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα παράξενο εκείνη τη στιγμή, απλά και μόνο επειδή δεν ήξερα τι ακριβώς είναι και σε τι εξυπηρετεί, το έμαθα αργότερα. Βλέπω τη Σοφία ολόγυμνη ακόμα στο κρεβάτι, ξαπλωμένη ανάσκελα στο σημείο που την άφησα, να έχει σηκωμένα, λυγισμένα και κλειστά τα πόδια της και να τα έχει φέρει και να ακουμπάνε σχεδόν στο στήθος της! Αργότερα έμαθα ότι αυτή η στάση του σώματος βοηθάει μία γυναίκα που προσπαθεί να μείνει έγκυος. Και φυσικά έμεινα κάγκελο.

Η Σοφία έφυγε κι εγώ έμεινα σαν χαζός προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί. Την άλλη μέρα τριγυρνάω μέσα στο σπίτι, και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο, το μυαλό μου καρφωμένο στη συνάντησή μας. Την μεθεπόμενη μέρα ξαναπαίρνω στο γραφείο και ζητάω να μου στείλουν τη Σοφία για μασάζ, και μάλιστα περιέγραψα μέρα και περιοχή της συνάντησης που είχε προηγηθεί, για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα!  :rolleyes:

Και έρχεται η ψυχρολουσία: Η Σοφία δεν είναι διαθέσιμη κύριε. Τι εννοείτε, ρωτάω. Θα περιμένω μόλις ελευθερωθεί το πρόγραμμά της, για να έρθει.

Και εισπράττω την αποστομωτική απάντηση: Η Σοφία δεν εργάζεται πλέον στο γραφείο μας!  :huh:

Δεν την ξανάδα ποτέ. Από το ίδιο γραφείο πήρα μάλιστα τις δύο επόμενες κοπέλες και πάλι στο σπίτι μου. Και οι δύο φυσικά μετά τα προκαταρκτικά και τις πίπες που ήταν ακάποτες, έβγαλαν κανονικά το σκουφάκι και μου το φόρεσαν.
 

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Μηνύματα
4.583
Κριτικές
6
Like
139
Πόντοι
16
δεν μου καίγεται καρφάκι κιόλας αν αρχίσετε τις φωτογραφίες με τα ανακόντα.

Πάρε το πρώτο:

giphy.gif
 

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Μηνύματα
4.583
Κριτικές
6
Like
139
Πόντοι
16
Πάρε και το δεύτερο:

giphy.gif
 

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Μηνύματα
500
Κριτικές
6
Like
481
Πόντοι
306
το πάμε πακέτο ελπίζω να το βλέπεις ε; :2funny:
 

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Μηνύματα
2.100
Κριτικές
4
Like
831
Πόντοι
376
Κάτσε ρε παιδιά. Μην τον αποπαίρνετε. Θέλω να δω στο επόμενο νήμα που θα ανοίξει "Μου χτύπησε το κουδούνι μετά από 28 χρόνια", να μας πει εάν του μοιάζει ή όχι.  :grin: :grin: :grin:
 

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Μηνύματα
383
Κριτικές
2
Like
966
Πόντοι
81
Τύπε το φίδι θα είναι ό,τι πιό τιμητικό για σένα. Γιατί αν είναι αλήθεια, ούτε ένα πεντάχρονο παιδί δεν θα έκανε τέτοια μαλακία. Αν σου έρθει τώρα το πακέτο με ωραία κορδέλα, τουλάχιστον να μην αναρρωτηθείς από ποιόν είναι.. Και καλά εκτός των άλλων μη κολλήσεις τίποτα δεν σκέφτηκες?
 

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Μηνύματα
383
Κριτικές
2
Like
966
Πόντοι
81
Οπότε, πάρε και το τρίτο...
 

Συνημμένα

  • anakonda.jpg
    anakonda.jpg
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 62

Don Pornos

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
5.011
Κριτικές
27
Like
5.941
Πόντοι
8.615
:afro:
 

Συνημμένα

  • c9a29ce74d6e215aeaccbe91f8c15ed0_XL.jpg
    c9a29ce74d6e215aeaccbe91f8c15ed0_XL.jpg
    65,7 KB · Εμφανίσεις: 98

GreekInAthens

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Μηνύματα
20
Like
14
Πόντοι
0
Δεν ξέρω για αλήθεια ή για φίδια του συναγωνιστή. Πάντως εκείνη την εποχή τα μασαζάδικα ήταν λίγα και καλά, συνήθως με Ελληνίδες (πολλά πιπινάκια) και λίγες ανατολικές που είχαν μόλις αρχίσει να έρχονται στην Ελλάδα. Λίγες και καλές αγγελίες για call girls είχε μια ξένη εφημερίδα, το Athens News. Και πάλι λίγες οι ανατολικές. Ίσως οι παλιοί θυμούνται την αγγλιδούλα Άννα που χόρευε και κάπου στη Συγγρού και μια Αμερικανίδα (όνομα δεν θυμάμαι).
 

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Μηνύματα
386
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
Ένταξη μέχρι τη σκηνή του σεξ καλά το πήγες μετά ότι σταμάτησε μου φαίνεται τραβηγμένο λίγο άντε να μου έλεγες ότι άλλαξε γραφείο ποιο πιθανό θα φαινόταν όσο για το ακαποτο εμένα μέχρι τσιμπουκι χωρίς να το ζητήσω να μου το αρπάξει μου έχει τύχει μια φορά σε στούντιο (σημειώστε ότι ποτέ δεν παίρνω ακαποτα τανες εκείνη μια και μοναδική φορά και αυτή δεν την προλαβα )οποτε δεν το θεωρώ απίθανο πάνω στο πάθος να έπεσε και πήδημα αν γουστάρει και λίγο
 

Velociraptoras

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Μηνύματα
5.155
Κριτικές
35
Like
4.461
Πόντοι
2.046
Ένταξη μέχρι τη σκηνή του σεξ καλά το πήγες μετά ότι σταμάτησε μου φαίνεται τραβηγμένο λίγο άντε να μου έλεγες ότι άλλαξε γραφείο ποιο πιθανό θα φαινόταν όσο για το ακαποτο εμένα μέχρι τσιμπουκι χωρίς να το ζητήσω να μου το αρπάξει μου έχει τύχει μια φορά σε στούντιο (σημειώστε ότι ποτέ δεν παίρνω ακαποτα τανες εκείνη μια και μοναδική φορά και αυτή δεν την προλαβα )οποτε δεν το θεωρώ απίθανο πάνω στο πάθος να έπεσε και πήδημα αν γουστάρει και λίγο
Ακα γαμησι δε παιζει τυπε ολα τ αλλα μπορει
 

Velociraptoras

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Μηνύματα
5.155
Κριτικές
35
Like
4.461
Πόντοι
2.046
και μη ξεχασω παρε κ ενα απο μενα
 

Συνημμένα

  • images.jpg
    images.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 57

skieros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.097
Κριτικές
26
Like
1.231
Πόντοι
976
Έχω ανεβάσει κριτική για την πρώτη μου συνάντηση με call girl.



Μαρίνα60
Girls

100% Hardcore

Μέσος όρος:

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο):

8.0
Εμφάνιση (σώμα):

10.0
Γενική συμπεριφορά:

9.0
Επικοινωνία:

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή:

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

10.0
από skieros
13-05-2013



Link κριτικής

Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

Η συναντηση εγινε σε φτηνο ξενοδοχειο του κεντρου. Ο καφρος ρεσεψιονιστ μου εδωσε το πιο κοντινο δωματιο προς το σαλονι του 1ου οροφου και βγηκα οσο πιο καρτα γινοταν αλλα κλαιν.
Η Μαρινα εφτασε με 15 λεπτα καθυστερηση. Δεν ηξερα τι θα συναντουσα φοβομουν μηπως με απογοητευσει εμφανισιακα, αλλα καθε αλλο.
Ενας που την εβγαζε μπαζο σε παρακατω κριτικη ειναι απλα στημενος.
Η γκομενα εχει κορμι λαμπαδα απιστευτο γαλαζιο ματι που γυαλιζει οταν βλεπει πουτσο, φατσα ωραια για την ηλικια της βυζι φτιαγμενο πολυ ωραιο και κωλαρα.

Με το που μπηκε πεταξε κατευθειαν το φορεμα και αρχισαμε παθιασμενα φιλια με γλωσσα. Κατευθειαν πιπα αρχιδογλυψιμο και πολλα ντιπθροουτς. Στη συνεχεια ξαπλωσαμε στο κρεβατι σταση 69 και επειτα με καβαλησε για αρκετη ωρα ιδιαιτερα αγρια και φωναζε διαφορα ρωσικα και γενικα εκανε πολλη φασαρια. Ακολουθησε λιγο ιεραποστολικο και μολις της ειπα οτι θα χυσω τα ζητησε επιτακτικα στο στομα. Φωναξε τοσο δυνατα που σιγουρα ακουστηκε κατω στο σαλονι ισως και στο δρομο εξω.

Επειτα καναμε μπανιο μαζι με παραλληλο φασωμα λιγο πιπα αυτη λιγο γλυφομουνι εγω και ημουν ηδη ετοιμος για δευτερο γυρο.
Με ξαπλωσε και μου εδωσε το μουνι της που το εγλυψα και το ρουφηξα με μανια. Μου πηρε παλι πιπα περασμα καποτας και την πηρα πολυ αγρια στα 4 ενω κραυγαζε και ουρλιαζε πολυ δυνατα. Δευτερη καταθεση παλι στο στομα. Ολα αυτα σε 30 λεπτα περιπου.

Ουτε τσιγαρο αναψαμε ουτε μαλακοσυζητησεις τιποτα τετοιο χρονοβορο. Η φαση ηταν 100% αγριο ζωωδες γαμησι και μηδενικο συναισθημα.

Οταν εφυγα ο τυπος στη ρεσεψιον με χαιρετησε με thumbs up.

Πιστευω οτι σε εμφανιση επιδοσεις και τιμη συνολικα ειναι κορυφη. Αν ξανακατεβω Αθηνα θα την ξανασυναντησω με τα 1000

Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερ/νία συνάντησης 23-04-2013
Διάρκεια συνάντησης 30 λεπτά
Κόστος συνάντησης 60
Πόλη συνάντησης Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες (αν υπήρχαν κάπου) σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί Βαθύ με γλώσσα
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Σίγουρα!
Γίνε το πρώτο μέλος που του αρέσει αυτή η κριτική.
 

Velociraptoras

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Μηνύματα
5.155
Κριτικές
35
Like
4.461
Πόντοι
2.046
δυστυχως φιλε παιζουνε με τα αναλογα αντιτιμα αναλογα την κορασιδα και ποσες φορες εχετε βρεθει
Δε μου χει τυχει ουτε μια φορα γιατι κανω κατι τετοια και καλα να μπω ακα να δω αντιδρασεις
 

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Μηνύματα
4.926
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Δε μου χει τυχει ουτε μια φορα γιατι κανω κατι τετοια και καλα να μπω ακα να δω αντιδρασεις

σε μπουρδελα και στουντιο ουτε εμενα

εγω αναφερομουνα σε call-girls και ειδικα σε city-tours

αν πας με την αλλη 3-4 φορες μετα ειναι στανταρακι για τους περισσοτερους αν η αλλη ειναι λιγο τρελη

αρκετες φορες ακομα και απο την πρωτη φορα

εγω παντα αρνουμαι αλλα ξερω οτι γινονται γιατι μου εχει δωθει πολλες φορες η ευκαιρια

για αυτο λεω ποτε μην παει κανεις τιγκα καυλωμενος με call-girls/city tours

τραβηξτε πρωτα 2-3 μαλακιες κτλπ και μετα
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
φιλε, νηματοθετη.
πηρες την Σοφια από τα γιαννενα, την φοιτητρια φιλοσοφικης που εμενε πετραλωνα.
ηθελε να μεινει εγκυος, ηταν οντως καυλιαρα, το φορτωσε στον γκομενο της που ηθελε να τυλιξει για να την παντρευτεί. αν χωρισαν τελικα ή αν είναι ακομα μαζι δεν ξερω εχω χασει επαφη. το 1994 επεστρεψε στην γενετειρα της. αν θες μπορω να σου δωσω διευθυνση να την βρεις να την ρωτήσεις αν είναι με τον κερατα.

.....το ΚΙΝΗΤΟ της δεν το εχω πια γιατι το 1989 δεν υπηρχαν κινητα.
ευχαριστω. :cheesy:
 

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Μηνύματα
383
Κριτικές
2
Like
966
Πόντοι
81
O skieros μας καύλωσε με την περιγραφή, και εσύ nick μας καράφλιασες.  Εντάξει να είσαι ενημερωμένος, να ξέρεις όμως την Σοφία της φιλοσοφικής που ήθελε να γκαστρωθεί πριν από 30  χρόνια, αυτό σε βάζει στην κορυφή
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom