Νέα

Ψάχνω τίτλο ελληνικης softcore κωμωδιας του 80.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KilliK
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KilliK

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Μηνύματα
12
Like
0
Πόντοι
0
Χαίρεται.

Πριν πολλα χρονια, ειχα δει σε ενα πειρατικο καναλι μια ελληνικη softcore κωμωδια γυρισμενη στα τελη του 70 η στη δεκαετια του 80. εμοιαζε στο στυλ σαν αυτες τις ιταλικες σεξοκωμωδιες που γυριζοντουσαν κατα κορον το 70/80.
Ψαχνω να βρω τον τιτλο της. Δυστυχως το IMDB δεν βοηθησε, επειδη στις περισσοτερες ελληνικες ταινιες δεν διαθετει περιγραφη της πλοκης τους. Οποτε ειπρα να ρωτησω και εδω μπας και την γνωριζει κανεις.

τι θυμαμαι απο την ταινια:

1.διαδραματιζεται σε ελληνικο χωριο, 70s-80s περιοδος.
2.επαιζε γνωστος φαλακρος ηθοποιος, νομιζω ηταν ο Κοντογιαννιδης αλλα δεν ειμαι σιγουρος. εκανε τον ρολο του τυπικου ελληναρα macho ανδρα που θελει την γυναικα του δουλα. ηταν ο ιδιοκτητης του καφενειου του χωριου και παντρεμενος με μια γυναικα του χωριου.
3.Η ηθοποιος που εκανε την συζυγο του πρεπει να ηταν γνωστη ελληνιδα πορνσταρ της εποχης, γιατι εδειχνε αρκετο γυμνο. μπορει ομως και να ηταν και κανονικη ηθοποιος.
ειχε λεπτο σωμα, μαυρα ματια, κοντο, κατσαρο, μελαχρινο μαλι και ηταν στα 30/40 της.
4.η πιο χαρακτηριστικη σκηνη της ταινιας:

ολοι οι ανδρες του χωριου ειναι μαζεμενοι στο καφενειο το βραδυ, με τον ιδιοκτητη στην παρεα τους και την γυναικα του να σερβιρει  ποτα. ο ιδιοκτητης αρχιζει με πολυ μαγκικο υφος να μιλαει για τον ρολο του ανδρα και της γυναικας, οτι η γυναικα πρεπει να καθεται και να τον προσκυνα, κτλ. εντωμεταξυ η γυναικα του φοραει ενα καλοκαιρνο φορεμα και καθεται με τα ποδια της ανοιχτα σε μια καρεκλα. καποιος ανδρας απο την παρεα της ζηταει σφηνακια η κατι τετοιο. εκεινη του λεει "ελα να τα παρεις". πηγαινουν μαζι πισω απο τον παγκο του καφενειου, εκεινος
της σηκωνει το φορεμα, εκεινη δεν φοραει εσωρουχα, και αρχιζει να την πηδαει απο πισω στα ορθια πανω στον παγκο ενω εκεινη τρωει συνεχεια ,νομιζω, κερασια απο τον παγκο για να μην βογκηξει. τελειωνουν και επιστρεφουν πισω στην παρεα με τα ποτα.

αφου τελειωνει τον λογο του ο συζυτος της, βαζει ενα σκυλολαικο τραγουδι και αρχιζει να χορευει με μαγκικο τροπο. καποιος αλλος ανδρας απο την παρεα ζηταει και αυτος σφηνακια, και η συζυγος ξαναλεει ενω τον κοιταει "ελα να τα παρεις" και πανε μαζι πισω στο παγκο. εκει τελειωνει η σκηνη.

5. στην ταινια ηταν και τρεις εφηβοι. σε μια σκηνη ανεβαινουν σε ενα δεντρο και παιρνουν ματι μια γυμνη κοπελα σε ενα σπιτι (ισως αυτη τη σκηνη την μπερδευω απο αλλη ταινια, δεν ειμαι σιγουρος)
σε μια αλλη σκηνη κανουν μεταξυ τους παρτουζα-τρενο και ψηφιζουν πως θα στηθουν. ο χοντρος της παρεας διαμαρτυρεται οτι συνεχεια μπαινει μπροστα.

4.υπηρχε και ο κλασικος παπας του χωριου. σε αυτον πηγαινει η γυναικα του καφετζη και εξομολογειται οτι πηδιεται με τους ανδρες του χωριου στο καφενειο της.

6.σε μια αλλη σκηνη, ο συζυγος δενει την γυναικα του με αλυσιδες για να μην του φυγει το βραδυ. ισως παλι να την μπερδευω με αλλην ταινια, αλλα νομιζω ηταν σε αυτην.

αυτα. δεν την ειχα ολοκληρωσει την ταινια και ειναι ενας λογος που ψαχνω να βρω τον τιτλος της και την ιδια την ταινια.

καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη. ευχαριστω.
 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Μηνύματα
9.198
Like
757
Πόντοι
146
Η γυναικάρα απο το Κιλκίς.



Κλειδώστε το τωρα,δεν υπάρχει λόγος να μένει ανοιχτό.
 

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Μηνύματα
56.149
Κριτικές
171
Like
20.330
Πόντοι
33.988
ενσς φιλος που χω χρονια να τον δω ειχε συλλογη απο τετοια

κατι μου θυμιζει η πλοκη :huh:
 

SPAWN

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Μηνύματα
98
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
Χρονιά Παραγωγής:
1984
Σκηνοθέτης:
ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
3.138
Κριτικές
6
Like
61
Πόντοι
16
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
 

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Μηνύματα
527
Like
173
Πόντοι
6
καιπου μπορουμενα την δουμε ρε συναδελφοι εχει κανεις link??
 

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Μηνύματα
527
Like
173
Πόντοι
6
Δεν μπορω να την βρω.. Την βρηκε κανεις??
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom