Νέα

Αυτές είναι!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πρόσφατο άρθρο στο Marie Claire, μεταφέρω ακριβώς το τμήμα που πρέπει να ενδιαφέρει όλους μας. Και να ξέρετε φίλοι μου: Μπορεί να είστε σαν τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ με πούτσα σαν κανόνι ή σαν τον Κουασιμόδο με πούτσα μπάμια, αυτό δε λέει τίποτα.


"Μήπως ήρθε τo τέλος της αποκλειστικότητας;"
από την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΜΒΥΣΗ


... Με τις γυναίκες τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Το πεδίο είναι μεγαλύτερο, οι υποκατηγορίες είναι αμέτρητες: ο άνδρας που έχουμε, ο άνδρας που θέλουμε, ο πρώην που δεν αφήσαμε ποτέ. Ας πούμε πως το σεξ περιορίζεται σε αυτούς τους τρεις –αν υπάρχουν και οι τρεις. Μετά υπάρχουν οι φίλοι μας και τα φλερτ: ο γοητευτικός μέντορας, ο πιτσιρικάς που μας την πέφτει ξεδιάντροπα, ο συνάδελφος που μας κολακεύει, ο serial liker στο facebook, ο παλιός συμφοιτητής, ο ασφαλιστής μας, ο υδραυλικός μας, ο γυμναστής με τον οποίο φυσικά φλερτάρουμε, ο αγαπημένος μας μπάρμαν (όλες έχουμε έναν) και τελοσπάντων τα επαγγέλματα δεν έχουν τέλος, εγώ ας πούμε έχω αγαπημένο βιβλιοπώλη. Ποιοι είναι φίλοι και ποιοι φλερτ κανείς δεν ξέρει, άβυσσος η ψυχή της γυναίκας. Ας πούμε ότι φίλοι είναι αυτοί με τους οποίους δεν θέλουμε να κάνουμε σεξ. Και φλερτ όλοι αυτοί που θα μπορούσαμε. Σε αντίθεση με τους άνδρες δεν βρίσκουμε ότι ο χρόνος που περνάμε με έναν εκπρόσωπο του άλλου φύλλου πάει χαμένος όταν δεν οδηγεί στο κρεβάτι. Οπότε, ιδανικά, φτιάχνουμε μια «ομάδα μπάσκετ» από φίλους που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες μας και μας έχουν βασίλισσες. Έγραψα βασίλισσα και σκέφτηκα την Ντενέρις Ταργκάριεν από το αγαπημένο Game of Thrones: σούζα τους έχει. Κατά βάθος δεν θα ξεπεράσει ποτέ τον ήλιο, το φεγγάρι, το αστέρι της και λοιπά ουράνια σώματα, τον Καλ Ντρόγκο, αλλά και τον εραστή της τον έχει και τους συμβουλάτορες και τον πολεμιστή που θα πέθαινε για χάρη της και διάφορους άρχοντες που θέλουν να την παντρευτούν και τον πιο έξυπνο άνδρα του κόσμου της, το νάνο Λάνιστερ, για να αντιμετωπίζει τα διπλωματικά επεισόδια.

Έτσι κι εμείς. Χρειαζόμαστε ένα σύντροφο, έναν πατέρα των παιδιών μας, έναν τύπο που να μαγειρεύει καταπληκτικά, ένα μάστορα, ένα τρυφερό αρκουδάκι πλάι στο οποίο να βλέπουμε σίριαλ, έναν πορνοστάρ για το κρεβάτι μας, έναν οικονομολόγο για τη διαχείριση των χρημάτων μας (ακόμα καλύτερα κάποιον που μπορεί να μας δίνει δανεικά για να ικανοποιούμε τα καπρίτσια μας και λύσεις για να ξεχρεώσουμε τα δάνειά μας), έναν τύπο που ξέρει να χορεύει, έναν καταπληκτικό οδηγό που δεν βαριέται να μας πηγαινοφέρνει, κάποιον που να ξέρει από ζώδια. Έναν πυγμαλίωνα και ένα μαθητή. Ένα συνοδό για το Ηρώδειο, το Φεστιβάλ Αθηνών και την Επίδαυρο. Κάποιον να μας εξηγεί κάθε φορά το οφ σάιντ. Προφανώς και όσα γράφω είναι ακραία και ξεκινούν από μια διάθεση «για να γελάσουμε». Όμως αν τα δούμε ρεαλιστικά είναι όλα όσα θέλουμε. Και βαριόμαστε να τα περιμένουμε από έναν άνδρα. Ακόμα κι αν μπορεί να μας τα προσφέρει, που αμφιβάλλω, δεν τα θέλουμε, όχι από τον ίδιο άνθρωπο. Το ρομάντζο κρατάει λίγο και αν θέλουμε να κρατήσει περισσότερο πρέπει να το απομακρύνουμε από την από κοινού εξόφληση λογαριασμών.
Όλες χρειαζόμαστε ένα ωραίο αγόρι. Ένα μπιμπελό που το κυκλοφορούμε και λυσσάνε οι φίλες μας και χαιρόμαστε να πέφτουμε πάνω στον πρώην μας όταν μας συνοδεύει. Επίσης φοβερό αξεσουάρ είναι ο καλλιεργημένος φίλος μας, αυτός που αγαπάει την τέχνη, έχει διαβάσει φιλοσοφία και ξέρει ποιο είναι το σπουδαίο μυθιστόρημα που μόλις μεταφράστηκε γιατί το έχει ήδη διαβάσει στα αγγλικά.

Για τον καλό εραστή δεν θα μακρηγορήσω γιατί τα γούστα διαφέρουν και ειδικά αυτόν καλό είναι να τον έχουμε ή να τον αλλάζουμε συχνά. Αλλά ακόμα κι αν καταφέρναμε να στελεχώσουμε αυτή την ομάδα από τρομερούς παίκτες, καθέναν στον τομέα του, δεν θα έπαιζε ποτέ μπάλα. Οι συμπαίκτες δεν θα το δέχονταν ποτέ. Οι άνδρες είναι κτητικοί και εγωιστές, αποκλείεται να θέλουν να μοιράζονται την τροφή ή τις γυναίκες τους. Ζηλεύουν αφόρητα. Ακόμα και τη γυναίκα που είναι απλώς φίλη τους ζηλεύουν, μπαίνουν αμέσως στο τριπάκι του ανταγωνισμού: Αν εκείνοι παίζουν τένις μαζί της, ζηλεύουν αυτόν με τον οποίο εκείνη πίνει στα μπαρ. Αν μαζί της κάνουν παρέα σε εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με τη δουλειά, τους τρώει η αγωνία που γυρίζει εκείνη τα Σαββατοκύριακα.

Μήπως να δούμε, ρε κορίτσια κι εμείς, επιτέλους, με καλό μάτι το τέλος της αποκλειστικότητας. Της δικής τους, έτσι για αλλαγή. Ας εξηγηθώ γιατί το εγχείρημα είναι για προχωρημένες: μέχρι στιγμής ονειρευόμαστε/περιμέναμε/κυνηγούσαμε τον έναν, τον ιδανικό, το μοιραίο, τον καταδικό μας σύντροφο. Μαζί του θα τα κάναμε όλα: τα ποτά, τα ξενύχτια, τα brunch στα καινούργια στέκια, τα ρομαντικά Σαββατοκύριακα στη Ρώμη. Μαζί του θα παίρναμε τα βουνά, τις λίμνες, τους Λούσιους ποταμούς, τις θάλασσες. Θα πηγαίναμε στα νησιά το καλοκαίρι και θα γραφόμαστε καποέιρα το χειμώνα. Θα ξεκινούσαμε τραμπολίνο, ιππασία, μαθήματα δημιουργικής κουζίνας, μοντελισμό, one more kilometer, θα διαδηλώναμε έξω από τη Βουλή, θα σώζαμε αδέσποτα, ας μην επεκταθώ άλλο, οι φαντασιώσεις δεν τελειώνουν. Όπως όμως οποιαδήποτε γυναίκα γύρω στα 35 μπορεί να σας διαβεβαιώσει, ακόμα και η καλύτερη σχέση, ο μεγαλύτερος έρωτας δεν είναι για χόρταση και –κυρίως– δεν μπορεί να καλύψει όλους τους το- μείς της ζωής. C’ est la vie. Το ρομαντικό αγόρι που ξέρει από Μποντλέρ και θα έρθει μαζί μας στη βραδιά ποίησης του Εθνικού Θεάτρου ενδεχομένως να πάθει ηλεκτροπληξία αν πάει να αλλάξει μια λάμπα ή να πανικοβάλλεται στη θέα τριών διαφορετικών ειδών πιπεριού στην κουζίνα μας. Ο καταπληκτικός στο σεξ παρτενέρ μπορεί να μην είναι διαθέσιμος για καμία άλλη δραστηριότητα, ενώ ο άνθρωπος που μας δίνει τις καλύτερες επαγγελματικές συμβουλές να μην είναι σε καμία περίπτωση κάποιος που θα θέλαμε να μας συνοδέψει στο επόμενο πάρτι του Best. Γιατί όμως αυτό θα έπρεπε να μας εμποδίζει από το να απολαμβάνουμε τις ιδιότητες/ικανότητες/υπηρεσίες του; «Μια γυναίκα μπορεί να έχει όσους άνδρες θέλει, αρκεί να μη γνωρίζουν ο ένας την ύπαρξη του άλλου», λέει μια σοφή φίλη μου. Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε η Ντενέρις Ταργκάριεν.
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.576
Like
14.309
Πόντοι
3.656
τυπε με τις μαλακιες που τους κατεβαινουν στον εγκεφαλο θα καταληξουν να μην εχουν αποκλειστικοτητα στους πακηδες οι ελλεϊνιδες   :S :S :S
 

agios_prevezis

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2010
Μηνύματα
12
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
Μάλιστα , πολύ ωραία , two can play that game, στροφή στο μεσαίωνα ξανά, ή στο ακραίο ισλάμ, όπερ και σημαίνει ξύλο ξύλο και πάλι ξύλο, με αγάπη και σεβασμό πάντα.οι κατσαρίδες που θα μας διαδεχθούν δε θα έχουν τέτοια θέματα, μέχρι φυσικά να κάνουν κι αυτές μαρικλερ
 
Εγγρ.
16 Σεπ 2016
Μηνύματα
78
Like
4
Πόντοι
0
Είναι καλό αφού διαβάσουμε κάτι να ψάξουμε ποιος το έγραψε. Κάτι σαν το Cui bono? (Ποιος ωφελείται?) μετά από ένα έγκλημα..

Η συγγραφέας του πονήματος και φιλόδοξη φεμ φαταλ είναι αυτή-



ΥΓ ο καθένας ζει το όνειρο του μέσα από την γραφή, ο χοντρός μπατίρης γίνεται μέγας εραστής και η αγάμητη πατσαβούρα βασίλισσα με αυλή όσους άνδρες φαντασιώνεται..Μπείτε και στο τουιτερ της για ένα μνημείο γεροντοκορισμού..



 
 

Συνημμένα

  • targ.jpg
    targ.jpg
    63,8 KB · Εμφανίσεις: 37
  • targ01.jpg
    targ01.jpg
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 29

skieros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.094
Κριτικές
26
Like
1.220
Πόντοι
976
αυτη η πουτανα πρεπει να εκτελεστει
 

agios_prevezis

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2010
Μηνύματα
12
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
Για το μπούτσο κοινώς, μπα καμία εκτέλεση, καμία σφαίρα χαμένη, ή τυπισσα θα έχει αργό θάνατο από ενδομητρια σήψη λόγω αγαμίας, αυτή και άλλες τόσες καμμενες με μουνια σαν την μπατ-κεηβ προ αλλαγής χρήσης γης. Ουστ
 

Krang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Μηνύματα
1.535
Κριτικές
11
Like
390
Πόντοι
306

Επισκέπτης
Είναι καλό αφού διαβάσουμε κάτι να ψάξουμε ποιος το έγραψε. Κάτι σαν το Cui bono? (Ποιος ωφελείται?) μετά από ένα έγκλημα..

Η συγγραφέας του πονήματος και φιλόδοξη φεμ φαταλ είναι αυτή-



ΥΓ ο καθένας ζει το όνειρο του μέσα από την γραφή, ο χοντρός μπατίρης γίνεται μέγας εραστής και η αγάμητη πατσαβούρα βασίλισσα με αυλή όσους άνδρες φαντασιώνεται..Μπείτε και στο τουιτερ της για ένα μνημείο γεροντοκορισμού..



 



Πωπω... δεν την είχα δει... Και γράφει λες και είναι καμμιά μουνάρα
 

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Μηνύματα
2.182
Κριτικές
9
Like
735
Πόντοι
316

Σας πληροφορώ ότι τον άντρα που περιγράφει η τύπισσα τον έχει βρει και έχει πολλά χρόνια σχέση μαζί του
και για να πειστείτε σας βάζω και φωτο του  :S :S :S


 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 35
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.757
Κριτικές
1
Like
9.938
Πόντοι
2.356
Δε μπήκα καν στον κόπο να διαβάσω τις παπαριές της,γιατί με το που googlαρα το όνομά της
είδα ότι προκειται για ΧΟΝΤΡΕΛΟ και ΑΣΧΗΜΗ
 

Συνημμένα

  • 213_7757.JPG
    213_7757.JPG
    275,6 KB · Εμφανίσεις: 34

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
Και εγω θα εγραφα τετοια αν μπορουσα να τα πουλησω
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.757
Κριτικές
1
Like
9.938
Πόντοι
2.356
εχει βυζαρες ομως

Ξύγκια έχει..
Η τύπισσα παίζει να είναι κάτω από 30 χρονών και έχει πλαδαρά μπράτσα 60άρας θειτσας.

Ουστ μωρή καπότα που εχεις και απαιτήσεις
 

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Μηνύματα
128
Κριτικές
5
Like
298
Πόντοι
21
Χωρίς παρεξήγηση, αν έλεγε ότι τσιμπουκώνει ακάπωτα στην τάδε τρόγλη της Φυλής, θα είχε μια ουρά ξελιγωμένους μέχρι το Λυκαβητό. Οι μισοί θα έλεγαν τι βίτσια τους έκανε και οι άλλοι μισοί θα πάλευαν για το αντικειμενικό μέγεθος του βυζιού που πρέπει να έχει ο ανδριάντας που θα της έστηναν. Οπότε ας μετριάσουμε τα σχόλια εμφάνισης επειδή μας "έτσουξε" η αηδία που έγραψε. Έγραψε, τη διαφημίσαμε τσάμπα, τη μάθαμε, κέρδισε κάτι, βγάλαμε άχτι και τελείωσε. Με κάθε αναζήτηση που κάνετε, της δίνετε views και searches οπότε ανεβαίνει η μετοχή της σε κάθε παπαροφυλλάδα. Μόνο το φτύσιμο της θάβει βαθιά στη λήθη αυτές τις προχώ παίδες. Νέεεεξτ.
 

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Μηνύματα
23.082
Κριτικές
9
Like
13.598
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.757
Κριτικές
1
Like
9.938
Πόντοι
2.356
Χωρίς παρεξήγηση, αν έλεγε ότι τσιμπουκώνει ακάπωτα στην τάδε τρόγλη της Φυλής, θα είχε μια ουρά ξελιγωμένους μέχρι το Λυκαβητό. Οι μισοί θα έλεγαν τι βίτσια τους έκανε και οι άλλοι μισοί θα πάλευαν για το αντικειμενικό μέγεθος του βυζιού που πρέπει να έχει ο ανδριάντας που θα της έστηναν. Οπότε ας μετριάσουμε τα σχόλια εμφάνισης επειδή μας "έτσουξε" η αηδία που έγραψε. Έγραψε, τη διαφημίσαμε τσάμπα, τη μάθαμε, κέρδισε κάτι, βγάλαμε άχτι και τελείωσε. Με κάθε αναζήτηση που κάνετε, της δίνετε views και searches οπότε ανεβαίνει η μετοχή της σε κάθε παπαροφυλλάδα. Μόνο το φτύσιμο της θάβει βαθιά στη λήθη αυτές τις προχώ παίδες. Νέεεεξτ.

Όταν η Σάσα Μπάστα έλεγε αντίστοιχες παπαριες στα βίντεο/στήλη της,στο πάλαι ποτέ ελληνικο Playboy,κανείς μας δεν πήγε να τη βγάλει πατσαβούρα,παρά τις πίπες που έλεγε..

Η συγκεκριμένη ΧΟΝΤΡΗ και ΑΣΧΗΜΗ,άμα έκανε σαλοναρισμα Μετάξι θα πηδούσε ο κόσμος από τα παραθυρα για να ξεφύγει
 

skieros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.094
Κριτικές
26
Like
1.220
Πόντοι
976
Όταν η Σάσα Μπάστα έλεγε αντίστοιχες παπαριες στα βίντεο/στήλη της,στο πάλαι ποτέ ελληνικο Playboy,κανείς μας δεν πήγε να τη βγάλει πατσαβούρα,παρά τις πίπες που έλεγε..

Η συγκεκριμένη ΧΟΝΤΡΗ και ΑΣΧΗΜΗ,άμα έκανε σαλοναρισμα Μετάξι θα πηδούσε ο κόσμος από τα παραθυρα για να ξεφύγει

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Μηνύματα
1.317
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Χωρίς παρεξήγηση, αν έλεγε ότι τσιμπουκώνει ακάπωτα στην τάδε τρόγλη της Φυλής, θα είχε μια ουρά ξελιγωμένους μέχρι το Λυκαβητό. Οι μισοί θα έλεγαν τι βίτσια τους έκανε και οι άλλοι μισοί θα πάλευαν για το αντικειμενικό μέγεθος του βυζιού που πρέπει να έχει ο ανδριάντας που θα της έστηναν. Οπότε ας μετριάσουμε τα σχόλια εμφάνισης επειδή μας "έτσουξε" η αηδία που έγραψε. Έγραψε, τη διαφημίσαμε τσάμπα, τη μάθαμε, κέρδισε κάτι, βγάλαμε άχτι και τελείωσε. Με κάθε αναζήτηση που κάνετε, της δίνετε views και searches οπότε ανεβαίνει η μετοχή της σε κάθε παπαροφυλλάδα. Μόνο το φτύσιμο της θάβει βαθιά στη λήθη αυτές τις προχώ παίδες. Νέεεεξτ.

Στη Φυλης δουλεύουν άξια κορίτσια εργάτριες μη συγκρίνεις τη φάλαινα καρχια με τα λαϊκά τίμια κορασια μας άσχετε
 

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Μηνύματα
128
Κριτικές
5
Like
298
Πόντοι
21
Καλά, χαλάρωσε. Δεν σου πειράξαμε τα κοράσια,ούτε είπα ότι θα πας εσύ πρώτος στην ουρά. Το νόημα μόνο πιάσε από αυτό που γράφω.
Δε θες Φυλής; Αντε, κανένα κωλόστενο στο Μετάξι. Από όλα έχει ο μπαξές εκεί, και μην το αρνηθείς. Τρεις φορές έχω απαντήσει χειρότερες που δεν ήταν τσατσάδες, και θυμάμαι μια που έκανε και την καύλα στο σαλόνι!   :vomit:
 

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Μηνύματα
1.317
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Και παλι αξιες ειναι σε σχέση με το βουβαλι που μας θελει και πολλαπλούς γκόμενους να την καλυπτουν...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom