Νέα

Διαρρήξεις σε σπίτια- κλοπές. πόσο συχνά γίνονται?

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.200
Κριτικές
35
Like
5.842
Πόντοι
6.796
Εχω την εντύπωση οτι οσο αφορά την Αθήνα γίνονται πολλές διαρρήξεις αλλά δε τις μαθαίνουμε καθότι δε μιλάμε μεταξύ μας οι γείτονες. Μπορεί δηλ το προηγούμενο βράδυ να έχουν κλέψει το παραδίπλα σπιτι απο σένα και να μη το μάθες ποτέ.
Γνωστός αστυνομικός του ΑΤ της περιοχής μου, μου αναφέρει οτι γινετε χαμός, σπάνια μαθαίνεις ομως οτι μπήκαν κλέφτες κάπου αν δε ηταν σε γείτονα μου ξερεις και μιλάς..


Τα πιο συχνά σημεία εισόδου στα σπίτια για τους κλέφτες


Πως μπαίνουν οι διαρρήκτες στα σπίτια
Η διάρρηξη είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να τους συμβεί ποτέ, αλλά δυστυχώς μπορεί να συμβεί στον καθένα μας και μπορεί να είναι μία πάρα πολύ τραυματική εμπειρία. Δυστυχώς, υπάρχουν πάρα πολλοί κακοί άνθρωποι εκεί έξω που περιμένουν να επωφεληθούν απ’ όλους εκείνους τους νοικοκύρηδες που πιστεύουν ότι δεν κινδυνεύουν να πέσουν θύματα διάρρηξης. Μία άλλη πικρή αλήθεια, είναι το γεγονός ότι είναι πολύ πιο απλό να παραβιαστεί ένα σπίτι από ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν.

Μπορεί λοιπόν στις ταινίες να βλέπουμε διαρρήξεις και κλοπές να γίνονται μόνο μετά από πολύπλοκα και πολύ καλά μελετημένα σχέδια, αλλά στην πραγματικότητα, μία διάρρηξη σ’ ένα σπίτι είναι μία πάρα πολύ απλή υπόθεση, ειδικά για σχετικά έμπειρους κλέφτες. Ας δούμε λοιπόν από που και πως μπαίνουν οι περισσότεροι διαρρήκτες στα σπίτια…


Είσοδος από τη μπροστινή πόρτα
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ένας διαρρήκτης δεν θα τολμούσε ποτέ να μπει σαν κύριος από την μπροστινή πόρτα του σπιτιού, ωστόσο η κύρια είσοδος του σπιτιού είναι ίσως το πιο κοινό σημείο εισόδου για τους κλέφτες. Αυτό συμβαίνει γιατί οι έμπειροι διαρρήκτες γνωρίζουν ακριβώς πού να ψάξουν για το εφεδρικό κλειδί που πολλοί από εμάς κρύβουμε έξω από τα σπίτια μας. Επιπλέον, αν ένας κλέφτης ξέρει ότι δεν είστε στο σπίτι, δε θα διστάσει να σπάσει τη πόρτα ή ακόμη και να την αφαιρέσει, βγάζοντας την από τους μεντεσέδες. Τέλος, πολλές φορές ο κόσμος δεν κλειδώνει την πόρτα του ή αφήνει τα κλειδιά του κοντά στη κλειδαριά και σε σημείο που να μπορεί να τα φτάσει ο κλέφτης. Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας, περίπου το 40% των επιτυχημένων διαρρήξεων γίνονται μετά από “βίαιη” παραβίαση της πόρτας, ενώ το 32% γίνεται με την είσοδο του κλέφτη από μια ξεκλείδωτη πόρτα.

Παράθυρα
Τα παράθυρα είναι τα πιο εύθραυστα σημεία εισόδου στα περισσότερα σπίτια. Πολλοί νοικοκύρηδε μάλιστα πιστεύουν ότι το γεγονός ότι τα παράθυρα σπάνε εύκολα και μάλιστα με πολύ θόρυβο, τα καθιστά και μέτρα ασφαλείας. Πιστεύουν δηλαδή ότι αν κάποιος διαρρήκτης σπάσει ένα παράθυρο, τότε οι γείτονες θα το ακούσουν και θα καλέσουν την Αστυνομία. Η αλήθεια όμως είναι πως αυτό δεν ισχύει, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν σημασία αν ακούσουν μόνο ένα παράθυρο να σπάει, μιας που θεωρούν ότι έγινε κάποιο ατύχημα σε κάποιο σπίτι.

Πολλές φορές όμως ο κλέφτης δεν χρειάζεται καν να σπάσει το παράθυρο για να μπει. Οι περισσότεροι από εμάς αφήνουμε τα παράθυρα μας ξεκλείδωτα ή δεν τα ασφαλίζουμε με καλές και δυνατές κλειδαριές κι έτσι ένας κλέφτης μπορεί να τ’ ανοίξει πάρα πολύ εύκολα, χωρίς ν’ ασκήσει ιδιαίτερη βία.

Μερικές συμβουλές για ν’ ασφαλίσετε τα παράθυρα σας, είναι να μην έχετε αναρριχώμενα και άλλα φυτά κοντά τους, καθώς μπορεί να προσφέρουν “κάλυψη κι απόκρυψη” στις απόπειρες εισόδου του κλέφτη. Τέλος, μπορείτε να εγκαταστήσετε επώνυμα κάγκελα ασφαλείας, τα οποία θα κρατήσουν τους κλέφτες μακριά από τα παράθυρα σας και το σπίτι σας.

Σκαρφάλωμα από δέντρα, σκάλες, τραπέζια κλπ
Να ξέρετε ότι τα φυτά και τα δέντρα στις αυλές, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ασφάλεια του σπιτιού αν δεν προσέχετε. Όπως είπαμε και παραπάνω, μπορεί να βοηθήσουν στην “κάλυψη – απόκρυψη” του κλέφτη, μπορούν όμως και να τον βοηθήσουν να μπει μέσα στο σπίτι σας. Οι περισσότεροι από εμάς, φροντίζουμε να κλειδώνουμε καλά τις πόρτες και τα παράθυρα του πρώτου ορόφου της κατοικίας μας, ενώ μόνο οι κάτοικοι των χαμηλών ορόφων πολυκατοικιών κλειδώνουν παράθυρα και μπαλκονόπορτες. Οι κλέφτες το ξέρουν αυτό και συχνά προτιμούν να ξεκινήσουν την “μπούκα” τους από τους ψηλότερους ορόφους μίας πολυκατοικίας ή μονοκατοικίας. Για να σκαρφαλώσουν λοιπόν, μπορούν να χρησιμοποιήσουν δέντρα στην αυλή ή τον ακάλυπτο του κτιρίου, σκάλες που μπορεί να βρίσκονται στην αυλή ανασφάλιστες αλλά και τραπέζια και άλλα ψηλά έπιπλα. Να θυμάστε πως αρκεί ένα ξεκλείδωτο παράθυρο για να μπει ένας κλέφτης και να σας κάνει ζημιά. Να κλειδώνετε καλά ΟΛΑ τα παράθυρα σας, ακόμη και αν μένετε στον τρίτο ή τέταρτο όροφο μιας πολυκατοικίας. Εννοείται πως αν έχετε παιδιά θα πρέπει να τα μάθετε να κλειδώνουν πάντα πόρτες και παράθυρα.

Είσοδος από βοηθητικές πόρτες
Μπορεί οι μπροστινές πόρτες είναι από τα πιο κοινά σημεία εισόδου για ένα διαρρήκτη, ένας επίδοξος κλέφτης μπορεί να δοκιμάσει κάθε πιθανή είσοδο για να βρει έναν τρόπο να μπει μέσα. Σε αυτές τις εισόδους περιλαμβάνονται οι βοηθητικές πόρτες ή οι πόρτες υπηρεσίας, οι γκαραζόπορτες και οι φεγγίτες. Μην αμελήσετε ν’ ασφαλίσετε μια είσοδο επειδή δεν τη χρησιμοποιείτε συχνά, γιατί ένας εγκληματίας θα επωφεληθεί από οποιαδήποτε ξεκλείδωτη πόρτα ή παράθυρο.

Διαβάστε Επίσης:

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και η σημασία τους για την ασφάλεια σας Η ασφάλεια του σπιτιού μας είναι κάτι που δυστυχώς δεν απασχολεί τη πλειοψηφία όσο θα έπρεπε. Μπορεί πλέον στα περισσότερα σπίτια και διαμερίσματα υπάρχουν θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, αλλά το πρόβλημα είναι ότι από μόνες τους αυτές οι πόρτες δεν είναι αρκετές. Ναι μεν προσφέρουν μία κάποια προστασία στο χώρο, αλλά…
Διαρρήκτες σπιτιών: 5 απλές συμβουλές για να τους κρατήσετε μακριά από την οικία σας Το σπίτι σας είναι το κάστρο σας και είναι λογικό να θέλετε να κρατήσετε τα υπάρχοντα σας ασφαλή, είτε βρίσκεστε μέσα σε αυτό είτε μακριά του. Η ασφάλεια του σπιτιού μας είναι πάρα πολύ σημαντική καθώς δεν αφορά μόνο τη περιουσία μας, αλλά και τις ζωές μας.Εκτος απο την κλοπή…
Ένας πρώην διαρρήκτης μιλάει για την ασφάλεια των σπιτιών Σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάθε 15 δευτερόλεπτα παραβιάζεται ένα σπίτι και σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία των ΗΠΑ, μόνο το 15 τοις εκατό αυτών των διαρρήξεων διαλευκαίνονται από την Αστυνομία. Τα αντίστοιχα νούμερα και ποσοστά στη χώρα μας μπορεί να μην είναι τα ίδια…
Γενικές Συμβουλές για Aσφάλεια Σπιτιού από Κλέφτες Όλοι λίγο – πολύ φανταζόμαστε ή ξέρουμε ότι ένας κλέφτης πάρα πολύ σπάνια θα μπει σε κάποιο σπίτι τυχαία. Ακόμη και οι λεγόμενοι ευκαιριακοί οι περιστασιακοί κλέφτες, δε θέλουν να ρισκάρουν το να πάνε φυλακή ή να πιαστούν στα πράσα, αν δεν ξέρουν ότι η «μπούκα» σ’ ένα σπίτι θα…
 
OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.200
Κριτικές
35
Like
5.842
Πόντοι
6.796
Τι ψάχνουν οι κλέφτες όταν επιλέγουν τους στόχους τους


Ποια είναι τα κριτήρια των διαρρηκτών όταν «σταμπάρουν» σπίτια
Ένας φόβος που όλοι λίγο πολύ έχουμε, είναι να γυρίσουμε από τις διακοπές, ένα ταξίδι ή ακόμη και μία νυχτερινή έξοδο και να δούμε ότι το σπίτι μας έχει γίνει στόχος διαρρηκτών. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να δεις την πόρτα του σπιτιού σου σπασμένη ή παραβιασμένη και να σκεφτείς για πιό λόγο αγνόησες να τοποθετήσεις συστήματα ασφαλείας. Όλοι λοιπόν, ψάχνουμε τρόπους όχι μόνο για να προφυλαχθούμε από τις κλοπές αλλά και για ν’ αποτρέψουμε τους κλέφτες από το να βάλουν το σπίτι μας στο μάτι.

Κάποιοι πιστεύουν ότι θα πρέπει να προσέχουμε για διάφορα σημάδια που χρησιμοποιούν οι διαρρήκτες για να μαρκάρουν τους στόχους τους. Παρόλο που κυκλοφορούν πολλές λίστες και ανακοινώσεις στο internet με υποτιθέμενα σημάδια διαρρηκτών, δεν έχει αποδειχθεί αν και κατά πόσο αυτά είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος. Σύμφωνα με τους Αστυνομικούς, αλλά και πρώην διαρρήκτες, η χρήση σημαδιών από τους κλέφτες είναι απίθανη, μιας που με αυτό τον τρόπο θα τραβούσαν τη προσοχή τόσο του κατόχου του σπιτιού (ένα μάτσο από παράξενα σύμβολα σε μία πόρτα ή έναν τοίχο, σίγουρα τραβάει τη προσοχή) αλλά και της Αστυνομίας.

Ωστόσο όλοι συμφωνούν ότι οι κλέφτες «ζυγίζουν» ένα σπίτι πριν να μπουν μέσα, είτε πρόκειται για επαγγελματίες, είτε για «ευκαιριακούς». Ας δούμε λοιπόν τι «ψάχνουν» οι κλέφτες όταν «ζυγίζουν» τα σπίτια και επιλέγουν τους στόχους τους.

1. Ελλιπή μέτρα ασφαλείας

Εννοείται πως το νούμερο 1 πράγμα που ψάχνουν κι «εκτιμούν» οι διαρρήκτες, είναι η έλλειψη μέτρων ασφαλείας σ’ ένα σπίτι. Ένας συναγερμός, ένας σκύλος και φυσικά τα δυνατά κάγκελα ασφαλείας σε πόρτες και παράθυρα, είναι αρκετά για να κάνουν ακόμη κι επαγγελματίες κλέφτες να θέλουν να μη πλησιάσουν σε κάποιο σπίτι. Αντιθέτως, ένα σπίτι χωρίς κάποια στοιχειώδη μορφή ασφάλειας και αντικλεπτικών μέσων, στην ουσία προσκαλεί τους κλέφτες.

2. Ενδείξεις απουσίας

Αν και υπάρχουν κλέφτες οι οποίοι δεν διστάζουν να «μπουκάρουν» σε σπίτια ακόμη και όταν είναι μέσα οι ιδιοκτήτες, αυτοί ωστόσο είναι ευτυχώς η μειοψηφία. Οι περισσότεροι κλέφτες δεν πρόκειται να πλησιάσουν ένα σπίτι αν δεν είναι σχεδόν σίγουροι ότι δεν είναι κανένας μέσα σε αυτό. Ποιες είναι εκείνες οι ενδείξεις όμως που δίνουν το πράσινο φως στους κλέφτες; Πρώτα απ’ όλα βλέπουν αν κάποια αυτοκίνητα λείπουν για μέρες από γκαράζ, πιλοτές και παρκινγκ οικοδομών. Μία άλλη καλή ένδειξη, είναι τα γεμάτα γραμματοκιβώτια, τόσο με γράμματα και λογαριασμούς, όσο και με διαφημιστικά φυλλάδια. Επιπλέον, κάποιοι μπορεί να φθάσουν στο σημείο να ψάξουν τους λογαριασμούς στο Facebook και άλλα socialmedia κάποιων ιδιοκτητών, για να δουν αν κάνουν postsαπό τις διακοπές ή κάποιο ταξίδι τους. Τέλος, τα κατεβασμένα παντζούρια, ή οι κλειστές κουρτίνες για πολλές μέρες, είναι άλλη μία σαφής ένδειξη απουσίας του ιδιοκτήτη για τους κλέφτες.

3. Εμφανής λεία

Κακά τα ψέματα, κάθε «μπούκα» ενέχει και κάποιο ρίσκο, οπότε είναι λογικό το γεγονός ότι ένας κλέφτης θέλει το ρίσκο του να αξίζει τον κόπο. Με άλλα λόγια, θα προσπαθήσει να καταλάβει αν αξίζει τον κόπο η παραβίαση ενός σπιτιού πριν να την κάνει. Γι’ αυτό και προσπαθεί να «εκτιμήσει» το τα θα βρει στο εσωτερικό του. Πώς το καταφέρνουν αυτό; Αν πρόκειται για περιοχή με μονοκατοικίες, τότε θα κάνουν βόλτες κοιτώντας ή και ψάχνοντας τα σκουπίδια. Τι ψάχνουν; Συσκευασίες και κουτιά από καινούργιες τηλεοράσεις, laptops, iPhones, κονσόλες κλπ. Μπορεί επίσης να προσπαθήσουν να κοιτάξουν από τα παράθυρα για να δουν «τι παίζει» μέσα στο σπίτι ή και να χτυπήσουν τη πόρτα με κάποιο πρόσχημα για να ρίξουν μία ματιά στο εσωτερικό, έστω και φευγαλέα. Εννοείται πως αυτό μπορεί να γίνει τόσο σε μονοκατοικίες, όσο και σε διαμερίσματα.

Διαβάστε Επίσης:

Γενικές Συμβουλές για Aσφάλεια Σπιτιού από Κλέφτες Όλοι λίγο – πολύ φανταζόμαστε ή ξέρουμε ότι ένας κλέφτης πάρα πολύ σπάνια θα μπει σε κάποιο σπίτι τυχαία. Ακόμη και οι λεγόμενοι ευκαιριακοί οι περιστασιακοί κλέφτες, δε θέλουν να ρισκάρουν το να πάνε φυλακή ή να πιαστούν στα πράσα, αν δεν ξέρουν ότι η «μπούκα» σ’ ένα σπίτι θα…
Οι 4 κατηγορίες διαρρηκτών και πώς να προφυλαχθείτε από αυτές Οι περισσότεροι από τους διαρρήκτες που λυμαίνονται σπίτια σήμερα, τόσο στη χώρα μας όσο και στον κόσμο γενικότερα, μπορούν να χωριστούν σε κάποιες συγκεκριμένες κατηγορίες. Κάποιοι από αυτούς, για παράδειγμα, δρουν ευκαιριακά και δεν μπαίνουν στον κόπο να κρύψουν την ταυτότητά τους, ενώ άλλοι καταστρώνουν πολύπλοκα σχέδια για να μπουν…
Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας και η σημασία τους για την ασφάλεια σας Η ασφάλεια του σπιτιού μας είναι κάτι που δυστυχώς δεν απασχολεί τη πλειοψηφία όσο θα έπρεπε. Μπορεί πλέον στα περισσότερα σπίτια και διαμερίσματα υπάρχουν θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, αλλά το πρόβλημα είναι ότι από μόνες τους αυτές οι πόρτες δεν είναι αρκετές. Ναι μεν προσφέρουν μία κάποια προστασία στο χώρο, αλλά…
Διαρρήκτες σπιτιών: 5 απλές συμβουλές για να τους κρατήσετε μακριά από την οικία σας Το σπίτι σας είναι το κάστρο σας και είναι λογικό να θέλετε να κρατήσετε τα υπάρχοντα σας ασφαλή, είτε βρίσκεστε μέσα σε αυτό είτε μακριά του. Η ασφάλεια του σπιτιού μας είναι πάρα πολύ σημαντική καθώς δεν αφορά μόνο τη περιουσία μας, αλλά και τις ζωές μας.Εκτος απο την κλοπή…
 

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Μηνύματα
411
Like
49
Πόντοι
1
Πήγε να μπεί ένας  το μεσημέρι στην πολυκατοικία ευτυχώς τον είδε ο δίπλα
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796
ετοιμαζεσαι για μπουκα τυπε/?
 

vyzoilwtas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Μηνύματα
55
Κριτικές
26
Like
273
Πόντοι
290
M εχουν διαρηξει το σπιτι, σε πολυκατοικια μενω,ελειψα για 1, ωρα, το σπιτι μουνι,αρπαξαν 450 ευρω
Πολυ θα ηθελα να γαμησω τον διαρηκτη-διαρηκτες με ξυλο,πουτσο,και ψαροκοκαλο μετα,-η απολυτη ηδονη εκδικησης-στην Ουκρανια παρεπιπτωντος,υπαρχει νομος,που αν σκοτωσεις καποιον που "μαγαριζει" το σπιτι σου την ωρα που τον βρισκεις μεσα,εισαι αθωος!!!
Στο Μεξικο,σε καποια χωρια ,τους ξεγυμνωνουνε, τους σερνουνε στο δρομο,και τους λιθοβολουνε
Εδω στο τσιπρινισταν φυσικα,το αντιθετο
Επισης και το αυτοκινητο 4 φορες
 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Μηνύματα
27.219
Κριτικές
49
Like
22.106
Πόντοι
24.596
M εχουν διαρηξει το σπιτι, σε πολυκατοικια μενω,ελειψα για 1, ωρα, το σπιτι μουνι,αρπαξαν 450 ευρω
Πολυ θα ηθελα να γαμησω τον διαρηκτη-διαρηκτες με ξυλο,πουτσο,και ψαροκοκαλο μετα,-η απολυτη ηδονη εκδικησης-στην Ουκρανια παρεπιπτωντος,υπαρχει νομος,που αν σκοτωσεις καποιον που "μαγαριζει" το σπιτι σου την ωρα που τον βρισκεις μεσα,εισαι αθωος!!!
Εδω στο τσιπρινισταν φυσικα,το αντιθετο
τυπε και εδω αν τον φας την βγαζεις καθαρη.Καπου στην Αν.Αττικη πριν λιγα χρονια ενας πιτσιρικας εφαγε εναν, στο δρομο κιολας και ουτε καν κατηγορηθηκε.οποιος θυμαται την περιπτωση ας πει :S :S :S
 
OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.200
Κριτικές
35
Like
5.842
Πόντοι
6.796
M εχουν διαρηξει το σπιτι, σε πολυκατοικια μενω,ελειψα για 1, ωρα, το σπιτι μουνι,αρπαξαν 450 ευρω
Πολυ θα ηθελα να γαμησω τον διαρηκτη-διαρηκτες με ξυλο,πουτσο,και ψαροκοκαλο μετα,-η απολυτη ηδονη εκδικησης-στην Ουκρανια παρεπιπτωντος,υπαρχει νομος,που αν σκοτωσεις καποιον που "μαγαριζει" το σπιτι σου την ωρα που τον βρισκεις μεσα,εισαι αθωος!!!
Στο Μεξικο,σε καποια χωρια ,τους ξεγυμνωνουνε, τους σερνουνε στο δρομο,και τους λιθοβολουνε
Εδω στο τσιπρινισταν φυσικα,το αντιθετο
Επισης και το αυτοκινητο 4 φορες

Πως μπήκαν σπίτι σου τυπε? Οροφος?
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
Εναν ξαδερφο μου του ριξαν φολα στο σκυλο και ενα μηνα μετα μπηκαν μεσα διαρρηκτες εδεσαν-φιμωσαν τη μανα του και τα πηραν ολα.
 

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Μηνύματα
464
Like
17
Πόντοι
1
ηλεκτροφορα καγκελα και πριν το ρελε  :happy: :happy: :happy:
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.278
Κριτικές
15
Like
5.771
Πόντοι
1.496
Εμας μας εχουν κλεψει πριν χρονια καλοκαιρι που ειχαμε τις μπαλκονοπορτες ανοιχτες και κοιμομασταν.Μπηκε απο τη βεραντα στην οποια βρεθηκε πηδωντας απο τη ταρατσα.Συγκεκριμενα εβαλε μια σκαλα μεταξυ ταρατσας και βεραντας μας.Το διαμερισμα ειναι τελευταιος οροφος ρετιρε.Δε προχωρησε στα υπνοδωματια παρα πηρε μονο δυο λαπτοπ που βρηκε προχειρα.Ηρθε η αστυνομια και δε πολυειχαν ορεξη τα παιδια.Τους εβαλε με το ζορι η μανα μου να παρουν αποτυπωματα εκτος απο τη μπαλκονοπορτα που θελανε αυτοι,και σε ορισμενα αλλα σημεια που θεωρουσε οτι ακολουθησε αυτη τη πορεια.Και πραγματι,στη πορτα της ταρατσας που παραβιασε,βρεθηκαν αποτυπωματα σεσημασμενου Ρουμανου.Εγινε η δικη και εφαγε κατι μηνες.Φυσικα τα κλοπιμαια δεν βρεθηκαν.Ευτυχως που δεν ηταν κανενας Γεωργιανος.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom