Νέα

SamePlace vs LimitUp Dungeon

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα bodylover23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bodylover23

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2015
Μηνύματα
70
Like
26
Πόντοι
0
Αν και το βλέπω λίγο δύσκολο, θα παρακαλούσα να μην ξεκατινιαστεί το thread από τις δύο κλίκες και την στρατιά τους, αλλά αντιθέτως να μπούνε και να γράψουνε άτομα που έχουν επισκεφθεί τα 2 μαγαζιά και να πούνε τις εμπειρίες τους.
Εγώ τα έχω επισκεφθεί και τα 2 αλλά πάει λίγος καιρός.
Στο Same είχα πάει στην Anastasia Kiritsi που τώρα λειτουργεί δικό της dungeon. Ωραία είχα περάσει. Η Anastasia ήταν αληθινή και αν και δε μου φάνηκε πολύ έμπειρη (κάτι που τώρα ίσως έχει αλλάξει) ήταν πολύ cool. Καθίσαμε πριν τη συνεδρία και μιλήσαμε για το τι μου αρέσει. Όλα comple. (έτυχε και είδα και την Aida Karali τότε που πήγα για το session με την Anastasia, καύλα το κοριτσάκι με πολύ πολύ αχλαδωτό κορμί). Γι΄ αυτές που είναι τώρα εκεί ξέρει κανείς κάτι?
Στο Limit είχα πάει στην Πανδώρα, η οποία επίσης δεν είναι εκεί πλέον. Μ΄ αυτήν παίξαμε switch. Όχι strap-on και τέτοια, φετιχιστικό session για το οποίο δε θέλω να πω παραπάνω λεπτομέρειες. Πάντως η κοπέλα ήταν πολύ καλή και με πολύ καλό σώμα. Επίσης κουβεντούλα στην αρχή. Κάποια στιγμή θα ήθελα ένα session με την Κίρκη, η γυναίκα έχει κορμάρα. Βασικά μόνο που είναι λεπτή με κοιλιακούς εγώ ξεροχύνω.
Σε μια γρήγορη σύγκριση των δύο χώρων θα έλεγα ότι το Same είναι πιο γεμάτο, πιο οργανωμένο dungeon, και με πολύ φετιχιστικότερη ατμόσφαιρα, ενώ το Limit φέρνει πιο μουνάρες κυρίες με μοντελέ σώματα.
Ακούω και τις δικές σας απόψεις για τα 2 dungeons και τις κυρίες τους.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Αποκλειστικά για αυτά τα δυο ή και ο χώρος της Mistress Alexandra's?Υπαρχει και αυτό και φαίνεται ενδιαφέρον...
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Και η Mistress Alexandra φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα!
 
OP
OP
B

bodylover23

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2015
Μηνύματα
70
Like
26
Πόντοι
0
Ναι, όντως φαίνεται πολύ ωραίος χώρος. Έχεις πάει? Χωρίς να την ξέρω από κοντά, η Mistress Alexandra βγάζει έναν επαγγελματισμό.
 

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Μηνύματα
651
Like
126
Πόντοι
6
Ωραίο θέμα άνοιξες.

Στο SAME έχω πάει αρκετές φορές τόσο στην παλιά όσο και στη νέα διεύθυνση. Πολύ καλές αφέντρες και όλων των ειδών. Η ΕΥΑ , έκανε κάστινγκ όπως μού είχε πεί και διάλεγε τις καλύτερες. Έρχονταν λέει στο χώρο της αρκετές γυναίκες ακόμα και με τους άντρες τους που ήθελαν να μυηθούν στην γυν. κυριαρχία αλλά τις περισσότερες τίς έδιωχνε γιατί ήσαν ακατάλληλες. Μιλάω για εποχές λίγο πρίν διακόψει τη συνεργασία της με την έτερη μεγαλοαφέντρα Δέσποινα. Παντως όσες κράτησε πραγματικά άξιζαν, βλέπε Λόλα για ένα διάστημα, Υβόνη, Στέλλα , Ορνέλα κλπ.
Τώρα παίζει μια Ναόμι αφροαμερικανίδα, είναι 1,78 ύψος χωρίς τακούνια.... (Πού να κάνεις μετά σέσσιον στο λίμιτ άπ με την άλλη να είναι 1,60 ;;; )

Μετά ως γνωστόν η Δέσποινα ίδρυσε το limit up που έχει κατά την ταπεινή μου γνώμη κοριτσάκια.
Αυτη την εντύπωση έχω, ειδικά σκεπτόμενος την Αφροδίτη !
Με την Δέσποινα έχω κάνει πάντως στο παρελθόν πολλλές και καλές σέσσιον, ήταν εξαιρετικά εύστροφη και επιβλητική, και με κάβλωνε παντα. Το μόνο αρνητικό σε αυτή τη γυναικάρα είναι ότι έχει μια αγάπη για το χρήμα.

Λοιπόν, από όλα τα παραπάνω, συνιστώ SAME έναντι του λίμιτ άπ.


Πάντως η μίστρεσ Αλεξάνδρα μού φαίνεται και εμένα εξαιρετική επαγγελματίας, παρότι έχω μόνο μιλήσει μαζί της τηλεφωνικά.



 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
Νομιζω οτι το μονο σοβαρο ποστ που γραφτηκε για τα νταντζεον ειναι απο ενα μελος εδω τον antcris και το παραθετω οπως ακριβως το εγραψε...


Ξεκιναμε λοιπό την ενημέρωση αρχίζοντας από τα dungeon…έχουμε πρώτα το

LIMIT-UP
Το dungeon αυτό ανήκει στην Αφέντρα Despain αυτό και μόνο αποτελεί εγγύηση καθώς η πορεία της χώρο είναι τέτοια που πολύ εύκολα  το πιστοποιεί. Είναι η πιο ιστορική μορφή του χώρου με ενεργή παρουσία και το όνομα της είναι συνώνυμο της ελληνικής bdsm κοινότητας. Είναι η  ιδρύτρια ενός από τα πρώτα bdsm club στον πειραιά και έπειτα του Same Place από το οποίο αποχώρησε για δικούς της λόγους και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έστησε ένα πλήρως εξοπλισμένο dungeon ικανό να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε απαίτηση ή επιθυμία κάθε υποτακτικού. Καθώς η Αφέντρα Despain έχει επιλέξει να έχει συμβουλευτικό ρόλο και στο χώρο αυτό βρίσκουμε την Lady Afrodyte, Mistress Persa και την  Domina Kirki

Η Αφροδίτη έχει δεχτεί εδώ μέσα τον μεγαλύτερο πόλεμο από τα γνωστά τρολάκια που έχουν χρησιμοποιήσει θεμιτά και αθέμιτα μέσα με σκοπό την δυσφήμιση της αλλά  μάλλον οι προσπάθειες τους πέφτουν επαννηλημένα  στο κενό αφού συνεχίζει με επιτυχία την πορεία της στο χώρο αλλά και την συμμετοχή της όλα στα κορυφαία ελληνικά event και  που αφορούν το  bdsm.  Η Αφροδίτη είναι πολύ όμορφη και αισθησιακή συνδυαζει εμπειρία και φρεσκάδα καθώς είναι αρκετά χρόνια στον χώρο και σχετικά νεαρή ηλικιακά. Δεν είναι ούτε σνομπ ούτε ψώνιο όπως την περιγράφουν εδώ μέσα οι γνωστοί κακεντρεχείς αλλά αντίθετα είναι πολύ γλυκιά και άσχετα με το αν αρέσει σε κάποιον το μόνο σίγουρο είναι πως θα δώσει τον καλύτερο της ευατό για να ικανοποιήσει τον αποδέκτη αφού αγαπάει αυτό που κάνει. Είναι σχεδόν δέκα χρόνια στο χώρο και μπορεί να ανταποκριθεί επιτυχημένα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια υποταγής προσδίδοντας την sexy πινελιά που την διακρίνει κατά την άποψη μου.  Έχει όλα τα φόντα να οδηγήσει κάποιον σε σκοτεινά μονοπάτια που δεν έχει τολμήσει να σκεφτεί. Τα δυνατά της σημεία είναι τα υπέροχα πατουσάκια της, ο εξευτελισμός, το smoking fetish και το strap-on . Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται από τα γνωστά τρολάκια εδώ μέσα μπορούν να προκαλέσουν μόνο γέλιο ως προς την αλήθεια τους αλλά και θλίψη για αυτούς που καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία και εξαπολύουν λάσπη θίγοντας την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα ανθρώπων για να κερδίσουν λίγα ευρώ παραπάνω καθώς τους έχει πονέσει πολύ όπως φαίνεται  η επιτυχημένη πορεία της Αφροδίτης.  Φαντάζομαι πως όλοι αυτοί θα καταναλώσανε πολλά υπογλώσσια όταν μάθανε την πιο πρόσφατη διάκριση της Αφροδίτης που επιλέχθηκε στην ομάδα των performer από την kinkywonderland!! Μπορεί να μην είμαι οπαδός της άποψης ότι πολεμάνε αυτόν που αξίζει αλλά…μάλλον στην περίπτωση της Αφροδίτης αυτό ισχύει απόλυτα!!

Η Πέρσα είναι το next big thing στο χώρο του bdsm μπορεί η ελληνική γλώσσα να είναι πλούσια αλλά όταν προσπαθήσεις να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για να την περιγράψεις φαντάζει πολύ φτωχή. Η ενασχόληση της με τον χώρο οφείλεται στην  Αφέντρα Despain καθώς είναι προσωπική της ανακάλυψη…συνήθως ο πρωτοπόρος σε ένα χώρο έχει την απαιτούμενη γνώση-εμπειρία να αφουγκραστεί τις ανάγκες και τη διορατικότητα να επιλέξει το κατάλληλο μέσο για να απογειώσει σε υψηλότερα επίπεδα τον χώρο, οι υπόλοιποι απλά ακολουθούν και αντιγράφουν!!. Η ελληνική κοινότητα του bdsm είναι πολύ τυχερή που η νέα φουρνιά στο πρόσωπο της Πέρσας δείχνει να έχει όλα τα φόντα να ξεπεράσει την προηγούμενη και να δώσει νέα πνοή φρεσκάδας.  Η Πέρσα είναι πολύ όμορφη εμφανισιακά, έχει υπέροχο, αψεγάδιαστο σώμα και επιβλητική παρουσία είναι πολύ μικρή ηλικιακά αλλά έχει έμφυτο το ταλέντο της κυριαρχίας και ουσιαστικά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να ταράξει τα νερά. Προσωπικά πιστεύω ότι μέρα τη μέρα γίνεται καλύτερη καθώς η εμπειρία είναι κάτι που κερδίζεται μόνο με τον χρόνο όμως όταν έχει καταφέρει μέσα σε λίγο καιρό να πρωταγωνιστήσει στον χώρο του bdsm και να στέκεται ισότιμα δίπλα στις κορυφαίες Aφέντρες του χώρου δηλώνει την ικανότητα της να κυριαρχεί και να επιβάλεται. Το μόνο σίγουρο γι αυτόν που θα έχει μια συνάντηση με την Πέρσα ανεξάρτητα με το τι θα επιλέξει να του κάνει είναι πως θα μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν ανοίξει η πόρτα και δεί το πόσο όμορφη είναι…πως ‘’θα του κοπούν τα γόνατα’’ στην διάρκεια της συνάντησης όταν διαπιστώσει την ενέργεια,  την ευστροφία, το πόσο kinky μυαλό και φαντασία διαθέτει…και στο τέλος θα έχει για καιρό αυτό το ηλίθιο χαμόγελο ευτυχίας κάθε φορά που θα σκέφτεται το πώς πέρασε στον χρόνο που του αφιέρωσε. Ίσως η περίπτωση της Πέρσας να είναι από τις λίγες που ισχύει πως…ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!!

Η Κίρκη είναι το πρόσφατο απόκτημα του Limit-Up δεν έχω σαφή άποψη για την συγκεκριμένη Αφέντρα καθώς μπορεί να την έχω δει από κοντά αλλά δεν έχω συνευρεθεί μαζί της ακόμα. Από μια πρώτη ματιά διακρίνεις εύκολα ότι είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα με στυλ, επιβλητικό βλέμμα και υπέροχα πόδια που σε γεμίζει υποσχέσεις αλλά αυτό πρέπει να και να αποδειχθεί. Αν δεν στραβώσει η άδεια μου σκέφτομαι σύντομα να την επισκεφθώ οπότε θα επανέλθω με κριτική για σωστή ενημέρωση…

Στη συνέχεια το  SAME PLACE
To dungeon αυτό είναι σαν όνομα το πιο παλιό που έχει παραμείνει ενεργό και  όπως είναι φυσικό στο παρελθόν έχει γνωρίσει μεγάλες στιγμές δόξας καθώς από εκεί έχουν περάσει πολλές Αφέντρες που τώρα δραστηριοποιούνται ως ανεξάρτητες. Πλέον  ανήκει αποκλειστικά στην Κυρία Εύα μετα την αποχώρηση της Αφέντρας Despain. Η κυρία Εύα έχει επιλέξει μετα από ένα προσωπικό γεγονός να έχει πια συμβουλευτικό ρόλο και να μην συμμετέχει σε συνεδρίες…και αυτή με την σειρά της έχει μεγάλη ιστορία στο χώρο αφού ουσιαστικά αποτελεί με βάση την εμπειρία και την προσφορά της το νούμερο 2 στην ελληνική ενεργή  bdsm κοινότητα. Η αλήθεια είναι πως η ένδοξες στιγμές του παρελθόντος φαντάζουν δύσκολο να επιστρέψουν καθώς υπάρχει μια σημαντική πτώση τα τελευταία χρόνια αντίθετη με την αυξητική τάση του bdsm χωρίς αυτό απόλυτα να σημαίνει ότι υπάρχει παρακμή. Λίγο οι συχνές αλλαγές των Αφεντρών, λίγο η επιλογή Αφεντρών με κύριο χαρακτηριστικό την διεκπεραίωση, λίγο οι φήμες που έχουν μείνει αναπάντητες και αιωρούνται ίσως έχουν επηρεάσει αρνητικά. Παρόλα αυτά ο χώρος είναι σε πολύ καλό επίπεδο με επαρκή εξοπλισμό που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Στο συγκεκριμένο dungeon φαίνονται να εργάζονται η Αφέντρα Νανά, η Domme Nadine και η Godess Naomi. Για τις δύο τελευταίες δεν έχω καθόλου άποψη καθώς εμφανίστηκαν ξαφνικά τον τελευταίο καιρό αλλά υποψιάζομαι ότι συμπληρώνουν το ρόστερ με διεκπαιρωτικό ρόλο καθώς δεν συμμετέχουν πουθενά αλλού(κάποιο event για παράδειγμα) εκτός από το facebook και όχι πάντα με δικές τους φωτογραφίες, για την Νανά όμως έχω άποψη και είναι θετική παρόλο που δεν έτυχε να συνευρεθούμε ποτέ γνωρίζω από συναγωνιστή που τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Η Νανά είναι πολύ όμορφη εμφανισιακά και υποστηρίζει αρκετα παιχνίδια υποταγής και διαθέτει μεγάλη εμπειρία…παρόλο που ηλικιακά πλησιάζει τα 40 διαθέτει την απαιτούμενη φρεσκάδα και διάθεση για προσφέρει μια αποδοτική συνεύρευση.

Τέλος το UNDERGROUND
To dungeon αυτό ανήκει στην Mistress Alexandra είναι και αυτό πλήρως εξοπλισμένο αλλά είναι το μόνο για το οποίο δεν έχω σαφή άποψη παρά μόνο όσα έχω δει στο διαδίκτυο καθώς δεν έτυχε να συνατηθούμε ποτέ σε κάποιο από τα event που υπάρχουν. Η αλήθεια είναι δεν μου αρέσει  να πηγαίνω στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα…οπότε δεν έχω τολμήσει ως τώρα κάποια συνάντηση. Ο χώρος όπως φαίνεται στην σελίδα είναι σε πολύ καλό επιπέδο με πλήρη εξοπλισμό για την διεξαγωγή σεναρίων κυριαρχίας.
 

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Μηνύματα
651
Like
126
Πόντοι
6
δηλαδή ρε μεγάλε όσα γράψαμε εμείς  ή τα άλλα παιδιά είναι ασόβαρα ;;

Η άνω κριτική που παραθέτεις στερείται παντελώς αξιοπιστίας καθώς εκθειάζει το LIMIT UP και είναι προφανώς υποβολιμιαία καθώς θεωρεί την Αφροδίτη ως asset tou limit up !!!!!!!  :headbang: :headbang:

Ξέχασε ο φίλος ή μαλλον δεν έμαθε ποτέ για τις φωτογραφίες της Αφροδίτης που τήν απεικονίζουν σκλάβα ε;;;; Και αυτές διέρρευσαν μόνο αφού αυτή πρώτη επιτέθηκε στο SAME PLACE βρίζοντας κάτι γυναικάρες αφέντρες 1,80 ύψος με αναλογίες μοντέλου !! Ποιά ;; Η Αφροδίτη χαχα !! η πρώην σκλάβα !  :2funny:

Μετά ο φίλος συνεχίζει

" Η αλήθεια είναι πως οι ένδοξες στιγμές του παρελθόντος φαντάζουν δύσκολο να επιστρέψουν καθώς υπάρχει μια σημαντική πτώση τα τελευταία χρόνια αντίθετη με την αυξητική τάση του bdsm χωρίς αυτό απόλυτα να σημαίνει ότι υπάρχει παρακμή. Λίγο οι συχνές αλλαγές των Αφεντρών, λίγο η επιλογή Αφεντρών με κύριο χαρακτηριστικό την διεκπεραίωση, λίγο οι φήμες που έχουν μείνει αναπάντητες και αιωρούνται ίσως έχουν επηρεάσει αρνητικά.''

για το SAME αυτό !. Πού το στηρίζει ;; Στη συχνή εναλλαγή αφέντρων λέει !! χαχα
Μα στο SAME κυκλοφορούν και μόνο αφέντρες, το limit up τί εναλλαγή να κάνει όταν έχουν 3 εδώ και 3 χρόνια  και δεν το επισκέπτονται νέες ; ;
Oταν παίρνω τηλέφωνο τη Λίλλυ την όμορφη μαύρη ( κατά τη γνώμη μου μόνο αυτή αξίζει) και απαντά η Δέσποινα χωρίς να μου ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι η ίδια, και ζητά και 100 ευρώ !!!,. Ποιότητα σού λέει το ΛΙΜΙΤ ΑΠ !! Καλό θα ήταν να μάς πεί ο φίλος γιατί χώρισαν οι 2 μεγαλοαφέντρες του χώρου αφού ξέρει.


Το επιχείρημα δηλ. που αναφέρει ο φίλος περί εναλλαγή αφέντρων είναι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι to SAME είναι ακόμα στο χώρο όνομα και λειτουργεί ικανοποιητικά

Επίσης, λανθασμένα κατά τη γνώμη μου αναφέρει ο φίλος για τάση ανόδου του ΒΔΣΜ . Προσωπικά, τάση καθόδου βλέπω. Πολλοί από τους λεγόμενους σκλάβους είναι περισσότερο λιγούρηδες παρά σκλάβοι ή φετιχιστές.  Δεν το λές τάση ανόδου του ΒΔΣΜ αυτό, τάση ανόδου της μαλακίας το λές. Αυτό όμως βλέπω ισχύει πανευρωπαϊκα.

Τσπα, γνωρίζω και άλλα, αλλά επειδή αφενός δεν μού αρέσει το ξεκατίνιασμα, και αφετέρου επειδή δεν τα έχω επιβεβαιώσει δεν τα γράφω. Γράφω μόνο αυτά που ξέρω και έχω ζήσει.
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
Δεν θα σου απαντησω για τα λεγομενα καποιου αλλου αλλα μονο για ιστοριες που ο ιδιος γνωριζω...

Η Κυρια Αφροδιτη επιτεθηκε οπως λες στο σειμ οταν η Νανα της εκλεψε ψωτογραφια..δεν νομιζω οτι για κανεναν αλλο λογο θα ασχολουνταν μαζι τους...οπως και δεν ξαναασχοληθηκε

αν εχεις αποριες ευχαριστως να σου τις λυσω αλλα σε πμ
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
α και μιας και μετρας το αφεντριλικι με ποντους να σου θυμισω οτι η νο1 DominaLola ειναι 1 60(!!!)
ναι την εχω υπηρετησει και περασα τελεια μαζι της κι ας μην ειναι 1 80
 

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Μηνύματα
651
Like
126
Πόντοι
6
α και μιας και μετρας το αφεντριλικι με ποντους να σου θυμισω οτι η νο1 DominaLola ειναι 1 60(!!!)
ναι την εχω υπηρετησει και περασα τελεια μαζι της κι ας μην ειναι 1 80
μετράω το αφεντριλίκι με την γενικότερη εικόνα/ εμφάνιση της κυρίας. Και  η Αφροδίτη δεν τήν έχει με τίποτα.
Η Λόλα επειδή και εγώ έχω κάνει σέσσιον μαζί της τήν έχω για 1,67- 1,70, . 1,60 δεν τήν έκανα με τίποτα πάντως.
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
για τις κλεμμενες φωτογραφιες το εκανες γαργαρα....

για το ποια το εχει ο καθενας εχει τη γνωμη του..παντως Λολα και Αφροδιτη εχουν ακριβως το ιδιο υψος(οχι οτι παιζει και κανενα ρολο) αλλα ετσι μιας και μιλας με ποντους
 

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Μηνύματα
651
Like
126
Πόντοι
6
καθόλου γαργάρα. Απλά δεν βλέπω το λόγο να μείνω σε αυτό- δεν έχει ανάγκη η Νανά να κλέψει φώτο ξένες. Κουκλάρα είναι άλλωστε.. Επιπλέον, οι φώτο τήν απεικονίζουν ως σκλάβα, τίς έχεις δεί ;;
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
ε αφου δεν εχει γιατι το εκανε?αν ειναι κουκλαρα η οχι εγω δεν το σχολιαζω..ο καθεις και τα γουστα του
απαντησε μου σ αυτο αν μπορεις ομως...
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
εγω απλα θα πω οτι δε θα πηγαινα καπου που προσπαθουν να κοροιδεψουν με κλεμμενες φωτο(κατι που κανει συνεχεια το σειμ σε αντιθεση με τα αλλα 2)
απο κει και περα δε θα μπω σε αντιπαραθεση του ποια ειναι κουκλαρα και ποσο υψος εχει η καθε μια,μενω στην ουσια που λεγεται αξιοπρεπεια
 

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Μηνύματα
651
Like
126
Πόντοι
6
εντός των επόμενων ημερών θα επισκεφτώ το εν λόγω ευαγές ίδρυμα και θα έχω πληροφορίες και νέα να μεταφέρω.
ΥΓ. Ξέχασα να αναφέρω τη Λάουρα που είναι 2 μέτρα γυναικάρα !! ( 1,80 για την ακρίβεια).

Για τις φώτο που λές, μήν ξεχάσω. Ναί τίς έχω δεί, επειδή είμαι από τους λίγους πραγματικά χωμένους στο χώρο, μπορώ να βεβαιώσω ότι έχουν πάρει φώτο από αγγλίδες κατά βάση αφέντρες και τίς ποστάρουν. Μαλακία του  SAME αυτό, το αναγνωρίζω,  λές και το είχαν ανάγκη γαμώτο !
Αλλά επίσης, έχουν αρκετές δικές τους μέσα, ειδικα της Λάουρα έσω δεί πολλές αυθεντικές. Και της Ναντίν είναι όλες αυθεντικές.
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
Αυτο σου εξηγω τοση ωρα και το παιζεις κινεζος..κλεβουν καθημερινα απο διαφορες και κοροιδευουν..απο τη μανια του κλεψιματος δεν ξερουν ποια κλεβουν μαλλον...........ετσι κλεψανε και την Κυρια Αφροδιτη(και μπορει να μην το πηρανε και χαμπαρι ποια κλεψανε)
απο κει και περα σου ειπα οτι αν διαπιστωσω κλεμμενες φοτο εγω δεν παταω ακομα κι αν κανει σεσσιονς η Μακρυπουλια αυτοπροσωπως(λολ) γιατι το θεωρω κοροιδια και δεν πεταω τα λεφτα μου σε ατιμες επαγγελματιες.
 

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Μηνύματα
651
Like
126
Πόντοι
6
Πότε ισχυρίστηκαν ότι  ΟΛΕΣ οι φώτο που βάζουν είναι αληθινές ρε σύ;

Πολλές φορές κάνει κρα ότι είναι άλλη φώτο, οι φώτο είναι ενδιεκτικές που βάζουν μόνο και μόνο για να γράψουν κάτι. Αλλά διάφοροι άσχετοι κάνουν like και γράφουν τί ωραίες είναι κλπ ...

Αυτό σού έιπα δεν το εγκρίνω, είναι μαλακία.

Η Αφροδίτη ξέφυγε, και έβρισε άσχημα, και για αυτό ξέθαψαν και τις παλιές φώτο της Αφροδίτης που τήν απεικονίζουν σκλάβα !!
Και τώρα μεταξύ μας, (βλέπεις δεν έχω κόλημα με την αλήθεια), η Αφροδίτη switch είναι κατουσίαν και fetish performer. ! Όχι όμως αφέντρα.

ΟΜΩΣ, και πάλι αυτό δε σημαίνει ότι to same δεν έχει ποιότητα. Πρέπει να πάς για να μπορείς να κρίνεις. Να δείς χώρους/ καθαριότητα./ κοπέλες/ εμπειρία κλπ
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
Δε με νοιαζει ρε φιλε τι εκανε η Κ Αφροδιτη πριν 10 χρονια που δεν την ηξερα κι ολας..εγω ειδα φοτο της με το λογοτυπο μιας Νανας..
Εσυ ξερεις ολες αυτες που δηλωνουν αφεντρες τι εκαναν πριν 10 χρονια???

και το σειμ το εχει συστημα αυτο με τις κλεψιες αυτο το ξερω στα σιγουρα.απο κει και περα ποιος σου ειπε οτι κι εγω δεν εχω περασει απ το σειμ?βασικα μιμειται το Λιμιτ(εφερε μαυρη το λιμιτ,μαυρη και το σειμ.. διμετρη το Λιμιτ,διμετρη το σειμ)δεν μπορω ομως να συγκρινω την Αφροδιτη με τοσα χρονια εμπειρια με τις 6μηνων εμπειρια του σειμ...
 

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Μηνύματα
651
Like
126
Πόντοι
6
το same μιμείται το ΛΙΜΙΤ ;;; Μα το SAME  εχει ιστορία 12 ετών και βάλε και το ΛΙΜΙΤ 2 ετών !!

Πότε έφερε το ΛΙΜΙΤ δίμετρη και δεν το πήρα χαμπάρι;;
Κοντούλες έχει το Λίμιτ.

Στην ουσία των πραγμάτων , το SAME είναι αξία στο χρόνο. Ακόμα και με τα όποια μειονεκτήματα του.
 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
Δε με πιανεις και στεναχωριεμαι ενω σε εκοψα για ξυπνιο

η Περσα που μαλλον δεν την εχεις ακουστα ειναι 1 73..ε δεν τη λες κοντουλα...

παντως εντυπωσιαζομαι που ενω εχεις τετοια εμμονη με τους ποντους μονο για την Αφροδιτη προσεξες οτι ειναι 1 60..ουτε για τη Λολα ουτε για την Ορνελα εγραψες κοντουλες
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom