Νέα

Απο γυναίκα Ετεροφυλική Δυο μερες μονο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ερωτικές ιστορίες γραμμένες απο γυναίκες

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
H αφεντικινα θα ελειπε για μερικες μερες οποτε μου παραχωρησε το σπιτι να μεινω μονη μου. Τη ρωτησα αν μπορω να φερω τους κολλητους μου να μεινουμε ολοι μαζι μερικες μερες με την υποσχεση να μη πειραξουμε τιποτα και να αφησουμε το σπιτι οπως το βρηαμε. Μου ειπε οτι με εμπιστευεται οποτε εφοσον θα ειμαι κι εγω στο σπιτι δεν υπαρχει προβλημα.

Δυο μερες μετα υποδεχτηκα τους φιλους ου στο σπιτι. Η κοπελα ειναι η καλυτερη μου φιλη και με τον γκομενο της εχω τις καλυτερες σχεσεις. Θα περνουσαμε οι τρεις μας δυο πολυ ομορφες μερες.
Αφου αφησαν τα πραγματα τους προχειρα στο χολ αρχισα να τους ξεναγω στο σπιτι.

Ξεκινησα απο τη μεγαλη τραπεζαρια οπου θα τρωγαμε καθημερινα ολα τα γευματα της ημερας παρεα με τα βαρια κηποπηγια της αφεντικινας να δινουν μια αιγλη στο φαι μας. Επειτα τους εδειξα το πρωτο καθιστικο με το μεγαλο μπιλιαρδο στο κεντρο του δωματιου. Ενα δωματιο μεγαλο και σκοτεινο αφου τα χρωματα ηταν ολα σε καφε κ σκουρο πρασινο. Τα επιπλα βαρια, μιας αλλης εποχης..ομως η τεραστια πλασμα τηλεοραση στο τοιχο πανω απο το μοντερνο τζακι προσθεταν μια αλλη νοτα. Απτα παραθυρα μπορουσες να δεις το τεραστιο κηπο του σπιτου..τις τριανταφυλλιες και το γκαζον που δεν ειχε τελος..

Διπλα ηταν το δευτερο καθιστικο για  τα παιδια γεματο παιχνιδια και μια τεραστια τηλεοραση με ολα τα συνδρομητικα καναλια. Ακομη υπηρχε μια τεραστια βιβλιοθηκη που επιανε εναν ολοκληρο τοιχο γεματη βιβλια καθε λογης. Οι φιλοι μου ειχαν μεινει με το στομα ανοιχτο.. Τους λεω να μη βιαστουν γιατι εχουμε και συνεχεια..προχωραμε στη κουζινα οπου ηταν ουσιαστικα ενα τεραστιο δωματιο σε χρωματα του λευκου και του μαυρου με ασημι οικοσκευες επου διναν μια μοντερνα νοτα.

Προχωροντας στα αριστερα μια αλλη πορτα σε οδηγουσε σε ενα συγχρονο πλυσταριο και σε αλλες δυο πορτες. Η μια οδηγουσε στο κηπο και η δευτερη οδηγουσε στην εσωτερικη πισινα. Προτιμησα να τους παω στη πισινα η οποια εβγαζε καπνους απο τη ζεστη. Το νερο ηταν πολυ ζεστο.

Τους ρωτησα αν θελουν να συνεχισουμε τη ξεναγηση. Η φιλη μου με κοιτα με απορια και μου λεει “ Εισαι καλα? Θελω να μπω τωρα μεσα!”
Πριν προλαβω να αρθρωσω λεξη αρχιζει να ξεντυνεται και στο πι κ φι ειχε μεινει με τα εσωρουχα. Βουταει  μεσα  και μετα απο λιγο μπαινει κ ο φιλος της φορωντας μονο το μποξερακι του. Χωρις να χασω χρονο γδυνομαι κ εγω και μπαινω γρηγορα μεσα. Ω το νερο ειναι απολαυση! Τοσο ζεστο ! Η οροφη του δωματιου ειναι γυαλινη και μας επιτρεπει να βλεπουμε τον συννεφιασμενο ουρανο. Η πισινα ειναι αρκετα μεγαλη και αρχιζω να κολυμπω κατα μηκος βρισκοντας ευκαιρια να γυνναστω λιγακι. Μετα απο καμποση ωρα αρχιζει να βρεχει και ο ηχος της βροχης πανω στο γυαλινο τζαμι ολοενα και δυναμωνε. Πιο περα  στη γωνια η φιλη μου φιλιοτανε με το γκομενο της  και εκεινη τη στιγμη αρχισα να νιωθω την αναγκη καποιου να με παρει αγκαλια. Με τις σκεψεις να με εχουν συνεπαρει δε συνειδητοποιησα οτι πλεον οι φιλοι μου δε φιλιοντουσαν μονο  αλλα γαμιοντουσαν κανονικα. Οι αναστεναγμοι της φιλης μου με ξεξυπνησαν. 

Γενικα με τη φιλη μου ειμαστε πολυ ανετες και δεν εχουμε θεματα οπως να κυκλοφορουμε γυμνες η μια μπροστα στην αλλη..να αναλυουμε τα γκομενικα εως οτου δε παιρνει και να τα μοιραζομαστε ολα..ολα εκτος απο τον ιδιο γκομενο. Αυτο ειναι κανονας. Αφου εμεινα εκει και εχοντας καυλωσει απτους αναστεναγμους  του, αποφασισα να τη κανω απτο δωματιο και να τους αφησω να το χαρουν.

Φευγω και μπαινω στο ντουζ κατευθειαν. Εχω καυλωσει τοσο πολυ, μου την εχει δωσει που ειμαι μονη μου ενω οι αλλοι γαμιουνται στη πισινα . Ετσι οπως λουζομαι παιρνω το τηλεφωνο της μπαταριας και  ανοιγω τα ποδια μου. Οπως ειμαι ορθια στη ντουζιερα γυρναω ολη τη πιεση του νερου πανω στη κλειτοριδα μου και στο μουνι μου. Η πιεση ειναι τοσο μεγαλη που κανει τα ποδια μου να λυγισουν. Δε σταματω ομως θελω απεγνωσμενα να χυσω. Οι ρογες μου ακουμπουν τα κρυα πλακακια και εχουν σκληρυνει.. το ενα μου χερι το εχω σηκωμενο  ψηλα και ακουμπω το τοιχο για στηριγμα ενω αρχιζω να κουναω το νερο με κινηση μεσα εξω σαν να ηταν πουτσος που με γαμουσε.  Αρχιζω να βαριανασαινω..φανταζομαι οτι γαμιεμαι με εναν αγνωστο και μας παιρνουν ματι οι φιλοι μου.. Δεν αντεχω αλλο ουρλιαζω και χυνω! Ω τι ανακουφιση!
Επειτα χαμογελω πλατια ακουμπω με τη πλατη στα πλακακια..τα ματια τα εχω ακομη κλειστα και ενω μειδιαζω ριχνω ενα χαστουκι στο μουνι μου που ηταν ατακτο σημερα! Παντα το χτυπημα στο μουνι με ερεθιζει..Με ερεθιζει οταν μου το κανουν αλλοι αλλα μαρεσει κ οταν το κανω μονη μου..γιατι ειναι σαν να ειναι το μικρο μου εγω..το δευτερο μυαλο μου..ποτε το ανταμοιβω και ποτε το τιμωρω γιατι μεσα απτη τιμωρια νιωθω οτι λαμβανω την υπερταση ανταμοιβη..κατι σα του μουνιου το χαβα..κατι ξεραν αυτοι που το παν...

Βαζω μια ρομπα και κατεβαινω να βρω τα φιλαρακια μου, που πλεον ειχαν τελειωσει και αυτα και τους πετυχα στη συζητηση. Συνεχιζουμε τη ξεναγηση. Τους παω πρωτα μια βολτα απτο γκαραζ να δουν τα τζιπ και τα πολυτελη αυτοκινητα της τυπισσας..μετα τους ανεβαζω στο πρωτο οροφο που ειναι τα υπνοδωματια. Το πρωτο αριστερα ειναι το δικο μου, Ειναι ενα ροζ ανατολικο δωματιο με θεα στο κηπο και στο δρομο. Εχω το δικο μου σαλονι μεσα στο δωματιο οπου συχνα αραζα και αγναντευα την αγγλικη φυση. Διπλα ειναι το δωματιο των ξενων. Κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο δωματιο..ειναι τεραστιο με μεγαλα παραθυρα παντου και εχει ενα τεραστιο king size κρεβατι στη μεση. Ειχα πολλες φορες ονειρευτει αυτο το κρεβατι και πως θα μπορουσε να ειχε αξιοποιηθει...
Τους ειπα οτι αυτο θα ειναι το δωματιο τους και δε το πιστευαν! Επειτα τους εδειξα τα μπανια του σπιτιου και τους εδωσα καθαρες πετσετες. Τα υπολοιπα δωματια ηταν αυστηρα προσωπικα των ιδιοκτητων και δε μπορουσα να τους τα δειξω. Μας εφταναν ομως ολα τα υπολοιπα.

Αφου σαπισαμε λιγο στους καναπεδες και στη τηλεορασαρα,  αποφασισαμε να μαγειρεψουμε. Ηρθε η φιλη μου να με βοηθησει  μιας κ κατεχω καλυτερα εγω τη γνωση της μαγειρικης. Ετσι αφου φαγαμε, γεμισαμε τα ποτηρια μας κρασι και πηγαμε στο καθιστικο. Λεω με υφος στον γκομενο της φιλης μου αν κολωνει να με παιξει στο μπιλιαρδο. Εκεινος χαμογελαει και με ρωταει ο κερδισμενος τι θα παρει!
-Χμμ οτι θες που να μπορω να σ δωσω , του λεω. Εσυ τι θα μ δωσεις?
-100 λιρες
-λολ τελεια και σκεφτομουνα να παρω κατι μποτες! Εσυ ομως τι θες?

Τοτε αυτος γυρναει στη φιλη μου και τη ρωταει..
-Μωρο μου αν χασει θα κανετε μπροστα μου ενα λεσβιακο?
-Ρε τι λες? Πας καλα?
-Ελα αφου το ξερεις ποσο με καυλωνουν αυτα!
-Καλα θα τη βοηθησω και εγω ωστε να μη χασει! Χαχαχ

Του χαμογελαω πονηρα και του λεω καλα αφου τετοιος εισαι θα δουμε ποιος θα κερδισει κ ποιος θα χασει!!

Ξεκιναμε το παιχνιδι, διαλεγω τις κιτρινες μπαλες εγω κι αυτος τις κοκκινες. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αρκετη δυναμη ωστε να χτυπησω δυνατα με τη στεκα τη μπαλα..η μαλλον δεν ξερω τη τεχνικη παρολα αυτα κρατω σε καλο επιπεδο το παιχνιδι. Ωσπου φτανουμε να εχω πανω στο τραπεζι εγω 2 κιτρινες αυτος 4 κοκκινες. ΧΑΑ του λεω και χτυπαω τα χερια μου στη τσοχα...τα εχω τσουξει κιολας με το κρασακι οση ωρα παιζουμε και ειμαι σε τρελο κεφι.

- Σε εχω στο χερι! Στο τελος θα μου γλυψεις και τη μουναρα μου!
-Μαλλον ο πουτσος μου σε περιμενει ! Μου λεει αυτος!

Και ενω ειμαι ετοιμη να σκορασω ριχνοντας την αναθεματισμενη μπαλα μεσα...δε ξερω πως στο διαολο γυριζει το παιχνιδι και με κερδιζει...
Εχω σαστισει..λεω τι στο καλο εγινε....

-Θα γλυψεις το μουνι της φιλης σου..αυτο εγινε! Αντε κοριτσια να σας δω!

Κοιταω τη φιλη μου και της λεω δε το πιστευω κερδισε ο μαλακας!
Προσπαθησαμε με τη φιλη μου να τη σκαπουλαρουμε αλλα αυτος τονισε οτι τα στοιχηματα ειναι στοιχηματα και οτι αν δε ξερω να χανω τοτε να μη παιζω καθολου.
Αστο διαολο ειπα απο μεσα μου..σιγα μη μου την πει κιολας αυτος,..

Οκ του λεω λεσβιακο θες ..λεσβιακο θα χεις... αστο διαολο.

Με τη φιλη μου παντα ημασταν ανοιχτες σε νεες περιπετειες οποτε το ειδαμε καπως ετσι. Αφηνω το ποτηρι με το κρασι που κρατουσα και παω και της πιανω τα μαλλια απαλα χαιδεοντας την στοργικα. Τη κοιταω στα ματια και καταλαβαινω οτι ειναι αμηχανη. Κι εγω ειμαι αλλα προσπαθω να μη το σκεφτομαι..μου την εχει σπασει ο τυπος και θελω να του αποδειξω οτι δε κολλαω πουθενα. Σκυβω και ακουμπαω τα χειλη μου στα χειλη της και σιγα σιγα αφηνεται και βαθαινω το φιλι. Εκεινη την ωρα νιωθω σαν να φιλαω αντρα..σαν να μην ειναι η φιλη μου..οποτε ξυπνησε το ζωωδες ενστικτο μου και ετσι την αγκαλιασα πιο σφιχτα και εχωσα τη γλωσσα μου στο στομα της με δυναμη. Ακολουθησε κι εκεινη οποτε τωρα φιλιομασταν πιο παθιασμενα.

Εκεινος σιωπηλος καθεται αναπαυτικα στο καναπε κ μας κοιτα. Εγω σηκωνω τη μπλουζα της φιλης μου και αρχιζω να της γλυφω και να της πιπιλαω τις ρογες. Οι πρωτοι αναστεναγμοι απο εκεινη εκαναν την εμφανιση τους. Σα να  ηθελε να με ευχαριστησει σηκωνει κι αυτη τη μπλουζα μου και αρχιζει να παιζει με τις δικες μου ρογες. Συνηθω οταν καποιος μου δαγκωσει τις ρογες εγω φτιαχνομαι τοσο πολυ που το μουνι μου υγραινεται κατευθειαν. Αναρωτηθηκα αν το ιδιο εχει συμβει και σε εκεινη. Λιγο δισταχτικα λοιπον ενω εκεινη μου επιανε τα βυζια εγω τραβαω τη φουστα της λιγο πανω και με το χερι μου αρχιζω να αγγιζω το μουνι της πανω απτο εσωρουχο.

Καθως ετριβα το μουνακι της πανω απτο εσωρουχο της, την ενιωσα λιγακι να τρεμει. Λεω εδω ειμαστε!
Της κανω νοημα να σταματησει να με γλυφει και να ξαπλωσει στο καναπε. Εκεινη τη στιγμη με την ακρη του ματιου μου βλεπω οτι ο γκομενος τους ετριβε το πουτσο του πανω απτο παντελονι.
Δε δινω περαιτερω σημασια. Προσηλωνομαι σε εκεινη.  Της ανοιγω τα ποδια και παραμεριζοντας το βρακακι βαζω ενα δαχτυλο στο μουνακι της. Ειναι μουσκεμα! Της βγαζω τελειως το εσωτουχο και πλεον βλεπω ενα ωραιο ροζ μουνι μπροστα στη μουρη μου. Δεν εχω ξαναγλυψει ποτε μουνι, ομως σα γυναικα που ειμαι ξερω πολυ καλα τι μας αρεσει και αυτο σκεφτηκα να εφαρμοσω.

Αρχισα να της φιλαω το εσωτερικο των μηρων και να αφηνω την ανασα μου καυτη πανω στο δερμα της. Την εγλυφα και τη φιλουσα παντου εκτος απτο επιθυμητο σημειο. Αυτο εκανε τη προσμονη της να χτυπησει κοκκινο και τη καυλα της να την κανει να μου λεει..Σε παρακαλω γλυψε με! Αφου λοιπον με παρακαλεσε παω με τη γλωσσα μου και ακουμπαω τη κλειτοριδα τη γλυφοντας την λιγακι και αφηνοντας αρκετο σαλιο, μετα κατεβηκα προς την εισοδο το κολπου και εχωσα τη γλωσσα μου μεσα σαν να ηταν πουτσος που μπαινοβγαινε και αφου τη φιλησα ξανα με παθος στα μουνοχειλα ξανανεβαινω πανω στη κλειτοριδα της και επικεντρομαι εκει.
Η κλειτοριδα δε θελει ουτε τραβηγμα ουτε δοντια! Ειναι πολυ ευαισθητο σημειο!  Οποτε αρχισα να κουνω τη γλωσσα μου πανω κατω σε ενα ρυθμο ιδιο για αρκετη ωρα. Αν σταματησεις η αν αλλαξεις ρυθμο το εχεις χασει το παιχνιδι. Και εκει που εβαφα με τη γλωσσα μου πανω κατω σαν να ηταν μπαντανοβουρτσα νιωθω τους πρωτους της σπασμους...συνεχιζω ακαθεκτη..εκεινη τωρα ειχε σφιχθει ολοκληρη και μου ειχε πιασει τα μαλλια με δυναμη..
Αυξανω λιγο την ενταση στην ιδια κινηση ομως και την ωρα που νιωθω τους δευτερους σπασμους χωνω δυο δαχτυλα μεσα στο μουνι της και αρχιζω να τα κουναω με την κινηση του αγκιστρου.
Η κινηση του αγκιστρου ειναι αυτη που κανουμε σε καποιον με το δαχτυλο μας οταν θελουμε να του κανουμε νοημα να μας πλησιασει. Κανοντα λοιπον αυτη τη κινηση με τα δυο μου δαχτυλα και συνεχιζοντας να εχω τη γλωσσα μου στη κλειτοριδα της αρχιζει να συσπαται εντονα και να φωναζει ενω τα υγρα της ξεχυνονται στη μουρη μου. Φθινοντας η ταλαντωση του κορμιου της, της δινω δυο λεπτα να επανελθει και την αφηνω, Σηκωνομαι και γλυφω τα ζουμια της απτη μουρη μου, Η γευση της ειναι καλη. Ο γκομενος της οση ωρα μας παρακολουθουσε ειχε βγαλει το πουτσο του εξω και τραβουσε μαλακια. Οταν συνηλθε η φιλη μου τα εβαλε μαζι του λεγοντας του οτι προτιμα το δικο μου γλυφομουνι. Εγω ικανοποιησα τον εγωισμο μου που τα καταφερα και ημουν πολυ χαρουμενη αλλα και καυλωμενη. Λεω και με μενα τωρα τι θα γινει??

Σηκωνεται ο φιλος με το πουτσο να κρεμεται και προτινει να γαμαει τη γκομενα του οση ωρα εκεινη με γλυφει.  Ετσι και εγινε..Γδυνομαι τελειως και ξαπλωνω στο καναπε με ανοιχτα τα ποδια. Απο πανω ερχεται η φιλη στα τεσσετα και αρχιζει να με γλυφει ενω απο πισω της ορθιος ειναι ο γκομενος της και τη γαμαει στα τεσσερα. Προσπαθουσα να συνειδητοποιησω πως μπλεχτηκαμε ετσι και πως σκατα το κανουμε αυτο εμεις Ηταν σαν να πρωταγωνιστουσαμε σε τσοντα! Συντομα σταματησα να σκεφτομαι..με ειχε συνεπαρει το θεαμα αν και το μουνι ζητουσε πουτσο και μονο πουτσο! Ωραιο το γλυφομουνι αλλα εμενα μονο οταν με γαμησει ο αλλος πραγματικα ερχομαι στα ισα μου.

Μετα απο λιγο ο φιλος χυνει τη φιλη μου στο μουνι της και αραζουν στο καναπε. Ρωταω τη φιλη μου αν μπορω να παρω πιπα στο γκομενο της. Εδω μου λεει που φτασαμε, δεν εχω προβλημα. Και ετσι μετα απο λιγο βρισκομαι αναμεσα στα ποδια του και αρχιζω να τον μπουκωνομαι λυσσαλεα.
Ζηλεψε μαλλον εκεινη οποτε ηρθε κι εσκυψε κι αυτη μπροστα του. Της εκανα χωρο και τωρα γλυφαμε και οι δυο το πουτσο του με μανια. Τον κοιτουσαμε στα ματια σαν σκυλακια που κοιτουσαν το αφεντικο τους και περιμεναν ποτε θα τα ξεδιψασει.  Ετσι κ εγινε και μετα απο καμποση ωρα μας χυνει και τις δυο στο προσωπο. Εγω ανοιγω το στομα μου και βγαζω τη γλωσσα μου εξω σα καλο σκυλακι. Περιμενω ολα τα χυσια του Κυριου μου..θελω να τα γευτω!
Ειχαμε πλεον μεταφερθει σε αλλη διασταση!!

Ξεκουραζομαστε λιγο και αποφασιζουμε να παμε βολτα στη πολη! Πρωτη φορα στα μερη μου οποτε πρεπει να τους ξεναγησω. Στελνω μηνυμα σε Εκεινον και τον ρωταω αν θελει να ερθει να μας βρει. Μενει μια ωρα μακρια ομως ελπιζω να ερθει και να τον δω. Μου εχει λειψει τοσο πολυ!

Ξεκιναμε για τη πολη. Τσεκαρω το κινητο συνεχεια περιμενοντας μηνυμα του,,. Κανοντας βολτα στα μαγαζια ξαφνικα νιωθω μια σκια...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
 

Επισκέπτης
Καλο ειναι

Πενταγιω αληθινη ιστορια ειναι;

Πως μενεις με την αφεντικινα σου; τι φάση;
 

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Μηνύματα
2.818
Like
314
Πόντοι
36
Ωραιο κείμενο...........και καυλωτικό......περιμενουμε με αγωνία την συνεχεια........ :hi:
 
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ο Επιμενίδειος ύπνος, αγαπητή μου!  :)

Ο Επιμενίδειος ύπνος, αγαπητή μου!  :)


Μία από τις καταπληκτικότερες αλλά και πιο παράδοξες ιστορίες, της εποχής της αρχαίας Ελλάδας, αποτελεί χωρίς αμφιβολία και η ιστορία του Επιμενίδη. Ο Επιμενίδης θεωρείται ένας από τους πιο ξακουστούς σοφούς που έζησαν ποτέ στην Κρήτη. Δεν ήταν μόνο ένας θρησκευτικός διδάσκαλος, αλλά ήταν επίσης γνωστός για τις μαντικές και τις προφητικές του ικανότητες.
Υπάρχει ωστόσο καταγεγραμμένο, το σημαντικότερο ίσως γεγονός της ζωής του, χάρη στο οποίο έχει παραμείνει γνωστός μέχρι και τις μέρες μας. Κάποτε λοιπόν, ο πατέρας του έχασε ένα από τα πρόβατά του και έστειλε τον γιο του τον Επιμενίδη, στο χωράφι που χάθηκε το πρόβατο, για να ψάξει να το βρει και να το φέρει πίσω. Πράγματι, ο Επιμενίδης ξεκίνησε να βρει το πρόβατο, αλλά φαίνεται πως μπερδεύτηκε στην διαδρομή και αντί να φτάσει στο συγκεκριμένο χωράφι που του είχε υποδείξει ο πατέρας του, έχασε τον δρόμο και κατά λάθος μπήκε μέσα σε μία σπηλιά. Όπως ήταν κουρασμένος από την αναζήτηση του πρόβατου, αποκοιμήθηκε.



Αυτό που είναι όμως άκρως εντυπωσιακό, ότι ο Επιμενίδης κοιμήθηκε μέσα σε αυτήν την σπηλιά για 57 ολόκληρα χρόνια!. Μάλιστα, η ενθύμηση αυτού του τόσο παράδοξου γεγονότος, έχει παραμείνει μέχρι τις μέρες μας μέσω της παροιμιώδους φράσης «Επιμενίδειος ύπνος».



Η ιστορία μας όμως δεν τελειώνει εδώ. Όταν ξύπνησε ο Επιμενίδης, άρχισε και πάλι να ψάχνει το πρόβατο, πιστεύοντας ότι έχει κοιμηθεί λίγες μόλις ώρες. Σύντομα όμως, κατά την προσπάθεια της νέας του ανεύρεσης, διαπίστωσε έκπληκτος ότι κατά την διάρκεια του ύπνου του είχαν αλλάξει τα πάντα γύρω του, καθότι δεν ήταν πλέον σε θέση να αναγνωρίσει τίποτα από όσα γνώριζε πριν κοιμηθεί.


Το χωράφι είχε αλλάξει ιδιοκτήτη, ακόμα και το χωριό του παρουσίαζε πολύ μεγάλες και ανεξήγητες αλλαγές, αλλά ακόμα και όταν αναζήτησε να βρει τους δικούς του ανθρώπους, ανακάλυψε ότι δεν βρισκόταν πια εκεί που ήξερε πριν κοιμηθεί...Πολύ σύντομα, ο Επιμενίδης ανακάλυψε ότι οι πιο πολλοί άνθρωποι που γνώριζε, είχαν πια πεθάνει. Παρόλα αυτά κατάφερε κάποια στιγμή να βρει τον αδελφό του, γέροντα πλέον, ο οποίος και του εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί στην πραγματικότητα.


**********************************************
Καλα το ελεγα οτι το μπου ειναι σχολειο! :P
 

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Μηνύματα
1.127
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Μία από τις καταπληκτικότερες αλλά και πιο παράδοξες ιστορίες, της εποχής της αρχαίας Ελλάδας, αποτελεί χωρίς αμφιβολία και η ιστορία του Επιμενίδη. Ο Επιμενίδης θεωρείται ένας από τους πιο ξακουστούς σοφούς που έζησαν ποτέ στην Κρήτη. Δεν ήταν μόνο ένας θρησκευτικός διδάσκαλος, αλλά ήταν επίσης γνωστός για τις μαντικές και τις προφητικές του ικανότητες.
Υπάρχει ωστόσο καταγεγραμμένο, το σημαντικότερο ίσως γεγονός της ζωής του, χάρη στο οποίο έχει παραμείνει γνωστός μέχρι και τις μέρες μας. Κάποτε λοιπόν, ο πατέρας του έχασε ένα από τα πρόβατά του και έστειλε τον γιο του τον Επιμενίδη, στο χωράφι που χάθηκε το πρόβατο, για να ψάξει να το βρει και να το φέρει πίσω. Πράγματι, ο Επιμενίδης ξεκίνησε να βρει το πρόβατο, αλλά φαίνεται πως μπερδεύτηκε στην διαδρομή και αντί να φτάσει στο συγκεκριμένο χωράφι που του είχε υποδείξει ο πατέρας του, έχασε τον δρόμο και κατά λάθος μπήκε μέσα σε μία σπηλιά. Όπως ήταν κουρασμένος από την αναζήτηση του πρόβατου, αποκοιμήθηκε.



Αυτό που είναι όμως άκρως εντυπωσιακό, ότι ο Επιμενίδης κοιμήθηκε μέσα σε αυτήν την σπηλιά για 57 ολόκληρα χρόνια!. Μάλιστα, η ενθύμηση αυτού του τόσο παράδοξου γεγονότος, έχει παραμείνει μέχρι τις μέρες μας μέσω της παροιμιώδους φράσης «Επιμενίδειος ύπνος».



Η ιστορία μας όμως δεν τελειώνει εδώ. Όταν ξύπνησε ο Επιμενίδης, άρχισε και πάλι να ψάχνει το πρόβατο, πιστεύοντας ότι έχει κοιμηθεί λίγες μόλις ώρες. Σύντομα όμως, κατά την προσπάθεια της νέας του ανεύρεσης, διαπίστωσε έκπληκτος ότι κατά την διάρκεια του ύπνου του είχαν αλλάξει τα πάντα γύρω του, καθότι δεν ήταν πλέον σε θέση να αναγνωρίσει τίποτα από όσα γνώριζε πριν κοιμηθεί.


Το χωράφι είχε αλλάξει ιδιοκτήτη, ακόμα και το χωριό του παρουσίαζε πολύ μεγάλες και ανεξήγητες αλλαγές, αλλά ακόμα και όταν αναζήτησε να βρει τους δικούς του ανθρώπους, ανακάλυψε ότι δεν βρισκόταν πια εκεί που ήξερε πριν κοιμηθεί...Πολύ σύντομα, ο Επιμενίδης ανακάλυψε ότι οι πιο πολλοί άνθρωποι που γνώριζε, είχαν πια πεθάνει. Παρόλα αυτά κατάφερε κάποια στιγμή να βρει τον αδελφό του, γέροντα πλέον, ο οποίος και του εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί στην πραγματικότητα.


**********************************************
Καλα το ελεγα οτι το μπου ειναι σχολειο! :P
      ο Επιμενίδης ξεκίνησε να βρει το πρόβατο, αλλά φαίνεται πως μπερδεύτηκε στην διαδρομή και αντί να φτάσει στο συγκεκριμένο χωράφι που του είχε υποδείξει ο πατέρας του, έχασε τον δρόμο και κατά λάθος μπήκε μέσα σε μία σπηλιά. Όπως ήταν κουρασμένος από την αναζήτηση του πρόβατου, αποκοιμήθηκε..............................,,,,,.... Στα ζωνιανα απ έξω ήταν.... μπερδεύτηκε που λες ο Επιμενίδης και μπήκε σε ένα χωράφι με "χόρτο" κάπνισε τόσο πολύ, που μετά την έπεσε για ύπνο.Και λίγο κοιμήθηκε...
 

kavliaris

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.282
Κριτικές
11
Like
276
Πόντοι
1.520
Μ'αρεσει που ρωτάτε αν είναι αληθινη ιστορια...το κομματι με το μπιλιάρδο δεν το διαβασε κανεις ετσι??
 

Επισκέπτης
Καλα ποιο ειναι το νοημα να γραφεις μια τέτοια ιστορια αν ειναι ψευτικη
 

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Μηνύματα
205
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
1
επειδη βαριεμαι να διαβαζω ολοκληρο το σεντονι καποιος καλος ανθρωπος να γραψει περιληπτικα σε δυο γραμμές τι συμβαίνει.
 

kavliaris

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.282
Κριτικές
11
Like
276
Πόντοι
1.520
Η πενταγιώ εχει καυλες,κι εγραψε σεναριο για τσοντουλα.
 

kavliaris

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.282
Κριτικές
11
Like
276
Πόντοι
1.520
Διαολε κι αν εχεις δει ποτε μπιλιάρδο στη ζωη σου.Ακου κιτρινες και κοκκινες...
 

kavliaris

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.282
Κριτικές
11
Like
276
Πόντοι
1.520
τουλάχιστον σιγουρεψαμε ότι εισαι γυναικα,οχι κανας μουστακαλής  :grin:
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
54.802
Κριτικές
90
Like
31.422
Πόντοι
24.700
Ξεκιναμε το παιχνιδι, διαλεγω τις κιτρινες μπαλες εγω κι αυτος τις κοκκινες. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αρκετη δυναμη ωστε να χτυπησω δυνατα με τη στεκα τη μπαλα..η μαλλον δεν ξερω τη τεχνικη παρολα αυτα κρατω σε καλο επιπεδο το παιχνιδι. Ωσπου φτανουμε να εχω πανω στο τραπεζι εγω 2 κιτρινες αυτος 4 κοκκινες. ΧΑΑ του λεω και χτυπαω τα χερια μου στη τσοχα...τα εχω τσουξει κιολας με το κρασακι οση ωρα παιζουμε και ειμαι σε τρελο κεφι.

Βασικά το ball set του snooker έχει μια κίτρινη μπάλα. Εσείς που τις βρήκατε τις υπόλοιπες;  :)
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
54.802
Κριτικές
90
Like
31.422
Πόντοι
24.700
Μαλλον με πρόλαβε κάποιος άλλος κύριος.  :)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom