Νέα

Η εξέλιξη της sex σκηνής στην Ανατολική Ευρώπη. Μύθοι και Αλήθειες.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
Θα προσπαθήσω σε αυτό το  thread να γράψω κάποια πράγματα πρακτικής φύσεως με βάση την εμπειρία μου. Υπάρχουν αρκετά σχετικά threads. Ισως κάποια από αυτά τα πράγματα που θα γράψω να έχουν και αλλού γραφεί από άλλους φίλους. Σε αυτή τη περίπτωση το συγκεκριμένο thread φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως μέσο συγκέντρωσης αυτής της πληροφορίας.

Κάποια πράγματα για μένα. Επι 25 χρόνια περίπου ταξιδεύω για επαγγελματικούς κυρίως λόγους σε ταχτική βάση. Πιο παλιά δούλευα σε μια πολυεθνική με έδρες στο Μόντρεαλ και στο Ντάλας, και αργότερα στο Λονδίνο. Τότε γνώρισα πολύ καλά τη Kεντρική και τη Νότια Αμερική όπως και τη Δυτική Αφρική όπου τακτικά ταξίδευα για 14 χρόνια περίπου συνολικά.

Τη τελευταία δεκαετία  δουλεύω στη Ελλάδα και ταξιδεύω 3-4 φορές το μήνα στην Ανατολική Ευρώπη σε όλο το ‘’Σλαβικό Τόξο’’.  Η μόνη χώρα που δεν έχω πάει είναι η Ουκρανία σε όλες τις άλλες έχω ταξιδέψει πολλές φορές για τριήμερα τετραήμερα. Στο Βουκουρέστι και στη Βουδαπέστη έχω μείνει πιο μεγάλα χρονικά διαστήματα 2 μήνες περίπου σε κάθε πόλη.

Πέρα από αμέτρητες ‘’επαγγελματίες’’ του χώρου, είχα και σχέσεις με 3 ρωσίδες 1 ουκρανή, μια σέρβα και δυο πολωνέζες. Πολλές επίσης ‘’σχέσεις’’ και όχι σχέσεις, με ρουμάνες και ουγγαρέζες κυρίως αλλά όχι μόνο.  Επίσης έχω έμμεση εμπειρία από σχέσεις δυο στενών μου φίλων, με ρωσίδες σε προηγούμενα χρονικά διαστήματα. Τέλος ένας συνάδελφός μου έχει παντρευτεί με μια Σέρβα.

Αυτή είναι η βάση της εμπειρίας μου. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν μέλη πολύ πιο έμπειρα από εμένα στο site,  ας με συμπληρώσουν η ας με διορθώσουν όπου πιστεύουν ότι χρειάζεται.

Αν κάποιους τα μεγάλα κείμενά μου τους κουράζουν, τα παραβλέπουν. Απλό είναι.

Αντε μερικές φωτογραφίες για να μην γίνονται μονότονα τα κείμενα. Οι προσωπικές φωτογραφίες θα περιοριστούν σε 5-6 μόνο γιατί δεν θέλω να έχουμε τα φαινόμενα που αντιμετώπισα σε άλλα ταξιδιωτικά thread που άνοιξα.
 

Συνημμένα

  • 20121222_231155.jpg
    20121222_231155.jpg
    103,7 KB · Εμφανίσεις: 82
  • 20130722_233215.jpg
    20130722_233215.jpg
    104,9 KB · Εμφανίσεις: 90
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
Πάμε στα βασικά.

Η μέση άποψη του άσχετου Ελληνάρα είναι ότι όλο το Σλαβικό τόξο χωρών όπως Ρουμανία, Ρωσία, Πολωνία, Μολδαβία Τσεχία Σλοβακία  κλπ είναι γεμάτο από γκομενάρες που περιμένουν με ανοιχτά τα πόδια τους μερακλήδες και γαλαντόμους Ελληναράδες να συρρεύσουν για να τις γαμήσουν.

Η Αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική. Επίσης χρονικά βλέποντάς το συνεχώς η κατάσταση διαφοροποιείται. Τις τελευταίες εξελίξεις θα τις γράψω στο τέλος των posts μου.

Το ποσοστό των όμορφων και εντυπωσιακών γυναικών όσον αφορά ‘’αντικειμενικά’’ αισθητικά κριτήρια σε αυτές τις χώρες είναι εντυπωσιακά υψηλό. Ισως το υψηλότερο στο κόσμο αν το δεί κανείς σε στατιστική βάση. Πράγματι περιμένουν τους ξένους να συρρεύσουν στις χώρες τους όχι όμως για να τις γαμήσουν γιατί σίγουρα δεν τους λείπει το σέξ, Περιμένουν τους ξένους είτε για να βγάλουν από αυτούς λεφτά πουλώντας το μόνο asset που έχουν δηλαδή την εμφάνισή τους, είτε για να προωθήσουν και να εξασφαλίσουν ένα εναλλακτικό σχέδιο ζωής από αυτό που διαβλέπουν ότι στη χώρα τους θα έχουν.

Αν κάποιος δεν καταλάβει τη βασική αυτή διαφορά στην οπτική των δυο πλευρών πιστεύω ότι δεν μπορεί και να κινηθεί σωστά σε αυτές τις χώρες.

Η νοοτροπία των άσχετων ως επί το πλείστον ξένων, είναι η εξής. Εντάξει τι είναι οι σλάβες ?? Κάτι φτωχοκαριολίτσες που μόλις τους κουνήσω ένα 50 ευρώ μου, θα πέσουν στο πάτωμα και θα με παρακαλάνε. Κα βέβαια αυτή  καταρρίπτεται πολύ βιαίως από το πρώτο κιόλας ταξίδι.

Ισως αυτό να ίσχυε εν μέρει την πάλαι ποτέ εποχή του υπαρκτού σοσιαλισμού, αλλά σίγουρα δεν ισχύει τώρα. Τουλάχιστον δεν ισχύει για τις πραγματικά όμορφες γυναίκες τους, αυτές που εμπειρικά στην ορολογία της πιάτσας ‘’βαθμολογούνται’’ ως οκτάρια εννιάρια η κυρίως δεκάρια.

Και αυτό γιατί σε οποιαδήποτε σχέση δούναι και λαβείν η τιμή καθορίζεται από τη προσφορά και τη ζήτηση.  Και όταν τα 9άρια η 10άρια Σλάβες που τις κοιτάς και σου φεύγει η μαγκιά έχουν 4-5 αλλοδαπούς κακομοίρηδες σπόνσορες που τους σκάνε 300-400
( τουλάχιστον )  ευρώ το μήνα τακτικά, άρα έχουν ένα εισόδημα 1500-2000 ευρώ το μήνα εξασφαλισμένο χωρίς να κουνάνε πόδι, τότε σίγουρα δεν θα πολυσυγκινηθούν απο τα 50 ευρω η τα 100 ευρω που ο Ελλην Ιχθυέμπορας μέσα στην πλάνη του θα τους κουνήσει για να πάνε μαζί του.

Θα του απαντήσουν, αν κιολας του απαντήσουν, κάτι σαν '' Αν ενδιαφέρεσαι για εμένα, το δώρο μου είναι 300 η 400 ευρώ το δίωρο, η ένα iphone ( πιο chick )'', και ο ιχθυέμπορας θα ψάχνει να βρεί από που του ήρθε η χλαπάτσα.

Και αυτό γιατί δεν αρκεί να κοιτάξεις. Πρέπει να δείς. Πρέπει να προσέξεις ότι η συγκεκριμένη γκόμενα κυκλοφορεί με το τελευταίο iphone, η με τσάντα hermes, η με φόρεμα Versace klp . Πρέπει δηλαδή να μπορείς να  δείς τα πράγματα που σου φωνάζουν '' Που πας ρε Καραμήτροοοο !!!''

Οι πραγματικά λοιπόν όμορφες γυναίκες τους είναι μια ''άλλη ιστορία''.
Τα δεκάρια τους κινούνται σε πολύ ιδιαίτερους κλειστούς κύκλους της τοπικής τους οικονομικής ολιγαρχίας στη περίπτωση που δεν έχουν ήδη φύγει στο εξωτερικό, με τη πλειοψηφία αυτών που φεύγουν να κατευθύνεται σε πάλι κλειστούς κύκλους σε  Μόντε Κάρλο, Φρανκφούρτη και Λονδίνο από αυτά που διαβάζω σε άλλα sites αλλά και από κάποιες προσωπικές εμπειρίες.

Είχα τη την τύχη να ‘’γνωρίσω’’ μια τέτοια περίπτωση όχι στο εξωτερικό αλλά στην Αθήνα όπου μετά από ένα σύντομο πέρασμα σε στριπτιζάδικο όπου έκανε το ‘’αγροτικό’’ της αφήνοντας εποχή, συνέχισε την ‘’καριέρα’’ της στο Μοντε Κάρλο. Ακόμη και σήμερα μιλάω αραιά και που μαζί της.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ferarι εχουν την ίδια τιμή τόσο στην Ελβετία όσο και στην Μαδαγασκάρη. Αυτή είναι η λογική της αγοράς σε όλα τα assets και αυτό ισχύει και στο χώρο του αγοραίου σεξ.

Τα οκτάρια τους και τα εννιάρια τέλος που κυκλοφορούν στα ακριβά in μέρη τους λοιπόν φορτώνονται έναντι ιδιαίτερα μεγάλων τιμημάτων.

Αντε μερικά δεκάρια στις φωτογραφίες !!!

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 

Συνημμένα

  • 3173920900000578-0-Two_girls_pose_in_their_bikinis_next_to_a_pool_in_what_looks_to_-a-145_1456161829
    3173920900000578-0-Two_girls_pose_in_their_bikinis_next_to_a_pool_in_what_looks_to_-a-145_1456161829
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 158
  • 3173986400000578-0-Two_girls_pose_for_photographs_in_their_bikinis_while_on_board_a-a-150_1456161829
    3173986400000578-0-Two_girls_pose_for_photographs_in_their_bikinis_while_on_board_a-a-150_1456161829
    36,3 KB · Εμφανίσεις: 134
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Τα παραπάνω δεν τα γράφω για να αποθαρρύνω τους φίλους που θέλουν να συνδυάσουν το τουρισμό τους σε αυτές τις χώρες με το ''άθλημα'' που το site υπαινίσσεται. Τα γράφω για να βοηθήσω κάποιους να καταλάβουν τι μπορούν να περιμένουν σε ρεαλιστική βάση. Σίγουρα αν κάποιος ψάξει υπομονετικά, κυρίως στην επαρχία αυτών των χωρών, και γνωρίζει και τη τοπική γλώσσα θα βρεί κάτι καλό. Μπορεί όχι τα εννιάρια η τα δεκάρια αλλά τα εφτάρια και  ίσως τα οκτάρια θα τα βρεί.

Ουσιαστικά  αν το δούμε σε ιστορική βάση αυτό που συνέβει είναι ότι η εκτεταμένη αγαμία στη δύση μετά την κατάρρευση της πρώην Σοβιετίας προμήθευσε με φρέσκια και ανώτερης ποιότητας σάρκα όλη τη Δυτική Ευρώπη.

Η δεδομένη αγαμία της ψευτο συντηρητικής δυτικής κοινωνίας στην Ευρώπη, σε συνδυασμό με μερικές ιδιοτυπίες της πρώην Σοβιετίας όπως για παράδειγμα η πεποίθηση ότι η διαφορά Ηλικίας Αντρα Γυναίκας δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για τις ντόπιες γυναίκες, η ότι οι ντόπιοι άντρες είναι μεθύστακες που κακομεταχειρίζονται τις όμορφες εκεί γυναίκες, τρίγκαρε τα ένστικτα του δυτικού αγάμητου μεσήλικα και  δημιούργησε ένα κύμα  σωτήρων σπονσόρων προς όλες αυτές τις χώρες σε έκταση που δύσκολα φανταζόμαστε. Ιδίως προς τις ιδιαίτερα όμορφες κοπέλες, που δεν χρειάστηκε πολύ βέβαια για να συνειδητοποιήσουν το παράθυρο ευκαιρίας που μπροστά τους ανοιγόταν.

Κάτι που επίσης πρέπει να πούμε είναι ότι ο ηθικός κώδικας μιας μεγάλης πλειοψηφίας αυτών των γυναικών είναι αρκετά ‘’χαλαρός’’ σε σχέση με το αγοραίο σέξ. Το να έχουν μια μόνιμη ''σοβαρή'' σχέση, και παράλληλα να εξασκούν και κάποια από τις 50 αποχρώσεις της πουτάνας που αποδίδονται με τους κουλτουριάρικους  όρους sponsoret, semipro, βιζιτού κλπ δεν είναι κάτι επιλήψιμο για αυτές.

Η για να είμαστε πιο ακριβείς για μια μεγάλη μερίδα από αυτές. Εξαίρεση με βάση την εμπειρία μου αποτελούν οι Σέρβες οι οποίες είναι οι πιο συντηρητικές στο θέμα σεξ από όλες τις Σλάβες. Σχεδόν δεν υπάρχουν Σέρβες πουτάνες εντός Σερβίας. Οσες Σέρβες κάνουν  τέτοια ‘’καριέρα’’ τη κάνουν στο εξωτερικό. Αυτό για όσους αναζητούν πραγματικά υπερήφανους και όχι γιαλαντζί υπερήφανους λαούς !!! Δεν γράφω τίποτα άλλο ο νοών νοήτω !!!

Το ότι οι γυναίκες αυτές ενώ είναι ξεκάθαρο το τι κάνουν συμπεριφέρονται προς τους πελάτες τους σαν γκόμενες που πρέπει να προσπαθήσει κάποιος να τις ρίξει, προσωπικά πιστεύω ότι οφείλεται σε δυο λόγους.

Ο πρώτος και κυριότερος είναι ότι το γεγονός ότι δίνουν στο πελάτη τους κάποια επίφαση καμακιού όταν αυτός τις πλησιάζει ιντριγκάρει τον πελάτη περισσότερο. Του δίνει τη ψευδαίσθηση του ''κατακτητή''. Και ως γνωστόν οι ψευδαισθήσεις πληρώνονται, και ενίοτε πληρώνονται ακριβά, η τουλάχιστον πολύ πιο ακριβά από ότι μια κλασική ‘’εμπορική’’ σχέση πουτάνας πελάτη θα υπαγόρευε !!!

Ο δεύτερος λόγος  είναι ότι ουσιαστικά αυτή η πρακτική προσφέρει στις κοπέλες ένα δικό τους αμυντικό ψυχολογικό μηχανισμό ώστε να μην αυτοχαρακτηρίζονται πουτάνες. Του τέστιν '' Εγώ γυμνάστρια είμαι. Δεν είμαι πουτάνα να κάθομαι σε όλους έναντι χρημάτων. Διαλέγω τους άντρες που θα πάω και απλά μετά ζητάω ένα δωράκι γιατί έχω κάποιες δυσκολίες''.

Ετσι το στήνουν στο κεφάλι τους και η ψυχολογική τους άμυνα φαίνεται για τις περισσότερες να λειτουργεί.

Η πρακτική στάση αυτών των γυναικών απέναντι στους άντρες και το σεξ απεικονίζεται στη φωτογραφία 
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 

Συνημμένα

  • 12802835_596658737149504_7068923221176355623_n.jpg
    12802835_596658737149504_7068923221176355623_n.jpg
    62,7 KB · Εμφανίσεις: 83
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Το παραπάνω ''μοντέλο'' δεν αποτελεί σλαβική πατέντα. Το έχω συναντήσει σε αρκετές άλλες χώρες. Και δουλεύει καλά.  Άλλωστε στον ''άγριο'' ευρύτερο κόσμο της πορνείας μόνο μοντέλα που δουλεύουν οικονομικά επιβιώνουν. Τα υπόλοιπα τα τρώει η μαρμάνγκα..

Απλά στην παλιά σοβιετία το μοντέλο αυτό  άνθισε περισσότερο για μια σειρά από  λόγους τους κυριότερους από τους οποίους παρακάτω αναφέρω.

Η τραγική κατάσταση της οικονομίας σε αυτές τις χώρες μετά την κατάρρευση των οικονομιών τους, η σαφής  ανωτερότητα από πλευράς εμφάνισης της γυναικείας Σλαβικής φυλής,  ο χαλαρός ηθικός κώδικας στο θέμα σεξ που επικρατεί σε αυτές τις χώρες, η γεωγραφική εγγύτητα με τις υπόλοιπες χώρες της κεντρικής Ευρώπης, η γενικότερη κακομεταχείριση των γυναικών από τους άντρες σε αυτές τις κοινωνίες σε σχέση με τις δυτικές κοινωνίες κλπ


Στο δια ταύτα λοιπόν. Πριν 30 χρονια κάποιοι  οι Δυτικοευρωπαιοι ταξιδευαν ( οσοι μπορουσαν ) σε ολο το Ανατολικό μπλοκ και το deal τοτε αφορουσε ανταλαγη σεξ με μπλουτζιν οδοντοκρεμες γυναικεια καλυντικα κλπ.

Οταν κατερευσε ο "υπαρκτος σοσιαλισμος" το deal αφορουσε ανταλαγη σεξ με υποσχεση για "ερωτα", για γαμο και για καλυτερη ζωη στο εξωτερικο.

Σημερα ζουμε στην εποχη του internet. Ολοι εχουν ξυπνησει, και η αθωοτητα πέθανε και την εθαψαν με τιμες.Το deal σημερα ειναι σεξ εναντι κάτι, τελεια και παύλα !!

Το κάτι έναντι στη πλειοψηφία των περιπτώσεων αφορά χρήματα. Σε κάποιες λιγότερες περιπτώσεις αφορά πληρωμένες διακοπες, η δώρα, η κάτι που εύκολα μεταφράζεται εμέσως παλι σε χρήματα. Ολοι το ξερουν, και η αγαμια σε συνδυασμο με τη μουνοδουλιαση στη δυση σπρωχνουν τις τιμες προς τα πανω.

Η χρήση του Ιντερνετ, οι ακολουθούμενοι μέθοδοι, οι εκατέρωθεν ρόλοι  και η δυναμική τους απεικονίζεται αρκετά εικονοπλαστικά στις δυο φωτογραφίες.  :grin: :grin: :grin:


( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 

Συνημμένα

  • petrossgardelis.jpg
    petrossgardelis.jpg
    64,7 KB · Εμφανίσεις: 80
  • unnamed (1).jpg
    unnamed (1).jpg
    90,6 KB · Εμφανίσεις: 121
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )


Οι δυτικοί  άντρες  που κινούνται στο χώρο της ανατολικής Ευρώπης εμπίπτουν σε 3 χοντρικά κατηγορίες ως προς την τακτική που χρησιμοποιούν.

Η πρώτη τακτική  συνίσταται στο σκορπάω μπόλικο χρήμα και γαμάω όσο περισσότερες μπορώ σε όσο λιγότερο χρόνο. Και αυτό  δεν έχει σχέση με καμία τοπική ιδιαιτερότητα. Ο πορνοτουρίστας λίγο πολύ παντού σε αυτό το μοτίβο λειτουργεί.

Βεβαια με τα λεφτά που σκορπάει εκεί πάνω για να γαμάει εξάρια και εφτάρια θα μπορούσε να έχει και παρεμφερή αποτελέσματα στην χώρα του για παράδειγμα, με επαγγελματίες του χώρου για να μην πώ ότι και πιο οικονομικά θα του ερχόταν αν λάβεις υπ’ όψιν και τα έξοδα ταξιδιού και διαβίωσης σε μια ξένη χώρα.

Αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση. Κάποιοι επίδοξοι μικροί  Σπαλιαρες μάλλον αδυνατούν να καταλάβουν ότι το σεξ είναι απόλαυση και όχι ψυχαναγκαστικό τρόπαιο. Για να το γράψω λαικά, ‘’Για τον εαυτό σου γαμάς, για κανέναν άλλον’’. Ετσι κυκλοφορούν με το γαμώμετρο της φωτογραφίας στο χέρι. Επιπλέον έχουν και τη ψευδαίσθηση του ‘’κατακτητή’’ ( εδώ γελάμε !!! )  :grin: :grin: :grin:


( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 

Συνημμένα

  • 11229753_10204429055028267_3626294466026306405_n.jpg
    11229753_10204429055028267_3626294466026306405_n.jpg
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 69
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Η δεύτερη κατηγορία / τακτική συνίσταται στο να πετυχαίνει κάποιος καλύτερες ''μέσες ημερήσιες τιμές'' κλείνοντας γκόμενες για σχετικά πιο μεγάλα χρονικά διαστήματα, και σε κάποιες περιπτώσεις πληρώνοντας σε είδος ( δώρα, διακοπές, φιλοξενία κλπ ).  Είναι αυτό που στα χρηματοοικονομικά λέγεται ''οικονομίες κλίμακος''. Οσο ανεβάζεις τη ποσότητα που αγοράζεις τόσο πέφτει η μοναδιαία τιμή. Είναι μια καλή κίνηση που την έχω δεί και σε άλλες χώρες με ''οικονομικό προφίλ'' παρόμοιο της πρώην Σοβιετίας

Όταν στα νειάτα μου ζούσα στο Καναδά κατέβαινα στη Κούβα και στο Σάντο Ντομίνγκο για διακοπές αυτό το μοντέλο χρησιμοποιούσα. Η πρακτική αυτή ''δουλεύει'' αλλά δουλεύει σε γκόμενες που από πλευράς εμφάνισης πάνε συνήθως μέχρι το 7 άντε μετά βίας μέχρι το 7,5. Προσωπικά σπάνια έχω δεί να δουλεύει αυτή η πρακτική με γκόμενες απο οκτάρια και πάνω !! Εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν. Είχα τη τύχη κάποιον τέτοιο φίλο από το site να τον γνωρίσω. Επιπλέον όταν κατέβαινα στη κούβα προσωπικά προετοίμαζα το ταξίδι μου μέσω γνωριμιών από διάφορα sites 3-4 μήνες πριν και πετύχαινα κάποια οκτάρια, ίσως και ένα δυο εννιάρια. Αλλα πραγματικά χρειάζεται μεγάλη εμπειρία, πολύ καλό μπλά μπλα στη γλώσσα τους και αρκετή υπομονή για κάποιον ώστε να το πετύχει. Γενικά αποτελεί συνολικά σίγουρα έξυπνη τακτική γιατί  υπό προυποθέσεις αποδίδει αυτό που οι Αγγλοι λένε ‘’value for money’’.


Τελος η πρακτική κάποιων φίλων να χτυπάνε μιλφάκια χωρίς να τα πληρώνουν είναι κάτι  που δουλεύει διεθνώς. Στις ανατολικές χώρες όπου οι γυναίκες άνω των 30 θεωρούνται μπαμπόγριες και απαξιώνονται πλήρως και αδίκως κατά τη γνώμη μου, από  τους ντόπιους άντρες πιστεύω οτι η συγκεκριμένη τακτική αποκτά ιδιαίτερη αξία. Αυτό  γιατί είναι πιο εύκολο για κάποιον ξένο με σχετικά καλή η και μέτρια εμφάνιση και τρόπους να παίξει μπάλα ιντριγκάροντας λίγο και τον κρυφό πόθο αυτών των γυναικών για μιά άλλη ευκαιρία στη ζωή τους, που από ντόπιους άντρες βλέπουν μάλλον αδύνατον να έχουν. Οι μιλφολάτρες λοιπον θα μπορούσαν να βρούν στη συγκεκριμένη περιοχή πεδίον δόξης λαμπρόν, ιδίως αν έχουν το επιπλέον εφόδιο της στοιχειώδους γνώσης της γλώσσας.

Οι προφανείς διαφορές ανάμεσα στο τι εννοούμε ψηλοκώλες όταν αναφερόμαστε στις Ελληνίδες και στις Σλάβες απεικονίζονται πολύ αποτελεσματικά στις ακόλουθες φωτογραφίες !! :grin: :grin: :grin:


( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

 

Συνημμένα

  • FB_IMG_1460305035834.jpg
    FB_IMG_1460305035834.jpg
    43,8 KB · Εμφανίσεις: 81
  • 12227797_901010496649997_7402039278117219949_n.jpg
    12227797_901010496649997_7402039278117219949_n.jpg
    22,4 KB · Εμφανίσεις: 81
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Τέλος για όσους θέλουν να παίξουν το παιχνίδι του γκομενιλικίου άνευ πληρωμής σε νέες όμορφες μη επαγγελματίες κοπελίτσες πιστεύω ότι λίγο πολύ θα έχουν τις ίδιες δυσκολίες που και στη χώρα τους θα είχαν με δυο όμως ουσιαστικές διαφορές όσον αφορά την ιδιαιτερότητα της χώρας.

Η πρώτη διαφορά είναι ότι αυτό το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο να παιχθεί χωρίς τη στοιχειώδη γνώση της γλώσσας. Η δεύτερη είναι ότι σε αυτή τη χώρα έχουν χορτάσει απο ξένους ''αγαπητικούς'' εδώ και πολύ καιρό. Επιπλέον η αθωότητα στην εποχή του internet έχει πεθάνει και την έθαψαν όπως πριν έγραψα με τιμές.

Ολες έχουν πλεον ξυπνήσει. Κοντολογίς το να μετράς σαν άντρας από πλευράς εμφάνισης και να ξέρεις και τη τοπική γλώσσα είναι μάλλον μονόδρομος για να παίξεις σε αυτό το παιχνίδι, στην ηλικιακή γκάμα 18-25 και στα εφτάρια τους και πάνω, χωρίς πληρωμή τονίζω και πάλι. Και από την εμπειρία μου έχω δεί ότι αν δεν έχεις μάθει να παίζεις αυτό το παιχνίδι στα τοπικά γήπεδα της χώρας σου, δύσκολα θα το παίξεις με αξιώσεις εκτός έδρας. Εξαιρέσεις όμως πάντα υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν το κανόνα.

Αντε μερικές προσωπικές ακόμη φωτογραφίες για να μην γίνονται βαρετά τα μεγάλα κείμενα !!

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

 

Συνημμένα

  • da9b496a-03b9-4bf9-bad0-3705c0f1c8c1.jpg
    da9b496a-03b9-4bf9-bad0-3705c0f1c8c1.jpg
    27 KB · Εμφανίσεις: 110
  • country girl.jpg
    country girl.jpg
    98 KB · Εμφανίσεις: 90
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Οσον αφορά τώρα την ιδιοσυγκρασία αυτών των γυναικών.
Ας δούμε κάποιες βασικές αρχές.

Όταν μιλάμε για Σλάβες και Ανατολική Ευρώπη μιλαμε ένα μεγάλο εθνοτικό εύρος που ξεκινάει από τα Ουράλια και φτάνει την Κεντρική Ευρώπη, και από τη Μαύρη θάλασσα ως τη βαλτική. Δεν γίνεται να τις τσουβαλιάζεις όλες κάτω από τον όρο Σλάβες αν θέλεις να περιγράψεις κάποια βασικά στοιχεία της ιδιοσυγκρασίας τους.

Επίσης είναι τουλάχιστον αφελές να βγάζει κανείς συμπεράσματα για τις γυναίκες ενός μεγάλου πληθυσμιακά πολυεθνικού λαού έχοντας βάση μόνο τις εργαζόμενες μετανάστριες στο χώρο του σέξ, είτε από τις ημεδαπές εργαζόμενες στο χώρο του σέξ. Και οι περισσότεροι, ( όχι όλοι βέβαια ) ξένοι με τέτοιες ως επι το πλείστον νταραβεριζόνται ας μην γελιόμαστε. Εξαιρέσεις βέβαια υπάρχουν.

Συμπερασματικά οι εκφράσεις του τύπου ‘’Οι Σέρβες είναι έτσι’’, ‘’Οι Ρωσίδες είναι αλλιώς’’, ‘’Οι Ρουμάνες είναι παραλιώς’’ αποτελούν κατά την ταπεινή μου άποψη ανούσιες γενικεύσεις με έντονο το στοιχείο της ανακρίβειας αν όχι της  βλακείας !!

Ο κάθε άνθρωπος έχει τη προσωπικότητα και το χαρακτήρα του και μόνο εξατομικευμένα  μπορεί να κριθεί.

Από κει και πέρα η οποιαδήποτε σχέση με αυτές τις γυναίκες, αν μιλάμε για σχέση και όχι για ‘’σχέση’’  θα έχει τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά και θα υποστεί την ίδια φθορά όπως και κάθε σχέση άντρα  με γυναίκα σε όλο το κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι το πώς  θα χειριστούν αυτή την φθορά οι δύο άνθρωποι θα έχει να κάνει με τον εν γένει χαρακτήρα τους. Και των δύο. Με το  τι είναι ο καθένας σαν άνθρωπος δηλαδή και όχι με το ποιά είναι η εθνικότητα του,  μια και η εθνικότητά του συνεισφέρει σε σχετικά μικρό ποσοστό συνολικά στον εν γένει χαρακτήρα του.

Ισως όμως να έχει αξία το να πούμε ότι η κουλτούρα και η ιδιοσυγκρασία πολλών από αυτές τις γυναίκες έχουν κάποια κοινά στοιχεία.

Αν θέλαμε όμως να δούμε κάποια επιμέρους κοινά σημεία στις περισσότερες Σλάβες προσωπικά θα έβλεπα τα εξής.

Η κουβέντα είναιι μεγάλη οπότε θα περιοριστώ  σε δυο γενικά αρνητικά και σε δυο γενικά θετικά μόνο στοιχεία.

Πάμε πρώτα τα αρνητικά για να τελειώσουμε με τα θετικά.

Πρώτον Αρνητικό. Η ιδιαίτερη ''σχεση'' πολλών από αυτές τις γυναίκες με το αλκοόλ. Οι παρελκόμενες συνέπειες δεν έχουν σχέση με την εθνικότητα, είναι ''διεθνείς'' και ως εκ τούτου εύκολα αντιληπτές απο όλους μας.

Δεύτερον Αρνητικό. Η απόλυτή τους στόχευση στη  προσωπική τους καλοζωία χωρίς δισταγμούς και κυρίως χωρίς συναισθηματισμούς. Το ιδιαίτερα σκληρό περιβάλον στο οποίο έχουν μεγαλώσει τις έχει διαμορφώσει έτσι. Οπερ μεθερμηνευόμενον, για όσους δουλεύουν το κεφάλι τους, καταλήγει με αρκετά μεγάλη πιθανότητα  στο ''Ουδείς ασφαλέστερος προδότης του ευεργετηθέντος'. Βέβαια το μεγάλη πιθανότητα δεν σημαίνει πάντα. Υπαρχει μια σχετική ποσόστωση που αχετίζεται με το χαρακτήρα της κάθε γυναίκας. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Πρώτον θετικό. Δύσκολα εμπιστεύονται άντρες. Πρέπει να κατακτήσεις την εμπιστοσύνη τους. Όταν όμως την κερδίσεις και σε ερωτευθεί πραγματικά η Σλάβα σου δίνεται με ένα ιδιαίτερο και ίσως μοναδικό τρόπο. Δεν θέλω να μακρηγορήσω σε αυτό γιατί θέλει πολλή κουβέντα. Για όσους ενδιαφέρονται ας διαβάσουν το ‘’Ρουσσία’’ του Καζαντζάκη.

Αναφέρεται σε άλλη εποχή αλλά το ‘’πιάνει’’ αρκετά εύστοχα το θέμα, και τα βασικά του συμπεράσματα είναι διαχρονικά. Είχα προσωπικά τη τύχη να βιώσω κάποια από αυτά προς μεγάλη μου ευχαρίστηση βέβαια.

Δεύτερον Θετικό. Είναι στη συμπεριφορά τους ‘’καθρέφτες’’ !! Όπως τους φέρεσαι σου φέρονται. Εισαι μαζί τους αυτό που ο λαός λέει ‘’σπαθί’’. Θα στο ανταποδώσουν στον ίδιο βαθμό !! Είσαι σκάρτος ?? Θα σου φερθούν ανάλογα !! Τώρα στη περίπτωση του κέρατου που αποτελεί εθνικό μας ελληνικό σπορ  δεν ξέρω βέβαια πόσο θετικό είναι αυτό το χαρακτηριστικό !!! Ας το δει ο καθένας από τη δική του προσωπική σκοπιά !!

Μερικές προσωπικές ακόμη φωτογραφίες !!

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 

Συνημμένα

  • P11A.jpg
    P11A.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 73
  • March 2014.jpg
    March 2014.jpg
    112,7 KB · Εμφανίσεις: 91
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )

Τέλος για να πιάσουμε και άλλη μια συμπαθή τάξη ευρωπαίων και αρκετών Ελλήνων μεσηλίκων που ονειρεύονται σχέσεις με σλάβες βασισμένοι στο γεγονός ότι η έκφραση ‘’με τον παρά μου και την κυρά μου’’ μπορεί στις χώρες αυτές να αποκτήσει οντότητα, λόγω της οικονομικής ανέχειας αυτών των χωρών.

Αυτοί συνθέτουν την ευγενή διεθνή τάξη των σπονσόρων/σωτήρων. Πρόσωπα τραγικά κατά την ταπεινή μου  άποψη.

Ο λόγος που πολλοί άντρες επιλεγουν να γίνονται σπόνσορες είναι διότι μέσα απο αυτή  τη κατάσταση δεν πάνε να εξυπηρετήσουν μόνο σεξουαλικές ανάγκες, που μπορούν ευκολότερα και οικονομικότερα να ικανοποιηθούν μέσω της πορνείας. Οι άντρες έχουν και άλλες ανάγκες συναισθηματικής φύσεως που ναι μεν δεν τις παραδέχονται γιατί παριστάνουν τους ‘’σκληρούς αντρακλαραδες’’  αλλά αυτές υπάρχουν και απαιτούν ικανοποίηση.

Για όσους διαφωνούν τους παραπέμπω στη κλασική φράση του Αριστοτέλη Ωνάση ‘’ Χωρίς τις γυναίκες όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν καμμία αξία’’. Και του Αριστοτέλη μάλλον δεν του έλειπε το σέξ !!! Αρα μάλλον σε κάτι άλλο αναφερόταν. Οι σκληροπυρηνικοί που επιμένουν ότι γυναίκες = σεξ ας το σκεφτούν  άλλη μια φορά, δεν κάνει κακό.

Αυτές τις ανάγκες προσπαθούν να ικανοποιήσουν κάποιοι άντρες μέσα απο το σπονσοριλίκι στη βάση βέβαια της ψευδαίσθησης η σε πολλές περιπτώσεις στη βάση της εν γνώσει τους ψευδαίσθησης. Ετσι για παράδειγμα η σπονσορέτ  θα χρησιμοποιηθεί σαν ένα είδος τρόπαιου απο τον σπόνσορα για να ξετινάξει απο πάνω του τον τίτλο του μπάκουρου, του αγάμητου,  η του σαβουρογάμη  που ενδεχομένως του έχουν κολήσει.

Μετά απο λίγο  ο σπόνσορας καταλαβαίνει  πολύ καλά ότι όλα τα καψουρόλογα που του πετάει ενίοτε η σπονσορέτ αποτελούν φόλες μια και υποκρύπτουν άλλη μια νεα επερχόμενη οικονομική απαίτηση. Παρόλα αυτά θέλει και έχει ανάγκη να τα ακούσει τα καψουρόλογα και ας τη φάει τη φόλα. Το πως το παίζει βέβαια δημοσίως είναι άλλη υπόθεση, όπου συνήθως αυτός εξακολουθεί να φαίνεται βαρύς και ασήκωτος ενώ η σπονσορέτ έχει και καλά πέσει στα δίχτυα του έρωτά του και το δείχνει δημοσίως και καθ' υπερβολή. Η σπονσορετ αν κάτι ξέρει καλά, είναι να παίζει σωστά το ρόλο της.

Κάποιοι πιστεύουν, και πολύ λογικο είναι να το πιστεύουν, ότι σπονσορες η πιρφόροι η αγαπούληδες κλπ είναι αποτυχημένοι, ναυάγια, καμένοι απο τη ζωή άντρες. Η αλήθεια είναι διαφορετική. Συνήθως σπόνσορες γίνονται σχετικά επιτυχημένοι ( τουλάχιστον οικονομικά ) άνθρωποι. Αυτό συμβαίνει διότι οι σπονσορέτ  ξερουν που βαράνε.

Απο τον κακομοίρη η το ναυάγιο τι να πάρουν ?? Απο τον φραγκάτο η τον ευκατάστατο έχουν να πάρουν πολλά. Οι ''φτωχοί'' πιρφόροι, ναυάγια, αγαπούληδες περιορίζονται στα κωλόμπαρα να νοικιάζουν μια γυναίκα προκειμένου να ακούσει το πόνο τους,  η για να ζήσουν για κανένα δίωρο τη ψευδαίσθηση φλερταρίσματος που τους προσφέρεται, αντε και κανενα ψιλο η χοντρο μπαλαμούτι, το οποίο αν καταλήξει σε αυτό που οι συναγωνιστές αποκαλούν μπριζολίδι κατατάσει εξ ορισμού τις κωλομπαρούδες σε άλλη κατηγορία.

Αντίθετα οι σπονσορες τα σκάνε χοντρά και εν γνώση τους για να αγοράσουν ''συναίσθημα'' σε πιο μόνιμη και ''ανακοινώσιμη'' στο κοινωνικό περίγυρο τους βάση.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η δυναμική των γέρων δυτικών σπονσόρων !!! :grin: :grin: :grin:


( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 

Συνημμένα

  • 13619804_944592528985476_362036786694946668_n.jpg
    13619804_944592528985476_362036786694946668_n.jpg
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 78
  • pistepseto.net.jpg
    pistepseto.net.jpg
    55,4 KB · Εμφανίσεις: 105
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Βέβαια οι συχνές ανησυχίες του άμεσου συγγενικού κύκλου των γηραιών σπονσόρων ουδόλως τους αποθαρρύνουν μια και η βασισμένη στη ψευδαίσθηση σχετική ‘’αναζωογόνηση’’ παραμορφώνει ελαφρώς την πραγματικότητα όπως η φωτογραφία υπαινίσσεται.  :2funny: :2funny: :2funny:

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

 

Συνημμένα

  • 12524194_576168195865225_8770089531849494606_n.jpg
    12524194_576168195865225_8770089531849494606_n.jpg
    125 KB · Εμφανίσεις: 74
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Ο ψυχολογικός μηχανισμός μέσω του οποίου άνθρωποι δοκιμασμένοι, επιτυχημένοι, της πιάτσας άνθρωποι, τρώνε τη συγκεκριμένη φόλα είναι πραγματικό φαινόμενο. Κυρίως γιατί έχει πλεον αποκτήσει στατιστικά σχετικά πολυπληθή βάση σε όλη τη κοινωνική στρωμάτωση. Μπορεί ένας άντρας να είναι έξυπνος και οικονομικά επιτυχημένος αλλά παράλληλα να είναι εντελώς  συναισθηματικά ανώριμος. Να μην ξέρει τι του γίνεται συναισθηματικά και να μη μπορεί να ξεχωρίσει τη γκάβλα απο την αγάπη για παράδειγμα. Αυτού του τύπου άντρες αποτελούν  ιδανικούς στόχους για τις σπονσορετ.

Οταν ένας τετοιου τύπου άντρας πέσει στα δίχτυα μιας σπονσορετ δεν έχει  καμμιά ελπίδα πέρα απο ίσως κάποιους κολητούς του φίλους που ενδεχομένως έχουν κάποιο υψηλότερο συναισθηματικό IQ. Βλέπει μια γκομενάρα,  που μπαίνει σε ένα μπαρ και τα αντρικά κεφάλια γυρίζουν απο μόνα τους προς το μέρος της και ξερογλύφονται, να λειώνει ( και καλά ) για πάρτη του. Και αυτό του είναι κάτι πρωτόγνωρο, απογειώνει τη αυτοπεποίθηση του, του αρέσει και του αρέσει πολύ. Το καλό σεξ είναι ένα μικρό μέρος της ιστορίας, η ψυχολογική ανάταση που νοιώθει είναι κάτι πολύ σημαντικότερο. Εχει το τρόπαιο και νοιιωθει βασιλιάς πάνω στο βάθρο του . Οταν θέλει κάτι πάρα πολύ να είναι αλήθεια, το πιστεύει και το αγοράζει  ακόμη και άν όλα γύρω του του φωνάζουν ''ξύπνα κορόιδο !! Πληρώνεις !!!''.  Ακόμη και άν έχει το υπόθεμα μυαλού για να καταλάβει ότι πρόκειιται για φόλα, τα συναισθηματα  επιτυχίας, εκπλήρωσης, και υπεροχής, είναι ισχυρότερα και επιβάλλονται της λογικής, με αποτέλεσμα η αρρώστια να συνεχίζεται.

Μου έχει τύχει να προσπαθώ να συνεφέρω σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις  φίλους μου που είχαν πέσει σε αυτή τη λούμπα. Παντα ομως στο πισω μερος του μυαλου ολων των ‘’σωτήρων/σπονσόρων’’ υπαρχει η ελπιδα στην εξαιρεση. Ειναι δικη τους ψυχολογικη αμυνα για να μην τρελαινονται. Ο ανθρωπος εχει αναγκη την ελπιδα και πολλες φορες αυτο τον οδηγει στη ψευδαισθηση.

Η ψευδαισθηση ειναι καλος οδηγος για να κανει καποιος διακοπες,, για να κανει τεχνη, και για να εμπνεεται γενικα προς τη κατευθυνση της διαφορετικοτητας και του νεωτερισμου. Ειναι ομως πολυ κακος οδηγος οταν αφορα αποφασεις ζωής.

Μερικές προσωπικές μου πάλι φωτογραφίες  !!!

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

 

Συνημμένα

  • aug 2015.jpg
    aug 2015.jpg
    62,5 KB · Εμφανίσεις: 100
  • P14B.jpg
    P14B.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 75
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )

Ποιο είναι το τίμημα ??  Ποια είναι η κατάληξη ??  Τό τίμημα είναι κυρίως οικονομικό. Οχι όμως μόνο. Οταν σε κάποια φάση οι σπόνσορες τελικα ξυπνανε ( συνήθως ξεζουμισμενοι ) και συνειδητοποιούν  ότι το βάθρο που είχαν ανέβει ήταν ένας σωρός απο σκατά, τότε κάποιοι πέφτουν σε περισυλλογή, κάποιοι σε κατάθλιψη, λυπουμενοι τον εαυτό τους.

Κάποιοι περνάνε στο άλλο άκρο και γίνονται μισογύνηδες με εκφράσεις του τύπου ''ολες οι γυναίκες είναι πουτάνες'' παραβλέποντας μέσα στην οργή τους ότι ποτέ καμμιά πουτάνα δεν τους εξαπάτησε. Καποιοι γίνονται ορκισμενοι μπουρδελιάρηδες, και απορρίπτουν μετά βδελυγμίας οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με γυναίκες υιοθετόντας το δίπολο η πουτάνα η μάννα για όλες τις γυναικες. Κάποιοι γίνονται stalkers εκδικούμενοι και καλά τις σπονσορέτ.

Κάποιοι εντάσονται στη κατηγορία ''το πάθημα μάθημα'' και με λίγο η περισσότερο  διάβασμα σκάβουν λίγο τη ψυχούλα τους και αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι τους γίνεται σε σχέση με αυτά που αισθάνονται, πράγμα που ποτε πριν δεν είχαν κάνει, γιατι το θεωρούσαν άχρηστο και περιτό. Οι ξερόλες η οι ημιμαθείς αποτελούν συνήθως τα μεγαλύτερα τέτοια θύματα.


Τέλος υπάρχουν και κάποιοι άλλοι σαν την αφεντιά μου οι οποίοι ακολουθούν μια παροιμία που μια γιαγιά σέρβα μου είπε σε ένα εστιατόριο την ώρα που διάβαζε ''το μέλλον μου '' στη παλάμη μου έναντι λίγων δηναριων. ''Οι έξυπνοι άνθρωποι μαθαίνουν απο τα λάθη τους, οι πολύ έξυπνοι όμως άνθρωποι μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων''. Αυτά τα 200  δηνάρια παίζει να είναι η καλυτερη επένδυση που έκανα ποτέ.

Με λίγα λόγια η φωτογραφία τα λέει όλα !!!

 

Συνημμένα

  • τιγερ.jpg
    τιγερ.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 73
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
Για τους συναγωνιστες  δυο συστάσεις.

Πρώτη. Που και που ρίχνετε και καμμιά ματιά σε κανένα βιβλίο, βοηθάει σημαντικά.

Δεύτερη και σημαντικότερη. Το ψάρεμα συνεχίζεται !! Κολυμπάτε βαθιά !!!

Το ψαρεμα λοιπον στο Ανατολικο Μπλοκ συνεχιζεται ενθεν κακειθεν με τους ρολους ψαρα και ψαριου συχνα να εναλασονται, ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες στα πλαισια μιας συνεχους ιδιοτυπης συναισθηματικης και νοητικης ντριπλας.

Σιγουρα εχει ενδιαφερον. Η γνωμη μου ?? Ζησε το !! Αλλα μην πονταρεις σε αυτο !!

Ο Οδυσεας τις ακουσε τις σειρηνες !! Αλλα φροντισε πριν να τον δέσουν στο καταρτι !!


( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )


 

Συνημμένα

  • FB_IMG_1461790835005.jpg
    FB_IMG_1461790835005.jpg
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 70
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )


Τέλος για να αποδώσουμε και το κλίμα της εποχής. Από αυτά που διαβάζω στις χώρες όπου τα σύνορα ‘’άνοιξαν’’ όπως η Ρουμανία και η Μολδαβία για παράδειγμα οι σχετικά όμορφες γυναίκες τους την έκαναν ομαδικά για άλλες ευρωπαικές πολιτείες. Το τοπικό σχηνικό λοιπον αλλάζει άρδην και συνεχώς. Για όσους θέλουν να ασχολούνται με το άθλημα που το site υπαινίσσεται καλό θα ήταν να ενημερώνονται.

Πολύ θα θέλαμε και στη χώρα μας να επικρατήσει το κλίμα μετανάστευσης που απεικονίζεται στις φωτογραφίες !!! :grin: :grin: :grin:

( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 

Συνημμένα

  • FB_IMG_1453679769369.jpg
    FB_IMG_1453679769369.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 67
  • 13006712_789237801212479_2036064345713770843_n.jpg
    13006712_789237801212479_2036064345713770843_n.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 79
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )



Βέβαια αντί για την παραπάνω μετανάστευση από το Σλαβικό τόξο μέχρι στιγμής δεχόμαστε  μετανάστες σαν αυτούς που στη φωτογραφία απεικονίζονται !! :2funny: :2funny: :2funny:


 

Συνημμένα

  • FB_IMG_1459093175550.jpg
    FB_IMG_1459093175550.jpg
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 67
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
Προσωπικά όλη μου τη ζωή ταξιδεύω σχεδόν συνεχώς για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, αλλά και για λόγους αναψυχής αλλά ποτέ δεν σταματάω να  διαβάζω και να ενημερώνομαι πριν από κάθε μου ταξίδι, ακόμη και αν με αντικειμενικούς όρους θεωρούμαι ‘’έμπειρος’’.

Για να το πούμε διαφορετικά, επειδή είμαι έμπειρος ξέρω ότι ποτέ δεν πρέπει να σταματάς να διαβάζεις να ενημερώνεσαι και να ψάχνεις.

Σε αυτή τη βάση και λόγω του ότι πιο νέος βοηθήθηκα από πιο έμπειρους τότε ταξιδιώτες νοιώθω την ‘’υποχρέωση’’ και εγώ να γράψω αυτά που γράφω για να βοηθήσω πιο νέους ανθρώπους.

Αυτά έζησα διάβασα και κατάλαβα εγώ. Δεν διεκδικώ το αλάθητο. Αν κάπου κατάλαβα κάτι λάθος ας με διορθώσουν  άλλοι φίλοι.

Να θυμάστε όλοι μια σοφή αγγλική παροιμία  ‘’Everybody dies eventually, but not everybody lives’’.

Ελπιζω να βοηθησα !! Καλη τυχη !  :hi: :hi: :hi:
 

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Μηνύματα
1.938
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Τη τελευταία δεκαετία  δουλεύω στη Ελλάδα και ταξιδεύω 3-4 φορές το μήνα στην Ανατολική Ευρώπη σε όλο το ‘’Σλαβικό Τόξο’’.  Η μόνη χώρα που δεν έχω πάει είναι η Ουκρανία σε όλες τις άλλες έχω ταξιδέψει πολλές φορές για τριήμερα τετραήμερα. Στο Βουκουρέστι και στη Βουδαπέστη έχω μείνει πιο μεγάλα χρονικά διαστήματα 2 μήνες περίπου σε κάθε πόλη.

Οι Ούγγροι και οι Ρουμάνοι δεν είναι σλάβοι.
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.311
Πόντοι
28.786
Οι Ούγγροι και οι Ρουμάνοι δεν είναι σλάβοι.

Ναι έχεις δίκιο κάπου εκφράστηκα λάθος  !!!!

Ανήκουν όμως στην Ανατολική Ευρώπη και άρα έχουν θέση στο συγκεκριμένο thread !!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom