Νέα

Το Στοιχημα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
[size=10pt][size=10pt]Καλοκαιρακι, σκαει ο τζιτζικας εξω κι εγω με τον Αγαπημενο μου για καφεδακι στο στεκι μας. Αφου εχουμε συζητησει για τα θεματα που μας αφορουν με ρωταει αν θελω να παιξουμε ταβλι. Γνεφω καταφατικα ενω απολαμβανω τον καφε μου.

Επιστρεψει, κρατα το ταβλι και το χτυπα πανω στο τραπεζακι. Τον κοιτω με απορια και τα ματια του λαμπουν.

- Τι εγινε, γτ τοσο ενθουσιασμος?

- Σκεφτηκα σημερα να παιξουμε λιγο αλλιωτικα..θα βαλουμε Στοιχημα και οποιος χασει θα εκπληρωσει καποιες κρυφες επιθυμιες του αλλου.

- Μμμ ενδιαφερον αλλα εισαι σιγουροςς οτι θελεις να εκπληρωσειςς τις κρυφεςς μου επιθυμιεςς?
Του αποκρινομαι και του χαμογελαω πονηρα..

- Αυτο θα το δουμε μικρη!
Κι ανοιγει το ταβλι.


Δυο ωρες αργοτερα, μπαινουμε στο σπιτι..

Βλεπω πια οτι το βλεμμα του εχει αλλαξει. Με κοιτα και με αυστηρο υφος μου λεει,

- Λοιπον, αν θυμαμαι καλα μικρη, εχουμε βαλει ενα στοιχημα και εχασες επομενως για την επομενη ωρα θα γινεις η σκλαβα μου και θα με ικανοποιησεις οπως εγω επιθυμω!

- Οκ λοιπον για μια ωρα θα ειμαι σκλαβα σου...Μπορεις να μου κανειςς οτι θεςς

- Φυσικα και θα σου κανω ο,τι θελω και μαλιστα θα σου θεσω και καποιους κανονες και αν κανεις λαθη και τους αγνοεις θα σε τιμωρω, κατανοητο;;; Οταν σου κανω μια ερωτηση θα μου απαντας με το “μαλιστα Κυριε” . Εαν το ξεχασεις τιμωρεισαι. Κατανοητο;;;;

- Μαλιστα Κυριε !

- Καλως, .Για μια ωρα θα εισαι ξυπολυτη. Βγαλε τα παπουτσια σου σκλαβα και μετα πηγαινε και βαλε μου ενα ποτο, μεχρι να σκεφτω τι θα κανω μαζι σου.

- Μαλιστα Κυριε.. Αμεσωςςς.


Βγαζω βιαστικα τα παπουτσια μου κ τα τοποθετω γρηγορα σε μια ακρη, με γοργα βηματα κατευθυνομαι στη κουζινα. Βρισκω ενα ωραιο μακροστενο ποτηρι, ανοιγω την καταψυξη να βγαλω τον παγο. Ομως απο την βιασυνη κ τον πανικο μου μου πεφτουν 2 παγακια κατω, τελικα καταφερνω να τα ξεφορμαρω και βαζω στο ποτηρι 3 παγακια, ριχνω λιγη κοκα κολα αρπαζω τον ασημενιο δισκο απτο ντουλαπι και μια χαρτοπετσετα και βγαινω παλι με ταχυτητα προς το σαλονι κατευθυνομενη στο ραφι με τα ποτα. Αρπαζω το ρουμι, ριχνω αρκετη ποσοτητα στο ποτηρι τοποθετω την χαρτοπετσετα στο δισκο κ επειτα το ποτηρι πανω. Τωρα σταματαω να ειμαι φουριοζα..χαμηλωνω το βλεμμα και κατευθυνομαι σε Εκεινον με αργα βηματα..τον πλησιαζω..δεν τον κοιτω στα ματια..απλα του λεω..

- Ετοιμο το cuba libre σας Κυριε..
Νιωθω την καρδια μου ηδη να εχει πεταξει...

Με κοιταζει με ενα υφος σχεδον περιφρονησης.

- Ασε το εδω.

Το παιρνει στα χερια του και πινει μια γουλια.

- Καλο ειναι....Λεει κοφτα και με κοιταζει.

- Πολλα ρουχα φορας σκλαβα και κανει και ζεστη.Ανοιξε τον υπολογιστη βαλε το youtube και βρες το κομματι glorybox των portishead.Οσο παιζει θελω να χορευεις και να βγαζεις τα ρουχα σου. Μεινε με το κατω εσωρουχο μονο....Κατανοητο;;;;;



- Μαλιστα Κυριε!

Αμεσως ανοιγω το πισι..και βρισκω το τραγουδι..δεν το χω ξανακουσει..ειναι αισθησιακο κ οντως σε προτρεπει να λικνιστεις.
Εχω παγωσει, νιωθω ντροπη δεν εχω ξανακανει στριπτιζ σε καποιον και ποσο μαλλον μπροστα σε Εκεινον..
Προσπαθω να καταπιω ολες τις ανασφαλειες που με πνιγουν και κλεινω τα ματια προσπαθω να νιωσω τη μουσικη και να κουνηθω στο ρυθμο της.
Αρχιζω να σηκωνω τη μπλουζα μου με ρυθμο ενω συνεχιζω να εχω κλειστα τα ματια..
Κανω προσπαθεια να σκεφτω οτι δεν ειναι Εκεινος εκει..οτι δεν με κοιταει..αλλα οτι ειμαι μονη μου και χορευω για την παρτη μου..δεν μ ειναι ευκολο αλλα προσπαθω...προσπαθω πολυ ...βγαζω τη μπλουζα κ την πετω κατω...συνεχιζω να λικνιζομαι και να κατεβαζω μια μια τις τιραντες απτο σουτιεν μου..επειτα βαζω τα χερια πισω απτη πλατη και το ξεκουμπωνω. Το στηθος μου τωρα ειναι σε κοινη θεα, προσπαθω να πνιξω τη ντροπη μου...κι ομως συνεχιζω..
Ξεκουμπουνω το κουμπι απο το τζιν..κι επειτα το φερμουαρ αργα κ βασανιστηκα...μεχρι να τελειωσει το κομματι ειχα κατεβασει το τζιν στο πατωμα και το εσπρωξα μακρια με το ποδι μου...ξαφνικα ησυχια..ξαφνικα σαν να βγαινω απτην νιρβανα..ανοιγω τα ματια και Τον κοιτω...


Με κοιταζει επιμονα αυτη τη φορα...τον κοιτω και βλεπω οτι εχει αρχισει να ιδρωνει..
Στεκομαι ορθια μπροστα του χωρις ρουχα και νομιζω οτι εχει σαστισει..με κοιτα κ δεν μιλα..
Μετα απο λιγα δευτερολεπτα ανακτα τη ψυχραιμια του και τον ακουω να μου λεει..

- Οτι θελω ειπαμε εεε;;;;..Για μια ωρα;; Μολις αρχισαμε..σκλαβα..Πηγαινε σε εκεινο το επιπλο και στησου, ακουμπα με τους αγκωνες και σκυψε..


Υπακουω αμεσως..δεν εχω κι αλλη επιλογη η τιμωρια ειναι κατι που θελω οπωσδηποτε να αποφυγω. Πηγαινω γρηγορα προς το επιπλο κ ακουμπω τους αγκωνες μου πανω, οι ρογες μου κρεμοντε κ ισα που ακουμπουν το παγωμενο ξυλο, κανοντας τες να σκληρυνουν πιο πολυ. Υψωνω το γοφο και τον κωλο μου ενω ανοΙγω τα ποδια μου αρκετα. Σκεφτομαι ποσο τον ζαλισε η εικονα μου προηγουμενος κ γελαω κρυφα απο μεσα μου..Τον περιμενω..


- Στις μυτες σκλαβα.,στασου στις μυτες και ο,τι και να σου κανω δεν θα φυγεις απο αυτη τη σταση. Θα σε μαθω εγω να βαζεις στοιχηματα, στις μυτες γρηγορα και μεινε ετσι! Εγω..θα πιω το ποτο μου και θα σκεφτω τι θα σου κανω, σε βλεπω απο τον καθρεφτη εαν κουνηθεις εστω και λιγο θα σε τιμωρησω! Κατανοητο;

- Μαλιστα Κυριε.

Αμεσως κανω αυτο που λεει, προσπαθω να σταθω στις μυτες..χανοντας για λιγο την ισορροπια μου αλλα εντελει ισορροπω. Αρχιζει να με κυριευει η αγωνια..φοβαμαι οτι θα αργησει πολυ να παει στο επομενο βημα και δεν ξερω αν θα αντεξω να μεινω στις μυτες για πολυ ωρα ακομα..τα λεπτα κυλανε..αρχιζω να νιωθω τσιμπιματα στα δαχτυλακια των ποδιων..βαζω στοιχημα οτι εχει περασει τουλαχιστον ενα τεταρτο. Αρχιζω να απελπιζομαι νιωθω τα πελματα μου να υποφερουν, η μεση μου αρχισε να διαμαρτυρεται και οι αγκωνες μου να κοκκινιζουν.
Αρχιζω να μιλαω στον εαυτο μου..ελα Ζ.. θα τα καταφερεις...δεν ειναι τπτ...ελα λιγο ακομα..λιγο ακομα...λιγο μονο λιγο ακομα...


Εκεινος καθεται και πινει ηρεμα το ποτο του, ενω φαινομενικα κοιταζει τηλεοραση ξερω οτι το βλεμμα του ειναι καρφωμενο σε μενα, στο κορμι μου,στη σταση μου.
Τελικα τον ακουω να ερχεται κοντα μου.......Βαζει το χερι στο παντελονι και βγαζει ενα κερμα.

- Λοιπον σκλαβα, σκεφτηκα αρκετα.Θα ριξω αυτο το νομισμα κι απο αυτο που θα βγει θα αποφασισω τι θα σου κανω τωρα.. Κορωνα = 20 ξυλιες με το χερι Γραμματα = 10 χτυπηματα με το crop.Πηγαινει στο δωματιο και γυριζει με ενα crop.


Χριστε μου και μονο στην ιδεα του crop αναρριγω..
Ομως κ η δευτερη επιλογη ειναι εξισου τρομακτικη..ειναι μυωδης και ολη του τη δυναμη τη βγαζει στα χερια...
Την εχω πατησει κυριολεκτικα..δεν ξερω τι να προτιμησω..να πεθανω απο πιστολι ή να πεθανω απο μαχαιρι? Ξερω παντως οτι ο θανατος θα ειναι γλυκος και βασανιστικος...
Διωχνω τις μαυρες σκεψεις και δεχομαι τη μοιρα μου...κλεινω τα ματια και περιμενω καρτερικα..


Ριχνει το νομισμα. Η αγωνια και των δυο μας στο κατακορυφο, το νομισμα πεφτει αργα και βασανιστικα στο εδαφος και φανερωνει γραμματα.Το κοιταζει κι εκεινος ξανα σαν να μην το περιμενε. Παιρνει το crop στο χερι του, ερχεται κοντα μου...με κοιταζει.




- Οπως ειδες σκλαβα ηρθε γραμματα..η τυχη αποφασισε και πρεπει να το δεχτεις, να το υπομεινεις για Μενα Θελω να μετρας την καθε μια ξεχωριστα αλλιως θα στην ξαναδινω, καταλαβες;;;

- Καταλαβα Κυριε! Ειμαι ετοιμη μπορειτε να ξεκινησετε...
Η καρδια μου παει να σπασει...ειμαι ετοιμη..προσπαθω να ειμαι ετοιμη..παιρνω βαθιες ανασες....

- Eιχα πει να λες μαλιστα...λεει με ψυχρη φωνη.

- Συγνωμη Κυριε ...ψελλιζω

- Στο τελος θα δεχθεις αλλες δυο σαν τιμωρια. Και τωρα μετρα....

Λεγοντας αυτο σηκωνει το crop και το κατεβαζει με δυναμη αλλα οχι υπερβολικα. Σχιζει τον αερα και πεφτει πανω στο αριστερο μου οπισθιο, ενας κοφτος ηχος διακοπτει τη σιωπη.

Ξαφνου ακουω το ηχο του crop να σχιζει τον αερα κ να μου διαπερνα τα αυτια, το μυαλο, τη ψυχη. Νομιζω οτι ο χρονος σταματαει για μια στιγμη το νιωθω πανω μου σαν χαδι ..στην αρχη ειναι γλυκο μα οσο περναν τα δευτερολεπτα νιωθω να καιγομαι...ΕΝΑ φωναζω με ολη μου τη δυναμη και σφιγγω τα δοντια μου.

- Δεν χρειαζεται να φωναζεις...λεει εντελως ψυχρα. Μονο να σε ακουω σκλαβα.

Και πεφτει η δευτερη στο δεξι μου οπισθιο.Υποφερω αλλα προσπαθω να κρατηθω..ΔΥΟ φωναζω ξανα..φαινεται οτι απτη φωνη μου εκτονωνεται ο πονοςς. Προσπαθω να κρατηθω αλλα δεν μπορω, στα αληθεια δεν μπορω...

- Μην κουνιεσαι σκλαβα γιατι θα γινουν περισσοτερες.

Εχουν ηδη αρχισει να διαγραφονται μικρα σημαδακια στα οπισθια μου αλλα αυτο δεν τον σταματα. Κατεβαζει την τριτη παλι στο δεξι μου οπισθιο με δυναμη.


Εχει φτασει κιολαςς στο εκτο χτυπημα μου...ωω θεε μουυυ μου φανταζει αιωναςς. Το σωμα μου τρεμει δεν μπορω να το ελεγξω πια ο πονος διαχεεται παντου, σε ολο μου το κορμι, σε ολο μ το μυαλο. Παρακαλω απο μεσα μου να με λυπηθει και να σταματησει, αυτος δεν το κανει ομως, προχωρα στο εβδομο χτυπημα. Ακουω ξανααα το crop να σκιζει τον αερα κι εγω να βογγαω...ΕΦΤΑ ψελλιζω και η φωνη μου ισα που ακουγεται πια, δακρυα εχουν αρχισει να τρεχουν απτα ματια μου, δακρυα χαραςς ή λυπηςςς δεν μπορω να προσδιορισω..σιγουρα ομως ειναι πονου.
Προσπαθω να αντεξω...ειναι ο Αφεντης μου..το Συμπαν μου ολοκληρο και δεν θελω να τον απογοητευσω..παιρνω για πολλοστη φορα βαθεια αναπνοη..κλεινω τα ματια..και περιμενω το επομενο χτυπημα Του...


Μετα το εβδομο με βλεπει που σχεδον παραπαταω...αλλα δεν κινουμαι ακομη....ερχοται διπλα μου και οπως ειμαι στημενη με τραβαει απο το μαλλι πισω.

- Τι συμβαινει σκλαβα; Πονας;;;;

- Οχι Κυριε..Οχι δεν ποναω..
Η καρδουλα μου το ξερει ποσο ποναω..αλλα δεν πρεπει να τον απογοητευσω..οχι δεν πρεπει....
Νιωθω να ερχεται πιο κοντα μου κ σχεδον να με ακουμπα με ολο του το σωμα..αχχ τι αγαλλιαση, νιωθω υπεροχα..το 1 λεπτο αυτο νιωθω πραγματικα υπεροχα....
Το συναισθημα αυτο δεν κρατησε για πολυ ! Κατεβαζει το ογδοο χτυπημα με δυναμη πετυχαινοντας οριζοντια και τα δυο μου οπισθια.....
- ΟΚΤΩ.. τσιριζω με εντασηη...
Με το χερι του μου κλεινει το στομα...σηκωνει ξανα το crop και με χτυπαει για εννατη φορα...ουρλιαζω μεσα απο το χερι του κι ομως δεν το παιρνει το αφηνει εκει. Μου δινει λιγα δευτερολεπτα να συνελθω...δαγκωνοντας μου το αυτι,,,και προχωρα στο δεκατο χτυπημα...προς στιγμην αγαλιαζω σκεφτομαι οτι τελειωσαμε...ειχα ξεχασει τελειως τα 2 εξτρα χτυπηματα για τα οποια ειχα τιμωρηθει προηγουμενωςςς...

- Πολυ καλα σκλαβα, εχεις ακομα αλλες δυο ομως το ξεχασες;;; Γονατισε και βαλε τα χερια στον τοιχο.

Προς στιγμη τα χανω...τι θελει να κανω να γονατισω? Γτ τι θα μ κανει, πως θα χτυπησει, τι σκεφτεται? Δισταζω για λιγα λεπτα , το μυαλο μ ειναι ακομα μουδιασμενο απτα 10 χτυπηματα.
Ξαφνου νιωθω να με αρπαζει απτα μαλλια.. να με τραβαει και να με ριχνει κατω. Αυτο ηταν αρκετο για να με κανει να ξεξυπνησω, γονατιζω αμεσως και ακουμπω τις παλαμες μου στο τοιχο...

- Oταν σου δινω μια εντολη να ακους..

Οπως ειμαι με τα χερια στον τοιχο νιωθω ενα κι αλλο ενα, δυο δυνατα χτυπηματα στην πλατη. Δυο χαρακιες εμφανιζονται αμεσως κατα μηκος της πλατης μου.
Τελειωνοντας με αφηνει για λιγο εκει, γυρναει προς το τραπεζι παιρνει το ποτο του και πινει λιγο βλεποντας με ετσι μες τα σημαδια.


- Συγνωμη Κυριε..ψελλιζω..
Τα χτυπηματα στη πλατη με εχουν φερει πια στο οριο μου...μενω εκει ανημπορη κ να θελω να κουνηθω δεν μπορω..
Περιμενα να με αγκαλιασει και να με φιλησει να με παρηγορησει για τον πονο που δεχτηκα αλλα δεν το κανει, τον ακουω να πινει το ποτο του αδιαφορα. Αυτος ειναι ο μεγαλυτερος πονοςς για μενα..


- Εχω μιση ωρα ακομα...μου λεει παλι ψυχρα. Μπορω να σε δερνω για μιση ωρα αν θελω αλλα νομιζω αρκετα, υπαρχουν κι αλλα πραγματα που μπορει μια σκλαβα να κανει για τον Κυριο της. Τα χερια πισω απο το κεφαλι σκλαβα.............
τ ω ρ α...........


Η δυνατη φωνη Του με ξεσηκωνει. Αρχιζει κ παλι να λειτουργει ο εγκεφαλος μου. Δεν χανω χρονο βαζω γρηγορα τα χερια πισω απτο κεφαλι οπως προσταξε...
Μια εκρηξη χαρας και περιεργειας ξεσηκωνει την καρδια μου.
Περιμενω να δω τι θα μου κανειιι !

Φευγει για λιγα δευτερολεπτα και επιστρεφει με ενα ζευγαρι μικρες μεταλικες χειροπεδες.


- Αυτες μικρη ειναι για να μεινουν τα χερια σου πισω.


Μου λεει και μου τις περναει στα χερια. Κλειδωνουν. Στη θεα μου γονατιστη με τις χειροπεδες, τον νιωθω να εχει ποια ερεθιστει απιστευτα. Πλησιαζει μπροστα μου ορθιος και ξεκουμπωνει το φερμουαρ. Με κοιταει λιγο ακομη απολαμβανοντας με σ αυτη τη σταση....και επειτα ελευθερωνει το μοριο του.


- Ξεκινα ...μου λεει αυστηρα..Αργα Αργα..θα εισαι ετσι για ωρα...και φροντισε να με ακους γιατι στο χερι θα εχω το crop..


Τα χερια μου δεμενα πισω και σε πληρη ακινησια δεν ειναι το καλυτερο μου..παρολα αυτα η ιδεα να ευχαριστησω τον Αφεντη μου με τον αγαπημενο μου τροπο με συναρπαζει!! Θελω να τον κανω να χαθει στη ζεστασια του στοματος μου.
Τον κοιταω στα ματια και του σκαω ενα χαμογελο επειτα πλησιαζω το μοριο του και με τη γλωσσα μου τον ακουμπω αργα και βασανιστηκα ...ξεκινω απο την κορυφη της βαλανου του και καταληγω στο τελος της σχισμης των ορχεων του..
ωω θεε μου θελω να τον ρουφηξω εδω και τωρα αλλα δεν εφτασε ακομη η στιγμη..
Ξαναπαω προς τα πανω και σαλιωνω καλα τη φουσκωτη βαλανο του κι επειτα ακουμπω πανω τα χειλη μου και κανω κυκλικες κινησεις σαν να βαζω κραγιον..σαν να ειναι το πεος του το αγαπημενο μου κραγιον ..
Δεν αντεχω αλλο και ανοιγω το στομα ..καταφερνω και βαζω ολο το μοριο του στο στομα μου.. παλινδρονω παλι κ παλι μερικες φορες..αρχιζω να αυξανω ταχυτητα και να φτυνω συχνα το μοριο του με σαλιο..εχω αρχισει να γινομαι χαλια..σαλια και διασπαρτα υγρα του εχουν κατακλυσει το προσωπο μου ομως δεν με νοιαζει συνεχιζω να τον ρουφω. Καποια στιγμη σταματω αποτομα και αρχιζω να ασχολουμαι με τους ορχεις του..τους ρουφω και τους γλυκοφιλω με ευλαβεια..επειτα ξανα ανεβαινω προς τα πανω κ ξαναμπουκωνω το στομα μου με μανια...
Τον ακουω να αναστεναζει κι αυτη ειναι η επιβραβευση μου..νιωθω ευτυχισμενη!


-Μμμμ...γεννημενη για πιπες η σκλαβα μου..Συνεχισε..


Ακουγοντας το προσταγμα του, συνεχιζω να μπουκωνομαι με το μοριο του και ξαφνου σταματαω..θελοντας να του δωσω το χρονο να ανασυγκροτηθει και να τελειωσει με μεγαλυτερη ευχαριστηση..συνεχιζω σταματαω συνεχιζω σταματαω..τον κοιτω με λατρεια..εκεινος εχει κλεισει τα ματια..βλεπω οτι εχει χαθει...
Συνεχιζω πλεον με μεγαλυτερη ενταση και αρχιζω να τον ρουφω...
Νιωθω το μοριο του να αρχιζει να συσπαται...
θα χυσει!!!!
Αμεσωςς τον αφηνω ..γερνω το κεφαλι προς τα πισω ανοιγω το στομα μ διαπλατα..βγαζω τη γλωσσα μου εξω κ τον κοιτω...περιμενενω να με χυσειιι...να με χυσειιι παντουυυ...ειμαι ενας τενεκες για χυσιμο..ο δικος Του τενεκεςςςςςςς!!



- Τωρα θα τα παρεις ολα σκλαβα.. μου λεει με ευχαριστηση και ηδονη..Θελω να σε δω γεματη με το σπερμα μου..παρτα οπως σου αξιζει...πουτανα....


Λεγοντας αυτα, αργα και βασανιστικα τελειωνει πανω μου. Πεφτουν στο στομα μου, τα περισσοτερα τα καταπινω και καποια σταζουν..


Η ωρα πια εχει τελειωσει...με κοιταζει εξουθενωμενος....και μου λεει..


- Προτεινω να το επαναλαβουμε το στοιχημα..τι λεςς ;;;; και μου κλεινει το ματι παιρνοντας με απο το χερι για να με οδηγησει στο ντους οπου μπαινουμε παρεα για μπανιο...

https://postimage.org/
[/size][/size]
https://postimage.org/
https://postimage.org/
https://postimage.org/
 

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.095
Like
12
Πόντοι
16
gypsy-with-a-dancing-bear-picture-id523714958
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
54.802
Κριτικές
90
Like
31.422
Πόντοι
24.700
[size=10pt][size=10pt]


Βγαζω βιαστικα τα παπουτσια μου κ τα τοποθετω γρηγορα σε μια ακρη, με γοργα βηματα κατευθυνομαι στη κουζινα. Βρισκω ενα ωραιο μακροστενο ποτηρι, ανοιγω την καταψυξη να βγαλω τον παγο. Ομως απο την βιασυνη κ τον πανικο μου μου πεφτουν 2 παγακια κατω, τελικα καταφερνω να τα ξεφορμαρω και βαζω στο ποτηρι 3 παγακια, ριχνω λιγη κοκα κολα αρπαζω τον ασημενιο δισκο απτο ντουλαπι και μια χαρτοπετσετα και βγαινω παλι με ταχυτητα προς το σαλονι κατευθυνομενη στο ραφι με τα ποτα. Αρπαζω το ρουμι, ριχνω αρκετη ποσοτητα στο ποτηρι τοποθετω την χαρτοπετσετα στο δισκο κ επειτα το ποτηρι πανω. Τωρα σταματαω να ειμαι φουριοζα..χαμηλωνω το βλεμμα και κατευθυνομαι σε Εκεινον με αργα βηματα..τον πλησιαζω..δεν τον κοιτω στα ματια..απλα του λεω..

- Ετοιμο το cuba libre σας Κυριε..
Νιωθω την καρδια μου ηδη να εχει πεταξει...

Με κοιταζει με ενα υφος σχεδον περιφρονησης.

- Ασε το εδω.

Το παιρνει στα χερια του και πινει μια γουλια.

- Καλο ειναι....Λεει κοφτα και με κοιταζει.




:new_shocked:

Καλά!!!  >:(

Του βάλατε ρούμι κόλα, του το σερβίρατε για Κούμπα Λίμπρε, και αυτός όχι μόνον δεν πήρε χαμπάρι ότι λείπει ο χυμός από λεμόνι καθώς και η φέτα λεμόνι στο χείλος του ποτηριού, αλλά σας απάντησε κιόλας ότι ήταν και καλό;  :huh:

Παπάρια αφέντης είναι!!!  :(

Θα ήθελα να ήξερα που τους βρίσκετε αυτούς τους άσχετους!!!  :huh:

Εγώ στην θέση του θα σας είχα βάλει το ποτήρι μαζί με τον δίσκο σερβιρίσματος στον κώλο.  >:(

 

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Μηνύματα
18.801
Like
22.903
Πόντοι
6.056
:new_shocked:

Καλά!!!  >:(

Του βάλατε ρούμι κόλα, του το σερβίρατε για Κούμπα Λίμπρε, και αυτός όχι μόνον δεν πήρε χαμπάρι ότι λείπει ο χυμός από λεμόνι καθώς και η φέτα λεμόνι στο χείλος του ποτηριού, αλλά σας απάντησε κιόλας ότι ήταν και καλό;  :huh:

Παπάρια αφέντης είναι!!!  :(

Θα ήθελα να ήξερα που τους βρίσκετε αυτούς τους άσχετους!!!  :huh:

Εγώ στην θέση του θα σας είχα βάλει το ποτήρι μαζί με τον δίσκο σερβιρίσματος στον κώλο.  >:(
προφανως ο ανθρωπος ειχε στο μυαλο του πως θα σαπακιασει στο ξυλο την μοσχαρα
τι να σου κανει το κουμπα λιμπρε εδω?
την αλλη φορα ας τους ποτισει κανα αψεντι...τι να πω...

παλι την εδειραν και δεν τη γαμησαν... *P
 

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Μηνύματα
1.428
Like
25
Πόντοι
16
μπηκα να δω κανα στανταρακι...
 

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Μηνύματα
18.801
Like
22.903
Πόντοι
6.056

gianis85

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Μηνύματα
125
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
1
Τι γελοία που είσαι ρε χοντρή,και εσύ και ο μαλάκας που σε πηδάει.
Σιχάματα.
 
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
:new_shocked:

Καλά!!!  >:(

Του βάλατε ρούμι κόλα, του το σερβίρατε για Κούμπα Λίμπρε, και αυτός όχι μόνον δεν πήρε χαμπάρι ότι λείπει ο χυμός από λεμόνι καθώς και η φέτα λεμόνι στο χείλος του ποτηριού, αλλά σας απάντησε κιόλας ότι ήταν και καλό;  :huh:

Παπάρια αφέντης είναι!!!  :(

Θα ήθελα να ήξερα που τους βρίσκετε αυτούς τους άσχετους!!!  :huh:

Εγώ στην θέση του θα σας είχα βάλει το ποτήρι μαζί με τον δίσκο σερβιρίσματος στον κώλο.  >:(


ψψψψψ πως φαινεται ο επαγγελματιαςςςς  :cheesy:
μην ανησυχειςς αμα με προσλαβεις θα το κοβω φετες φετες το λεμονακι  boss :2funny:
 
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Συναγωνιστές μην απαντάτε.

Πρόκειται για attention whore troll από το Cosmopolitan,

που εγκλωβίστηκε εδώ.


Υπομονή και αδιαφορία.
 

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Μηνύματα
18.801
Like
22.903
Πόντοι
6.056
χαθηκε και ο sirstephen να δωσει τα συγχαρητηρια του....

μαλλον ειναι απο τους απογοητευμενους bdsmτετοιους..
μετα τη συναντηση στην αθηνα.... :rolleyes:
 

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Μηνύματα
950
Κριτικές
52
Like
2.519
Πόντοι
2.480
Εχεις πμ baby pentagiotissa
 

MichaelAngelo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Μηνύματα
111
Like
0
Πόντοι
1
Αντμινς μπανάρετέ με δεν μπορώ να βλέπω τέτοιες μαλακίες
 

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
718
Like
0
Πόντοι
6
:new_shocked:

Καλά!!!  >:(

Του βάλατε ρούμι κόλα, του το σερβίρατε για Κούμπα Λίμπρε, και αυτός όχι μόνον δεν πήρε χαμπάρι ότι λείπει ο χυμός από λεμόνι καθώς και η φέτα λεμόνι στο χείλος του ποτηριού, αλλά σας απάντησε κιόλας ότι ήταν και καλό;  :huh:

Παπάρια αφέντης είναι!!!  :(

Θα ήθελα να ήξερα που τους βρίσκετε αυτούς τους άσχετους!!!  :huh:

Εγώ στην θέση του θα σας είχα βάλει το ποτήρι μαζί με τον δίσκο σερβιρίσματος στον κώλο.  >:(

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πέθανα, ένα αυτόγραφο τύπε
 

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Μηνύματα
1.395
Like
21
Πόντοι
16
Τύπε, δεν έχει survivor και έχεις πάρει σβάρνα όλα τα ανενεργά θέματα; Σε καταλαβαίνω.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom