Νέα

Fun and Joy

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.755
Κριτικές
2
Like
2.712
Πόντοι
1.306
Επίσκεψη Π/Σ/Κ στο Fun & Joy Adult Resort for couples


Βρίσκεται στο Allenbach περίπου 40 χιλιόμετρα ανατολικά της Trier και 60 χλμ δυτικά της Frankfurt. Κυριολεκτικά στην μέση του πουθενά.

Αποκλειστικά και μόνον για ζευγάρια. Ξενοδοχείο με καλές ανέσεις, πεντακάθαρο. Το παιχνίδι αρχίζει γύρω στις 17.00 και διαρκεί μέχρι τις 03.00 Παρασκευή και Σάββατο. Χώροι πεντακάθαροι με 8 μεγάλα θεματικά δωμάτια, σκεπασμένη πισίνα για περίπου 30 άτομα, τζακούζι για 10 άτομα, σάουνα και χαμάμ. Επίσης τρείς χώροι για σκληρότερα παιχνίδια στο υπόγειο. Μια ντίσκο μικρή (η οποία χρησίμευει και ως καπνιστήριο)

Παρουσίες. Παρασκευή περί τα 40 ζευγάρια ηλικιών από 28-30 μέχρι 60-65 χρόνων Σάββατο 80 ζευγάρια παρόμοιων ηλικιών. Θηλυκά από πολύ καλά έως μπάζα.

Το κλού του Σαββάτου δύο 50αρες καλοστεκούμενες που δεν αφήσανε πούτσα που να μην την ρουφήξουνε ενώ στα διαλείματα γαμιόντουσαν συνεχώς με τους συνοδούς τους (ο ένας πενηνταπεντάρης ο άλλος γύρω στα εξηνταπέντε).

Κόστος με δωματιο (Class 3 δηλαδή περίπου 25 τμ πλήρως εξοπλισμένο) πρωινό και μπουφέ φαγητό των ποτών συμπεριλαμβανομένων 420 ευρώ συν τα έξοδα μετακίνησης...

Το τζακούζι όλα τα λεφτά... κρίμα που το γαμίσι μέσα δεν επιτρεπόταν (για λόγους υγιεινής)...

Θα ξαναπάω σύντομα ...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom