Νέα

FKK Artemis

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα epanastatis1969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

epanastatis1969

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
7
Like
2
Πόντοι
0

Αγαπημένοι μου πουτανιάρηδες θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις υπέρτατες συγκινήσεις και ερωτικές  απολαύσεις πού έζησα μαζί με δύο αγαπημένα μου φιλαράκια στον ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ  του Βερολίνου που ακούει στο όνομα ARTEMIS …!!
Δεν έχει καμμία  απολύτως σχέση με τα ελληνικά σπίτια  ηδονής ή μασατζίδικα αφού οι υπηρεσίες που προσφέρουν ΔΕΝ αξίζουν ούτε κατά διάνοια τα λεφτά που ζητάνε.
Για να γίνω πιο σαφής φτάνοντας στην είσοδο του τεράστιου σε όγκου κτίσματος  ξεχωρίζει η τεράστια επιγραφή στο εξωτερικό με έντονα κόκκινα γράμματα  και η άμεση πρώτη επαφή με την χλιδή από το χώρο κιόλας της υποδοχής…
Περριτό να αναφερθώ στο τεράστιο παρκιν και την άνετη πρόσβαση από τον αυτοκινητόδρομο…
Μπαίνοντας μέσα  κατάλαβα αμέσως ότι κάτι μεγάλο παίζεται εδώ και ΔΕΝ με διέψευσε η διαισθησή μου.
Συγκεκριμένα σε άψογα αγγλικά μας διευκρινίστηκε  ότι η είσοδος των 70 ευρώ περιλαμβάνει φαγητό nolimit  και ποτό  προσωπική βιολογική σάουνα , βιολογική πισίνα ,αίθουσα γυμναστικής , υδρομασάζ , πριβέ πολυτελείς χώρους παρακολούθησης hard core ταινιών.
Η κάθε κοπέλα στοιχίζει 60 ευρώ το γεμάτο μισάωρο και 120 ευρώ για 1 ώρα τουλάχιστον , παθιασμένου χωρίς  φραγμούς και αναστολές  έρωτα
Παίζει πολύ και η ποικιλία προγραμμάτων 2+2 , 3+2, 1+2 κ.λ.π.
Ξεπερνώντας λοιπόν το αρχικό σοκ και τράκ και αφού υποχρεώθηκα όπως όλοι σε μπάνιο και αλλάγή ενδυμασίας  με ρόμπα!! Ολόσωμη και σαγιονάρες !!
Βρέθηκα επιτέλους  στο μεγάλο σαλόνι – μπάρ  πού έβριθε από ολόγυμνες καυλιάρες – μουνάρες  πού μόνο στα πιο τρελλά σου όνειρα  μπορείς να έχεις…
Φιλική διάθεση για κουβέντα  προσέγγιση χαλαρή  ανταλλαγή φιλοφρονήσεων και μετά έτσι …απλά κρεββάτι!!!
Το μυστικό εδώ είναι ότι οι κοπέλες αγαπάνε αυτό που κάνουνε και βασικός στόχος είναι να μένει ο πελάτης ΑΠΟΛΥΤΑ  ικανοποιημένος!!
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν κάνουν κέφι τον πελάτη απλά δεν πηγαίνουν μαζί του  στο κρεβάτι διότι δεν θέλουν απλή ξεπέτα αλλά  να μείνει τρισευτυχισμένος ο πελάτης και να το διαφημίζει παντού και  φυσικά να γίνει ΜΟΝΙΜΟΣ θαμώνας με στάνταρ μόνιμες κοπέλες που ταιριάζει στο…κρεβάτι!!!
Έτσι  ενώ ξεκινήσαμε γύρω στις 11 το βράδι τελικά φύγαμε από εκεί αργά 5 μετά τα μεσάνυχτα τρισευτυχισμένοι ξεθεωμένοι και ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένοι.!!
Όσον αφορά την ώρα παραμονής μου με την κοπέλα στο υπερπολυτελές δωμάτιο πιστέψτε με  ήταν ότι καλύτερο έχω ζήσει έως τώρα …
Σαν να ήταν η ιδανική γκόμενα γκομενά μου , ατέλειωτα  γλωσσόφιλα     γλειφωμούνια , τσιμπούκια με πάθος χωρίς καπότα και λίγο ..δόντι για υπέρμετρη καύλα και το κυριότερο Πάθος ,Ένταση, και αίσθηση ..συναισθήματος ερωτικού πού από πουτάνα δεν έχω πάρει ποτέ μέχρι τώρα!!!
Πραγματικά ούτε εγώ ούτε εκείνη θέλαμε να τελειώσει το γαμήσι …γρήγορα!!
Γουστάραμε και οι δύο  την καύλα ενός όμορφου ερωτικού παιχνιδιού και χωρίς υπερβολές έχυσε και η ίδια τουλάχιστον μία φορά….
Στο τέλος με πολύ ευγενικό τρόπο  κατεβήκαμε κάτω όπου την πλήρωσα με ευχαρίστηση το ποσό των 120 ευρώ πού όντως τα άξιζε!!! Value for money!!!!!
Δεν μπορείτε να φανταστείτε με πόση ΧΑΡΑ έδωσα τα λεφτά και θα έδινα περισσότερα γιατί πραγματικά πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ και θα μου μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη μου πόσο καύλα πέρασα….
Παναγιώτης 69*******
 
  • Like
Αντιδράσεις: Zois91

komis diablo

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Μηνύματα
601
Κριτικές
6
Like
204
Πόντοι
6
Αχ βρε παναγιωτη τι μαs κανειs μαs εφτιαξεs πολυ αγρια και εγω πριν καιρο ειχα μια αναλογη εμπειρια σε ενα κλαμπ τηs Φρανκφουρτηs(FKK OASE) αν δεν κανω λαθοs αυτο το κλαμπ που λεs πρεπει να ειναι το γνωστο FKK ARTEMIS το εχω δει και εγω ψαχνονταs στο ιντερνετ σε καταλαβαινω απολυτα τι λεs η ατμοσφαιρα και η συμπεριφορα ειναι gfe χαλαλι τα λευτα
 

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Μηνύματα
1.243
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Πειτε καμια αλλη λεπτομερεια για Βερολινο.....αφου λογω των φθηνων εισητηριων μπορουμε να "πεταχτουμε" εστω και για σκ. !
νομίζω για το αρτεμις ειναι το
 
OP
OP
E

epanastatis1969

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
7
Like
2
Πόντοι
0
Πειτε καμια αλλη λεπτομερεια για Βερολινο.....αφου λογω των φθηνων εισητηριων μπορουμε να "πεταχτουμε" εστω και για σκ. !
νομίζω για το αρτεμις ειναι το

Εμένα όλο το πακετάκι μου βγήκε 500 ευρώ μόνο, δηλαδή:
-Εισητήρια αεροπορικά
-Ξενοδοχείο με πολύ καλό πρωινό
-Φαγητό
-Αυτοκίνητο ενοικιαζόμενο
-2 φορές είσοδο στο μαγαζί
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου pm.
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
166
Παιδιά,

όσοι πηγαίνουν εκεί συχνά..ξέρουν και το kit cut, το μπαράκι όπου όλα είναι πιθανα. Μπαίνεις...σκοπεύεις και κάνεις....δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις αγάμητος εκτός αν το θελεις.
Βεβαίως είναι ελευθέρων ηθών, δηλαδή θα δεις τα ...ΠΑΝΤΑ! Ζευγάρια με ζευγάρια, άντρες μεταξύ τους, γυναίκες μεταξύ τους, ντουέτα και τρία και κουαρτέτα...ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!
 

Cialis

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Μηνύματα
171
Κριτικές
11
Like
13
Πόντοι
11
Παιδιά,

όσοι πηγαίνουν εκεί συχνά..ξέρουν και το kit cut, το μπαράκι όπου όλα είναι πιθανα. Μπαίνεις...σκοπεύεις και κάνεις....δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις αγάμητος εκτός αν το θελεις.
Βεβαίως είναι ελευθέρων ηθών, δηλαδή θα δεις τα ...ΠΑΝΤΑ! Ζευγάρια με ζευγάρια, άντρες μεταξύ τους, γυναίκες μεταξύ τους, ντουέτα και τρία και κουαρτέτα...ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!
To Kit cat όμως δεν απαιτεί ντύσιμο σύμφωνα με το θέμα του party?
Αν έχεις προσωπική εμπειρία δεν δίνεις περισσότερες πληροφορίες;
Στο internet που το έχω δεί, δείχνει ότι όλα μπορούν να συμβούν εκεί, αλλά μάλλον έχει περιορισμούς στην είσοδο
 

komis diablo

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Μηνύματα
601
Κριτικές
6
Like
204
Πόντοι
6

Καλησπερα σας αγαπητοι συμπουρδελιαριδες συναγωνιστες θα καταθεσω και εγω την εμπειρια που ειχα την περασμενη Δευτερα  απο το εν λογο ιδρυμα το πρωτο και κυριοτερο που διαπιστωσα ηταν οτι υπηρχε ευκολη προσβαση με ολα τα μεσα μεταφορας διοτι ειναι κοντα σε ενα εκθεσιακο κεντρο συγκεκριμενα εγω πηγα με το τραινο .Στο ψητο λοιπον στην την αρχη που μπηκα  τα πραγματα ηταν πολυ ηρεμα ελαχιστα ατομα και πολυ λιγες κοπελες οσο περνουσε η ωρα ομως σκαγαν μυτη
διαφορα κοματια για ολα τα γουστα. Εγω μετα απο μια ενδελεχη ερευνα κατεληξα σε ενα ωραιο δυδυμο με μια Γερμανιδα και μια Καζακστανη οι οποιες κυριολεκτικα
με ξεζουμισαν σαν να ημουν ο γκομενος τους την δε Γερμανιδα τελειωσα στο στομα της  .Μετα  απο ενα διαλειμα περιπου 2 ωρων πηρα και μια Ουγκαρεζα  με τριαρι σιλικονατο στηθος .Γενικα υπαρχει μια ατμοσφαιρα GFE ολες οι γκομενες γουσταρουν αυτο που κανουν και το κανουν πολυ καλα χωρις βιασυνες και μουτρα οπως
γινεται εδω με τις περισσοτερες νομιζεις πως ολες ειναι γκομενες σου υπαρχει ενα ειδος φλερτ πριν το κρεβατι οχι ετσι στην ψυχρα και ισως αυτο ειναι που
κανει την διαφορα . Εκτος απο αυτα μπορεις να χαλαρωσεις και στα διαφορα facilities οπως σαουνα χαμαμ τζακουζι και μασαζ απο επαγγελματιες μασερ
Αυτα τα ολιγα οποιος θελει περισοτερες λεπτομερειες ας στειλει pm
 

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Bρέθηκα στο Artemis ένα δευτεριάτικο απόγευμα πριν από λίγες βδομάδες. Η Δευτέρα ίσως είναι η χειρότερη μέρα από πλευράς προσέλευσης κοριτσιών.  Δεν είδα αρκετή πελατεία, ο κόσμος μάλλον δεν πολυδιασκεδάζει αμέσως μετά το σαββατοκύριακο και αυτός φαίνεται να είναι και ο λόγος των πολλών απουσιών των εργατριών του σεξ.
Ξόδεψα λοιπόν  αρκετές ώρες εκείνο το απόγευμα στο πολυτελές και καινούργιο club. Mίλησα με αρκετά κορίτσια και με ακόμα περισσότερες μεγαλοκοπέλες. Δεν  έδειξα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τελευταία κατηγορία, αλλά μιας και με πλησίαζαν ασταμάτητα δεν έχασα την ευκαιρία να ανταλλάξω μερικές γλυκές κουβέντες. Δεν έκλεινα την πόρτα σε καμμία, αν και μόνο τρεις μου άρεσαν πραγματικά, τις οποίες και δοκίμασα διαδοχικά. Συνολικά στη διάρκεια της βραδυάς πρέπει να συγκεντρώθηκαν καμιά τριανταριά κοπέλες αλλά η ποιότητα στον τομέα της εμφάνισης ήταν χαμηλή.
Η πρόσβαση στο Artemis είναι εύκολη. Αν χρησιμοποιήσει κανείς μέσα μαζικής μεταφοράς είναι προτιμότερο να μεταβεί με S-bahn. Από τον σταθμό Westkreuz είναι ένας μικρός περίπατος.
Το τελικό ερώτημα δεν είναι αν αξίζει κανείς να το επισκεφθεί. Αν βρεθεί στο Βερολίνο για δουλειές ή για ταξίδι αναψυχής τότε ασφαλώς και πρέπει να κάνει ένα πέρασμα. Καλύτερα όμως να αποφύγει Δευτέρες, Τρίτες μιας και φαίνεται πως τότε παίρνουν το «ρεπό» τους αρκετές όμορφες.  Στην reception καταβάλλει το αντίτιμο των 70€ και αυτό του δίνει το δικαίωμα να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων για όσο χρονικό διάστημα παραμείνει μέσα στο club. Για να απολαύσει κατ’ ιδίαν τις υπηρεσίες των κοριτσιών πρέπει να διαθέσει το ποσό των 60€ ανά μισάωρο. Οι υπηρεσίες είναι υψηλού επιπέδου, άλλωστε έχει την ευχέρεια να  συζητήσει τις προτιμήσεις  και τις προσδοκίες του πριν μπει με την κοπέλα στο δωμάτιο.
Αλλά να κάνει κανείς το ταξίδι μόνο και μόνο για το σεξ στο Artemis ή και σε οποιοδήποτε άλλο FKK της Γερμανίας, δεν νομίζω πως είναι η άριστη επιλογή. Το αντίπαλον δέος βρίσκεται εδώ στην Ελλάδα και ακούει στο όνομα city tours.
Kάνοντας μια ανάλυση κόστους-ωφέλειας βγαίνει το συμπέρασμα πως για να αποσβεστούν τα πάγια έξοδα του ταξιδιού (αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία) απαιτούνται απανωτές επισκέψεις στο Artemis. Επίσης για να μειωθεί η μέση τιμή ανά συνεύρεση στη διάρκεια μιας δεδομένης επίσκεψης πρέπει να κλειστεί πάνω από ένα μισάωρο. Και επ’ ουδενί οι εδώ επισκέπτριες δεν υστερούν σε ομορφιά από τις εξωχώριες συστεγαζόμενες. Στο FKK έχεις βέβαια την δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές, αλλά και από την άνεση του σπιτιού σου μπορείς να προγραμματίσεις κάποιες δυνατές εμπειρίες, έχοντας την ευχέρεια του ιδανικού επιμερισμού των ερωτικών συναντήσεων μέσα στο χρόνο, καθώς και μια πληθώρα πληροφοριών στην διάθεσή σου για τη σωστή επιλογή.
Ένα διήμερο ταξίδι στο Βερολίνο με δύο επισκέψεις στο μεγάλο club και δύο ώρες συνολικού σεξ στοιχίζει πάνω από 600€ (μόνο για το Artemis απαιτούνται 380€), όταν με τα ίδια χρήματα και με ελάχιστες μετακινήσεις απολαμβάνεις δύο (από τις καλύτερες) τουρίστριες για μια ώρα την κάθε μία.
Εντέλει για σεξοτουρισμό ιδανικές είναι κάποιες (αρκετές) τριτοκοσμικές χώρες της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής, όπου μπορεί κανείς να βρει οικονομικές και ποιοτικές ερωτικές υπηρεσίες, ενώ  ταυτόχρονα του δίνεται η ευκαιρία να απολαύσει τις ομορφιές της φύσης ή να περιηγηθεί εντυπωσιακά μνημεία. 

 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.597
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Εμένα όλο το πακετάκι μου βγήκε 500 ευρώ μόνο, δηλαδή:
-Εισητήρια αεροπορικά
-Ξενοδοχείο με πολύ καλό πρωινό
-Φαγητό
-Αυτοκίνητο ενοικιαζόμενο
-2 φορές είσοδο στο μαγαζί
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου pm.
για να μη σε ζαλιζουμε με πμ πες μας εδω λεπτομερειες για αεροπορικα ,ξενοδοχειο,(1 η 2 διανυκτερευσεις,ονομα κλπ...)γιατι εγω προσωπικα την ψαχνω να παω με ενα φιλαρακι τον σεπτεμβρη ,η εκει η στη Φραγκφουρτη....
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
16
Epanastatis1969, komis diablo και Kriton5 ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις πληροφορίες.

Πείτε μου παρακαλώ από τι εθνικότητες κοπέλες είχε.
 

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Μηνύματα
293
Like
0
Πόντοι
1
για να μη σε ζαλιζουμε με πμ πες μας εδω λεπτομερειες για αεροπορικα ,ξενοδοχειο,(1 η 2 διανυκτερευσεις,ονομα κλπ...)γιατι εγω προσωπικα την ψαχνω να παω με ενα φιλαρακι τον σεπτεμβρη ,η εκει η στη Φραγκφουρτη....
FKK Palace θα πας λίγο πιο έξω από Φρανκφούρτη. 70€ η είσοδος και 50€ το γεμάτο μισάωρο με όποιο μουνί θες με BBJ και COB. To CIM χρεώνεται +50€ και το anal από 50€ - 100€. Η Lufthansa έχει για μετά τον Οκτώμβριο μέχρι και 90€ εισητήριο.
 

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Μηνύματα
2.011
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
για να μη σε ζαλιζουμε με πμ πες μας εδω λεπτομερειες για αεροπορικα ,ξενοδοχειο,(1 η 2 διανυκτερευσεις,ονομα κλπ...)γιατι εγω προσωπικα την ψαχνω να παω με ενα φιλαρακι τον σεπτεμβρη ,η εκει η στη Φραγκφουρτη....


2 εταιρίες για Βερολίνο

www.easyjet.com]easyjet [/URL] (Schonefeld αεροδρόμιο) όσο πιο νωρίς κλείσεις για αργότερα τόσο πιο φθηνά σου έρχεται

www.olympicairlines.com]olympicairlines[/url] (Tegel αεροδρόμιο)

www.booking.com] (Ξενοδοχεία για booking)[/url]

 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
11.883
Κριτικές
140
Like
421
Πόντοι
3.595
Εμένα όλο το πακετάκι μου βγήκε 500 ευρώ μόνο, δηλαδή:
-Εισητήρια αεροπορικά
-Ξενοδοχείο με πολύ καλό πρωινό
-Φαγητό
-Αυτοκίνητο ενοικιαζόμενο
-2 φορές είσοδο στο μαγαζί
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μου pm.

φοβερά μέρη αυτά στη Γερμανία...όπως και το Palace στη Φραγκφούρτη κλπ...αλλά 500 όλα μαζί μόνο δε νομίζω,εισιτήρια,έξοδα κλπ...αφού μια κοπέλα κάνει από 100 με 150 Ευρώ...
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
16
φοβερά μέρη αυτά στη Γερμανία...όπως και το Palace στη Φραγκφούρτη κλπ...αλλά 500 όλα μαζί μόνο δε νομίζω,εισιτήρια,έξοδα κλπ...αφού μια κοπέλα κάνει από 100 με 150 Ευρώ...

Συμφωνώ. Από αυτά που διαβάζω ένα παρασκευοσαββατοκύριακο χρειάζεσαι 1000€ για να περνάσεις ευπρεπώς. Τουλάχιστον. Εγώ θα υπολόγιζα παραπάνω για 'μένα.
 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
11.883
Κριτικές
140
Like
421
Πόντοι
3.595
Συμφωνώ. Από αυτά που διαβάζω ένα παρασκευοσαββατοκύριακο χρειάζεσαι 1000€ για να περνάσεις ευπρεπώς. Τουλάχιστον. Εγώ θα υπολόγιζα παραπάνω για 'μένα.

σίγουρα...250 περίπου εισιτήριο,2 νύχτες από 100 τουλάχιστον ξενοδοχείο,φαγητό,μικροέξοδα πολλά και 3-4  το λιγότερο συνεδρίες από 100-120...
 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.597
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Καταρχας αφου ευχαριστησω τον Σολι για την γρηγορη και ουσιαστικη τοποθετηση του να πω οτι με ενα προχειρο υπολογισμο και εγω γυρω στο 1000αρικο το υπολογιζω για ενα αξιοπρεπες τριημερο με 2 διανυκτερευσεις....αντε εντελως οικονομικα στα 800...
παντως θεωρω οτι αξιζει και μονο οτι αλλαζει η ψυχολογια σου απο το ταξιδι ,το διαφορετικο περιβαλλον κλπ.....
Ο καθενας βεβαια το βλεπει με το δικο του ματι οποτε.....
Εγω προσωπικα μαλλον θα το δοκιμασω .....
Ναστε καλα μαγκες για την ενημερωση :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
 

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Μηνύματα
293
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ. Από αυτά που διαβάζω ένα παρασκευοσαββατοκύριακο χρειάζεσαι 1000€ για να περνάσεις ευπρεπώς. Τουλάχιστον. Εγώ θα υπολόγιζα παραπάνω για 'μένα.
200€ εισητήριο, 120€ το αμάξι, 100€ το ξενοδοχείο για δύο ημέρες, 50€ για το γέμισμα το αυτοκινήτου, 30€ φαγητό = 500€ ξεκινάς χωρίς κοκό.
Εγώ σου λέω και άλλα 500€ να πας στα 1000€ μαζί με τα ψώνια με ποικιλία από μουνία που "γαμιούνται", γιατί όλα αυτά τα citytours που έρχονται εδώ, δυστυχώς αγαπητέ όπως δείχνουν οι κριτικές του site μάλλον αγγαρεία κάνουν.
 

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
765
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
και εγω με τη σειρα μου να επαληθευσω ολους τους προηγουμενους...ημουν τον ιουλιο εκει!βερολινο για 8 μερες κ πηγα στο ενλογω κλαμπ 3 σερι μερες! τα 500 ευρω που αναφερθηκαν για ενα πολυ καλο σ/κ δεν φτανουν σιγουρα! γενικα το βερολινο βολευει πολυ λογω easy jet...αν κλεισεις νωρις τα εισιτηρια ειναι πολυ-πολυ φθηνα!
 

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
765
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
κατι αλλο! το artemis δεν ειναι το καλυτερο φυσικα! το palace στην φρανκφουρτη ειναι πολυ καλυτερο!μεγαλυτερο κ καλυτερες γκομενες...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom