Νέα

ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: 1999: Φοιτήτρια , μουνάρα , σερβιτόρα . 2016: ΣΚΡΑΠ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
9.752
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Η ιστορία όπως γράφω στον τίτλο, είναι 100% αληθινή.

Γι'αυτό πιθανόν να μην έχει τόσο πολύ πλάκα, σασπένς και έντονη πλοκή.
Συμβαίνουν κι αυτά στη ζωή.


Η τύπισα το 1999 σπούδαζε στο ΕΜΠ. Σε εκείνο το χώρο που θυμίζει ΚΨΜ και μυρίζει σταβλίλα,
με μέσο όρο αλλαγής σώβρακου τις 3 βδομάδες, οι λίγες γυναίκες ξεχωρίζουν.
Αυτή που ήταν και μπάνικο μουνέτο ήταν κάτι σαν θεά Αφροδίτη.
Ωστόσο δεν ήταν η τυπική γκομενάρα.
Το έπαιζε κουλτούρα, μυαλό και εναλλακτική.
Γι'αυτό και για χαρτζηλίκι , δεν πήγε να δουλέψει ως ξέκωλη σερβιτόρα στο μπουρνάζι , που ήταν και δίπλα στο σπίτι της . Πήγε σε πιο ... κουλτουριάρικο μαγαζί , που δεν παίζουν ελληνικά και πάνε πιο "ψαγμένοι" (του κώλου στην πραγματικότητα) τύποι.

[size=8pt][Οι φανατικοί & παλιοί αναγνώστες μου, μην χαίρεστε , δεν έχουμε να κάνουμε με αυθεντική 100% Lako-κατάσταση εδώ, ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ][/size]

Κι εκεί τον κώλο της και τα βυζιά της χάζευαν βέβαια, αλλά δεν φόραγε ψηλοτάκουνα , ούτε μίνι, ούτε είχε το μαλλί πλατινέ , ούτε φόραγε το πιο έντονο φούξια γκλίτερ. Κυριαρχούσε το μαύρο (ωστόσο είπαμε , ΟΧΙ ΕΞΑΡΧΕΙΑ).


Η σχέση μου μαζί της ; Σχεδόν ανύπαρκτη. Απλά έτυχε , να πηγαίνω στο συγκεκριμένο μαγαζί με μία τελείως περιστασιακή παρέα ,για ένα εξάμηνο , από αρχές φθινοπώρου, μέχρι σχεδόν το πάσχα.
Ενας τύπος από τους κυρίαρχους στην παρέα που με πήγαινε εκεί , ήταν γνώστης του μαγαζιού, των θαμωνων και των ιδιοκτητών, από τα θεμέλιά του (πρέπει να πηγαίνει ακόμη). Αυτός ήξερε τους πάντες και τα πάντα.

Η τύπα ως σερβιτόρα, που είχε σε εκτίμηση τον τύπο από την παρέα μου, ο οποίος μας πήγαινε ουσιαστικά εκεί , μας περιποιόταν άψογα ομολογουμένως. Πίναμε ποτά κανονικά, σφηνάκια σπέσιαλ, τίποτε μπόμπα και είχαμε και πιατέλες εξτρά κτλ κτλ κτλ Ήταν και οι ιδιοκτήτες όπως είπα, κολλητοί του δικού μας "παράγοντα" . Ένας από τους κολλητούς των αφεντικών , ήταν και αυτός που τη γαμούσε. Έτσι σκέτα, άνευ σχέσης, γιατί ο τύπος την έπεφτε και σε διάφορες πελάτισες κατά καιρούς. Ωραίος τύπος, στη δική μου ηλικία , 2 ή 3 χρόνια μεγαλύτερος από τη λεγάμενη.

Κάνω σαφές, ότι το μαγαζί ήταν μικρό , κανείς από τους ιδιοκτήτες δεν είχε άλλο και κανείς τους δεν ήταν (ούτε τώρα είναι) λεφτάς.Μιλάμε για τρύπα. Αντίστοιχα δεν έπαιζε πόζα με οχήματα κτλ. Δεν βοηθούσε και η τοποθεσία! Αλλά και οι απόψεις των θαμώνων. Κουλτούρα του κώλου κτλ. Εκεί θα μέτραγε μόνο καμιά αναπαλαιωμένη bmw μηχανή της κατοχής ή αντίστοιχη βέσπα.Αν και επειδή κανείς δεν έπινε λιγότερα από 5-6 ποτά (συχνά πολύ περισσότερο) , οι περισσότεροι έφευγαν με τα πόδια , αφού ήταν γείτονες ή οι λίγο πιο μακρινοί με ταξι .

[size=8pt](Ο L33 σας, πήγαινε εκεί από την άλλη άκρη με αυτοκίνητο , αλλά η τύχη τον είχε ευνοήσει και δεν είχε ποτέ προβλήματα με τα ... αλκοολόμετρα και το νόμο).[/size]

Στους μήνες αυτούς που πήγαινα , έτυχε και πήγαινα τουλάχιστον 2-3 φορές τη βδομάδα, συχνά περισσότερες και κάποιες φορές κάθε μέρα.Τη λεγάμενη , την έβλεπα λοιπόν συχνά.Πρέπει να με θεωρούσε ξεχωριστό τύπο . Δεν ξέρω ακριβώς με ποια έννοια. Πιθανόν με την έννοια του εξωγηϊνου.Μου είχε ομολογήσει ένα βράδυ , ότι εκεί μέσα δεν είχε ξαναδεί ποτέ τύπο με pin-stripe σακάκι και ποκάμισα με διπλές μανσέτες και μανικετόκουμπα (chalk stripe δεν είχα φτιάξει ακόμη, όπως δεν είχα ακόμη αρχίσει το ξύρισμα με φαλτσέτα, μιλάμε για έναν L33 πρωίμου σταδίου).Ομολογώ ότι αργότερα, όταν είχα πάψει να πηγαίνω , μετάνιωνα που δεν της την έπεσα, αλλά είχα ξεπεράσει ήδη το στάδιο του πυρφορού και τηρούσα με θρησκευτική ευλάβεια τις καμακοαρχές που έχω περιγραψει , ανάμεσα στις οποίες είναι και το ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ).

Το θέμα όμως, δεν είμαι εγώ, είναι αυτη.

Στους μήνες που πήγαινα, είδα να της την πέφτουν ... όλοι. Πλην εμού ίσως και του τύπου που μας πήγαινε εκεί , ο οποίος είχε κάποιο σέβας στον άλλο που τη γαμούσε (ρεμάλι της κοινωνίας εκείνος, με εξώγαμο από το τέλος της γ λυκείου).
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ.

Έδειχνε να τους σνομπάρει όλους.


Τα χρόνια πέρασαν ........
Όπως είπα στο στέκι εκείνο δεν ξαναπήγα ... μετά το έτος 2000 ... γύρω στο πάσχα .....


Πριν λίγες μέρες όμως, έκανα φίλους στο φατσοβιβλίο , δύο άτομα από εκεινη την παρέα.
Οπότε .... αναδύθηκε στους ... "people you may know"


και η λεγάμενη ..........


ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΩ FRIEND REQUEST,
αλλά επειδή έχουμε 2 κοινούς friends
(μάλλον και περισσότερους)
το προφίλ της , είναι πλήρως εμφανές.


Τι βλέπω ;;;;;;;

Καμία σχέση.
Κανέναν άνδρα.

Έχει 1800 φωτογραφίες ...........


Ψαρεμένες από το νετ , νεράϊδες, παραμυθάκια, κάστρα με πρίγκηπες , ξωτικά ,
του κώλου τα 9μερα , της ψωλης τα 3χρονα
και τα @@ μας που κουδουνιζουν.


Και καψουροτσιτάτα , για κορίτσια της Α' Γυμνασίου.
http://[video]www.f-covers.com/cover/fairy-tale-fantasy-neuschwanstein-castle-bavaria-facebook-cover-timeline-banner-for-fb.jpg[/img[/video]]
[img]http://images.firstcovers.com/covers/a/a_fairy_tale-3947.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.pagecovers.com/user-covers/12-1-2012/fairy_tale_love.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.lovethispic.com/uploaded_images/43508-Fairy-Tales.jpg[/img[/URL]]
[img]http://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2015/06/amazing-photography-margarita-kareva-fb__700.jpg


(Στο σημείο αυτό , ΤΟΝΙΖΩ , μην πεταχτεί καμία κότα του φόρουμ  και πει ότι την εκθέτω , βάζοντας φωτογραφίες της . ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΦΙΛ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ... ΥΦΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ )


Έχει και 4-5 δικές της.
Στο σπίτι της όλες, με το ... σκύλο της.


Μεγαλόσωμος ............


Αρκετοί από τους τύπους που τους είχε χυλοπιτιάσει τότε, έχουν φωτογραφίες με πάνω από 10 γκόμενες στο προφίλ τους .........
(κάποιες όταν πηγαίναμε εμείς στο στέκι αυτό , θα ήταν σε βρεφονηπιακό σταθμό)
άλλος έχει προφίλ με την cayman του .................

άλλος έχει .... 4 κόρες ........

κτλ
 

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Το θέμα beastiality το έχει ήδη θίξει ο Πρόεδρος Πορνομετανάστης.
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
Δεν εχει συνεχεια;
 

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Μηνύματα
149
Like
26
Πόντοι
1
Ο Λακης θελει να τονισει μια βασικη αρχη με το παραδειγμα που μας αναφερει που σχετιζεται με την Αλαζονια των Ελλε(η)νιδων που ευτυχως συχνα, πυκνα παιρνουν αυτο που αξιζουν. Ενοει δλδ πως οι γκομενες στις ηλικιες των 16-27 (και πολυ λεω) επειδη ειναι πολυ περιζητητες (κυριως λογο των πυρφορων-αγαπουληδων που λογω χαμηλης αυτοεκτιμησης την πεφτουν σε ο,τι κινεται ακομα και σε μπαζα, αλλα και επειδη σαφως σε αυτες τις ηλικιες ειναι και πιο ομορφες) εχουν το πανω χερι στις σχεσεις με αποτελεσμα να το παιζουν πολυ δυσκολες στις επιλογες τους καθως επισης να παρατανε για την πλακα τους τυπους που τις εχουν φερθει ωραια προκειμενου να ζησουν νεες περιπετειες. Το προβλημα ειναι οτι περνανε τα χρονια και η αλαζονια τους συνεχιζεται... Μονο που υπαρχει ενα προβλημα. Οσο περναει ο καιρος και ειδικα μετα τα 25 αρχιζουν και πεφτουν οχι μονο σωματικα (οι γυναικες γερναμε πιο γρηγορα και πιο ασχημα απο τους ανδρες) αλλα και πνευματικα/ψυχικα. Οποτε παυουν να ειναι τοσο περιζητες!! Ετσι φτανουν σε ενα σημειο που ειτε καταντανε σαν το παραδειγμα που αναφερει ο Λακης ειτε επειδη χτυπαει το βιολογικο τους ρολοι στα 30+ τα φτιαχνουν με καναν κακομοιρη που πιθανοτητα ειναι πολυ χειροτερος απο τους τυπους που χυλοπιτιασαν στα νιατα τους ή παρατησαν...

Το θεμα για τους τυπους θυματα τετοιων γκομενων ειναι να το παιξουν σωστα το παιχνιδι. Να κοιταξουν δηλαδη να κανουν πραγματα που θα τους προσδωσουν ενα μακροπροθεσμο οφελος και πιστευω οτι η δικαιωση θα επελθει οπως και στην ιστορια του Λακη...
 

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.095
Κριτικές
81
Like
6.966
Πόντοι
6.265
Όπως έλεγα στο γιό μου και ένας φρεσκοχωρισμένο φίλο του την Κυριακή,η αλαζονεία και ο ελλεϊνιδισμός τρέφονται και γιγαντόνονται απο εμάς τους ίδιους.Όπως ανέφερε ο συναγωνιστής,το 99% της έκανε καβλάντα.Και ήταν και μπάνικο γκομενάκι...Οπότε λογικό είναι να χυλοπιτιάζει.Εδώ την βλέπουν γκόμενες κάτι ζουμπάδες με προκοίλι Στήβ Ντούζου.Τώρα ότι τα χρόνια περνάνε και στο τέλος καταλήγουν με σκυλιά και γάτες,κατηγορώντας την πουτάνα την κενωνία και τους άνδρες,τον ανάδρομο Ερμή κτλ,βάζοντας χαζοτσιτάτα σε κοινωνικά δίκτυα,είναι δικό τους πρόβλημα.Όντως οι γυναίκες γερνάνε περίεργα,εννοώντας ότι εξωτερικά μπορεί να μην φαίνεται λόγω make up,κρεμών,καλής διατροφής κτλ,αλλά σαν υποψήφιες μητέρες,ότι και να κάνουν δεν μπορούν να καθυστερήσουν την ημερομηνία λήξης που έχει καθορίσει η φύση.Σίγουρα μια γυναίκα στα 45 της μπορεί να δείχνει νέα και θελκτική,αλλά δεν μπορεί να είναι γόνιμη,όπως ένας άνδρας στην ίδια ηλικία.Πέρα απο αυτό,όπως έλεγε ένας ακόμη πιο μπάρμπας απο εμένα στο καφενείο που πάω και βλέπω μπάλα,όσο ωραία και να είναι και όσο "προχωρημένος" να είσαι,αν ξέρεις ότι η άλλη έχει γαμηθεί έστω και με έναν (πόσο μάλλον με αρκετούς),δεν μπορείς να την πάρεις σοβαρά.Τωρα αν βάλεις και τις σπαστικές συμπεριφορές,χέστα.Το γεγονός και μόνο ότι έχει μετρο σύγκρισης είναι αποτρεπτικός παράγοντας για το αρσενικό,ανεξάρτητως απο κόμπλεξ,καθώς μιλάει το αρχέγονο ένστικτο της κτητικότητας επι της συντρόφου.Βέβαια όλα είναι φλου σήμερα και χέστηκαν αν τους γαμάγανε αλβανά τις γκόμενες και ενδεχομένως μελλοντικές συζύγους,αλλά κάποια στιγμή το καμπανάκι βαράει.

Σε κάθε περίπτωση οι γυναίκες δεν αντιλαμβάνονται ότι τα χρόνια περνάνε και δεν έοχυν την πολυτέλεια να είναι ντίβες,καθώς είτε θα μείνουν μόνες,είτε άκληρες,είτε θα μπλέξουν με κάποιον που δεν τον γουστάρουν και θα του κάνουν τη ζωή μαύρη.
 

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.935
Κριτικές
161
Like
5.814
Πόντοι
37.127
Η ιστορία όπως γράφω στον τίτλο, είναι 100% αληθινή.

Γι'αυτό πιθανόν να μην έχει τόσο πολύ πλάκα, σασπένς και έντονη πλοκή.
Συμβαίνουν κι αυτά στη ζωή.


Η τύπισα το 1999 σπούδαζε στο ΕΜΠ. Σε εκείνο το χώρο που θυμίζει ΚΨΜ και μυρίζει σταβλίλα,
με μέσο όρο αλλαγής σώβρακου τις 3 βδομάδες, οι λίγες γυναίκες ξεχωρίζουν.
Αυτή που ήταν και μπάνικο μουνέτο ήταν κάτι σαν θεά Αφροδίτη.
Ωστόσο δεν ήταν η τυπική γκομενάρα.
Το έπαιζε κουλτούρα, μυαλό και εναλλακτική.
Γι'αυτό και για χαρτζηλίκι , δεν πήγε να δουλέψει ως ξέκωλη σερβιτόρα στο μπουρνάζι , που ήταν και δίπλα στο σπίτι της . Πήγε σε πιο ... κουλτουριάρικο μαγαζί , που δεν παίζουν ελληνικά και πάνε πιο "ψαγμένοι" (του κώλου στην πραγματικότητα) τύποι.

[size=8pt][Οι φανατικοί & παλιοί αναγνώστες μου, μην χαίρεστε , δεν έχουμε να κάνουμε με αυθεντική 100% Lako-κατάσταση εδώ, ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ][/size]

Κι εκεί τον κώλο της και τα βυζιά της χάζευαν βέβαια, αλλά δεν φόραγε ψηλοτάκουνα , ούτε μίνι, ούτε είχε το μαλλί πλατινέ , ούτε φόραγε το πιο έντονο φούξια γκλίτερ. Κυριαρχούσε το μαύρο (ωστόσο είπαμε , ΟΧΙ ΕΞΑΡΧΕΙΑ).


Η σχέση μου μαζί της ; Σχεδόν ανύπαρκτη. Απλά έτυχε , να πηγαίνω στο συγκεκριμένο μαγαζί με μία τελείως περιστασιακή παρέα ,για ένα εξάμηνο , από αρχές φθινοπώρου, μέχρι σχεδόν το πάσχα.
Ενας τύπος από τους κυρίαρχους στην παρέα που με πήγαινε εκεί , ήταν γνώστης του μαγαζιού, των θαμωνων και των ιδιοκτητών, από τα θεμέλιά του (πρέπει να πηγαίνει ακόμη). Αυτός ήξερε τους πάντες και τα πάντα.

Η τύπα ως σερβιτόρα, που είχε σε εκτίμηση τον τύπο από την παρέα μου, ο οποίος μας πήγαινε ουσιαστικά εκεί , μας περιποιόταν άψογα ομολογουμένως. Πίναμε ποτά κανονικά, σφηνάκια σπέσιαλ, τίποτε μπόμπα και είχαμε και πιατέλες εξτρά κτλ κτλ κτλ Ήταν και οι ιδιοκτήτες όπως είπα, κολλητοί του δικού μας "παράγοντα" . Ένας από τους κολλητούς των αφεντικών , ήταν και αυτός που τη γαμούσε. Έτσι σκέτα, άνευ σχέσης, γιατί ο τύπος την έπεφτε και σε διάφορες πελάτισες κατά καιρούς. Ωραίος τύπος, στη δική μου ηλικία , 2 ή 3 χρόνια μεγαλύτερος από τη λεγάμενη.

Κάνω σαφές, ότι το μαγαζί ήταν μικρό , κανείς από τους ιδιοκτήτες δεν είχε άλλο και κανείς τους δεν ήταν (ούτε τώρα είναι) λεφτάς.Μιλάμε για τρύπα. Αντίστοιχα δεν έπαιζε πόζα με οχήματα κτλ. Δεν βοηθούσε και η τοποθεσία! Αλλά και οι απόψεις των θαμώνων. Κουλτούρα του κώλου κτλ. Εκεί θα μέτραγε μόνο καμιά αναπαλαιωμένη bmw μηχανή της κατοχής ή αντίστοιχη βέσπα.Αν και επειδή κανείς δεν έπινε λιγότερα από 5-6 ποτά (συχνά πολύ περισσότερο) , οι περισσότεροι έφευγαν με τα πόδια , αφού ήταν γείτονες ή οι λίγο πιο μακρινοί με ταξι .

[size=8pt](Ο L33 σας, πήγαινε εκεί από την άλλη άκρη με αυτοκίνητο , αλλά η τύχη τον είχε ευνοήσει και δεν είχε ποτέ προβλήματα με τα ... αλκοολόμετρα και το νόμο).[/size]

Στους μήνες αυτούς που πήγαινα , έτυχε και πήγαινα τουλάχιστον 2-3 φορές τη βδομάδα, συχνά περισσότερες και κάποιες φορές κάθε μέρα.Τη λεγάμενη , την έβλεπα λοιπόν συχνά.Πρέπει να με θεωρούσε ξεχωριστό τύπο . Δεν ξέρω ακριβώς με ποια έννοια. Πιθανόν με την έννοια του εξωγηϊνου.Μου είχε ομολογήσει ένα βράδυ , ότι εκεί μέσα δεν είχε ξαναδεί ποτέ τύπο με pin-stripe σακάκι και ποκάμισα με διπλές μανσέτες και μανικετόκουμπα (chalk stripe δεν είχα φτιάξει ακόμη, όπως δεν είχα ακόμη αρχίσει το ξύρισμα με φαλτσέτα, μιλάμε για έναν L33 πρωίμου σταδίου).Ομολογώ ότι αργότερα, όταν είχα πάψει να πηγαίνω , μετάνιωνα που δεν της την έπεσα, αλλά είχα ξεπεράσει ήδη το στάδιο του πυρφορού και τηρούσα με θρησκευτική ευλάβεια τις καμακοαρχές που έχω περιγραψει , ανάμεσα στις οποίες είναι και το ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ).

Το θέμα όμως, δεν είμαι εγώ, είναι αυτη.

Στους μήνες που πήγαινα, είδα να της την πέφτουν ... όλοι. Πλην εμού ίσως και του τύπου που μας πήγαινε εκεί , ο οποίος είχε κάποιο σέβας στον άλλο που τη γαμούσε (ρεμάλι της κοινωνίας εκείνος, με εξώγαμο από το τέλος της γ λυκείου).
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ.

Έδειχνε να τους σνομπάρει όλους.


Τα χρόνια πέρασαν ........
Όπως είπα στο στέκι εκείνο δεν ξαναπήγα ... μετά το έτος 2000 ... γύρω στο πάσχα .....


Πριν λίγες μέρες όμως, έκανα φίλους στο φατσοβιβλίο , δύο άτομα από εκεινη την παρέα.
Οπότε .... αναδύθηκε στους ... "people you may know"


και η λεγάμενη ..........


ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΩ FRIEND REQUEST,
αλλά επειδή έχουμε 2 κοινούς friends
(μάλλον και περισσότερους)
το προφίλ της , είναι πλήρως εμφανές.


Τι βλέπω ;;;;;;;

Καμία σχέση.
Κανέναν άνδρα.

Έχει 1800 φωτογραφίες ...........


Ψαρεμένες από το νετ , νεράϊδες, παραμυθάκια, κάστρα με πρίγκηπες , ξωτικά ,
του κώλου τα 9μερα , της ψωλης τα 3χρονα
και τα @@ μας που κουδουνιζουν.


Και καψουροτσιτάτα , για κορίτσια της Α' Γυμνασίου.
http://[video]www.f-covers.com/cover/fairy-tale-fantasy-neuschwanstein-castle-bavaria-facebook-cover-timeline-banner-for-fb.jpg[/img[/video]]
[img]http://images.firstcovers.com/covers/a/a_fairy_tale-3947.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.pagecovers.com/user-covers/12-1-2012/fairy_tale_love.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.lovethispic.com/uploaded_images/43508-Fairy-Tales.jpg[/img[/URL]]
[img]http://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2015/06/amazing-photography-margarita-kareva-fb__700.jpg


(Στο σημείο αυτό , ΤΟΝΙΖΩ , μην πεταχτεί καμία κότα του φόρουμ  και πει ότι την εκθέτω , βάζοντας φωτογραφίες της . ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΦΙΛ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ... ΥΦΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ )


Έχει και 4-5 δικές της.
Στο σπίτι της όλες, με το ... σκύλο της.


Μεγαλόσωμος ............


Αρκετοί από τους τύπους που τους είχε χυλοπιτιάσει τότε, έχουν φωτογραφίες με πάνω από 10 γκόμενες στο προφίλ τους .........
(κάποιες όταν πηγαίναμε εμείς στο στέκι αυτό , θα ήταν σε βρεφονηπιακό σταθμό)
άλλος έχει προφίλ με την cayman του .................

άλλος έχει .... 4 κόρες ........

κτλ

Ποιο ειναι το point σου ρε ζελικο δεν καταλαβα ισως επειδης ειναι και πρωι ακομη
 

kavliaris

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.282
Κριτικές
11
Like
276
Πόντοι
1.520
Ποιο ειναι το point σου ρε ζελικο δεν καταλαβα ισως επειδης ειναι και πρωι ακομη
Οτι βρηκε μια τυπισσα που γουσταρε να πηδηξει....μετα απο 17 χρονια,στα αζήτητα.
 

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Μηνύματα
949
Κριτικές
4
Like
16
Πόντοι
6
Να περιμενουμε και συνέχεια στο story ή αυτό ηταν...???
 

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Μηνύματα
1.844
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Συνήθως οι ιστορίες έχουν αρχή, μέση και τέλος..

Εδώ που βρισκόμαστε?
 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
32.051
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Παιδια δεν τραβάει το θέμα να βοηθήσουμε λίγο τον Λαλάκη  :grin:
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
παρακαλουνται οι tsabo και mexicanos να ολοκληρωσουν την ιστορια του λακη
 

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.059
Κριτικές
7
Like
2.814
Πόντοι
786
Για μισό λεπτό, θα κάνω τον συνήγορο.

1. Η τύπισα ήταν ωραία γκόμενα και χόρτασε κομπλιμέντα και πούτσο, ενώ ο λάκης την σκεφτόταν και βαρούσε μαλακία, 1 πόντος γι' αυτήν
2. Η τύπισα σπούδαζε στο πολυτεχνείο και δούλευε, άρα και έξυπνη ήταν και δεν προερχόταν από ανώτερα οικονομικά στρώματα, και 2ος πόντος γι' αυτήν
3. Η τύπισα, σαραντάρα πλέον, χαζεύει μαλακίες στο φέισμπουκ (δόουζ γουερ δε ντέισ), ενώ οι λάκηδες ασχολούνται ακόμη με αυτήν. εδώ ισοπαλία,

άρα νικά δύο μηδέν. 
 

Αλπεις

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2014
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
Ο Λακης θελει να τονισει μια βασικη αρχη με το παραδειγμα που μας αναφερει που σχετιζεται με την Αλαζονια των Ελλε(η)νιδων που ευτυχως συχνα, πυκνα παιρνουν αυτο που αξιζουν. Ενοει δλδ πως οι γκομενες στις ηλικιες των 16-27 (και πολυ λεω) επειδη ειναι πολυ περιζητητες (κυριως λογο των πυρφορων-αγαπουληδων που λογω χαμηλης αυτοεκτιμησης την πεφτουν σε ο,τι κινεται ακομα και σε μπαζα, αλλα και επειδη σαφως σε αυτες τις ηλικιες ειναι και πιο ομορφες) εχουν το πανω χερι στις σχεσεις με αποτελεσμα να το παιζουν πολυ δυσκολες στις επιλογες τους καθως επισης να παρατανε για την πλακα τους τυπους που τις εχουν φερθει ωραια προκειμενου να ζησουν νεες περιπετειες. Το προβλημα ειναι οτι περνανε τα χρονια και η αλαζονια τους συνεχιζεται... Μονο που υπαρχει ενα προβλημα. Οσο περναει ο καιρος και ειδικα μετα τα 25 αρχιζουν και πεφτουν οχι μονο σωματικα (οι γυναικες γερναμε πιο γρηγορα και πιο ασχημα απο τους ανδρες) αλλα και πνευματικα/ψυχικα. Οποτε παυουν να ειναι τοσο περιζητες!! Ετσι φτανουν σε ενα σημειο που ειτε καταντανε σαν το παραδειγμα που αναφερει ο Λακης ειτε επειδη χτυπαει το βιολογικο τους ρολοι στα 30+ τα φτιαχνουν με καναν κακομοιρη που πιθανοτητα ειναι πολυ χειροτερος απο τους τυπους που χυλοπιτιασαν στα νιατα τους ή παρατησαν...

Το θεμα για τους τυπους θυματα τετοιων γκομενων ειναι να το παιξουν σωστα το παιχνιδι. Να κοιταξουν δηλαδη να κανουν πραγματα που θα τους προσδωσουν ενα μακροπροθεσμο οφελος και πιστευω οτι η δικαιωση θα επελθει οπως και στην ιστορια του Λακη...

ΠΟΙΟΣ εισαι ρε φιλε!?!?!?!
Ειλικρινα σου μιλαω, διαβασα τις 2 πρωτες προτασεις κι αρχισα να χειροκροταω μονος μου εδω περα!! Μα την παναγια!!
Δεν εχω διαβασει πιο σωστο ποστ ποτε στην κωλοζωη μου!!!
:kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom