Νέα

Αυτό είναι το νέο iPhone

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
183
Like
18.458
Πόντοι
30.558
apple-iphone-watch-20160907-4624.0.0.JPG



Η αγωνία των φαν της Apple παίρνει τέλος καθώς οι δημοσιογράφοι έχουν πάρει θέση στην αίθουσα Bill Graham, στο Σαν Φρανσίσκο, όπου σε εξέλιξη είναι η παρουσίαση του νέου iPhone.

Ακριβώς στις 20.00 (ώρα Ελλάδας), τα φώτα στην αίθουσα χαμήλωσαν για να προβληθεί ένα κλιπ με πρωταγωνιστή τον Tim Cook κι έναν οδηγό, όπου έγινε αναφορά στην ασφάλεια που θα πρέπει να παρέχουν τα κινητά της εταιρείας.

Κατόπιν, στη σκηνή ανέβηκε ο διευθύνοντας σύμβουλος της Apple, Tim Cook, λέγοντας πως «έχουμε μερικά υπέροχα πράγματα να μοιραστούμε μαζί σας αυτό το πρωινό. Θα ήθελα να αρχίσω με μερικά updates, αρχής γενομένης από το Apple Music».

Αφού ανέφερε ότι πλέον υπάρχουν πάνω από 17 εκατ. εγγεγραμμένοι στο Apple Music, σημείωσε ότι η υπηρεσία έχει γίνει ο βασικός προορισμός για νέους και υπάρχοντες καλλιτέχνες όπου λανσάρουν τη μουσική τους. «Απλά συνεχίζει να γίνεται καλύτερη», σημείωσε πριν περάσει σε αλλαγές και αναβαθμίσεις στο App Store.

«Το App Store έχει αλλάξει τον κόσμο του λογισμικού και έχει αλλάξει οριστικά τον τρόπο ζωής μας. Πάνω από 140 δισ. εφαρμογές έχουν κατέβει από το App Store», δήλωσε ο Tim Cook πριν κάνει ειδική αναφορά στα βιντεοπαιχνίδια: «Ο συνδυασμός των εκπληκτικών προϊόντων μας και η επιτυχία του App Store έχουν κάνει τα iPhone και iPad τις πιο δημοφιλείς συσκευές στον κόσμο».

Η Nintendo στο App Store

«Το Gaming είναι η πιο δημοφιλής κατηγορία στο κατάστημά μας με πάνω από μισό εκατ. παιχνίδια για να επιλέξετε. Όμως υπάρχει κάτι, ή μάλλον κάποιος, που λείπει», είπε και ανακοίνωσε την άφιξη της Nintendo στο App Store!
3500.jpg

«Καλωσορίστε τον Mario και παρακαλώ υποδεχτείτε από τη Nintendo, τον πατέρα του Mario», είπε και στη σκηνή ανέβηκε ο Shigeru Miyamoto. Μιλώντας στα Ιαπωνικά, ο Miyamoto ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι στο iOS, το Super Mario Run, το οποίο θα κυκλοφορήσει πριν τις (χριστουγεννιάτικες) διακοπές του 2016.

Ο Tim Cook επέστρεψε στη σκηνή για να ανακοινώσει το νέο iPhone. «Το iPhone είναι η χρυσή σταθερά της βιομηχανίας. Το τηλέφωνο με το οποίο όλα τα άλλα smartphones συγκρίνονται. Το iPhone έχει αλλάξει τον τρόπο που κάνουμε πράγματα. Πλέον έχουμε πουλήσει πάνω από ένα δισ.», δήλωσε.

τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone 7:

1. Νέος σχεδιασμός

2. Home button: Ξανασχεδιάστηκε για καλύτερη απόκριση και δυνατότητα παραμετροποίησης.  Θα αντιλαμβάνεται πόσο το πιέζουμε.

3. Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα είναι ανθεκτικά στο νερό και στη σκόνη: «Για να δώσουμε αυτή την αντοχή, τα ανασχεδιάσαμε από μέσα προς τα έξω», δήλωσε και εξήγησε πως και τα 2 μοντέλα θα έχουν πιστοποίηση IP67.

4. Αλλαγές στην κάμερα: Οπτικός σταθεροποιητής και στα δύο μοντέλα. Φακός 6 στοιχείων, με διάφραγμα 1,8. Ανάλυση 12 megapixel. Φλας 2 τόνων, με 4 LEDS που βγάζουν 50% περισσότερο φως. Αισθητήρας που θα αντιλαμβάνεται το τεχνητό φως και θα προσαρμόζει το φλας για καλύτερες λήψεις. Βελτιωμένος αισθητήρας για λήψη φωτογραφιών. Επιπλέον, με το iOS 10 οι χρήστες θα μπορούν να τραβούν αρχεία RAW.
Η μπροστινή κάμερα στο iPhone 7 αναβαθμίζεται στα 7 megapixel. Όσον αφορά στο iPhone 7 Plus, «θα διαθέτει και δεύτερη κάμερα», όπως δήλωσε ο Phil Schiller, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις σχετικές φήμες. Και οι δύο θα είναι 12 megapixel. Ο πρώτος φακός θα είναι ευρυγώνιος στα 28mm, ενώ ο δεύτερος θα είναι τηλεφακός 56mm.
Όπως εξήγησε ο Schiller, το μόνο που θα πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να μπαίνει στην κάμερα και κάνοντας κλικ θα ενεργοποιεί τον τηλεφακό, δίνοντας ουσιαστικά έτσι αναλογικό ζουμ στο smartphone.


5. Νέα οθόνη Retina: Θα είναι 65% φωτεινότερη από αυτήν του 6S.

6. Ήχος: «Τα ηχεία που έχουμε τοποθετήσει στα iPhone 7 και 7 Plus είναι ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός στην ποιότητα ήχου. Για πρώτη φορά έχουμε στέρεο ηχείο. Ένα στο κάτω μέρος κι ένα στο πάνω. Δίνουν διπλάσιας ένταση ήχο από αυτήν στο 6S», εξήγησε ο Schiller.

7. Νέα θύρα ακουστικών: Όπως ανακοινώθηκε, τα ακουστικά EarPods θα συνδέονται πλέον στο iPhone 7 μέσω της θύρας Lightning. «Από την αρχή σχεδιάσαμε τη Lightning για να είναι μια εξαιρετική θύρα ψηφιακού ήχου. Μπορεί να σας εκπλήξει αλλά υπάρχουν πάνω από 900 εκατ. συσκευές που συνδέονται μέσω Lightning. Υπάρχουν ηχεία και ακουστικά σχεδιασμένα να την εκμεταλλεύονται», σημείωσε ο Schiller και πρόσθεσε πως σχεδίασαν ήδη έναν αντάπτορα από θύρα Lighting σε κανονική έξοδο ακουστικών, ο οποίος θα περιλαμβάνεται στη συσκευασία (πέρα από τα νέου τύπου ακουστικά).
«Κάποιοι μας ρωτάνε γιατί να αφαιρέσουμε την αναλογική θύρα από το iPhone. Βρίσκεται μαζί μας για πολύ καιρό. Ο λόγος για να προχωρήσουμε; Θα σας δώσω τρεις: αρχικά δείξαμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη Lightning για να συνδέσουμε άλλες συσκευές. Δεύτερον και ιδιαίτερα σημαντικό, τα smartphones μας είναι εξοπλισμένες με τεχνολογίες και θέλουμε περισσότερες. Είναι όλα μια μάχη με το χώρο με τους ίδιους περιορισμούς. Να διατηρούμε μια αρχαία σύνδεση είναι παράλογο. Τρίτον και σημαντικότερο, όταν έχεις ένα όραμα για το πώς η εμπειρία ήχου μπορεί να είναι, θέλεις να φτάσεις εκεί όσο το δυνατόν ταχύτερα».

8. Ασύρματα ακουστικά: Ο Schiller ανακοίνωσε τα νέα Apple AirPods τα οποία θα είναι ασύρματα. «Πιστεύουμε σε ένα ασύρματο μέλλον». Τα νέα ακουστικά θα διαθέτουν αισθητήρα ο οποίος θα ανιχνεύει πότε βρίσκονται στο αυτί μας και μόνο τότε θα παίζουν. Επιπλέον, αγγίζοντάς τα, ο χρήστης θα μπορεί να ενεργοποιεί τη Siri, ενώ θα εξοπλίζονται και επιταχυνσιόμετρα, καθώς και μικρόφωνα για περιορισμό των εξωτερικών θορύβων. Με μία φόρτιση θα μπορούν να λειτουργούν μέχρι και 5 ώρες, ενώ η θήκη τους θα διαθέτει μπαταρία με διάρκεια 24 ωρών. Επιπλέον, θα συνδέονται αυτόματα με το iPhone και το Apple Watch. 

9. Apple Pay: Η λειτουργία ασύρματης πληρωμής θα γίνει διαθέσιμη και σε άλλες χώρες αυτό το φθινόπωρο, όπως την Ιαπωνία.


10. Επιδόσεις: «Ειλικρινά, σχεδόν ντρέπομαι που κρατήσαμε αυτό μέχρι το τέλος», δήλωσε αστειευόμενος ο Schiller και ξεκίνησε την απαρίθμηση: Αρχικά, το νέας γενιάς τσιπ θα ονομάζεται A10 Fusion. Θα είναι ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής στα 64 bit. «Οι 2 πυρήνες θα είναι υψηλής απόδοσης. Θα είναι 40% ταχύτερος από τον A9. Οι άλλοι 2 πυρήνες θα είναι υψηλής αποδοτικότητας και θα τρέχουν με το 1/5 της ενέργειας των υψηλής απόδοσης πυρήνων», εξήγησε ο Schiller, σημειώνοντας πως έτσι το iPhone 7 θα επιτυγχάνει καλύτερη ενεργειακή διαχείριση κι άρα μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας. «Το τσιπ των γραφικών θα είναι 50% ταχύτερο από τον A9.
«Δεν είναι υπάρχει καμία αμφιβολία, ο A10 Fusion είναι το πιο ισχυρό τσιπ σε smartphone. Ο A10 Fusion θα επιτρέπει εφαρμογές και τίτλους που δεν ήταν μέχρι τώρα δυνατόν σε φορητές συσκευές. F1 2016. Gaming επιπέδου κονσόλας σε iPhone».
apple-iphone-watch-20160907-5416.0.0.JPG


Ο Phil Schiller επέστρεψε στο σημείο αυτό στη σκηνή και δήλωσε ότι το iPhone 7 θα διαθέτει μπαταρία που θα επιτρέπει 14 ώρες περιήγηση στον ιστό, ενώ το αντίστοιχο νούμερο για το 7 Plus θα είναι 15 ώρες. «Το iPhone 7 διαρκεί 2 ώρες παραπάνω από το iPhone 6S κατά μέσο όρο».



 

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Κάμερα, οθόνη και σούπερ Μάριο...?

:S

Η εταιρεία, από τότε που πέθανε ο ιδρυτής της, έχασε την φλόγα.

Θα κάνω υπομονή μέχρι το iPhone 8 που φημολογείται ότι θα είναι καινοτόμο επιτέλους,

ειδάλλως "πάμε για άλλες πολιτείες"....
 

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Μηνύματα
1.193
Κριτικές
17
Like
655
Πόντοι
326
σε μαυρο θα ειναι γαμάτο.
πολυ καλυτερο απο το 6s ? σκεφτομαι ποιο θα αγορασω?
 

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Μηνύματα
4.926
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Κάμερα, οθόνη και σούπερ Μάριο...?

:S

Η εταιρεία, από τότε που πέθανε ο ιδρυτής της, έχασε την φλόγα.

Θα κάνω υπομονή μέχρι το iPhone 8 που φημολογείται ότι θα είναι καινοτόμο επιτέλους,

ειδάλλως "πάμε για άλλες πολιτείες"....

μια απο τα ιδια και εγω για iphone 8 με κοβω. χοντρη μαλακια φαινεται αυτο πεταμενα λεφτα
 

tzakomo

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Μηνύματα
437
Like
72
Πόντοι
1
Κύματα ενθουσιασμού για το νέο iPhone 7, επειδή απλά φέρνει δυνατότητες που υπήρχαν προ πολλού στους ανταγωνιστές, αλλά σε υψηλότερη τιμή. Τέτοιο ενθουσιασμό μόνο η Apple ξέρει να προκαλει.

Το ευτράπελο είναι ότι θα το αγοράσουν κάποιοι που εργάζονται για 400 ευρώ...
Παλιά είχα μια γνωστη που δούλεψε ένα καλοκαίρι εξτρα για να αγοράσει ενα high end κινητό εκείνης της εποχής...
ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ σημερα αδελφε, βλεπε υπερτιμημενα  γερμανικα αμαξια κτλπ
 

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.988
Κριτικές
1
Like
680
Πόντοι
96
Για το μπουτσο απλα..
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836

psipsinoulis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Μηνύματα
14
Like
2
Πόντοι
0
Εντάξει, θα το πάρουμε...

Αλλά χάθηκε ο κόσμος να αυξήσουν την ανάλυση της οθόνης, τουλάχιστον για το Plus ???

Η μήπως να κρατήσουμε τα μισά χρήματα για άλλες δραστηριότητες ( :grin:) και να το γυρίσουμε σε Samsung ???
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.100
Κριτικές
493
Like
60.274
Πόντοι
39.662
Και φυσικά,πρώτος απ'ολους θα τρέξει να το αγοράσει ο ελληναράς των 500-600 μισθό(αν δουλευει κιολας),για να πουλάει μούρη με το κινητό των 700 Μετά,θα μπεί και στο ιντερνετ να κράξει για τον ΕΝΦΙΑ,τους δημοσιους υπαλληλους ,τις αυξήσεις στα τσιγάρα,τους νέους φόρους και τις πετσοκομμένες συντάξεις και μισθούς,αλλά στο τέλος,θα του μένει η γλυκιά ικανοποίηση οτι είναι κάτοχος ενός iphone 7... Τελικά,οχι 4 μνημόνια,44 να μας βάλουν,ο Έλληνας θα παραμείνει αδιόρθωτος...
 

sweet_old1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Μηνύματα
348
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Και φυσικά,πρώτος απ'ολους θα τρέξει να το αγοράσει ο ελληναράς των 500-600 μισθό(αν δουλευει κιολας),για να πουλάει μούρη με το κινητό των 700 Μετά,θα μπεί και στο ιντερνετ να κράξει για τον ΕΝΦΙΑ,τους δημοσιους υπαλληλους ,τις αυξήσεις στα τσιγάρα,τους νέους φόρους και τις πετσοκομμένες συντάξεις και μισθούς,αλλά στο τέλος,θα του μένει η γλυκιά ικανοποίηση οτι είναι κάτοχος ενός iphone 7... Τελικά,οχι 4 μνημόνια,44 να μας βάλουν,ο Έλληνας θα παραμείνει αδιόρθωτος...

με την διαφορα φιλε οτι το iphone ειναι αγαθο πρωτης αναγκης ενω ο ΕΝΦΙΑ ειναι κατι που μας επιβαλλανε και κανονικα δεν επρεπε να τον πληρωνουμε.
 

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Μηνύματα
15.243
Like
195
Πόντοι
166

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Μηνύματα
18.857
Like
23.180
Πόντοι
6.056
με την διαφορα φιλε οτι το iphone ειναι αγαθο πρωτης αναγκης ενω ο ΕΝΦΙΑ ειναι κατι που μας επιβαλλανε και κανονικα δεν επρεπε να τον πληρωνουμε.
πες τα ρε φιλε...
σε λιγο θα μας αναγκασουν να επιβιωνουμε με samsung και sony αυτοι...
:2funny:
 

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Μηνύματα
9.263
Κριτικές
19
Like
9.146
Πόντοι
9.095
μαγκες βοηθεια! μπορω να ανακτησω ενα μηνυμα που διεγραψα ο μαλακας εγω! μεσω i cloud ή δε ξερω τι?!
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Ρε μνημόνια  :fuck1: και πάλι μνημόνια  :pipa1: :pipa3: μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα:



Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι πωλήσεις του νέου κινητού της Apple στη χώρα μας.

Εξαντλήθηκε το iPhone 7 στην Ελλάδα μέσα σε 12 ώρες! 


Από χτες τα μεσάνυχτα όσοι είχαν προπαραγγείλει τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 plus μπορούσαν και επίσημα να τα πάρουν στα χέρια τους!

Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία από τις 3 εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, οι πωλήσεις των iPhone 7 και iPhone 7 plus, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Σε συγκεκριμένη μάλιστα εταιρία κινητής τηλεφωνίας, η αύξηση των προπαραγγελιών για το iPhone 7 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, το iPhone 6s, άγγιξε το 70%!


Αντίστοιχα κινήθηκαν και οι πωλήσεις στα καταστήματα τεχνολογίας, με τη ζήτηση να είναι αυξημένη κατά 50% τουλάχιστον σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο!

Στέλεχος μάλιστα εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, είπε: «υπάρχουν παράπονα για το χαμηλό απόθεμα στο χρώμα Jet Black που κοστίζει 120 ευρώ παραπάνω από το κανονικό! φανταστείτε λοιπόν τι γίνεται!».

Όπως καταλαβαίνετε, είναι αρκετά δύσκολο πια να βρει κάποιος το πολυπόθητο κινητό ακόμα και αν έχει τα χρήματα να το αγοράσει! Θα χρειαστεί χρόνος ακόμα μέχρι να έρθουν αρκετά αποθέματα στηνχώρα μας για να ικανοποιηθούν όλοι οι πελάτες...


Με γεια τους λοιπόν...




 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom